05 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ ΑΗΔΙΑ: Αμα εχει λεφτα κινδυνευεις να σε ερωτουθουν τσουλια

Καυτά φιλιά για τον Λευτέρη Πανταζή και την αγαπημένη του

Φουλ ερωτευμένος είναι ο Λευτέρης Πανταζής. Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες με την νεαρή που του έχει κλέψει την καρδιά.

Ραχηλ: Η παιδεία μου επιτρέπει μόνο την εξύβριση ανδρών

Ραχήλ Μακρή καποια στιγμη:

ΒΙΝΤΕΟ-Περιστοιχισμενος απο γκομενακια... προβλεπει χρεοκοπια της Ελλαδος

Πριν από τρία χρόνια ο Νουριέλ Ρουμπινί προέβλεπε την χρεωκοπία της Ελλάδας προκαλώντας ανησυχία σε ολόκληρη την Ευρώπη και στις αγορές. Ο ίδιος πάντως ζει μία πολυτελέστατη ζωή στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Ο γνωστός οικονομολόγος ζει σε τριώροφο διαμέρισμα στο κέντρο του Μανχάταν, το οποίο αγόρασε το 2010 έναντι 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αιγυπτιος ΥΠΕΞ: Δεν μας ενδιαφέρει αν τρίτες χώρες (Τουρκια) ενοχληθούν απο τη συμφωνια για ΑΟΖ με την Ελλαδα

Τη δέσμευση της Αιγύπτου σε μια διμερή διαδικασία καθορισμού των θαλασσίων ζωνών, στη βάση του Διεθνούς Δικαίου Θαλάσσης, διακήρυξαν οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Αιγύπτου, κατά τη μεταξύ τους συνάντηση στο Κάιρο.

Βίντεο για τις Ευρωεκλογές

Δείτε το teaser για το εναρκτήριο λάκτισμα των Ευρωεκλογών που θα γίνει στο Στρασβούργο στις 10 Σεπτεμβρίου. To βίντεο προβάλλει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ευρωζώνη, οικονομικές και κατ΄ επέκταση κοινωνικές.

ΒΙΝΤΕΟ: Μην ξεχνιομαστε!

Μην ξεχναμε ποιος ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ:

Περιμένουν το αέριο για το «άναμμα της φλόγας» στην πλατφόρμα της Noble

Οι ρυθμοί ανόδου του αερίου από βάθος περίπου 5.000 μέτρων καθώς και τεχνικές δυσκολίες, δεν κατέστησαν εφικτό το να ανάψει σήμερα η φλόγα, το χρώμα της οποίας δεν αναμένεται να είναι μπλε χρώματος, αλλά πορτοκαλοκίτρινο

Τις επόμενες ημέρες τα σπουδαία σε ό,τι αφορά το περίφημο «άναμμα της φλόγας» στο τεμάχιο «12» στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.

Απάντηση ΥΠΟΙΚ σε ηλιθιους και Παναγόπουλο για τη διαθεση του πρωτογενους πλεονασματος

Σχετικά με τις δηλώσεις του Προέδρου της ΓΣΕΕ κ. Γιάννη Παναγόπουλου, για τις δυνατότητες ή μη διάθεσης μέρους του πρωτογενούς πλεονάσματος για κοινωνική πολιτική, το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει τα εξής:

"Aσπίδα" στον Καραμανλή και από τον Παπαμιμίκο!

Τι είπε ο γραμματέας της ΝΔ για τις επιθέσεις Παπανδρέου...

Ως έμμεση στήριξη στον Κώστα Καραμανλή- η πρώτη φορά που γίνετα κάτι τέτοιοι- μπορεί να θεωρηθεί η ανάρτηση μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, του γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου. Ο νεαρός πολιτικός, επιτέθηκε στον ΓΑΠ λέγοντας πως δεν δικαιούται να ασκεί κριτική.

Αυτή η φωτογραφία της εφημερίδας NY Times μπορεί να αλλάξει τη γνώμη των μελών του Κογκρέσου

Αντικαθεστωτικοί αντάρτες εκτελούν εν ψυχρώ στρατιώτες του συριακού στρατού. Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε σήμερα στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας New York Times.

Έμεινε μόνος του ο Ομπάμα... με τον Βενιζελο

H Eυρωπαϊκή Ένωση λέει «όχι» σε χτύπημα στη Συρία

Κατά μιας στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία τάχθηκε σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν φαν Ρομπάι. «Αν και σεβόμαστε τις πρόσφατες εκκλήσεις για την ανάληψη δράσης (στη Συρία), πρέπει να προχωρήσουμε με τη διαδικασία του ΟΗΕ», είπε ο Ρομπάι στους δημοσιογράφους στην έναρξη της συνόδου των G20.

Η Αυτοκρατορία της Τραπεζούντας

H ελληνική αυτοκρατορία του Πόντου

H άνοιξη του 1204 μ.X. υπήρξε μοιραία για τον Eλληνισμό. Στις 13 Aπριλίου οι Σταυροφόροι είχαν εκπορθήσει την Kωνσταντινούπολη και είχαν καταλύσει την ελληνική Aυτοκρατορία του Bυζαντίου.
Διέλυσαν έτσι τον κεντρικό ιστό του μοναδικού χριστιανικού κράτους της Aνατολής, που θα μπορούσε να αποτελέσει ουσιαστικό εμπόδιο στο επεκτατικό Iσλάμ, αραβικό και τουρκικό.

Γκιουλεκας: Μην ασχολείσαι με τη θρησκεία μας κοριτσι μου

«Η θέση που εκφράζω, είναι θέση της ΔΗΜΑΡ» απαντά η βουλευτής του κόμματος του Φώτη Κουβέλη

Στην άποψη ότι πρέπει να καταργηθεί η διδασκαλία των Θρησκευτικών στα ελληνικά λύκεια επέμεινε η κυρία Μαρία Ρεπούση, διαβεβαιώνοντας μάλιστα ότι η θέση που εκφράζει «είναι και θέση της ΔΗΜΑΡ».

Φτανουν και οι τροχονομοι των αμερικανων: Τρία ρωσικά πολεμικά πλοία κατευθύνονται στην ανατολική Μεσόγειο... στο κατεβασμα θα καταλαβουν και την Πολη... οπως λεει η Προφητεια

Πέρασαν σήμερα τα στενά του Βοσπόρου - Πρόκειται για ένα πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου και δύο μεγάλα αποβατικά σκάφη... για παν ενδεχομενο, μηπως και οι αμερικανοι χρειαστουν λιγη βοηθεια στο να πετσοκοψουν τους πρωην προστατευομενους του Πουτιν

Τα στενά του Βοσπόρου με προορισμό την Ανατολική Μεσόγειο πέρασαν σήμερα τρία ρωσικά πολεμικά πλοία, σύμφωνα με ρωσική στρατιωτική πηγή, την ώρα που παραμένει στο τραπέζι το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης κατά του καθεστώτος της Δαμασκού.

Στη ΔΕΘ θα μεταφερθεί το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου με εντολή Δένδια Print E-mail

Παρελθόν από την πλατεία Αριστοτέλους θα αποτελέσει σε λίγο καιρό το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου. Με εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα θα μετεγκατασταθεί στους χώρους της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Μετά τα στέφανα ήρθαν οι χειροπέδες – Συνελήφθησαν γιατί έκαναν «λευκό» γάμο στην Αριδαία

Δεν είχε βίο... ανθόσπαρτο ένα ζευγάρι στην Αριδαία της Εδεσας. Λίγες εβδομάδες αφότου έγιναν σύζυγοι, ένας 47χρονος και μία 38χρονη συνελήφθησαν και κατηγορούνται πως ο γάμος τους ήταν «λευκός». Παράλληλα ένα τρίτο άτομο κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός.

Μνημείο της «Μεγάλης Μακεδονίας» με τον Ήλιο της Βεργίνας στη Γευγελή... κοντα στο καζινο οπου τα ακουμπανε οι μαλακ@ς απ' τη Θεσσαλονικη

Ο Δήμος της Γευγελής στα Σκόπια τοποθέτησε μνημείο στο κέντρο της πόλης για τους πολιτικούς κρατούμενους και διωχθέντες από την ΠΓΔΜ την περίοδο από το 1945 έως το 1990 (περίοδος ενιαίας Γιουγκοσλαβίας).

Το μνημείο, όπως αναφέρουν ορισμένα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, τοποθετήθηκε μπροστά στην είσοδο του δημοτικού θεάτρου στη Γευγελή, σε μία πόλη που βρίσκεται στα σύνορα δηλαδή με την Ελλάδα και...

Περιορίζονται οι υπάλληλοι σε κυβερνητικά γραφεία με εντολη Σαμαρα

Τον περαιτέρω περιορισμό του αριθμού των υπηρετούντων σε κυβερνητικά γραφεία, θα προβλέπει νέα απόφαση του Πρωθυπουργού.

Όπως γίνεται γνωστό με έγγραφο του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, «η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού βρίσκεται σε επικοινωνία τόσο με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, όσο και με κάθε υπουργείο ξεχωριστά, προκειμένου...

BINTEO: Ήρθε το τέλος του κόσμου;;

Το «τέλος του κόσμου» ήρθε μέσα από μια τηλεόραση!

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας αν δείτε τη νέα τηλεοπτική διαφήμιση της LG!

Έξι τουρκικά μαχητικά αναχαιτιστηκαν πάνω από το Αγαθονήσι

Στις 15:04 το μεσημέρι της Πέμπτης σχηματισμός έξι τουρκικών αεροσκαφών αποτελούμενος από τέσσερα φάντομ και δύο F-16 πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι.

Πανηγύρι ΔΕΘ με Χατζηγιάννη, Μαζωνακη και Παπαρίζου

Παπαρίζου, Μαζωνάκης, Ζήνα, Χατζηγιάννης και πολλοί ακόμη θα τραγουδήσουν στη Διεθνη Έκθεση Θεσσαλονικής
Aκούγεται τόσο περίεργο όσο και αστείο... Η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα μετατραπεί σε… πίστα! Μεγάλη πίστα, κιόλας, αφού πέρα από το πολιτικό και τεχνολογικό κομμάτι, θα υπάρξει και... καλλιτεχνικό!

Και την ευλογία του Αρχιεπισκόπου ζητά ο Κουτσούμπας

Ο Γραμματέας του ΚΚΕ περνάει για πρώτη φορά το κατώφλι της Αρχιεπισκοπής

Δεν το συνήθιζε η Αλέκα Παπαρήγα, ούτε ο Δημήτρης Κουτσούμπας μάλλον θα το συνηθίσει, αλλά την Τρίτη θα τον δούμε...

Προς διμερή διαδικασία καθορισμού AOZ Ελλάδα και Αίγυπτος

Προς επαναπροσέγγιση Αθήνας - Καίρου στη μετά- Μόρσι εποχή; Τη δέσμευση της Αιγύπτου σε μια διμερή διαδικασία καθορισμού των θαλασσίων ζωνών, στη βάση του Διεθνούς Δικαίου Θαλάσσης διακήρυξαν οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Αιγύπτου, κατά τη μεταξύ τους συνάντηση στο Κάιρο.

Παιζει τωρα το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ΔΤ- Το άγχος του Προκόπη Καθαροσπορη

Είναι γεγονός: η νεοσύστατη Δημόσια Τηλεόραση εξέπεμψε το πρώτο δελτίο ειδήσεων στην ιστορία της με κεντρικό παρουσιαστή ειδήσεων τον κωλοτουμπα κολλητο του Καψη, Προκόπη Καθαροσπορη.

Ξεφτιλα ρε Ελενη!! Πόσα χρήματα θα δίνει η Μενεγάκη στη νέα "φιλιππινεζα";

Ποια προσόντα ζήτησε να έχει απαραιτήτως;

Αλλάζει νταντά η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με το περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ,καθώς η προηγούμενη που ήταν από τις Φιλιππίνες, επέστρεψε στην πατρίδα της, όπως αναφέρει ο Παναγιώτης Άνταμς, ιδιοκτήτης γραφείου οικιακού προσωπικού.

Ηurriyet: Τζαμί και πάλι η Αγία Σοφία;

Μετά τις μετατροπές του ιστορικού ναού της Αγίας Σοφίας της Νίκαιας και της Αγίας Σοφίας Τραπεζούντας από μουσείο σε τζαμί, παρά τις διαμαρτυρίες πολλών κατοίκων της περιοχής, τώρα έρχεται η σειρά της προστατευόμενη από την UNESCO Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης να ξαναγίνει και πάλι μουσουλμανικό τέμενος.

Ρεμάλι, μας «δημεύουν», τα ρεμάλια

Ρέα Βιτάλη

Κάθε παρέα έχει και το ρεμάλι της. Το ίδιο και η δική μας. Τα ρεμάλια μερικές φορές καβατζάρουν γλυκά αισθήματα από την παρέα, σε αναντιστοιχία με το γεγονός ότι είναι ρεμάλια. Ίσως γιατί η ζωή και οι επιλογές τους φαντάζουν σαν «ξωτική» διαδρομή στα μάτια των «σωστών». Το συμπαθούσα το ρεμάλι και του στάθηκα σε κάθε δυσκολία της ζωής του, παρ' όλο ότι μονίμως του τραβούσα και ένα γενναίο χεσίδι που κατέληγε:

Χαράτσι... αγάπης η κάρτα φιλάθλου!

Χαράτσι... αγάπης φαίνεται πως βάζει ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός σε όσους θέλουν να τον παρακολουθήσουν αφού θα πρέπει να δώσουν 10 ευρώ για χάρη του ερασιτέχνη...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Δεν θα παρουσιαζει ο Προκοπης Δουκας το δελτιο της ΔΤ!!! Δειτε ποιος ειναι ο νεος παρουσιαστης!

Τελικα οπως πληροφορουμαστε στο δελτιο της Δημοσιας Τηλεορασης, που αναμενεται να βγει σε λιγο στον αερα, δεν θα το παρουσιαζει ο γνωστος Προκοπης Δουκας αλλα ο αγνωστος...

Αρθρο-ύμνος της Al-Ahram για την Ελλάδα: Να υποδεχθούμε τον Βενιζέλο ως “Αραβα φίλο”

Στο πλαίσιο της προβολής της Ελλάδας και της θετικής στάσης της απέναντι στην Αίγυπτο, που κορυφώνεται με την επίσκεψη του Έλληνα Αντιπροέδρου και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, τα τοπικά ΜΜΕ εξακολουθούν και προβάλλουν εκτενώς τη χώρα μας.

O διευθυντής της Volvo ρίσκαρε τη ζωή του σε νέα διαφήμιση

Κρεμάστηκε στα 20 μέτρα-Γυρίστηκε χωρίς οπτικά εφέ!

Ο πρόεδρος της Volvo Trucks έχει τόση εμπιστοσύνη στην ανθεκτικότητα των οχημάτων της σουηδικής εταιρίας που στέκεται κρεμασμένος στο νέο μοντέλο της εταιρίας FMX που είναι δεμένο σε ένα γερανό 20 μέτρα από τη θάλασσα."Οφείλω να ομολογήσω ότι είχα ένα σφίξιμο στο στομάχι. Δεν είμαι ορειβάτης και δεν μου αρέσουν τα ύψη" ανέφερε ο Claes Nilsson.

Ε και; «Συγγνώμη» του Άκη για το Μνημόνιο και το ΠΑΣΟΚ

«Αφήστε τη Βίκυ, εγώ είχα την ευθύνη των οικονομικών» - Έκλαψε η σύζυγος του πρώην υπουργού - Τον «καίνε» οι συγκατηγορούμενοί του

«Είμαι θύμα πολιτικής και δικαστικής δίωξης» επανέλαβε σε παρέμβασή του στο δικαστήριο ο Ακης Τσοχατζόπουλος και τόνισε πως η σύζυγός του, Βίκυ Στάματη δεν έχει καμία ευθύνη και η προφυλάκισή της είναι παράνομη.

Ενα διακοσμητικό στοιχείο προσθεσε η Φωφη στην παρακμή

Του Στέφανου Κασιμάτη

Λόγω της γεωγραφικής θέσης της, η γραφική νήσος Σκύρος έχει σημαντικό ρόλο στην άμυνα του Αιγαίου. Για τον λόγο αυτόν, σταθμεύουν εκεί πάντα ένα ζεύγος αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας από την Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα (δύο ιστορικά F-4 Phantom, εκσυγχρονισμένα), που προστατεύονται από μία συστοιχία αντιεροπορικών βλημάτων. Είναι, επίσης, εγκατεστημένα στο νησί κάποια κλιμάκια του Ναυτικού (ένας σταθμός ανεφοδιασμού καυσίμων -τουτέστιν, βενζινάδικο-, ένα παρατηρητήριο και μία μοίρα κατευθυνόμενων βλημάτων Exocet). Αυτό είναι όλο. Αμφιβάλλω αν το προσωπικό των μονίμων στελεχών που υπηρετούν στο νησί ξεπερνά τα πενήντα άτομα.

Που χάθηκαν οι πατριώτες του κώλου;

Ναι για αυτούς που έστησαν στο απόσπασμα τον Γιώργο Κατίδη μιλάω... Για αυτούς που μας ζάλισαν τα @@ με τον "ναζιστή" και έκαναν γαργάρα την φώτο του Κάτσε, μιλώντας για άγνοια!

Έληξε οι κοτες την κατάληψη στο δημαρχείο Ιωαννίνων... μολις εμφανιστηκαν τα ΜΑΤ

Έληξε η κατάληψη αντιεξουσιαστών στο δημαρχείο Ιωαννίνων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι καταληψίες αναφέρουν ότι η κινητοποίηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ενός πανελλαδικού συντονισμού με αφορμή τις πρόσφατες εκκενώσεις των καταλήψεων.

Πάρτι φοροδιαφυγής στη Ρόδο (μονο;) -Ιδιοκτήτες ακινήτων τα νοικιάζουν παράνομα και θησαυρίζουν

Δεν έχει τέλος η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα, καθώς σε κάθε έλεγχο του ΣΔΟΕ όλο και κάποια νέα παράβαση θα διαπιστωθεί η οποία συνήθως κοστίζει στο κράτος αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Η Φώφη κάνει πόλεμο: Φυλαχτείτε...

του Κωστα Στουπα

Μια χώρα στο σταυροδρόμι της Ευρώπης με την Ασία και την Αφρικής, δηλαδή μια χώρα των συνόρων όπως η Ελλάδα, χρειάζεται ισχυρές ένοπλες δυνάμεις με αποτρεπτική ισχύ «άμα την εμφανίσει» αλλά και «εν τη παλάμη» αν χρειαστεί.

Η παρουσία αμυντικής βιομηχανίας σε μια χώρα είναι επιθυμητή αλλά όχι αναγκαία για την εθνική της ασφάλεια. Επιθυμητή γιατί εξασφαλίζει κάποιου είδους ανεξαρτησία σε κρίσιμες περιόδους, αλλά κυρίως γιατί συμβάλει στην Εθνική Οικονομία με τη δημιουργία θέσεων εργασίας, φορολογητέας ύλης, αλλά και know how.

Πρακτορες της Μερκελ ηταν: Βρέθηκαν 1.326 λογιστές «μαϊμού» με πρόσβαση στο Taxis

Στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών διαβιβάστηκαν τα στοιχεία 1.326 φυσικών προσώπων, τα οποία, ενώ είχαν κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet ως λογιστές, δεν διαθέτουν την επαγγελματική ταυτότητα λογιστή. Δηλαδή δεν έχουν ελέχθη, ούτε πιστοποιηθεί.

Φράγκος Φραγκούλης: "Να αποφασίσει ο ΠΑΟΚ την τιμωρία"

Ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης τοποθετήθηκε για το θέμα του Εργκούς Κάτσε, λέγοντας ότι δεν μπορεί ο καθένας να αναφερθεί στην τιμωρία του

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο "Metropolis":

To Left.gr γελαει με την ξεφτιλα του Προκόπη Δούκα: Γιατί απόψε δεν θα δω το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ΔΤ

Το μεσημερι (στις 4:15) εδω, μια αποκαλυψη για πολλα γελια για τον επαναστατη Προκοπη που εγινε γατακι

Ο γνωστός παρουσιαστής Προκόπης Δούκας θα αναλάβει το δελτίο ειδήσεων της νέας Δημόσιας Τηλεόρασης και περιέγραψε σε πάνω από 1.000 λέξεις, με άρθρο του, τους λόγους που τον οδήγησαν να κάνει αίτηση για να προσλήφθεί. Το σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ left.gr του απαντάει.

Δεν υπαρχει λεμε!!! Αγαμ@@ες θυγατερες ετων 70 διαμαρτυρονται που τους εκοψαν τη δευτερη συνταξη!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ

[Τι πληρωναμε ρε πουστ@ μου τοσα χρονια!!! Την καθε τεμπελα που λεει "οι γονεις μας ειχαν πληρωσει εισφορες και δικαιουμαστε συνταξη";; ΄Η αυτες που συζουσαν και εκαναν παιδια γιατι αν παντρευοντουσαν θα τους κοβοταν η συνταξη;;; Μα για ποσο μαλακ@ς μας εχουν ολες αυτες οι γιαγιαδες που διαμαρτυρονται επειδη τους κοβεται η δευτερη ΄η η τριτη συνταξη;;]

Διαμαρτυρία πραγματοποιούν οι άγαμες θυγατέρες στρατιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Αντιδρούν στις περικοπές των συντάξεων.

Αντώναρος: «Στην κυβέρνηση Καραμανλή πληρώναμε τα δάνεια του “Τσοβόλα δώσ' τα όλα”»

Στην αντεπίθεση φαίνεται ότι περνά το μπλοκ των λεγόμενων «Καραμανλικών» της ΝΔ, μετά τα όσα ακούστηκαν στο Συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ για το καταστροφικό έργο των κυβερνήσεων Καραμανλή, από τους πρώην Πρωθυπουργούς, Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου.

Κύπρος: Άναψε η φλόγα στο «οικόπεδο 12»

Ιστορικής σημασίας είναι η σημερινή ημέρα για την Κύπρο, καθώς άναψε η φλόγα από το φυσικό αέριο που βγήκε στην επιφάνεια, στο τεμάχιο «Αφροδίτη» του οικοπέδου 12 της κυπριακής ΑΟΖ, σηματοδοτώντας την πρώτη δοκιμαστική παραγωγή φυσικού αερίου.

Πρόστιμο 5 εκατ. στον Μέσι εκτος τα 10 που ειχε φαει προηγουμενως

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, Λιονέλ Μέσι και ο πατέρας του κατέβαλαν 5 εκατομμύρια ευρώ στις ισπανικές αρχές, για φοροδιαφυγή μεταξύ 2007 και 2009. Η πληρωμή της «αποζημίωσης» έγινε στις 14 Αυγούστου και περιλαμβάνει επίσης και τους τόκους, ενώ καλύπτει την περίοδο 2007-2009, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Ποιοι είναι οι φόροι προς τρίτους που θα καταργήσει η Τρόικα


Το πρόβλημα της ανταγωνιστικότητας στην οικονομία είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει η Τρόικα, η οποία θα βάλει στο μικροσκόπιο πάνω από 200 φόρους προς τρίτους, οι οποίοι επιβαρύνουν το κράτος τουλάχιστον μισό δισ. ευρώ ετησίως.

Μετά την μπλούζα με τον παπαγάλο η Ραχήλ Μακρή έβαλε ενα strapless μπλουζάκι για να βγει στον ΑΝΤ1 [εικόνα]

Μετά την μπλούζα με τον παπαγάλο η οποία έκλεψε ομολογουμένως τις εντυπώσεις στη Βουλή και όχι μόνο, η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Ραχήλ Μακρή, αποφάσισε για άλλη μια φορά να ντυθεί με ιδιαίτερο τρόπο, φορώντας strapless μπλούζα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Αυτό ήταν το πραγματικό ΠΑΣΟΚ

«Βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν την επιβολή της δικτατορίας του ‘67. Τρεις άνδρες, φίλοι από τα γυμνασιακά τους χρόνια, πίνουν τον καφέ τους σε κεντρικό καφενείο της Αθήνας.

Ο ένας είναι ψηλός, αρκετά γεμάτος, με εκφραστικό πρόσωπο και βροντώδες γέλιο.

«Για 6ο συνεχή μήνα θετικό το ισοζύγιο προσλήψεων - απολύσεων»

Για τον «καλύτερο Αύγουστο της τελευταίας δεκαετίας, καθώς δημιουργήθηκαν 10.969 νέες θέσεις εργασίας», έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη» για τον μήνα Αύγουστο.

Πάγκαλος: «Για να βλάψει τον ΓΑΠ ο Σημίτης δεν είπε τίποτα για τον Καραμανλή-Ο Τσιπρας δν ξερει οτι το ονομα του ειναι βλαχικο»

Σε νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε την Πέμπτη ο Θόδωρος Πάγκαλος ο οποίος αφού καυτηρίασε την φράση του Αλέξη Τσίπρα περί «βλαχοδήμαρχων» - «δεν ξέρει ούτε ο κ. Τσίπρας ότι το όνομά του είναι βλάχικο» - επιτέθηκε στον Κώστα Σημίτη κατηγορώντας τον ότι για να βλάψει τον Γιώργο Παπανδρέου «αθωώνει τον Καραμανλή».

Έλληνας διεκδικεί με... Βίσση τον δήμο της Νέας Υόρκης!

Μπορεί η Άννα Βίσση να είναι στην Αμερική και να περιμένει από  μέρα σε μέρα να γίνει γιαγιά, όμως, τους Έλληνες δεν τους ξεχνά: στο πλευρό του ομογενή που διεκδικεί τον δήμο της Νέας Υόρκης βρέθηκε η τραγουδίστρια!

ΠΥΡ στους "ελληνικούς" S 300 - Τι συζήτησε και συμφώνησε ο Α/ΓΕΑ στη Μόσχα

Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ 

Το ''πράσινο φως'' για την εκτέλεση της πρώτης βολής των Ελληνικών S-300 έδωσαν οι Ρώσοι τεχνικοί και εφόσον αγοραστεί έγκαιρα ο ιπτάμενος στόχος, η βολή θα πραγματοποιηθεί εντός του 2013 στην Κρήτη.

Σοκ στη showbiz από το φρικτό θάνατο γνωστού μοντέλο (φωτό)

Βρέθηκε κατακρεουργημένη. Την σκότωσε ο άντρας της γιατί τον κόλλησε Aids!

Το πτώμα της Yulia Loshagina βρέθηκε κακοποιημένο και απανθρακωμένο σε δάσος στα Ουράλια Όρη.

Άκης: Αναλαμβάνω την ευθύνη, αποφυλακίστε τη γυναίκα μου

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κάνοντας νέα έκκληση στους δικαστές ζήτησε την αποφυλάκιση της γυναίκας του, Βίκυς Σταμάτη, επισημαίνοντας ότι αυτός έχει την ευθύνη των οικονομικών.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Βαρουφάκης ειπε οτι το δημόσιο πτώχευσε το 2009 και ο Καψης του απαντησε για να γινει μπαχαλο

Για λάθη που έγιναν στο παρελθόν σχετικά με τον δανεισμό της χώρας μας, έκανε λόγο ο καθηγητής οικονομικής θεωρίας Γιάννης Βαρουφάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Το πόθεν έσχες της Ρεάλ στο Ευρωκοινοβούλιο, λόγω μεταγραφής Μπέιλ

Ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο για την πηγή των χρημάτων που έδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης στην Τότεναμ για τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ προτίθεται να καταθέσει ο ολλανδός ευρωβουλευτής Ντερκ Γιαν Επινγκ.

Ο Καζαντζάκης περιγράφει τη στιγμή που γνώρισε το Νίτσε χάρη σε μια άγνωστη φοιτήτρια

Μια μέρα εκεί που διάβαζα σκυμμένος στη Βιβλιοθήκη της Άγιας Γενεβιέβης, μια κοπέλα με ζύγωσε κι έγειρε από πάνω μου. Κρατούσε ανοιχτό ένα βιβλίο κι είχε βάλει το χέρι της κάτω από τη φωτογραφία ενός αντρός που 'χε το βιβλίο, για να κρύψει τ' όνομά του, και με κοίταζε με κατάπληξη.

Καταληψεις αναρχοαπλυτων στα δημαρχεια Ιωαννινων και Ηρακλειου


Στο δημαρχείο Ιωαννίνων εισέβαλαν αντιεξουσιαστές, οι οποίοι έβγαλαν τους υπαλλήλους έξω από τα γραφεία και κατέλαβαν τον χώρο.

Ασπίδα Λυκουρέντζος: Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οφείλει να αντιδράσει σε οσα ειπαν οι ΠΑΣΟΚοι για τον Καραμανλη

Τι ζητάει από Μαξίμου και Συγγρού ο πρώην υπουργός και σημειώνει επιτακτικά «Περιμένω να απαντήσει η Ν.Δ.»!

Ηχηρό μήνυμα στέλνει με το «καλημέρα σας» ο Ανδρέας Λυκουρέντζος σε Μαξίμου και Συγγρού μία ημέρα μετά από το διήμερο συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ.

Σαμαρας: Οχι ευχαριστω δεν θελω να αλλαξω δικτυο...

"Όχι, δεν θα πάρω προσφορά για να αλλάξω την τηλεφωνική μου σύνδεση, σας ευχαριστώ". Ένα απίστευτο τηλεφώνημα από εταιρία κινητής τηλεφωνίας δέχτηκε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια...

Καψής: Σήμερα θα βγει το δελτίο ειδήσεων της ΔΤ

Τεράστια τα τεχνικά προβλήματα που ανέβαλαν τη χθεσινή πρεμιέρα

Σήμερα τελικά θα βγει στον αέρα το πρώτο δελτίο ειδήσεων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ανέφερε ο υφυπουργός Παντελής Καψής, αφού χθες τα μεγάλα τεχνικά προβλήματα δεν επέτρεψαν τη μετάδοση του.