13 Μαΐου 2013

Σε ποια πόλη του κόσμου, δεν σταματούν να κάνουν σεξ;

Αν σας ρωτούσαν ποια πόλη στον κόσμο είναι η Μέκκα του σεξ, τι θα απαντούσατε; Σε ποια πόλη πιστεύετε ότι οι άνθρωποι κάνουν σεξ περισσότερο από παντού; Σε ποιο σημείο του πλανήτη, το σεξ δεν σταματάει ποτέ; Μια μεγάλη έρευνα, εταιρίας προφυλακτικών, έχρισε την πόλη που όλοι θα θέλαμε να ζούμε εκεί. Οι αριθμοί θα σας εκλήξουν (εντάξει μην υπερβάλλουμε κιόλας)...

Όταν ο Γιώργος μας έκανε ρεζίλι στη Μέρκελ

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πως μας έκανε ρεζίλι διεθνώς , αποκαλύπτει βελγική εφημερίδα, σε άρθρο με τίτλο της «Η Ανγκελα Μέρκελ μέσα στην ελληνική παγίδα», όπου περιγράφονται οι αντιδράσεις της καγκελαρίου στο αίτημα της Ελλάδας για οικονομική βοήθεια.

Συνετρίβη τουρκικό F-16 κοντά στα σύνορα με τη Συρία

Οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας έχασαν κάθε επαφή με ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16 στην Οσμανιγέ, μια πόλη στα νότια της Τουρκίας, σε απόσταση περίπου 50 χλμ. από τα σύνορα με τη Συρία.

Παλι τον ηπιε ο Βαξεβανης: Δειτε ποσο ελεγε οτι μας στοιχισε η εκπομπη του

Παλι τον  ηπιε απο τον Αδωνι ο εγκριτος καθως μετα την πρωινη ξεφτιλα οτι η εκπομπη που πηρε επι ΠΑΣΟΚ, μας στοιχισε 1,5 εκ, το απογευμα ο Αδωνις Γεωργιαδης του υπενθυμισε ποσο ελεγε ο ιδιος οτι στοιχισε η εκπομπη του. Δειτε τι ψεμματα ελεγε ο Βαξεβανης στις 13 Μαρτιου και μαλιστα απειλουσε και με μηνυσεις!!!

Πρωταθλητής Κ17 ο ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα παλικαράκια της Κ17 κέρδισαν πριν από λίγη ώρα με 1-0 τον Ολυμπιακό και αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας για την περίοδο 2012-2013. Στο 72' ο ΠΑΟΚ εκανε το 1-0 που ηταν και το τελικο σκορ. Ο Τσολακίδης...

ΥΠΟΙΚ: δεν θα χρειαστουν νεα μετρα το 2015-16

Από τις καλύτερες επιδόσεις της οικονομίας για την περίοδο 2013- 2014, εκτιμάται από το υπουργείο Οικονομικών ότι θα καλυφθεί το όποιο τυχόν δημοσιονομικό κενό για τη διετία 2015- 2016.
Αυτό αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, «απαντώντας»...

ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ


Γράφει ο Γεώργιος Αγαλιώτης

Διαβάζω εδω και μέρες σχόλια επί σχολίων για τα εκπαιδευτικό μας σύστημα,τους εκπαιδευτικούς μας,τη μισθοδοσία τους και ένα σωρό άλλα υπέρ ή κατά των εξαγγελθεισών απεργιών και τα περί επιστράτευσης.Δεν είδα σχεδόν πουθενά προτάσεις για αλλαγή στο σαθρό σύστημα της εκπαιδευτικής ελληνικής ντροπής

Ασύλληπτη καφριλα ισλαμοφασιστα: Ξεριζώνει την καρδιά στρατιώτη και την τρώει [πολύ σκληρές εικόνες & βίντεο]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα ασύλληπτης βαρβαρότητας βίντεο που δείχνει έναν Σύρο αντάρτη να τεμαχίζει έναν καθεστωτικό, να του αφαιρεί την καρδιά και στη συνέχεια να απειλεί ότι έτσι θα φάνε όλους τους στρατιώτες του Μπασάρ αλ Ασαντ.

Παλι μαλακι@ς λεει ο Νταβουτογλου

Ζήτημα... ερμηνείας των διεθνών συμβάσεων είναι τα προβλήματα του Αιγαίου, υποστηρίζει ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, κάνοντας λόγο για....απουσία θαλάσσιων συνόρων στο Αιγαίο!

Πεφτουμε απ' τα συννεφα: Στάση εργασίας στην ΕΡΤ... δεν πρεπει να ακουστει απ' την ΕΡΤ οτι για πρωτη φορα προεισπραξαμε δοση...

Ανακοινωση των κομμουνιστων της ΕΣΗΕΑ

Μετά την άρνηση της Διοίκησης της ΕΡΤ να απαντήσει με συγκεκριμένο τρόπο στα θεσμικά και εργασιακά αιτήματα, που χρονίζουν και συνδέονται άμεσα με την ίδια την υπόσταση και τη φυσιογνωμία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε...

Προκαταρκτική εξέταση για τις χορηγίες ΟΠΑΠ σε εφημερίδες... ενω στις ιστοσελιδες ειναι ολα νομιμα...

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας προκάλεσαν δημοσιεύματα στον Τύπο για "μη σύννομες χορηγίες του ΟΠΑΠ προς συγκεκριμένες εφημερίδες.

Με εντολή της η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παν. Φάκου ζητά την έναρξη έρευνας προκειμένου να εξακριβωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και να ελεγχθεί αν το εφαρμοζόμενο καθεστώς χορηγιών του ΟΠΑΠ είναι σε αντιστοιχία με τις προϋποθέσεις του νόμου .

Απαλλακτική η πρόταση για Καπελέρη

Να μην υπάρξει κατηγορία σε βάρος του πρώην Γενικού Γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών, Γιάννη Καπελέρη, αναφορικά με την υπόθεση των καταγγελιών για «πάγωμα στην διαδικασία είσπραξης προστίμων λαθρεμπορίας καυσίμων», εισηγείται στο Συμβούλιο Εφετών, η αντεισαγγελέας Εφετών, Παγώνα Ζάκκα.

Καρέ-καρέ το ντου της αστυνομίας στο «σπίτι της κολάσεως» στο Κλίβελαντ και η απελευθέρωση της Αμάντα Μπέρι [βίντεο & εικόνα]

Μάρτυρες της διάσωσης των νεαρών κοριτσιών που κρατούσε δέσμιες επί μια 10ετία στο σπίτι του στο Κλίβελαντ ο Αριελ Κάστρο, έγιναν δυο γυναίκες που περνούσαν τυχαία από το σημείο.

«Ναι» και απο τη Γερμανίας για την προεισπραξη της δόσης

Τη συγκατάθεσή της για την εκταμίευση της δόσης των 7,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα δίνει η γερμανική κυβέρνηση, με επιστολή του υφυπουργού Οικονομικών, Στέφεν Κάμπετερ προς το ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο.

Σαμαράς: «Σε δύο χρόνια δε θα χρειαζόμαστε Μνημόνιο»

«Δεν έχουμε ξεπεράσει την κρίση. Δεν έχουμε βγει από την ύφεση, αλλά η ελπίδα ξαναγεννιέται. Η πτώση σταμάτησε και σύντομα αρχίζει η άνοδος. Δεν έχουμε βγει από τα δύσκολα. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό», επισήμανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ.

Λίντσαραν τον Αλβανό δολοφόνο που σκότωσε ηλικιωμένο ζευγάρι!

Υπό δρακόντεια μέτρα μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων ο δράστης της διπλή δολοφονίας που σημειώθηκε σε οικισμό του χωριού Κτίσματα Πωγωνίου Ιωαννίνων

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοι γιατι μαζευτηκαν στο αεροδρομιο; ΄Εγινε κατι και πανηγυριζουν;

Ντροπη στους αλητες που πηγαν στο αεροδρομιο να υποδεχθουν τον Ολυμπιακο... αντι να πανε στην Ερμου να στηριξουν τον αγωνα της ΟΛΜΕ. Ντροπη ρε να ειναι περισσοτεροι στο Ελ. Βενιζελος απ' οτι στην συγκεντρωση του ΣΥΡΙΖΑ! Γι' αυτο θα ζουμε τα επομενα 500 χρονια υπο την μποτα του κατακτητη!

Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού επιφύλαξαν υποδοχή ηρώων για τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ, που επέστρεψαν το απόγευμα της Δευτέρας από το Λονδίνο, έχοντας κατακτήσει για δεύτερη διαδοχική χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Σφοδρη επίθεση Παπαχελά κατά Σαμαρά για «νταβατζήδες» και φαύλους συμβούλους

[Οχι οτι εχει τελειως αδικο ο Παπαχελας (υπαρχουν οντως μερικα νουμερα διπλα απ τον Σαμαρα που δεν εχουν καταλαβει οτι κατι αλλαξε και τον εκθετουν)... αλλα οχι οτι ο Παπαχελας ενδιαφερεται για την προοδο της χωρας... ενας θεος ξερει τι θελουν οι Αλαφουζαιοι και "επιτιθονται"]

«Αν η χώρα πέρασε όσα πέρασε και οι εν λόγω ''βαρώνοι'' παραμείνουν αλώβητοι ή ενισχυμένοι, η υγιής ανάπτυξη θα αργήσει». Η επισήμανση αυτή ανήκει στο διευθυντή της εφημερίδας «Καθημερινή», Αλέξη Παπαχελά, ο οποίος αναφερόμενος στον πρωθυπουργό της χώρας, κάνει λόγο για «ατελή μεταμόρφωση».

Τρίτο στον κόσμο το Μουσείο της Ακρόπολης σύμφωνα με τους Sunday Times

Αλλη μία διεθνής διάκριση για το Μουσείο της Ακρόπολης. Η έγκριτη βρετανική εφημερίδα Sunday Times το κατέταξε στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας της με τα καλύτερα μουσεία του κόσμου.

Στην κορυφή ήταν το Σμιθσόνιαν που βρίσκεται στην Ουάσινγκτον και δεύτερο το Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο.

Ο Jordan στην Μύκονο! (VIDEO)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους στο νησί των ανέμων, όταν είδαν μπροστά τους τον air Jordan....!

Ο 50χρονος "Air Jordan" και η 35χρονη Yvette παντρεύτηκαν στις 27 Απριλίου σε επισκοπική εκκλησία κοντά στο Παλμ Μπιτς παρουσία μόλις... 500 καλεσμένων, ενώ στη γαμήλια δεξίωση που πραγματοποιήθηκε σε πανάκριβη λέσχη γκολφ, παραβρέθηκαν άλλοι 1.500 καλεσμένοι.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Για πρωτη φορα εγκρινεται η προπληρωμη δοσης απ' την τροικα


Αν και δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες υπουργικές αποφάσεις, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως η Ελλάδα παίρνει το πράσινο φως και για τις δύο δόσεις (και για αυτη του ΙΟΥΝΙΟΥ), ύψους 7,5 δις. Ευρώ από το Eurogroup.

«Κλείνουν» οι 6 μέρες μιας και δεν υπαρχει Λαυρεντιαδης να την "πουλησει" ο Δελλατολας

Αναστολή έκδοσης αποφάσισε ο Αντώνης Δελλατόλας

Σε αναστολή της έκδοσης και του του εβδομαδιαίου φύλλου των «6 Μερών» προχωρά η διεύθυνση της εφημερίδας, όπως έγινε γνωστό στους...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ κ-17 live streaming paok olympiakos

13-5-2013 : Δείτε τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κ-17....

Γελαει ο Παγκαλος με τους Παπαδημουληδες, τους Μηλιους και τους Τσακαλωτους

[Και του λογου σου βεβαια καλος παπαρας εισαι! Αντε να δεχθουμε οτι δεν εκλεψες αλλα μη μας λες κιολας οτι γινοταν παρτι στη διπλανη καρεκλα και δεν πηρες χαμπαρι!]

Αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο δύσκολα, για τόσο πολλές οικογένειες, για τόσους πολίτες, θα μπορούσε κανείς να διασκεδάζει διαβάζοντας ή παρακολουθώντας στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης τους απογοητευμένους πεισιθάνατους της εκστρατείας για την επιστροφή στη δραχμή.

Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για αυτούς τους όχι και τόσο ανιδιοτελείς ιππότες της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα, δηλαδή στις υποτιμήσεις και στην κακομοιριά.

Eλένη Χρονά, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ που μετά το ρεπορτάζ ανεβάζει καυτές φωτογραφίες στο facebook [εικόνες]

Πρόκειται για μια από τις σοβαρές παρουσίες στην κρατική τηλεόραση και ειδικεύεται στο ρεπορτάζ του υπουργείου Μεταφορών. Γι'αυτό ξαφνιάζει η Ελένη Χρονά με τις καυτές φωτογραφίες που ανεβάζει στο facebook.

Εντυπωσιακο βιντεο απο τη στιγμη της συλληψη του πλεον καταζητουμενου βρετανου

Ο Andrew Moran ηταν καταζητουμενος απο το 2009 οταν και απεδρασε μεσα απο το δικαστηριο του Μπαρνλευ οπου δικαζονταν για ενοπλη ληστεια. Την Παρασκευη το συνελαβε κοντα στο Αλικαντε, ειδικη μοναδα της ισπανικης αντιτρομοκρατικης υπηρεσιας.

Βγαίνει βιογραφία του Γκαρσία! Δειτε ποιος την γραφει

Γνωστός δημοσιογράφος, συγγραφέας και εκδότης αποκάλυψε πως η βιογραφία του Γκαρσία είναι σχεδόν έτοιμη, με δηλώσεις που έκανε στο "Αθλητικό Μetropolis":

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος...

Η πραγματικη επιστολη του μαθητη...

Διαβαστε την πραγματικη επιστολη που εστειλε ο μαθητης... οχι σαν αυτη τη μαιμου που εβγαλαν οι καθηγηταδες:

Αβραμόπουλος: Χωρίς σκοπιμότητες το τέμενος στον Βοτανικό

«Η κυβέρνηση με διαφάνεια προβαίνει σε κινήσεις που μπορούν να ελεγχθούν από όλους και δεν ετεροπροσδιορίζονται από σκοπιμότητες» αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, αναφορικά με το ζήτημα ανέγερσης τεμένους στην Αθήνα.

Επανεντάχθηκε στη ΝΔ από τους ΑΝΕΛ ο Α.Φετλής

Επανεντάχθηκε στις γραμμές της ΝΔ ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής υπεύθυνος Συντονιστικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Αντώνης Φετλής, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ Μηνά Σαμαντζίδη.

Η ψηφοφορία των δημοσιογράφων για τη Eurovision

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο OGAE International είναι "παρών" στο press centre της Eurovision και στη διοργάνωση της καθιερωμένης ψηφοφορίας για τους 2 ημιτελικούς στο Ogae Desk.

Η ψηφοφορία των δημοσιογράφων για τη Eurovision

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο OGAE International είναι "παρών" στο press centre της Eurovision και στη διοργάνωση της καθιερωμένης ψηφοφορίας για τους 2 ημιτελικούς στο Ogae Desk.

Economist: Η Ελλάδα δεν διατρέχει κίνδυνο. Φέτος…

Με ανάρτησή της στο Facebook, η «Intelligence Unit» του περιοδικού «Economist» εκτιμά ότι η Ελλάδα δεν θα αντιμετωπίσει χρηματοδοτική κρίση μέσα στον χρόνο.

Επισημαίνεται ότι το Eurogroup θα εγκρίνει σήμερα πιθανότατα την καθυστερημένη δόση 4,2 δισ. ευρώ του πρώτου τριμήνου και, πιθανώς, επιπρόσθετα 3,3 δισ. ευρώ που αντιστοιχούν στο δεύτερο τρίμηνο.

Αλβανος δολοφόνος Ιωαννίνων: Ετσι μου ήρθε και τους σκότωσα -Τα λεφτά τους ήθελα

Ομολόγησε ο Αλβανός δράστης των δύο ένοπλων ληστειών σε καφενείο και σπίτι αλλά και της άγριας δολοφονίας του ηλικιωμένου ζευγαριού στα Κτίσματα Ιωαννίνων και μάλιστα προκάλεσε με τα όσα δήλωσε.

Γελαει ο κοσμος με τη μαιμου επιστολη δηθεν μαθητη που πλασαραν οι "καθηγηταδες"

Με μια δήθεν (;) επιστολή μαθητή Λυκείου, στη γνωστή μανιέρα "οι πολιτικοί καταστρέφουν τα όνειρά μου, δεν φταίνε οι καθηγητές μου που απεργούν", οι εκπαιδευτικοί προσπαθούν να κερδίσουν τη μάχη των εντυπώσεων στην κοινωνία, από την απεργία τους που φαίνεται προς το παρόν να αντιμετωπίζεται με αρνητισμό από την κοινωνία, παρά το δίκαιο πολλών αιτημάτων τους.

Και βιντεοκλιπ γυρισε στον ISS o "ελληναρας" αστροναυτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τη διασκευή του τραγουδιού του Ντέιβιντ Μπάουι, Space Oddity, αποφάσισε να «αποχαιρετίσει» τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ο εδώ και πέντε μήνες επικεφαλής του Κρις Χάντφιλντ, ο οποιος συχνα ανεβαζε φωτο της Ελλαδας στο twitter.

Μεχρι και η ΑΔΕΔΥ είπε «όχι» σε απεργιες μέσα στις Πανελλαδικές - Απομονωμενα τα ρεμαλια της ΟΛΜΕ

Την απόφαση για προκήρυξη 24ωρης απεργίας αύριο, Τρίτη, έλαβε η ΑΔΕΔΥ που συνεδρίασε σήμερα προκειμένου να καθορίσει τη στάση της έναντι της επιστράτευσης των εκπαιδευτικών και όχι ανήμερα της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Στο ΑΧΕΠΑ ο Δένδιας-Σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός

Θα ενημερωθεί για την κατάσταση του αστυνομικού που τραυματίστηκε χθες στην Ιερισσό


Στο ΑΧΕΠΑ πηγαίνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, για να ενημερωθεί για την κατάσταση του αστυνομικού που τραυματίστηκε χθες στην Ιερισσό.

Μεγάλη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό ενόψει της δασοπυροσβεστικής περιόδου

Καθοριστικός ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων στη δασοπροστασία

Μεγάλη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη με αντικείμενο την τελική προετοιμασία της Πολιτείας ενόψει της νέας δασοπυροσβεστικής περιόδου, που ξεκινά επίσημα την 15η Μαίου. Στη σύσκεψη αυτή συμμετέχουν...

Έτσι ταΐζουν τους απεργούς πείνας στο Γκουαντάναμο!

Eνα πρωτοφανές βασανιστήριο, μια άγνωστη πτυχή της βαρβαρότητας των δήμιων στο κολαστήριο του Γκουαντανάμο , αποκαλύπτει το αραβόφωνο δίκτυο "Al Jazeera", ενώ είναι σε εξέλιξη η απεργία πείνας που πραγματοποιούν οι περίπου 100 κρατούμενοι από το Φεβρουάριο.

Χειροτέρεψε η κατάσταση του αστυνομικού που πυροβολήθηκε χθες στις Σκουριές

Σύμφωνα με πληροφορίες συναδέλφων του αστυνομικού που τραυματίστηκε χτες στα επεισόδια για τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές, η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε, με αποτέλεσμα να..

1,5 εκατομμυριακι τσιμπησε η εκπομπη Βαξεβανη απο την ΕΡΤ επι ΠΑΣΟΚ

Το ποσό των 1.447.388 ευρώ εκταμιεύθηκε, συνολικά, από την ΕΡΤ, για την εκπομπή "Κουτί της Πανδώρας", την περίοδο 2010- 2012, σύμφωνα με έγγραφο του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη.

FT: Αυτοί στοιχηματίζουν δις στην ελληνική ανάκαμψη

Με τον τίτλο «Top hedge funds bet on Greek banks» οι Financial Times δημοσιεύουν τα ονόματα των επενδυτών που ρίχνουν χρήματα στις ελληνικές τράπεζες, καθώς πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα κερδίσει το μεγάλο στοίχημα της ανάκαμψης.

ΦΩΤΟ: Αυτός είναι ο προπονητής παιδεραστής της Κέρκυρας

Ακόμη ένα κρούσμα παιδεραστίας από προπονητή συγκλονίζει το πανελλήνιο. Αυτή τη φορά συνελήφθη επ' αυτοφόρω στο σπίτι του ο 49χρονος προπονητής κρίκετ, Γιώργος Προσωπάρης.

Όπως δημοσιεύει το Έθνος, οι έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του 49χρονου έφεραν στο φως πως ο Γιώργος Προσωπάρης βιντεοσκοπούσε τις συνευρέσεις του με το 17χρονο αγόρι, αφού είχε ενσωματωμένη κρυφή κάμερα σε ξυπνητήρι.


Απάντηση στην Πρόταση ανέξοδης απεργίας του κυρίου και καθηγητή μου Δαμιανού Μυρίδη

Αγαπητό taxalia,
Διάβασα το αρθρο-πρόταση  ενος πρώην καθηγητή μου το οποίο δημοσιεύσατε εδώ  και συνέταξα μια απάντηση, εν είδει ανοιχτής επιστολής, η οποία ακολουθεί. 
Ανοιχτή επιστολή προς τον καθηγητή κ. Μυρίδη

Κυριε Μυρίδη,

Γαμημεν@ μνημονιο!! "Πίσω στο Δημόσιο 13,6 εκατ. ευρώ από συντάξεις «μαϊμού»"

Στα 13,6 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ποσό που έχει επιστραφεί για συντάξεις που δεν έπρεπε να καταβληθούν, σύμφωνα με έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει στο έγγραφο ο κ. Σταϊκούρας, «η υπηρεσία συντάξεων, έχει κάνει κατά καιρούς στοχοποιημένους ελέγχους σε συνταξιούχους του Δημοσίου (χήρες, άγαμες θυγατέρες, διασταυρώσεις θανάτων με TAXIS κλπ.).

Αλλος ενας μυθος μας τελειωνει-Left.gr: Τις λιγοτερες αυτοκτονιες η Ελλαδα αναμεσα στα κρατη του ΟΟΣΑ


[Τα ξαναπαμε: Και μια αυτοκτονια ειναι αποτυχια της κοινωνιας και του κρατους... αλλα καποτε πρεπει να σταματησουν οι ξεφτιλες που μιλανε για 3.000 αυτοκτονιες γενικα και αοριστως χωρις στοιχεια... Τα δε παπαγαλακια που θα πουνε "τα στοιχεια ειναι του 2010" ας κανουν λιγο υπομονη να ερθουν και τα στοιχεια του 2011 και του 2012... οχι οτι θα το βουλωσουν μιας και θα λενε "αυτες ειναι οι επισημες, οι δηλωμενες" κ.λπ παπαριες, αλλα λεμε τωρα]

Μπορεί το μνημόνια να έχουν οδηγήσει σε απόγνωση μεγάλο αριθμό Ελλήνων και να έχουν αυξηθεί οι αυτοκτονίες, όμως σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κοινής έρευνας του ΟΟΣΑ και της ΕΕ, για την Υγεία στην Ευρώπη, η χώρα μας σε σχέση με τις άλλες χώρες καταγράφει τα μικρότερα περιστατικά αυτοχειρίας.

Διαβάστε αναλυτικά την έκθεση του ΟΟΣΑ:

Επιμονή Παπαχρήστου για Καμμένο και… Πεπόνη

Ο Γιώργος Παπαχρήστος επιμένει σήμερα στα “Νέα” για όσα έχει γράψει στο παρελθόν περί του ενδεχομένου συνεργασίας του απερχόμενου Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη με τον Πάνο Καμμένο, και την κατάληψη μιας θέσης στα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Παπαχρήστος: "Θα πάμε στο ΣτΕ"... ρε πηγαινετε οπου θελετε, οι εξετασεις θα γινουν κανονικα

Ανυποχώρητη είναι η ΟΛΜΕ και σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Νίκο Παπαχρήστο, «θα καταγγείλουμε την Ελλάδα στην Ευρώπη και θα προσφύγουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να κηρυχθεί παράνομη η επιστράτευση».

Επιστρέφουν στη Νέα Δημοκρατία

Ποιά ονόματα συζητούν να ενταχθούν στο κόμμα μετά τα «ανοίγματα» Σαμαρά προς στελέχη άλλων κομμάτων

Ο Πρωθυπουργός φιλοδοξεί να χτίσει μια ισχυρή φιλοευρωπαϊκή παράταξη σωτηρίας και στις προτεραιότητες βρίσκεται η επιστροφή στελεχών που κατά καιρούς αποχώρησαν από τη ΝΔ.

Ποιοι δικαιούνται επίδομα τέκνων – Ολα τα απαραίτητα δικαιολογητικά


Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων των δικαιούχων του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικού επιδόματος σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες από τον ΟΓΑ.

Αυτό είναι το "υπόγειο των οργίων" του Καβαλιέρε

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφίες από το "υπόγειο των οργίων" όπου ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και οι προσκεκλημένοι του απολάμβαναν για τα περίφημα "μπούγκα- μπούγκα" πάρτι.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς του Μιλάνου "είχε στηθεί ένα ολόκληρο σύστημα προς ικανοποίηση του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού" στη βίλα του έξω από το Μιλάνο.

Η μοναδική ζωή του γιατρού Παπανικολάου που γεννήθηκε σαν σήμερα και έσωσε εκατομμύρια γυναίκες με το Τεστ Παπ [εικόνες]

Γεννήθηκε στην Κύμη σαν σήμερα το 1883 και αποφάσισε να γίνει γιατρός, τηρώντας την παράδοση που ήθελε τους γιούς να ακολουθούν το επάγγελμα του πατέρα. Κανείς δεν περίμενε όμως ότι θα εξελισσόταν σε έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους και σημαντικότερους γιατρούς παγκοσμίως, χάρη στην ανακάλυψη του τεστ-παπ.

Υποψήφιοι οικονομικοί εισαγγελείς

Στις 20 Μαϊου συνέρχεται το Δικαστικό Συμβούλιο για να προχωρήσει στον ορισμό οικονομικού εισαγγελέα, ο οποίος θα ασχολείται πραγματικά με τη δίωξη του οικονομικού εγκλήματος.

Υπάρχουν διάφορες υποψηφιότητες, σύμφωνα με τα Νέα. Για δύο από αυτές, ρόλο καταλύτη παίζει ο...

Πατέρας Στεφανάκη: Να στηρίξω τον Βαγγέλη ή να ζητήσω από τους γονείς της Φαίης να με στήσουν στο απόσπασμα;

Έσπασε τη σιωπή του ο πατέρας του 25χρονου Βαγγέλη Στεφανάκη που κατηγορείται για τον φόνο της 23χρονης Φαίης από τη Νέα Μάκρη.

"Ακόμα και κάποιοι συγγενείς που μου τηλεφωνούν καθημερινά διψούν για φρέσκα νέα για την υπόθεση. Να με συγχωρέσει ο θεός αλλά όταν κλείνουν το τηλέφωνο μάλλον τους έχω δώσει τροφή για περισσότερο κουτσομπολιό", σημείωσε σύμφωνα με την Espresso.