22 Οκτωβρίου 2014

Και άλλη καθηγήτρια σε ανάρμοστη σχέση (λέμε τώρα)... με μαντράχαλο (VIDEO & ΦΩΤΟ)

Χαμός από τις αποκαλύψεις για την σεξουαλική σχέση της 24χρονης καθηγήτριας με τον 17χρονο μαθητή της.

Μια καθηγήτρια γυμνασίου από το Τέξας συνελήφθη μετά από την δημοσιοποίηση της σεξουαλικής της σχέση με έναν μαθητή της όταν αυτή αποκαλύφθηκε από τους διευθυντές του σχολείου που δίδασκε..

Δημοσκόπηση Pulse: Πέντε μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ... όπως και πριν τις εκλογές του 2012 δηλ

Για να ξέρουμε για τι μιλάμε δείτε και τι έδινε η συγκεκριμένη εταιρία σε δημοσκόπηση για τον Δελατόλα πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2012

Με πέντε ποσοστιαίες μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse που δημοσιεύεται αύριο, Πέμπτη, στο «Ποντίκι».

Τατσόπουλος: Ο Κασιδιάρης δεν είναι «ναζί» και η Γιάννα είναι… ΣΥΡΙΖΑ


Με δηκτικό τρόπο σχολιάζει – όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει – τις πολιτικές εξελίξεις ο  ανεξάρτητος βουλευτής,  Πέτρος Τατσόπουλος.

Με ανάρτηση του στο Facebook ο κ. Τατσόπουλος σημειώνει:

"Σφυροκόπημα" βουλευτών της ΝΔ στον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ

Σφοδρή επίθεση από τον Κώστα Μαρκόπουλο
 
Οι καταγγελίες για τα παραποιημένα στατιστικά στοιχεία του ελλείμματος του 2009 αναβίωσαν σήμερα το απόγευμα στη Βουλή με αφορμή την ακρόαση του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου στην Επιτροπή της Βουλής. Με αφορμή τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό της ΕΛΣΤΑΤ οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσαν επίθεση στον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ αφήνοντας σαφέστατα υπονοούμενα για τον ρόλο του στον καθορισμό του ελλείμματος του 2009 με τον Σάββα Αναστασιάδη να λέει χαρακτηριστικά:

Χωρίς απώλειες περνούν οι ελληνικές Τράπεζες τα stress tests

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από αξιόπιστες τραπεζικές πηγές, τα αποτελέσματα των stress tests θα καταγράφουν μηδενικές κεφαλαιακές ανάγκες για την Alpha Bank και για την Τράπεζας Πειραιώς, πιθανόν δε και για την Εθνική Τράπεζα.

Γιατί η πρώτη αποστολή στον Άρη μπορεί να αποτελείται μόνο από γυναίκες

Οι γυναίκες έχουν καλύτερη προσαρμογή στα διαστημικά ταξίδια από ό,τι οι άνδρες, γράφει η Κέιτ Γκριν, η οποία έλαβε μέρος σε ένα πρόγραμμα προσομοίωσης προσγείωσης στον Άρη της NASA.

Τον Φεβρουάριο του 1960, το αμερικανικό περιοδικό Look είχε μια κεντρική ιστορία στην οποία ρωτούσε:

Αμφίπολη: Νέα τρισδιάστατη απεικόνιση -Ενα μαγικό «ταξίδι» μέχρι το μυστικό

Ενα νέο βίντεο τρισδιάστατης απεικόνισης του τάφου της Αμφίπολης, μέχρι το σημείο όπου έχουν φθάσει οι ανασκαφές, κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του Διαδικτύου, δίνοντάς μας ακόμη μία μαγική εικόνα τού πως ήταν στην αρχαιότητα αυτό το επιβλητικό μνημείο.

ΒΙΝΤΕΟ-Το πρωί παπάς το βράδυ... τραγουδιστής

Το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Λευκόγια της Κρήτης, ο ιερέας ψάλει τους ύμνους της εκκλησίας και ευλογεί τους πιστούς. Το απόγευμα συνθέτει τραγούδια και τραγουδά με παρέες σε καφενεία της ευρύτερης περιοχής της Επαρχίας Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο.

Άδωνις Γεωργιάδης: Έριξαν τους τίτλους τέλους ενώ ακόμα μιλούσε!

«Μα δεν κλείσαμε! Πως κλείσαμε; Αφού δεν είπα το επιχείρημα»

«Ένα λεπτό, ένα λεπτό» ζητούσε μάταια ο Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να ολοκληρώσει την τοποθέτηση του πάνω στο θέμα με τις αμοιβές των βουλευτών

Η… απολογία του ΥΠΟΙΚ για τη Διαύγεια

“Το Υπουργείο Οικονομικών στήριξε εξαρχής το Πρόγραμμα Διαύγεια και τάσσεται πάντα υπέρ της διαφάνειας που αυξάνει το δημοκρατικό έλεγχο στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος. Άλλωστε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, τις ρυθμίσεις του και τις επικαιροποιήσεις του, το Υπουργείο Οικονομικών τις έχει προσυπογράψει.  Όταν όμως εισάγονται νέες ρυθμίσεις απαιτείται να γίνονται έγκαιρα παρεμβάσεις οι οποίες θα αίρουν τυχόν προβλήματα” αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του.

Δυσφορία Βερολίνου για τα τουρκικά πλοία στην κυπριακή ΑΟΖ

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας εκφράζει δυσφορία για τη διείσδυση τουρκικών πλοίων στην κυπριακή ΑΟΖ.

«Περιμένουμε από την Τουρκία να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο» δήλωσε την Τρίτη στο Βερολίνο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου εξωτερικών.

BINTEO-Πανικός σε Καναδά και ΗΠΑ- Πυροβολισμοί, 2 νεκροί και εγκλωβισμένοι στο Κοινοβούλιo

Μετά τους περίπου 30 πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο κοινοβούλιο του Καναδά στην Οτάβα βρίσκεται σε«κόκκινο» συναγερμό όχι μόνο ο Καναδάς αλλά και οι ΗΠΑκαι η αεράμυνα των ΗΠΑ είναι στο «κόκκινο», καθώς αναβιώνει ο εφιάλτης της τρομοκρατίας.

Σε λίγες ώρες κατατίθεται στη Βουλή η ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα

Αύριο κατατίθεται εκτός απροόπτου στη Βουλή η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, όπως αποφάσισαν ο Πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. «Η ρύθμιση θα έρθει τάχιστα» προανήγγειλε ο Ευ. Βενιζέλος, ενώ ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης ήταν πιο συγκεκριμένος λέγοντας πως «έρχεται τις επόμενες ώρες».

Δύο στα δύο για τον ΠΑΟΚ, με αποθέωση Μαρκόπουλου

Μέσα σε αποθέωση του Σούλη Μαρκόπουλου ο ΠΑΟΚ πέτυχε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στο EuroCup. Ο «δικέφαλος του βορρά» επιβλήθηκε με 85-66 της Ζιελόνα Γκόρα, με τον τεχνικό του να...

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΛΟΦΡΕΣΚΟΣ ΑΔΩΝΙΣ! Βαράει ΣΥΡΙΖΑίους στη Βουλή...

«Κάθε λογικός άνθρωπος που σήμερα παρακολούθησε τη συζήτηση και την ομιλία του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης πρέπει να έχει καταλάβει λίγο γιατί αυτή η χώρα χρεοκόπησε, κύριε Μητρόπουλε», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης.

10 πρωταθλήτριες που μοιάζουν περισσότερο με κουνελάκια του Playboy παρά με αθλήτριες

Tην ώρα που υπάρχουν άπειρες γυναίκες αθλήτριες που εντυπωσιάζουν την υφήλιο με τις αθλητικές τους επιδόσεις, υπάρχουν και άλλες τόσες που επίσης καθηλώνουν τον πλανήτη, αλλά με την εξωτερική τους εμφάνιση, που παραπέμπει περισσότερο σε... κουνελάκι του Playboy παρά σε αθλήτρια.

ΒΙΝΤΕΟ-Τους έσπασε τα νεύρα ο Κυριάκος τους ΣΥΡΙΖΑίους

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΟΥΑΛΙΑ! Η Ρένα Δούρου άναψε ένα κεράκι για τους νεκρούς στην Πέτρου Ράλλη

Συγκέντρωση Μνήμης και Οργής στην περιοχή του δυστυχήματος στην Πέτρου Ράλλη - Η δράση είναι πρωτοβουλία του Πανελλαδικού Συλλόγου SOS Τροχαία Ατυχήματα (SOSTE) και πραγματοποιείται στη μνήμη των θυμάτων του τροχαίου

«Αμάλ κάτσε στ' αβγά σου, ο Ελγιν ήταν ήρωας»

Στο μπαράζ των εχθρικών ως προς την ελληνική προσπάθεια επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα προστίθεται το δημοσίευμα της εφημερίδας Telegraph, το οποίο μάλιστα υπογράφεται από τον ιστορικό Ντομινίκ Σέλγουντ.

Συμβουλές για τη διαδικασία παραλαβής πετρελαίου θέρμανσης εξέδωσε το ΚΕΠΚΑ

Ανακοίνωση με την οποία δίνει χρηστικές συμβουλές στους καταναλωτές σχετικά με την παραλαβή του πετρελαίου θέρμανσης εξέδωσε το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών.

Βασικές και πάγιες συμβουλές για τη διαδικασία παραλαβής πετρελαίου θέρμανσης:

Βούλτεψη: Υπάρχει σχίσμα στον ΣΥΡΙΖΑ

«Υπάρχει σχίσμα στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και αν ο κ. Λαφαζάνης και ο κ. Τσίπρας προσπαθούν να το κουκουλώσουν», ανέφερε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή. Μάλιστα πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι κομμένος σε δύο κομμάτια».

Τόσο κοστολογεί το Γενικό Λογιστήριο τις προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ

Τα οικονομικά αποτελέσματα που θα επέφερε τυχόν υπερψήφιση των δύο προτάσεων νόμου του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στις εκθέσεις του, που διαβιβάστηκαν στη Βουλή στις 17 Οκτωβρίου. Πρόκειται για την πρόταση νόμου «Για την αποκατάσταση του κατώτατου μισθού και του δικαίου της συλλογικής διαπραγμάτευσης και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας» και την πρόταση νόμου «Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία-'Αμεσα μέτρα για την προστασία των οφειλετών και άλλες διατάξεις», που είχαν καταθέσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και οι βουλευτές του κόμματος του.

Γιούνκερ: Στέλνει τον Αβραμόπουλο στην Αφρική για τον (κολλήσει;) Έμπολα

Θα αναλάβει και το χαρτοφυλάκιο της Ευρωπαϊκής Ιθαγένειας, σύμφωνα με πρόταση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ - Κάτωτερη των περιστάσεων φάνηκε η ΕΕ στα κρούσματα του ιού σε αφρικανικό έδαφος

Θα αναθέσει και το χαρτοφυλάκιο της Ευρωπαϊκής Ιθαγένειας στον Έλληνα Επίτροπο Μετανάστευσης, Δημήτρη Αβραμόπουλο, σύμφωνα με όσα εξέφρασε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου ο νέος πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιουνγκερ.

Για ασέλγεια κατηγορείται ο Ρομπίνιο

Ο γνωστός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ρομπίνιο φέρεται σύμφωνα με καταγγελίες να διάπραξε το αδίκημα της ασέλγειας σε βάρος...

Η καλλονή από τη Συρία που δίνει τον δικό της αγώνα εναντίον των τζιχαντιστών στα social media [εικόνες]

Με το ψευδώνυμο Syrian Girl, η Συριο-αυστραλή καλλονή Μάραμ Σούσλι, 27 ετών, δίνει τον δικό της αγώνα μέσα από τα social media εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, εναντίον του Αλ Ασαντ και των ΗΠΑ για τον πόλεμο που έχει καταστρέψει την πατρίδα της.

Ο Μιχαλολιάκος επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο για τη ΝΔ

Δυναμική επιστροφή στο προσκήνιο για τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, καθώς ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά, και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, φαίνεται ότι βγαίνει μπροστά για τη Συγγρού, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη για τη “γαλάζια” παράταξη πολιτική συγκυρία.

Bloomberg: Η Prudential Financial δεν πούλησε ελληνικά ομόλογα την περασμένη εβδομάδα παρά τη πτώση

Η μεγάλη αμερικανική χρηματοπιστωτική εταιρεία Prudential Financial διακράτησε τα πενταετή ομόλογα του ελληνικού δημοσίου που είχε στο χαρτοφυλάκιό της, παρά τη μεγαλύτερη (εδώ και περισσότερο από ένα έτος) πτώση των τιμών τους την περασμένη εβδομάδα, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.

Βρούτσης: Μόνο όσοι πληρώσουν τον Οκτώβριο θα ενταχθούν στη ρύθμιση-Από Δεκέμβριο θα εφαρμοστεί η ρύθμιση για τις 100 δόσεις

Καίγεται ο κόσμος για τις 100 δόσεις- Βρούτσης: Μέχρι τέλος του μήνα θα κατατεθούν οι συγκεκριμένες διατάξεις - Μόνο οι εμπρόθεσμοι θα μπουν στη ρύθμιση- Μετά την κατακραυγή Χαρδούβελης, Δένδιας και υπηρεσιακοί τρέχουν να βρουν λύση

Μισίμα, ο Ιάπωνας συγγραφέας που έκανε χαρακίρι και πέθανε σε ζωντανή μετάδοση-Είχε επισκεφθεί και την Ελλάδα

Το πρωί της 25ης Νοεμβρίου του 1970, η ρουτίνα ξεκίνησε όπως κάθε άλλη μέρα στο σπίτι του Ιάπωνα συγγραφέα, Γιούκιο Μισίμα. Η σύζυγος του, Γιόκο, ξύπνησε τα παιδιά τους και τα βοήθησε να ετοιμαστούν για το σχολείο.

Ευθύνη και ανευθυνότητα...

Η αλήθεια είναι ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου έκανε φιλότιμη προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα -πώς, δηλαδή, βρέθηκε το κτίριο διοίκησης του Καποδιστριακού κατειλημμένο μετά την επίσκεψη των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης- αλλά δεν έπεισε κανέναν. «Ουδέποτε παραβιάσαμε την πόρτα του Πανεπιστημίου», είπε χθες (21.10.2014) στον ραδιοσταθμό VimaFM. «Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι είναι δημόσιος χώρος. Δεν είναι δική μας ευθύνη (ότι πέρασαν και φοιτητές και εργαζόμενοι, μαζί με τους βουλευτές)».

BINTEO-Η παράνομη εισβολή ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ “μπαχαλάκηδων” στο γραφείο του Πρύτανη και η αφοπλιστική αντίδραση Φορτσάκη

Εξαιρετικά τα αντανακλαστικά που επέδειξε για ακόμη μια φορά ο Πρύτανης Φορτσάκης στους “μπαχαλάκηδες” τους οποίους χαϊδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ , οι οποίοι “μπούκαραν” στο γραφείο του παράνομα και χωρίς άδεια.

ΒΙΝΤΕΟ-Μέχρι και με την Τσαρούχα πλακώθηκε η Ζωή

Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγο στη βουλή μεταξύ της αντιπροέδρου της βουλής Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η μακάβρια λίστα του Forbes: Αυτοί είναι οι 13 διάσημοι που βγάζουν τρελά λεφτά κάθε χρόνο κι ας είναι πεθαμένοι

Το περιοδικό Forbes «ειδικεύεται» στο να καταρτίζει λίστες που αφορούν στους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου, εκείνους που είναι πραγματικά επιτυχημένοι και γενικά όσους «ρουφάνε» το μεδούλι της ζωής.

Ματάκιας καταγράφει με drone νεαρή που κάνει ηλιοθεραπεία topless [βίντεο]

Την απόφαση μιας νεαρής κοπέλας να κάνει ηλιοθεραπεία topless στην ταράτσα του σπιτιού της εκμεταλλεύτηκε ένας γείτονας προκειμένου να μπορέσει να δει τα κάλλη της. Επειδή όμως δεν μπορούσε να προσεγγίσει μόνος του την ταράτσα, έστειλε το drone με την ενσωματωμένη κάμερα να καταγράψει την κοπέλα.

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ! Σχιζοφρενής δολοφόνος με πριόνι... σκορπάει το θάνατο

Σχιζοφρενείς δολοφόνους έχουμε δει πολλούς. Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές η πραγματικότητα αγγίζει ή ξεπερνάει σε φαντασία Χολιγουντιανές ταινίες.

Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ; Βίντεο: Είναι το φάντασμα του λόρδου δημάρχου του Λίβερπουλ;

Μια ομάδα ερευνητών που ασχολείται με παραφυσικά φαινόμενα, γύρισε το παρακάτω ανατριχιαστικό βίντεο, μέσα στο Ιατρικό Ινστιτούτο του Λίβερπουλ.

Θεός ο μαυρούκος! Είχε πέντε συζύγους, επτά αρραβωνιαστικές και πέντε φιλενάδες [εικόνες]

Εσπασε το ρεκόρ διγαμίας στην Αυστρία ένας άνδρας ο οποίος είχε ταυτόχρονα τέσσερις συζύγους, επτά αρραβωνιαστικές και πέντε φιλενάδες.

Ρόμπα έκανε ο Ιωαννίδης (ΟΝΝΕΔ) τη ΣΥΡΙΖΑία Φωτίου: «Όταν ήσουν Αγγλία δεν έκανες μαγκιές»

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης αναρωτιέται αναφορικά με την συμμετοχή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου στην κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα το… ακαδημαϊκό παρελθόν της στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην περίοδο που η κ. Φωτίου...

Καρατζαφέρης: Πατρίδα, Θρησκεία και... 090

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εμπλούτισε το πρόγραμμα του ΑΡΤ με "ακατάλληλα"

Ποια είναι, άραγε, η απόσταση ανάμεσα στο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» και τα μεταμεσονύχτια αισθησιακά καλέσματα για τηλεφωνικό σεξ; Προφανώς, είναι πλέον ελάχιστη για έναν από τους φανατικότερους οπαδούς του συγκεκριμένου συνθήματος. Για την ακρίβεια, είναι μόλις μερικές ώρες και αντίστοιχες τηλεοπτικές ζώνες. Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ, Γιώργο Καρατζαφέρη, που, από ό,τι φαίνεται, είπε να εμπλουτίσει το κανάλι του με μαθήματα νυχτερινής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, έτσι, για να κρατήσει όρθιο το ηθικό των Ελλήνων.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από την πρόβα των πολεμικών αεροσκαφών στη Θεσσαλονίκη

Τον ουρανό της Θεσσαλονίκης "έσκισαν" νωρίτερα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας στο πλαίσιο πρόβας για την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Τα αεροπλάνα τύπου ....

Νέος γύρος αντιπαράθεσης ΠΑΣΟΚ-Μητσοτάκη

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και το ΠΑΣΟΚ,  με αφορμή διάταξη για τη «Διαύγεια», που είχε κατατεθεί στη Βουλή και την οποία απέσυρε η Εύη Χριστοφιλοπούλου έπειτα από τη γκρίνια στο εσωτερικό του κόμματός της.

Το "μπράβο" του Πάπα στη Μπάγερν για το 7-1 και η δωρεά 1 εκατ. ευρώ! (ΦΩΤΟ)

Θερμή υποδοχή επεφύλασσε ο Πάπας Φραγκίσκος στην ομάδα της Μπάγερν, που τον επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι στο Βατικανό. 

Αν και υποστηρικτής της Ρόμα, μιας και πλεόν ζει στην Ιταλία, ο Ποντίφικας εμφανίστηκε άκρως αντικειμενικός δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες για τη χθεσινή νίκη τους επί της Ρόμα με 7-1.

Ποινική δίωξη με βαριές κατηγορίες για την "Σέχτα Επαναστατών" 4 χρόνια μετά τη δολοφονία Γκιόλια

Ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων δραστών μελών της οργάνωσης «Σέχτας Επαναστατών», η οποία είχε αναλάβει τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, αλλά και ενός αστυνομικού, ασκήθηκε από την Εισαγγελία, τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία ενέργεια τής οργάνωσης.

Το αστείο παρατράβηξε με τον Λαζόπουλο

Το αστείο παρατράβηξε. Ο Λάκης Λαζόπουλος, ο εθνικός κονφερανσιέ, έχει πλέον ξεφύγει και αυτό που κάνει δεν είναι σάτιρα. Είναι ένα δίωρο προπαγανδιστικό σόου του ΣΥΡΙΖΑ στον Alpha και είναι απορίας άξιον πώς κάποιοι του επιτρέπουν να κάνει ένα τέτοιο θέατρο της πιο χαμηλής υποστάθμης.

«Στη φάκα» για φοροδιαφυγή ο Καναβάρο: Του κατέσχεσαν περιουσία 900.000 ευρώ [βίντεο & εικόνα]

Σε κατάσχεση αγαθών ιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή Φάμπιο Καναβάρο, αξίας 900.000 ευρώ, προχώρησε η ιταλική οικονομική αστυνομία Guardia di Finanza.

Ο υπουργός Πολιτισμού λέει «ναι» για την οικονομική στήριξη μουσείων και ανασκαφών από ιδιώτες χορηγούς

Το πράσινο φως για την οικονομική στήριξη μουσείων και ανασκαφών από ιδιώτες χορηγούς έδωσε ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας σε ομιλία του σε συνέδριο με θέμα τη «Χρηματοδότηση και την Αειφορία Μουσείων και Πολιτιστικών Χώρων» οργάνωσε σήμερα η Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα με ομιλητές στελέχη μεγάλων Μουσείων και Πολιτιστικών Φορέων της Αγγλίας.

Βρετανός καθηγητής: Θα ζούμε όλοι μέχρι τα 120, αλλά αυτό είναι το όριο

Πρέπει να εστιάσουμε στο πώς θα βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής, όχι πώς θα την επιμηκύνουμε, υποστηρίζει ο νευροβιολόγος Κόλιν Μπλέικμορ, ενώ αντίθετα άλλοι επιστήμονες δήλωσαν πως ο άνθρωπος θα μπορούσε κάποια στιγμή να ζει και 500 χρόνια

Αίρεται η ασυλία του Α. Ματθαιόπουλου

Την άρση ασυλίας του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, με 198 ψήφους υπέρ, τέσσερις κατά και 1 «παρών», αποφάσισε η Βουλή.

Απέρριψε στην ίδια ψηφοφορία τα αιτήματα άρσης ασυλίας των βουλευτών Στάθη Μπούκουρα (με 19 υπέρ, 179 κατά και πέντε «παρών»), Λιάνας Κανέλλη (με τρία υπέρ, 197 κατά, δύο ‘παρών’ και ένα λευκό), Βασίλη Καπερνάρου (με εννιά υπέρ, 189 κατά και πέντε ‘παρών’) και Αδ. Γεωργιάδη (με 13 υπέρ, 179 κατά, επτά ‘παρών’ και 4 λευκά).

ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι: Σημαντική αποκλιμάκωση του spread δανεισμού της Ελλάδας

Σημαντική αποκλιμάκωση σημειώνει το spread δανεισμού της Ελλάδας τις τελευταίες ώρες. Σήμερα, μόλις μία βδομάδα μετά το παρ'ολίγον κραχ όπου το spread έφτασε σχεδόν το 10%, το επιτόκιο του 10ετούς κρατικού ομολόγου διαμορφώνεται στο...

Στην αντεπίθεση οι εργαζόμενοι του Δρομοκαϊτειου: H Βίκυ Σταμάτη μας απειλεί

Ψευδή τα περί λεκτικής βίας σε βάρος της - Τι καταγγέλουν οι εργαζόμενοι

Aπόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του protothema.gr σχετικά με την συμπεριφορά της Βίκυς Σταμάτη απέναντι σε εργαζόμενους στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο «Δρομοκαϊτειο» όπου νοσηλεύεται τους τελευταίους δέκα μήνες αποτελεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Νοσηλευτών Ψυχιατρικών Νοσοκομείων ΕΣΥ Αττικής (ΣΥ.ΝΟ.ΨΥ.ΝΟ. - Ε.Σ.Υ. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ).

Βενιζέλος κατά Γιάννας: Πάμπλουτοι χομπίστες νομίζουν ότι το 2014 είναι... 2004

Για «ορισμένους πάμπλουτους χομπίστες (με τα χρήματα στο εξωτερικό και τις πιθανές ζημιές στην Ελλάδα) που διασκεδάζουν την ανία τους εις βάρος των πολιτών, και μάλιστα των πιο αδύναμων, υπό τις ιαχές ορισμένων αμετανόητων «λαθρεμπόρων επιρροής» που νομίζουν ότι το 2014 είναι όπως ήταν το 2004», κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «καρφώνοντας» την κυρία Αγγελοπούλου

ΝΑΖΙ Ε; Κατηγορούμενος για πλαστογραφία έγινε διευθυντής σχολείου!

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι καθηγητής συνεχίζει να υπηρετεί στη δημόσια εκπαίδευση και μάλιστα να κατέχει θέση διευθυντή σε  σχολείο παρόλο που στις αρχές της δεκαετίας του 2000 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 25 χρόνων για πλαστογραφία και υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού ως διευθυντής του ΚΕΚ της ΝΕΛΕ Νομαρχίας Καρδίτσας.

ΑΦΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟΡΙΟΥΣ! Γονείς Ρίβα Στίνκαμπ: «Δεν επιζητούμε εκδίκηση. Η ποινή μας ικανοποιεί απολύτως»

Ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου η οικογένεια, που όπως αποδείχθηκε στο δικαστήριο έπαιρνε μηνιάτικο από τον Πιστόριους μετά τη δολοφονία της κόρης τους! - Στη φυλακή για δέκα μήνες ο Πιστόριους. Στη συνέχεια θα αποφυλακισθεί και θα τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό, αναφέρει μία από τους συνηγόρους του

Ο γόης υπουργός Υγείας της Σουηδίας κάνει θραύση στις Τουρκάλες! [εικόνες]

Ο Γκάμπριελ Γουίκστρομ είναι μόλις 29 χρόνων και είναι ήδη υπουργός Υγείας στην Σουηδία. Αυτό όμως που τον κάνει να ξεχωρίζει, εκτός από το νεαρό της ηλικίας του και τα επιτεύγματά του, είναι η γοητεία του.

Το σ@ξι τοπ της Όλγας Κεφαλογιάννη

Η υπουργός Τουρισμού συγκεντρώνει τα βλέμματα

 Με την τελευταία λέξη της μόδας ντύνεται η Όλγα Κεφαλογιάννη, που μπορεί να αποφεύγει τα έντονα χρώματα, καθώς ως Κρητικιά έχει αδυναμία στο μαύρο, αλλά πάντοτε η επιλογή των ρούχων της κολακεύει τη σιλουέτα της και συγκεντρώνει τα βλέμματα αντρών και γυναικών.

Η ώρα του εισαγγελέα για τους 5 δημάρχους που δεν έδωσαν στοιχεία για τον επανέλεγχο συμβάσεων

Ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών θα βρεθεί σήμερα ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, στο πλαίσιο της έρευνας που αφορά την υπόθεση της άρνησης παράδοσης στοιχείων για τον επανέλεγχο των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου και για την αξιολόγηση.

Μελέτη της πο@τσας: Οι χώρες που χρεοκοπούν ή κουρεύουν μονομερώς το χρέος τους καταλήγουν σε ένα οικονομικό θαύμα!

Η μελέτη είναι από καθηγήτρια του Χάρβαρντ που πέρσι έγινε ρόμπα παρουσιάζοντας, μαζί με τον Ρογκόφ, μελέτες με πολλά λάθη με τα οποία γέλαγαν οι υπόλοιποι οικονομολόγοι... για να μην πούμε ότι αν καταστραφούν τα πάντα όπως στην Αργεντινή που όρμησαν στα σούπερ μάρκετ, είναι απόλυτα λογικό να εμφανίσεις την επόμενη χρονιά 10% ανάπτυξη όταν το σούπερ μάρκετ αντί για τίποτα, θα έχει ψωμί, καφέ και ζάχαρη στα ράφια...

Ο κίνδυνος της χρεοκοπίας που τρομάζει τις αγορές και θέτει την Ελλάδα ξανά στο στόχαστρο δεν είναι απαραίτητα τόσο απευκταία κατάσταση για τις χώρες που καταλήγουν στο «κόκκινο».

Προς νέο ρεκόρ στον τουρισμό οδεύει η Ισπανία – Σε πάνω από 62 εκατ. εκτιμώνται οι τουρίστες για το σύνολο του 2014

Μόνον τον Σεπτέμβριο επισκέφθηκαν τη χώρα περισσότεροι από 7 εκατομμύρια τουρίστες

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει η Ισπανία όσον αφορά τον τουρισμό, καθώς για πρώτη φορά περισσότεροι από 7 εκατομμύρια τουρίστες επισκέφθηκαν τη χώρα μόνον τον Σεπτέμβριο, ξεπερνώντας τα 24 εκατομμύρια το καλοκαίρι, ενώ συνολικά μέχρι τώρα το 2014 οι τουρίστες ανέρχονται σε πάνω από 52,4 εκατομμύρια.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΜΑΛΑΚ@Σ! Στα χέρια τζιχαντιστών έριξαν οι αμεικάνοι πολεμοφόδια από την αεροπορική βοήθεια στο Κομπανί

Στα χέρια των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους κατέληξαν κάποια κιβώτια με πολεμοφόδια που έριξαν από αέρος οι ΗΠΑ στους Κούρδους μαχητές στο Κομπάνι. Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που φαόνονται τζιχαντιστές να περιεργάζονται κιβώτιο με οπλισμό. Οι ΗΠΑ εξετάζουν το βίντεο για να διαπιστωθεί η αυθεντικότητα του.

Ρόδος: Ανήλικη «έδειξε» τον Τυνήσιο βιαστή της το 2001 και τον συνέλαβαν το... 2013!

Ο βιασμός είχε γίνει μέρα-μεσημέρι στις 3 Σεπτεμβρίου 2001, όταν ο 32χρονος -τότε- Τυνήσιος οδήγησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε την ανήλικη Γερμανίδα με την πρόφαση ότι ήθελε να του μεταφράσει ένα γερμανικό τραγούδι...