08 Αυγούστου 2013

Oι αξέχαστες διάσημες Ελληνίδες που φωτογραφήθηκαν γυμνές στο Playboy [εικόνες]

Θρυλικές, σχεδόν εικαστικές θεωρούνται πλέον κάποιες από τις φωτογραφίες διάσημων Ελληνίδων, μερικές εκ των οποίων θρύλοι της ελληνικής σκηνής, που γυμνές πόζαραν στο φακό σημαντικών Ελλήνων φωτογράφων για το περιοδικό Playboy.

"Η προπαγάνδα του φόβου της αριστερας"... και του ΠΑΣΟΚ Πασχο μου! Και του ΠΑΣΟΚ!

Πολυ σωστα οσα λεει ο Πασχος αλλα ο πονηρουλης τα λεει γενικα και αοριστα για αριστερα και αφηνει εντεχνως το ΠΑΣΟΚ απ' εξω... στα παραδειγματα που φερνει ομως δεν ειχε τη "δυναμη" να αντιδρασει ο ΣΥΡΙΖΑ... εμεις θυμομαστε οτι ο φιλος του ο Γιωργακης ετρεχε να σταματησει το "ξεπουλημα" του λιμανιου στην COSCO ΄η ελεγε οτι θα πεφτουν τα αεροπλανα αν ιδιωτικοποιηθει η Ολυμπιακη... ετσι δεν ειναι Πασχο; Αλλα τοτε κι εσυ δεν μιλαγες γιατι μασαγες κι εσυ καλα δινοντας συμβουλες στον Γιαννη Ραγκουση-Νταλαρα ;)

Του Πάσχου Μανδραβέλη

Αν βρεθεί κάποιος στο λιμάνι του Πειραιά θα δει μεγάλη κίνηση. Οχι μόνο των ακτοπλοϊκών προς τα ελληνικά νησιά, αλλά και τεράστιων κρουαζιερόπλοιων που αποβιβάζουν χιλιάδες τουρίστες, έστω για μια βόλτα στην Αθήνα. Αυτό αφήνει κέρδη.

Εντυπωσιακές φωτογραφίες: Όταν κοιτάς την Αθήνα, από ψηλά! ΕΦΑΡΜΟΓΗ


Η ρώσικη ιστοσελίδα airpano.ru δημοσιεύει εντυπωσιακές φωτογραφίες της Αθήνας από ψηλά σε υψηλή ανάλυση, παρέχοντας στον χρήστη τη δυνατότητα 3D περιήγησης.

ΦΩΤΟ: Μοιρασε πονο στα γατακια ρε Κυριακο!!!

Τα γαυρακια να μην δουν αυτη τη φωτο γιατι θα εκνευριστουν πολυ:

Ειδήσεις σε τίτλους και κουιζ "βρες την πόλη"

Δείτε τις ειδήσεις που ο τίτλος τα λέει όλα και βρείτε την πόλη:

Τόρες τριετίας και... δικαιολογίες τέλος!

Ο Μιγκέλ Τόρες υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές και ο Μίτσελ δεν έχει πλέον τίποτα άλλο να ζητήσει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη...

ΒΙΝΤΕΟ- «Δεν βλέπω εκλογές περάσαμε τα δύσκολα»

Ο πρωθυπουργός μετέβη χθες στη Νέα Υόρκη και συναντήθηκε με τους επικεφαλης των 20 μεγαλύτερων επενδυτικών σχημάτων των ΗΠΑ. Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο Πρωθυπουργός απάντησε σε πολλά ερωτήματα των Αμερικάνων επενδυτών.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Κέρι εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ έκανε δηλώσεις, στις οποίες τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Κέρι εξέφρσε την αλληλλεγγύη του του προς τον ελληνικό λαό.

"Ψωναρα" ο Σαμαρας! Τοσο "ψωνιο" που πηγε χωρις φωτογραφο στις ΗΠΑ... Δειτε την πρωτη φωτο απο το ταξιδι του

Χωρίς πρόσωπα αλλά με την ελληνική σημαία στο επίκεντρο είναι η πρώτη φωτογραφία που βλέπουμε από το ταξίδι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ. Είναι αυτή που ανάρτησε  ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης στο Twitter, από...

Τον πουλο παλι τα γατακια του ΣΥΡΙΖΑ της ΕΡΤ: Στη ΔΤ το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου – Το πρόγραμμα των μεταδόσεων

Τα νέα «κατορθώματα» του Γιουσέιν Μπολτ και των... φίλων του θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι Ελληνες φίλαθλοι αντιθετα με τις προβλεψεις του ΣΥΡΙΖΑιου (πλεον) λαμογιου Καλφαγιαννη της ΕΡΤ, που σε συνεντευξη πριν 1 μηνα μας ελεγε οτι οχι μονο δεν θα δουνε οι Ελληνες αθλητικες διοργανωσεις που εχει πληρωσει η παλια ΕΡΤ αλλα το κρατος θα κληθει να πληρωσει και μεγαλες ρητρες αποζηλιωσης.... Οπως έγινε γνωστό, η Δημόσια Τηλεόραση θα δειξει κανονικα το Παγκοσμιο πρωταθλημα στίβου, το οποίο ξεκινά το Σάββατο (10/8) στη Μόσχα.

Στους αγώνες, που ολοκληρώνονται...

Αυτή η πισίνα στην Κίνα είναι η πιο απάνθρωπα συνωστισμένη στον κόσμο [βίντεο]

Αν δυσφορείτε με τις πολυσύχναστες παραλίες και πισίνες όπου μόλις μερικά μέτρα απόστασης σας χωρίζουν από τον συνάνθρωπό σας, τότε θα πρέπει να δείτε τι συμβαίνει στην πισίνα που καταγράφεται παρακάτω. Η ονομασία της τα λέει όλα: «Νεκρή Θάλασσα»...

Συνελήφθη 63χρονοπολωνο ζωο για αποπλάνηση παιδιού σε κάμπινγκ της Πιερίας

Κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιού συνελήφθη 63χρονος από αστυνομικούς της Ασφαλείας Κατερίνης. Σε βάρος του 63χρονου Πολωνού προηγήθηκε καταγγελία από πελάτες κάμπινγκ, σε χωριό της Πιερίας, σύμφωνα με τις οποίες...

Ακουστε τη τωρα απ τον Παγκαλο: "Τιμή και δόξα στη Μεταπολίτευση"

Καλα σας τα λεει! Τοσα χρονια τον ψηφιζατε και ξαφνικα φταιει μονο αυτος; Οταν του ζηταγατε διορισμους ηταν καλος; ΄Η σας προτεινε διορισμο και του βροντοφωναξατε "ΟΧΙ"; Τωρα πειτε του και ευχαριστω, οπως ζηταει και με το δικιο του!

του Θ Παγκαλου

Συµπληρώνουµε σαράντα χρόνια, σχεδόν µισό αιώνα, χωρίς εµφύλιο πόλεµο, χωρίς επιστράτευση για την αντιµετώπιση άµεσης απειλής κατά της εδαφικής ακεραιότητας και µε αµυντικές δαπάνες που παραµένουν πάντα δυσανάλογα υψηλές αλλά συνεχώς µειώνονται και σε απόλυτα µεγέθη και ως ποσοστό επί του ΑΕΠ.

Μπραβο κοριτσι μου!! «Χάλκινη» μαθήτρια από τα Λεχαινά στην 7η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής!

Να υποθεσω οτι αυτη προσπαθει και διαβαζει επειδη δεν της εκλεψαν το οραμα, η τροικα και οι διεθνεις τοκογλυφοι, οπως το "εκλεψαν" στους ρεμπελους που διαδηλωνουν στο Συνταγμα ΄η μεθοκοπανε στις κατασκηνωσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε από την 7η Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής, που για πρώτη φορά φέτος διεξήχθη στην Ελλάδα, η μαθήτρια από τα Λεχαινά Κρινιώ Μαρούδα.

Εντολη Βρουτση για αυξημενους ελεγχους: Υποψίες για αδήλωτη εργασία προκαλούν οι αυξημένες απολύσεις σε τουριστικές περιοχές

Αυξημένες απολύσεις παρατηρήθηκαν σε επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου το πρώτο οκταήμερο του Αυγούστου και ο υπουργός Εργασίας έδωσε εντολή στους αρμόδιους φορείς να διενεργήσουν έκτακτους και στοχευμένους ελέγχους, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τελούνται παραβάσεις για αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία.

Προτεκτορατο του Μπενυ η Θεσσαλονικη: Παρεμεινε ο άνθρωπος του ΓΑΠ στο τιμόνι της ΔΕΘ

Και ένας σημιτικός για άλλη θέση...

Ο κύβος ερίφθη για τη νέα διοίκηση της ενοποιημένης ΔΕΘ-Helexpo. Eτσι ο πρόεδρος Θόδωρος Σουμπάσης, που ήταν παπανδρεϊκή επιλογή, αποχωρεί και τη θέση του αναλαμβάνει ο...

Ετσι!! «Λουκέτο» για ένα μήνα στα μαγαζιά που φοροδιαφεύγουν!

Για ένα μήνα θα μπαίνει «λουκέτο» στα μαγαζιά, στα οποία σημειώνονται φορολογικές παραβάσεις, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

ΒΙΝΤΕΟ: Γεματος περηφανεια μιλαει ο τουρκολαγνος Μπουταρης σε τουρκικο καναλι, για το Γενι Τζαμι

"Δε με νοιαζει αν οι Τουρκοι δινουν αντιστοιχα ναους στην Τουρκια, εμενα με νοιαζει να δειξω οτι η Θεσσαλονικη ειναι ανεξιθρησκη" δηλωσε ο μεθυσος δημαρχος... Δειτε τι αλλο ειπε σε τουρκικο καναλι, αφου προηγουμενος ειχε βοηθησει στο καθαρισμα του Γενι Τζαμι:

ΞΕΦΤΙΛΑΣ: Ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίου ο "γιγαντας" Τάσος Μητρόπουλος

Νέα ανοίγματα φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στον Πειραιά, Τάσος Μητρόπουλος

Συγκεκριμένα ο κ. Μητρόπουλος άνοιξε ενεχυροδανειστήριο αγοράζοντας χρυσαφικά και κοσμήματα. Ο άλλοτε δε δοξασμένος αθλητής φροντίζει να διαφημίζει ο ίδιος το μαγαζί του, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμάτας.

Τι να πρωτοκάνει και ο Ριζοσπάστης ;;; Τον 902 να κοιτάξει η τους άκαρδους Βιομήχανους ;;;

Γιατί εντάξει...

Άνθρωποι είναι (ναι είναι...) και αυτοί.

Και έχουν τα όριά τους...

Κύπρος: 49 χρόνια μετά το τουρκικό έγκλημα στην Τηλλυρία

Σαν σήμερα 8 Αυγούστου του 1964 η τουρκική αεροπορία βομβάρδισε με βόμβες Ναπάλμ την περιοχή Τηλλυρίας στη ΚύπροΟι Τουρκοκύπριοι μπορεί να γιορτάζουν σήμερα την δήθεν αντίσταση τους, αλλά οι ελληνοκύπριοι δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη μνήμη μιας από τις τραγικότερες στιγμές της ιστορίας του νησιού, που αποτέλεσε και τον προάγγελο των όσων σχεδίαζε και υλοποίησε η Τουρκία δέκα χρόνια αργότερα.

Η Ρωσίδα που τους πέταξε τα μάτια έξω (video)

Αυτό το αμάξι ... θα το αγοράσεις σίγουρα κι εσύ

Αυτές είναι φάρσες. Οι Ρώσοι ξέρουν πώς να κρατήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού τους με την candid camera!

Δείτε πώς η σέξι Ρωσίδα τους πέταξε τα μάτια έξω!

ΣΕΕΔ: «Κοπανατζήδες» 7 στους 10 σε ΕΟΤ - ΕΤΕΑ

«Κοπανατζήδες» ήταν επτά στους δέκα υπαλλήλους σε ΕΟΤ και ΕΤΕΑ (πρώην ΤΕΑΥΕΚ) σύμφωνα με έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) που συντάχθηκε μετά από δειγματοληπτικούς ελέγχους για την τήρηση του ωραρίου εργασίας.

Handelsblatt για επίσκεψη Σαμαρά στις ΗΠΑ: «Με περηφάνια»

«Με περηφάνια» είναι ο τίτλος άρθρου της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt, το οποίο αναφέρεται στην επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Ουάσινγκτον.

Σαμαράς: «Η Ελλάδα αποτελεί πλέον πυλώνα σταθερότητας»

Στην επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ αναφέρεται η Washington Post σε άρθρο της, επισημαίνοντας πως ο πρωθυπουργός «έρχεται για να προωθήσει την χτυπημένη από την κρίση χώρα του, σαν ένα πυλώνα σταθερότητας σε μια ταραγμένη περιοχή».

Ο Μπουτάρης για το Ραμαζάνι

Ήταν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, όταν ο ψαλμός του νεαρού ιμάμη από την Ξάνθη ακούστηκε από το Γενί Τζαμί, στη Θεσσαλονίκη, καλώντας τους μουσουλμάνους, που είτε κατοικούν στην πόλη είτε βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα με την ιδιότητα του τουρίστα, να συμμετάσχουν στην πρωινή προσευχή για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού, του ιερού μήνα νηστείας στο Ισλάμ.

Ολόγυμνη στο δάσος η Λέιντι Γκάγκα-Oλα για χάρη της τέχνης [βίντεο]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το NSFW βίντεο που δείχνει την Λέιντι Γκάγκα κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στο διάσημο ινστιτούτο της Μαρίνα Αμπράμοβιτς.

Η Αγγελική Νικολούλη με μπικίνι στην Εύβοια [εικόνες]

Τον Αγιόκαμπο στην βόρεια Εύβοια επέλεξε η Αγγελική Νικολούλη για να περάσει ένα τριήμερο. Εκεί που την εντόπισε ο φακός του παπαράτσι εβδομαδιαίου περιοδικού να μπαινοβγαίνει στην παραλία.

ΗΠΑ-Τι είπαν στον Σαμαρά οι εκπρόσωποι των εταιρειών

Με είκοσι ανώτατα στελέχη από τα μεγαλύτερα επενδυτικά funds παγκοσμίως, συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου μετέβη για λίγες ώρες, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ζωντανεύει ξανά το κρησφύγετο του Χ. Φλωράκη με τα 200 κοστουμια και τα 100 τσιμπουκια

To άρθρο που εξαφάνισε η Ελευθεροτυπία, τα 200 κοστούμια του Φλωράκη

Του ΦΩΤΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Χαλάνδρι, οδός Πυθίας, αριθμός έξι. Ενα διώροφο σπίτι αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του 1960 που στέγασε από το 1974 τον Χαρίλαο Φλωράκη.

Ρε υπάρχουν Έλληνες βουλευτές στην Ξάνθη; Κανένας δεν κατάλαβε τι έγινε;

Οι εγχώριοι πολιτικάντηδες αερολογούν και κρύβονται!
 Καθημερινά, σε κάθε επίπεδο της ζωής μας, γινόμαστε μάρτυρες της προκλητικής επίδειξης ισχύος από τον Τουρκικό επεκτατισμό. Δεν είναι μόνο οι Τούρκοι που προκαλούν, αλλά και οι γενίτσαροι Πομάκοι, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να φανούν βασιλικότεροι του βασιλέως, καμαρώνουν σα γύφτικα σκεπάρνια, τη στιγμή που ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, δεν τους θεωρεί Τούρκους! Πόσο ανόητος και πόσο κομπλεξικός μπορεί να είναι ένας Πομάκος, όταν ισχυρίζεται ότι είναι Τούρκος;

Νέα ανοδος της ανεργίας - Άγγιξε το 27,6% τον Μάιο

Νέο αρνητικό ρεκόρ - Μέσα σε ένα χρόνο έχασαν τη δουλειά τους ακόμη 193.668 Έλληνες και Ελληνίδες - Κάθε μέρα του Μαϊου του 2013 απολύονταν περίπου 1.000 εργαζόμενοι!

Νέο αρνητικό ρεκόρ σημείωσε το Μάιο η ανεργία στη χώρα μας, καθώς σκαρφάλωσε στο 27,6% από 27% τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΕΛΣΤΑΤ.

Ο Ταμήλος για τον «Θείο Σαμ»

Απίστευτη ατάκα του βουλευτή Τρικάλων για το ταξίδι Σαμαρά στις ΗΠΑ

Ασυγκράτητος για άλλη μια φορά εμφανίστηκε ο βουλευτής Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος, ο οποίος σχολιάζοντας το ταξίδι του Σαμαρά στην Αμερική θυμήθηκε μάλλον τον ... «Θείο Σαμ»!

Τι απαντησε ο Άδωνις για τον υπουργικό μισθό

Μπορεί να έχει φούρια στο υπουργείο αλλά ... προλαβαίνει να απαντάει σε όλους

Μέσα σε όλη τη φούρια του ο Άδωνις Γεωργιάδης φροντίζει να απαντά σε αιχμηρά σχόλια που γίνονται στο αγαπημένο του twtter. Έτσι όταν μια κυρία του έγραψε : «…αφού δεν βγαίνει το κράτος αγαπητέ "εργαστείτε" άνευ αποδοχών για να στηρίξετε το λαούλη που τόσο πονάτε !» εκείνος απάντησε :

Γελαει ο κοσμος με την ανηψιο του Δραγουμη: "Οραμα του Ιωνα ηταν η συνυπαρξη των λαων των Βαλκανιων"!!

[Φυσικά ο εν λόγω άπατρις διαστρεβλωνει πληρως τον αγωνα του Ιωνα Δραγουμη και λεει "Το όραμά του υπήρξε η συνύπαρξη των λαών των Βαλκανίων"... ενταξει τι να πεις στον αριστερο δημοτικο συμβουλο του Καμινη και μελος του συνονθυλεύματος της Δρασης για τους οποιους το μονο που μετραει ειναι η τσεπη τους; Να τους πεις "ρε νουμερο ισα-ισα που ο Ιωνας Δραγουμης εμφυσυσε τον ελληνισμο στους αποχαυνωμενους ελληνες που μετα απο 400 χρονια οθυμανικης αυτοκρατοριας ζουσαν σε ενα βαλκανικο αχταρμα χωρις εθνικη συνειδηση"; Σιγα μην καταλαβει...]

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του ανιψιού του Ιωνα Δραγούμη, Φίλιππου με αφορμή την τελετή που πραγματοποίησε το ακροδεξιό κόμμα για να τιμήσει την μνήμη του μεγάλου πολιτικού και διανοούμενου στην ιδιαίτερη του πατρίδα στο Βογιάτσικο Καστοριάς.

Στα Γιαννιτσά δεν ισχύουν οι νόμοι -Η αστυνομία έκλεισε τρεις φορές σε μια μέρα pool bar και οι ιδιοκτήτες το ξανάνοιγαν

Το περιστατικό όπου οι ιθύνοντες του νυχτερινού κέντρου της Χαλκιδικής έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το ΣΔΟΕ και την Αστυνομία, δεν είναι μοναδικό, καθώς τα πρωτεία τα έχει ένα pool bar στα Γιαννιτσά το οποίο έχει κλείσει η ΕΛ.ΑΣ τρεις φορές για διάφορες παραβάσεις, αλλά οι ιδιοκτήτες είχαν...αντίθετη άποψη και το ξανάνοιγαν κάθε φορά.

ΒΙΝΤΕΟ: Κόντρα Ασημακοπούλου-Τσούκαλη

[Εγω εχω μια απορια: Τι ακριβως εχει "ξεπουλησει" η κυβερνηση οπως φωναζουν οι στοκοι; Τη ΔΕΠΑ που δεν την θελει κανεις η τον ΟΠΑΠ που ακομα να υπογραψει ο Μελισσανιδης; Γιατι ολο στα ΘΑ ειμαστε και "ξεπουλημα" δεν βλεπουμε...]

Ανέβηκαν οι τόνοι πριν από λίγο στο πρωινό του ΑΝΤ1 μεταξύ των εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Η κ. Ασημακοπούλου και ο κ. Τσουκαλάς διασταύρωσαν τα ξίφη τους με κύριο θέμα "ποιο κόμμα θα μας οδηγήσει στη δραχμή".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μιχελάκης: Δεν πέτυχε το σκοπό της η δημοτική αστυνομία

Δεν πέτυχε το σκοπό της η δημοτική αστυνομία, είπε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

"Η δημοτική αστυνομία είχε 29 αρμοδιότητες δεν υπήρχε σε όλες τις πόλεις, και ο δήμος ζητούσε κάλυψη από τμήματα της ΕΛΑΣ, σε περιοχές κάτω από 50 δημοτικούς αστυνομικούς δεν είχαν και τις 29 αρμοδιότητες καλούνταν και πάλι η ΕΛΑΣ να καλύψει το κενό, ενώ πολλές φορές χρειαζόταν και η παρέμβαση της αστυνομίας" είπε χαρακτηριστικά.

Σοκ στη Χαλκίδα: Τσιγγανα εξεδιδε τις ανήλικες κόρες της για... 10 ευρώ!

Μάνα-τέρας οδήγησε στην πορνεία τα τρία ανήλικα κορίτσια -ηλικίας 10, 13, 14 ετών αντίστοιχα

Συγκλονίζει η υπόθεση παιδικής πορνείας, που έλαβε χώρα στη Χαλκίδα τους τελευταίους μήνες.

Μια Ελληνοαμερικανιδα στο... πλευρό του Ομπάμα

Η Τζένιφερ Ψάκι είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της επικοινωνίας στο Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ, έχοντας υπηρετήσει στο πλευρό του Τζον Κέρι, αλλά και (κυρίως) του Μπαράκ Ομπάμα.

Συνεχίζεται το πάρτι: Το ΣΔΟΕ εντόπισε 1.000 αθεώρητα εισιτήρια σε συναυλία του Πλούταρχου στην Αλεξανδρούπολη

Νέο «λαβράκι» ξετρύπωσε το βράδυ της Τετάρτης το ΣΔΟΕ, καθώς σε συναυλία πολύ γνωστού καλλιτέχνη στην Αλεξανδρούπολη σε αθλητικό στάδιο, βρέθηκαν 1.000 αθεώρητα εισιτήρια με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του αθλητικού σωματείου που διοργάνωσε την συναυλία να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Αυτο ειναι το βιντεο με τον Στοχ να χουφτωνει μια ημιγυμνη

Ο νεαρός ακραίος μεσοεπιθετικός Στοχ, που απεκτησε δανεικο ο ΠΑΟΚ, είχε στην Κωνσταντινουπολη πολυτάραχη ζωή με ξενύχτια, ποτά και γυναίκες και αυτό του κόστισε στη Φενερ. Δειτε το βίντεο το οποίο τον απαθανατίζει να βρίσκεται σε ένα πάρτι μεθυσμένος και ημίγυμνος να χορεύει με μία, επίσης, ημίγυμνη γυναίκα.

Συνεχιζεται το παρτι: Ενστολοι συνταξιουχοι ετων 45...

[Δηλ δεν θα μπορουσαν ολοι αυτοι οι ανθρωποι να απασχοληθουν σε Τροχαια ΄η διοικητικες θεσεις; Ειναι αναγκη πχ. ο Στρατος και η Αστυνομια να διωχνουν 45χρονους και να εχουν πολιτικο προσωπικο για διοικητικη υποστηριξη; ]

Σύνταξη με βασική προϋπόθεση να έχουν συμπληρωθεί 24,5 έτη υπηρεσίας κατοχυρώνουν οι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, (Στρατό Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία) στα Σώματα Ασφαλείας (αστυνομικοί, λιμενικοί) και στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Πέτρος Τατσόπουλος: "Οι απειλές της Χρυσής Αυγής είναι του ...κώλ..."!

"Το ...έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα σημαίνει ότι είσαι σεξουαλικά ενεργός. Με γελοιοποίησαν, με κανιβάλησαν, ήθελαν να με φάνε ζωντανό"!

Οργισμένος από την προσπάθεια να σπιλωθεί το όνομά του και με κοφτερό λόγο, ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα...

...για τη Χρυσή Αυγή και τις απειλές που κατά καιρούς έχει δεχτεί

Γελάει ο κόσμος με Μπογδάνο: «Έχουμε σεισμό 9 ρίχτερ»!

Το ένα λάθος μετά το άλλο έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στον ΣΚΑΪ!

"Παρακολουθούμε τον αγαπητό πρωθυπουργό να πηγαίνει προς ανατολάς, δηλαδή προς τις ΗΠΑ", είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο ξεκίνημα της χθεσινης εκπομπής!

Επιχείρηση "παρεμπόριο"

Δεκάδες προσαγωγές για παρεμπόριο έκαναν οι αστυνομικοί, οι οποίοι πραγματοποίησαν ελέγχους σε λαϊκές αγορές, στον Κολωνό και τον Άγιο Παντελεήμονα. Τα παράνομα προϊόντα που εντοπίστηκαν, φορτώθηκαν σε οχήματα του Δήμου Αθηναίων, προκειμένου να πάνε για καταστροφή.

Ποιοι θα μπουν στο Οβάλ Γραφείο μαζί με τους δύο ηγέτες

Η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Μπάρακ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο αναβαθμίστηκε. Η ελληνική πλευρά πληροφορήθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Λευκού Οίκου ότι στην αμερικανική αντιπροσωπεία θα συμμετάσχουν ο...

Η άφαντη υφυπουργός!

Κρύβεται λόγω απολύσεων αλλά το γραφείο της το έχει στελεχώσει κανονικά

Άφαντη παραμένει η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου. Όχι πως της δίνουν ιδιαίτερη σημασία, αλλά...

Independent: Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα υπάρχουν αλλά οι Ελληνες προτιμούν τα επιδόματα ανεργίας

Tις πρακτικές των Ελλήνων «κατακευραυνώνει» ο αρχισυντάκτης της βρετανικής «Ιndependent» ο οποίος σε άρθρο του στην εφημερίδα καταγράφει τι παρατήρησε και τι διαπίστωσε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στην Ελλάδα.