16 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟ-Οι όμορφες της κερκίδας: Τα πρώτα πρόσωπα που μαγνήτισαν τα βλέμματα στο Μουντιάλ

Αστέρες του ποδοσφαίρου, ωραία γήπεδα, γκολάρες και... όμορφες παρουσίες στις κερκίδες! Πώς να μην αγαπάμε το Παγκόσμιο Κύπελλο; Το Μουντιάλ της Βραζιλίας μετράει τέσσερις μέρες αγωνιστικής δράσης και στα πρώτα 11 παιχνίδια έχουμε δει 37 γκολ.

ΦΩΤΟ-Όταν η Μάγδα Τσέγκου πόζαρε ως μοντέλο σε σίριαλ

Η Μάγδα Τσέγκου είναι γνωστή για την πολυετή πορεία της στη δημοσιογραφία. Η δημοσιογράφος όμως στα 18 της υπήρξε μοντέλο μάλιστα το 1996 είχε συμμετάσχει στο σίριαλ...

Για απιστία κατηγορούνται από τις κατοχικές δυνάμεις οι ΠΑΣΟΚοι φίλοι του Χάρρυ Κλύνν, πρώην δήμαρχος Καλαμαριάς

Οι δύο άντρες κατηγορούνται για απευθείας αναθέσεις έργων, το διάστημα 2005-2012, με τη ζημιά για το δήμο να προσδιορίζεται σε 2,5 εκατ. ευρώ

ΦΩΤΟ-Η χειρονομία του Μεϊρέλες στον διαιτητή

Ο Ραούλ Μεϊρέλες έχασε ψυχραιμία του λόγω των αποφάσεων του διαιτητή Μίλοραντ Μάζιτς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Γερμανία. Ο Πορτογάλος μέσος έκανε μια απρεπή χειρονομία στον Σέρβο ρέφερι, ο οποίος για καλή του τύχη δεν τον είδε.

Ο εγκέφαλος της σπείρας με τα ναρκωτικά στη βίλα της Φιλοθέης είναι στη λίστα Λαγκάρντ

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του καρτέλ της Φιλοθέης, καθώς, από τις έρευνες που πραγματοποιούνται για τους εμπλεκόμενους, προέκυψε ότι ο λογαριασμός του ιδιοκτήτη της βίλας όπου έκρυβαν τόνους ηρωίνης, βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που ερευνώνται στη λίστα Λαγκάρντ.

Σαμαράς για TAP: Η κρίση στην Ουκρανία κατέδειξε την ανάγκη για ενεργειακή ασφάλεια

Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως οι συνθήκες τώρα είναι ώριμες, για να ρέει στα Βαλκάνια, καθώς και στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, φυσικό αέριο, που παρέχεται μέσω TAP από τον νότο προς το βορρά

Κλείνει για 25 ημέρες η παραλία του Μύρτου στην Κεφαλλονιά

Την ανάγκη να κλείσει ο δρόμος που οδηγεί στην πασίγνωστη παραλία του Μύρτου Κεφαλλονιάς ζητάει με έγγραφό του το υπουργείο Υποδομών από τις τοπικές αρχές του νησιού.

ΤΟΝ ΠΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΠΡΟΕΔΡΕ! Φήμες δημιουργεί το δείπνο Καραμανλή με όλους τους πρωτοκλασάτους

Ο απόηχος του φαγητού στο Ψυχικό
 
Πολλές συζητήσεις και έντονο παρασκήνιο έχει δημιουργήσει το δείπνο του Καραμανλή με σχεδόν όλους τους πρωτοκλασάτους της διακυβέρνησης του την Παρασκευή το βράδυ στο Ψυχικό. Ήταν η πρώτη φορά από τότε που έφυγε ο Καραμανλής από την πρωθυπουργία που γίνεται τέτοια συνάντηση σε δημόσιο χώρο.

Συνάντηση Σαμαρά-Σόιμπλε την Τρίτη για φοροελαφρύνσεις

Με τον υπουργό Οικονομικών της  Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, θα συναντηθεί την Τρίτη το μεσημέρι, στην Πορτογαλία, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Διαψεύδει το Βερολίνο ότι η Γερμανική Υπηρεσία Πληροφοριών, BND, υπέκλεπτε τις τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της καγκελαρίας, Γκέοργκ Στράιτερ, επισήμανε ότι τα εσωτερικά έγγραφα της ΒND που κατατέθηκαν σε...

Το σκεπτικό του Αρείου Πάγου: Γιατί πήραν τον πούλο οι καθαρίστριες

Γνωστοποιήθηκε τη Δευτέρα το σκεπτικό της απόφασης του Αρείου Πάγου για τις απολυμένες καθαρίστριες.

Με την απόφαση έγινε δεκτή η αίτηση του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο και που ζητούσε να ανασταλεί προσωρινά η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την επανατοποθέτηση των καθαριστριών που απασχολούνται στο υπουργείο Οικονομικών με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.

ΦΩΤΟ-Η εξωτικής ομορφιάς κόρη της τραγουδίστριας Ελπίδας

Πολλές ήταν οι παρουσίες στο γάμο της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη το Σάββατο στην Κύθνο που δεν πέρασαν απαρατήρητες. Μια όμως, τράβηξε όλα τα βλέμματα. Αυτή της Ηρας Κατσαντώνη, κόρης της τραγουδίστριας Ελπίδας και του αρχιτέκτονα Στάθη Κατσαντώνη.

Τα γνωστά: Αγρια κόντρα Κανέλλη -Κωνσταντοπούλου και βαριές εκφράσεις

Με μια άγρια κόντρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τη Λιάνα Κανέλλη ξεκίνησαν μία μέρα νωρίτερα οι εργασίες του α΄ θερινού τμήματος της Βουλής με τη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλλει το γεγονός αυτό και να αποχωρεί ενώ η Λιάνα Κανέλλη της απένειμε όπως είπε το «όσκαρ διαστρέβλωσης και μάλιστα αριστερής».

ΒΙΝΤΕΟ-Μαριαλένα Μπλάχα: Κλαύτηκε στην Τατιάνα το τσουλί

Λύνει τη σιωπή της η αδερφή της αδικοχαμένης Φαίης Μπλάχα! Η Μαριαλένα, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδορκία, μιλάει για πρώτη φορά στην στην Τατιάνα και την κάμερα του Μίλα.

Πιστός στα χνάρια του Παπανδρέου ο Τσίπρας!

Σατανικές συμπτώσεις μεταξύ των δύο ανδρών
 
Κατά πόδας, χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση, ακολουθεί τα βήματα του Γ. Παπανδρέου ο Αλέξης Τσίπρας. Στις αρχές της εβδομάδας πήγε στον Ντράγκι της ΕΚΤ, για να πει ότι...

Η ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ: 128 γιατροί είδαν από 300 ασθενείς μέσα σε λίγες μέρες

Γιατρούς που δηλώνουν ότι έχουν συμπληρώσει το πλαφόν των επισκέψεων από τις πρώτες ημέρες του μήνα εντόπισε ο ΕΟΠΥΥ, διερευνώντας καταγγελίες. Στόχος τους είναι να αποσπάσουν από τους ίδιους τους ασφαλισμένους το αντίτιμο της επίσκεψης.

Γυναικεία υπόθεση ο πολιτισμός...

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Γεωργία Σαμαρά υποδέχτηκε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στην Αθήνα, τη σύζυγο του Προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Μ. Αλίεβα αναδεικνύοντας τον πολιτισμό σε γυναικεία υπόθεση αφού....

Ο επιστημονικός λόγος που το καλώδιο των ακουστικών είναι πάντα μπλεγμένο -Γιατί όλα στη ζωή είναι μαθηματικά

Συμβαίνει σε όλους όσοι έχουν τηλέφωνα iPhone, και όχι μόνο φυσικά.

Οι συσκευές που έχουν ακουστικά συχνά εκνευρίζουν τους κατόχους τους γιατί αυτά μπλέκονται διαρκώς: θέλετε να σηκώσετε το τηλέφωνο, ή να ακούσετε μουσική και όταν τα βγάζετε από τη τσέπη ή τη τσάντα σας αυτά έχουν γίνει κουβάρι. Είναι έτσι σαν να έχουν... συνωμοτήσει εναντίον σας.

Η Νορβηγία απαγορεύει την επαιτεία κι ο ΣΥΡΙΖΑ Νορβηγίας διαφωνεί

Η Νορβηγία σκοπεύει να απαγορεύσει την επαιτεία σε δημόσιους χώρους, όπως προβλέπεται σε ένα νομοσχέδιο το οποίο συζητείται σήμερα στο κοινοβούλιο.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Όσοι έχουν μυαλό να στηρίξουν τον Σαμαρά

Με ένα πολιτικό σχόλιο ξεκίνησε και αυτή την εβδομάδα την εκπομπή του ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπόθεση ηρωινής: Ελεύθερος με όρους ο 15χρονος γιος του εφοπλιστή

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 15χρονος γιος του 40χρονου εφοπλιστή, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, άνω του ενός τόνου, που εντοπίστηκε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, έπειτα από μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού.

Απόπειρα αυτοκτονίας απέτρεψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ακόμα μία περίπτωση πρόθεσης αυτοκτονίας, από χρήστη του διαδικτύου, απέτρεψε, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Συγκεκριμένα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε, ότι άτομο εξαιτίας έντονης ψυχολογικής πίεσης, εκδήλωσε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Επανεμφανίστηκε ο «Δράκος» της Λάρισας που τρομοκρατούσε την περιοχή πριν από 22 χρόνια -Συνελήφθη για διάρρηξη

Μια απρόσμενη εξέλιξη είχε η σύλληψη ενός διαρρήκτη που εισήλθε την Κυριακή σε διαμέρισμα στη Λάρισα, καθώς, όπως διαπίστωσε εκ των υστέρων η Αστυνομία, ο 62χρονος συλληφθείς ήταν ο «δράκος» που πριν από 22 χρόνια τρομοκρατούσε την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και κυρίως «παράνομα ζευγάρια».

Άλλη μια θετική κίνηση Βρούτση: Ναι στην περίθαλψη των εμπόρων με ληξιπρόθεσμα χρέη στον ΟΑΕΕ

Την περίθαλψη ενεργών εμπόρων με ληξιπρόθεσμες οφειλές στον ΟΑΕΕ με την προϋπόθεση ότι αυτές δημιουργήθηκαν την περίοδο της κρίσης αποφάσισε σήμερα ο υπουργός Εργασίας ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της ΕΣΕΕ.

ΦΩΤΟ: 1300 ευρώ βασικός μισθός για 4ώρη εργασία... δεν το λες κι άσχημα

Μηνιαίο εκκαθαριστικό καθαρίστριας την περίοδο που ήταν σε διαθεσιμότητα, δηλ. κάθονταν και πληρώνονταν γιατί για όσους δεν έχουν καταλάβει, από πέρσι τον Αύγουστο...

ΒΙΝΤΕΟ-Ποιο χταπόδι; Η αρκούδα Μπέρνι προβλέπει το σκορ Γερμανία-Πορτογαλία

Μιλάμε φυσικά για τον αρκούδο που είναι η μασκότ της Μπάγερν και σατιρίζει τις "προβλέψεις"... προβλέποντας ότι η Πορτογαλία θα νικήσει με 1-0 και θα έχει και ένα δοκάρι. Δείτε το έχει πολύ πλάκα:

Ο θρυλικός Ινδιάνος Τζερόνιμο που αντιστάθηκε στον αμερικανικό στρατό

Γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου του 1829 και το πραγματικό του όνομα ήταν Γκογιαλέ, που στη γλώσσα των Απάτσι σήμαινε: «Αυτός που Χασμουριέται». Ο μύθος των Ινδιάνων έλεγε ότι ο Τζερόνιμο είχε φάει την καρδιά ενός ελαφιού για να του δώσει ταχύτητα και αντοχή στο κυνήγι.

Πάλι μούφα απ'τις φυλλάδες του ΣΥΡΙΖΑ: 12χρονη που πέθανε επειδή δεν είχε λεφτά για φάρμακα

[Η μούφα είδηση γράφτηκε τόσο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ οσο και στην ΑΥΓΗ... βέβαια οι ξεφτίλες της ΑΥΓΗΣ την έσβησαν μόλις ξεβρακώθηκαν αλλά θα υπάρχει για λίγο ακόμα στην μνήμη της Google]

Η είδηση του θανάτου της 12χρονης, την προηγούμενη βδομάδα, είναι δυστυχώς αλήθεια, αλλά τα όσα ισχυρίζεται το άρθρο είναι τουλάχιστον σκουπίδια.

Πριν δούμε για ποίο λόγο το άρθρο είναι για τα σκουπίδια, πρώτα να δούμε τι γράφει το άρθρο:

ΦΩΤΟ: Μίρνι, μια πόλη χτισμένη στο χείλος μιας αχανούς τρύπας στη Σιβηρία

Η πόλη λέγεται Μίρνι, και βρίσκεται καταμεσής της αχανούς Σιβηρίας και του πουθενά. Η τρύπα είναι ένα ορυχείο διαμαντιών. Έχει βάθος μισό χιλιόμετρο και διάμετρο 1,2km.

Το ορυχείο λειτουργεί πλέον μόνο υπόγεια αλλά η παραγωγή είναι αξιοσέβαστη, πράγμα που επιτρέπει σε μια πόλη 35.000 κατοίκων 10.000 χιλιόμετρα από τη Μόσχα να...

ΦΩΤΟ-ΠΑΝΑΡΑ ΜΗ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙΣ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ! Αποχωρεί πρωτοκλασσάτο στέλεχος από τους ΑΕροψεκασμένους

Σοβαρές ενδείξεις για την αποχώρηση ενός σημαντικότατου στελέχους τους, διαπιστώνονται στους κόλπους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Μπορεί να μην είναι βουλευτής (οριακά έχασε την εκλογή του από τον Γιάννη Κουράκο, στη Β’ Πειραιά) αλλά εδώ και δύο χρόνια αποτελεί –κατά κάποιον τρόπο- τον…

ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο "ΤΗΛΕΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΑΔΩΝΙΣ! "Νέο ρεκόρ. Η ελληνική κρουαζιέρα έδεσε στην τρίτη θέση της Ευρώπης

Τα συνολικά έσοδα από την κρουαζιέρα στην Ευρώπη άγγιξαν τα 39,4 δισ. ευρώ το 2013

Η Ελλάδα αναδείχθηκε ο τρίτος κορυφαίος προορισμός για κρουαζιέρες στην Ευρώπη, με έσοδα 574 εκατ. ευρώ και 4,6 εκατ. επιβάτες το 2013. Δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι η Σαντορίνη, η Κέρκυρα και η Μύκονος, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Διεθνούς Ένωση Κρουαζιέρας για την Ευρώπη (CLIA Ευρώπης).

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και τραμπούκων σχολικών φυλάκων

Επεισόδια μεταξύ των σχολικών φυλάκων και αστυνομικών σημειώθηκαν έξω από το υπουργείο Εξωτερικών, όπου από το πρωί οι σχολικοί φύλακες έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Σημειώνεται ότι στο υπουργείο ήταν προγραμματισμένη συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τους υπουργούς και τους υφυπουργούς του ΠΑΣΟΚ, που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

Αυτό είναι το κέντρο αποκατάστασης στη Λωζάννη που μεταφέρθηκε ο Μίκαελ Σουμάχερ [εικόνες]

Ο γερμανός πρώην πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος βγήκε από το κώμα, μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομειακό Κέντρο του Βο που βρίσκεται στη Λωζάννη, ανακοινώθηκε από το ελβετικό νοσοκομείο.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ! ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΑΡΑΓΕ; Σε ρόλο αεροσυνοδού εδάφους, η Ολγα Κεφαλογιάννη υποδέχθηκε την πτήση από Σαγκάη [εικόνα]

Μια έκπληξη περίμενε τη Δευτέρα τους επιβάτες της απευθείας πτήσης από την Σανγκάη στην Αθήνα. Όταν κατέβηκαν από το αεροπλάνο δεν τους περίμενε μια... τυπική συνοδός εδάφους, αλλά η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ξύπνησε από το κώμα ο Σουμάχερ, λέει η εκπρόσωπός του-Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λωζάνης

Μετά από 6,5 μήνες από το σοβαρό ατύχημα που υπέστη, ο Μίχαελ Σουμάχερ έχει βγει από το κώμα και έχει μεταφερθεί από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας.

Στο δημόσιο 36,8 εκατ. ευρώ από αδρανείς καταθέσεις

Συνολικά 36,8 εκατ. ευρώ θα περιέλθουν στο ελληνικό δημόσιο από αδρανείς καταθετικούς λογαριασμούς, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Τα νέα έσοδα του Κρατικού Προϋπολογισμού από τις ξεχασμένες καταθέσεις, θα διατεθούν για προγράμματα κοινωνικής πολιτικής.

Οι 12 πολυεθνικές που άντεξαν στην κρίση και προχωρούν σε επενδύσεις

Πολύ μεγαλύτερες αντοχές σε σχέση με τις ελληνικές εταιρείες επιδεικνύουν στην οικονομική κρίση οι πολυεθνικοί όμιλοι που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την ανάλυση των οικονομικών αποτελεσμάτων που παρουσίασαν για την περσινή χρονιά οι εν Ελλάδι θυγατρικές 12 κορυφαίων πολυεθνικών ομίλων.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!! «51 γιατροί συνταγογραφούσαν σε νεκρούς»

Πάνω από 150.000 ευρώ η ζημία στο Δημόσιο

Υπερβαίνει το ποσό των 150.000 ευρώ η ζημία που υπέστη το Δημόσιο από απάτες που σχετίζονται με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, όπως διαπιστώθηκε έπειτα από έρευνα που
διενεργήθηκε από την Οικονομική Αστυνομία.

Ασημακοπούλου: Στο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε η αμφισβήτηση Tσίπρα

«Έχει ανάψει το πράσινο φως για την αμφισβήτηση της ηγετικής ομάδας» της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου η οποία με αφορμή το υπό κατάθεση κείμενο 10 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ακόμη 43 μελών της Πολιτικής Γραμματείας και Κεντρικής Επιτροπής, επισημαίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποφύγει το πικρό ποτήρι.

Μειώθηκαν οι δαπάνες μισθοδοσίας του δημοσίου κατά 20%

Γενναία, μείωση της τάξης του 20% σημείωσε η μισθολογική δαπάνη της Γενικής Κυβέρνησης το 2013 σε σχέση με το 2011.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Τα στοιχεία είχε ζητήσει, προτού εισέλθει στην κυβέρνηση, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος.

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΓΙΑΥΤΟ! Ελεύθερος με εγγύηση 300.000 ευρώ ο Λιακουνάκος

Ελεύθερος με εγγύηση 300.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος. Ο κ. Λιακουνάκος απολογήθηκε στον ειδικό ανακριτή για θέματα διαφθοράς Κώστα Σαργιώτη για την υπόθεση του εξοπλιστικού προγράμματος «Ηλεκτρονικός Πόλεμος».

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΣΑΝ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ!Twitter: Σωρεία αντιδράσεων για το «F@ck you Greece» από Βρετανίδα πρώην βουλευτή

Γιατί χαρακτηρίζει ρατσιστική τη χώρα μας η Louise Mensch - Τι της απαντούν στο Twitter

«Σάλο» στα social media έχει προκαλέσει η ανάρτηση που φέρεται να έκανε η Βρετανίδα πρώην βουλευτής, Louise Mensch.

Οι αυταπάτες σταμάτησαν στην Βούλτεψη

Όπως λέει και ο παιδικός μου φίλος , ο Σπύρος, η Δημοκρατία είναι σαν το σεξ. Ένας είναι μοναρχία, δύο είναι στείρος δικομματισμός. Από τρεις και πάνω δικαιώνεται ο λαός.

Φαήλος: Άλλο λαϊκός κι άλλο λαϊκιστής

του Φαήλου Κρανιδιώτη

Μερικοί τα μπερδεύουν. Λαϊκός δεν σημαίνει πανηγυριτζής. Δεν σημαίνει ευτελής, βάρβαρος, ημιμαθής ή και αγράμματος, για κατανάλωση. Η αληθινή λαϊκότητα απέχει από αυτήν της τηλοψίας, όσο το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι από τα σκυλοτράγουδα. Άλλο ο Μάρκος κι άλλο ο Καρβέλας.

Κι όπως πάντα και για τα επόμενα 50 χρόνια: Σήμερα γιορτάζει ο Αγιος Μνημόνιος και έχει γενέθλια ο ΓΑΠ

Όσο και αν φαίνεται για κλασικό... τρολ του διαδικτύου, εντούτοις είναι αλήθεια. Σύμφωνα με το επίσημο εορτολόγιο στις 16 Ιουνίου (σταθερή εορτή) γιορτάζει ο Άγιος Μνημόνιος και έχει γενέθλια ο Γιώργος Παπανδρέου!

ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ: Πόσες ημέρες διακοπές δικαιούστε; Πότε διπλασιάζονται οι αποδοχές αδείας;

[Και δεν θα πάρει κανείς αφού λόγω κρίσης και να πάρει δεν θα μπορέσει να πάει διακοπές... αφού λόγω κρίσης πάλι... δεν θα βρει δωμάτιο ούτε σε κοτέτσι... λόγω κρίσης... άσε που και όσοι πάνε θα πεινάσουν αφού λόγω κρίσης δεν θα έχουν λεφτά να φάνε έξω... άντε να φύγει ο στρατός κατοχής της Μέρκελ να πάμε διακοπές]

Όλα όσα πρέπει να ξέρουν εργαζόμενοι και εργοδότες

​Όλοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι συνδέονται µε σύµβαση ή σχέση εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου, δικαιούνται να λάβουν ετήσια άδεια µε αποδοχές από την έναρξη της απασχόλησής τους σε συγκεκριμένη υπόχρεη επιχείρηση. Η άδεια αυτή χορηγείται από τον εργοδότη αναλογικώς (ποσοστό) µε βάση το  χρονικό διάστηµα που απασχολήθηκε ο εργαζόμενος στον εργοδότη αυτό.

ΒΙΝΤΕΟ-Αλβανία: Στα... όπλα στο Λαζαράτι για να προστατεύσουν τις χασισοφυτείες!

"Πόλεμο" θυμίζουν οι πυροβολισμοί που πέφτουν σαν βροχή τα δύο τελευταία 24ωρα στο χωριό Λαζαράτι της Αλβανίας. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, πρόκειται για πυροβολισμούς εκφοβισμού κατά της αστυνομίας, αφού είναι η περίοδος που φυτεύεται το χασίς.

Η απίστευτη ζωή του εφοπλιστή με το καρτέλ ηρωίνης σε βίλα της Φιλοθέης

Ανθρωπος της νύχτας με μετοχές σε γνωστό μπαρ των Βορείων Προαστίων και πρόσωπο εθισμένο στον τζόγο ήταν ο Μάκης Γιανουσάκης που κατάφερε να σοκάρει όλη την Ελλάδα, όταν την περασμένη Παρασκευή συνελήφθη από τις Αρχές ως ο εγκέφαλος του μεγαλύτερου καρτέλ ηρωίνης στη χώρα.

ΒΛΑΜΕΝΗ! Μετανιωμένη η ΑΘηνά Ωνάση που πούλησε τον Σκορπιό

Ο λόγος που δεν πήγε στο πάρτι της Ριμπολόβλεβα

Μπορεί να είχε τιμητική πρόσκληση για το πάρτι της η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, όμως η Αθηνά Ωνάση αρνήθηκε να πάει στον Σκορπιό. Η όμορφη κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, επικαλέστηκε...

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Άδωνις τα «παιχνίδια» του ΒΗΜΑΤΟΣ: Δεν βάζω όρους στον Πρωθυπουργό και είναι ξένες προς εμένα τέτοιες εκφράσεις

Προφανώς και έχει δίκιο ο Άδωνις αφού οι διάλογοι του "έγκριτου" ΒΗΜΑΤΟΣ, πέρα από το ότι είναι περίεργοι, δεν κουμπώνουν με το ότι μετά τη συνάντηση ο ίδιος ο Σαμαράς βγήκε απ'το Μαξίμου και έκανε δηλώσεις υπερ του Άδωνι στην ΤιΒι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί να κάνει για άλλον! Το μόνο που μένει να τονίσουμε στα πλαίσια του επικοινωνιακού μπάχαλου ΝΔ, είναι η καλοκαιρινή ραστώνη του Μαξίμου που δεν διέψευσε άμεσα το ρεπορτάζ και το άφησε να σέρνεται όλη μέρα και την καθυστερημένη αντίδραση του Άδωνι...

Ο κ. Γεωργιάδης διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, το οποίο εμφάνιζε διαλόγους μεταξύ του πρώην υπουργού Υγείας και του Πρωθυπουργού κατά την πρόσφατη συνάντησή τους.

Κι αυτό η Μέρκελ πρέπει να το ρυθμίσει! Λοβέρδου: Δεν ισχύουν όσα σχεδιάζει ο Αρβανιτόπουλος για το σχολικό έτος! Στις 11 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν τελικά τα σχολεία

Με απόφαση Μέρκελ: 100 χρόνια τρόϊκα μέχρι να μάθουμε τη λέξη ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ειδικά στην παιδεία ρε πούστ@ μου!! Δεν εξετάζουμε αν ήταν σωστό ή λάθος η πρόταση Αρβανιτόπουλου για επέκταση του σχολικού έτους κατά μερικές μέρες όσο το εξοργιστικό, ο κάθε υπουργός παιδείας να ξηλώνει ότι έκανε ο προηγούμενος... ειδικά στην περίπτωση Λοβέρδου με γελοίες δικαιολογίες

Στις 11 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει τελικά και εφέτος η επόμενη σχολική χρονιά. Στην ουσία, ο Α. Λοβέρδος ανατρέπει την πολιτική του προκατόχου του κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου στο θέμα της έναρξης του νέου σχολικού έτους.

Όπου και να πάω η Ελλάδα με καταδιώκει...

Κύριε Στούπα,

διάβασα το σχόλιο για τους «Έλληνες εξωτερικού» και θέλω να σας εκθέσω μια προσωπική ιστορία.

Ως φοιτητής πήρα υποχρεωτικά ΑΦΜ για να βγάλω δίπλωμα οδήγησης. Όταν τελείωσα με σπουδές και στρατό έφυγα για δουλειά στο εξωτερικό. Οι γονείς μου πέθαναν και δεν έχω εισόδημα και περιουσία στην Ελλάδα.

Τα 10 επαγγέλματα με υψηλούς μισθούς που δεν απαιτούν ιδιαίτερα πτυχία

Τα 10 επαγγέλματα τα οποία -διεθνώς- αποφέρουν υψηλές απολαβές χωρίς να απαιτούν πανεπιστημιακό πτυχίο ξεχώρισε έρευνα του site συμβουλευτικής καριέρας Careercast. Χρειάζονται, ωστόσο, κάποιας μορφής εκπαίδευση και εξειδίκευση.

Χαρδούβελης: Ο φτωχός υπουργός και η σύζυγός του Σούζαν Μπετζιάν που παραιτήθηκε από δουλειά για να μην υπάρχει ασυμβίβαστο

Ο 58χρονος Γκίκας Χαρδούβελης γεννήθηκε στο παραθαλάσσιο γραφικό χωριό Πούλιθρα, που είναι χτισμένο στις παρυφές του Πάρνωνα, 9 χλμ. από το Λεωνίδιο, από φτωχή οικογένεια. Οι πολιτικές καταβολές του είναι από τον προοδευτικό χώρο (τι θα πει "προοδευτικός χώρος" ρε καραγκιόζη δημοσιογράφε;).