16 Σεπτεμβρίου 2014

BINTEO-Έκαναν σεξ στο μετρό και οι επιβάτες τραβούσαν βίντεο!

Κυριολεκτικά ασυγκράτητο ήταν ένα νεαρό ζευγάρι Βερολινέζων που έκανε σεξ στον σταθμό του μετρό την ώρα που περνούσαν οι συρμοί και οι επιβάτες τους τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Φαήλος στο Twitter: Είμαι ο Δραγασάκης και είμαι καλά!

Αιχμηρός απέναντι στον Γιάννη Δραγασάκη και τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία εμφανίστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, o Φαήλος Κρανιδιώτης.

Η απάντηση της ΝΕΡΙΤ για τη Eurovision στον Παπαδημούλη και όσους αγχώνονται

Με ανακοίνωση της η ΝΕΡΙΤ ενημερώνει σχετικά με τη συμμετοχή μας ή όχι στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision

Σχετικά με δημοσιεύματα εφημερίδων και ιστολογίων για τη συμμετοχή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η ΝΕΡΙΤ δηλώνει τα ακόλουθα:

ΚΛΑΙΩ! ΒΙΝΤΕΟ-Ο Αντιδήμαρχος έπεσε με το... ποδήλατο

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε η σημερινή πρεμιέρα για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» για τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τρικκαίων Ιωάννη Κωτούλα.

Βίντεο: Γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τρομακτικό τροχαίο με «φιγουρατζή» οδηγό

Το αυτοκίνητο με οδηγό τον 24χρονο Σακίμπ Χουσεΐν έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο Ford Fiesta με επιβάτη την άτυχη γυναίκα

Την τρομακτική στιγμή κατά την οποία ο 24χρονος Σακίμπ Χουσεΐν διεμβόλησε με το αξίας 100.000 λιρών Audi R8 Spyder το Ford Fiesta στο οποίο επέβαινε η Νορίν Ράιαν έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία λίγες ώρες μετά την καταδίκη του 24χρονου σε φυλάκιση επτά ετών.

Η απάντηση του ΥΠΕΞ στον Νταβούτογλου

Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τα όσα ανέφερε ο νέος Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου ευρισκόμενος στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε τα εξής:

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον τραυματισμό του φιλάθλου του Εθνικού στην Κρήτη

Ερασιτεχνικό βίντεο στο οποίο φαίνεται καρέ-καρέ η άγρια επίθεση χούλιγκανς του Ηροδότου κατά των οπαδών του Εθνικού Πειραιώς, ανάμεσά τους και του άτυχου Κωνσταντίνου Κατσούλη ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή στην εντατική του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, προέβαλε αποκλειστικά ο ALPHA.

ΒΙΝΤΕΟ-Τον ξυλοκόπησαν χρυσαυγίτες για την μπαργούμαν

Ένας 33χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από στέλεχος της Χρυσής Αυγής στη Μάνδρα Αττικής. Αποτέλεσμα του ξυλοδαρμού που υπέστη ήταν να τραυματιστεί σοβαρά  και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο Μ. Παπαδόπουλος για το "επεισόδιο" με τον Σκοπιανό Υπ Μεταφορών

Ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Παπαδόπουλος κατήγγειλε την χρήση του όρου «Δημοκρατία της Μακεδονίας» από τον υπουργό Μεταφορών της ΠΓΔΜ, κατά τη διάρκεια του άτυπου συμβουλίου για τα διευρωπαϊκά δίκτυα μεταφορών που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μιλάνο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΥπΟικ: Στα 142,5 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα σε φοροφυγάδες-Έχουν ελεγχθεί 401 υποθέσεις μεγάλου πλούτου

Φόροι και πρόστιμα ύψους 142,5 εκ. ευρώ βεβαιώθηκαν έως τις 15 Σεπτεμβρίου από εμβάσματα και «λίστες» φοροφυγάδων, όπως ενημέρωσε την Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.

«Φρένο» στην εκλογολογία βάζει ο Σαμαράς

«Όποιος μιλάει για εκλογές, ή δεν ξέρει από πολιτική ή δεν τον ενδιαφέρει το καλό του τόπου ή εξυπηρετεί δικά του συμφέροντα».

Με αυτή τη φράση απάντησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο αίτημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, όπως διατυπώθηκε από το βήμα της 79ης ΔΕΘ, για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Τι απαντά ο Τζον Τραβόλτα στις φήμες ότι είναι γκέι

Στις φήμες που τον θέλουν να είναι ομοφυλόφιλος, αλλά και στη μήνυση που ένας φημολογούμενος πρώην εραστής του κατέθεσε το 2012 εναντίον του, απάντησε με δηλώσεις του στην αμερικανική ιστοσελίδα  Daily Beast ο διάσημος ηθοποιός, Τζον Τραβόλτα.

«Κράξιμο» στον Ανδρέα Λοβέρδο όταν έγραψε «ανάλυση της πο@τσας» για τον... Ολυμπιακό!

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ενόψει του σημερινού ματς του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης αφιέρωσε λίγο από το χρόνο του για να γράψει μια... ανάλυση για την αγαπημένη του ομάδα!

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΕ ΚΑΝΑ ΛΟΒΕΡΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ! Έριξαν τον υπουργό στα σκουπίδια

Εξαγριωμένο πλήθος έριξε τον υπουργό της Ουκρανίας, Vitaly Zhuravsky, στον κάδο που βρίσκεται έξω από το Κοινοβούλιο της χώρας.

EPIC! Ο Σεραφείμ σε μαθητές που τον διακόπτουν: Μόνο κομμουνιστές τα κάνουν αυτά!

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ζάννειο Γυμνάσιο και Λύκειο στον Πειραιά κατά την ημέρα του αγιασμού, ανάμεσα στον μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ και τους μαθητές.

Οι σκοτεινές σχέσεις διάσημων με συγγενείς τους -Το κοινό που έχουν ο Γούντι Αλεν, ο Αϊνστάιν και η Τζολί

Τέτοιες σχέσεις είναι κατακριτέες. Αυτό όμως δεν εμπόδισε αρκετούς διάσημους να έρθουν πιο κοντά από ό,τι μπορούσε να αποδειχθεί η κοινωνία με συγγενείς τους. Είναι το κοινό που έχουν ο Γούντι Αλεν, ο Αλμπερτ Αϊνστάιν και- ενδεχομένως- η Αντζελίνα Τζολί.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΗΛΙΘΙΩΝ! Αργεντινή: Τρώνε 12 δις απ'τα έτοιμα, με 0,5% ανάπτυξη και 21% πληθωρισμό

Η κυβέρνηση της Αργεντινής θα αντλήσει $11,9 δισ. από τα συναλλαγματικά αποθέματα της κεντρικής τράπεζας το 2015 για να εξυπηρετήσει το χρέος της και να κάνει άλλες πληρωμές σε ξένο νόμισμα, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του 2015.

Γατάκι μπροστά στο δικαστήριο ο ψευτόμαγκας ΧΑυγίτης: κ. εισαγγελέα πλάκα έκανα

Έναν χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή επέβαλε το Δικαστήριο στον Αλέκο Πλωμαρίτη, πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, για προτροπή για πράξεις ρατσιστικής βίας.

Ο Δραγασάκης αποδομεί τον Τσίπρα

Απίστευτες καταστάσεις συμβαίνουν στο κόμμα της χαράς και της αριστερής επανάστασης, στον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή. Αφού είδαμε όλοι με συγκίνηση τον Αλέξη Τσίπρα να μας ανακοινώνει το πρόγραμμα που θα βγάλει την Ελλάδα από την ανθρωπιστική κρίση, στη συνέχεια μάθαμε ότι κοστολογήθηκε από τους οικονομικούς φωστήρες της Κουμουνδούρου λίγο πάνω από 11 δισ. ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι Κινγκς αποσύρουν το Νο16 του Πέτζα

Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς στις 16 Δεκεμβρίου, όταν οι Σακραμέντο Κινγκς θα αντιμετωπίζουν τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ θα δει τη φανέλα του να ανεβαίνει ψηλά στην οροφή της «Sleep Train Arena». Το Νο16 δε θα φορεθεί ποτέ ξανά από κανέναν παίκτη των Κινγκς.

Τι αποκαλύπτει η Ναόμι "ΚΑΜΠΕΛ" για τον Τσίπρα: Οικολόγος της πο@τσας σαν τις κυβερνήσεις της Λατινικής Αμερικής

«Ήμασταν ένα κόμμα που είχε τοποθετήσει το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας, αλλά, εξαιτίας όλων αυτών των χρόνων της ύφεσης στην Ελλάδα, ξεχάσαμε την κλιματική αλλαγή» είχε παραδεχτεί στην Καναδή συγγραφέα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης - Γιατί συγκρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ με τις αριστερές κυβερνήσεις της Λατινικής Αμερικής

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠ'ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ, ΕΤΣΙ; Ο Πούτιν έκανε το γκομενάκι του «αυτοκράτειρα» των ρωσικών ΜΜΕ

Φυσικά ο γαμίκουλας πατριώτης του κώλου θα αναφωνήσει "σε πειράζει που είναι άντρακλας αρσενικό και πηδάει"... μετά θα γυρίσει πλευρό και θα πει "πιστεύω στο τρίπτυχο πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια.... αλλά αν προκύψει κανα καλό μουν@κι στα γεράματα, να πάει να γαμηθεί η οικογένεια, τη διαλύω και κάνω νέα με την γκόμενα"....

Η Αλίνα Καμπάεβα αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της στην πολιτική βάζοντας πλώρη για μεγαλύτερα πράγματα - Η Καμπάεβα διετέλεσε τα τελευταία έξι χρόνια βουλευτής του κόμματος του Κρεμλίνου «Ενωμένη Ρωσία»

ΕΤΣΙ!Από αγρότες που πήραν το πακέτο Χατζηγάκη θα πληρωθεί το ευρω-πρόστιμο των 387 εκ. ευρώ

Από τους έλληνες αγρότες που έλαβαν χρήματα από το περίφημο πακέτο Χατζηγάκη από το 2009 θα πρέπει να ανακτηθεί ο καταλογισμός των 387 εκατομμυρίων ευρώ που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως επισημαίνει με έγγραφο του που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει τη δουλειά του με τα λεφτά των άλλων

Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, καταθέτοντας ακόμη τις θέσεις της για το ζήτημα της ΝΕΡΙΤ.

Επιστολή Αθανασίου σε Λαγκάρντ: Πείτε μας ποιοί σας απείλησαν όταν μιλήσατε για φοροδιαφυγή στην Ελλάδα

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου, με επιστολή του προς τη διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, ζητάει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αναφορές της, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στους «Financial Times» για απειλές κατά της ζωής της, όταν μίλησε για το θέμα της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα.

ΚΡΙΜΑ! ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ! Μειώνονται συνεχώς στην Ελλάδα τα ποσοστά παιδικής θνησιμότητας

Ένα εκατομμύριο παιδιά πεθαίνουν την πρώτη μέρα της ζωής τους, κυρίως από αστοχίες των συστημάτων υγείας, αποκαλύπτει η UNICEF σε έκθεσή της που δημοσιεύεται σήμερα.

ΒΙΝΤΕΟ-Δωρεάν ψηφιακά μαθήματα από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Τι μπορεί να υπολογίσει ένας υπολογιστής, ανάλογα με την αρχιτεκτονική του; Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Θεωρία Παιγνίων ως μέσο ερμηνείας καταστάσεων του πραγματικού κόσμου; Πώς σχεδιάζεται μία ολοκληρωμένη στατιστική ανάλυση; Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας δίνει απαντήσεις μέσα από ψηφιακά ακαδημαϊκά μαθήματα, σε αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα, υποστηρίζοντας την επιθυμία κάθε ενδιαφερόμενου να διευρύνει το γνωστικό του πεδίο και τους πνευματικούς του ορίζοντες και μάλιστα δωρεάν και από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

ΦΩΤΟ-Τα είδε όλα ο Κουτσούμπας με την Γκερέκου

Το παρόν στην τελετή έναρξης της Εβδομάδας Κινεζικού Κινηματογράφου στον Πολυχώρο της Ταινιοθήκης της Ελλάδας, το βράδυ της Δευτέρας, έδωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Εκεί συναντήθηκε με την υφυπουργό Πολιτισμού Αντζελα Γκερέκου. Ευδιάθετος και χαμογελαστός, είχε μια σύντομη συνομιλία μαζί της.

Βρέθηκαν σκαλιά στον τάφο της Αμφίπολης; Το μυστηριώδες γείσο και τι μπορεί να φανερώνει [εικόνες]

Με αργούς ρυθμούς προχωρούν από την περασμένη Παρασκευή οι εργασίες στον τάφο της Αμφίπολης, καθώς η κατάσταση του τρίτου θαλάμου επιβάλει προτού συνεχιστεί η ανασκαφή να γίνουν έργα αντιστήριξης, τόσο για την ασφάλεια του μνημείου όσο και της ανασκαφικής ομάδας.

H ....κατάρα της ΝΕΡΙΤ, ο κύριος Πρύτανης και η εμπλοκή μέλους του Εποπτικού Συμβουλίου και πρώην ΓΑΠΙΤΗ στο site της (;)


Ο κύριος πρύτανης τόπε νέτα σκέτα: “Ηχηρά ονόματα, γιόκ”.  Αλλά ας πάρουμε από την αρχή. Ο  60χρονος πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου κ. Θεόδωρος Φορτσάκης – καθηγητής της Νομικής, δικηγόρος  στον Άρειο Πάγο και συνιδρυτής εταίρος της δικηγορικής φίρμας Δικηγορική Εταιρεία «Φορτσάκης, Διακόπουλος, Μυλωνογιάννης & Συνεργάτες»- είναι από το καλοκαίρι του 2013 είναι και πρόεδρος του Εποπτικού Συβουλίου της  ΝΕΡΙΤ.  

Ο Άρης δεν αποκλείεται να φιλοξενεί ζωή, υποστηρίζει Έλληνας ερευνητής

Ένας βράχος που αποσπάστηκε από τον Άρη πριν από 1,3 δισεκατομμύρια χρόνια, και έπεσε στη Γη ως μετεωρίτης το 1911, περιέχει ενδείξεις ότι ο γειτονικός πλανήτης δεν αποκλείεται να φιλοξενούσε ή να φιλοξενεί και σήμερα ζωή, υποστηρίζει ελληνο-βρετανική μελέτη.

Οι Σκοπιανοί έχουν νεύρα με την Αμφίπολη: Βρίζουν τα ξένα μέσα που ονόμασαν τον τάφο ελληνικό! 16.09.2014 15:18 -A+A Είναι προφανές πως οι Σκοπιανοί το φέρουν βαρέως με τις ιστορικές αποκαλύψεις στον τύμβο της Αμφίπολης και με το διεθνές ενδιαφέρον γύρω από τα ευρήματα και από το ποιος είναι ο ένοικος του. Το δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Dnevnik είναι ενδεικτικό του εκνευρισμού των Σκοπιανών, κάτι που τους οδηγεί στο σημείο να χρησιμοποιήσουν ακόμα και απρεπείς χαρακτηρισμούς εναντίον ξένων μέσων που έχουν καλύψει ως τώρα την πρόοδο των ανασκαφών. Συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα βάλλει ευθέως εναντίον του BBC, της Washington Post και των International Business Times χαρακτηρίζοντάς τους «αδαείς που χαρακτηρίζουν ελληνικό τον τύμβο, ενώ είναι σκοπιανός». Μάλιστα, φτάνουν στο σημείο να διαστρεβλώσουν -για ίδιον όφελος- τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά και των αρχαιολόγων. Υπό τον τίτλο: «Ερασιτεχνισμός και άγνοια σε αμερικανικά και βρετανικά ΜΜΕ / Πώς κατέστη ελληνικός ο τάφος στην Αμφίπολη από την εποχή της Μακεδονίας» η Dnevnik γράφει μεταξύ άλλων: «Μετονόμασαν αδαώς τον μακεδονικού τύπου τάφο σε ελληνικό. Υπήρξαν και συνεχίζουν να υπάρχουν κάθε είδους θέσεις και απόψεις. Ωστόσο, κανένας επιστήμονας (ακόμη και στην Ελλάδα) δεν αμφισβήτησε τον όρο "μακεδονικός τάφος", δηλαδή το γεγονός πως εκεί έχει ενταφιαστεί κάποια μεγάλη προσωπικότητα από τη μακεδονική δυναστεία. Αυτό υπογραμμίστηκε με σαφήνεια παντού. Ακόμη και ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφθηκε αυτή την τοποθεσία, δήλωσε ότι η μακεδονική γη δεν παύει να μας εκπλήσσει», γράφουν οι Σκοπιανοί! Ωστόσο αποκρύπτουν τη συνέχεια της δήλωσης του Αντώνη Σαμαρά ότι οι αρχαιολογικές ανακαλύψεις στην Αμφίπολη αποτελούν επιβεβαίωση της ελληνικότητας της Μακεδονίας... Στη συνέχεια καταφέρονται εναντίον της Μ. Βρετανίας «δηλαδή της χώρας η οποία υπερηφανεύεται για την Έκθεση στο Βρετανικό Μουσείο που περιλαμβάνει τα μάρμαρα του Παρθενώνα» ενώ σχολιάζει: «Αυτό που δεν είναι σαφές στην όλη υπόθεση είναι ο λόγος για τον οποίο τα διεθνή ΜΜΕ προσδιορίζουν έναν τάφο από την περίοδο του μακεδονικού βασιλείου χρησιμοποιώντας τους όρους "Ελλάδα" και "ελληνικός", χωρίς να αναφέρουν πότε η Ελλάδα πάτησε επίσημα το πόδι της στην Μακεδονία και σε οποιαδήποτε περιοχή βορείως του Ολύμπου κατά τη διάρκεια ολόκληρης αυτής της περιόδου, δηλαδή από την εποχή της αρχαίας Μακεδονίας μέχρι και το 1912. Προφανώς πρόκειται για ερασιτεχνισμό και φοβερή άγνοια των μεγάλων διεθνών ενημερωτικών ΜΜΕ, τα οποία έχουν πρόβλημα με βασικούς όρους ιστορίας». Πηγή: Οι Σκοπιανοί έχουν νεύρα με την Αμφίπολη: Βρίζουν τα ξένα μέσα που ονόμασαν τον τάφο ελληνικό! | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/170494#ixzz3DUfsPNsk

Είναι προφανές πως οι Σκοπιανοί το φέρουν βαρέως με τις ιστορικές αποκαλύψεις στον τύμβο της Αμφίπολης και με το διεθνές ενδιαφέρον γύρω από τα ευρήματα και από το ποιος είναι ο ένοικος του.

Βουλευτές ΝΔ ζητούν συμψηφισμό των υποχρεώσεων των ενστόλων με τα αναδρομικά του ΣτΕ

Συμψηφισμό των πάσης φύσεως υποχρεώσεων των ενστόλων προς το δημόσιο με τα αναδρομικά που τους εκδίκασε το Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητούν 20 νεοδημοκράτες βουλευτές με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.

ΒΙΝΤΕΟ-Στις 26 Σεπτεμβρίου τα Mig 29 στον ουρανό της Αθήνας

Θεωρείται ένα από τα... καλά χαρτιά της ρωσικής τεχνολογίας: το μαχητικό αεροσκάφος Mig 29 θα βρίσκεται στην Αθήνα για να αφήσει τα διαπιστευτήριά του στον αττικό ουρανό.

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι του Χόλιγουντ: Ποιοι διάσημοι είναι «τσακωμένοι» με το νερό και το σαπούνι

Μπορεί να είναι πλούσιοι και διάσημοι, αλλά οι κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται και η καθαριότητα είναι κάτι που μαθαίνει κανείς μεγαλώνοντας και όχι πλουτίζοντας. Ποιοι είναι λοιπόν οι «άπλυτοι» σταρ του Χόλιγουντ;

ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΤΩΝ ΔΑΝΙΚΩΝ! Ο Τσίπρας ζήτησε δανεικά από τους βουλευτές του

Για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι στη ΔΕΘ
 
Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας τάζει ... στους Έλληνες ότι λεφτά υπάρχουν κι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους λύσει τα προβλήματα, την ίδια στιγμή το κόμμα ζητάει δανεικά από τους βουλευτές του προκειμένου να πραγματοποιήσει τις φιέστες του και συγκεκριμένα το ταξίδι της αποστολής στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο γαμι@ς άστεγος που κάθε βράδυ κοιμάται στο σπίτι διαφορετικής γυναίκας

Ο Τζόε είναι άστεγος και ζει στη Νέα Υόρκη, στο Μανχάταν

Η εμφάνισή του 26χρονου δεν θυμίζει άστεγο και αυτό ακριβώς τον κάνει να έχει μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες.

Η τέχνη της σαγήνης για τον Τζόε είναι απλή:

ΣΧΕΔΙΟ! «Ο Σαμαράς θέλει την F1, αλλά δεν τα βρίσκουν οι υπουργοί μεταξύ τους»

Η πρόσφατη δήλωση του ισχυρού άνδρα της F1, Μπέρνι Έκλεστοουν, στο αμερικανικό δίκτυο CNN, ότι στην Ελλάδα μπορεί να δημιουργηθεί πίστα, αναζωπύρωσε μια ιστορία που φαίνεται να έχει βαλτώσει.

Το Δημόσιο άντλησε 1,3 δισ. ευρώ με μειωμένο επιτόκιο

Το ποσό των 1,3 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα το ελληνικό Δημόσιο, με σχετικά μειωμένο επιτοκιακό κόστος. Συγκεκριμένα, μέσω δημοπρασίας εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων και ύψους 1 δισ. ευρώ, ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους άντλησε το ζητούμενο ποσό καθώς και 300 εκατ. ευρώ εκ των μη ανταγωνιστικών προσφορών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ "εξαγοράζει" (ή μόνο η ΝΔ "εξαγοράζει") ψήφους: Μίμης Ανδρουλάκης, Πανούσης, Μπόλαρης αύριο σε εκδήλωση

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ να ζήτησε αυτοδυναμία αλλά με δεδομένους τους πολιτικούς συσχετισμούς όπως αυτοί καταγράφονται στις δημοσκοπήσεις, η Κουμουνδούρου αναγκάζεται να επιταχύνει το εγχείρημα των πολιτικών συμμαχιών, τόσο για να ακυρώσει τη δυνατότητα εκλογής Προέδρου από την παρούσα Βουλή αλλά και για να σχηματίσει Κυβέρνηση την επαύριο των εκλογών.

Καταδικάστηκε ο μαγκάκος Χρυσαυγίτης που είχε δώσει συνέντευξη στο channel 4 και έλεγε για επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή επέβαλε το μονομελές πλημμελειοδικείο στον πρώην υποψήφιο βουλευτή της ΧΑ Αλέξανδρο Πλωμαρίτη για τα όσα είπε δημόσια σε καφενείο του Αγίου Παντελεήμονα σε βάρος αλλοδαπών μπροστά στην ανοιχτή κάμερα του κινηματογραφιστή Κωνσταντίνου Γεωργούση.

Καθηγήτρια Αρχαιολογίας: Ο τάφος της Αμφίπολης ανήκει στην Ρωμαϊκή Εποχή

«O  τάφος της Αμφίπολης είναι ένα τεράστιο τεχνικό έργο. Είναι ένα έργο που έχει μια τεράστια ιστορική σημασία και οι κάτοικοι θα πρέπει να είναι πάρα πολύ υπερήφανοι για το μνημείο αυτό», αυτά είπε η Καθηγήτρια Κλασσικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Όλγα Παλαγγιά που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Live U.

ΚΛΑΙΩ! ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Αναστέλλονται 60 συντάξεις λόγω μη συμπλήρωσης του ΑΜΚΑ-Τα λαμόγια λένε ότι το απαγορεύει ο θεός!

Στην αναστολή 60 συντάξεων λόγω μη συμπλήρωσης του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΜΚΑ), προχώρησαν τον Αύγουστο, έπειτα από σχετικό έλεγχο, οι υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας.

Κάνει… Πλάκα το ΤΑΙΠΕΔ: Νέα αναβολή για τα 12 ακίνητα

Από αναβολή σε αναβολή πάνε οι διαγωνισμοί του ΤΑΙΠΕΔ.

Η διοίκηση του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων αποφάσισε την αναβολή ενός ακόμη διαγωνισμού, του πέμπτου για τον Νοέμβριο.

ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΠΟΥ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ, ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚ@Σ: Έλληνες οι περισσότεροι ξένοι γιατροί στη Γερμανία!

Συνολικά, στα τέλη του 2013, εργάζονταν στη Γερμανία 2.847 έλληνες γιατροί, που ήταν άνεργοι στην Ελλάδα, αναφέρει σε κύριο άρθρο της η Deutsche Welle προσθέτοντας πως οι γερμανοί εργοδότες εστιάζουν το ενδιαφέρον τους για προσλήψεις εργαζομένων στην νότια Ευρώπη.

Ο Μανώλης Σφακιανάκης "σέρφαρε" με τον Πρωθυπουργό (ΦΩΤΟ)

Το "μάθημα" έγινε στο περίπτερο της αστυνομίας στην ΔΕΘ

Όταν ο Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψη του στην ΔΕΘ έφτασε στο περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας συνάντησε τον διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη.

ΑΤΣΑ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ! Έριξε πρόστιμο στο κυλικείο της ΔΕΘ

Απίστευτο! Χρέωναν έναν καφέ 8,5 ευρώ!

Ο λόγος για το κυλικείο της ΔΕΘ, όπου κλιμάκιο του υπουργείου Εμπορίου διενήργησε έλεγχο και ανακάλυψε πως παραπλανητικά επιβάρυνε την τιμή των προϊόντων του με εισιτήριο αξίας πέντε ευρώ.

ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ: Υπάλληλος υπεξαίρεσε 170.000 ευρώ από το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων

Υπεξαίρεση ύψους 170.000 ευρώ σημειώθηκε από παράρτημα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Α.Μ.Θ.) στην πόλη της Δράμας και ειδικότερα στο ταμείο του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων (Θ.Χ.Π.)

ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ: Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Ρουπακιάς

Ο προφυλακισμένος Γιώργος Ρουπακιάς λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ζήτησε να αποφυλακιστεί. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημα κατατέθηκε στις 19 Μαρτίου του 2014.

Χρ. Σταϊκούρας: Σήμερα δεν χορηγείται ούτε μία μη νόμιμη σύνταξη-Εισπράχθηκαν 42 εκατ. ευρώ "κλεμμένα"

Στη διαβεβαίωση ότι σήμερα δεν χορηγείται ούτε μία μη νόμιμη σύνταξη στο Δημόσιο προχώρησε την Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ανακοινώνονται τα τελικά αποτελέσματα και τα ευρήματα της απογραφής των συνταξιούχων του Δημοσίου.