12 Νοεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Γελάει όλη η Ελλάδα! Η Ραχήλ βλέπει... συνωμοσία Ελοχίμ πίσω από την μπλε Βουλή!

Το tweet που ανέβασε η Ραχήλ και προκαλεί τους Ελοχίμ και τους Νεφελίμ!

Ο μπλε φωτισμός στη Βουλή, είναι στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας πρωτοβουλίας της Διεθνούς Ένωσης Διαβήτη, όπου φωταγωγούνται ιστορικά κτίρια σε όλο τον κόσμο (τις επόμενες μέρες θα φωτιστεί μπλε και το Καλιμάρμαρο), για την ευαισθητοποίηση του κοινού. Αυτό προφανώς δεν το ήξερε η Ραχήλ Μακρή, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό.

Επική γελοιογραφία Χαντζόπουλου για τις στριπτιζούδες της επικαιρότητας

Στα ΝΕΑ:

Τσολιάς στα… ανάκτορα, ο ψευτό- αντάρτης

Βρήκε… μαρκούτσι μπροστά του κι έχει αφηνιάσει!

Ο λόγος για τον «νταή» βουλευτή Κασσή (ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων) που γυρνά από κανάλι σε κανάλι και από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο για να πει ότι θα καταψηφίσειτον φόρο ακίνητης περιουσίας, εάν αυτός δεν αλλάξει.

Ο Σκετίνο μετά το Costa Concordia εγκατέλειψε και τη γυναίκα του... ερωτεύτηκε μια δημοσιογράφο (ΦΩΤΟ)

Ερωτεύθηκε τη δημοσιογράφο που του πήρε συνέντευξη για το ναυάγιο - Ποια είναι η πέτρα του σκανδάλου - Δείτε φωτογραφίες από το «love story»

Ο «καπετάν δειλός», ο «πιο μισητός άνθρωπος στην Ιταλία», ο άνδρας που έσπειρε τον θάνατο σε δεκάδες ανθρώπους, ο πλοίαρχος του μοιραίου κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia, Φραντσέσκο Σκετίνο, είναι και… ερωτύλος.

Στουρνάρας: Οποιος έκανε τη δήλωση είναι και πολύ μαλάκ@ς... να έρθει να τα πει μπροστά μου

[Μια χαρά ήταν η δήλωση Γιαννάκη και μη σκίζεις τα καλσόν! Είπε ότι προτιμάτε να μας κάτσετε άλλο ένα φόρο από το να διώξετε κανα κηφήνα... άδικο έχει;;]

Εντονη ήταν η αντίδραση του Γιάννη Στουρνάρα στα λεγόμενα ανώτατου Ευρωπαίου αξιωματούχου πως υπάρχει απόσταση δισεκατομμυρίων και χιλιομέτρων ανάμεσα στην Τρόικα και την Αθήνα. Ο υπουργός Οικονομικών διέψευσε τους ισχυρισμούς, κάλεσε τον αξιωματούχο να κάνει τις ίδιες δηλώσεις επώνυμα, ενώ επιβεβαίωσε πως θα γίνουν αλλαγές στο φόρο ακινήτων.

Λεφτά υπάρχουν: Πώς ο Τσίπρας με αριθμητική δημοτικού, υπολόγισε τον κρυφό πλούτο της Ελλάδας σε 10 δισ.

[Μέχρι και το χαράτσι που πληρώναμε για την ΕΡΤ το έκανε "έσοδα ΕΡΤ"... ενώ η "ανάλυση" της ΑΥΓΗΣ είναι στυλ μπακάλικου: "από τον έλεγχο των offshore μπορεί να προκύψουν έσοδα 2, ίσως και 3 ή ακόμη και 4 δισ."! Μόνο μέχρι το 4 ξέρετε να μετράτε ρε σύντροφοι; Διαβάστε και γελάστε]

Την ώρα που στενάζουν οι πολίτες από τα αλλεπάλληλα φορολογικά χτυπήματα, η κυβέρνηση δείχνει περίεργη, -το ολιγότερο- ανοχή σε πολύ μικρές, αλλά ισχυρές, ομάδες συμφερόντων, σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα.

ΦΩΤΟ: Αυτό είναι το λογότυπο της ΝΕΡΙΤ

Το νέο λογότυπο της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας Ιντερνετ και Τηλεόραση έδωσε στη δημοσιότητα το αρμόδιο Εποπτικό Συμβούλιο του υπό σύσταση φορέα, στο πλαίσιο της διαβούλευσης.
Το βασικό χαρακτηριστικό του σήματος είναι...

Πετούν στα σκουπίδια τον όρκο του Ιπποκράτη: Θα φρικάρετε με τα στοιχεία για τα φακελάκια



Με λερναία Ύδρα μοιάζει η διαφθορά… Εκεί που πας να κόψεις ένα φακελάκι, ξεφυτρώνουν χιλιάδες φακελάκια!!! Αυτό αποκαλύπτει έρευνα που έγινε στην Θεσσαλονίκη για τους ασθενείς που στον πόνο τους επάνω αναγκάζονται είτε βεβιασμένα είτε όχι να χρηματίσουν γιατρούς και χειρουργούς με την ελπίδα ότι θα τύχουν καλύτερης και προσεκτικότερης μεταχείρισης και θα σωθούν από τα χειρότερα….

ΣΕ αντίθεση με τα εγχώρια γαϊδούρια, ο Έλληνας υπεύθυνος σχεδιασμού της Ferrari διέκοψε τη δουλειά του για να έρθει να κάνει το στρατιωτικό του

Ο Νικόλας Τομπάζης είναι μηχανικός εξειδικευμένος στην Αεροδυναμική και υπεύθυνος του σχεδιασμού του αγωνιστικού αυτοκινήτου της Φερράρι στη Formula 1.

Γεννήθηκε στις 22 Απριλίου του 1968 στην Αθήνα. Πατέρας του είναι ένας από τους πιο σπουδαίους Έλληνες αρχιτέκτονες, ο Αλέξανδρος Τομπάζης. Σπούδασε στο Imperial College του Λονδίνου.

"ΣΥ.ΡΙΖ.Α+ΑΝ.ΕΛ=ΣΑΝΕΛ"


"Σύριζα ΑΝεξάρτητων ΕΛλήνων. Κοινώς ΣΑΝΕΛ!" έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς Ανδρέας Παπαδόπουλος, στο twitter.

Κορυφαίο στέλεχος του μπάσκετ στα «δίχτυα» του ΣΔΟΕ

[Μάλλον για κανα Βασιλακόπουλο θα βαράει η καμπάνα...]

Δήλωνε μόνο τη... σύνταξη των 25.000 ευρώ το χρόνο, ενώ έπαιρνε μισθό 8.000 - 10.000 ευρώ το μήνα...

Στα ίχνη εντοπισμού κραυγαλέας περίπτωσης φοροδιαφυγής υψηλόβαθμου στελέχους του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ βρίσκεται το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, το οποίο ήδη πραγματοποιεί εκτεταμένους ελέγχους, που έχουν φτάσει μέχρι και στο μπλοκάρισμα τραπεζικών λογαριασμών εκτός συνόρων.

ΦΩΤΟ: Ντοκουμέντο ΣΟΚ! Άκης και Γιάννος στην αφίσα του ΠΑΣΟΚ για το Πολυτεχνείο! ΑΙΣΧΟΣ! Ξέχασαν τον Μαντέλη!

Αίσθηση έχει προκαλέσει, στο αναίσθητο πανελλήνιο,η απόφαση που πήρε η κεντρική ηγεσία του Πασοκ,με τις ευλογίες του γενικού γραμματέα του κινήματος, να βάλουν στην αφίσα, για τους εορτασμούς των 40 χρόνων του Πολυτεχνείου,τα πρόσωπα των Γιάννου Παπαντωνίου,Άκη Τσοχατζόπουλου, Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου, ηγετικών μορφών του τόπου και της νεότερης πολιτικής σκηνής.

Λογικό το χάσμα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τρόικα: "Η Κυβέρνηση βάζει πιο εύκολα φόρους από το να απολύσει ΔΥ"

[Βαρέθηκαν να τους κοροϊδεύει ο Κυριάκος ο οποίος μετά από 5 μήνες υπουργός λέει ότι δεν ξέρει πόσοι είναι οι επίορκοι]

Σημαντική απόσταση χωρίζει την τρόικα και τις ελληνικές Αρχές από την επίτευξη συμφωνίας στο θέμα του χρηματοδοτικού κενού για το 2014, σύμφωνα με όσα δήλωσε από τις Βρυξέλλες την Τρίτη ανώτατος Ευρωπαίος αξιωματούχος.

Τέρενς, μην ξεχάσεις να ψηφίσεις ΑΕροψεκασμένους... για να βγει απ' την κάλπη ΣΥΡΙΖΑ

"Στραβωμένοι" οι ΣΥΡΙΖΑίοι των ΑΝΕΛ με τον Τέρενς! Ξένο σώμα ο βουλευτής μέσα στο κόμμα

Ο Τέρενς Κουίκ τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα με τις συνεχείς διαφοροποιήσεις του με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ. Ο ίδιος ο βουλευτής με την χθεσινή του παρουσία στην τηλεόραση προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αλλά όπως φαίνεται...έχει ραγίσει το γυαλί με τους άλλους συναδέλφους του και πλέον αποτελεί ξένο σώμα στο εσωτερικό του κόμματος. Δείγμα αυτής της διάθεσης των άλλων βουλευτών ήταν η παρέμβαση του Νότη Μαριά για τις τηλεοπτικές παρουσίες των βουλευτών.

Μαριάς: «Μπορεί να λέει ότι θέλει ο Κουίκ αρκεί να ψηφίζει»

​Πρόθεση των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ εν όψει δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Αυτό αποκάλυψε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Ν.Μαριάς στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, βάζοντας όμως έναν όρο! Τα στελέχη και οι προσωπικότητες που έχουν μνημονιακό παρελθόν δεν θα έχουν σύμφωνα με τον κ.Μαριά την υποστήριξη του κ.Πάνου Καμμένου και των άλλων ανεξαρτήτων Ελλήνων! Μάλιστα, οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν καμία εξαίρεση σε αυτή την άποψη τους, ούτε για τα δωδεκάποντα, ούτε για τα τρέντι ταγιεράκια! “Δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξουμε υποψήφιους που έχουν ψηφίσει μνημόνια” τόνισε ο.κ.Μαριάς, όταν τον ρώτησαν για την κ.Τζάκρη, η οποία διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ μετά την απόφαση της να καταψηφίσει την κυβέρνηση. Επίσης , ο κ.Μαριάς αποδοκίμασε εμμέσως πλην σαφώς την στάση του Τέρενς Κουίκ που επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της πρότασης δυσπιστίας, λέγοντας πως «ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει αρκεί να ψηφίζει». Το "ζουμί" πάντως είναι ότι δεν αποκλείεται στις δημοτικές εκλογές να δούμε ψηφοδέλτια: ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από τους "Τσιπραμμένους"!!!!!

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!! ΧΑυγίτες έβαλαν 11χρονο να μιλάει για δικτάτορες και φασιστική ΔΤ! Να τους αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού

Εντάξει δεν είναι ακριβώς ΧΑυγίτες και γι αυτό δεν θα γίνει της πουτάν@ς... Είναι ΣΥΡΙΖΑίοι που έφεραν το μικρό παιδί από την Πάτρα για να διαβάσει, έξω απ' το ραδιομέγαρο, δήθεν δικό του ποίημα...

Σε κάποιους, που κατηγορούν τη ΧΑ για προσηλυτισμό και μαθήματα (Ιστορίας) μίσους, προκάλεσε ρίγη συγκίνηση σε άλλους όμως εύλογες απορίες ακόμη και θυμό: Πρόκειται για το βίντεο της 11χρονης Θεοδώρας από την Πάτρα που στήθηκε μπροστά σε κάμερα έξω από την Αγία Παρασκευή και...

Τριμερής συνάντηση Αιγύπτου, Ελλάδος, Κύπρου στο Κάιρο – Θα συζητήσουν και την ΑΟΖ

Τριμερής συνάντηση Αιγύπτου, Ελλάδος, Κύπρου στο Κάιρο – Θα συζητήσουν και την ΑΟΖ.

Τριμερής συνάντηση πραγματοποιείται σήμερα στο Κάιρο, με τη συμμετοχή της Αιγύπτου, της Ελλάδος και της Κύπρου, στο πλαίσιο πρόσφατης συμφωνίας των τριών χωρών.

BINTEO-"Θεία Δίκη" για τον...πονηρό οδηγό

Σε κανέναν οδηγό δεν αρέσει το μποτιλιάρισμα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνει επικίνδυνα πράγματα για να το αποφύγει. Ο οδηγός στο βίντεο που θα δείτε ήθελε να κάνει τον...πονηρό και στο τέλος το "πλήρωσε".

Νέα υπόθεση μικρής «Μαρίας» στη Θεσσαλονίκη

Υπόθεση που παρουσιάζει ομοιότητες με της μικρής «Μαρίας» στα Φάρσαλα, ερευνά η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη μετά από εντολή της τοπικής εισαγγελίας. Όπως έγινε γνωστό, αφορά ζευγάρι Ρομά από τον καταυλισμό των «Υψωμάτων Διαβατών» της Θεσσαλονίκης, το οποίο υπέβαλε δήλωση γέννησης παιδιού μόλις λίγους μήνες μετά από προηγούμενη γέννα που είχε δηλώσει.

Το μεγαλύτερο πείραμα απόδειξης της θεωρίας για την "καθαρότητα της φυλής" έγινε από εβραίο στη Θεσσαλονίκη!

Η τρομακτική θεωρία του Χίτλερ για την «καθαρότητα της φυλής», στην οποία στηρίχτηκαν οι Ναζί για τις μαζικές εκτελέσεις και τους εκτοπισμούς χιλιάδων ανθρώπων, είχε γεννηθεί πολλά χρόνια πριν στη Θεσσαλονίκη! Αυτή είναι η άγνωστη ιστορία του μικροβιολόγου Λούντβιχ Χίρτσφελντ και του μεγάλου ανθρώπινου πειράματος στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ζώης φωνάζει επειδή ο Παπούλιας τον γράφει στα παπάρια του

Καλά όταν άκουγε "έξω απ' το μαντρί σε τρώνε οι λύκοι", τι νόμιζε; Ότι το λένε για πλάκα;

Επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς Χρήστος Ζώης, υποστηρίζοντας ότι «δεν λειτουργεί υπέρ της θεσμικής του ιδιότητας», με αφορμή την άρνηση του Προέδρου, σύμφωνα με τον κ. Ζώη, να δεχθεί τόσο τον ίδιο, όσο και τους βουλευτές του κόμματός του κ.κ. Κουράκο και Σταυρογιάννη, σε συνάντηση.

ΒΙΝΤΕΟ-Μόνο ο ΓΑΠ έτσι: Φύτεψε δέντρο μαζί με τη γλάστρα...

Δείτε τον στο πάρκο Γκεζί στην Πόλη:

Καψής: Τετάρτη απόγευμα ή Πέμπτη πρωί μπαίνουν στην ΕΡΤ τεχνικοί της ΔΤ για να παραλάβουν τον εξοπλισμό

Μετά την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, αύριο αναμένεται να γίνουν τα επόμενα βήματα για την καταγραφή και παραλαβή του εξοπλισμού, παρουσία τεχνικών της ΔΤ και επιτροπής του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με δηλώσεις του Παντελή Καψή.

"Aν δεν υπήρχε ο Κεμάλ θα μας έλεγαν όλους Γιώργο"

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Mουαμέρ Ινζτέ, μιλώντας σε μνημόσυνο του κόμματος του για τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση βουλευτών ΝΔ - ΠαΣοΚ με Λαζαρίζη που παρέκαμψε τον Στουρνάρα

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού κ. Χρύσανθο Λαζαρίδη στο Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων, μετά τις ανοιχτές διαφωνίες που εξέφρασαν γαλάζιοι και πράσινοι βουλευτές για το νομοσχέδιο που έχει παρουσιάσει το υπουργείο Οικονομικών.

ΒΙΝΤΕΟ: Δεκάχρονος μιλάει ανάποδα!

Τους τρελαίνει όλους με το πρωτότυπο ταλέντο του ένας 10χρονος από τη Σκωτία...

Ο Cameron μπορεί και μιλά ανάποδα. Μάλιστα, ο πατέρας του ανέβασε ένα βίντεο στο διαδίκτυο για να αποδείξει τις ικανότητες του γιου του!...

Το λάβαμε το μήνυμα της μομφής Αλέξη;

του ωραίου Κ. Στούπα που ελπίζει ότι ο Αλέξης θα πάρει το μήνυμα και θα σοβαρευτεί...

Το μήνυμα της προχθεσινής μέρας είναι ενδεικτικό των αλλαγών που επωάζονται στην ελληνική κοινωνία.

Το πρωί στο διεθνή κλασσικό Μαραθώνιο συμμετείχαν 30.000 άνθρωποι. Το βράδυ της ίδιας μέρας στο Σύνταγμα στο κατ’ επίφαση παλλαϊκό κάλεσμα της αντιπολίτευσης δεν συμμετείχαν πάνω από 3-4.000.

Τσίπρας: Ντάξ΄ σε λαϊκές συγκεντρώσεις λέμε και καμιά μαλακί@ παραπάνω

Απολογητικός για τα όσα δήλωσε στο Τέξας εμφανίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας στα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χθες κατά την κοινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

CIA: "Πού είναι νηολογημένα τα πλοία των Ελλήνων εφοπλιστών"

Ούτε τα μισά από το σύνολο των εμπορικών πλοίων που ανήκουν σε Έλληνες εφοπλιστές δεν βρίσκονται υπό ελληνική σημαία, αποκαλύπτουν στοιχεία της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών CIA.

Η CIA στο «World Factbook» του 2013 έχει συγκεντρώσει πληροφορίες για 267 κράτη του κόσμου, σχετικά με την ιστορία τους, τη γεωγραφία, την πληθυσμιακή σύνθεση, την πολιτική σκηνή και την κεντρική διοίκηση, την οικονομία, τις τηλεπικοινωνίες, τις μεταφορές, και τα εθνικά θέματα.

Ο Ήλιος έχει μισοαναποδογυρίσει το μαγνητικό πεδίο του

Ήδη η πολικότητα του βορείου ημισφαιρίου του άστρου μας έχει αναστραφεί και πολύ σύντομα θα γίνει το ίδιο με την πολικότητα και του νοτίου ημισφαιρίου, με αποτέλεσμα ο μαγνητικός βορράς να έχει πλέον γίνει νότος και, αντίστροφα, ο νότος θα γίνει βορράς.

Ο Πάγκαλος γελάει και κοροϊδεύει Ραχήλ και Ζωή

Τη στάση της Ραχήλ Μακρή, αλλά και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου, έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή το περασμένο Σάββατο καυτηρίασε με δηλώσεις γεμάτες υπονοούμενα ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο κ. Πάγκαλος, αφού παραδέχτηκε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να ανέβει στα κάγκελα αναφέρθηκε στη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων χωρίς πάντως να την κατονομάσει.

Τουρκάλα δημοσιογράφος «τα χώνει» στον Ερντογάν: «Τι δουλειά έχουν στην Κύπρο 40.000 στρατιώτες σου;»

Αντιδράσεις ξεσήκωσαν ακόμα και εντός Τουρκίας οι δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν πως «δεν υπάρχει χώρα που ονομάζεται Κύπρος».

Η δημοσιογράφος Τουμάι Τουγιάν έγραψε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Yeni Duzen:

Έλεος κυρά μου ξεπέρασες και τον Άρης σε άχρηστα ταξιδάκια

Η Όλγα θα μας φέρει τουρίστες από την Αργεντινή... τι άλλο θ΄ ακούσουμε ρε γμτ!

​Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αργεντινή, προσκεκλημένη της κυβέρνησης της χώρας.

ΦΩΤΟ-Γιαυτό θα πάτε άπατοι: Ο Π. Φύσσας στην αφίσα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για το Πολυτεχνείο

Στην αφίσα κυριαρχεί φωτογραφία με το σύνθημα «Σήμερα πεθαίνει ο φασισμός», αλλά και το μήνυμα της πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ κατά του νεοναζισμού και της ρατσιστικής κοινωνικής βίας.

Συγκεκριμένα, η αφίσα του ΠΑΣΟΚ για την 40η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου περιλαμβάνει...

Ο Κακλαμάνης πάλευε με τον καρκίνο και τα παπαγαλάκια λέγαν ότι δεν πήγε εσκεμμένα στη ψηφοφορία

"Ήταν στο πρώτο στάδιο και σώθηκα χάρη στην έγκαιρη διάγνωση", σημειώνει ο βουλευτής της Ν.Δ. που μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του

Για την περιπέτεια της υγείας του και για την αντιμετώπιση του καρκίνου, με τον οποίο διαγνώστηκε και γι’ αυτό το λόγο νοσηλεύετηκε μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης.

Η Σεγκολέν αγόρασε αρχοντικό σπίτι στη Ρόδο, αξίας 600.000 ευρώ [εικόνα]

Η Ρουαγιάλ Σεγκολέν, στέλεχος του Σοσιαλιστικού κόμματος της Γαλλίας που διεκδίκησε την προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας με αντίπαλο τον εκλεγέντα – τότε – Νικολά Σαρκοζί, αγόρασε σπίτι στην παλαιά Πόλη της Ρόδου.

Μέχρι κι οι ξένοι τους κατάλαβαν-Die Welt: Συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ, νεοφασιστών και κομμουνιστών

«Συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ, νεοφασιστών και κομμουνιστών» είναι ο τίτλος άρθρου της εφημερίδας Die Welt. Στον υπότιτλο διαβάζουμε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε, χωρίς επιτυχία, να ανατρέψει την κυβέρνηση Σαμαρά. Στο τέλος βγήκαν χαμένες και οι δύο πλευρές».

Γελάει ο κόσμος με το σούργελο: Τον μισθό του στο ΚΚΕ έδωσε ο δημοσιογράφος Μπογιόπουλος

Ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος, προσέφερε τον μισθό του από την εφημερίδα "Ριζοσπάστης" στο ΚΚΕ.

Και Ρεπούση υπερ Τζάκρη: Είναι αντικείμενο σεξιστικής επίθεσης

Τις διάφορες σεξιστικές επιθέσεις που δέχεται η Θεοδώρα Τζάκρη με αφορμή το «ναι» που είπε στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση στι Twitter.

Διαφήμιση με ομοφυλόφιλο ηθοποιό προκαλέι σάλο στην Τουρκία (VIDEO)

Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι πολίτες

Ένα διαφημιστικό σποτ για το 11833 έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Τουρκία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Habertürk, πολλοί πολίτες τηλεφωνούν στα Μέσα Επικοινωνίας και αντιδρούν.

''Κόβονται'' όλα στην Τουρκία!

Συντηρητικοποιείται όλο και περισσότερο η πολιτική του Τούρκου Πρωθυπουργού κ.Ερντογάν, που τώρα όχι μόνο λαμβάνει όλα τα μέτρα προκειμένου να απαγορεύσει τους μικτούς φοιτητικούς κοιτώνες, αλλά σχεδιάζει και ...κατηχήσεις ώστε να διαπαιδαγωγηθούν οι μαθητές της Τουρκίας υπέρ της ηθικότητας!

Νέο δάνειο για την Ελλάδα με καλύτερο επιτόκιο

Ελαφρά καλύτερο το επιτόκιο για τη χώρα μας στο νέο δανεισμό μέσω τρίμηνων ομολόγων στον οποίο προέβη ο ΟΔΔΗΧ. Συνολικά αντλήθηκαν 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ

Ειδικότερα, η απόδοση διαμορφώθηκε στο...

Ο ΓΑΠ πραγματικός κηπουρός-φύτεψε δέντρα στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)εύει δέντρα

Την ώρα που ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε την προκλητική δήλωση ότι «δεν υπάρχει κράτος που να λέγεται Κύπρος», ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου έκανε τον κηπουρό στην Τουρκία και συμμετείχε σε οικολογικές δράσεις.

Αφού ο Αρβανιτόπουλος τα ξύνει είπε να παρέμβει μόνος του ο εισαγγελέας για τα κλειστά πανεπιστήμια

[Αν επρόκειτο για κανα διορισμό κολλητης του Αρβανιτόπουλου, όπως αυτής που πιάστηκε με τη μίζα στο χέρι στην υπόθεση του Οίκου Ναύτου, θα είχαν βγει καμία 10αριά ΦΕΚ... για τα κλειστά πανεπιστήμια μην κοντραριστούμε με τις συντεχνίες...]

Κατεπείγουσα ερευνά ξεκινά για τα κλειστά Πανεπιστήμια.

Συγκεκριμένα την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών προκάλεσε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» σχετικά με τη συνέχιση...

Πατριώτες του κώλου ALERT: Τροϊκανοί κέντραραν με το αστέρι της Μερσεντές μηχανόβιο... αλλά αστόχησαν (VIDEO)

Η είδηση φυσικά είναι απλή: "ο γνωστός έλληνας κάφρος πήγε να χωθεί ανάμεσα σε αυτοκίνητο και πεζοδρόμιο για να προσπεράσει σε δρόμο που έχει μόνο μία λωρίδα" αλλά για το γέλιο θα την παρουσιάζουμε όπως την παρουσιάζουν οι λαϊκιστές δημοσιοκάφροι στους ηλίθιους και δείτε παρακάτω την πραγματική είδηση:
Αντί να κοιτάξουν τον άνθρωπο που σωριάστηκε έσπευσαν να δουν αν χτύπησαν το αυτοκίνητο!

Τροχαίο ατύχημα προκάλεσαν οι τροικανοί την ώρα που έφταναν στο υπουργείο Οικονομικών για να το κρίσμο ραντεβού με τον Γ. Στουρνάρα.

Πάλι δεν έκατσε στο εδώλιο ο Μπαρμπαρούσης -Πήρε αναβολή για τις 13 Μαΐου

Νέα αναβολή για τις 13 Μαϊου,πήρε η δίκη των 11 στελεχών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Ο λόγος ήταν πως τρεις εκ των δικηγόρων των κατηγορουμένων δεν μπορούσαν να παραστούν, επειδή βρίσκονταν σε άλλα δικαστήρια.

Η φυσιολογική εικόνα ύγκρισης δύο πανεπιστημίων -Μάλτα και Θεσσαλονίκη

Σύγκριση ανάμεσα σε δύο εικόνες πανεπιστημίων έκανε χρήστης στο twitter. Αριστερά, η εικόνα προέρχεται από το πανεπιστήμιο της Μάλτας και δεξιά, από την Ιατρική Θεσσαλονίκης, με έντονα τα σημάδια εγκατάλειψης και αποσύνθεσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Νέο παραλήρημα Ραχήλ: Πάρε τη Τζάγκουαρ-Τζαμτζής: Δεν έχω κυρά μου

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή και τον βουλευτή της ΝΔ, Ιορδάνη Τζαμτζή, όταν η Ραχήλ πετάχτηκε να υπερασπιστεί τον ΣΥΡΙΖΑ!! Ο Τζαμτζής είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόταση για να πεταχτεί η Ραχήλ να πει: "Ενώ εσείς έχετε και να την απαντήσει ο πρώτος: 

naxios naxios's invitation is awaiting your response

 
 
 
 
 
naxios naxios would like to connect on LinkedIn. How would you like to respond?
 
 
 
naxios naxios
ENHMEROSH
 
 
 
 
You are receiving Reminder emails for pending invitations. Unsubscribe.
© 2013 LinkedIn Corporation. 2029 Stierlin Ct, Mountain View, CA 94043, USA.
 
 

Τέρενς ακούει;; Μαριάς: Στόχος η συγκρότηση μετώπου με τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς κόκκινες γραμμές και μαλακί@ς τούμπανα

Για αντιμνημονιακό μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έκανε λόγο ο Νότης Μαριάς. «Θα έχουμε συνάντηση με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο για ενδεχόμενη συνεργασία σε επίπεδο δήμων» σημείωσε.

ΒΙΝΤΕΟ-Ραχήλ πάλι χωρίς να πάρει τα χάπια της: Γελοίος ο Γεωργιάδης

Αμετανόητη δήλωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, για το χαρακτηρισμό "φασιστάκο" που απέδωσε στον Άδωνι Γεωργιάδη, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

BINTEO: Οι απίστευτοι διάλογοι Άκη - Σμπώκου που δείχνουν ποιος ηλήθιος κυβερνούσε επί 20 χρόνια!!!

[Οι διάλογοι είναι εντυπωσιακοί όχι από την άποψη ότι ο Άκης λέει πως ο Βαρδινογιάννης του είπε πως δεν μπορεί να παρέμβει στον Χατζηνικολάου γιατι τα παίρνει από αλλού, αλλά από το πόσο ηλίθιος είναι ο Άκης. Ο Σμπώκος προσπαθεί να του εξηγήσει κάποια απλά πράγματα και δεν μπορεί να καταλάβει την τύφλα του ο ηλίθιος!]

Νέους διαλόγους-φωτιά μεταξύ Άκη Τσοχατζόπουλου και Γιάννη Σμπώκου έφερε στο φως η τηλεοπτική εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
 
Στη συνομιλία που ακολουθεί, γίνεται λόγος για κατευθυνόμενο δημοσίευμα στην εφημερίδα REAL, του Νίκου Χατζηνικολάου, που μιλά για την αγορά των υποβρυχίων και βάλλει κατά του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Τελείωσε το παραμύθι και συνεχίζει...

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ ήταν απλά η καλύτερη λύση για να κόψει τον αέρα και τα πολλά λόγια... Αν είσαι καλύτερος, μιλάς στο χορτάρι και με τα γκολ σου δίνεις όλες τις απαντήσεις...

Πρετεντέρης: Περισσότερα εισιτήρια από τον ΣΥΡΙΖΑ έκοψε το… Παναιτωλικός-Λεβαδειακός


Τη μικρή προσέλευση πολιτών στη συγκέντρωση που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα, έξω από τη Βουλή, προκειμένου να αυξήσει την πίεση προς την κυβέρνηση, επισημαίνει με τον… δικό του τρόπο ο Γιάννης Πρετεντέρης, με το σημερινό άρθρο του στα “Νέα”.

Spartans workout: Η νέα μόδα για γυμναστική όπως την έκαναν οι Σπαρτιάτες [βίντεο]

Η νέα τάση στον πλανήτη του γυμνασμένου σώματος είναι εμπνευσμένη από τις συνήθειες των Σπαρτιατών. Πρόκειται για ένα απαιτητικό πρόγραμμα γυμναστικής που θα σας κάνει να ιδρώσετε, αλλά σίγουρα θα σας χαρίσει δυνατό και αδύνατο σώμα.

Ο «κομήτης του αιώνα» πλησιάζει τον Ήλιο

Ο παγωμένος κομήτης (που το πλήρες όνομά του είναι C/2012 S1 ISON) θα φθάσει στο κοντινότερο σημείο από τον καυτό Ήλιο στις 28 Νοεμβρίου, σε απόσταση περίπου 1,2 εκατ. χιλιομέτρων από αυτόν

Ο λεγόμενος «κομήτης του αιώνα» ISON πλησιάζει γοργά, με ταχύτητα 377 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο, τον πυρήνα του ηλιακού μας συστήματος, τον Ήλιο, και ήδη είναι τόσο φωτεινός, που...