20 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟ! Που προσπαθεί να δει ο κινέζος δίπλα στη Όλγα μας

Ήταν η στιγμή των κοινών δηλώσεων του έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον κινέζο ομόλογό του στο Μέγαρο Μαξίμου. Όμως έναν κινέζο αξιωματούχο κάτι άλλο του απέσπασε την προσοχή.

ΚΛΑΙΩ! Μας τελείωσε το κόμμα του Αλέξη στην Ιταλία... μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν γίδια

Βάρεσε διάλυση η λίστα Τσίπρα στην Ιταλία. Τα περισσότερα στελέχη αποχώρησαν γιατί θεωρούν το κόμμα εξτρεμιστικό και τις θέσεις του εκτός τόπου και χρόνου.

ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Οπαδοί σε αναπηρικό καροτσάκι πανηγυρίζουν... όρθιοι

Θαύμα ή απάτη; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί από το βράδυ της Πέμπτης τους Βραζιλιάνους, μετά από μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του κόσμου και δείχνει μια οπαδό της «Σελεσάο», η  οποία καθόταν στις θέσεις των ΑμεΑ να πανηγυρίζει... όρθια, μπροστά στο αναπηρικό της καροτσάκι.

ΦΩΤΟ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! Σε κλίμα... λιτότητας κινήθηκε η ελληνική προεδρία της ΕΕ -Κόστισε 14 εκατ. ευρώ

Μπα; Και οι ηλίθιοι που έγραφαν "έφτασαν στην Πάτρα οι λιμουζίνες Audi που μας στοίχισαν εκ. ενώ έλληνες τρώνε απ' τα σκουπίδια"

Είχε λεχθεί από την πρώτη στιγμή, πριν καν την ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από τη χώρα μας, πως η ελληνική προεδρία θα ακολουθήσει σπαρτιάτικη φιλοσοφία. Σε αντίθεση με προηγούμενες χώρες που σκορπούσαν αφειδώς χρήματα, η ελληνική κυβέρνηση περιέκοψε αρκετά από τα έξοδα που θα «φούσκωναν» τον προϋπολογισμό.

ΒΙΝΤΕΟ-Έλιωσαν στα γέλια οπι Ιάπωνες με το τατού του στόκου του Γκέκα!

Τα ειρωνικά σχόλια των Ιαπώνων δέχθηκε ο Φάνης Γκέκας για το τατουάζ του. Συγκεκριμένα πολλοί Ιάπωνες φίλαθλοι σχολίασαν μέσω Twitter την λανθασμένη, όπως προκύπτει , χρήση του τελευταίου γράμματος στο τατουάζ του Έλληνα διεθνή επιθετικού στα ιαπωνικά. Ο Γκέκας ήθελε προφανώς να γράψει...

Πατροκτόνος απαγχονίστηκε σε αστυνομικό τμήμα στην Καρδίτσα -Σε διαθεσιμότητα δύο ένστολοι

Συναγερμός στο Αστυνομικό Τμήμα Καρδίτσας. Νεαρός κρατούμενος βρέθηκε αποαγχονισμένος στα κρατητήρια όπου βρισκόταν προφυλακισμένος εν αναμονή εκδίκασης της υπόθεσής του.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΠΑ; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ! Οι Γερμανοί ξανάρχονται...για τουρισμό

Eπενδύσεις στην Ελλάδα και αύξηση 10% στις κρατήσεις από Γερμανούς τουρίστες ανακοίνωσε ο κορυφαίος γερμανικός ταξιωδιωτικός όμιλος ΤUI.

ΦΩΤΟ-Η όμορφη Κατερίνα αποχώρησε από τη ΔΗΜΑΡ

Η νεαρή Κατερίνα Μέγα είναι ένα εκ των τριών στελεχών που αποχώρησαν σήμερα από τη ΔΗΜΑΡ, στέλνοντας μια επιστολή "κόλαφος".

Η πανέμορφη λογίστρια-οικονομολόγος έγινε ευρέως γνωστή όταν...

Τα golden boys «λεηλατούν» ακόμα το Δημόσιο: Εκτός ελέγχου τα μισθολόγια στα ΝΠΙΔ

Μπορεί το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους να έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό ελέγχους για την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου στις αποδοχές και τις πρόσθετες αμοιβές σε πρόσωπα ΝΠΔΔ, ΟΤΑ και ΝΠΙΔ, ωστόσο, τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι πενιχρά.

Στην Κρήτη έφτασε ο κινέζος πρωθυπουργός

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» έφθασε το απόγευμα της Παρασκευής ο κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ ο οποίος ολοκληρώνει την επίσκεψή του στη χώρα μας επισκεπτόμενος το Σάββατο την Κνωσό και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Την Παρασκευή, ο κινέζος πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις συλλογές του.

Ο (πα)Πάρης από την Κοζάνη

Βούτυρο στο ψωμί του διάσημου για τους τραμπουκισμούς του συνδικαλιστή (και πλέον στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ) Φωτόπουλου, ακόμη μια… παπαριά που εκστόμισε ο γραφικός βουλευτής Κοζάνης – γνωστό εξαπτέρυγο του Βενιζέλου – Πάρης Κουκουλόπουλος.

ΒΙΝΤΕΟ-Η βαθιά φιλία του Σαμαρά με τον Κινέζο Πρωθυπουργό

Με μια βαθιά φιλία και εκτίμηση επισφραγίστηκε το ταξίδι του Κινέζου Πρωθυπουργού στην Ελλάδα.Ο κ. Σαμαράς τον συνόδευσε σε όλη τη διάρκεια των επισκέψεών του στην Αθήνα, ενώ τον ξενάγησε προσωπικά στο μουσείο της Ακρόπολης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΕΛΟΣ! ΑΥΤΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΛΗΜΑΚΤΗΡΙΟ Ή ΕΧΕΙ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ! Πλακώθηκε και με τη Μάνδρου η Ζωίτσα

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της δημοσιογράφου Ιωάννας Μάνδρου, για το εάν πραγματοποιήθηκε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Ο Σαμαράς αιφνιδίασε Αμερικανούς τουρίστες!

Τους έπιασε την κουβέντα χωρίς να αποκαλύψει ότι είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός

Μια ομάδα νεαρών αμερικανών τουριστών από το  Σικάγο πλησίασε στο αρχαιολογικό  μουσείο  ο Σαμαράς.  Άνοιξε  κουβέντα  μαζί τους   και του είπαν  ότι είναι  φοιτητές που ενδιαφέρονται για τις   ομορφιές και τον  πολιτισμό της χώρας  μας.

ΚΛΑΙΩ! Κατηγορούμενος επικοινωνιολόγος Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν ήξερα... αλλά μετά ήξερα και ήξεραν κι αυτοί που δεν ήξεραν, αλλά ξέραμε»

Δεν ήξερε ότι η επιταγή ήταν πλαστή και την κατέθεσε, ενώ μόλις το κατάλαβε την απέσυρε και το κατήγγειλε λέει το λαμόγιο του ΣΥΡΙΖΑ... Δηλ.για να καταλάβω: "Του έδωσε κάποια άλλη εταιρία μια επιταγή 4,5 εκ ευρώ και δεν έψαξε πριν την καταθέσει, αλλά μετά την κατέθεσε και έψαξε και μετά το ψάξιμο είδε ότι είναι πλαστή και ήξερε" λέει σαν τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού... εγώ τώρα γιατί λέω "την κατέθεσε αν και πλαστή και μόλις μυρίστηκε ότι τον τσάκωσαν ζήτησε να την αποσύρει και άρχισε τις καταγγελίες";

Τι απαντάει ο ίδιος ο Δημήτρης Τζιώτης

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Τζιώτης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και έδωσε τη δική του άποψη για την υπόθεση.

Οταν η Νατάσα Θεοδωρίδου πήγε να πλακωθεί στις κερκίδες γηπέδου με φίλαθλο για έναν άνδρα

Γράφει η Νατάσα Θεοδωρίδου:

Ενδεχομένως να μην αποτελεί κανόνα για την πλειοψηφία των γυναικών, ωστόσο, προσωπικά, δε θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου ειδική επί των ποδοσφαιρικών.

Η μαύρη ιστορία της Rolls Royce με την οποία έκανε βόλτα ο νέος βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε -Σάλος στο Twitter

Αμέσως μετά την ενθρόνισή του, ο νέος βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε έκανε περιφορά στους δρόμους της Μαδρίτης μέσα σε μια μαύρη Ρολς Ρόις. Μόνο που η συγκεκριμένη λιμουζίνα κουβαλά μια μαύρη ιστορία, καθώς στο παρελθόν ανήκε στον δικτάτορα Φράνκο.

ΦΩΤΟ: Ξεκαρδιστικές πινακίδες αυτοκινήτων Ελλήνων στις ΗΠΑ

Το ομογενειακό ειδησεογραφικό πόρταλ thepappaspost με έδρα το Σικάγο των ΗΠΑ, δημοσιεύει μια σειρά από πινακίδες αυτοκινήτων που έχουν φτιάξει αποκλειστικά ομογενείς.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μιλάει για τα μάτια του πρίγκιπα Νικόλαου: «Μέσα τους είδα την Ελλάδα» -Τι λέει για τη γνωριμία τους [εικόνες]

Για όλους και για όλα μιλάει η Τατιάνα Μπλάτνικ σε περιοδικό της Θεσσαλονίκης: Για την πρώτη της συνάντηση με τον πρίγκιπα Νικόλαο, τον έρωτά τους, πώς γνώρισε ξανά την Ελλάδα μέσα από τα μάτια του, αλλά και τα κοινά πράγματα που μοιράζονται.

Δύο ζώα σκατόμπατσοι πλήρωναν για να βλέπουν live βιασμούς ανηλίκων από τις Φιλιππίνες

Απίστευτο και όμως αληθινό: αστυνομικοί πλήρωναν για να βλέπουν live βιασμούς ανηλίκων από τις Φιλιππίνες. Αυτό έφερε στο φως της δημοσιότητας, επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για υπόθεση ζωντανής μετάδοσης υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, κατόπιν πληρωμής.

ΥΠΟΙΚ: «Δεν δίνουμε παράταση-Σπεύστε να υποβάλετε τις φορολογικές δηλώσεις μέχρι 30 Ιουνίου»

Πώς σχολιάζει το υπουργείο Οικονομικών τα δημοσιεύματα περί παράτασης της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων

Tέλος στα σενάρια περί παράτασης στην προθεσμία των φορολογικών δηλώσεων επιχειρεί να δώσει το υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΥΡΙΖΑίοι ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΑΣ! Μόνο η Μιμή θυμάται τον σκατόψυχο!

Την ερχόμενη Δευτέρα συμπληρώνονται 18 χρόνια από το θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.

Με αυτή την αφορμή, η Δήμητρα Λιάνη ανέβασε στο Facebook το δικό της μήνυμα συνοδευόμενο με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.

Αυτοσυγκράτηση ζήτησε ο Βενιζέλος από τους υπουργούς του: Θα μιλάτε σε εμένα και θα ενημερώνω τον πρωθυπουργό

Το μήνυμα ότι δεν πρέπει να υπάρξει χαλάρωση της πορείας για την έξοδο από την κρίση και, παράλληλα, ταυτόχρονα με την τήρηση των δεσμεύσεων να συνεχιστεί η προσπάθεια για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος στις συζητήσεις με την τρόικα, έστειλε, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε σύσκεψη που είχε με κοινοβουλευτικά, κομματικά και κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Φωτόπουλος καλεί Κουκουλόπουλο κ.ά. σε «αντάρτικο» για τη ΔΕΗ-Υπογράφει ως "34 χρόνια ΠΑΣΟΚ"... το "3 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ" το ξέχασε

Επιστολή προς τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρι Κουκουλόπουλο, και τους βουλευτές των νομών, όπου βρίσκονται υπό ιδιωτικοποίηση μονάδες ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ απηύθυνε σήμερα ο Νίκος Φωτόπουλος.

Το "συμβούλιο" που έβγαλε επτά υπουργούς και έναν πρωθυπουργό

Πώς συνδέεται το Συμβούλιο Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας επί 27 χρόνια

Το Συμβούλιο Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μετά την αντικατάσταση του Γιάννη Στουρνάρα στον πρόσφατο ανασχηματισμό από τον Γκίκα Χαρδούβελη και τις επακόλουθες αλλαγές στο οικονομικό επιτελείο. Η πλέον κομβική αλλαγή από αυτές ήταν στην προεδρία του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, γνωστού και ως ΣΟΕ, με τον Πάνο Τσακλόγλου να δίνει τη θέση του στον Χριστόδουλο Στεφανάδη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ψεύδεται και προπαγανδίζει»

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος κ. Σοφία Βούλτεψη, απαντώντας στην ανακοίνωση του τμήματος Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Κίνας στην Ελλάδα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η ΠΡΕΖΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ: Τις 15.000 έφθασαν οι αιτήσεις για... 149 θέσεις στο Οικονομικών

Η προθεσμία υποβολής λήγει στις 21 Ιουλίου

Περίπου 15.000 αιτήσεις υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά για την Προκήρυξη 2Κ/2014 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας 149 θέσεων τακτικού προσωπικού στο υπουργείο Οικονομικών, από υποψηφίους των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αλβανία: Τέλος στο μύθο του άπαρτου Λαζαρατιού-13 τόνους έτοιμου προς πώληση χασίς είχαν στις αποθήκες

Το επιτυχές τέλος της πενθήμερης επιχείρησης της αλβανικής αστυνομίας κατά του Λαζαρατιού αποτελεί στην Αλβανία την κεντρική είδηση. Θεωρείται μάλιστα γεγονός που έχει να κάνει με αλλαγές στη δομή του αλβανικού κράτους. Μετά από 15 χρόνια το Λαζαράτι, διεθνώς αναγνωρισμένο για την παραγωγή χασίς, ελέγχεται από την αστυνομία.

ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! Από λευχαιμία πάσχει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε

Ο Γκίντο Βεστερβέλε, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, πάσχει από λευχαιμία και υποβάλλεται ήδη σε θεραπεία, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του.

ΦΩΤΟ-ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ! Οι μεθυσμένες του Ασκοτ -Σοκαριστικές φωτογραφίες μεθυσμένων Αγγλίδων

Οι βασιλικές ιπποδρομίες του Ασκοτ είναι μια παράδοση που κρατάει αιώνες. Η Βασίλισσα βρίσκεται στην πρώτη θέση, εστεμμένοι παρελαύνουν, εντυπωσιακά καπέλα με γυναικεία κεφάλια μετέχουν σε έναν... ιδιότυπο διαγωνισμό και ρωμαλέα άλογα που είναι προπονημένα για να εντυπωσιάζουν το κοινό.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Ρέμος τσαντίστηκε επειδή του είπε ότι πήγε Αμερική για αρπαχτή

Ενώ πήγε όπως είπε "για να περάσουν καλά οι Έλληνες εκεί"... τους σκέφτεται τα βράδια και τον πιάνουν αυπνίες...

Πόσα πληρώνει κάθε μήνα στο δημόσιο; Τι λέει για την Ζέτα; τι είπε για τις απαξιωτικές αναφορές του Νταλάρα;

«Δεν μου αξίζει να με σέρνουν σαν σεσημασμένο κακοποιό»! - Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα στον Γιώργο Λιάγκα...

Gallup: Η αξιοπιστία… 17 αμερικανικών θεσμών - Στην κορυφή ο στρατός με 74% - Στα… τάρταρα το Κογκρέσο με μόλις 7%

Στο 29% η εμπιστοσύνη προς την Προεδρία και στο 26% προς το τραπεζικό σύστημα

Σε χαμηλό 41 ετών «κατρακύλησε» η εμπιστοσύνη των Αμερικανών στο Κογκρέσο, σύμφωνα με νέα έρευνα της Gallup για την αξιοπιστία των αμερικανικών θεσμών.

BINTEO- Όχι βρε, δεν είναι φασιστοκομμούνια οι καθαρίστριες... ιδέα μας είναι

Αυτά υποστηρίζουν όσοι τις υπερασπίζονται; Να μας το πούνε να αφαιρέσουμε και τα γκλοπ από τους αστυνομικούς, για να μην τα πληρώνουμε τζάμπα τουλάχιστον:

ΦΩΤΟ-ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ: Δείτε τι ζητάει απ τη βασίλισσα

Όταν ο Μπαλοτέλι έχει κέφια είναι πραγματικά απολαυστικός. Ο «σούπερ Μάριο» των Ιταλών ζήτησε μέσω twitter ένα φιλί στο μάγουλο από την Βασίλισσα Ελισάβετ ως δώρο σε περίπτωση που η «σκουάντρα ατζούρα» κάνει την χάρη στην Αγγλία και κερδίσει την Κόστα Ρίκα.

Κάτοικοι χωριού της Μεσσηνίας: Να ονομασθεί ο σταθμός «διόδια Πηδήματος» [έγγραφο]

Tη δριμεία αντίδραση των κατοίκων του χωριού Πήδημα Μεσσηνίας προκάλεσε η απόφαση του υπουργείου Υποδομών να ονομάσει το σταθμό διοδίων στον αυτοκινητόδρομο «Τσακώνα-Καλαμάτα» που βρίσκεται έξω από το χωριό τους «διόδια Καλαμάτας».

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ; Θέρετρα ανταλλαγής ζευγαριών; Ναι, υπάρχουν και αυτά...

Έχουμε ακούσει για τον θεματικό τουρισμό, με διακοπές που οργανώνονται για προσκυνηματικούς λόγους, για λόγους υγείας ή για πολιτιστικούς λόγους, έχετε όμως ακούσει ποτέ για θέρετρα που είναι αποκλειστικά για ανταλλαγή ζευγαριών;

Το “αει ...παντρέψου” σε δημοτική σύμβουλο προκάλεσε ξέσπασμα οργής!

Χαμός σε δημοτικό συμβούλιο όταν μέλη του χλεύασαν γυναίκα συνάδελφό τους την ώρα που εκείνη μιλούσε για υποστηρικτικά μέτρα προς τις εργαζόμενες μητέρες.

Τι γύρευε ο Γερμανός πρέσβης στο γραφείο του Σταύρου Θεοδωράκη;

Πρωινό στο γραφείο του Σταύρου Θεοδωράκη πήρε σήμερα το πρωί ο πρεσβευτής της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα Πέτερ Σόοφ. Μετά την εκλογική επίδοση του Ποταμιού στις ευρωεκλογές, η γερμανική πλευρά προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για το κόμμα του κ. Θεοδωράκη.

Αχώριστοι από το πρωί Σαμαράς και Λι Κετσιάνγκ - Ακρόπολη, Πειραιάς και Προεδρικό Μέγαρο - ΦΩΤΟ

Τον γύρο της Αττικής κάνουν από το πρωί, ο έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς με τον Κινέζο ομόλογό του Λι Κετσιάνγκ. Νωρίς το πρωί βρέθηκαν στην Ακρόπολη. Μετά πήγαν στις εγκαταστάσεις της Cosco στον Πειραιά, ακολούθως στο Προεδρικό Μέγαρο και αμέσως μετά σε κεντρικό ξενοχοδείο για το ελληνοκινεζικό φόρουμ.

ΝΕΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΥΡΙΖΑ: Η Γκουτζαμάνη καλεί για εξηγήσεις την Παπανδρέου για την πατάτα που έκανε

Ο Άρειος Πάγος «καρφώνει» την Πόπη Παπανδρέου για τα υποβρύχια

Από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, κλήθηκαν να παρέχουν εξηγήσεις, στο πλαίσιο πειθαρχικής έρευνας, οι επίκουροι εισαγγελείς Εγκλημάτων Διαφθοράς, Πόπη Παπανδρέου και Αντώνης Ελευθεριάνος, για το περιεχόμενο του διαβιβαστικού τους εγγράφου προς τη Βουλή σχετικά με την υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Ερωτηματικά για το φορτίο του μοιραίου μαλαισιανού Boeing 777

Έχουν περάσει εκατό ημέρες από τη στιγμή που το Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών, εκτελώντας την πτήση ΜΗ370 από Κουάλα Λουμπούρ προς Πεκίνο, εξαφανίστηκε διά παντός από τα ραντάρ. Ακόμα και σήμερα παραμένει δυσεπίλυτο μυστήριο τι συνέβη τη μοιραία νύχτα.

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ: Καταγγελία Γερμανίδας για βιασμό της στην Ρόδο

Την Πέμπτη το πρωί καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αφάντου, ότι πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στο Φαληράκι, τέσσερις άγνωστοι δράστες παρέσυραν 19χρονη υπήκοο Γερμανίας σε νέο ανεγειρόμενη οικοδομή.

Η Κεφαλογιάννη μετά τους Τούρκους τρέλανε και τους Κινέζους -Φόρεσε σε σύσκεψη το περίφημο δαντελένιο αποκαλυπτικό μπουστάκι [εικόνες]

Το ίδιο αποκαλυπτικό, μαύρο, σατέν, εφαρμοστό μπουστάκι για το οποίο είχε χυθεί πολύ μελάνι τον Νοέμβριο του 2013 όταν το έχει φορέσει σε επίσκεψή της στην Κωνσταντινούπολη, επέλεξε να βάλει και χθες η Ολγα Κεφαλογιάννη στη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου με την κινεζική αντιπροσωπεία.

Υπ. Εργασίας: Χωρίς προβλήματα η χρηματοδότηση των παιδικών σταθμών-Εισηγήσεις για αύξηση εισοδηματικών κριτηρίων

Χωρίς προβλήματα θα συνεχιστεί η χρηματοδότηση των παιδικών βρεφονηπιακών σταθμών των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και των Κέντρων για παιδιά με ειδικές ανάγκες (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) για την περίοδο 2014- 2015, σύμφωνα με ανώτερα στελέχη του υπουργείου Εργασίας.

Ξεκίνησε και η λειτουργία του κέντρου της Huawei στον Πειραιά

Την έναρξη λειτουργίας του κέντρου διανομής της στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, με το πρώτο τρένο να μεταφέρει στην Ευρώπη 22 εμπορευματοκιβώτια- κοντέινερς με εμπορεύματα της εταιρείας, ανακοίνωσε η Huawei.

ΕΞΩΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ! Στην τσιμπίδα των Βραζιλιάνων Έλληνας μαυραγορίτης εισιτηρίων

Οι μαυραγορίτες της Ομόνοιας έφτασαν ....ως την Βραζιλία. Τι κι αν το παιχνίδι της Εθνικής μας με την Ιαπωνία δεν ήταν από τα πιο εμπορικά του Μουντιάλ. Το sold out που σημειώθηκε λίγο πριν την σέντρα στο Νατάλ άνοιξε την όρεξη σε κάποιους μαυραγορίτες και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει κι Έλληνας από την παρέα.

Σημαντική μείωση του ελλείμματος τρεχουσών συναλλαγών το α’ 4μηνο

Στα 2,2 δισεκατομμύρια ευρώ, μειωμένο κατά 1,2 δισ. σε σχέση την αντίστοιχη περίοδο του 2013, διαμορφώθηκε το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών κατά το πρώτο τετράμηνο του 2014, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Τραγωδία στη Νίκαια: Ο παππούς "θυσιάστηκε για τα εγγόνια του". Αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και εγκλωβίστηκε στις φλόγες

Μια ανείπωτη τραγωδία εκδηλώθηκε στη Νίκαιας, όταν από υπό αδιευκρίνιστη αιτία, εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην οδό Φιλαδελφείας 68, στη Νίκαια, στον Πειραιά.

ΦΩΤΟ-Η Κοκκίνου έδεσε τα κορδονάκια του μαγιό της... όπως να 'ναι και «απείλησε» με αποκαλύψεις

Στην Κύθνο, παρέα με τον σύντροφό της Γιώργο Μπόγρη βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο για το γάμο της Δέσποινας Καμπούρη η Ελλη Κοκκίνου. Φυσικά, η τραγουδίστρια δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει και τις βουτιές της.

ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΕΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥ ΖΟΥΓΚΛΑ!H ΕΣΗΕΑ παρεμβαίνει για τις καταγγελίες του Γαβριήλ για εκβιασμό του με ροζ βίντεο με καρότο

Τα «φαινόμενα χυδαιότητας» που βλέπουν τις τελευταίες εβδομάδες το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη καταδίκασε η ΕΣΗΕΑ.