20 Μαρτίου 2014

ΦΩΤΟ-Αξίζει την ψήφο μας! Ευτυχία Παπαλουκά ... το κορμί που έχασε το ΠΑΣΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Πως να πας μπροστά ρε Μπένυ άμα χάνεις τα καλύτερα παιδιά....

Όνομα και πράγμα η Ευτυχία Παπαλουκά που θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Φιλαδέλφειας στηρίζοντας τον Άρη Βασιλόπουλο και το συνδυασμό Δύναμη Πολιτών. Η Ευτυχία είναι από μόνη της και δύναμη και δυναμίτης...

ΦΩΤΟ: Κλάψε ρε τσόκαρο!

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Twitter, η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαρία Ρεπούση έστειλε ένα μήνυμα… για να μας δείξει πόσο πολύ την τσούζουν οι παρελάσεις και η επαναφορά τους όπως θέλει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού:

ΦΩΤΟ: Καλή η μικρή πριγκίπισσα Ολυμπία αλλά σαν τη μαμά δεν είναι...

Μπορεί η Ελλάδα να μην αναγνωρίζει βασιλιάδες και πριγκίπισσες, αλλά αυτό δεν ισχύει για τα ΜΜΕ και ειδικά τα περιοδικά. Mια νέα πριγκίπισσα, η 17χρονη Μαρία-Ολυμπία της Ελλάδας και της Δανίας έχει συνεχώς την τιμητική της στα εξώφυλλα.

Τετ α τετ Σαμαρά - Μέρκελ -Συγχαρητήρια του Ντράγκι στον Σαμαρά

Ο Αντώνης Σαμαράς και η Άνγκελα Μέρκελ, συναντήθηκαν στις Βρυξέλλες και στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας. Ο Έλληνας πρωθυπουργός και η Γερμανίδα καγκελάριος...

Και η Ταϊβαν αποκτά το δικό της υπερόπλο -Το νέο πλοίo που απειλεί τα αεροπλανοφόρα της Κίνας [εικόνες]

Την απάντηση της στον αναπτυσσόμενο και επιβλητικό στόλο της Κίνας έδωσε η Ταϊβάν με τη κατασκευή ενός πραγματικού υπερόπλου. Οπως ανακοίνωσε επίσημα η κυβέρνηση τη περασμένη Παρασκευή, η Ταϊβάν προχώρησε στη δημιουργία ενός πλοίου ειδικά κατασκευασμένου για τη καταστροφή αεροπλανοφόρων.

Γελάει ο πλανήτης με τις ρώσικες κυρώσεις σε αμερικάνους... θα τους κατάσχουν και τα ρούβλια που έχουν σε ρώσικες τράπεζες;

Μεταξύ άλλων επέβαλλαν κυρώσεις και στον φιλέλληνα και υπερασπιστή των θέσεών μας, Ρόμπερτ Μενέντεζ

Οι κυρώσεις των ΗΠΑ σε βάρος Ρώσων αξιωματούχων και συμβούλων του Πούτιν δεν έμειναν αναπάντητες απο τη Ρωσία. Περνώντας στην αντεπίθεση η Μόσχα ανακοίνωσε με τη σειρά της κυρώσεις κατά 9 Αμερικανών αξιωματούχων και γερουσιαστών.

ΤΑΙΠΕΔ: Πουλήθηκε έναντι 1,8 εκατ. ευρώ το οικόπεδο των 5.088 τμ δίπλα στην Αττική Οδό στη Νερατζιώτισσα (ΧΑΡΤΗΣ)

Την πώληση ενός ακόμα ακινήτου του Δημοσίου μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα ηλεκτρονικών δημοπρασιών e-publicrealestate.gr, ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ. Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Νερατζιωτίσσης στο Μαρούσι, έχει συνολική επιφάνεια 5.088,66 τ.μ. και σύμφωνα με το Ταμείο, πλειοδοτήθηκε στα 1.800.000 ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια με κομμουνιστές καθηγητές του ΣΥΡΙΖΑ που παραμένουν στο γραφείο του Μητσοτάκη

Προφανώς το Europa League δεν είναι τόσο ενδιαφέρον όσο το Champions League που οδήγησε την Τρίτη στη λήξη της κατάληψης του δημαρχείου από άπλυτους...

Νέες κινητοποιήσεις πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι κατά του μέτρου της διαθεσιμότητας. Εκπαιδευτικοί εισήλθαν στο πολιτικό γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη με αίτημα...

Μην περιμένουμε να ξεμπλοκάρουν τα δικαστήρια άμα οι έλληνες δικαστές ασχολούνται με το να στείλουν επιστολή στον Γκιού για τις προαγωγές των τούρκων δικαστών...

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας Αμπντουλάχ Γκιούλ με την οποία εκφράζει τον προβληματισμό της σχετικά με τον πρόσφατο νόμο που καθορίζει τον τρόπο επιλογής των Τούρκων δικαστών.

Στο μισό της αποτίμησης η προσφορά Λάτση για το Ελληνικό

Σχεδόν στο μισό της αξίας την οποία όρισε ο ανεξάρτητος εκτιμητής για την έκταση του Ελληνικού, ήταν η προσφορά της Lamda Development, την οποία το ΤΑΙΠΕΔ αναγκάστηκε να απορρίψει ως ανεπαρκή, καλώντας την εταιρεία του ομίλου Λάτση να επανέλθει με νέα βελτιωμένη προσφορά.

Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στον Μανδραβέλη... με σαφείς αιχμές προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Κάνει λόγο για τραμπουκισμούς και φασιστικές πρακτικές της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς

Την επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη καταδικάζει η Νέα Δημορατία σε ανακοίνωσή της, τονίζοντας ότι «οι τραμπουκισμοί και οι φασιστικές πρακτικές στοιχείων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς προσβάλλουν βάναυσα τη Δημοκρατία μας».

ΒΙΝΤΕΟ-Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Κατσούλας... μην αμφιβάλλετε ότι τα ζώα οι δικαστές θα τον ελευθερώσουν

Διαβάστε παρακάτω γιατί ο Κατσούλας (ο οποίος παίρνει ούτως ή άλλως άδειες από τη φυλακή εδώ και χρόνια και μάλιστα έχει κατηγορηθεί για διάφορα στις άδειές του, ακόμα και για παιδεραστία !! χωρίς να έχει αποδειχθεί ποτέ κάτι) είναι πιθανό να μην έχει πραγματικά μετανοήσει... καθώς η διαστροφή του που οδήγησε σε 2 δολοφονίες είναι μεγάλη

Αίτηση αποφυλάκισης από τις αγροτικές φυλακές της Αγιάς Χανίων όπου κρατείται, έκανε ο Ασημάκης Κατσούλας που συνέδεσε το όνομα του με την ανατριχιαστική δράση των σατανιστών της Παλλήνης, μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ρε δεν υπάρχει άλλος λαός λαμόγιο σαν κι εμάς!! "Νοθεία" στην ψηφοφορία για το ελληνικό σήμα

[Άκου τώρα με τι ασχολήθηκαν τα άτομα! Να νοθεύσουν την ψηφοφορία για το ελληνικό σήμα! Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο κίνητρο πλην της νεοελληνικής κουλτούρας: να κάνω τη λαμογιά μόνο και μόνο για να την κάνω...]

Τη διακοπή της διαδικτυακής ψηφοφορίας για το ελληνικό σήμα που ξεκίνησε την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, καθώς-παρά τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί– ανακαλύφθηκε προσπάθεια για την αλλοίωση του αποτελέσματος, προερχόμενη από ηλεκτρονικές διευθύνσεις του εξωτερικού.

ΒΙΝΤΕΟ-Αλαλούμ με την τροπολογία... που τελικά ο Γρηγοράκος την απέσυρε για να ξανάρθει την άλλη εβδομάδα σε άλλο νομοσχέδιο

Γρηγοράκος την απέσυρε (για να γλύψει την αριστερά όπως κάνει γενικά το ΠΑΣΟΚ και θα είναι η ταφοπλακά του) γιατί ήταν δικό του το νομοσχέδιο και ο Μιχελάκης δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο εκτός του να εκφράσει τη διαφωνία του... η ΝΔ όμως όπως είπε και ο βορίδης θα ξαναφέρει την τροπολογία σε άλλο νομοσχέδιο την επόμενη εβδομάδα]

Νέα ενδοκυβερνητική κόντρα ξέσπασε με αφορμή την τροπολογία για την απέλαση των λαθρομεταναστών.

Καθαρά κέρδη 809 εκατ. ευρώ η Εθνική

Καθαρά κέρδη ύψους 809 εκατ. ευρώ κατά το έτος 2013, ανακοίνωσε σήμερα ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας, σε σχέση με σημαντικές ζημίες ύψους 2,1 δισ. ευρώ το 2012.

Ναι ρε ζώα ο Μανδραβέλης φταίει... και τώρα που τις άρπαξε θα διορθωθούν όλα...

Μέσω των λογαριασμών του στο Facebook και το Twitter, το Free Thinking Zone ενημέρωσε για την επίθεση που δέχτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πάτρα ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης.

Ο τελευταίος βρέθηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα για μια ανοιχτή συζήτηση γύρω από τα τέσσερα χρόνια της Ελλάδας στο Μνημόνιο.

O 144χρονος Τάσος Πεθαμενίδης ο νέος διοικητής ΙΚΑ!

Σε μπαράζ διορισμών προέβη η κυβέρνηση, μετά το επιτυχημένο χθεσινό διορισμό του 77χρονου κ. Ζαχαράκη στον ΟΠΑΔ, έναντι χορταστικού μισθού.

Η κυβέρνηση έστειλε το μήνυμα "στον τόπο τα νιάτα" και ότι το μέλλον ανήκει στους υπερηλίκους, που έχουν πείρα και σέρνονται και δεν έχουν τι να κάνουν στο σπίτι τους και πρέπει να σπάσουμε τη μοναξιά τους.

Εαρινή Ισημερία: Όταν ο δορυφόρος την "κατέγραψε" σε βίντεο

Η Ανοιξη στην αρχαία Ελλάδα και ο μύθος της Περσεφόνης

Στην εικόνα του μετεωρολογικού δορυφόρου, φαίνεται ότι το φως της ημέρας φτάνει την ταυτόχρονα στο βόρειο και το νότιο πόλο.

Από σήμερα μπήκαμε και... επίσημα στην Άνοιξη, και η Google αφιερώνει το Doodle της στην Εαρινή Ισημερία.

Μηχανή του Χρόνου: Μανώλης Δουρής. Ο βιαστής και παιδοκτόνος του εξάχρονου γιου του

Αυτοκτόνησε, αφού κακοποιήθηκε επανειλλημένως στη φυλακή

Στις 31 Δεκεμβρίου του 1993 ένα έγκλημα που έγινε στην Ερμιόνη συγκλόνισε την Ελλάδα. Ο 6χρονος γιος του Μανώλη και της Γεωργίας Δουρή, βρέθηκε νεκρός και κακοποιημένος σεξουαλικά. Το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς, ο μικρός Νίκος άργησε να επιστρέψει στο σπίτι, κάνοντας τους γονείς του και τα έξι αδέλφια του να ανησυχήσουν.

ΚΛΑΙΩ!! Πάλι μέσα πέσαν οι οικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ: «Νέα μέτρα 5 δις για κάλυψη του δημοσιονομικού κενού»...

Σύντροφοι, Βαρουφάκης ή Μηλίος κάναν την πρόβλεψη;

Υπενθυμίζω από την ΑΥΓΗ, ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στις 26.01.2014:

"Η διάψευση των κυβερνητικών προσδοκιών πως κάτι θα άλλαζε μετά τις γερμανικές εκλογές, το ανέκδοτο του 2013 με το όνομα success story και οι φρούδες ελπίδες για ελάφρυνση τους χρέους μετά την πολιτική αναγνώριση του πρωτογενούς πλεονάσματος, έχουν ως κατάληξη ένα νέο μεσοπρόθεσμο" σημειώνει σε σημερινό του σχόλιο για τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, ο ΣΥΡΙΖΑ.

«49 λόγοι που αγαπάμε την Ελλάδα» από διάσημο αμερικανικό site

Για τα βουνά, τις παραλίες, την οικογένεια, αλλά και το φαγητό μας πρέπει να είμαστε περήφανοι!Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπήσει κανείς την Ελλάδα, που μπορεί να περνάει δύσκολα, αλλά καταφέρνει πάντα μέσα από μικρές λεπτομέρειες να κερδίσει τις εντυπώσεις και να μαγεύει τους πάντες.

Β. Κικίλιας: Η αλήθεια για το χρέος

Η τρέχουσα συζήτηση για το δημόσιο χρέος της χώρας και τη βιωσιμότητα του είναι αποπροσανατολιστική και επικίνδυνη. Δυστυχώς φαίνεται πως οι αντιπολιτευόμενες την κυβέρνηση δυνάμεις, στο σύνολο τους, επιχειρούν να κρύψουν την ένδεια ουσιαστικών προτάσεων για την έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας μέσα από το αίτημα για «κούρεμα του χρέους». Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά.

Η συνέχεια στο kikiliasblog.gr

Πολύ σεμνότυφη τη βρίσκω τη Σταμάτη: «Άρα, η Μενεγάκη έμεινε πέντε φορές έγκυος, έκανε φουλ σ@ξ με τον Λάτσιο»

Κανονικά έτσι όπως την κόβω της ήρθε να πει "την πηδούσε σαν κουνέλα" αλλά κρατήθηκε μάλλον...

Χθες η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένη την Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η οποία περιμένει το δεύτερο παιδί της και μίλησαν ανοιχτά για τις αποβολές.

Παπάρια μάντολες... "Πιέζουν τον Καραμανλή να κάνει νέο κόμμα"... ξέρω καμιά χιλιάδα καλύτερα ανέκδοτα

Ένα κάρο παπαριές ακούμε πάλι... ότι ο Σαμαράς θα αλλάξει όνομα, λες και το πρόβλημα είναι το όνομα και όχι τα πρόσωπα ή η φρέσκια σημερινή μαλ@κία ότι λένε στον Καραμανλή να φτιάξει κόμμα... και αυτός τους γράφει στην  παπάρα του... γιατί άραγε;

Διαβάστε τη νέα παπαριά του Ρετσίνα που τον πείραξε ότι μερικοί βουλευτές της ΝΔ φωτογραφήθηκαν με τον Ιβάν Σαββίδη και δεν τον πειράζει που Παναγιωτόπουλος-Τραγάκης-Γιακουμάτος και άλλοι βλέπουν τα μάτς από σουίτες του Μαρινάκη στο Καραϊσκάκη:

Σε φάση ανασύνθεσης ξαναπέρασε η κεντροδεξιά μετά την συμφωνία της κυβέρνησης με την Τρόικα. Η χτεσινή εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά, θύμισε τον πολιτικό προ του μνημονίου, που μίλαγε με όραμα για το μέλλον και την πατρίδα, μακρυά από τεχνοκρατικές αναλύσεις και βραχυπρόθεσμους στόχους.

P-8 Poseidon: Το αεροσκάφος των ΗΠΑ που σκανάρει την επιφάνεια και τον βυθό της θάλασσας για να εντοπίσει το μοιραίο Boeing [εικόνα & βίντεο]

Από τις 13 Μαρτίου το P-8 Poseidon του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του μοιραίου αεροσκάφους της Malaysia Airlines. Από τα ξημερώματα της 20ης Μαρτίου το Boeing P-8 Poseidon έλαβε οδηγίες για να μεταβεί στο σημείο όπου δορυφόροι εντόπισαν δύο μεγάλα αντικείμενα -24 και 5 μέτρων αντίστοιχα -να επιπλέουν στη θάλασσα. Το στίγμα που έλαβε για να πάει ήταν 2.300 χλμ από την Ανταρκτική, 4.466 χλμ νότιο-νοτιοδυτικά της Κουάλα Λουμπούρ και 2.300 χλμ από την Αυστραλία.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΓΑΠ στο Ντουμπάι -Η ερώτησή του σε συγγραφέα για τα video games που προκάλεσε αμηχανία [βίντεο]

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, εκτός από το να γυρίζει τον κόσμο για να δίνει ο ίδιος διαλέξεις, ταξιδεύει ανά τη Γη και παρακολουθεί ομιλίες άλλων μεγάλων «εγκεφάλων». Τελευταίος του σταθμός το Ντουμπάι όπου παρακολούθησε τη διάλεξη του συγγραφέα Τζόρνταν Σαπίρο που δόθηκε στο πλαίσιο του Global Education And Skills Forum. Εκεί ο κ. Παπανδρέου θυμήθηκε τις ημέρες του στο υπουργείο Παιδείας και έκανε μια ερώτηση στον συγγραφέα προκαλώντας του... αμηχανία.

Θα πέσει φωτιά να μας κάψει ρε Ρένα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα διαχωρίσει Κράτος από Εκκλησία»

[Ρε Περιστέρα, λίγο περίεργο δεν είναι το σκηνικό της φώτο;]

Από την άλλη Κυριακή και κάθε Κυριακή μέχρι τις εκλογές του Μαϊου, η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ θα εκκλησιάζεται και θα προσεύχεται για την νίκη της Ρένας... καλούνται οι αλληλέγγυοι και οι συλλογικότητες να συμμετέχουν στις δράσεις...

Άφθονο γέλιο προσέφερε η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρουμε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα agioritikovima.

Κατάληψη εκπαιδευτικών (ο θεός να τους κάνει...) στο γραφείο του Μητσοτάκη

Διαμαρτύρονται για την διαθεσιμότητα. 

Στην κατάληψη του πολιτικού γραφείου του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, προχώρησαν πριν...

Στα σκληρά ναρκωτικά έπεσαν στον ΣΥΡΙΖΑ... ξαφνικά αναγνωρίζουν πλεόνασμα και κατηγορούν τον Σαμαρά ότι δεν το μοιράζει!!

Γελάνε και οι πέτρες με την ατάκα: «Ο Σαμαράς θα μοιράσει το 17% και όχι το 70% του πλεονάσματος»... δηλ ρε παλικάρια παραδέχεστε ότι υπάρχει πλεόνασμα 3 δις;

 Η Κουμουνδούρου τονίζει ότι στη συγκεκριμένη δήλωση «απαριθμούνται οι μνημονιακές δεσμεύσεις, τις οποίες εναγωνίως προσπαθεί να αποκρύψει ο κ. Σαμαράς στη νέα επιχείρηση προεκλογικής εξαπάτησης του ελληνικού λαού»

Είναι πολλά τα λεφτά: Άγρια κόντρα για την κηδεμονία της κόρης του Paul Walker

​Στα δικαστήρια «τραβιούνται» η μητέρα και η πρώην σύντροφος του Paul Walker για την κηδεμονία της 15χρονης κόρης του αδικοχαμένου ηθοποιού!

Τα τελευταία τρία χρόνια και μέχρι τον θάνατο του Paul Walker -μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του, τον περασμένο Νοέμβριο- η μικρή Meadow είχε φύγει από το σπίτι της μητέρας της, στη Χαβάη, και ζούσε με τον μπαμπά της.

Π. Καρβούνης: Δημοσιονομική πειθαρχία για πάντα και για όλους

[Μεγάλη απογοήτευση το άτομο... τον είδα πριν 2 μέρες στον Ευαγγελάτο και δεν μπορούσε να αρθρώσει ένα επιχείρημα της προκοπής απέναντι στο βαρύ πυροβολικό του ΣΥΡΙΖΑ... την Ακριβοπούλου...]

Την εκτίμηση ότι η συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα αρχίσει μετά τις ευρωεκλογές, «διότι έχουμε κάνει αυτά που έπρεπε», εξέφρασε ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, Πάνος Καρβούνης (στη φώτο με τη σύζυγό του και δημοσιογράφο Ε. Νικολοπούλου).

Αθανασίου: Σύντομα επανέρχεται το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή

«Καμία αλλαγή στις διατάξεις»

Θέμα ημερών είναι η εισαγωγή του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου σε δεύτερη ανάγνωση, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και εν συνεχεία στην Ολομέλεια, όπως διαβεβαίωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, μιλώντας στη Βουλή.

ΧΟΧΟΧΟ! Ψυχάρης και Μουρούτης μαλώνουν για το «πέτσινο πέναλτι» του Ολυμπιακού

Δεν αντιστάθηκε ο βουλευτής Ανδρέας Ψυχάρης στον πειρασμό να πειράξει τον δηλώμενο Ολυμπιακό Γιώργο Μουρούτη που γκρίνιαζε στο twitter για τις περιπέτειες του Ολυμπιακού χθες απέναντι στην Μάντσεστερ.

Η Μολδαβία φοβάται ότι θα πέσει κι αυτή θύμα της νέας Σοβιετίας του Πούτιν [χάρτες+εικόνες]

Μπορεί ο πρόεδρος Πούτιν να καθησύχασε ότι δεν θα συνεχίσει την επέκταση προς τα δυτικά, ωστόσο η Μολδαβία, στριμωγμένη μεταξύ Ρουμανίας και Ουκρανίας, φοβάται ότι τα χειρότερα έρχονται.

Ξεκίνησε η απόσχιση της Υπερδνειπερίας

Χρυσοχοΐδης εναντίον εφ. «Δημοκρατία»: Το έργο του υπουργείου ενοχλεί ακροδεξιά φυλλάδα της διαπλοκής και εκβιαστές

Παπαριές! Αλληλοκατηγορίες χωρίς αποδείξεις από καμία πλευρά...

Δριμεία επίθεση με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» που στρέφεται εναντίον του, εξαπέλυσε πριν από λίγο ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από το βήμα της Βουλής.

Ανασφάλεια τέλος: Εγγυημένες οι καταθέσεις έως 100.000 ευρώ!

Σημαντική επιτυχία της ελληνικής προεδρίας αποτελεί η συμφωνία που επετεύχθη σήμερα στις 7 το πρωί για τον Ενιαίο Μηχανισμό Εξυγίανσης.

Στις ολονύχτιες διαπραγματεύσεις -υπό τον προεδρεύοντα  Γιάννη Στουρνάρα- του ECOFIN με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Eurogroup, Γερουν Ντάισελμπλουμ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΙΚΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Δεν αποδέχομαι την απόσυρση της τροπολογίας-Πρόβλημά τους αν κάποιοι βλέπουν στολή και τρελένονται

Λόγω θέσης το είπε κομψά; "δουλέμποροι δασκαλεύουν του παράνομους μετανάστες να καταγγέλλουν αστυνομική βία μόλις του πλησιάζει ένστολος"... η αλήθεια βέβαια είναι γνωστή: το δασκάλεμα γίνεται από τις οργανώσεις που έχει στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του που υποδέχονται τους λάθρο και τους πηγαίνουν πέρα-δώθε επιδεικνύοντάς τους σαν λάφυρα που άρπαξαν από τα χέρια του "φασιστικού" κράτος που τους πνίγει...

Ανατροπή είχαμε πριν λίγο στη συζήτηση για τη διάταξη της τροπολογίας που απέσυρε το μεσημέρι, για 2η φορά, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, αναφορικά με την απέλαση των μεταναστών. Ο Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής εξέφρασε την αντίθεση του στην απόσυρση της επίμαχης διάταξης, λέγοντας χαρακτηριστικά "δεν αποδέχομαι την απόσυρση" και ζήτησε την λειτουργία των οργάνων της πολιτείας για την προάσπιση της έννομης τάξης.

Βουλή: Η παρουσίαση του Αβραμόπουλου για τα εξοπλιστικά έκανε βουλευτή να... ροχαλίζει!

Διαβάστε ποιος «γαλάζιος» βουλευτής είχε... σοβαρότερη δουλειά από το να ακούει τις προτάσεις του υπουργού Άμυνας-Γνωστός και από το «Αντε και γ@μ… Μας έχετε ζαλίσει τα @ρχ…!» προς τον Κασιδιάρη

Ένα... απρόοπτο έκρυβε η ενημέρωση του υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, στα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας για τα εξοπλιστικά προγράμματα. Την ώρα ο κ. Αβραμόπουλος παρουσίαζε τις προτάσεις του, ένας «γαλάζιος» βουλευτής έδειχνε να έχει... σοβαρότερη δουλειά και το έριξε στο ροχαλητό! Τον ένοχο ανακάλυψε ο υφυπουργός κ. Αθ. Δαβάκης, αλλά δεν ξέρουμε αν... τιμωρήθηκε!

Πόσο αίμα θέλει ακόμα να χύσουμε ο τοκογλύφος Σόιμπλε! Μόνο 448 ευρώ για έτοιμους καφέδες δίνει ο Έλληνας

Δυσβάσταχτες οι θυσίες του λαού!! άντε να έρθει ο Τσίπρας να σκίσει τα μνημόνια να μπορέσουμε να πίνουμε το καφεδάκι μας ελεύθερα...
Από τα καφενεία του κέντρου και της πλατείας του χωριού µε τον ελληνικό καφέ στις καφετέριες της παραλιακής µε τον φραπέ, και από τις οργανωµένες αλυσίδες µε ονόµατα καφέδων που κατά κύριο λόγο τελειώνουν σε -ino στα σηµερινά «espresso bars».

Άκαρπες οι πρώτες έρευνες στο σημείο όπου πιθανολογείται ότι υπάρχουν συντρίμμια του χαμένου αεροπλάνου

H ηγεσία του 7ου Στόλου του αμερικανικού Ναυτικού διέψευσε πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, σύμφωνα με τις οποίες το αεροπλάνο που από το πρωί πραγματοποιεί έρευνες στην περιοχή την οποία υπέδειξαν οι Αυστραλοί, βρήκε συντρίμμια του χαμένου αεροπλάνου των Malaysia Airlines.

BINTEO-Ρε σεις, σαν atos ακούγονται τα μονοθέσια της F1: Βίντεο συγκρίνει τον περσινό με το φετινό ήχο

Το πρώτο Grand Prix της χρονιάς πέρασε και αυτό που έμεινε από την Αυστραλία είναι η απογοήτευση και η γκρίνια για τον ήχο που παράγουν τα νέα μονοθέσια με τους turbo V6 κινητήρες.

ΒΙΝΤΕΟ-Συνεχίζεται η επίθεση Βερύκιου σε Κωστόπουλο: «Δεν έχει ελεύθερα τα χέρια του»!

«Του εύχομαι να απελευθερωθούν σύντομα τα χέρια του και είμαι έτοιμος για πιστολίδι»!
Πόλεμος δίχως τέλος και μάλιστα, με ολοένα αυξανόμενη ένταση συνεχίζεται ανάμεσα στον Δήμο Βερύκιο και τον Πέτρο Κωστόπουλο. Παρά τον ρόλο του πυροσβέστη που προσπάθησε να παίξει η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανάμεσα στους δύο άντρες, τα όσα είπε σήμερα ο δημοσιογράφος του ALPHA μέσα από το Happy Day, μόνο happy δεν κάνουν την μεταξύ τους ατμόσφαιρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις Γεωργιάδης σε Καπερνάρο: Έγινες κομμουνιστής στα γεράματα κακομοίρη

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Βασίλη Καπερνάρο με αφορμή την τιμή των φαρμάκων, κατά την ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής.

«Εγώ μέχρι την εποχή του μνημονίου νόμιζα πως ήσασταν δεξιός. Γίνατε κομμουνιστής στα γεράματα, δικαίωμα σας», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Ρε σάλτα και πηδήξου! Παπανδρέου: Θα δω πρώτα τη συμφωνία

«Πρώτα θα δω το οριστικό κείμενο της συμφωνίας για τις τράπεζες, όπως θα αναφέρεται στο νομοσχέδιο και μετά θα τοποθετηθώ. Δεν μπορώ να πω από πριν τι θα κάνω, αφού δεν γνωρίζω τα δεδομένα».

Ο Αλέφαντος κλαίει για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού... τα λεγε βέβαια ο αρχηγός αλλά δεν τον άκουγαν...

Το σχόλιο και η κριτική του Νίκου Αλέφαντου για τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ.

«Αγαπητοί αναγνώστες, η πείρα δεκαετιών στους πάγκους, στα αποδυτήρια, αλλά και η παρακολούθηση αναρίθμητων αγώνων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με κάνουν να μιλάω πολλές φορές με βεβαιότητα για κάποια πράγματα.

Στις Βρυξέλλες με όπλο τη συμφωνία: "Το νεύμα της Μέρκελ και η αναβάθμιση από την S&P"

Ο Απρίλιος είναι μήνας ορόσημο, αφού στα κυβερνητικά σχέδια είναι η χώρα να βγει μετά από πολλούς μήνες στο "ξέφωτο το των αγορών" και να δανειστεί περίπου 2 δις ευρώ με ικανοποιητικούς όρους

Αυτή φορά η πτήση από την Αθήνα για τις Βρυξέλλες για τον Αντώνη Σαμαρά δεν ήταν ένα ακόμα βασανιστικό ταξίδι.

Μ. Ταμήλος: Με κλαρίνα και.. 50ευρα γιόρτασε τη συμφωνία με την Τρόικα

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος ήταν χθες από την τελική συμφωνία Τρόικα-κυβέρνησης ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΒΗΜΑτοδότη, «με την ιαχή «σήμερα σκίζω το Μνημόνιο» και κάτω από τους ήχους πνευστών, χάλκινων και κρουστών, ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ πανηγύρισε την επιτυχή κατάληξη της συμφωνίας με την τρόικα», και αποκαλύπτει πως ο Μιχάλης Ταμήλος, συνοδευόμενος...

Βρικολάκιασε ο Σγουρός: "Έχω δώδεκα χρόνια να κοιμηθώ!" λέει και θέλει εκλογές χωρίς Μιχελάκη...

Μήπως θέλει και εκλογές χωρίς συνυποψηφίους;

Εκλογές χωρίς Μιχελάκη, αλλά με υπηρεσιακό υπουργό πρότεινε ο νυν και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός ο οποίος μίλησε σήμερα το πρωί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του mega. Ο κ. Σγουρός υπεραμύνθηκε των θέσεών του για την κριτική που δέχεται κυρίως από την κ. Δούρου, υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής από το ΣΥΡΙΖΑ για το πλεόνασμα στα ταμεία της Περιφέρειας, καθώς σύμφωνα με την κ. Δούρου είναι χρήματα που δεν αξιοποιήθηκαν.

ΦΩΤΟ: Αφού «Το Ποτάμι» βρώμισε με αφίσες τα Χανιά... ζητάει συγγνώμη

Αυτά είναι τα νέα ήθη που φέρνει ο Σταύρακας στην πολιτική... οι αφίσες όπως πριν 30 χρόνια, τις οποίες έχουν καταργήσει όλοι εκτός του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ...

Με άρθρο στην ιστοσελίδα του κόμματος, συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη παραδέχονται πως ήταν ένδειξη «παλαιοκομματισμού» η αφισοκόλληση - Δεν ξαφνιάστηκα από τα διψήφια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, λέει ο ίδιος σε συνέντευξή του

Malaysia Airlines: Το μυστήριο της αλλαγής πορείας γίνεται ακόμη πιο πυκνό

Πώς οι ερευνητές έφτασαν στο σημείο να αναζητούν τo χαμένο αεροσκάφος στο νότιο Ινδικό Ωκεανό;
Δύο μόλις 24ωρα αφότου η Αυστραλία ανέλαβε να ηγηθεί των ερευνών για τον εντοπισμό του Boeing 777 στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, από τα χείλη του πρωθυπουργού της χώρας Τόνι Άμποτ, ακούστηκαν οι πρώτες δηλώσεις που αναπτερώνουν τις ελπίδες των συγγενών των επιβαινόντων που αγνοούνται από τις 8 Μαρτίου.

Στην ειρηνική Μπολιβαριανή Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ ο Μαδούρο συλλαμβάνει τους Δημάρχους που δεν απομακρύνουν τα οδοφράγματα

Όσοι δεν υπάκουσαν στις εντολές του, καταδικάζονται σε φυλάκιση - Απέτυχαν να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους, λέει η κυβέρνηση

Πριν από λίγες ημέρες, ο πρόεδρος Νίκολας Μαδούρο διέταξε τους Δήμους που ελέγχονται από την αντιπολίτευση να διαλύσουν οδοφράγματα που έχουν στηθεί από αντικαθεστωτικούς, ορισμένοι δήμαρχοι ωστόσο δεν υπάκουσαν.

Flappy Bird: Επιστρέφει στο App Store το εθιστικό παιχνίδι;

«Ναι, αλλά όχι σύντομα», τονίζει ο δημιουργός του Dong Nguyen προσθέτοντας: «Δεν εργάζομαι βάσει σχεδίου. Θα κυκλοφορήσει όταν έρθει η ώρα»

To εθιστικό παιχνίδι Flappy Bird θα επιστρέψει στο App Store της Apple κάποια στιγμή, όπως αποκάλυψε ο δημιουργός του Dong Nguyen, αν και αρνήθηκε να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία.