13 Δεκεμβρίου 2015

Γελάει ο Άδωνις με τις παπαριές περί στήριξης Καραμανλή σε Μείμαράκη: «Οι υπόλοιποι δεν είμαστε ΝΔ;»

Βαγγέλη άστα αυτά! Αν ήθελε ο Καραμανλής να σε στηρίξει θα σε είχε καλέσει στο γραφείο του και οι κάμερες θα σε περίμεναν από κάτω... όπως εξάλλου σχεδίαζες να το κάνεις όταν ανακοίνωσες την υποψηφιότητά σου αλλά σου έβαλε πάγο και από τότε μόνο στο τηλέφωνο σου μιλάει...
Θέλω να πιστεύω ότι ο Καραμανλής δεν είναι τόσο μαλ@κας ώστε να εκτεθεί υπερ Βαγγέλα που έχει ήδη φάει ένα 7,5% στο κεφάλι και θα ξαναφάει... δε νομίζω ο Καραμανλής να θέλει να ταυτιστεί με τέτοιες ήττες και προπάντων να εμφανιστεί ότι διχάζει την παράταξη αφού θα ήταν μέγα φάουλ αυτός κι ο Σαμαράς να εμπλακούν στις εκλογές...

Γέλια προκάλεσε -και αναμένεται να προκαλέσει ακόμα περισσότερα στο εγγύς μέλλον (όσο οι Αντώναροι βλέπουν ότι δεν πάει όπως θέλαν ο Βαγγέλας)- η δήθεν και στα μουλωχτά, παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή υπέρ του Ευάγγελου Μαϊμαράκη για την αρχηγία της ΝΔ.
Πρώτος ο Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Mega, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις ανοησίες που διαρρέουν διάφοροι γραφικοί (Αντώναρος, Στυλιανίδης, Βλάχος κλπ) που εμφανίζονται σαν εκπρόσωποι Καραμανλή.

«Τι σημαίνει ότι μόνο ο Μεϊμαράκης μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας; Οι υπόλοιποι δεν είμαστε Νέα Δημοκρατία;», είπε σε οργισμένο ύφος ο βουλευτής της ΝΔ.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Κώστας Καραμανλής έκανε τέτοια δήλωση», κατέληξε.

Αντίδραση, πάντως, αναμένεται αύριο και από έναν άλλο υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ, τον Απόστολο Τζιτζικώστα, που εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα παιχνιδάκια του Μεϊμαράκη για δήθεν δηλώσεις Καραμανλή.