01 Μαρτίου 2015

Δείτε γιατί θα χρεοκοπήσουν το Μάρτιο ακόμα κι αν τους επιτρέψουν αύξηση στα έντοκα!

Περί τα 6,5 δισ ευρώ πρέπει να πληρώσει μέσα στο μήνα το υπουργείο Οικονομικών για μισθούς, συντάξεις, ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομεία και δανειακές υποχρεώσεις, χωρίς όμως να έχει τα αναγκαία ταμειακά διαθέσιμα.

Ντάισελμπλουμ αποκαλύπτει στους FT ότι μιλούσε μόνο με τον Τσίπρα και όχι με τον Βαρουφάκη

Από το γραφείο του στη Χάγη, ο επικεφαλής του Eurogroup ανοίγει όλα τα χαρτιά του στο δημοσιογράφο των Financial Times Πίτερ Σπίγκελ και του ξεδιπλώνει τις δραματικές ώρες πριν από το τελευταίο Eurogroup, τις μαραθώνιες διεργασίες κατά τη συνάντηση της Ευρωομάδας, ενώ απαντάει ευθέως και στις φήμες ότι παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΝΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ; Η Τουρκία θέλει να κόψει το Αιγαίο στη μέση – Εντονο διάβημα Τσίπρα-Κοτζιά

[Ε να μη λαϊκίσουμε κι εμείς λίγο; Εδώ οι ψεκασμένοι μιλούσαν προεκλογικά για στημένο επεισόδιο με την Τουρκία για να να πορώσει ο Σαμαράς τους Έλληνες... τώρα γιατί εμείς να μην πούμε το ίδιο;]

Εντολή στο ΥΠΕΞ να προχωρήσουν σε έντονο διάβημα προς ΝΑΤΟ, Ε.Ε, ICAO και την Τουρκία έδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την προκλητική ενέργεια της Αγκυρας να ζητήσει να «κοπεί στη μέση» το Αιγαίο για δέκα μήνες, στο πλαίσιο στρατιωτικών ασκήσεων.

Σόιμπλε: Ζμπούτσα μου τι λένε Τσίπρας, Βαρουφάκης και Στρατούλης στις συνεντεύξεις τους

Το σκληρό και άτεγκτο πρόσωπό του έδειξε για άλλη μια φορά ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Μάλιστα, καταφέρεται εναντίον των Ελλήνων πολιτικών και των δηλώσεων που κάνουν στα Μέσα.

ΠΙΠΕΣ ΜΠΛΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΓΚΑΖΙΑ ΤΣΙΠΡΑ!Βουλευτικά αυτοκίνητα ζητά η Γεροβασίλη που διαψεύδει τον Τσίπρα

Έκραξε δήθεν τους βουλευτές του για τα αμάξια λέγοντας ότι "παίρνουν 6.000 και δεν επιτρέπεται να ζητάνε και αμάξι" και η κοινοβουλευτική του εκπρόσωπος βγήκε από την αίθουσα και τον άδειασε λέγοντας ότι οι βουλευτές χρειάζονται αυτοκίνητα... και δεν παίρνουν 6.000€

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν παίρνουν 6.000 ευρώ, το 40% πηγαίνει στο κόμμα θα βρεθεί πάντως μια λύση που θα είναι λογική στο θέμα με τα βουλευτικά αυτοκίνητα, οι βουλευτές κάνουν πολλά χιλιόμετρα ας μην είμαστε υπερβολικοί», δήλωσε στον Παραπολιτικά 90,1 και στο κεντρικό μαγκαζίνο η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τις έντονες επισημάνσεις του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΟ ΟΜΗΡΕΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Οριακά βγήκε ΓΓ ο εκλεκτός του Κορωνάκης-Δείτε πόσους ψήφους πήρε

Διαβάστε πόσες ψήφους πήρε ο Κορωνάκης με τις οποίες εξελέγη γραμματέας στον ΣΥΡΙΖΑ και πόσο οριακή ήταν η νίκη του από τον υποψήφιο της Αριστερής Πλατφόρμας Αλέκο Καλύβη.

Ο 39χρονος Τάσος Κορωνάκης, ο εκλεκτός του Αλέξη Τσίπρα για το αξίωμα, έλαβε...

ΣΥΡΙΖΑ: Επίδειξη δύναμης από τον Λαφαζάνη-Όλα τα κομμούνια στο Πολιτικό Γραφείο

Ο Αλέξης Τσίπρας και οι υποστηρικτές του, βγήκε μεν νικητής κατά την διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που διεξήχθη υπό καθεστώς κυβερνησιμότητας, αλλά πήρε ένα ισχυρό μάθημα καθώς η Αριστερή Πλατφόρμα έκανε επίδειξη δύναμης.

Βαρουφάκης: "Κακή λέξη το κούρεμα"

Για τη συμφωνία του Ιουνίου μίλησε στη Handelsblatt ο Υπουργός Οικονομικών
 
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Handelsblatt και η οποία θα δημοσιευθεί αύριο, ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε ότι το «κούρεμα» του χρέους είναι «βρώμικη» λέξη και ξεκαθάρισε πως η Αθήνα δεν θέλει «τρίτο δάνειο», αλλά «πακέτο ανάπτυξης».

Ο Λαφαζάνης απαντά σαν αρχηγός κόμματος στη ΝΔ...

Με μάλλον ηγετικό ύφος και σε υψηλούς τόνους απάντησε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και εκπρόσωπος της Αριστερής Πλατφόρμας Παναγιώτης Λαφαζάνης, στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, ο οποίος σχολίασε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αποσταθεροποιημένος.

Τελέστηκε το μνημόσυνο του «Σταυραετού του Μαχαιρά», Γρηγόρη Αυξεντίου

Λευκωσία: Τελέστηκε σήμερα στην Ιερά Μονή της Παναγίας του Μαχαιρά το ετήσιο μνημόσυνο του ήρωα του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα 1955 – ‘59, υπαρχηγού της ΕΟΚΑ, Γρηγόρη Αυξεντίου, ο οποίος στις 3 Μαρτίου 1957 κάηκε ζωντανός στο κρησφύγετό του στα βουνά του Μαχαιρά από τους Βρετανούς αποικιοκράτες.

Οι Γερμανοί αστυνομικοί απαντάνε στον Πανούση -Για την κατάργηση του Σέγκεν

Οξεία η αντίδραση του Γερμανικού Συνδικάτου Αστυνομικών στις δηλώσεις του αναπλ. υπουργού Δημόσιας Τάξης Γ. Πανούση περί μονομερούς κατάργησης του Σένγκεν αν οι εταίροι δεν στηρίξουν την Ελλάδα στο ζήτημα των μεταναστών.

Γ. Βρούτσης: Οι υπουργοί κρύβονται, αυτή είναι η δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ

Στη «δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρθηκε με σχόλιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o πρώην υπουργός της ΝΔ , Γιάννης Βρούτσης κατηγορώντας ταυτόχρονα τους υπουργούς της κυβέρνησης ότι...

Κρήτη: Η επισκευή του σκέπαστρου στο Παγκρήτιο - Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα τηλεκατευθυνόμενης κάμερας (Βίντεο)!

Περίπου ένα 15νθήμερο, αν υπάρξουν οι κατάλληλες καιρικές συνθήκες και όχι περισσότερο από ένα μήνα, θα διαρκέσουν οι εργασίες για την απομάκρυνση του κατεστραμμένου - από την κακοκαιρία- στεγάστρου στο Παγκρήτιο Στάδιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο cretalive o αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κώστας Βαρδαβάς, επισημαίνοντας ότι θα γίνει ότι είναι δυνατό προκειμένου ο χώρος να είναι έτοιμος για τη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού, του Μπρούνο Τζάουλι.

ΤΩΡΑ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!!Καμμένος-Δούρου σε Κύθηρα-Αντικύθηρα - Γιατί πάνε

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, τον Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, γιατρό Θανάση Παπαχριστόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρο, με ομάδα...

ΤΟ'ΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΥΕΘΑ: Η τουρκική φρεγάτα Turgut Reis στον Πειραιά

[Φυσικά ο τίτλος είναι λαϊκίστικος αφού η φρεγάτα είναι εδώ σαν μέρος της διεθνούς ναυτικής δύναμης... αλλά σε ανάλογες περιπτώσεις οι πατριώτες του κ@λου θα είχαν ήδη στήσει κρεμάλες στο Σύνταγμα]

Ολοκλήρωσε το χιλιοστό της ταξίδι και συμμετέχει στην πολυεθνική δύναμη SNMG2

Η τουρκική φρεγάτα TCG Turgut Reis βρέθηκε από το Σάββατο στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς ολοκλήρωσε το χιλιοστό της ταξίδι.

Καραγκούνης: Η κυβέρνηση είναι από μόνη της αποσταθεροποιημένη

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης, σχετικά με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επί της τροπολογίας της Αριστερής πλατφόρμας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αποφυλακίζονται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Λήγει το 18μηνο

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που αντιμετωπίζουν βαρύτατα αδικήματα, θα δουν το «φως της ελευθερίας» καθώς λήγουν τα 18μηνα της προφυλάκισης τους. Πρόκειται για το ανώτατο επιτρεπτό διάστημα προσωρινής κράτησης που προβλέπεται από το Σύνταγμα.

Αυτό και εάν είναι… επιτυχία! “Κατάφεραν” και έστρεψαν όλη την Ευρώπη εναντίον μας! Ισπανοί-Προτογάλλοι ζητούν από την ΕΕ να καταδικάσει τις δηλώσεις Τσίπρα

Συνεχίζονται οι τεράστιες… επιτυχίες της κυβέρνησης “εθνικής παλινόρθωσης”, “απελευθερώσεως από το Μνημόνιο”, “ανάσας αξιοπρέπειας” κ.λ.π.

Δύο κομματα ο ΣΥΡΙΖΑ: Πόσοι ψήφισαν Τσίπρα/ΒΝαρουφάκη και πόσοι Λαφαζάνη/Γλέζο

Τροπολογία μέσω της οποίας διατυπώνει τις ενστάσεις της για τη συμφωνία και τη λίστα μεταρρυθμίσεων στο Eurogroup κατέθεσε η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, στην Κεντρική Επιτροπή, αφήνοντας παράλληλα αιχμές λέγοντας πως οι πιο κρίσιμες αποφάσεις θα πρέπει να λαμβάνονται μετά από συζήτηση στα θεσμικά όργανα του κόμματος.

ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! Έρχεται ρύθμιση αμνηστίας "μαύρων" κεφαλαίων

[Μπροστά στον πανικό των άδειων ταμείων πήγαν περίπατο τα παχιά λόγια για ελέγχουν λιστών και παπάρια μάντολες...]

Του Σπύρου Δημητρέλη

Τη νομιμοποίηση εσόδων από φοροδιαφυγή, τα οποία βρίσκονται στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, ετοιμάζει η κυβέρνηση προκειμένου να φέρει ζεστό χρήμα στο δημόσιο ταμείο αλλά και να καταφέρει να ανταπεξέλθει στις υψηλές χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας των επόμενων μηνών.

ΚΛΑΙΩ! Ο Κακλαμάνης πέταξε έξω από συνεδρίαση τον ταβερνιάρη

Επεισόδιο στο Πολιτικό Συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας

Επεισόδιο ανάμεσα στον Νικήτα Κακλαμάνη και τον Δημήτρη Σταμάτη σημειώθηκε στην πρόσφατη συνεδρίασης  του Πολιτικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη στην τελευταία συνεδρίαση του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας...

Ο Άδωνις… ξέσπασε για τις περικοπές στα νοσοκομεία

Σειρά από σχόλια έκανε μέσω twitter ο πρώην υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, για δημοσιεύματα που αφορούν στις περικοπές στα νοσοκομεία. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε πως:

Ολες οι «ανεξιχνίαστες» δολοφονίες αντιπαλων του Πούτιν

Από την δημοσιογράφο Άννα Πολιτόφσκαγια και τον μυστικό πράκτορα Αλεξάντερ Λιτβινένκο ως τη δολοφονία του Νεμτσόφ, συνολικά πέντε επικριτές του Κρεμλίνου την τελευταία δεκαετία έχουν χάσει αναπάντεχα τη ζωή τους

Oδός «Μαύρης Πέτρας». Ο μικρός δρόμος που σε βγάζει σε μεγάλη...θέα, και η περίεργη ιστορία του (ΦΩΤΟ)

Οδός Μαύρης Πέτρας. Ένα μικρό δρομάκι γύρω από το οποίο ξετυλίγεται ένα μεγάλο μυστήριο. Πρόκειται για έναν ακόμα αστικό μύθο ή πράγματι αποτελεί πύλη για ένα παράλληλο σύμπαν;

Η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή για την ομορφιά, τη γοητεία και την μεγάλη ιστορία της. Στα πλαίσια αυτής της γοητείας, υπάρχουν διάφοροι αστικοί μύθοι που τρομάζουν τους μικρούς και εξιτάρουν τη φαντασία των μεγάλων.

Μάλκολμ Χ: Ο ακτιβιστής που μιλούσε για την ανωτερότητα των μαύρων και τον εκτέλεσε η οργάνωση της οποίας ήταν μέλος ...

Ο Μάλκολμ Χ φυλακίστηκε το 1946, μετά από μία έντονη εγκληματική καριέρα και όταν το 1952 αποφυλακίστηκε είχε μεταμορφωθεί.
Όσο ήταν στη φυλακή ήρθε σε επαφή με τη νέα θρησκεία, το Έθνος του Ισλάμ, που υποστήριζε τα δικαιώματα των μαύρων στην Αμερική. Ηγέτης ήταν ο Ελάιζα Μοχάμεντ, που ήταν και αυτός πολύ ικανοποιημένος με τον νέο μαχητικό κήρυκα.

ΒΙΝΤΕΟ-Η σεξομανής δικηγόρος και ο ταξιτζής!

Μία ιστορία που θα μπορούσε να αποτελεί σκηνή από χολιγουντιανή ταινία... Με τη μόνη διαφορά ότι η σεξομανής δικηγόρος στο τέλος το πλήρωσε. Πολύ λιγότερο από όσο ίσως άξιζε...

ΦΩΤΟ-Άδωνις: Τι θα λέει ο Τσίπρας όταν θα μείνουν όλοι απλήρωτοι

Την απίστευτη αστειότητα Τσίπρα περί διεθνούς συνωμοσίας για να ρίξουν τη λαοπρόβλητη κυβέρνηση του 36% σχολίασε δεικτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης γράφοντας στο twitter:

Τι ήταν το περίφημο εκκρεμές του Φουκώ;

Ο μη μελετηρός Φουκώ, που απέδειξε και απτά ότι η Γη κινείται. Ήταν φιλάσθενος και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών. Διαβάστε στοιχεία από τη ζωή και τη θεωρία του που άλλαξε τον κόσμο

ΒΙΝΤΕΟ-Μέσα στην απόλυτα επιτυχΑμένη διαπραγμάτευση είναι και το χρέος....

Επειδή το έθαψε ο ΣΥΡΙΖΑ να του κάνουμε ένα μνημόσυνο:

Αυτοί είναι οι 40 πιο έξυπνοι άνθρωποι της ιστορίας -Μια έκπληξη στο νούμερο ένα

Επιστήμονες, φιλόσοφοι, μουσικοί, παιδιά θαύματα. Η ανθρωπότητα έχει γνωρίσει πολλά φωτεινά μυαλά. Ποιοι όμως είναι εκείνοι που ξεχωρίζουν από αυτή την ξεχωριστή κάστα;

ΝΔ: Ο Τσίπρας ανοίγει την ΕΡΤ για να βολέψει τους πολιτικούς του φίλους

Οι Έλληνες και στην περίπτωση της ΕΡΤ θα κληθούν να χρηματοδοτήσουν τις πελατειακές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Πανάκριβα κόστισε οι εκβιαστικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ

Ολοταχώς προς ένα νέο –τρίτο– δάνειο της τάξης των 20 δισ. ευρώ από την Ευρωζώνη βαδίζει η Ελλάδα, προκειμένου να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες του 2015 και του 2016.

Κάμερες κατέγραψαν τις τελευταίες στιγμές του Νεμτσόφ -Νέα στοιχεία για την εκτέλεση του αντιπάλου του Πούτιν [βίντεο]

Τις τελευταίες στιγμές του Μπόρις Νεμτσόφ κατέγραψαν κάμερες στους δρόμους της Μόσχας, όπως προκύπτει από βίντεο που δημοσίευσαν ρωσικά ΜΜΕ σήμερα.

Οι ομοιότητες στα email Χαρδούβελη - Βαρουφάκη ΓΡΑΦΗΜΑ

Μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας μεταρρυθμίσεων που πρότεινε η κυβέρνηση και ενέκρινε το Εurogroup ώστε να παρασχεθεί η τετράμηνη παράταση, ξεκίνησε μία συζήτηση γύρω από τις ομοιότητες που παρουσιάζει η λίστα αυτή με το υπάρχον Μνημόνιο. Η πραγματικότητα είναι ότι στον 7σέλιδο κατάλογο που απέστειλε η Αθήνα υπάρχουν διαφορές σε ορισμένα ζητήματα, αλλά σε πολλά άλλα χρησιμοποιούνται ακόμα και οι ίδιες λέξεις για να περιγραφεί η παρέμβαση στην οποία προτίθεται η κυβέρνηση να προχωρήσει, ενώ στην πλειονότητά τους η ουσία των αλλαγών είναι ίδια και στα δύο κείμενα.

Χαρδούβελης: Παράταση ίσον μνημόνιο - ΒΙΝΤΕΟ

«Η υπογραφή παράτασης ισοδυναμεί με υπογραφή μνημονίου», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης.

Τσακαλώτος ξεμπροστιάζει Βαρουφάκη! «Η Γερμανία επέμενε για; σαφήνεια»

Κόντρα Βαρουφάκη - Τσακαλώτου πίσω από τις διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ αφού ο Μπαρουφάκης έχει υποστηρίξει πως την ασάφεια την ήθελαν οι ξένοι προκειμένου να μπορέσουν να περάσουν τη συμφωνία από τα κοινοβούλιά τους...
 
Γιάννης Βαρουφάκης και Ευκλείδης Τσακαλώτος μπορεί να συνεργάζονται κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης ωστόσο είναι δύο άνθρωποι που έχουν σε αρκετά πράγματα διαφορετικές απόψεις.

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΓΙΔΙΑ! Μητρόπουλος: Με μισθούς προ απόλυσης θα επαναπροσληφθούν στην ΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν διανοούμαι ως εργατολόγος οι απολυμένοι της ΕΡΤ να μην επαναπροσληφθούν  με το μισθό που υπηρετούσαν πριν απολυθούν», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Τζήμερος: Ούτε ίχνος τσίπας. Για λύπηση…

Μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, ο Θάνος Τζήμερος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Μητρόπουλου, για όσα είπε σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!! Κόβουν τα μισά λεφτά απ'τα νοσοκομεία για να πληρώσουν το ΔΝΤ!

Και έχεις τον αλήτη τον Κουρουπλή να λέει ψέμματα ότι θα ρυθμίσει την πρόσβαση ανασφάλιστων στα νοσοκομεία, που είναι ρυθμισμένη από ΝΔ ή ότι την επόμενη βδομάδα θα αποκαλύψει σκάνδαλο ή ξερω γω τι και γιαυτό μούγγα

Περίπου το 51% των μηνιαίων προϋπολογισμών των νοσοκομείων περικόπτεται από το Μάρτιο, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, ως μέρος των «αιματηρών οικονομιών» σε όλο το δημόσιο τομέα που έχει ξεκινήσει από το Φεβρουάριο.

ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΝ ΟΨΗ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΤΣΙ;Σύλληψη 36χρονης για την υπόθεση Ξηρού

Συνελήφθη από τις Αρχές 36χρονη γυναίκα η οποία είχε προσαχθεί το Σάββατο στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση Ξηρού.

Σκουρλέτης:«Ναι» σε νέο πακέτο χρηματοδότησης.Υπό όρους... να μην το λέμε μνημόνιο

Προσέξτε την παράνοια! Ο Σκουρλέτης ζητάει δανεικά χωρίς δεσμεύσεις για να μπορεί να μοιράζει τη 13η σύνταξη και άλλα δώρα... Ρε μεγάλε αν είναι έτσι, μπορεί να μοιράζει τα λεφτά κατευθείαν κι η Μέρκελ, να της στήσουν και άγαλμα οι Ελληναράδες...

Θετικός εμφανίστηκε στην προοπτική ενός νέου πακέτου χρηματοδότησης της Ελλάδας ο Πάνος Σκουρλέτης, με πρόγραμμα κατά της ύφεσης και αντιμνημονιακό και εντός της ευρύτερης διαπραγμάτευσης, όπως είπε σε συνέντευξή του.

Μεράκλωσε ο Μπουτάρ αγάς-Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τραγουδά «Αλήτη μ'είπες μια βραδιά» [βίντεο]

Μετά από τους παραδοσιακούς χορούς, την Καθαρά Δευτέρα, ο Γιάννης Μπουτάρης το έριξε και στα ρεμπέτικα τραγούδια.

«Στόλισε» με κοσμητικά η Πιπιλή τον Βαρουφάκη: Έχεις σταριλίκι, υπερβολική αλαζονεία, πολυλογία και δημιουργική σύγχυση

Έξαλλη έχει κάνει την Φωτεινή Πιπιλή ο Γιάνης Βαρουφάκης και γι’ αυτό προέβη σε χαρακτηρισμούς.  Σχολιάζοντας, λοιπόν, με σκληρό τρόπο τις συχνές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών στον Τύπο, η κ. Πιπιλή, κάλεσε τον πρωθυπουργό να βάλει «φρένο» στον κ. Βαρουφάκη.

Εκθεση ΔΝΤ: Γιατί δεν πρόκειται ποτέ να μαζέψετε τα έσοδά σας

Καταπέλτης είναι το πόρισμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την ελληνική φορολογική διοίκηση. Στις 121 σελίδες του διαπιστώνονται οι «πληγές» του συστήματος, αλλά επισημαίνεται ότι ουσιαστικά δεν αλλάζει τίποτα, παρά τις συστάσεις.

Πρωτοσέλιδα Κυριακάτικων εφημερίδων 1-03-2015

Δείτε τα (κάντε κλικ για μεγέθυνση):

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ! Nτου του ΣΔΟΕ στον Νότη Σφακιανάκη. Πώς αντέδρασε

Η κυβέρνηση άλλαξε. Ο Τσίπρας θέλει να κάνει αλλαγές. Και θέλει να τις κάνει εντός Ελλάδος βαφτίζοντας τα μέτρα των προηγούμενων ώς μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές.

Απίστευτος δημόσιος εκβιασμός Καμμένου σε Αλαφούζο: «Τελείωσες!»

Τι έγραψε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
 
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή δημοσίευμα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ έγραψε στο Twitter απευθυνόμενος στον επικεφαλής του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο και τον Πέτρο Κυριακίδη, μέλος του ΔΣ του ΣΚΑΪ:

Ο Βαρουφάκης γίνεται κομματικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

Ολα έχουν δρομολογηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης να γίνει κομματικό μέλος.

Όταν ο Αλέξης ρώταγε τον ΓΑΠ πότε θα φέρει τη δανειακή σύμβαση προς ψήφιση στη Βουλή

Η ΝΔ «ανασύρει» ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη δανειακή σύμβαση

Για διγλωσσία μιλούν στελέχη της ΝΔ σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση να μην φέρνει στη Βουλή για συζήτηση και κύρωση την παράταση της τετράμηνης δανειακής σύμβασης και θυμίζουν ότι παλιότερα ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την κυβέρνηση για τον ίδιο λόγο.

Εργατολόγος με το αδήλωτο μύριο σε κρίση ειλικρίνειας: Το μνημόνιο δεν τελείωσε

Όχι επειδή τον πήρε ο πόνος αλλά επειδή δεν πήρε καρέκλα και πιέζει να πάρει την πρώτη επίσημη διαθέσιμη

Ακόμη μια φωνή κριτικής στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία του Eurogroup, προστέθηκε στις ήδη υπάρχουσες που προβληματίζουν το Μαξίμου.

«Οχι στην ΕΡΤ»λέει σελίδα στο facebook

Την επόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση αναμένεται να καταθέσει το σχέδιο νόμου για την ίδρυση της ΕΡΤ ΑΕ μάλιστα όπως ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τα θέματα ΜΜΕ, Νίκος Παπάς, μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΛΕΜΕ! Εξαντλούνται τα ταμειακά αποθέματα -Τι θα ζητήσει η κυβέρνηση στο Eurogroup της 9ης Μαρτίου

Εξαντλημένα είναι τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας ενώ την επόμενη εβδομάδα, 6 Μαρτίου, η Ελλάδα θα πληρώσει περίπου 290 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο της εξόφλησης του πρώτου μέρους της δόσης προς το ΔΝΤ.

Περιστέρη για την Αμφίπολη: Οι σκελετοί μπορεί να είναι κατάλοιπα θυσιών ή αρχαιοκάπηλοι

«Πρέπει να εστιάσουμε στο ίδιο το μνημείο και όχι στα κόκαλα, που για μένα δεν σημαίνουν πολλά. Δεν μπορείς να χρονολογήσεις από τους νεκρούς. Για μένα οι σκελετοί δεν έχουν νόημα. Αποπροσανατολίζουν την έρευνα».