17 Απριλίου 2015

ΦΩΤΟ-Ρωμαϊκό όργιο σε εφηβικό πάρτι – Μάνα έκανε σ@ξ με 18χρονο και 16χρονο φίλους της κόρης της

Ξεσάλωσε στο πάρτι της 16χρονης κόρης της η 35χρονη Rachel Lynn Lehnardt, Μορμόνη και μητέρα πέντε παιδιών που έπαιξε γυμνή Twister και έκανε σ@ξ με έναν 18χρονο στο μπάνιο του σπιτιού της.

Δημοσκόπηση Metrisi: Μειώνεται η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ - 625 λέει όχι σε μαγκιές που θα μας οδηγήσουν εκτός ευρώ

Μειώθηκε η διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, όπως δείχνει νέα δημοσκόπησης της εταιρίας Metrisi, σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 10,4 ποσοστιαίες μονάδες από τη ΝΔ (στις αρχές Απριλίου η ίδια εταιρία έδινε διαφορά 11,6%).

Το tweet του πρέσβη των ΗΠΑ σε Τσίπρα, Καμμένο, ΣΥΡΙΖΑ για τον Σάββα Ξηρό [εικόνες]

Την ώρα που στη Βουλή συζητείται το νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών τύπου γ' με την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού, η Αμερικανική Πρεσβεία παρενέβη.

Αντιεξουσιαστές έκαναν έφοδο στον Άγνωστο Στρατιώτη – ΒΙΝΤΕΟ

Η ομάδα των αντιεξουσιαστών που διαμαρτύρεται για τις συλλήψεις των καταληψιών στην Πρυτανεία, εδώ και λίγη ώρα βρίσκονται μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΛΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ! Η Ελεονόρα την έφερε στα πρόθυρα εγκεφαλικού

Γέλαγαν μέχρι και οι κουτσομπόλες της μεσημεριανής ΤιΒι με το στραβό στόμα της Ραχήλ, την οποία έφερε στα πρόθυρα εγκεφαλικού η Ελεονόρα ρωτώντας την αν συμβαδίζει η ιδεολογία της και οι αγώνες για τη φτωχολογιά με τη φωτογράφιση με γκλαμουράτα ρούχα και τουαλέτες...

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στο δελτίο ειδήσεων του Ε και κάποια στιγμή τα πνεύματα άναψαν με τις δύο κυρίες να έχουν τον ακόλουθο διάλογο:

Ξύλο Άδωνι σε ΣΥΡΙΖΑίους: Και στην ανέραστη και στη βλαμμένη με τις κουκούλες και στο βλάκα απ'την Ευρυτανία

Ξύλο στον «υποκριτή» του ΣΥΡΙΖΑ Θωμά Κώτσιο, καθώς «τίμησε τον Παύλο Μπακογιάννη για να πάρει ψήφους αλλά ταυτόχρονα ζητεί να απελευθερωθεί ο Σάββας Ξηρός», ξύλο στην αστεία που λέει ότι η κουκούλα κρύβει κάτι ζωντανό και δραστήριο, ξύλο και στην ανέραστη που βάφτισε ρατσιστικό το "λαθρομετανάστες" και μας κάνει μαθήματα ελληνικών...

Σαμαράς για Κυπριακό: Η Τουρκία να σταματήσει τις προκλήσεις για να συνεχιστούν οι συνομιλίες

Δεν μου άρεσαν οι τελευταίες δηλώσεις που είχε κάνει, τουλάχιστον δημοσίως, ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ, ελπίζω να κινηθούν όλοι οι παράγοντες σταθεροποιητικά, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ στο ΠΑΣΟΚιστάν... χαμόγελα ο Τέρενς με τον κινέζο, χαμόγελα κι ο Γεράσιμος για την επαναδραστηριοποίηση της ΜΚΟ που θα φέρει τα φράγκα

Παρακολούθησαν τον νομπελίστα οικονομολόγο να ζητά τέλος στη λιτότητα στην Ελλάδα και να προμηνύει πως ένα Grexit θα ήταν κόλαση στην εκδήλωση της ΜΚΟ του Γεράσιμου Αρσένη που επαναδραστηριοποιείται μετά από αδράνεια 2 ετών αφού τώρα ήρθε πάλι στηνν εξουσία η Λούκα και θα αρχίσουν να ρέουν τα κονδύλια...

Μητρόπουλος: Από τα μυξοκλάματα στη Βουλή, στην ερώτηση προς τον Κρούγκμαν για να πάρει την απάντηση «έξοδος από το ευρώ ίσον κόλαση»

Η ερώτηση του βουλευτή, που δεν θέλει να πληρώσει το πρόστιμο των 2 εκ ευρώ, προκάλεσε την ατάκα του οικονομολόγου

Ερώτηση στον νομπελίστα οικονομολόγο  Πολ Κρούγκμαν απεύθυνε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, κατά τη διάλεξή του στο Μέγαρο Μουσικής την Παρασκευή.

Δεν μπορούν να πουν «Παπασταθόπουλος» στην Ινδία και... πεθαίνουν στα γέλια [βίντεο]

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος από την στιγμή που έφυγε από την Ελλάδα, παντού έβλεπε και άκουγε ανθρώπους να δυσκολεύονται να προφέρουν το όνομα του.

Διαμαντόπουλος-κοιν. εκπρόσωπος λένε επείσης ότι καταπατήθηκε το άσυλο του συνεργάτη του Παλαιοκώστα και των 43 εξωπανεπιστημιακών

Διαβάστε πρώτα αυτό για να δείτε ποιες καταστάσεις υποστηρίζουν ο Διαμαντόπουλος, ο Πετράκος και η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όλοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι του 4%:
Συνολικά 49 άτομα συνελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες, που σχετίζονται με την κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ και για τους....

Έκαναν σεξ σε κοινή θέα στο πάρκο - Τους έπαιρναν μάτι εργαζόμενοι και περαστικοί! (VIDEO)

Ήταν η πιο ζεστή ημέρα του Απριλίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και το άγνωστο ζευγάρι που επιδόθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις στο πάρκο ανέβασε ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία.

Μόνο η ψεκασμένη Έλενα θα υποσχόταν τουρίστες απ το Ουζμπεκιστάν των 250 ευρώ μέσου μηνιαίου εισοδήματος

Κατά κεφαλή εισόδημα το 2012... 3.500$...  100.000 Ουζμπέκοι τουρίστες στην αγαπημένη τους Τουρκία αλλά θα έρθουν ορδές στην Ελλάδα... ντάξ'! "Αναδυόμενη αγορά" λέει η Έλενα... καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς κορίτσι μου

Συζητήθηκε η επανέναρξη της αεροπορικής σύνδεσης του Ουζμπεκιστάν με την Ελλάδα

Συνάντηση με τον γενικό πρόξενο του Ουζμπεκιστάν κ. Olim Kasimov, είχε η αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας,  Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Τόμσεν: Το ΔΝΤ δεν ζητά οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις

Ο υπεύθυνος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΔΝΤ δηλώνει ότι δεν περιμένει Grexit

Το ΔΝΤ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για την αναπροσαρμογή του υφιστάμενου προγράμματος, τόνισε την Παρασκευή από την Ουάσινγκτον ο υπεύθυνος ευρωπαϊκών υποθέσεων του ΔΝΤ,  Πολ Τόμσεν, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν αναμένεται έξοδος της χώρας από την Ευρωζώνη.

Αξιωματούχος του ΥΠΟΙΚ: Πλιάτσικο στα τελευταία 2 δις για να πληρώσουμε μισθούς-συντάξεις και μετά τέλος

Αξιωματούχοι δηλώνουν πως για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις στο τέλος του μήνα, θα πρέπει να συγκεντρωθούν και τα τελευταία αποθεματικά του Δημοσίου - «Είναι οι τελευταίες σταγόνες ρευστού που έχει το ελληνικό κράτος» δηλώνει ανώτερο στέλεχος του ΥΠΟΙΚ - «Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα», απαντά το υπουργείο Οικονομικών

Πολύ “λίγος” ο υπουργός Μπαλτάς. Κρίμα...

Δεν υπάρχει τίποτε πιο επαναστατικό από την γνώση. Δεν υπάρχει κάτι πιο ανατρεπτικό, κάτι πιο προοδευτικό για μια κοινωνία, από πολίτες μορφωμένους που ξέρουν ν' αμφισβητούν, ν' αναλύουν, να σκέπτονται και να δρουν ανάλογα.

Ο Καραγκούνης για τις δηλώσεις Βαρουφάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Χ@ΣΤΗΚΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΜΑ! "Θα τους δώσω στον εισαγγελέα" είπε ο καραγκιόζης Κουβέλης και γέλασε το παρδαλό κατσίκι

Τι να καταγγείλεις ρε γελοίο υποκείμενο; Που είναι η παρανομία να ενημερώσει κάποιος την τρόικα για τα χάλια σας; Σε ενοχλούσε ότι δεν μπορούσατε να τους πουλάτε παραμύθι και η τρόικα ήταν ενημερωμένη και σας ξεβράκωνε όταν πουλάγατε φούμαρα; Ρε άι στα διάολα τελειωμένε!

«Η  τρόικα είχε πλήρη ενημέρωση ακόμα και για ζητήματα που είναι λεπτομέρειες και για τους Έλληνες εργατολόγους» κατήγγειλε αναφερόμενος στο θέμα της διαθεσιμότητας ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης μιλώντας στο οικονομικό κανάλι SBC και τον Βασίλη Ταλαμάγκα.

Ο Σαμαράς τον διόρισε τον δικό του ενώ του ΓΑΠ του παραιτήθηκε η δικιά του

Με έγγραφο που αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια έγινε γνωστή η πρόσληψη του Χρύσανθου Λαζαρίδη ως Ειδικού Συμβούλου στο Γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή.

Κράξιμο στον Μπαλτά από μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου

Η επιστολή αφορά το ταξίδι της πρωταθλήτριας σχολικής ομάδας ποδοσφαίρου, στη Γουαταμέλα. Ένα ταξίδι, το οποίο δεν έγινε ποτέ...

Στην επιστολή τους, οι μαθητές αναφέρουν ότι γίνεται διάκριση στη στάση του Υπουργείου, απέναντι...

ΚΛΑΙΩ! Ποιους πέταξε έξω από το δήμο ο Ψινάκης αλλάζοντας... κλειδαριές;


Άγρια κόντρα, μέσω γραπτών ανακοινώσεων, έχει ξεσπάσει μεταξύ του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Μαραθώνα και του Δημάρχου της περιοχής, Ηλία Ψινάκη.

Μαγεύει ο γιος του Στόγιαν Βράνκοβιτς -Ετοιμος να ξεπεράσει τον πατέρα του στις ΗΠΑ [βίντεο]

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς υπήρξε ένας από τους καλύτερους σέντερ που έβγαλε ποτέ η πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία. Ο παλιός άσος του Παναθηναϊκού έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετά χρόνια από το μπάσκετ όμως βλέπει πλέον τον γιο του έτοιμο να αναλάβει δράση, ξεκινώντας από το NCAA των Η.Π.Α.

Συνεργάτης του Παλαιοκώστα στους συλληφθέντες του EΚΠΑ και η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ τον στηρίζει ζητώντας επαναφορά ασύλου-Συμμετείχε στην απαγωγή Μυλωνά

Απολογητής των συνεργών του Παλαιοκώστα η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ!

Ο αντιεξουσιαστής και καταδικασμένος για τη συμμετοχή του στην απαγωγή του βιομήχανου Γιώργου Μυλωνά, Πολύκαρπος Γεωργιάδης, είναι ένα από τα 14 συνολικά άτομα που συνέλαβε το πρωί η αστυνομία για την κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ.

Καταργεί την πολιτική επιστράτευση η κυβέρνηση

Τέλος στην επιστράτευση πρόκειται να βάλει η κυβέρνηση με το νομοσχέδιο για τη Δημόσια Διοίκηση που έχει κατατεθεί στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής από τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο.

ΓΑΤΑΚΙΑ! ΤΑΙΠΕΔ: Στις 24/4 οι υπογραφές με ΟΠΑΠ για το ιπποδρομιακό στοίχημα

Πρόσκληση προς την ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ-3,19% Investments Ltd, για υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του αποκλειστικού δικαιώματος διοργάνωσης αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στις 24 Απριλίου 2015, απηύθυνε το ΤΑΙΠΕΔ.

Ο Αλέξης θέλει να ταΐσει… φέτα την Μέρκελ

«Αυτός ο Έλληνας είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Μέρκελ», γράφει σε άρθρο στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα Bild.

Ο λόγος για τον 36χρονο Αλέξη Βαίου, ο οποίος ανήρτησε χθες ένα πλακάτ στο εστιατόριο του με τον εξής τίτλο: «Καλώς ήρθατε Άνγκελα Μέρκελ στο εστιατόριο “Ελληνική Φωτιά».

Ο Παρασκευόπουλος «ξηλώνει» τον «κουκουλονόμο»

«Η θέση μου είναι ότι η σχετική ρύθμιση πρέπει να καταργηθεί εκτός από την χρήση κουκούλας για ληστεία», ανέφερε ο υπουργός

Ε ΑΝΤΕ! ΚΑΝΤΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ!Βαρουφάκης: Αν οι εταίροι δεν κάνουν πίσω, η Ελλάδα δεν θα πληρώσει τις δόσεις

Εάν οι υποστηρικτές της λιτότητας στην Ευρώπη δεν υποκύψουν, η Ελλάδα δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να αθετήσει τις επικείμενες πληρωμές της για το χρέος, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στη Huffington Post.

Σαμαράς: Η κυβέρνηση επιστρέφει την Παιδεία στο βάλτο

Επαναφέρει το άσυλο της παρανομίας, καταργεί την αξιολόγηση και ανοίγει την πόρτα στους αιώνιους φοιτητές

Επίθεση στην κυβέρνηση για τις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε η κυβέρνηση για τον χώρο της παιδείας εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς κατηγορώντας την ότι «την επιστρέφει στο βάλτο όπου βρισκόταν επί δεκαετίες».

ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΙΛΑΜΕ! Παρουσία του Τζον Στάμος η "συνάντηση" Ομπάμα-Βαρουφάκη

Μαυρισμένος, χωρίς γραβάτα κι αυτός, όπως και ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών, ενθουσιασμένος, ο πασίγνωστος Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Τζον Στάμος παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Λευκού Οίκου για τον εορτασμό της εθνικής ανεξαρτησίας της Ελλάδας και ήταν -μετά τον Ομπάμα και τον Βαρουφάκη- ο πλέον πολυφωτογραφημένος της εκδήλωσης.

Έρευνα κατά του αστυνομικού με την κάμερα - ΒΙΝΤΕΟ

Κι όμως ενώ έχει συσταθεί ειδική επιτροπή που εξετάζει το ενδεχόμενο οι αστυνομικοί και ειδικότερα εκείνοι της ομάδας ΔΕΛΤΑ να φέρουν κάμερες ακόμη δεν έχει δοθεί εντολή να τεθεί το μέτρο σε λειτουργία και έτσι ο αστυνομικός που εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να κινείται έχοντας τοποθετήσει μια κάμερα στο κράνος του τώρα θα δώσει εξηγήσεις

Νέα υπηρεσία της Google εντοπίζει το κινητό σας

Μία νέα υπηρεσία της Google υπόσχεται να εντοπίσει το κινητό σας όπου και αν βρίσκεται

Οι χρήστες Android smartphone, μπορούν ανά πάσα στιγμή να εντοπίσουν το κινητό τους στο χάρτη της Google, σε περίπτωση που το χάσουν ή τους το κλέψουν, με την βοήθεια της υπηρεσίας Android Device Manager

ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ (αφού στην Πάτρα πέφτει πολύ παραμύθι) ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΖΩΟ! Παππούς ασελγούσε στο 10 μηνών εγγόνι του

Το ζευγάρι διαμένει στο νότιο διαμέρισμα και έχει αποκτήσει ένα παιδί! Το οποίο δεν είχε καν συμπληρώσει το 1 έτος ζωής του, όταν υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο του τον 80χρονο παππού, ο οποίος δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του, όμως ασέλγησε με τον πιο φρικτό τρόπο στο ίδιο του το εγγόνι! Βάζοντας ζάχαρη στο μόριό του και υποβάλλοντας το μωρό σε ενέργεια πέρα από κάθε φαντασία!

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ! Λέβα: Δεν εννοούσα "δικό μας" τον δολοφονημένο Τεμπονέρα – ΒΙΝΤΕΟ

Διευκρινίσεις για τη δήλωσή της αναφορικά με τη δολοφονία Τεμπονέρα που προκάλεσε αντιδράσεις έδωσε η Βασιλική Λέβα μιλώντας από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! Το Δημόσιο «γυρίζει την πλάτη» στη ρύθμιση χρεών προς τα Ταμεία

Κίνημα... «δεν ρυθμίζω» στο Δημόσιο, καθώς κρατικοί φορείς και συνεταιρισμοί στη συντριπτική πλειοψηφία τους δεν προχωρούν σε διακανονισμό για τα χρέη τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», από μια λίστα 3.100 Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου με οφειλές...

Άδωνις: Ο ενθουσιασμός του κόσμου για την κυβέρνηση έχει εξανεμιστεί

«Έχει ολοκληρωθεί μισή στροφή του κόσμου για να αναγνωρίσει το λάθος του» επεσήμανε o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Για σταδιακή μεταστροφή της κοινής γνώμης έναντι της κυβέρνησης έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΠΡΙΝ! Οργή Ιερώνυμου μετά την επιστολή Τσίπρα για την εκκλησιαστική περιουσία

Ε βέβαια έτσι που την πρόσφερε βρήκε ευκαιρία ο Αλέξης να προσπαθήσει να τη φάει... 

Δυσαρέσκεια και έντονο προβληματισμό προκάλεσε στην Αρχιεπισκοπή η πρόταση που διατυπώνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην επιστολή του προς τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ζητώντας το θέμα της αξιοποίησης της εκκλησιαστικής περιουσίας να συζητηθεί με την ενεργοποίηση της επιτροπής διαλόγου για τα θέματα Εκκλησίας – κράτους.

Βαρυσήμαντες συναντήσεις του αστράτευτου Ήσυχου με αργεντινούς εργάτες στη Βραζιλία... αλλα επιστρέφει με άδειες χέρια

Προφανώς η ενεργειακή πολιτική έχει ανατεθεί στο υπ. Άμυνας και γιαυτό μετά τον αμερικανοστολιά Καμμένο ήρθε η σειρά του λατινοτσολιά Ήσυχου να καλέσει την Petrobras για τους ελληνικούς "υδατάνθρακες"... φυσικά κάλεσε και τη σάρα και τη μάρα χωρίς να κάνει κάποια απτή συμφωνία

Η αναβάθμιση των διμερών σχέσεων σε πολιτικό, αμυντικό, ενεργειακό, οικονομικό, χρηματοπιστωτικό και εμπορικό επίπεδο βρέθηκε στο επίκεντρο των επαφών που είχε στη Βραζιλία ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Κώστας Ήσυχος. Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τα ενεργειακά, συμφωνήθηκε η ελληνική κυβέρνηση να ενημερώσει για τον επικείμενο διαγωνισμό υδρογονανθράκων, για πιθανή συμμετοχή της Petrobras.

Στο 28,3% έφτασε η απόδοση του 3τους ομολόγου: Στο υψηλότερο επίπεδο από τον Μάρτιο του ‘12

Συνεχίζεται ακάθεκτη σε νέο επίπεδο-ρεκόρ η υποχώρηση των αποδόσεων των κρατικών ομολόγων της Ευρωζώνης, τη στιγμή που τα ελληνικά ακολουθούν την ακριβώς αντίθετη πορεία εξαιτίας της πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας.

Σοκ! 31 δισ. ευρώ έκαναν «φτερά» από τις ελληνικές τράπεζες το τελευταίο 5μηνο

Σε ασταμάτητη αιμορραγία για το τραπεζικό σύστημα εξελίσσεται η παρατεταμένη εκροή καταθέσεων, που συνεχίζεται σταγόνα σταγόνα τόσο τον Μάρτιο όσο και τον Απρίλιο. Την ίδια στιγμή, ο φόβος για στάση πληρωμών από την πλευρά του Δημοσίου ωθεί ολοένα και περισσότερους να κρύβουν χρήματα στα σπίτια τους, προκειμένου να καλύψουν τρέχουσες ανάγκες σε μια τέτοια περίπτωση.

Bild: Θυμός της Μέρκελ για τα εξοπλιστικά του Τσίπρα

Η Γερμανίδα καγκελάριος έχει εκφράσει την οργή της σε κυβερνητικά στελέχη για τις νέες επενδύσεις της Ελλάδας στον στρατιωτικό τομέα

ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! ΕΙΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 20 ΔΙΣ... ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!Νικολούδης: Ελέγξαμε 28.000 ΑΦΜ, βρήκαμε 7 δισ. απόκλιση

Σαρωτικοί έλεγχοι στα τελωνεία της Αττικής - Εξαφανίστηκαν οι εκτελωνιστές

Συνολικά 5.500 οι παραβάτες - Μπορούμε να εισπράξουμε 2,5 με 3 δισ. αλλά υπάρχουν προβλήματα σε εφορίες και ΣΔΟΕ - Πώς εντοπίστηκαν όσοι είχαν μεγάλες αποκλίσεις σε αυτά που δήλωναν και αυτά που πραγματικά είχαν – «Κάποιοι δήλωναν 20-25.000 το χρόνο και είχαν 1 εκατ. καταθέσεις»

Ο Ομπάμα γελάει και τρολάρει τον Βαρουφάκη-Η ατάκα που έκανε το κοινό να ξεσπάσει σε γέλια με τον Γιάνη!

ΤΟΝ  «ΠΗΡΑΝ» ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΤΟΝ Κ. ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ...ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ «ΠΑΡΟΥΝ» ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ...

Το αβίαστο γέλιο 250 παρισταμένων προκάλεσε ο Μπάρακ Ομπάμα, αναφερόμενος στο Γιάνη Βαρουφάκη. Στην εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Ανεξαρτησίας της Ελλάδας, η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ χαμογελώντας ανακοίνωσε...

Γελάει το σύμπαν! Μπότοξ και πλαστικές κάνει ο Πούτιν

Το παγερό, ανέκφραστο πρόσωπό του δεν είναι μόνο θέμα ιδιοσυγκρασίας. Σίγουρα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν κάτι... έχει πειράξει και έτσι σήμερα ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας μοιάζει νεότερος από ποτέ.

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ Β. ΚΟΡΕΑ! Football Grexit: Οι συνέπειες ενός αποκλεισμού από FIFA και UEFA

Η απόφαση του Σταύρου Κοντονή να μην υποχωρήσει στις πιέσεις των FIFA και UEFA και να καταργήσει το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ οδηγεί τις δύο ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες σε μια και μοναδική απόφαση. Αυτή του αποκλεισμού όλων των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις.

O Σάιμον Νίξον (WSJ) περιγράφει χολερικά την ομιλία Βαρουφάκη: Μετά από 1 ώρα αερολογίας για την Ευρώπη είπε ότι δεν έμεινε χρόνος να αναφερθεί στην Ελλάδα!

Με μια... καταιγίδα από tweets ο Σάιμον Νίξον της Wall Street Journal σχολίαζε χθες την ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη στο Brookings, μεταφέροντας και τις αντιδράσεις του κοινού.

Εξηγεί πως αν και το κοινό της Ουάσινγκτον είναι γνωστό για τους χαμηλούς του τόνους και την καλή διάθεση προς τους ομιλητές (το χαρακτηρίζει sympathetic), εκνευρίστηκε από το γεγονός ότι δεν ήταν συγκεκριμένος σε αυτά που έλεγε ο Έλληνας υπουργός.

Λαγκάρντ στο Bloomberg: Δεν θα υποστηρίξω την Ελλάδα

Για άλλη μια φορά η Κριστίν Λαγκάρντ τάχθηκε εναντίον της πιθανότητας να δοθεί στην Ελλάδα η δυνατότητα να αποπληρώσει τις επόμενες δόσεις προς το ΔΝΤ, σε άλλο χρόνο από τον προβλεπόμενο.

EXOYME ΠΑΝΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΡΕ!Newsweek: Η Ελλάδα δεν έχει χρήματα ούτε για τα καύσιμα του στρατού -Αβοήθητη μπροστά στην Τουρκία

«Η έλλειψη καυσίμων αφήνει τον ελληνικό στρατό αβοήθητο μπροστά στην τουρκική επιθετικότητα». Με αυτόν τον τίτλο το αμερικάνικο περιοδικό Newsweek, σημειώνει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να υπερασπιστεί τον εαυτό της κατά της τουρκικής επιθετικότητας, επειδή η οικονομική κρίση έχει αποδυναμώσει τις ένοπλες δυνάμεις της.

Μπακογιάννη: «Παρασκευόπουλος, Κατρούγκαλος και Κωνσταντοπούλου νομοθετούν βάσει της πελατείας τους»

H Ντόρα διαβάζει το ποίημα που είπε ο Αδωνις στη Ζωή -Πώς έφτασαν στην Ολομέλεια οι στίχοι

Σφοδρότατη επίθεση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και τους υπουργούς Νίκο Παρασκευόπουλο και Γιώργο Κατρούγκαλο εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Το είδαμε κι αυτό με ΣΥΡΙΖΑ! Αντιεξουσιαστές ψεκάζουν τα ΜΑΤ που υποχωρούν [εικόνες & βίντεο]

Γενικευμένα επεισόδια με χρήση χημικών σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στον χώρο έξω από τα Προπύλαια.

Ομάδα αντιεξουσιαστών επιχείρησε να μπει στον χώρο της Πρυτανείας (τελεί για 18η ημέρα υπό κατάληψη), η οποία είναι αποκλεισμένη από την Αστυνομία.

"156 νησιά του Αιγαίου υπό ελληνική κατοχή" λένε τώρα οι Τούρκοι!

Όχι μόνο...16 αλλά...156 νησιά έχει υπό ...κατοχή η Ελλάδα στο Αιγαίο και συνεπώς η Τουρκία (πρέπει να) τα διεκδικεί. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού Odatv επαναφέροντας - όχι τυχαία...- ανιστόρητες διεκδικήσεις και μάλιστα σε...αυξανόμενο αριθμό νησιών.