07 Δεκεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Σκουρλέτης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μίλησε ποτέ για σεισάχθεια»... Ε πάρε ρε στόκε τον Τσίπρα να στο λέει μπας και θυμηθείς

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μίλησε ποτέ για σεισάχθεια και μην μας ταυτίζετε με συγκεκριμένα πρόσωπα που είναι και στην επικαιρότητα τώρα» δήλωσε τη Δευτέρα ο Πάνος Σκουρλέτης εννοώντας τον Αλέξη Μητρόπουλο.

Ο υπουργός Ενέργειας εκτίμησε στο Mega ότι η κυβερνητική πλειοψηφία των 153 βουλευτών είναι κοινοβουλευτική δύναμη που αντέχει. Κατηγόρησε δε την αντιπολίτευση ότι εκτίθεται καθημερινά με τη στάση της, και υποστήριξε ότι «τα οικουμενικά σχήματα νοθεύουν τη δημοκρατία.»

Ενόψει των διαπραγματεύσεων που ξεκινούν σήμερα Δευτέρα, ο υπουργός είπε στο Mega ότι «έχουμε ήδη καταθέσει τις προτάσεις μας τις οποίες θα συζητήσουμε με την άλλη πλευρά στη βάση της μη ιδιωτικοποίησης.»


Για το ασφαλιστικό ο υπουργός είπε η πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην μειωθούν οι κύριες συντάξεις, αλλά άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, λέγοντας ότι «θα δούμε πως θα διαμορφωθεί η τελική πρόταση.»

«Δεν συζητάμε για την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ και αυτό για την ώρα το έχει αποδεχτεί και η πλευρά των δανειστών» εξήγησε ακόμη ο υπουργός Ενέργειας.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/301048/skourletis-o-suriza-den-milise-pote-gia-seisahtheia/

ΥΓ. Έλα πάρε ηλίθιε για να μη στα χρωστάμε:

Τσίπρας πέρσι στη ΔΕΘ:


Ανακοίνωση Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ




Ανακοίνωση Τμήματος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΣΥΡΙΖΑ



Βαλαβάνη σαν υπουργός ΣΥΡΙΖΑ τον Μάρτιο του 2015



Αλεξιάδης μόλις στις 14 Οκτωβρίου!!