28 Νοεμβρίου 2013

Ο Ήλιος μάλλον διέλυσε τον κομήτη ISON

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της NASA, ο κομήτης με την ονομασία ISON δεν υπάρχει πια, καθώς πιθανότατα καταστράφηκε όταν πέρασε από το κοντινότερο σημείο της τροχιάς του Ήλιου.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα μπουκέτα στο ΣΕΦ και η κορυφαία ατάκα του Σπανούλη

Δείτε τις απίστευτες σκηνές που διαδραματίσθηκαν στο ΣΕΦ 3'08'' πριν την λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Γαλατάσαραϊ, όταν ο Μενσά Μπονσού επιτέθηκε με μπουνιές στον Μπέγκιτς. Ο Σλοβένος σέντερ του Ολυμπιακού είχε χτυπήσει με αγκωνιά τον Άγγλο της τουρκικής ομάδας. Οι διαιτητές απέβαλαν με ντισκαλιφιέ τους δύο πρωταγωνιστές και τον Πρίντεζη. Ο Άγγλος προκάλεσε με χειρονομίες τους "επιστήμονες" που ανταπέδωσαν πετώντας τα γνωστά υδραυλικά (σιφόνια, νιπτήρες, μπανιέρες) του ΣΕΦ και...

ΦΩΤΟ: Άρχισαν οι αυτοκτονίες μετά την ψήφιση της τροπολογίας Άδωνι...

Σήμερα είχαμε τρεις (3)... αύριο πόσες;;;

Εντυπωσιακό βίντεο αναπαράστασης της Ακρόπολης

Το βίντεο είναι αποτέλεσμα της ομάδας της εταιρίας πληροφορικής και τρισδιάστατων γραφικών Whiskytree.com, ενώ παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες στο 40ο συνέδριο Νέων Τεχνολογιών Siggraph 2013.
Δείτε το:

Η μποτιλιαρισμένη λεωφόρος Κηφισίας το... 1907!

Δείτε την πιο πολυσύχναστη λεωφόρο των Αθηνών το 1907!

Η λεωφόρος Κηφισίας στο ύψος της Μεσογείων στην φωτογραφία που ακολουθεί είναι στην ουσία ένας «πατημένος» χωματόδρομος. Βλέπουμε τις ξύλινες κολώνες στήριξης των ηλεκτρικών καλωδίων και τους μεταλλικούς πυλώνες.

ΒΙΝΤΕΟ-"Καφενείο" η βουλή των ΣΥΡΙΖΑίων

Εικόνες ντροπής επαναλήφθηκαν και σήμερα στο κοινοβούλιο.Στην επιτροπή που συζητείται το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο βουλευτές αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις και ειρωνικά σχόλια.

Κ. Αρβανιτόπουλος: Παρανόμως κλειστό το ΕΚΠΑ από μια μικρή μειοψηφία

«Το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο παραμένει παρανομως κλειστό από μια μικρή μειοψηφία» δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, μετά τις νέες αποφάσεις των διοικητικών υπαλληλών για συνέχιση της απεργίας τους.

Δικαιολογίες του κώλου από τον αστείο Τσαυτάρη στην κόντρα με τον Χατζηδάκη για το διάρκεια του «φρέσκου γάλακτος»

Τη διαφωνία του με την επέκταση της διατηρησιμότητας του φρέσκου γάλατος στις επτά από τις πέντε μέρες που είναι σήμερα - ρύθμιση την οποία εξετάζει το υπουργείο Ανάπτυξης ώστε να μειωθεί η τιμή του φρέσκου γάλακτος στην αγορά, βάσει και των σχετικών υποδείξεων του ΟΟΣΑ, εξέφρασε ανοικτά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιος Τσαυτάρης.

Ο Γερμανός Πρέσβης επισκέφθηκε το 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης και συζήτησε στα … γερμανικά με τους μαθητές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσκεψη πραγματοποίησε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Γερμανός Πρέσβης στην Ελλάδα Wolfgang Dold, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη.

Η Μέρκελ το παρέγραψε ρε: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για παραγραφή προστίμου από τη ΦΑΕ Πειραιά στο Mall

Το περιεχόμενο εγγράφου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, κάνει γνωστό, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα γκολ του ΠΑΟΚ

Δείτε τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Σαχτέρ Καραγκαντί για το Γιουρόπα Λιγκ. Η ελληνική ομάδα νίκησε με 2-0 με σκόρερ τους Λούκας και Κίτσιου και προκρίθηκε στους "32" της διοργάνωσης.

Τουρκία όπως λέμε ΣΥΡΙΖΑ: Πέντε μήνες φυλακή σε «τρολ» του twitter

Έτσι θέλουν να μας καταντήσουν οι δημοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ που κάθε τρεις και λίγο μας απειλούν ότι θα πάνε στη ΔΗΕ για ψύλου επειδή δεν αντέχουν την κριτική... Μαλάκες σας διαβάζει ο Σφακιανάκης και γελάει

Καταιγίδα στον ιστότοπο του twitter ξέσπασε ύστερα από απόφαση δικαστηρίου στην Κωνσταντινούπολη να καταδικάσει σε φυλάκιση πέντε μηνών ένα «τρολ» του διαδικτύου επειδή απείλησε μια διάσημη τραγουδίστρια της Τουρκίας. Ο Κιχάτ Ακμπέλ, γνωστός για τις προκλητικές του αναρτήσεις στον συγκεκριμένο ιστότοπο, καταδικάστηκε αφού έκανε...

Καταδικάστηκε ο δημοσιογράφος που αποκάλεσε νεοναζί τον γυμνασιάρχη

Ένοχος σε πρώτο βαθμό για «απλή εξύβριση» επειδή χαρακτήρισε “νεοναζί” τον γυμνασιάρχη του 6ου Γυμνασίου Μυτιλήνης κρίθηκε ο δημοσιογράφος και ανταποκριτής της Ελευθεροτυπίας Στρατής Μπαλάσκας.

Το εγκώμιο του Αντώνη Σαμαρά «πλέκει» το European Voice – «Δυναμικός ηγέτης» και «πολιτικό ταλέντο της γενιάς του»

"Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι το κατά πόσον μπορεί να διατηρήσει το συνασπισμό με τους σοσιαλιστές"

Το εγκώμιο του Αντώνη Σαμαρά πλέκει το ευρωπαϊκό μέσο ενημέρωσης «European Voice», το οποίο περιγράφει τον Έλληνα πρωθυπουργό ως έναν «δυναμικό ηγέτη».

Ο Αδωνις αναδεικνύεται σε αιχμή του δόρατος στη σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ

Του Αθανασιου Έλλις

Δεν γνωρίζω τον υπουργό Υγείας. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Η νεφελώδης πολιτική του σταδιοδρομία προσφέρεται για ποικίλα σχόλια. Πάμπολλες φορές έχει υποπέσει σε υπερβολές. Το ύφος του είναι συχνά ερειστικό. Εχει παραβιάσει βάναυσα την προτροπή του πρωθυπουργού να αποφεύγονται οι πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις. Ομως, οφείλει κανείς να του αναγνωρίσει ευθύτητα και ρεαλισμό, αρετές που στους πολιτικούς της σημερινής Ελλάδας, όπως και σε αυτή των προηγούμενων δεκαετιών, αποτελούν δυστυχώς την εξαίρεση, όχι τον κανόνα.

Σ. Κεδίκογλου: «Πολιτικό πλυντήριο» της αδήλωτης εργασίας ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου χαρακτήρισε «πρωτοφανές» το γεγονός ο ΣΥΡΙΖΑ που αυτοαποκαλείται «κόμμα της αριστεράς» να τάσσεται υπέρ της μαύρης ανασφάλιστης εργασίας τύπου Μανωλάδας.

Γ.Μιχελάκης: Άσφαιρη η επίθεση του Καμίνη

«Άσφαιρη επίθεση» εναντίον του χαρακτηρίζει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης την επισήμανση του νυν δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη ότι «πρώτη φορά είδε ανώνυμη καταγγελία να αναδεικνύεται από υπουργό χωρίς περαιτέρω στοιχεία».

Χ.Σμιτ: Σωστή η ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ για δημοκρατικούς λόγους

Συνομιλία του πρώην καγκελαρίου Χέλμουτ Σμιτ και του πρώην Υπουργού  Εξωτερικών Γιόσκα Φίσερ, η οποία αποτελεί τμήμα του νέου βιβλίου του Σμιτ με τίτλο «Η δική μου Ευρώπη», δημοσιεύεται στην «Die Zeit».

Τέλος στις συμβάσεις 1.000 γιατρών του ΕΟΠΥΥ βάζει από την Παρασκευή το υπουργείο Υγείας

«Ξαφνικός θάνατος» στις συμβάσεις περισσότερων από 1.000 γιατρών συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ επέρχεται την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή το απόγευμα της Πέμπτης ο υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας.

ΦΩΤΟ-Η βεβήλωση του μνημείου της Θύρας 7

Άγνωστοι  βρέθηκαν όπως δείχνει και η φωτογραφία στον χώρο του μνημείου της Θύρας 7 στο Καραϊσκάκη τις πρώτες πρωινές ώρες και αποπειράθηκαν να του επιφέρουν φθορές αλλά και να πάρουν αντικείμενα και κασκόλ από εκεί.

Γελάνε και τα έδρανα με την κωλοτούμπα Στρατούλη: «Ζητήσαμε μείωση προστίμων για προβληματισμό»

Πάλι τον ξεφτίλισε ο Βρούτσης... τουλάχιστον όμως, αυτή τη φορά το έσωσαν έγκαιρα, μη επιμένοντας πολύ στις μειώσεις προστίμων για ανασφάλιστη εργασία που ζήτησαν χθες και δεν θα τρέχουν όπως με τα φάρμακα

Το μέτρο της επιβολής του υψηλού προστίμου για κάθε ανασφάλιστο εργαζόμενο σημείωσε μεγάλη επιτυχία, σημείωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ανακοινώνοντας ότι τον Σεπτέμβριο, πρώτο μήνα της εφαρμογής του, η απασχόληση εκτοξεύθηκε κατά 63.000 εργαζόμενους.

ΒΙΝΤΕΟ-Και λαμπαδηδρόμος... φλαμπέ: Επιασε φωτιά το χέρι του την ώρα που μετέφερε τη δάδα

Στην Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία στη Ρωσία δεν χρειάζονται δάδα. Εχουν τους δρομείς. Γιατί για μία ακόμη φορά ένας από αυτούς... λαμπάδιασε την ώρα που έτρεχε μεταφέροντας την Ολυμπιακή φλόγα.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτοί είναι οι Αλβανοί δραπέτες

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς βρίσκονται αυτή την ώρα οι τρεις επικίνδυνοι Αλβανοί δραπέτες που συνελήφθησαν στα μονοπάτια του Γράμμου. Οι ισοβίτες που είχαν αποδράσει από τις φυλακές υψίστης ασφάλειας στη Ντρένοβα προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα διασχίζοντας κατά μήκος τον ποταμό Σαραντάπορο ωστόσο εντοπίστηκαν από τους συνοριοφύλακες που τους συνέλαβαν.

Οι διοικητές του Α.Τ. και του τμήματος Ασφαλείας Αγίου Στεφάνου συνελήφθησαν για πλαστογραφία

Κατείχαν πλαστές πινακίδες - Τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση - Κατηγορούνται για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της πλαστογραφίας πιστοποιητικών

Κλασική κότα!! Αντί να παραδεχθεί το λάθος του προσπαθεί να μας βγάλει τρελούς ο Παναγιώταρος

Μέσω twitter δίνει την απάντηση του ο Ηλίας Παναγιώταρος για το «Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης» που είπε το πρωί στη Βουλή. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επικαλείται τους κλεφταρματολούς της τουρκοκρατίας...

Θα τους τα ξαναδώσει ο Τσίπρας μόλις βγει: «Χήρες» εισέπραξαν παράνομα από το ΙΚΑ συντάξεις ύψους 328.000 ευρώ

Πρόκειται για δύο Ελληνίδες, 61 και 64 ετών, και έναν Έλληνα 86 ετών - Και οι τρείς είχαν παντρευτεί δεύτερη φορά αλλά είχαν «ξεχάσει» να το δηλώσουν συνεχίζοντας να εισπράττουν σύνταξη χηρείας

ΠΑΣΟΚ: Ωραίο το σπίτι, αλλά δεν είναι του Βενιζέλου

Διέψευσε, μέσω του Twitter, το ΠΑΣΟΚ αναρτήσεις (σαν τις κλασικές ηλίθιες που κυκλοφορούν κατά καιρούς) σε κοινωνικά δίκτυα που ήθελαν τον πρόεδρό του Βαγγέλη Βενιζέλο να είναι κάτοχος ενός μικρού πλην όμως μεγαλοπρεπούς... παλατιού.

Δέκα συγκλονιστικά γεγονότα που κατέγραψε live ο τηλεοπτικός φακός [βίντεο]

Ο τηλεοπτικός φακός έχει γίνει μάρτυρας, ουκ ολίγες φορές ιστορικών γεγονότων που έχουν χαραχτεί στη μνήμη του κοινού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Γέλιο μέχρι δακρύων: Τι συμβαίνει όταν ένας Αμερικανός "γεμίζει" τον χάρτη της Ευρώπης

Όλοι γνωρίζουμε για τον τρόμο του συγγραφέα, μπροστά στη λευκή σελίδα, ωστόσο υπάρχει και κάτι χειρότερο. Ο τρόμος του αγεωγράφητου, μπροστά στον άδειο χάρτη.

Η ιστοσελίδα Buzzfeed, "άδειασε" τον χάρτη της Ευρώπης και κάλεσε τους Αμερικανούς να τον συμπληρώσουν, με το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά απολαυστικό.

"Θανάσιμος"...πιγκουϊνος! Το ΒΙΝΤΕΟ από τις βολές του Πολεμικού Ναυτικού στη Κρήτη

Επιτυχημένες οι βολές που έκανε το Πολεμικό Ναυτικό στο Πεδίο Βολής Κρήτης. Με Penguin κατά πλωτού στόχου. Το Πολεμικό Ναυτικό αποδέσμευσε χθες και το βίντεο από την άσκηση.

ΒΙΝΤΕΟ: Ρε Άδωνι, του Κουρουπλή δεν του φτάσανε! Μάλλον θέλει μερικές κόμα σήμερα...

Δεν εξηγείται αλλιώς ότι δήλωσε πως με την τροπολογία Άδωνι οι πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες θα κερδίσουν 2,5 δις... επειδή προφανώς θα μειωθούν οι τιμές, έτσι; Μάλλον δεν του φτάσαν οι σφαλιάρες των προηγούμενων ημερών και θέλει μερικές ακόμα:

Τις καλύτερες δημοσιονομικές επιδόσεις πέτυχε η Ελλάδα

Η Ελλάδα -και σε μικρότερη έκταση η Ιρλανδία- έκαναν μεγάλη πρόοδο όσον αφορά τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματoς το πρώτο δεκάμηνο του 2013 και έχουν ξεπεράσει τους αντίστοιχους στόχους των προγραμμάτων δημοσιονομικής προσαρμογής τους, αναφέρει σε άρθρο του, που δημοσιεύει το πρακτορείο Bloomberg, ο οικονομολόγος της Capital Economics Μπεν Μέι.

Πόση ανωμαλία να αντέξει ο κόσμος πια; "Γυμνοί ακροβάτες δένονται από τα γεννητικά τους όργανα για να μην πέσουν στο κενό" [εικόνες]

Ένα φεστιβάλ στη Γιούτα των ΗΠΑ είναι αρκετό για να αλλάξει εντελώς τα δεδομένα ενός σπορ. Λάτρεις της περιπέτειας επισκέπτονται το παράξενο φεστιβάλ γυμνής ακροβασίας κάθε χρόνο, περπατώντας πάνω σε τεντωμένα σκοινιά με αδαμιαία περιβολή.

Η «εγχείρηση» του κ. Αρβανιτόπουλου

Του Πάσχου Μανδραβέλη

Είναι ενδιαφέρουσα η απάντηση του υπουργού Παιδείας στην «Καθημερινή» σχετικά με τα τραγικά ελλείμματά του στη διαχείριση θεμάτων της Ανώτατης Παιδείας. Πιο ενδιαφέρουσα είναι η αποστροφή της ανακοίνωσης που αναφέρει ότι «Υπενθυμίζω άλλωστε ότι ο νόμος 4009 (σ.σ.: ο νόμος Διαμαντοπούλου που ψηφίστηκε από τα 4/5 της Βουλής και το κόμμα του κ. Αρβανιτόπουλου) κατέστη εφαρμόσιμος με τις αλλαγές που φέραμε με τον νόμο 4076 για το σύστημα διεξαγωγής των εκλογών και την εισαγωγή της διαδικασίας της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας».

Άκη έρχεται παρέα: Ως ύποπτος για παράβαση του πόθεν έσχες καλείται ο σοσιαΛΗΣΤΗΣ Γιάννος

Να θυμίσουμε ότι ο Άκης είναι φυλακή για παράβαση του πόθεν έσχες... άντε και στου Γιάννου

Με την ιδιότητα του υπόπτου αυτή τη φόρα για κακουργηματική παράβαση του νόμου πόθεν έσχες καλείται ο πρώην υπουργός Οικονομικών και Αμυνας Γιάννος Παπαντωνίου. Συγκεκριμένα καλείται για τα έτη 2009 και 2010 σε ανομωτί εξηγήσεις από την εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Ράικου.

ΒΙΝΤΕΟ: Το επικό οδικό ταξίδι των "Βόρειων"

«Ωωωω ΠΑΟΚαρα, στην Αστάνα θα τραγουδώ, έξι μέρες έκανα για να’ρθω να σε δω» είχαν κάθε λόγο να τραγουδούν τα έξι ηρωικά μέλη των «Βόρειων» που ξεκίνησαν την Οδύσσειά τους από τη Θεσσαλονίκη κι αφού πέρασαν από Σόφια, Βουκουρέστι, Οδησσό, Χάρκοβο, Μπέλγκοροντ, Σαμάρα, Ούφα, Πετούκοβο, Πιέτροπαβλοσκ έφτασαν στην Αστάνα εγκαίρως και βρέθηκαν στο γήπεδο για την τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Ανθελληνικό μνημείο στην Αλβανία !


Μπορεί ο Μπουτάρης να τοποθετεί μνημεία Ελληνοαλβανικής φιλίας (ως ιδέα δεν είναι κακή) και να υψώνει Αλβανικές σημαίες σε πάρκα της Θεσσαλονίκης, για να προσελκύσει Αλβανούς ...τουρίστες (:))), οι γείτονές μας όμως..... όπως συνήθως κάνουν όλοι οι γείτονές της Ελλάδας, δεν ανταποδίδουν τις "επιθέσεις φιλίας" μας ή μάλλον ανταποδίδουν τις επιθέσεις φιλίας με επιθέσεις μίσους.

Τραβάνε το σχοινί οι διοικητικοί του ΕΜΠ εκμεταλλευόμενοι την αναποφασιστηκότητα Αρβανιτόπουλου

Αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργία για αύριο και 48ωρη από Δευτέρα - Αναμένεται η απόφαση των εργαζομένων στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας

Και ενώ υπήρχε αισιοδοξία για αποκλιμάκωση της έντασης στα ΑΕΙ, μετά το θετικό κλίμα που επικράτησε μεταξύ των διοικητικών υπαλλήλων και του υπουργείου Παιδείας στα ραντεβού της Τετάρτης, όλα φαίνεται να οδηγούνται σε αδιέξοδο με χιλιάδες φοιτητές να συνεχίζουν να είναι όμηροι των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Τόσα περισσεύουν τόσα δίνει η κυβέρνηση: Εκτακτο βοήθημα 200 ευρώ το μήνα σε άνεργους άνω των 20 ετών -Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

[Στους "πεινασμένους του πληκτρολογίου" που θα τσιρίξουν "μας κοροϊδεύουν με ψίχουλα" θα πούμε "τα 200 ευρώ φτάνουν για τα επαναστατικά φρέντο του μήνα κι υπομηνή μέχρι να έρθει ο Αλέξης κι ο Πάνος να μοιρ΄ζουν χιλιάρικα"... οι υπόλοιποι που τα έχουν όντως ανάγκη ξέρουν πολύ καλά τι τρύπες θα μπαλώσουν με αυτά]

Το δικαίωμα να εισπράττουν 200 ευρώ το μήνα έως για 12 μήνες εξασφαλίζουν από 1/1/14 άτομα ηλικίας άνω των 20 ετών, εφόσον βέβαια πληρούν συγκεκριμένες προυποθέσεις που ορίζει ο νόμος.
Πριν από λίγους μήνες, το υπουργείο Εργασίας νομοθέτησε δύο βασικές αλλαγές όσον αφορά στις προϋποθέσεις χορήγησης του επιδόματος μακροχρόνιας ανεργίας, οι οποίες θα ισχύσουν από την 1η ημέρα του νέου έτους.

Το ΣΔΟΕ θα μπορεί όποτε θέλει να ελέγχει εκκλησιαστικά ιδρύματα -Δεν θα χρειάζεται πλέον υπουργική απόφαση

Τη διάταξη τροπολογίας που προέβλεπε ότι οι διαχειριστικοί έλεγχοι σε εκκλησίες, μονές και γενικότερα εκκλησιαστικά νομικά πρόσωπα θα γίνονται πλέον μετά...

Ρε Κυριάκο αφού δεν θα τους διώξεις τι το παιδεύεις; "Ζητούμενο τώρα η ολοκλήρωση των 4.000 απολύσεων έως τα τέλη του 2013"

Η ολοκλήρωση των 4.000 απολύσεων στο Δημόσιο έως τα τέλη του 2013 είναι το επόμενο ορόσημο για το υπ.Διοικητικής Μεταρρύθμισης υποστήριξε ο υπουργός Κ.Μητσοτάκης.

Ο Μιχελάκης καταγγέλλει τον Δήμαρχο Νάουσας που έκλεισε τα σχολεία

Το έκανε για προεκλογικούς λόγους σημείωσε ο υπουργός και έστειλε καταγγελία στη Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης με επιστολή που έστειλε σήμερα  στον Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης  κ. Αθ. Καρούντζο  ζητά να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες του Δημάρχου Νάουσας κ. Τάσου Καραμπατζού για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τα κονδύλια που έλαβε ο Δήμος από το Υπουργείο Εσωτερικών για το πετρέλαιο θέρμανσης των σχολικών μονάδων.

Ο «μαυρισμένος» Ομπάμα, ο οργασμός και άλλες ατάκες του Μπερλουσκόνι

Με τις ατάκες του έγραψε ιστορία. Η ελευθεροστομία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι «μνημειώδης» και δύσκολα ξεχνά κανείς ότι κάποτε αποκάλεσε «μαυρισμένο» τον Αμερικανό Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα. Δεν είναι να απορεί κανείς που στα τέλη του 2011, όταν την σκυτάλη στην πρωθυπουργία πήρε ο σοβαρός τεχνοκράτης, Μάριο Μόντι, οι ξένοι ανταποκριτές, τα...έβαψαν μαύρα, διερωτώμενοι με...νοσταλγική διάθεση: «και τώρα τι θα απογίνουμε χωρίς τον Σίλβιο»;

Δριμύτατες παρατηρήσεις Β. Μεϊμαράκη για την κατάθεση ΠΝΠ και τροπολογιών

Δριμύτατες παρατηρήσεις για τον τρόπο νομοθετικής λειτουργίας της κυβέρνησης έκανε ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με αφορμή την κατάθεση τροπολογιών σε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ).

ΧΑΧΑΧΑ! «Συνεργάσιμος δανειολήπτης»: Ο νέος τύπος Ελληνα που εξετάζει η κυβέρνηση

[Έλληνας και συνεργαζόμενος για να πληρώσει τα χρέη του δεν υπάρχει ρε!]

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται το οικονομικό επιτελείο αφού από την μία πλευρά βλέπει την Τρόικα να είναι απόλυτη στο ζήτημα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και να μην κάνει πίσω και από την άλλη οι βουλευτές της κυβέρνησης πιέζουν με κάθε τρόπο την προστασία της πρώτης κατοικίας. Ετσι μία σκέψη που ακούγεται στο υπουργείο Οικονομικό για να τεθεί ως πρόταση στους δανειστές είναι η καθιέρωση του «συνεργάσιμου δανειολήπτη».

Η κυβέρνηση βλέπει τι γίνεται στο ΤΑΙΠΕΔ;

Αν μπορεί κάποιος να βρει μία ιδιωτική εταιρεία η οποία μέσα στο 2013, όπου κατέρρευσαν τα πάντα, αύξησε κατά 68% τις δαπάνες μισθοδοσίας θα κερδίσει το βραβείο Νόμπελ. Καμιά δεν το έκανε, ακόμη και όσες ήταν κερδοφόρες. Μειώσεις προσωπικού, ψαλίδι στους μισθούς, εθελούσια έξοδος, ήταν σε πρώτο πλάνο.

Μαγκιά κλανι@ Βουλευτής Χρυσής Αυγής: Οδηγώ από τα 16 χωρίς δίπλωμα

Ούτε δίπλωμα οδήγησης δεν μπορεί να πάρει... κι όμως είναι βουλευτής και ψηφίζει!!

Ο βουλευτής Κορινθίας της ΧΑ Ευστάθιος Μπούκουρας δε δίστασε να ομολογήσει ότι έδωσε δύο φορές εξετάσεις, κόπηκε «γιατί είναι λίγο πιο νευρικός από άλλους ανθρώπους» (μμμ... αυτό φταίει, γιατί φαντάζομαι τα σήματα τα πέρασε με κλειστά μάτια αφού είναι αετός στο διάβασμα...) και αποφάσισε να μην ξαναπροσπαθήσει

Οι γυμνές φωτογραφίες της Τζάκι Ωνάση που σκανδάλισαν τον πλανήτη 43 χρόνια πριν [εικόνες]

Ο φωτορεπόρτερ Δημήτρης Κουλούρης ήταν ένας από τους πιο διάσημους παπαράτσι στην Ελλάδα.
Ήταν η σκιά του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση.

Έψαχνε πάντα για το διαφορετικό, το πιο επιτυχημένο ρεπορτάζ. Έμαθε στο Νυδρί ότι η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής και νυν κυρία Ωνάση συνήθιζε να κάνει στον Σκορπιό μπάνιο γυμνή.

Πολυπολιτισμός ΣΥΡΙΖΑ: Βίασαν διαδηλώτριες και της άφησαν στην έρημο!

Ένα ακόμα ντροπιαστικό κεφάλαιο προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των καταγγελιών για κακομεταχείριση και βασανιστήρια διαδηλωτριών στην Αίγυπτο.

Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Τετάρτης, οι αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας...

Αρχηγός κόμματος γνώριζε πως ο αδερφός του βίαζε την κόρη του αλλά σιώπησε... στη Μ. Βρετανία, που αλλού;

Η αποκάλυψη πως ο πρόεδρος του Σιν Φέιν, Τζέρι Άνταμς, του κόμματος που αποτέλεσε τον πολιτικό βραχίονα του IRA, φέρεται να γνώριζε πως ο αδερφός του βίαζε κατ’ επανάληψη την κόρη του, σοκάρει την Βόρεια Ιρλανδία.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει το σύμπαν με τον Ελληναρά Παναγιώταρο και τον "Κωνσταντίνο" Κολοκοτρώνη...

[Κι εντάξει το πιθανότερο είναι να έκανε κανα σαρδάμ αλλά το αφιερώνουμε στους πατριώτες του κ@λου που άμα πει κανας άλλος καμιά παπαριά τον βγάζουν ανιστόρητο πράκτορα των εβραίων που θέλει να αλλοιώσει την ελληνική ιστορία]

O βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, μπέρδεψε το μικρό όνομα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (σ.σ. τον αποκάλεσε Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη) και έκανε χρήση μιας ιστορικής φράσης του Γέρου του Μοριά.

Η είδηση θα ήταν να έμενε: Αποχωρεί το Κατάρ από το Ελληνικό... για 543η φορά

Εκτός της διεκδίκησης του μεγάλου project της αξιοποίησης της πρώην έκτασης του αεροδρομίου του Ελληνικού βγαίνει για μία ακόμη φορά το Κατάρ, στο ...παρά πέντε μάλιστα της υποβολής των δεσμευτικών προσφορών.

Παπαριές Παναγιώταρου: «Όχι τζαμί στην Αθήνα» --> Να γίνει σταύλος η Αγία Σοφία και να μην ξαναλειτουργήσει η Παναγία Σουμελά

[Εντάξει γραφικότητες Παναγιώταρου! Ωραία αντιδράσαμε πριν μερικά χρόνια όλοι στην ανέγερση και πετύχαμε να φτιαχτεί τελικά ένα κουτί χωρίς μιναρέδες και μαλακί@ς. Μπορεί να φτιάχνετε τελικά στο κέντρο και καλύτερα θα ήταν να φτιαχτεί εκτός Αθήνας, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δούμε και το "όφελος". Και φυσικά το "όφελος" αν φτιαχτεί επιτέλους το κωλοτζαμί είναι ότι θα μπορούμε να ζητάμε να ανοίξουν εκκλησίες στην Τουρκία... Δηλ. δεν κατάλαβα; Εμείς είμαστε οι "μάγκες" που δεν τους φτιάχνουμε τζαμί και αυτοί είναι οι "ηλίθιοι"...

Έρευνα της εισαγγελίας για το καπέλο 35% που μας χρεώνουν οι φίλοι μας οι Ρώσοι

Όχι οι ναζί που δεν είναι φίλοι μας... οι Ρώσοι φίλοι μας ξαναλέμε!

Σε εισαγγελική παραγγελία για τη διερεύνηση των ευθυνών για την υπερβολική τιμή προμήθειας του φυσικού αερίου της ΔΕΠΑ από την Gazprom προχώρησε η επίκουρη εισαγγελέας διαφθοράς Πόπη Παπανδρέου.

Μαρκόπουλος: Ναι, υπάρχουν βουλευτές που θα «στηρίξουν»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για το αν υπάρχουν βουλευτές «μαξιλάρια» της κυβέρνησης, για τον Γ. Στουρνάρα, για τον φόρο ακινήτων αλλά και τη διαπραγμάτευση με την τρόικα.

Ποιες μετεκλογικές συνεργασίες “βλέπει” ο Τατσόπουλος

“Ο Κεντροαριστερός χώρος, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, είναι ο μόνος για μετεκλογική κυβερνητική συνεργασία”

Την άποψη πως ο μόνος πολιτικός χώρος “προσβάσιμος” στον ΣΥΡΙΖΑ για μετεκλογική, κυβερνητική συνεργασία, είναι αυτός της Κεντροαριστεράς, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, εξέφρασε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο μύθος του... μισόκιλου... Γι' αυτό αντιδρούν στο ζύγισμα του ψωμιού

Μία "αποκάλυψη" ξέφυγε στον πρόεδρο των αρτοποιών Ελλάδος, Μιχάλη Μούσιο, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο .

Ο κ. Μούσιος αποκάλυψε πως η γνωστή σε όλους μας "μισόκιλη φρατζόλα" ζυγίζει ουσιαστικά 350 γραμμάρια κ' αν.

Μοιράζει πόνο το δίδυμο Φαήλου-Άδωνι

Αντιδράσεις προκαλεί η «συνομιλία» του Φαήλου Κρανιδιώτη με τον Άδωνι Γεωργιάδη στο διαδίκτυο. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, με «τιτίβισμα» στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, σχολίασε...

Άδωνις: «Φίλε με συγκίνησες»

Μέσω twitter απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη στην εφημερίδα «Δημοκρατία». Με «τιτίβισμα» στον προσωπικό του λογαριασμό, ο υπουργός Υγείας, αναδημοσιεύει το άρθρο του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας κλείνοντας με τη φράση, «φίλε με συγκίνησες».

ΒΙΝΤΕΟ-Ότι να 'ναι απ' το ΚΚΕ: «Ψηφίσαμε "παρών" για να μην μπούμε στη διαμάχη»

Την αιτιολόγηση για το "παρών" των βουλευτών του ΚΚΕ στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, έδωσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο ευρωβουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Γιώργος Τούσσας.

Η όμορφη συνεργάτιδα της Ολγας (ΦΩΤΟ)

Η υπουργός Τουρισμού είναι αναμφίβολα μια από τις ωραιότερες γυναίκες μέσα στη Βουλή, αλλά τα νήματα στο υπουργείο δεν τα κινεί μόνη της. Μαζί της έχει το δεξί της χέρι, μια 30χρονη από το Ρέθυμνο που είναι εξίσου εντυπωσιακή. Ο λόγος για την Κατερίνα Διασσίτη, που αποτελεί, σύμφωνα με πληροφορίες, την έμπιστη συνεργάτιδα της Κρητικιάς υπουργού.