05 Μαρτίου 2013

Γελάνε μαζί τους- Προσπάθησαν να αυτοφωτογραφηθούν σέξι, αλλά απέτυχαν οικτρά [εικόνες]

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η συλλογή φωτογραφιών που συγκέντρωσε η βρετανική εφημερίδα Sun από συνηθισμένους ανθρώπους που προσπάθησαν να δείξουν την πιο σέξι πλευρά του εαυτού τους. Αλλά με τον εντελώς λάθος τρόπο.

Κουκουλοφόρος σε βίντεο διαμαρτυριάς απόστρατων; Είμαστε σοβαροί; (φώτο βίντεο)

Σίγουρα οι απόστρατοι έχουν πληγεί ιδιαίτερα από το χάος που ζούμε (ήταν και μαθημένοι στα πολλά για να λέμε την αλήθεια) αλλά από αυτό το σημείο μέχρι του να εμφανίζονται σε βίντεό διαμαρτυρίας τους εικόνες...

Ντεντέ: Xoρτάσαμε ελληνικό πήδημα- Θεός Βελόπουλος: Σου αρέσει το ...οθωμανικό;

Στο κρανίο τα πήρε ο Κυριάκος Βελόπουλος, με την αναπαράσταση της Άλωσης που είχαν βάλει οι Τούρκοι στην συνάντηση Ερντογάν -Σαμαράς. Σχολιάζοντας το στο twitter , έκανε παρέμβαση ο γνωστός δημοσιογράφος Αμπντολαχίμ Ντεντέ ο οποίος είπε:


Άδωνις σε Νικολόπουλο: Γιατί παραιτήθηκες;

Εδώ και αρκετές ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη στο Twitter ένας διάλογος μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Νίκου Νικολόπουλου. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε μια ανάρτηση του ανεξάρτητου βουλευτή σχετικά με "τη δημιουργία αντιμνημονιακής συμμαχίας που θα τραβήξει χειρόφρενο στη ακραία φτωχοποίηση των Ελλήνων".

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Τερλέγκας ήταν ένας απ' αυτούς που πούλησε νησί στον Εμίρη του Κατάρ

Ο Βασίλης Τερλέγκας ήταν ιδιοκτήτης του νησιού "Σωρός", στο σύμπλεγμα των Εχινάδων στο Ιόνιο. Αυτό το νησί το είχε αγοράσει από μια Αμερικανίδα, αλλά δεν επένδυσε ποτέ πάνω σ' αυτό. Έτσι, αποφάσισε και το πούλησε στον Εμίρη του Κατάρ.


ΒΙΝΤΕΟ-Τέλος στο μέτρο των αποδείξεων;

Η τρόικα θεωρεί το μέτρο των αποδείξεων αναποτελεσματικό και γραφειοκρατικό και ζητά να πάψει να ισχύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, στο φορολογικό νομοσχέδιο του Μαΐου θα υπάρχει σχετική ρύθμιση. Για τα φετινά εισοδήματα πρέπει να προσκομιστούν αποδείξεις, αξίας ίσης με το 25% του ατομικού εισοδήματος.

Διευκρινίσεις του ελληνικού ΙΚΕΑ για τις μολυσμένες με κακάκια τάρτες: Είναι θέμα ποιότητας

Ανακοίνωση εξέδωσαν τα ΙΚΕΑ Ελλάδας, σχετικά με τα μολυσμένα γλυκά που εντοπίστηκαν στην Κίνα, τονίζοντας ότι δεν διαθέτουν παρόμοια στα καταστήματα στη χώρα μας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σατανικό σχέδιο Σαμαρά! Θα καταστρέψουμε την Τουρκία βοηθώντας τη να αναλάβει τους Ολυμπιακούς!

Τι συμφωνίες υπογράφησαν με τους Τούρκους

«Και οι δύο πλευρές παραμένουν πεπεισμένες ότι το μέχρι σήμερα διαμορφωμένο πλαίσιο στις σχέσεις τους, το οποίο βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, την εμπιστοσύνη, το διεθνές δίκαιο και τις καλές σχέσεις γειτονίας, θα προωθήσει περαιτέρω τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και θα συντελέσει στη δημιουργία πρόσθετων τομέων συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας», αναφέρεται στην 25η συμφωνία πλαίσιο που υπεγράφη στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν στο πλαίσιο του Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας.


Αποκαλύφθηκε ο "Batman" του Bradford

Ο μυστηριώδης άνδρας, που ντυμένος ως Batman παρέδωσε ένα καταζητούμενο στο αστυνομικό τμήμα, αποφάσισε να αποκαλύψει την ταυτότητα του.


«Τελεία και παύλα» στα σενάρια ανασχηματισμού από Κεδίκογλου

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα ανασχηματισμού. Τελεία και παύλα» ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος κεδίκογλου, αναφερόμενος στα σενάρια ανασχηματισμού της κυβέρνησης, που δημοσιεύτηκαν σε ΜΜΕ.


Επειδή μας έχουν ζαλίσει με το Σαμαρά: Για τη συγγνώμη Μπουτάρη τι έχουν να πούνε; (έγγραφο)

Τη γραπτή συγνώμη του Γιάννη Μπουτάρη προς τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο στις 06.12.2008 και για την οποία έκανε πρόσφατα λόγο σε συνέντευξή της η σύζυγός του, Ελένη φέρνει στο φως η «Karfitsa».


ΥΠΟΙΚ: Ανεδαφικές οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το φορολογικό

Ανεδαφικές και ημιτελείς χαρακτηρίζει τις προτάσεις που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για το φορολικό, το Υπουργείο Οικονομικών.

Αναλυτικά το ΥΠΟΙΚ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:


Κεφαλογιάννης: Για το πέος καβάλα τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ (ντάξ' δεν το πε ακριβώς έτσι αλλά αυτό εννοούσε)

Εξαπέλυσε τα βέλη του ο γραμματέας της ΝΔ για το φορολογικό πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Τα βέλη του ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση του φορολογικού προγράμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας,κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα οτι...

Πατέρας του Πιστόριους: Πρέπει να έχουμε όπλα για η κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτη τη λευκή μειοψηφία

[Να 'χετε, αλλά να μην κάνετε μαλακί@ς μεγάλε...]

Σχεδόν είκοσι ημέρες μετά τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους, ο πατέρας του Χένκε, προκαλεί τους μαύρους με τις δηλώσεις του για την οπλοκατοχή, εξοργίζοντας το Αφρικανικό Εθνικό Κονγκρέσο.


Ο Βρούτσης για την ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ κατάσχεση ακινήτου τετραπληγικού πρωταθλητή

[Το γνωστό ελληνικό: Εκμετάλλευση της αναπηρίας εις βάρος των υπολοίπων, γιατί τα 51.000 που λείπουν δεν θα τα πληρώσει ούτε ο Βρούτσης ούτε ο Λάτσης αλλά οι συνταξιούχοι με τις περικοπές... Δεν είναι δυνατόν ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ να παίρνει 51.000 που δεν δικαιούται και μετά να μην επιστρέφει ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ!! ! ευρώ ρε πούστη μου!! ΕΝΑ! Όταν δεν επιστρέφεις ούτε ένα ευρώ υπάρχει δόλος και εκμετάλλευση... Ναι να τον βοηθούσαμε όλοι αν επέστρεφε τα 10.000 χιλ και έλεγε παιδιά δεν έχω άλλα γιατί πρέπει να αναγνωρίζεται η προσπάθεια και η καλή θέλεηση αλλά όχι επειδή κάποιος είναι ανάπηρος να μας φεσώνει με το έτσι θέλω]

Σε ερώτηση , σχετική με έκθεση από το ΙΚΑ αναγκαστικής κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας για την κατοικία του τετραπληγικού πρωταθλητή ποδηλασίας, απάντησε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.


Α/ΓΕΕΘΑ: Οποιος κατέβει στη διαδήλωση της 9ης Μαρτίου με στολή θα φάει «καμπάνα» [έγγραφο, βίντεο]

Εγκύκλιο- αυστηρή προειδοποίηση εξέδωσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος ενημερώνοντας τους εν ενεργεία αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων ότι απαγορεύεται η συμμετοχή τους σε πορείες, διαδηλώσεις και δημόσιες συγκεντρώσεις με στολή.

Έρευνα για πάρτι στις Ανεξάρτητες Αρχές

Έρευνα για τις δαπάνες Ανεξάρτητων Αρχών διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Π. Φάκου, με αφορμή πόρισμα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που διαπιστώνει «σπατάλες» σε μισθοδοσίες στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.


Ελληνικό σχολείο στην Ίμβρο μετά από 50 χρόνια

[Σίγουρα ιστορικά είναι ένα σημαντικό γεγονός αλλά πρέπει να δούμε και για ποιους άνοιξε το σχολείο (γιατί δε νομίζω να υπάρχουν πάνω από 50 Έλληνες στην Ίμβρο) και αν μας συμφέρει να ανοίξουν 50 τουρκόφωνα νηπιαγωγεία στη Θράκη επειδή άνοιξε ένα ελληνικό σχολείο στην Ίμβρο]

Οι πιέσεις Σαμαρά-Αρβανιτόπουλου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Κωνσταντινούπολη απέδωσαν καρπούς


Νάνος με πήλινα πόδια το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ένας… νάνος με πήλινα πόδια είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι επιχειρηματίες που βρίσκονται από πίσω σε μια άλλη δραστηριότητα θα είχαν πάει φυλακή. Τα στοιχεία της εταιρείας Direction Business Reports με βάση τους ισολογισμούς για το 2011-2012 δείχνουν ότι η Σούπερ Λίγκα είναι καταχρεωμένη μέχρι το λαιμό και οι ΠΑΕ έχουν ζημιές με ουρά που φτάνουν τα 265 εκατ. Και καλά θα πει κανείς: Και η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ είναι πνιγμένες στα χρέη, η Ελλάδα μας πείραξε. Ναι, αλλά να έπαιζαν και λίγο… μπαλίτσα οι ελληνικές ομάδες να το καταλάβουμε. Να είχαν κανένα παιχτάκι να χαζέψουμε, να το συζητήσουμε. Τώρα, ούτε μπάλα βλέπουμε και έχουν και απίστευτα χρέη

Συγκεκριμένα:


Ο λούμπεν θάνατος

Για πολλοστή φορά έγινε κατανοητό ότι ο θάνατος στην Ελλάδα χρειάζεται ιδιοκτήτες για τον απαραίτητο επικήδειο που ξυπνά την βιβλική μοναδικότητα του Έλληνα με τις απαραίτητες κατάρες στα κολλυβοπάρτι. Η αρμονία που αγνοεί το μάταιο δεν έχει θέση στην θεολογική κηδεμονία των οπαδών της κομματικής παντιέρας. Με τρόπο συνειδητής έκρηξης, καταργείται αυτό που ο Ντεριντά υποστήριζε για χρόνια: η υποκειμενικότητα είναι κατά βάθος αθεμελίωτη. Λάθος. Τα τελευταία χρόνια, οτιδήποτε πράττεται από τον περιπλανώμενο παρία των ενστίκτων, έχει υπογραφή με τρία ονόματα.

Διαβάστε περισσότερα »

Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε πίσω την φορολόγηση της εκκλησίας που έλεγε προεκλογικά!

Νέα κωλοτούμπα από την Κουμουνδούρου εκτός αν έκανε καλή δουλειά ο ψηφοφόρος τους Ιερώνυμος...

Νέα κωλοτούμπα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτή την φορά όσν αφορά τις σχέσεις του με την εκκλησία. Χθες σε ημερίδα για τη φορολογική πολιτική ο υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Γιάννης Μηλιός απέφυγε τεχνηέντως να αναφερθεί άμεσα σε οποιαδήποτε φορολογική επιβάρυνση για την Εκκλησία, παρά τα όσα έλγε προεκλογικά η Κουμουνδούρου!


Χατζιδάκης: "Δεν ειπώθηκε τίποτα για μείωση κατώτατου μισθού"

[Και γιατί δεν βγήκες να το διαψεύσεις άμεσα ρε νούμερο αλλά το άφησες να σέρνεται μέρες;]

«Δεν ειπώθηκε από κανέναν ότι πρέπει να μειωθεί ο κατώτατος μισθός… Ήμουν αυτόπτης μάρτυς. Δεν αναφέρομαι στη διάψευση μόνο της εταιρείας, προσθέτω και τη δική μου μαρτυρία. Δεν υπήρξε τέτοια τοποθέτηση» διευκρίνισε...

ΣΟΚ! Ντυμένη εμφανίστηκε η Τζούλια στη Σλοβακία! (φώτο)


Στην Σλοβακία ταξίδεψε η Τζούλια Αλεξανδράτου για προγραμματισμένη εμφάνισή της σε κλαμπ της Μπρατισλάβας.

Ίχνη κοπράνων στα κέικ του ΙΚΕΑ!

«Πάγωσε» η κοινή γνώμη με την νέα αποκάλυψη: Βρέθηκαν ίχνη κοπράνων σε κέικ των ΙΚΕΑ στην Κίνα! Μετά το διατροφικό σκάνδαλο με το κρέας αλόγου, που τάραξε την Ευρώπη, τώρα φαίνεται πώς ο σουηδικός κολοσσός αντιμετωπίζει και άλλο πρόβλημα.

Ξυδάκι: Παραλήρημα Ραγκούση-Νταλάρα μετά το στραπάτσο του για την ιθαγένεια

Μιλά για φασιστικές νοοτροπίες όταν ο ίδιος χαρακτηρίζει "απόψεις" τις αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου!

Θα μπορούσε κανείς να πει για κάποιον που βρίσκεται στη θέση του ότι το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη , όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά όταν αναφέρεται κανείς στον Ραγκούση , τον άνθρωπο που επί 2,5 χρόνια κινούσε τα νήματα στο προσκήνιο και το παρασκήνιο της εξουσίας και μάλιστα στη χειρότερη μεταπολεμική περίοδο της χώρας.


ΣΥΡΙΖΑ: Το διεθνές δίκαιο για την ΑΟΖ δεν είναι ούτε δίκαιο ούτε συμφέρον για τον ελληνικό λαό!!

[Τελευταία η Ρένα Δούρου συνηθίζει να μιλάει για ΑΟΖ όπως και ο Τσίπρας. Για να δούμε όμως τι λένε οι υπόλοιποι και πως εννοούν την ΑΟΖ στον ΣΥΡΙΖΑ... ας δούμε πχ. τι λέει η Διεθνιστική Εργατική Αριστερά,  μία από τις Συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ανήκουν οι βουλευτίνες Μαρία Μπόλαρη και Ιωάννα Γαϊτάνη (η γνωστή Σκοπιανολάγνα)]

Η  ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη), το προνόμιο δηλ. μιας χώρας να εκμεταλλεύεται τα ύδατα, το βυθό και το υπέδαφος, σε θαλάσσιες περιοχές που εκτείνονται πολύ πιο μακριά από τα χωρικά της ύδατα (στα 200 μίλια), αποτελεί εδώ και δύο χρόνια περίπου αντικείμενο συζήτησης στην Ελλάδα.


Φ. Κρανιδιώτης: Τι γιορτάζουν σήμερα οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Δείτε τι γιορτάζουν:

ΦΩΤΟ: Καμμένος είναι μόνο ένας ρε!!

Δείτε τι του λένε του Πάνου και τον εξοργίζουν!! Μετά αναρωτιούνται γιατί έχει κάνει block το μισό twitter:

Εδώ ο καλός θάνατος. Πάρτε κόσμε...

Τάσος Φούντογλου

Αφήστε τους νεκρούς στην ησυχία τους
Συλλυπητήρια. Στις οικογένειες των νεκρών. Στις δικές μας οικογένειες των ζωντανών νεκρών. Στην κοινωνία που καρκινοβατεί. Στην πολιτική μας τάξη που και καλά μας διοικεί.

Πάντα σοσιαλΗστικά: Από το κ@λόσπιτο του Παπανδρέου στην Αγράμπελης στο νεοκλασικό του Άκη Τσοχατζόπουλου

Μπορεί στην ειδησεογραφία να κυριαρχεί αυτές τις μέρες το νεοκλασικό του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όμως και στο παρελθόν ένα σπίτι πρωταγωνίστησε στην πολιτική σκηνή: το ροζ σπίτι του Ανδρέα Παπανδρέου και της Δήμητρας Λιάνη στην Αγράμπελης, που έμεινε στην ιστορία ως το κ@λόσπιτο, όπως το αποκάλεσε ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος.


Βίντεο: Ο Τζουντ Λο "διαφημίζει" την Σίφνο

Είναι γνωστό ότι ο Βρετανός ηθοποιός Τζουντ Λο αγαπά την Ελλάδα, αφού έχει έρθει και για διακοπές. Σε συνέντευξη που παραχώρησε για την νέα του ταινία "Παρενέργειες" μίλησε και για την Σίφνο, τονίζοντας ότι έχει τις πιο καθαρές παραλίες σε ολόκληρο τον πλανήτη.


Πάγκαλος: Μικρό κόμμα το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και θα γίνει ακόμα μικρότερο

Σκληρή κριτική άσκησε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος στον Ευάγγελο Βενιζέλο και στο ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με το συνέδριο του κόμματος και την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην παραίτηση της Μαριλένας Κοππά χαρακτηρίζοντας την «απαράδεκτο» τον αποκλεισμό των Ευρωβουλευτών από την Κεντρική Επιτροπή


Μικτή Επιτροπή Συνεργασίας Ελλάδας-Κατάρ

Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 10 π.μ. στο υπουργείο Ανάπτυξης (Νίκης 5-7) η Μικτή Επιτροπή Συνεργασίας Ελλάδας-Κατάρ υπό την προεδρία του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Qatar Holding Αχμαντ Αλ-Σαγιέντ.


Μικτή Επιτροπή Συνεργασίας Ελλάδας-Κατάρ

Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 10 π.μ. στο υπουργείο Ανάπτυξης (Νίκης 5-7) η Μικτή Επιτροπή Συνεργασίας Ελλάδας-Κατάρ υπό την προεδρία του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Qatar Holding Αχμαντ Αλ-Σαγιέντ.


Δεν έχει και άδικο αν σκεφτούμε τη Ζωή: «Καραγκιόζηδες» αποκάλεσε ο Κασιδιάρης τα μέλη της προανακριτικής

Με ένταση ξεκίνησε η συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ καθώς για ακόμα μια φορά τα μέλη της δεν μπορούν να χαράξουν κοινή γραμμή ούτε για τα διαδικαστικά ζητήματα.


Εξέγερση στις φυλακές Ναυπλίου μετά τον θάνατο κρατουμένου-Επέμβαση των ΜΑΤ [εικόνες]

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή επέμβαση των ΜΑΤ στις Δικαστικές φυλακές Ναυπλίου, μετά την εξέγερση που έγινε από το πρωί με αφορμή τον χθεσινό θάνατο ενός κρατουμένου από άγνωστα μέχρι αυτή τη στιγμή αίτια.

Η μόνη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ: "2 δισ. ετησίως από την φορολόγηση πλουσίων".. και μ' αυτά θα αυξήσετε μισθούς, συντάξεις και θα κάνετε και προσλήψεις;

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το φορολογικό είναι υπό διαβούλευση και δεν είναι η τελική (την τελική την φυλάνε για έκπληξη αν κυβερνήσουν... λέμε τώρα), διευκρίνισε ο Γιάννης Μηλιός και εκτίμησε ότι από την φορολόγηση των πλουσίων μπορεί να υπάρξει αύξηση εσόδων κατά περίπου 2 δισ. ευρώ ετησίως (1% του ΑΕΠ).

Παπαγεωργόπουλος: Οι ένοχοι είχαν προκαθορισθεί πριν από τη δίκη

Άλλη μια επιστολή έγραψε στη φυλακή ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος επιμένει ότι είναι αθώος και μάλιστα υπογραμμίζει ότι αυτός είναι που αποκάλυψε το σκάνδαλο!

Διαβάστε την επιστολή του:

«Το χτύπημα μεγάλο. Απίστευτο!

Όταν μάλιστα είναι αποτέλεσμα μιας ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ.


Μην τα ξεχνάμνε αυτά: «Φρούδες οι επενδύσεις του Κατάρ», «Επικοινωνιακά παιχνίδια», «Συμφωνία... εσωτερικής κατανάλωσης μεταξύ Σαμαρά - Κατάρ»

Τώρα που αποδείχθηκε και έμπρακτα το ενδιαφέρον του Κατάρ για επενδύσεις στη χώρα, ας θυμηθούμε τι έλεγαν για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού όλοι αυτοί που έχουν τις λύσεις στο τσεπάκι... Και φυσικά να θυμήσουμε ότι το νησί, τη θυγατρική της Εθνικής, τον Αστέρα, το Ελληνικό και το Ελ. Βενιζέλος τα θέλουν οι Καταριανοί και όχι οι ναζί της Μέρκελ, οι εταιρίες της οποίας τα μαζεύουν και φεύγουν (Hochtief):

ΑΕροψεκασμένοι , Ν. Μαριάς:

Η Γαύδος τόσο κοντά αλλά και τόσο μόνη - Απλά συγκλονιστικό !

Η εμπειρία που ζούμε, η μία και μοναδική μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου της Γαύδου κι εγώ, η δασκάλα της, τις τελευταίες εβδομάδες, είναι μοναδική. Σε συνεργασία με έναν Κύπριο εκπαιδευτικό καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στο Δημοτικό Σχολείου της Γαύδου και ένα σχολείο...

-«Ο Αγάθωνας είναι μαϊμού με μουστάκι» -«Ποιος το πε; Αυτό το βρωμόσκυλο; (βίντεο)»

Ο Αγάθωνας (μιλάμε για μεγάλο τσίρκο...) όλο αυτόν τον καιρό ήταν μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να σκάσει και τελικά έσκασε!!!!!

Άνοιξε το στοματάκι του ο ρεμπέτης, ο μάγκας, σεφταλής και άντε να τον μαζέψεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ζαφείρης μελάς σε συνέντευξή του σε site δήλωσε για τον Αγάθωνα:


Πρετεντέρης και Τρέμη... χορεύουν Harlem Shake!

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Το βίντεο προβλήθηκε χθες στην εκπομπή του Θέμου "Όλα Μπάχαλο" και δείχνει Τρέμη, Πρετεντέρη και Τσίμα να χορεύουν Harlem Shake.

Δείτε το!

Τζήμερος: Ο επόμενος ισοβίτης πρέπει να λέγεται Πάκης

Mε δριμύ ύφος ο Θάνος Τζήμερος, ιδρυτής και πρώην πρόεδρος της κίνησης Δημιουργία Ξανά επιτίθεται στον Προκόπη Παυλόπουλο με άρθρο του στην Αthens Voice.


Δούρου: Τι θα γίνει; Θα μας αφήσει το ΕΣΡ να λέμε ότι παπαριά θέλουμε

Άπαιχτη η ερώτηση της Ρένας, ξέρετε μωρέ, αυτής του Βαξεβάνη. "Ερώτηση" τρόπος του λέγειν... γιατί είναι από αυτές τις "ερωτήσεις" όπου ο άλλος θέλει να πει τα δικά του και αφού πει το ποίημά του βάζει στο τέλος ένα ερωτηματικό αλλά έχει ξεχάσει να ρωτήσει... Κατηγορεί το ΕΣΡ για λογοκρισία...


Αποτυχία σκέτη αυτό το ταξίδι Σαμαρά στο Κατάρ ρε παιδί μου... «Ο Εμίρης μετά τα νησιά θέλει το Ελληνικό και τον Αστέρα»

Φαίνεται πως ο Εμίρης του Κατάρ έρχεται στην Ελλάδα για να μείνει αφού σύμφωνα με τους Financial Times μετά την απόκτηση του νησιού της Οξειάς, η βασιλική οικογένεια θέλει να συνεχίσει τις επενδύσεις στη χώρα μας.

Η συμφωνία για την Οξεία


Στον «πάγο» η δωρεά δύο αμερικανικών φρεγατών στην Τουρκία-Τεχνικό το θέμα λένε οι Τούρκοι και όχι λόγω πιέσεων ελληνων

Καλά τώρα! Τι θα έλεγαν; Ότι πίεσαν Έλληνες, αρμένιοι και εβραίοι να μη μας τις δώσουν και χάσαμε;

«Παγώνει» η δωρεά δύο αμερικανικών φρεγατών στην Τουρκία λόγω τεχνικών και όχι πολιτικών θεμάτων, σύμφωνα με τουρκικές διπλωματικές πηγές, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Hurriyet».

Kraft: Δεν ετέθη θέμα μείωσης μισθών στη συνάντηση

Σήμερα ήταν η σειρά της Kraft που συμπεριλαμβανόταν στις 11 πολυεθνικές που με βάση ττα μυθεύματα του ΒΗΜΑΤΟΣ φέρονταν να έχουν ζητήσει μισθούς 300 ευρώ. Χθες είχαν διαψεύσει η Barilla και η Bic. Η Kraft είπε ότι...

Παραιτήθηκε από επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ... αλλά όχι απ' την μάσα


Παραιτήθηκε από επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ... αλλά όχι απ' την μάσα
Την παραίτησή της, όχι από ευρωβουλευτής, αλλά από επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ, στο ευρωκοινοβούλιο ανακοίνωσε με επιστολή της στον Ευάγγελο Βενιζέλο, η Μαριλένα Κοππά.


Λαθροζώο την πάτησε σε κρεοπωλείο - Τον κυνηγούσε μια ολόκληρη γειτονιά!

Ο αλλοδαπός διαρρήκτης πίστευε ότι δεν υπήρχε κίνδυνος - Έτσι άρχισε να υλοποιεί το σχέδιό του, για το κρεοπωλείο της Θεσσαλονίκης που όμως είχε απρόβλεπτη κατάληξη για τον ίδιο...


Τρόικα σε κυβέρνηση μετά από την επίθεση των αδέσποτων: Μαζέψτε τα σκυλιά σας

Eνοχλημένοι εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι της τρόικας από την «υποδοχή» που τους επεφύλαξαν τα αδέσποτα σκυλιά που τους περίμεναν έξω από το υπουργείο Οικονομικών, ενώ φαίνεται πως ζήτησαν και μέτρα για τα αδέσποτα.


Ο Ιβάν Σαββίδης ψάχνει να εξαγοράσει το Mega

Γιατί οι Ρώσοι θέλουν να έχουν ελληνικά media υπό τον έλεγχό τους

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ

Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του στην εγχώρια επιχειρηματική ζωή, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έδειξε ενδιαφέρον και για την είσοδό του, στα Media. Στο πλαίσιο αυτό έχει κάνει διάφορες συζητήσεις, ενώ έχει ζητήσει από τον αρμόδιο υπουργό –και στενό του φίλο- Σίμο Κεδίκογλου, να του δώσει μια λεπτομερή εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στα Media.


Όχι κι οι φόροι έργο των φιλελευθέρων!

Οι περισσότεροι πολέμιοι του μνημονίου συμφωνούν σε δύο πράγματα: ότι το μνημόνιο ευθύνεται για κάθετι που έχει συμβεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και ότι η επιβολή φόρων είναι μία γνωστή σε όλους στρατηγική επιλογή των δυνάμεων του νεοφιλελευθερισμού.


Tα ΝΕΑ: Το αριστερό αγόρι Αλέξης θα έκανε τον Μαυρογιαλούρο να ζηλέψει

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα σε εκδήλωση του ΕΒΕΑ για το φορολογικό, προκαλεί σήμερα τον ειρωνικό σχολιασμό από τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο, που διατείνεται πως οι δηλώσεις Τσίπρα θα έκαναν ακόμη και τον Μαυρογιαλούρο να μαυρίζει από ζήλια.


BINTEO-Κομμουνιστικό Κόμμα Ιράν: Γυμνόστηθη διαμαρτυρία κατά της μαντίλας



Μια εντελώς ασυνήθιστη (για κομμουνιστικό κόμμα) διαμαρτυρία, επέλεξε το ΚΚΙ, για να διαμαρτυρηθεί κατά της μουσουλμανικής μαντίλας και του θεοκρατικού καθεστώτος στο Ιράν.


Πέντε ελληνικά πανεπιστήμια στα καλύτερα παγκοσμίως... στα χαρτιά, γιατί η πράξη άλλα δείχνει

Πέντε ελληνικά πανεπιστήμια βρίσκονται στο καλύτερο 3% της παγκόσμιας κατάταξης, σύμφωνα με την ετήσια μελέτη, σχετικά με τις διεθνείς λίστες ταξινόμησης των ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, όπως ανακοίνωσε το Διαπανεπιστημιακό Δίκτυο Πολιτικών Ανώτατης Εκπαίδευσης.


Γεμάτο το Ιόνιο από φυσαλίδες που κρύβουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο

Τις φυσαλίδες που διαρρέουν από ρωγμές στο βυθό της θάλασσας στο Κατάκολο και περιέχουν μεθάνιο εξέτασαν επιστήμονες που συμπεραίνουν ότι υπάρχει βαθύτερα ''ταμιευτήρας'' υδρογονανθράκων.


Βίντεο: Κόντρα πλοίων κατέληξε σε τράκα!

Δύο καπετάνιοι αποφάσισαν να βγάλουν το χειρότερό τους εαυτό εν πλω σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα περάσματα της διεθνούς ναυσιπλοΐας στα Στενά της Σιγκαπούρης.


Τρεις Έλληνες δισεκατομμυριούχοι στους πλουσιότερους του κόσμου

Τρεις ελληνικές παρουσίες συγκαταλέγονται στη φετινή λίστα του περιοδικού «Forbes» με τους δισεκατομμυριούχους ανά τον κόσμο, η οποία περιλαμβάνει τον αριθμό-ρεκόρ των 1.426 ονομάτων, με συνολική περιουσία 5,4 τρισ. δολ., αυξημένη σε σύγκριση με τα 4,6 τρισ. δολ. της λίστας του 2012.


Κασιμάτης στην Καθημερινή: Αξιοθρήνητο το χειροκρότημα στον ΓΑΠ. Ποιος πρωθυπουργός, βρε κακομοίρηδες;

«Αξιομνημόνευτη» και «αξιοθρήνητη» χαρακτηρίζει ο Στέφανος Κασιμάτης στην εφημερίδα Καθημερινή τη σκηνή της υποδοχής του Γιώργου Παπανδρέου με χειροκροτήματα, ενώ προσθέτει πως όσο διάβαζε τα κείμενα του συνεδρίου πάλευε με την κατάθλιψη και την υπνηλία.


Ενώ κάποιοι τον πίνουν: Έμμεση αύξηση μισθών για 80.000 υπαλλήλους ΔΕΚΟ-Τραπεζών!

Μείωση εισφορών που ισοδυναμεί με μια "έμμεση αύξηση" μισθών ως και 40 ευρώ το μήνα έχουν από την 1η/1/2013 περίπου 80.000 υπάλληλοι ΔΕΚΟ και τραπεζών που έχουν ενταχθεί στο ΙΚΑ από το 2008 και βάσει νόμου από φέτος και κάθε τρία χρόνια μέχρι το 2020 οι ασφαλιστικές τους κρατήσεις θα πέφτουν σταδιακά ώστε να φτάσουν τα επίπεδα του ΙΚΑ.

Η ποιότητα των Δ.Υ.

της Λώρης Κέζα

Με τους δημόσιους υπαλλήλους ακολουθείται η ίδια, αποτυχημένη, μέθοδος. Καταγράφεται ο αριθμός τους και υπολογίζονται οι αποχωρήσεις αδρομερώς. Τόσες χιλιάδες λέει ο υπουργός, πολλαπλάσιες λέει ο συνδικαλιστής. Διαθεσιμότητα και μετατάξεις λέει το κράτος, αποχωρήσεις και συντάξεις λένε οι εργαζόμενοι. Για ορίζοντα έτους ομιλεί η πολιτεία, για τριετία οι αναλυτές της πιάτσας.


Τι παρέλειψαν να μεταφράσουν από τις δηλώσεις Ερντογάν;

Από διαφορετική σκοπιά βλέπουν το θέμα της ΑΟΖ Σαμαράς και Ερντογάν

Την ώρα που ο Σαμαράς δήλωνε χθες από την Κωνταντινούπολη ότι το θέμα της ΑΟΖ θα το προσεγγίσουμε με βάση το διεθνές δίκαιο ο Ερντογάν … φάνηκε ότι είχε άλλα σχέδια.


Τί λείπει από τις φορολογικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Τον βασικό άξονα των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ για το φορολογικό σύστημα παρουσίασε χθες η αξιωματική αντιπολίτευση. Ωστόσο, πέραν του πυρήνα και της λογικής της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, που αναλύθηκε στη χθεσινή παρουσίαση, εκκρεμούν τα νούμερα και τα «ισοδύναμα μέτρα».

Πολίτες γιουχάισαν τον Τσοχατζόπουλο (video)

Του φώναζαν «ξεφτίλα Άκη» την ώρα που επέστρεφε στον Κορυδαλλό... το πιθανότερο βέβαια είναι κάποιοι απ' αυτούς που φώναζαν να τον έχουν ψηφίσει και με τα δύο χέρια... έτσι είναι ο Έλληνας: Πάντα φταίνε οι άλλοι

Αποδέκτης αποδοκιμασιών έγινε ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος κατά την επιστροφή του στον Κορυδαλλό.


Μετά τον Καμμένο γελάει ο κόσμος και με τον Τσίπρα που καίει διοξείδιο του άνθρακα!

Απίστευτο γέλιο πρόσφερε η ατάκα του Αλέξη σε χθεσινή ομιλία του όπου μίλησε για καύση διοξειδίου του άνθρακα... το οποίο φυσικά δεν καίγεται αλλά αποτελεί προιόν της καύσης... αλλά που να τα ξέρει αυτά ο Αλέξης;

Σήμερα η δίκη της εφημερίδας ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ από τη δίωξη του ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία

Σήμερα είναι το δικαστήριο της εφημερίδας Νέα Πορεία μετά από τη δίωξη των παιδιών του ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία.
 Δεν μπορούν να το χωνέψουν οι ...''νεοκομμουνιστές'' ότι υπάρχει και άλλη άποψη εκτός από τη δική τους και αρχίζουν τις ...μηνύσεις.
 Και όπως έγραψε πολύ σωστά η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για το θέμα αυτό: