27 Απριλίου 2014

Αυτοί οι ξεφτίλες στο Ίδρυμα Καραμανλή επιμένουν στην πρόσκληση Κούλογλου;

Σε Debate που οργανώνει το Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής την Τρίτη είναι καλεσμένος και ο Κούλογλου που βρίζει τον Σαμαρά !!!

Αντιγράφουμε από πρόσκλησή τους για εκδήλωση την Τρίτη 29 Απριλίου, με την οποία αβαντάρουν τον ανθέλληνα υβριστή του Πρωθυπουργού:

Debate με θέμα: Τελείωσε το ευρωπαϊκό όνειρο;

"Φασίστας" κι ο Θεοδωράκης... θέλει ισχυρή φύλαξη συνόρων για αποτροπή λαθρομετανάστευσης

Τι είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού για κράτος-Εκκλησία και σύνορα
 
Στην Κομοτηνή περιόδευσε την Κυριακή ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης όπου και κλήθηκε να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων όπως η θέση του κόμματος του για τις σχέσεις κράτους και εκκλησίας, αλλά και για το ζήτημα των παράτυπων μεταναστών.

Στα μαχαίρια Μπένυ-ΓΑΠ-Η Κοππά, η απόλυτη γύφτισσα,ζήτησε από το ΠΑΣΟΚ να της επιστρέψουν 2.000 ευρώ... ξεχνώντας πόσα της χάρισαν στέλνοντάς την στην Ευρωβουλή

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος. Η υποψήφια ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά, διορισμένη στη θέση αυτή από τον Γιώργο Παπανδρέου ζητά από το ΠΑΣΟΚ να της επιστρέψει το ποσό των 2.000 ευρώ.

ΦΩΤΟ: Απίστευτες ασυναρτησίες από την ψυχοπαθή της Βουλής...

Κάτι παίρνει αυτή δεν εξηγείται αλλιώς!!

Συνέντευξη Ραχήλ Μακρή... της αρέσει η ταχύτητα και γιαυτό της αρέσουν...

Ο Αναστασιάδης απαντά στους κομμουνιστές του ΑΚΕΛ: Όχι μόνο δεν έβγαλε έξω λεφτά το γραφείο μου, αλλά έφερε απέξω...

Στη δημοσιότητα από το δικηγορικό γραφείο "Αναστασιάδη & Συνεταίροι" οι εκροές της επίμαχης εταιρείας
Απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και του Δικηγορικού γραφείου Αναστασιάδη & Συνεταίροι προς 'Χαραυγή'

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης "Είναι με θλίψη που υποχρεούμαι για ακόμη μια φορά να σχολιάσω παντελώς αβάσιμο δημοσίευμα της εφημερίδας «Χαραυγή», περί δήθεν γνώσης του Προέδρου για το κούρεμα καταθέσεων και εύνοιας συγκεκριμένων εταιρειών.

Με συνταγή Καραμανλή στην προεκλογική περίοδο ο Σαμαράς!

Τι σκοπεύει να κάνει ο πρωθυπουργός
 
Ο Κώστας Καραμανλής τόσο στις εκλογές του 2007 όσο και στις εκλογές του 2009 είχε βασίσει την προεκλογική του καμπάνια σε ένα προσωποπαγές μοντέλο αφού ήταν το μοναδικό πρόσωπο της εκστρατείας της ΝΔ ενώ είχε πραγματοποιήσει περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ: Το βρέφος… εξωγήινος... σαν τον Καμμένο σε εμβρυική ηλικία, ενα πράμα

Σοκ έπαθαν οι μέλλοντες γονείς όταν ανυπόμονοι και συγκινημένοι πήγαν να δουν το μωρό τους στο υπερηχογράφημα… Αντί για μωρό όμως είδαν… κάτι άλλο! Έναν εξωγήινο. Το ζευγάρι από το Μάντσεστερ τα έχασε με το θέαμα. Κοίταζαν και ξανακοίταζαν την εικόνα που τους έδειχνε ο υπέρηχος και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν…

Βγαίνει μπροστά ο Σαμαράς

Με ομιλίες, εξαγγελίες και περιοδείες ο πρωθυπουργός αναμένεται να ξεκινήσει επικοινωνιακό ντεμαράζ που θα διαρκέσει μέχρις τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις.

Στη ΝΔ εκτιμούν πως η γαλάζια παράταξη δεν θα βγει χαμένη τόσο στις αυτοδιοικητικές όσο και στις ευρωεκλογές και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον προεκλογικό αγώνα ο οποίος θα είναι επικεντρωμένος στο ισχυρό χαρτί του κόμματος που είναι ο Α. Σαμαράς.

Τραγωδία σε λούνα παρκ στο Ελληνικό -Νεκρός 13χρονος, στη εντατική η 9χρονη αδελφή του

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν συλληφθεί τρεις υπάλληλοι του πάρκου

Ενα 13χρονο αγόρι βρήκε τραγικο θάνατο σε λούνα παρκ στην περιοχή του Ελληνικού, στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γούναρη, ενώ η 9χρονη αδελφή του τραυματίστηκε σοβαρά.

Η 16χρονη συντρόφισσα που έκοψε τις φλέβες της για τον Νίκο Ζαχαριάδη... αφού αυτός την κάρφωσε στην Αστυνομία και συνελήφθη σαν κομμουνίστρια

Το 1924 ο Νίκος Ζαχαριάδης γύρισε στην Ελλάδα από τη Σοβιετική Ένωση, όπου ήταν σε κομματική αποστολή και εκπαιδεύτηκε ιδεολογικά, αλλά και στην πάλη σώμα με σώμα. Αμέσως ανέλαβε γραμματέας της Κομμουνιστικής Νεολαίας Θεσσαλονίκης και από την πρώτη στιγμή, οι νέοι και οι νέες γοητεύτηκαν από τον καθοδηγητή τους. Μια 16χρονη κοπέλα, η Ερατώ, τον ερωτεύθηκε. Τον σκεφτόταν νυχθημερόν και κρατούσε σαν φυλακτό μια φωτογραφία του, που είχε τραβήξει κρυφά.

Ο "Μυστικός Δείπνος" του Σόρος στην Αθήνα. Αλλάζει στάση για το ευρώ.Ποιοι τον είδαν;

Συναντήσεις με πολιτικούς, επιχειρηματίες και εκπροσώπους των τραπεζών στην Αθήνα είχε ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος. Ποιους είδε. Τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν πιστεύει πια στη διάλυση της ευρωζώνης

Πυκνώνει τις επαφές του στην Αθήνα, ο 84χρονος Ουγγροαμερικανός μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος, ο οποίος φαίνεται ότι έχει πια αλλάξει γνώμη για την πορεία του ευρώ.

Ποιος να το φανταζόταν!!!! Ο ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Κούλογλου, αποκαλεί στα Σκόπια «Μακεδονία»

Σφοδρή αντίδραση  από τη ΝΔ προκαλεί η αναφορά του δημοσιογράφου και υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου, για τα περί «Μακεδόνων» σε Σκοπιανά ΜΜΕ.

Ιγνατίου: Ενας... ψυχίατρος για τον ΣΥΡΙΖΑ

του Μιχάλη Ιγνατίου

Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς... 'Η έχουν παραφρονήσει ομαδικά στον ΣΥΡΙΖΑ ή αξιολογώντας και αναλύοντας την οικονομική κατάσταση της χώρας αποφάσισαν πως δεν αποτελεί πλέον στόχο του κόμματος η διακυβέρνηση της χώρας και κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να χάσουν τις εκλογές.

Επίθεση της Ασημακοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Κριτική στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου και Δημήτρη Χριστόπουλο, για τις τοποθετήσεις τους στα εθνικά θέματα ασκεί με δήλωση της η Άννα Ασημακοπούλου.

Υπέρ της επιστροφής της Αμμοχώστου ο Γιούνκερ

Ο υποψήφιος του ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, υποστηρίζει την πρόταση του Νίκου Αναστασιάδη για την επιστροφή στην ελληνική πλευρά της κλειστής περιοχής της κατεχόμενης Αμμοχώστου και εξαγγέλλει ότι εφόσον εκλεγεί, θα προβεί σε ενέργειες για λύση του Κυπριακού.

Μπροστά ΝΔ και.... φυσικά οι "βλάχοι με τα αρνιά στα μπαλκόνια" ψηφίζουν Μπουτάρη

Προβάδισμα στη ΝΔ, με 2,6 ποσοστιαίες μονάδες, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά από την εταειρία «E-Voice», στο χρονικό διάστημα 22-24 Απριλίου, για λογαριασμό της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος της Κυριακής».

ΦΩΤΟ-Η όμορφη Βάσια που "έσπασε" το μονοπώλιο της Αριστεράς

Η νεαρή εξελέγη αντιπρόεδρος του European Youth Forum

Νέα επιτυχία σημείωσε η γαλάζια νεολαία , που τα τελευταία χρόνια πετυχαίνει την μία νίκη μετά την άλλη σε διεθνές επίπεδο. Μετά την εκλογή του Άρη Καλαφάτη στην προεδρία της παγκόσμιας Ένωσης κεντροδεξιών  νεολαιών και την εκλογή του Κων/νου Κυρανάκη στην προεδρία της νεολαίας του ΕΛΚ, ήρθε και νέα επιτυχία. Η όμορφη Βάσια Αλεξανδρή...

«Τράβηξαν» καταθέσεις 22,4 εκατ. δολαρίων πριν το κούρεμα – 4 συναλλαγές από εταιρεία που εκπροσωπεί το Γραφείο του Νίκου Αναστασιάδη

- Σε 4 δόσεις η εκροή καταθέσεων από την 1η μέχρι τις 12 Μαρτίου
- Ως διευθυντής και γραμματέας της εταιρείας αναφέρονται δύο άλλες εταιρείες που ανήκουν στο δικηγορικό γραφείο Νίκος Χρ. Αναστασιάδης
- Μη επιλήψιμες νομικά οι ενέργειες της εταιρείας, καθότι δεν υπήρχαν περιορισμοί στην επίμαχη χρονική περίοδο
- Αναμένεται απάντηση από το δικηγορικό γραφείο του ΠτΔ

ΒΙΝΤΕΟ: Ποιοί θα παίρνουν επίδομα 400 ευρώ μηνιαίως μετά τις εκλογές;

Μετά τις εκλογές ξεκινά πιλοτικά η καταβολή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, με περιουσιακά κριτήρια, και μέσα στο 2015 προγραμματίζεται η καθολική εφαρμογή του μέτρου, δήλωσε ο υφυπ. Εργασίας, Β. Κεγκέρογλου.

ΦΩΤΟ-Ο Κουμουτσάκος διαφημίζει το "έργο" Σγουρού: "Υπάρχει πλεόνασμα νερού και… πλημμύρας στην Αττική"


Στη Νέα Μάκρη βρέθηκε το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Κουμουτσάκος, όπου μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αττική με την παραμικρή βροχή.

BINTEO-Ανεμοστρόβιλοι στα Σφακιά... εμφανίστηκε ο Πανάρας και τους πήρε και τους σήκωσε... (ΦΩΤΟ)

Ένα απίστευτο φαινόμενο βίωσαν το πρωί οι κάτοικοι του Λουτρό Σφακίων, αλλά και όσοι τουρίστες βρίσκονται στην περιοχή.

Σύμφωνα με τους κατοικούς απανωτοί ανεμοστρόβιλοι δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο πέρασμά τους.

Θεοδωράκης: Δεν ασχολούμαι με τον Λαζόπουλο

Ο παρουσιαστής είπε ότι το Ποτάμι «προσέφερε ύπνον ελαφρύ στους αγκομαχούντες της διαπλοκής»

«Δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με τον Λάκη Λαζόπουλο».

Με αυτόν τον τρόπο απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στις δηλώσεις του γνωστού παρουσιαστή ο οποίος είπε ότι δεν βουτάει σε «βρώμικο ποτάμι» και πως το Ποτάμι «προσέφερε ύπνον ελαφρύ στους αγκομαχούντες της διαπλοκής».

Τι δείχνουν τα "κρυφά" γκάλοπ του ΜΠΟΜΠΟΛΑ στις 13 Περιφέρειες της Χώρας

Στην «τελική ευθεία» Κόμματα και υποψήφιοι, αφού ούτε ένας μήνας δεν απομένει για την διεξαγωγή του α 'γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, με τα αποτελέσματα αυτών, κυρίως, στις 13 Περιφέρειες, να αποτελούν ισχυρή ένδειξη για την εξέλιξη των πολιτικών πραγμάτων καθώς επίσης και την εξαγωγή πολιτικών συμπερασμάτων.

Η Σύρος που Αξίζουμε spot

Εντυπωσιακοί προορισμοί που μοιάζουν να βγήκαν από παραμύθι [εικόνες]

Αν οι συνηθισμένες πόλεις και παραλίες σας φαίνονται λίγο βαρετές και αποζητάτε μία διαφορετική περιπέτεια σε έναν παραμυθένιο κόσμο, τότε η λίστα που ακολουθεί προσφέρει τις ιδανικές διακοπές.

Αριστερά τσογλανάκια, αριστερότερες κωλορραφές

Ούτε Μπαρουφάκης, ούτε Λαλάκης.

Κωλορραφή όχι με βελόνα αλλά με Σακοράφα θα χρειαστούν τα Τσιπράκια έτσι όπως τα πάνε στις Ευρω-εκλογές.

Ο Παππάς...

ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: Λίντσαραν αστυνομικούς στην Κίνα (vid)

Φρίκη προκαλούν οι σκληρές εικόνες που έρχονται από την πόλη Wenzhou της Κίνας και κάνουν τον γύρο του κόσμου. Τέσσερις αστυνομικοί,  οι οποίοι σκότωσαν με σφυρί έναν άνδρα πέφτουν νεκροί μετά από επίθεση που δέχθηκαν από το οργισμένο πλήθος.

Βραζιλιάνα αστυνομικίνα πετά χειροβομβίδα και σπέρνει...πανικό! ΒΙΝΤΕΟ

Μια βραζιλιάνα αστυνομικίνα περνά την εκπαίδευσή της η οποία προβλέπει και την ρίψη χειροβομβίδας. Ο εκπαιδευτής της δίπλα της και πάρα πολλοί συνάδεδλφοί της περιμένουν χαλαροί τη σειρά τους. Με μια μαγική κίνηση η αστυνομικίνα...

«Αέρας» στα πανιά του τουρκικού προξενείου λόγω άστοχων χειρισμών του ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ

«Αέρα στα πανιά» των σχεδιασμών του τουρκικού προξενείου της Θράκης, που επιδιώκει να χειραγωγεί συστηματικά τους μουσουλμάνους της περιοχής και να προωθήσει όσο γίνεται περισσότερο το «τουρκικό» ψηφοδέλτιο του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB-με ιδρυτή τον Αχμέτ Σαδίκ) στις επικείμενες ευρωεκλογές, δίνουν οι τελευταίοι άστοχοι χειρισμοί, κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος εποχής για τον ΟΣΕ: Ο Σιδηροδρομικός Οργανισμός μένει χωρίς τρένα

Για πρώτη φορά στα χρονικά από την ίδρυση των Σιδηροδρόμων του Ελληνικού Κράτους (ΣΕΚ) το 1920, η εταιρεία μένει χωρίς τρένα και περιορίζεται σε απλό διαχειριστή του δικτύου.

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του φέρι στη Νότια Κορέα, την ώρα του ναυαγίου

Σκηνές τρόμου, με επιβάτες παγιδευμένους, αρκετοί από αυτούς χωρίς σωσίβια, την ώρα που το πλοίο έχει πάρει κλίση και βυθίζεται. Αυτές είναι οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε ένας μαθητής την ώρα του ναυαγίου στη Νότια Κορέα.

Παραλίγο τραγωδία στο κυπριακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου -Παίκτης έσωσε τη ζωή αντιπάλου [βίντεο]

Σταμάτησε ο χρόνος κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης στην Κύπρο, όταν το αίμα όλων πάγωσε βλέποντας τον Αντρίγια Καλουντζέροβιτς να πέφτει στο έδαφος.

Υπέρ... αστυνομικών το 5% από τις κλήσεις

Πέντε ευρώ από κάθε κλήση των 100 ευρώ για τροχαία παράβαση που πληρώνουν οι πολίτες, θα πηγαίνουν όχι στα έσοδα του κράτους, αλλά στα επικουρικά ταμεία για τις συντάξεις των ενστόλων.

Δυσαρεστημένο από τον Καμίνη το 65% των Αθηναίων

Τη βαθιά δυσαρέσκεια των πολιτών της Αθήνας από τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης του Γιώργου Καμίνη, καταγράφει η δημοσκόπηση της VPRC για τον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής”.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμπιχά: Ποιοι με "έκοψαν" από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Για το παρασκήνιο της απόσυρσης της υποψηφιότητάς της από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε η πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής, Σαμπιχά Σουλεϊμάν, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA.

ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι "φίλοι" της κυβέρνησης έχουν πάθει κατάθλιψη και ονειρεύονται νέα μνημόνια

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι δεξιοί και αριστεροί, που πήραν με χαρά στα χέρια τους τις «προβλέψεις» της Κομισιόν, ας αναρωτηθούν: «Μήπως πρόκειται για ακόμη μια γκάφα των χαρτογιακάδων;».

Μέτρα 7,7 δις ευρώ για την τριετία 2015-2017, και συγκεκριμένα 2 δις το 2015, 3,8 δις το 2016 και 1,9 δις το 2017, περιγράφει η Κομισιόν στην έκθεση αξιολόγησης του ελληνικού μνημονίου που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Και φυσικά μόλις οι άγγελοι της καταστροφής, οι οποίοι έχουν αποτύχει παταγωδώς σε όλες τους τις προβλέψεις μέχρι σήμερα, πήραν αυτή την παράγραφο της έκθεσης, την έκαναν πρωτοσέλιδο, ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για νέο μνημόνιο και για νέα σκληρά μέτρα και οι «φίλοι» του κ. Σαμαρά τον περιμένουν στη γωνία.

Μόνο σεισμός 18 Ρίχτερ και τσουνάμι 500 μέτρων μας "σώζει": "Φιλοξενούμενοι" δηλώνουν το 30% των φορολογικά υπόχρεων

[Τώρα που το σκέφτομαι το τσουνάμι πρέπει να είναι ύψους 1500 μέτρων για να εξαφανίσει και όσους μένουν σε υψόμετρο άνω των 500 μέτρων... δεν υπάρχει σωτηρία για τον Έλληνα όσο κι αν προσπαθούν οι Ευρωπαίοι. Φυσικά πέρσι δεν ενοχλήθηκε το ΥΠΟΙΚ όταν είδε ότι το 30% δήλωναν φιλοξενούμενοι... φέτος θυμήθηκαν να το ψάξουν επειδή όλοι αυτοί ζητάνε επίδομα και διαμαρτύρονται... από την άλλη τα λαμόγια που πέρσι δήλωσαν "φιλοξενούμενοι" φέτος την ήπιαν αφού δεν δικαιούνται επίδομα και γι'αυτό τσιρίζουν... Μπουρδ@λο σκέτο είμαστε και που να κυβερνήσει κι ο ΣΥΡΙΖΑ... θα δείτε ότι γίνεται και "πιο μπουρδ@λο"]

Εντυπωσιακά ευρήματα έφερε στο φως η επεξεργασία των περυσινών φορολογικών δηλώσεων που έγινε από το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να καθοριστούν οι δικαιούχοι του «κοινωνικού μερίσματος».

Καταστροφή για το City πιθανή έξοδος της Βρετανίας από την Ε.Ε.... μόνο για μας θα'ναι παράδεισος λέει ο Λαφαζάνης

Καταστροφική θα ήταν για το Λονδίνο και την οικονομία της Βρετανίας η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως αναφέρει έρευνα που έγινε για λογαριασμό τραπεζών και εταιρειών διαχείρισης κεφαλαιών.
Ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον έχει υποσχεθεί να επαναδιαπραγματευθεί τους όρους της συμμετοχής της Βρετανίας στην ΕΕ και να διεξάγει δημοψήφισμα ως το τέλος του 2017 για το αν θα παραμείνει ή όχι η Βρετανία στη ΕΕ, με την προϋπόθεση να επανεκλεγεί στις εθνικές εκλογές 2015.

Όμως, πολλές από τις πιο ισχυρές τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες και εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων στο Σίτι του Λονδίνου ανησυχούν όλο και περισσότερο ότι το στοίχημα του Κάμερον θα μπορούσε να βγάλει την έκτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ομάδα λόμπι προειδοποίησε ότι η Βρετανία εκτός ΕΕ θα χάσει την οικονομική επιρροή της, θα καταστεί λιγότερο ελκυστική για τους επενδυτές και θα γίνει ευάλωτη σε κανονισμούς στους οποίους το Λονδίνο δεν είχε καμία επίδραση .

«Η συνεχής παρουσία στην ΕΕ είναι ουσιαστικής σημασίας για την οικονομική ευημερία της χώρας», δήλωσε ο Τζέρι Γκρίμστον, πρόεδρος της TheCityUK , τα μέλη της οποίας περιλαμβάνουν διαχειριστές αμοιβαίων κεφαλαίων, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες και εταιρείες λογιστών.

Τεράστιο σκάνδαλο στο NBA

Ένα πολύ ηχηρό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στο NBA μετά την αποκάλυψη της ιστοσελίδας TMZ, που παρουσίασε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ο βαθύπλουτος 80χρονος ιδιοκτήτης των Λος Άντζελες Κλίπερς Ντόναλντ Στέρλινγκ ακούγεται να επιτίθεται στην ερωμένη του, επειδή ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με τον Μάτζικ Τζόνσον.

Η υποτίμηση της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης

Η πορεία της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη είναι λίγο-πολύ γνωστή. Αντιμετωπίσθηκε ως εσωτερικός εχθρός, με εξαίρεση τον μήνα του μέλιτος της Φρειδερίκης με τον Τούρκο πρόεδρο Τζελάλ Μπαγιάρ το 1951 και τα ανοίγματα της χούντας προς την Τουρκία με αποκορύφωμα την υπογραφή του Μορφωτικού Πρωτοκόλλου το 1968.

“Σταθερότητα ή περιπέτεια” το δίλημμα του κυβερνητικού επιτελείου

Τα επικοινωνιακά τους όπλα προετοιμάζουν οι βασικοί αντίπαλοι - Στην ανάπτυξη επικεντρώνει πλέον ο Αντώνης Σαμαράς

Στο δίλημμα “ΣΥΡΙΖΑ ή Μέρκελ” που βάζει η Κουμουνδούρου για τις ευρωεκλογές της 25ης Μαίου το Μέγαρο Μαξίμου απαντά με το δικό του δίλημμα “Σαμαράς ή Τσίπρας” και συμπληρωματικά “σταθερότητα και ανάπτυξη ή ΣΥΡΙΖΑ”.

ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ! Η τραγωδία οδήγησε σε παραίτηση τον "πρωθυπουργό" της Νότιας Κορέας

[Είναι δυνατόν να φταίει ο Πρωθυπουργός επειδή ένας βλάκας καπετάνιος έδωσε το τιμόνι σε μια άπειρη 26χρονη και το πλήρωμα αποδείχθηκε ανεπαρκές και πήδηξη απ΄το καράβι πρώτο; Σοβαροί να είμαστε... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ επειδή όλοι οι ηλίθιοι θα αρχίσουν τις παρλαπίπες "στην Κορέα παραιτούνται, εδώ δεν κουνιέται φύλο πχ. για τις 100.000 αυτοκτονίες": Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ Ν. ΚΟΡΕΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ (ο Πρόεδρος εκλέγεται απευθείας από τον λαό) και είναι κάτι σαν υπερυπουργός]

Μια εξέλιξη που από την πρώτη στιγμή είχε προβλεφθεί, πήρε σάρκα και οστά, με τον πρωθυπουργό της Νότιας Κορέας Τσανγκ Χονγκ-Ουν να ανακοινώνει την παραίτησή του, υπό το βάρος της τραγωδίας με το ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου, που οδήγησε στον θάνατο εκατοντάδες μαθητές, και συγκλονίζει τη χώρα του.

Ανασχηματισμός και αλλαγή σελίδας μετά τις διπλές εκλογές

«Τώρα τρέχουμε. Τα υπόλοιπα αργότερα…». Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η αντίδραση όλων των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην ερώτηση για τον χρόνο και το περιεχόμενο του ανασχηματισμού της κυβέρνησης, ο οποίος είναι βέβαιο ότι περιλαμβάνεται στα σχέδια του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά παραμένει σε δεύτερο πλάνο.

Έκανε δώρο αισθησιακό χορό (όσο μπορεί με τέτοια φάτσα) σε μαθητή της μέσα στην τάξη!

Έναν αισθησιακό χορό, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμμαθητών του μέσα στην τάξη, χάρισε ως δώρο γενεθλίων, μια 42 ετών καθηγήτρια από το Τέξας σε έναν 15χρονο!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ

       Διαβάζω ότι ο πρωθυπουργός της Ν.Κορέας  Τσουνγκ Χονγκ Τσουνγκ παραιτήθηκε ,αναλαμβάνοντας τη κυβερνητική ευθύνη για τη ναυτική τραγωδία ,που είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια της ζωής εκατοντάδων επιβατών,κυρίως μαθητών.
       «Δεν ήθελα να παραιτηθώ νωρίτερα καθώς η διαχείριση της κατάστασης ήταν η πρώτη προτεραιότητά μου και σκέφτηκα ότι ήταν δική μου ευθύνη να παρέχω βοήθεια. Αλλά αποφάσισα να παραιτηθώ τώρα για να μην επιβαρύνω άλλο την κυβέρνηση » ανέφερε σε μια σύντομη άκρως συναισθηματικά φορτισμένη δήλωσή του.
      Καλά ο άνθρωπός δεν πάει καλά. 
      Είναι είτε ηλίθιος,η, βαλτός.
      Γιατί δεν πήρε ένα τηλέφωνο εδώ στην Ελλάδα το ΣΚΥΛΟΠΝΙΧΤΗ 

το ΠΑΠΟΥΤΣΗ 
      για να του  πει, τι πρέπει να κάνει?
     Καλά υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι ακόμα στο κόσμο

     ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

ΕΛΕΟΣ! Άλλος ένας αρχηγός κόμματος: Ευλογία για νέο κόμμα ζήτησε ο Μπαλτάκος!

Βρέθηκε ξανά στο Άγιο ΄Όρος

Στο Άγιον Όρος βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο Τάκης Μπαλτάκος, όπου περιόδευσε σε τρία μοναστήρια, μεταξύ των οποίων του Σίμωνος Πέτρας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ DEB

[Εντάξει, αλλά οι φωτογραφίες δεν λένε και πολλά... μην υπερβάλλουμε κιόλας! Το θέμα είναι και τι λένε όλοι αυτοί που περνάνε από εκεί]

1/ Oι υποψήφιες ΠΑΣΟΚες δημοτικοί σύμβουλοι Ζεϊνέπ Τεφίκογλου και Φερχάν Χασάν επισκέφτηκαν τα κεντρικά γραφεία του DEB

Επιμένουν απ'το Μαξίμου ότι η ΝΔ δεν θα αναλωθεί σε κουτοπονηριές αλλαγής ονόματος

Το 'χουμε ξαναπεί: Το θέμα δεν είναι το όνομα αλλά τα πρόσωπα και να γίνεται δουλειά... είναι απίστευτο χάσιμο χρόνου και φαιάς ουσίας να αναλώνεσαι στο να αλλάξεις όνομα προκειμένου να χωρέσεις τον Χρυσοχοϊδη! Όσα ονόματα κι αν αλλάξεις με σούργελα δεν πρόκειται να ξεγαλάσεις κανέναν... Το θέμα είναι να βελτιωθούν τα οικονομικά του λαού και όλα τα άλλα θα έρθουν αυτόματα...

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα καθορίσει τις αποφάσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τη μετεξέλιξη της ΝΔ σε νέο κόμμα, το οποίο θα εκτείνεται από τη Δεξιά ώς την Κεντροαριστερά.

Ο χασικλής ληστής Γ. Δημητράκης μεταξύ των συλληφθέντων οπαδών του ΠΑΟ

Εντάξει μπορείτε να τον βάλετε σε όποια φυλακή θέλετε... τώρα που έχει αποφυλακισθεί ο Περίανδρος που τον έκανε μπαούλο στο ξύλο στην Κρήτη, δεν κινδυνεύει πλέον...


Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου ο αντιεξουσιαστής Γιάννης Δημητράκης, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων.

Ο Γ. Δημητράκης συμμετείχε σε πορεία οπαδών του Παναθηναϊκού...

Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ αναστατώνει τα social media

Σέξι και όποιος αντέξει η πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία
Φορώντας ένα τιρκουάζ μαγιό, η Μαρία-Ολυμπία χαμογελάει στην παραλία του Harbour, στις Μπαχάμες, απολαμβάνοντας ήλιο και θάλασσα λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα. Η μικρή πριγκίπισσα, που βρίσκεται πολύ μακριά από την Ελλάδα της κρίσης, την οποία επισκέφθηκε τον περασμένο μήνα για το μνημόσυνο του βασιλιά Παύλου στο Τατόι, ζει όπως οι περισσότερες γαλαζοαίματες της ηλικίας της.

Του ξέφυγε λόγω Αλτσχάιμερ: Ο Γλέζος θεωρεί την αριστερά, ιδεολογικά και πολιτικά, ανέτοιμη να κυβερνήσει

«Η αριστερά είναι ιδεολογικά και πολιτικά ακόμη ανέτοιμη να κυβερνήσει. Τώρα προσπαθεί ιδεολογικά να σταθεί» φέρεται να δηλώνει ο Μανωλης Γλέζος σε βιβλίο - βιογραφία του που έγραψε η Ρένα Δούρου και αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα.

Αποκαλύπτει ακόμη ότι το 1989 ο Ανδρέας Παπανδρέου...

ΒΙΝΤΕΟ-Ελληνάρας κοροιδεύει δεμένο PIT BULL αλλά αυτό λύθηκε και.. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!

Κάρμα! Το Pit Bull παίρνει εκδίκηση από αυτόν τον άντρα!Δείτε το βίντεο

Ο Σαμαράς κερδίζει.. στις δημοσκοπήσεις

Ένα ποσοστό της τάξεως του 32% εμπιστεύεται τον Αντώνη Σαμαρά ως πρωθυπουργό
 
Δυναμική επικράτησης της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, παρά το οριακό προβάδισμα της τάξης του 0,5% που ανακτά ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, καταγράφει νέα δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Alco για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (27 Απριλίου 2014)

Δείτε τα:

Η μαύρη επέτειος – 27 Απριλίου 1941 οι ναζί εισβάλλουν στην Αθήνα (ΕΓΧΡΩΜΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το πρωί της Κυριακής του Θωμά, 27/04/1941, η Αθήνα ξυπνούσε τρομαγμένη. Όλη τη νύχτα την ανατάραζαν υπόκωφοι κρότοι από εκρήξεις αποθηκών πυρομαχικών, που-για να μην πέσουν στα χέρια των Γερμανών- καίγονταν στα προάστια Αθηνών και Πειραιά.