03 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Διέρρευσαν «καυτές» φωτογραφίες κι άλλης πασίγνωστης celebrity!

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλυπτικές  φωτογραφίες πασίγνωστων celebrity που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο, καθώς μετά από τις Kate Upton, Arianna Grande, Nicki Minaj κ.α, σειρά είχε η...

ΦΩΤΟ! Η γοητευτική πιτσιρίκα με το μίνι που έκανε τον Γιούνκερ… αόρατο!

Έκλεψε τα βλέμματα και τα… κλικ

Φωτιά… επί δύο πήραν οι φωτογραφικές μηχανές έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τον Σαμαρά και τον Γιούνκερ που μόλις είχαν τελειώσει τη συνάντηση και κατέβαιναν τα σκαλιά του Μαξίμου, όταν πίσω τους ξεπρόβαλαν ο συνεργάτης του πρωθυπουργού Σταύρος Παπασταύρου και μια γοητευτική κυρία με πράσινο ταγέρ και λευκό μίνι (πιθανόν συνεργάτης του Γιούνκερ;)! Η καστανόξανθη κυρία έκλεψε τις εντυπώσεις αλλά…

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΑΝΕΛ! Ραχήλ Μακρή: Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου

«Μόνο ο κ. Καμμένος μπορεί να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα των  Ανεξάρτητων Ελλήνων» δήλωσε η Ραχήλ Μακρή, αναφερόμενη στην κόντρα των τελευταίων ημερών με τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να «απολογηθεί σε καμία άλλη ομάδα» που θέλει να την διώξει από το κόμμα γιατί είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται «εξωθεσμική, καλοστημένη παράσταση».

ΦΩΤΟ-Στο κυνήγι πήραν τον ηλίθιο Κλάρκσον του Top Gear στην Αργεντινή λόγω Φώκλαντ

Ο βασικός παρουσιαστής Τζέρεμι Κλάρκσον και η ομάδα που επιμελείται και παρουσιάζει την δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου «Top Gear» στο BBC, αναγκάσθηκαν να εγκαταλείψουν κακήν – κακώς την Αργεντινή, υπό αστυνομική συνοδεία, μετά την διαμαρτυρία εξαγριωμένων βετεράνων tου πολέμου των Φώκλαντ.

ΒΙΝΤΕΟ-“Νεκρανάσταση” θύματος από Έμπολα

Ο δημοσιογράφος του ABC Νews, Δρ. Ρίτσαρντ Μπέσερ, μιλάει μπροστά στην κάμερα του τηλεοπτικού συνεργείου, περιγράφοντας τη στιγμή που οι αρχές της Λιβερίας περισυλλέγουν έναν νεκρό, όπως πίστευαν, θύμα του φονικού ιού Έμπολα.

FVTO-Η celebrity Δούρου φωτογραφίζεται κακοποιημένη σε περιοδικό – Διαμαρτυρία επωνύμων κατά της ομοφοβίας

Εκπλήσσει η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία δεν διστάζει να «τσαλακώσει» την δημόσια εικόνα της. Φωτογραφήθηκε (μαζί με άλλους επωνύμους) και μίλησε σε περιοδικό Antivirus για τα κρούσματα ομοφοβίας που πληθαίνουν στις μέρες μας.

ΒΙΝΤΕΟ! ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΡΙΖΑ! Επέβαλαν το πανό παρά τις αντιδράσεις του Δήμου

Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό της χούντας και του φόβου που δημιουργούν οι τραμπούκοι: "Είμαι ελεύθερος πολίτης και μπορώ να κάνω ότι θέλω-Δεν είσαι εσύ αυτός που θα αποφασίσει-Δεν ξέρεις με ποιους μιλάς" και λοιπές τραμπουκιές όπως συμβαίνουν καθημερινά σε όλη την Ελλάδα και με τις οποίες μια μειοψηφία 10 ατόμων επιβάλλεται σε μια ολόκληρη κοινωνία

​Επεισόδιο μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Δήμου Ξάνθης σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Αφορμή, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα xanthipress.gr, ήταν το πανό που ανάρτησε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για την προώθηση του Φεστιβάλ που διοργανώνει στις 10-11 Οκτωβρίου.

Αυστραλία: Δείτε το περιπολικό-κουμπαρά που δεν κυνηγά κακοποιούς αλλά...

Επιδεικνύοντας την πολυτελή Porsche 911 η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας έχει συγκεντρώσει 2 εκατ. δολάρια

Μια πολυτελή Porsche έχει στην κατοχή της τα τελευταία τρία χρόνια η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας, στην Αυστραλία.

Σχέδιο φοροαπαλλαγών, ελαφρύνσεων και επιχορηγήσεων για «ανάσα» και θέσεις εργασίας στην οικοδομή

Ανάσες στη «νεκρή» κτηματαγορά επιχειρεί να δώσει η κυβέρνηση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μέσα στο δίμηνο που ακολουθεί θα ξεδιπλωθεί ο συνολικός σχεδιασμός που στηρίζεται στην παροχή φοροαπαλλαγών, ελαφρύνσεων και νέων επιχορηγήσεων ύψους 800 εκατ. ευρώ κυρίως μέσω του ΕΣΠΑ. Στόχος δεν είναι άλλος από την άμεση δημιουργία νέων χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Αμφίπολη: Τι αναδεικνύουν τα νέα ευρήματα

Μάχη μεταξύ ανασκαφέων και γεωλόγων για τα «χωματουργικά» της Αμφίπολης και τον «Τάφο της Αλεπούς»

Μάχη μεταξύ ανασκαφέων και γεωλόγων για τα «χωματουργικά» της Αμφίπολης και τον «Τάφο της Αλεπούς».

Εντυπωσιακό βίντεο: Η τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων»


Παρόντων του Αντώνη Σαμαρά και του Δημήτρη Αβραμόπουλου, στον Έβρο

Με μεγάλη επιτυχία και υπό το βλέμμα του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, ολοκληρώθηκε χθες και η τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014», στο πεδίο ασκήσεων «Αετός» του Έβρου, στα σύνορα της Ελλάδας.

Η Πάμελα Αντερσον βγαίνει "ζαλισμένη"από ξενοδοχείο φορώντας μόνο το... κομπινεζόν της

Με άκρως αποκαλυπτική περιβολή «συνέλαβαν» να βγαίνει από ξενοδοχείο μαζί με άγνωστο άνδρα την Πάμελα Αντερσον.

Η 47χρονη ηθοποιός φορούσε ένα κοντό σατέν φόρεμα που παρέπεμπε σε νυχτικό και ένα δαντελένιο σορτσάκι ενώ έμοιαζε νευρική αλλά και... ζαλισμένη.

«Σβήσαμε δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες» απαντά η Google στις γυμνές celebrities

Και κλείσαμε εκατοντάδες λογαριασμούς αμέσως μόλιας μας ζητήθηκε, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, απαντώντας στις διασημότητες που ζητούν αποζημίωση

Άμεση υποστηρίζει η Google ότι ήταν η αντίδρασή της στο αίτημα των δεκάδων διασήμων που ζήτησαν να σταματήσει η αναδημοσίευση των αποκαλυπτικών φωτογραφιών τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Ιταλία: Αποδοκιμασίες και αυγά κατά του Ρέντσι

«Χαζέ, πήγαινε σπίτι σου», φώναζαν στον Ιταλό πρωθυπουργό υποστηρικτές του Κινήματος Πέντε Αστέρων

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επιφύλαξαν υποστηρικτές του Κινήματος Πέντε Αστέρων στον Ιταλό πρωθυπουργό, Ματέο Ρέντσι, στην πόλη της Φεράρα.

Βίντεο: Κινέζος οδηγός παρασύρει και πατά ποδηλάτη!

Διερχόμενοι και άλλοι οδηγοί σήκωσαν το όχημα προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον ηλικιωμένο που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τυχερός μέσα στην ατυχία του αποδείχθηκε ένας ηλικιωμένος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο σε λεωφόρο στην κινεζική επαρχία Ανούι.

Έρευνες της αστυνομίας στο πατρικό του συνεργού του Μαζιώτη στο Βύρωνα-Βρέθηκε η μηχανή του!

Σύμφωνα με γείτονες ο Αντώνης Σταμπούλος διέμενε στο διαμέρισμα μέχρι πρότινος

Έρευνα στο πατρικό του Αντώνη Σταμπούλου, του στενού συνεργάτη του Νίκου Μαζιώτη που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στον Βύρωνα πραγματοποιεί η αστυνομία.

Αυτή είναι η Ρωσία του Πούτιν: "Απεξαρτηθείτε από το σεξ με... 60 βουρδουλιές στα οπίσθια"

Εξήντα βουρδουλιές μ΄ ένα καλάμι αρκούν για να απελευθερωθούν από τον οργανισμό των ασθενών οι ορμόνες της «ευχαρίστησης», της «ικανοποίησης» για τη ζωή, αυτό, δηλαδή, που λείπει από τα άτομα που έχουν εθιστεί στο σεξ αλλά και στη δουλειά γραφείου - Η ιατρική αυτή μέθοδος εφαρμόζεται σε νοσοκομείο στη Σιβηρία 

Με εξήντα βουρδουλιές στον πισινό περνάνε όλα... Εθισμοί κάθε είδους... Εξάρτηση από το σεξ, από τη δουλειά...

ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ! Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό μεταξύ δημοσίου-Siemens - «Άφαντα» τα 90 εκ. ευρώ

H συμφωνία είχε συναφθεί το 2012 έπειτα από την εμπλοκή στελεχών της Siemens σε παράνομες δραστηριότητες

Ερώτηση για την πορεία υλοποίησης της εξωδικαστικής συμφωνίας μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και της γερμανικής Siemens υπέβαλαν στο υπουργείο Οικονομικών 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-Επικός ο τράγος που έδειρε τη γυναίκα αστυνομικό: «Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς ασφαλιστήριο;»

Συνέχεια φαίνεται πως δίδεται στο σίριαλ με τον Αρχιμανδρίτη Ιγνάτιο Σάπιο, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε και άφησε λιπόθυμη γυναίκα αστυνομικό στην περιοχή Κάστρο Βοιωτίας, επειδή τον σταμάτησε για έλεγχο.

Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο τάφος της Αμφίπολης «είναι χωρίς αμφιβολία μακεδονικός»

H διακεκριμένη βυζαντινολόγος Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της «Εικασίες Βεργίνα – Αμφίπολη», δήλωσε σήμερα στο Mega ο τάφος της Αμφίπολης «είναι χωρίς αμφιβολία μακεδονικός».

Άλντο Κορνέχο: Επιστρέψτε τα Μάρμαρα του Παρθενώνα

Ο πρόεδρος του Χιλιανού κοινοβουλίου Άλντο Κορνέχο, που επισκέφθηκε την Αθήνα προέβη σε αυτή τη δήλωση..

Υπέρ της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα τάχθηκε ο πρόεδρος τουΧιλιανού κοινοβουλίου Άλντο Κορνέχο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

ΒΙΝΤΕΟ-Βρετανία: Φρενίτιδα για το φάντασμα του παιδιού με τα μαύρα μάτια!

Επειτα από τρεις δεκαετίες, το κορίτσι με τα μαύρα μάτια «ξαναχτύπησε», κάνοντας την εμφάνισή του στο Σταφορντσάιρ

Μπορεί ένα παιδί να τρομοκρατήσει μια ολόκληρη κοινότητα; Η απάντηση είναι «ναι», αν αυτό το παιδί είναι «εξαφανισμένο» τα τελευταία 30 χρόνια και κυρίως, αν θεωρείται... φάντασμα.

Μήνυμα στήριξης από Γιούνκερ

Ανώτατη κυβερνητική πηγή δήλωσε ότι το ελληνικό ζήτημα είναι από τα πρώτα που θέλει να αντιμετωπίσει ο Γιούνκερ, μόλις αναλάβει καθήκοντα προέδρου της Κομισιόν, την 1η Νοεμβρίου

Μια «προσδιορισμένη συζήτηση εργασίας» έγινε στη συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, όπως τόνισε σχετικά ανώτατη κυβερνητική πηγή.

Εντυπωσιακό Drone ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση στο Χονγκ Κονγκ, αψιμαχίες με διαδηλωτές! -

Η ένταση συνεχίζεται στο Χονγκ Κονγκ, όπου βίαιες συμπλοκές ξέσπασαν σε μια από τις πιο γνωστές εμπορικές συνοικίες σήμερα, καθώς εκατοντάδες υποστηρικτές της Κίνας και αγανακτισμένοι πολίτες επιτέθηκαν σε διαδηλωτές, έσκισαν πανό που ανήκουν σε διαδηλωτές, έριξαν σκηνές και ανάγκασαν πολλούς εξ αυτών να υποχωρήσουν.

ΒΙΝΤΕΟ-Ενημερώθηκε από τον Κικίλια ο Μαρινάκης

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επισκέφθηκε στις 16:30 το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για το σχέδιο των τρομοκρατών για δολοφονική απόπειρα εναντίον του.

«Μπιτς πάρτι» φοροδιαφυγής στις τουριστικές περιοχές

Συνολικά έγιναν 24.079 έλεγχοι σε επιχειρήσεις - Από τους 3.393 παραβάτες, οι 2.347 εντοπίστηκαν στις τουριστικές περιοχές

«Μπιτς πάρτι» φοροδιαφυγής αποκαλύπτουν οι έλεγχοι της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Γιατί η σπασμένη πόρτα της Αμφίπολης αποδεικνύει ότι ο τάφος είναι ασύλητος!

Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση
 
Η εύρεση της σπασμένης θύρας στον τρίτο διαφραγματικό τοίχο σε μερικούς προξένησε την αίσθηση ότι αυτό αποτελεί ένδειξη σύλησης.

Κατά την άποψή μας, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο αν συνυπολογίσουμε και κάποια άλλα δεδομένα.

Το βίντεο που έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει έναν αστυνομικό να πυροβολεί με τέιζερ έναν γυμνό άντρα στο αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ Τζάκσον στην Ατλάντα.  Ο 23χρονος άντρας είχε βγάλει τα ρούχα του, φώναζε και χοροπηδούσε.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτός είναι ο σκληρός συνεργός του Μαζιώτη που συνελήφθη στον Βύρωνα-Γιατί δεν μιλάει στις Αρχές

Στη δημοσιότητα έδωσε τη ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία του 30χρονου συλληφθέντα στο γκαράζ- γιάφκα του Βύρωνα, ο οποίος ταυτοποιήθηκε με περιπετειώδη τρόπο.

Πρόκειται για τον...

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει τον Κουβέλη για…βοηθό φακίρη»

Με το γνωστό του στιλ και ύφος ο ανεξάρτητος Βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός προσπάθησε να περιγράψει το πολιτικό σκηνικό των τελευταίων ημερών ιδίως όμως τα τεκταινόμενα στο χώρο της Αριστεράς.

Σεραφείμ εναντίον Χόκινγκ για το αν υπάρχει Θεός

Έχει σύγχυση λόγω της «αφόρητης σωματικής του δυστυχίας», είναι «συμπλεγματικός» λέει για τον κορυφαίο αστροφυσικό ο Πειραιώς Σεραφείμ - Διαβάστε πώς απαντά στον Χόκινγκ ο Μητροπολίτης

Σε μια απίστευτη επιστολή - απάντηση στις επιστημονικές θεωρίες του κορυφαίου καθηγητή Μαθηματικών του Κέμπριτς Στίβεν Χόκινγκ, προχώρησε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ Πειραιώς. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του ιερέα μπήκε ο Στήβεν Χόκινγς που πρόσφατα είχε δηλώσει πως βάσει των θεωριών του για τη δημιουργία της ύλης, δεν πιστεύει πως υπάρχει Θεός.

Ποιοι είναι οι κολοσσοί που κονταροχτυπιούνται για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες

Περίπου 25 είναι οι πετρελαϊκές εταιρείες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες, σε Λονδίνο, Αθήνα, Οσλο και Χιούστον και αναμένεται να συμμετάσχουν στον διεθνή διαγωνισμό για τις έρευνες πετρελαίου και αερίου στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης.

Πώς ο Ρωχάμης τρύπωσε στο δικαστήριο και πρότεινε στον Νάσιουτζικ να τον φυγαδεύσει

Ο συγγραφέας Θανάσης Νάσιουτζικ είναι ο άνθρωπος που σόκαρε την κοινωνία της δεκαετίας του ’80, καθώς κατηγορήθηκε για τον φόνο του φίλου του, επίσης συγγραφέα, Θανάση Διαμαντόπουλου. Το δικαστικό θρίλερ που κράτησε 10 χρόνια, έμεινε γνωστό και ως «Έγκλημα στο Κολωνάκι». Τόπος του εγκλήματος ήταν η πολυκατοικία όπου διέμενε το θύμα, στην οδό Διδότου 3, στο Κολωνάκι. Εκεί ζούσε μόνος ο Διαμαντόπουλος, καθότι ήταν χήρος.

ΒΙΝΤΕΟ-Μάθημα Ανθρωπολογίας ΣΥΡΙΖΑ στις Σκουριές: Ο άνθρωπος έζινε άνθρωπος ζια να πολεμήσει με τσι γάτες τζαι τσι μύζες

Δείτε μια ανθρωπολογική ανάλυση που έγινε στη συναυλία των ΣΥΡΙΖΑίων στις Σκουριές πριν μερικές μέρες... θαυμάστε μέχρι που φτάνει το χιούμορ τους...:

ΦΩΤΟ-Με ποιoν κάθεται ο Χρύσανθος Λαζαρίδης στον "Ρήγα" της διάσπασης το 1978

Αδιαμφισβήτητα ο 60χρονος πλέον Χρύσανθος Λαζαρίδης είναι από τους λίγους ανθρώπους του πληθυσμού του Μαξίμου αλλά και του κυβερνητικού επιτελείου, που έχουν «απλωμένο» μπροστά τους όλο το φιλμ του έργου . Και είναι λογικό! Συμμετέχει στο σενάριο, τη σκηνοθεσία, στην επιλογή των προσώπων που αναλαμβάνουν ή θα αναλάβουν κρίσιμους ρόλους, ακόμη και στη διαμόρφωση των ειδικών εφέ.

Καραγκιόζης εκατομμυριούχος! Δείτε πως έσκασε μύτη στη Βουλή ο Τσουκαλάς!

Με ένα trendy αξεσουάρ εμφανίστηκε στη  Βουλή ο  βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ,  Δημήτρης Τσουκαλάς.

Ο κ. Τσουκαλάς φόρεσε...

ΦΩΤΟ-Ο ξαφνικός… έρωτας της “Αυγής” για τον χυδαίο καιροσκόπο Κουβέλη

Για τρίτη ή τέταρτη σερί μέρα είναι (σχεδόν) πρώτο θέμα είναι στην “Αυγή” ο χυδαίος πολιτικός καιροσκόπος της Αριστεράς Κουβέλης. Εμείς χάσαμε κυριολεκτικά το μέτρημα…

ΦΩΤΟ-Σ@ξι ηθοποιός συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών

Η 28χρόνη ηθοποιός, που πλέον απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας όχι με το ταλέντο της αλλά με την προκλητική της συμπεριφορά, ξαναχτυπά!

Η πλειοψηφία των μικρών κοριτσιών την γνωρίζουν και την θαυμάζουν λόγω της συμμετοχής της σε παιδικές σειρές! Ο λόγος για την....

ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΒΛΕΜΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ! Το πιο επικίνδυνο επάγγελμα στον κόσμο: Γυναικολόγος στους Ταλιμπάν του Αφγανιστάν

Πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναικολόγος σήμερα σε κάποιο σημείο του κόσμου; Κι όμως, στο Αφγανιστάν, μια χώρα όπου τα γυναικεία δικαιώματα είναι ανύπαρκτα, το να είσαι γυναικολόγος δεν είναι μόνο δύσκολο, αλλά ενίοτε και επικίνδυνο.

Το απόγευμα του Σαββάτου η ομιλία Σαμαρά για τα γενέθλια της ΝΔ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, θα μιλήσει το Σάββατο σε ανοιχτή εκδήλωση για την επέτειο ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας με τίτλο «Νέα Δημοκρατία: 40 χρόνια για την Ελλάδα».

Μαξ Βερστάπεν: Ο νεαρότερος οδηγός στην ιστορία της Φόρμουλα 1

Ο 17χρονος Μαξ Βερστάπεν έγινε ο νεαρότερος οδηγός στην ιστορία της Φόρμουλα 1. Ο ολλανδός οδηγός, γιος του Τζος Βερστάπεν, ομόσταβλου για αρκετά χρόνια του Μίκαελ Σουμάχερ πήρε μέρος στις ελεύθερες δοκιμές του ιαπωνικού γκραν πρι στη Σουζούκαμε την Toro Rosso.

ΣτΕ: Απολύτως συμβατό με το δίκαιο της ΕΕ το αποκλειστικό δικαίωμα του ΟΠΑΠ στα τυχερά παίγνια

Στην αποσαφήνιση ότι οι αποφάσεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας με τις οποίες κρίθηκε κατηγορηματικά ότι το αποκλειστικό δικαίωμα που έχει χορηγηθεί στην ΟΠΑΠ ΑΕ για τη διενέργεια τυχερών παιγνίων είναι απολύτως συμβατό με το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι αμετάκλητες προχώρησε σήμερα Παρασκευή η Διοίκηση της εταιρείας.

Ισπανία: Επιμένουν οι Καταλανοί ότι το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου

Ο ηγέτης της Καταλoνίας όρισε μία επιτροπή που θα επιβλέψει το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της ισπανικής περιφέρειας τον προσεχή μήνα παρακάμπτοντας την κεντρική κυβέρνηση της Μαδρίτης, η οποία προσέφυγε στο Συνταγματικό Δικαστήριο για να κηρύξει την ψηφοφορία παράνομη.

ΚΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΕ; «Ομόφωνη αποδοχή για Στυλιανίδη και Γκεοργκίεβα ΜΟΝΟ»

Σύμφωνα με χθεσινές διαρροές Αβραμόπουλου η εγκρισή του από το Ευρωκοινοβούλιο ήταν ομόφωνη... Σήμερα όμως οι Κύπριοι τα λένε αλλιώς:

Με την ολοκλήρωση 21 ακροάσεων υποψηφίων Επιτρόπων από τις αρμόδιες επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μόνο για τον Χρήστο Στυλιανίδη και την Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα υπήρξε ομόφωνη αποδοχή.

Εγκάρδια συνάντηση Σαμαρά-Γιούνκερ

Αυτή την ώρα έχουν τετ-α-τετ στο Μέγαρο Μαξίμου - Στις δύο ο πρωθυπουργός θα παραθέσει γεύμα στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Μουσείο Μπενάκη - Οι εξελίξεις στην Ευρώπη και το ελληνικό πρόγραμμα στις συζητήσεις που θα έχει με τον πρωθυπουργό

ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΒΟΥΛΗ! Η Ζωή πήρε άδεια από τη Βουλή -Το ταξίδι του μέλιτος με τον σύζυγό της

Εβδομάδα και όχι μήνα του μέλιτος θα κάνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία σήμερα ζήτησε και έλαβε από τη Βουλή άδεια για να απουσιάσει από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου.

ΕΡΓΟ ΚΑΨΗ: Υπο διάλυση το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ - Παραιτήσεις Α. Ζούλα και Τ. Καραπαναγιώτη

Την παραίτησή του υπέβαλε πριν από λίγο και ο αναπληρωτής πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ κ. Ανδρέας Ζούλας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, επίκειται και η παραίτηση της Τατιάνας Καραπαναγιώτη, με αποτέλεσμα την αυτοδιάλυση του συγκεκριμένου θεσμικού οργάνου.

ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ! Πρωτογενές πλεόνασμα 2,5 δισ. την περίοδο Ιανουαρίου - Αυγούστου

Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνουν ότι η χώρα βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη και υπερκάλυψη του στόχου, λέει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών

Στα 2,5 δισ. ευρώ ή 1,3% του ΑΕΠ ανήλθε το πρωτογενές πλεόνασμα της Γενικής Κυβέρνησης την περίοδο Ιανουαρίου - Αυγούστου 2014, από...

Οι επτά Έλληνες που μπήκαν στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους των ΗΠΑ

Οι επτά επιχειρηματίες με ελληνική καταγωγή που συναντάμε στη λίστα του Forbes με τους 400 πλουσιότερους των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν συνολικά περιουσία 16,68 δισ. δολάρια

Επτά Έλληνες βρίσκονται φέτος στη λίστα του περιοδικού Forbes με τους 400 πλουσιότερους ανθρώπους στις ΗΠΑ. Ανάμεσα στους 400 επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ είναι και 7 ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίες, που η συνολική τους περιουσία ανέρχεται στα 16,68 δις δολάρια.

Γερμανία: Διαγνώστηκε και δεύτερος ασθενής με Εμπολα

Aπό σήμερα το πρωί νοσηλεύεται στη Γερμανία σε θάλαμο απομόνωσης και δεύτερος ασθενής του επικίνδυνου ιού Έμπολα .

Οπως μεταδίδει στην ηλεκτρονική του έκδοση το περιοδικό Spiegel, ο ασθενής, παιδίατρος από την...

Κινδυνεύει με διαγραφή κι απ'τον ΣΥΡΙΖΑ η Ραχήλ! Βρίζει τον αγαπημένο τους Καμμένο: «Να σταματήσει τα καραγκιοζιλίκια!»

Πάντως πρέπει να πούμε ένα μεγαλοπρεπές μπράβο για το ταλέντο του  Καμμένου! Ρε μπαγάσα Πανάρα που την ξετρύπωσες στην Κοζάνη και την κουβάλησες στην Αθήνα! Σ'ευχαριστούμε για το γέλιο που μας προσφέρετε!

Η Ραχήλ Μακρή σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του Alpha δεν… τσιγκουνεύτηκε τα καλά λόγια για το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στην ΔΕΘ, ενώ τόνισε ότι ο Καμμένος ήθελε να φτάσει στα άκρα το θέμα που δημιουργήθηκε με κάποιες αναρτήσεις της στο διαδίκτυο.