19 Μαΐου 2013

Αθήνα: Ανατρίχιασε ο κόσμος από την παρέλαση των Ευζώνων με τις ποντιακές στολές (βίντεο)

Δείτε τα βίντεο και τις φώτο:

Το κείμενο εναντίον του Τσίπρα

Ποιοί το υπογράφουν

Αυτό είναι το πλήρες κείμενο που "την πέφτει" στον Αλέξη Τσίπρα και τις επιλογές του προς το Ισρυτικό συνέδριο του κόμματος. Υπογράφεται από τους "ενεργούς πολίτες", το "ΔΗΚΚΙ", την "ΚΕΔΑ", την "ΕΔΗΚ", τους "Ριζοσπάστες" και την "Οικολογική Αριστερά"

Το πλήρες κείμενο:

Πίκρα: ΠΑΟΚ-Γιαννενα 0-1 (βίντεο)

Δείτε το:

Διαλύονται και δεν θα χουμε να γελάμε: Παραιτήθηκε ο Κουίκ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ


Τι συμβαίνει με τον βουλευτή του Πάνου Καμμένου;

Την παραιτήσή του από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπέβαλλε σήμερα, Κυριακή, ο Τέρενς Κουίκ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο -πρώην- κοινουβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, έχει ενοχληθεί...

Σοκαριστικό βίντεο με τροχαίο μαθητών στο Άργος

Η στιγμή της σύγκρουσης στο 0.23

Σοκ προκαλεί το βίντεο με το ατύχημα σήμερα στο Άργος, των δυο μαθητών και παικτών του Διομήδη, Λευτέρη και Αλέξανδρου Κρεμαστιώτη, που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΤV SUPER ενώ βρίσκετε και στην διάθεση της αστυνομίας. Το σημείο της πρόσκρουσης βρίσκετε στο 23ο δευτερόλεπτο του βίντεο. (Καλά αυτός ο μαλάκ@ς που τους χτύπησε έφυγε;;;;;)

Οι "δραστήριοι" και οι "άλαλοι" της βουλής

Απορώ ποια ζώα ψηφίζουν άτομα σαν τον Άρη... Διαβάστε γιατί!

Τις περισσότερες ομιλίες στην Ολομέλεια, χωρίς να είναι κοινοβουλευτική εκπρόσωπος, έχει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη , ακολουθούμενη από συναδέλφους της που επίσης δεν έχουν χρίσμα εκπροσώπου, όπως οι...

Πολύ πιο "Έλληνες" από τους ΣΥΡΙΖΑίους: Το μήνυμα του Κουτσούμπα προς τους Πόντιους

Διαβάστε το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, προς το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ποντιακού Ελληνισμού, με αφορμή την ημέρα μνήμης, σήμερα, της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου:

«Υπόψη του Προέδρου κ. Ιωάννη Μωυσιάδη

Κύριοι,

Έπιασε "13άρι" ο Παπανδρέου

Έπιασε "13άρι" ο Γιώργος Παπανδρέου... Τι εννοούμε; Κατάφερε μέσα σε 11 μήνες λειτουργίας της βουλής, να ζητήσει 13 άδειες.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι όταν...

ΦΩΤΟ: Το πανό που "σήκωσαν" οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να βρίσουν τον τουρκολάγνο Μπουτάρη

Tο πανό κρεμάστηκε στη θύρα 6 και το "μήνυμα" ήταν μάλλον προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Εγραφε:

Μπουρδέλ@ ο ΣΥΡΙΖΑ: Οργή Γλέζου κατά Τσίπρα για τη διάλυση των Συνιστωσών

Σκληρή κριτική ασκούν ο Μανώλης Γλέζος και άλλοι τέσσερις επικεφαλής συνιστωσών κατά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα για την απόφασή του να εξαγγείλει διάλυση των Συνιστωσών και να επιβάλλει ενιαία λίστα στην εκλογή των οργάνων του κόμματος.

Το πιο πυκνοκατοικημένο νησί του κόσμου - Ενα τσιμεντένιο έκτρωμα στα σμαραγδένια νερά της Καραϊβικής [εικόνες]

To Σάντα Κρουζ ντελ Ισλότε θα μπορούσε να είναι άλλο ένα ειδυλλιακό νησί της Καραϊβικής, με εξωτικά δένδρα και χρυσές παραλίες με σμαραγδένια νερά. Αλλά δεν είναι. Ο λόγος; Είναι τόσο πυκνοκατοικημένο, που τα σπίτια είναι χτισμένα ακόμη και πάνω στην παραλία, ενώ σε όλο και όλο το νησί είναι ζήτημα να υπάρχουν δυο με τρία δένδρα. Ετσι για να σπάνε τη μονοτονία.

ΣΟΚ για την κυβέρνηση!!! Απολύονται 4 ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι! Εκτακτη σύσκεψη θα ζητήσουν Βενιζέλος-Κουβέλης!

Το Συμβούλιο της Επικρατείας με τέσσερις αποφάσεις του επικύρωσε τις πειθαρχικές ποινές της οριστικής παύσης που επιβλήθηκαν σε έναν δικηγόρο και τρεις δημοσίους υπαλλήλους, ενώ με άλλη, πέμπτη απόφασή του, έκανε δεκτή την αίτηση υπαλλήλου του υπουργείου Εξωτερικών και ακύρωσε την πειθαρχική ποινή της οριστικής απόλυσης.

Νέος γερμανικός ύμνος για Σαμαρά: Ο τολμηρός «εξυγιαντής» της Ελλάδας

Μετά την Bild, άλλο ένα γερμανικό μέσο ενημέρωσης πλέκει το εγκώμιο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, για την πολιτική που εφαρμόζει στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης.

Πιο συγκεκριμένα, η γερμανική εφημερίδα «Welt am Sonntag», δημοσιεύει άρθρο γνώμης για τον Αντώνη Σαμαρά, με τίτλο «Ο εξυγιαντής», στη στήλη «Πρόσωπο της ημέρας». Στο άρθρο γίνονται αναφορές τόσο στην επίσκεψή του στην Κίνα, όσο και στην προσήλωσή του στη μεταρρυθμιστική προσπάθεια και στις μέχρι τώρα επιτυχίες του.

«Η Ελλάδα της κρίσης μπορεί να κυβερνηθεί»

Στη Δικαιοσύνη τα συμβόλαια του Σκορπιού !!

Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης τα συμβόλαια για την εκμίσθωση του νησιού στη Γιεκατερίνα Ριμπολόβλεβα..

Η ελληνική Δικαιοσύνη αναλαμβάνει πλέον να ερευνήσει τα όρια της νομιμότητας στην απόφαση της Αθηνάς με οδηγό τη διαθήκη του Αριστοτέλη Ωνάση, η οποία θα μπει στο «μικροσκόπιο».

Γελάει ο κόσμος με το σούργελο τη Διαμαντάκου, που διόρισε ο Κουβέλης στο ΕΣΡ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει σε μερίδα του Τύπου η πληροφορία ότι η γνωστή τηλεκριτικός Πόπη Διαμαντάκου προαλείφεται για τη θέση της προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, μετά από σχετική πρόταση του Φώτη Κουβέλη και της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Βίντεο: Ο σύζυγος έφτασε, ο εραστής το σκάει απ' το παράθυρο

Μεσημέρι, ο σύζυγος είναι ακόμα στη δουλειά και η κυρία του τον απατά με τον εραστή της. Τι γίνεται όμως όταν αυτός επιστρέφει απροειδοποίητα στο σπίτι;

Ο εραστής τρέχει να κρυφτεί σε κάποιο δωμάτιο, μέσα στη ντουλάπα, κάτω από το κρεβάτι ή προσπαθεί να διαφύγει από το σπίτι πηδώντας από το παράθυρο.

Αρβανιτόπουλος: Η ιστορία δεν παραγράφεται

Ο υπουργός Παιδείας Παιδείας Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου:

ΒΙΝΤΕΟ-Ντοκιμαντέρ για την γενοκτονία των Ποντίων

Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων στον μικρασιατικό Πόντο η σημερινή. Η γενοκτονία των Ποντίων με 353.000 νεκρούς αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη γενοκτονία του αιώνα μας.
Το Φεβρουάριο του 1994 η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε ομόφωνα την ανακήρυξη της 19ης Μαϊου ως Ημέρας Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο μικρασιατικό Πόντο την περίοδο 1916-1923.

Η αναγνώριση αυτή, δικαίωσε ηθικά τον ποντιακό ελληνισμό και συνέδεσε το σύγχρονο ελληνισμό με την ιστορική του μνήμη.

Δείτε το βίντεο:



enikos.gr

Πώς ο Κρις Χάντφιλντ μας έκανε να στρέψουμε και πάλι το βλέμμα στο διάστημα και διαφήμισε τη χώρα μας

146 ημέρες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Δεκάδες φωτογραφίες και συγκλονιστικά βίντεο από το διάστημα. Ανάμεσα τους και το Space Oddity του Ντέιβιντ Μπάουι.

Ο Καναδός Κρις Χάντφιλντ της Καναδικής Διαστημικής Υπηρεσίας (CSA), έκανε όλο τον κόσμο να ασχοληθεί και πάλι με το διάστημα.

ΦΩΤΟ: Ο Τσίπρας καθαρίζει τις συνιστώσες....

Νέα υπερπαραγωγή:

Να αποσυρθεί το "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο"... σε χέρια ψυχάκηδων θα είναι επικίνδυνο εργαλείο

Μετά την απαράδεκτη ενέργεια του μετριοπαθούς υποτίθεται Δραγασάκη, χτές φαίνεται ότι είναι αναγκαία η απόσυρση του "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίου του (κατ' εμε Παρατηρητή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση) Ρουπακιώτη.

Ψιτ! Δραγασάκη, άκου κάτι να μας πεις αν επιτρέπεται... ΒΙΝΤΕΟ

Για άκου αυτό το εγκώμιο... όχι σαν το υβριστικό Mister Alexis:

Η Κύπρος αγοράζει πολεμικά πλοία για την… ΑΟΖ!

Την αγορά δύο πολεμικών πλοίων ανοικτής θαλάσσης για να ενισχυθεί σύντομα η διοίκηση Ναυτικού της Εθνικής Φρουράς για σκοπούς επιτήρησης της κυπριακής ΑΟΖ, ανακοινώνει ο Κύπριος υπουργός Άμυνας, Φώτης Φωτίου, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πολίτης».

Η Δάφνη Μπόκοτα μίλησε για το αστρονομικό ποσό που πήρε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για την Eurovision του 2005... Όχι για τη δικιά της αργομισθία δεν είπε τίποτα η ΠΑΣΟΚα! BINTEO

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, μία μέρα μετά τον τελικό της φετινής Eurovision, ήταν η Δάφνη Μπόκοτα. Η επί 18 έτη εκφωνήτρια του μουσικού διαγωνισμού, εξομολογήθηκε ότι εννέα χρόνια μετά την απομάκρυνσή της από τη διοργάνωση, εξακολουθεί να μην είναι ...μες στην καλή χαρά με το τότε γεγονός.

Με εντολή Βρούτση έλεγχοι σε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις

Mε αφορμή την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, εντολή για την διενέργεια άμεσων και εντατικών ελέγχων σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον τουριστικό κλάδο, έδωσε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης στον ειδικό γραμματέα ΣΕΠΕ, κ. Μιχάλη Κανδαράκη.

Το στεφάνι του Μπαρμπαρούση «άναψε» τα αίματα στο Αγρίνιο

Η απόφαση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων στο δημοτικό διαμέρισμα του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο, είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια στο σημείο.

Γι αυτό οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά μας: «Χώνεψαν» ήδη το μνημόνιο παρά τις κραυγές των εκεί γραφικών (Λιλλήκα κ.λπ)

Προσαρμοσμένη στην πραγματικότητα του Μνημονίου και αποδεχόμενη τη λύση αυτή ως τη μοναδική για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων της χώρας μας εμφανίζεται η κυπριακή κοινωνία. Μεγάλη δημοσκόπηση της «Σημερινής» αποτυπώνει τις αντιλήψεις που επικρατούν ανάμεσα στους πολίτες, σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της οικονομικής κατάστασης του τόπου, με ένα πλειοψηφικό ρεύμα να εγκρίνει το Μνημόνιο και ένα ακόμα μεγαλύτερο να θεωρεί ως την ορθότερη για την Κύπρο επιλογή, την παραμονή της στην Ευρωζώνη.

Ποδοσφαιρικὴ ὁμάδα “Πόντος”: Ήταν 17-18 χρονών και απαγχονίστηκαν από τους Τούρκους επειδή τίμησαν τὴ φανέλα τους!!!

Η κατηγορία = η φανέλα τους είχε ἄσπρες καὶ γαλάζιες ρίγες καὶ στὴ μέση τὸ γράμμα Π ! Ένα έγκλημα που έμεινε ατιμώρητο! Ο νέος νόμος θα επιτρέψει τους υβριστές να συνεχίζουν να εξυμνούν τον Κεμάλ και τους Τουρκοναζί;

Στα ὄνειρά μου ἔρχεται συχνὰ ἡ μακρινὴ φωνὴ τῆς μάνας τρελῆς στοὺς ἔρημους δρόμους καὶ μὲ ρωτάει μὲ παράπονο ἂν κλαῖνε ἀκόμα τὰ ματοπήγαδα.

Πάγκαλος: Γιατί δεν δίνει στοιχεία για τα οικονομικά του το ΚΚΕ;

Με αφορμή το θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας σήμερα το πρωί σε πρωϊνή εκπομπή, εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΚΚΕ.

Δύο κατασκόπους υπέρ των ΗΠΑ και του Ισραήλ απαγχόνισε το Ιράν

Δύο ιρανοί, οι οποίοι είχαν καταδικασθεί σε θάνατο για κατασκοπεία για λογαριασμό του Ισραήλ και των ΗΠΑ, απαγχονίστηκαν την Κυριακή στην Τεχεράνη, ανακοινώθηκε από τις Αρχές.

Ο Μοχαμάντ Χεϊνταρί είχε κριθεί ένοχος ότι «έδωσε έναντι χρημάτων στην Μοσάντ πληροφορίες για την ασφάλεια και τα μυστικά της χώρας», εξηγεί η εισαγγελία της Τεχεράνης στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Στο Αζερμπαϊτζάν ο Πρωθυπουργός για τα ενεργειακά

Το Αζερμπαϊτζάν είναι ο επόμενος σταθμός στο ταξίδι του Πρωθυπουργού, ο οποίος ολοκλήρωσε χθες την επίσκεψή του στην Κίνα.

Ο κ. Σαμαράς θα πραγματοποιήσει σήμερα επίσκεψη εργασίας στο Μπακού, όπου θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία του Αζερμπαϊτζάν, ενώ αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Δηλ. αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και ειρωνευτούμε τον Τσίπρα, ο Δραγασάκης θα μας στείλει στη Γυάρο;

[Καθολική η αντίθεση στο έκτρωμα του αστείου Ρουπακιώτη που δεν μπορεί να διορθωθεί με τίποτα... φαντάζομαι οτι στην ξεφτίλα θα εμφανιστούν τουλάχιστον 20 βουλευτές της ΝΔ που θα καταψηφίσουν τέτοιες γελοιότητες για να μην περάσουν απ' τη Βουλή]

του Απόστολου Διαμαντή

Η σαχλαμάρα του κ. Πάντζα, να φωνάξει "Χάιλ Χίτλερ" στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν είναι σκέτο αστείο, είναι χαρακτηριστικό της νοοτροπίας της Αριστεράς, που ως γνωστόν έλκει την καταγωγή της από τον σταλινισμό. Ο βουλευτής του Σύριζα το είπε προφανώς χαιρέκακα, αλλά εδώ φαίνεται και η καθαυτό ολοκληρωτική νοοτροπία: σε βγάζω από την αίθουσα επειδή εγώ αποφασίζω. Αυτό είναι το πνεύμα της σκηνής.

"Τέρμα οι απειλές κατά της Κύπρου"- Έγγραφο της ΕΕ κατά της Τουρκίας

του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία ότι η Κυπριακή Δημοκρατία μπορεί , ως ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος, να εκμεταλλεύεται το Φυσικό της Αέριο,ανεξάρτητα από τις όποιες αμφισβητήσεις της Άγκυρας απευθύνει η ΕΕ, σύμφωνα με το Προσχέδιο του Εγγράφου για τις θέσεις της ΕΕ που θα παρουσιασθεί στην προσεχή συνάντηση του Συμβουλίου Σύνδεσης ΕΕ-Τουρκίας στις 27 Μαΐου.

Τέρμα οι απειλές

BINTEΟ: Τι λέει αυτός ρε;

Τελικά η επίθεση δεν ήταν ρατσιστική; Α... γι αυτό εξαφανίστηκε το θέμα από την επικαιρότητα:

Σάββας Αναστασιάδης: Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, τελέστηκε με τουρκική πονηριά και βαρβαρότητα!

«Η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, είναι μια γενοκτονία πολύ αλά τούρκα. Βουβή, πονηρή, ανατολίτικη, δεν έχει θεωρητικά background, αλλά μάλλον πρακτικά, πλιατσικολογικά».

Για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β΄ Θεσσαλονίκης , Σάββας Αναστασιάδης δήλωσε τα εξής:

«Φοβάμαι ότι η ιστορική μνήμη αδυνατίζει και χάνεται…..

Νιγηριανές ιερόδουλες ξυλοκόπησαν τουρίστα στη Ρόδο

Στο νοσοκομείο κατέληξε 19χρονος Νορβηγός τουρίστας στη Ρόδο, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από δύο Νιγηριανές ιερόδουλες. Οι δύο 30χρονες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ληστεία και ξυλοδαρμό, ενώ το θύμα τους έχει δαγκωνιές στο σώμα και πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

BINTEO: Κανένα Πρόβλημα

Το νέο video από τον Πάρη Κουτρουμάνο που πάντα τα λέει "έξω από τα δόντια" και με χιούμορ... Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Έρχονται Τούρκοι στην Ελλάδα για να τιμήσουν τον Κεμάλ... σήμερα ανήμερα της Μέρας μνήμης της Γενοκτονίας

Τούρκοι έρχονται στις 19 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν τη μνήμη του Κεμάλ , ανήμερα της μαύρης Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού!!!

Συνεχίζονται οι προκλήσεις της Τουρκίας στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά δεν είναι τα αλυτρωτικά σωματεία των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης», ούτε οι διάφοροι (φερόμενοι ως πολιτιστικοί) τουρκοπροξενοσύλλογοι της περιοχής μας.

Υπάλληλοι-διευθυντές και... «φαντάσματα» στο υπουργείο Τουρισμού

Σωρεία παραβάσεων από πλευράς δημοσίων υπαλλήλων διαπιστώθηκε έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο υπουργείο Τουρισμού, την Τρίτη μετά το Πάσχα.

Από τον Άκη… στον Γιάννο Παπαντωνίου η Δικαιοσύνη

“Ήρθε η σειρά του Γιάννου”… Αυτός είναι ο τίτλος της Real News που κυκλοφορεί αύριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της οποίας μετά τον Άκη Τσοχατζόπουλου η Δικαιοσύνη βάζει στο στόχαστρό της τον Γιάννο Παπαντωνίου, την υπουργική θητεία του οποίου θα ελέγξει εισαγγελική έρευνα.

Δραγασάκης über alles!

ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ

Αυτός που διασύρθηκε από το επεισόδιο με τον Χρυσαυγίτη ήταν ο Δραγασάκης. Δηλαδή είναι υβριστικές εκφράσεις τα “σούπα” και τα “μίστερ” και δεν είναι οι “Τσολάκογλου”, οι “δοσίλογοι”, οι “Χίτες”, οι “προδότες”, οι “πουλημένοι” οι “γκαουλάιτερ”, που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι αγορητές του ΣΥΡΙΖΑ για τους αντιπάλους τους; Πόσο “κομψό” είναι να καλείς τον φρούραρχο να αποβάλει έναν βουλευτή που μιλάει εναντίον του κόμματός σου; Φαντάζεστε τι θα γίνει αν κάποια στιγμή αντιστραφούν οι ρόλοι; Αν εκλεγεί αντιπρόεδρος από τη Χρυσή Αυγή και αρχίσει να εγκαλεί την Κωνσταντοπούλου για τα “γαλλικά” της;

Πέντε νέες γερανογέφυρες της Cosco στον Πειραιά

Κατέφθασαν στο Λιμάνι οι πέντε νέες γερανογέφυρες που θα εγκατασταθούν στον προβλήτα ΙΙΙ.

Αυξάνεται κατακόρυφα η παραγωγική δυνατότητα του λιμανιού του Πειραιά με τις πέντε νέες γερανογέφυρες που θα εγκατασταθούν στον προβλήτα ΙΙΙ. Ο προβλήτας που διαχειρίζεται η θυγατρική της Cosco, ΣΕΠ Α.Ε., θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία νωρίτερα απ’ ό,τι προβλέπεται στη σύμβαση παραχώρησης με το ελληνικό Δημόσιο (2016).