16 Δεκεμβρίου 2015

ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟΣΤΟΛΕ; Τζιτζικώστας: Ποτέ δεν στήριξα τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ


Και ποιος έδινε συνεντεύξεις και έλεγε να βάλουμε πλάτη στην κυβέρνηση Τσίπρα; Και μην τα γυρίζουμε τώρα ότι στήριζα τη διαπραγμάτευση; Ποια διαπραγμάτευση; Τον Βαρουφάκη δεν τον έβλεπες ότι ήταν καραγκιόζης; 
Έλα φέρσου αντρίκια και πες κάποια άλλη δικαιολογία... "είχα θεσμική θέση και δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς" πχ... αλλά όχι βλακείες ότι στήριζες τη γελοία διαπραγμάτευση, γιατί αυτό δείχνει ότι πολιτικά είσαι εκτός τόπου και χρόνου αφού πίστευες ότι είναι εφικτές οι αρλούμπες που λέγανε και κάνανε....

"Ποτέ δεν στήριξα στον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Στήριξα την ελληνική κυβέρνηση στην διαπραγμάτευση" σημείωσε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Δεν έφυγα ούτε μία μέρα από τη ΝΔ,η οποία είναι το σπίτι μου, είχα απλώς ευχηθεί να πετύχει η ελληνική κυβέρνηση στο εξωτερικό αλλά έφερε απόλυτη βύθιση» εξήγησε.

"Ο Κώστας Καραμανλής δεν στηρίζει κανέναν αλλιώς θα το έκανε ευθέως" συμπλήρωσε ο κ. Τζιτζικώστας αναφερόμενος στη δήλωση του κ. Μεϊμαράκη στον ΣΚΑΙ «ποιος δεν θα ευχαριστιόταν με τη στήριξη Καραμανλή, όλοι την ήθελαν, το πρόβλημα είναι ότι δεν την είπε για αυτούς, και για αυτό φωνάζουν».

Όσον αφορά τη δική του υποψηφιότητα, ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι εκφράζει το όλον της παράταξης, ενώ μίλησε για μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. «Μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα αλλά κυρίως τη διεύρυνση», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: