08 Νοεμβρίου 2015

Ο Νίκος Φίλης ΕΙΝΑΙ η Αριστερά

Γράφει ο φίλος μου K. που μου κόλλησε το blogging

Θυμάστε όταν κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης της Πρώτης Φοράς Αριστεράς τον Ιανουάριο, ο Αλέξης Τσίπρας είπε από το βήμα της Βουλής εκείνη την τρομερή ατάκα πως (και καλά) αυτός και συμμορία του είναι «κάθε λέξη από το Σύνταγμα αυτής της χώρας»; Και δάκρυα ο Οσκαρικός πρωθυπουργός και κλάμα και οι θείτσες από την τηλεόραση και όλοι οι πλανεμένοι που 40 χρόνια έχουν πειστεί πως η Αριστερά είναι Αγία και τίμια και «θέλει το καλό μας»...
Ήρθε η ώρα να καταλάβετε πως η πραγματική Αριστερά (η ορίτζιναλ) είναι ο Νίκος ο Φίλης, η έτερη Τουρκολάγνος Σία Αναγνωστοπούλου και το άλλο το τέρας ο Αριστείδης ο Μπαλτάς, που αν και Αριστείδης (μεγάλη έμπνευση είχε ο νουνός του) μισεί και πολεμάει την Αριστεία απ’ όπου και αν προέρχεται. Οι επιλογές του Αλέξη Τσίπρα για τους υπουργούς και υφυπουργούς Παιδείας του και στις δύο Κυβερνήσεις της Αριστεράς (με ολίγη φασιστοψεκασμένη δεξιά) μόνο τυχαίες δεν ήταν. Απόλυτα συνειδητά, επέλεξε τους πιο ακραίους ιδεοληπτικούς σταλινίσκους που θα ακολουθήσουν την πιο σκληρή γραμμή προκειμένου η ανθρωποκτόνος ιδεολογία στην οποία πιστεύει βαθιά το κόμμα να επικρατήσει απόλυτα στο νευραλγικό τομέα που διαμορφώνει τις επόμενες γενιές ψηφοφόρων. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη πως ο απόφοιτος λυκείου, αιώνιος φοιτητής, Νίκος Φίλης, με αστεία επιχειρήματα περί δήθεν «επιστημονικής ορθότητας» αρνείται τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και χαρακτηρίζει «εθνικιστή» όποιον έχει το θράσος να διαμαρτυρηθεί. Δεν αποτελεί επίσης έκπληξη ούτε η σύμπνοια της Σίας Αναγνωστοπούλου (κατά το παρελθόν έχει πει και χειρότερα), ούτε το γεγονός πως ο Μπαλτάς είχε από το καλοκαίρι αφαιρέσει από την ύλη της Ιστορίας της τρίτης λυκείου το κεφάλαιο με τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Η Αριστερά είναι συνειδητά Διεθνιστική, μισεί την έννοια του Έθνους και της Πατρίδας. Δεν υπάρχει «Πατριωτική Αριστερά». «Πατριωτική» το παίζει κατά καιρούς για να ξεγελάσει τους αφελείς και να τους εκμεταλλευτεί ως χρήσιμους ηλίθιους προκειμένου να καταλάβει την εξουσία. Η Αριστερά πολέμησε τη Μικρασιατική Εκστρατεία, συνέβαλε στην αποτυχία της και χάρηκε ειλικρινά όταν αυτή κατέληξε στη Μικρασιατική Καταστροφή. Η Αριστερά οργάνωσε το αντάρτικό της στον Κατακτητή κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, μόνο αφού αυτός επιτέθηκε στη «μάνα» Σοβιετική Ένωση. Η Αριστερά ξεκίνησε τον Εμφύλιο και τις σφαγές Ελλήνων ήδη από τα χρόνια της Κατοχής προκειμένου να μονοπωλήσει την αντίσταση και να καταλάβει την εξουσία μετά την επερχόμενη ήττα του Άξονα. Η Αριστερά δε δίστασε να προδώσει την ταυτότητα του Διγενή στους Βρετανούς κατά την εποποιία του Αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο. Η Αριστερά έστειλε εκπροσώπους να τιμήσουν τη σορό του κτήνους Ενβέρ Χότζα, που ξέθαβε του τάφους των νεκρών του Έπους της Αλβανίας, γκρέμιζε τις Εκκλησίες μας και καταπίεζε την Ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου για σχεδόν μισό αιώνα.

Η Αριστερά είναι ο Νίκος ο Φίλης. Συμπλεγματική, γεμάτη μίσος και κακία, δύσμορφη και αγράμματη.