15 Φεβρουαρίου 2013

Μέγας μαλάκ@ς!!! «Την είχε δύο ώρες κλειδωμένη μέσα στο μπάνιο»

Νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες, για την υπόθεση Πιστόριους, φέρνει στο φως με δημοσίευμά της η μεγαλύτερη σε πωλήσεις εφημερίδα της Νότιας Αφρικής «Bleed».

Με τίτλο «Πίσω από τους νεκρούς», η νοτιοαφρικανική εφημερίδα παρουσιάζει δύο νέα στοιχεία, που μέχρι στιγμής δεν είχαν γίνει γνωστά, και αφορούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσαν οι τέσσερις πυροβολισμοί. Αρχικά...

Εκτός Hall of Fame ο Νίκος Γκάλης... βάλανε τον Σμιντ

Δεν θα συμπεριληφθεί, τελικά, ο κορυφαίος Ελληνας καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών, Νίκος Γκάλης, στο φετινό Hall of Fame, καθώς ο μη Αμερικανός παίκτης που επιλέχθηκε για το «κλειστό κλάμπ» είναι ο Βραζιλιάνος Οσκαρ Σμιντ.

Μια σύλληψη και 49 προσαγωγές για τα επεισόδια στο κτίριο της Πατησίων

Σε μια σύλληψη και 49 προσαγωγές προχώρησε την Παρασκευή η αστυνομία για τα επεισόδια στο κτίριο στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σκαραμαγκά. Σε βάρος του ατόμου που συνελήφθη σχηματίζεται δικογραφία για επίθεση κατά των αστυνομικών.

Το βίντεο της NASA για τον αστεροειδή που πέρασε ξυστά από τη Γη την Παρασκευή

Ξυστά από τη Γη πέρασε το βράδυ της Παρασκευής ο αστεροειδής 2012 DA14, με ασφάλεια και χωρίς να παρεκκλίνει από την τροχιά του.

Το πέρασμα του αστεροειδούς που είχε μέγεθος μισού ποδοσφαιρικού γηπέδου ήταν ορατό από την ανατολική Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία και το μετέδωσε ζωντανά και η NASA.

Αυτός είναι ο λόγος που έπεσε ο μετεωρίτης στη Ρωσία και τα ελληνικά ΜΜΕ τον κρύβουν

Ο λόγος δεν είναι ούτε τα πειράματα των αμερικάνων, ούτε το μήνυμα του θεού... ο λόγος που έπεσα ο μετεωρίτης στη Ρωσία είναι απλός: Χθες έγινε γνωστό ότι...

Οι «Φίλοι του Τατοΐου» αποκαθιστούν τα πρώην βασιλικά ανάκτορα

Σε ένα πρόγραμμα fund raising με τον τίτλο «Ξεκινάμε» προχωρά το σωματείο «Φίλοι του Τατοΐου», προκειμένου να συγκεντρώσουν τους απαραίτητους πόρους για τη διάσωση και την ανάδειξη του πρώην βασιλικού κτήματος.

Βίντεο: Ο Σιμόπουλος για τον μετεωρίτη

"Δεν θα μπορούσαμε να κάναμε τίποτα και να το εντοπίζαμε", είπε ο Διονύσης Σιμόπουλος διευθυντής στο Ευγενίδειο Πλανητάριο, αναφερόμενος στον μετεωρίτης που χτύπησε τη Ρωσία.

Δείτε το βίντεο

Αποκλειστική συνέντευξη Λιλλήκα σε Έλληνες bloggers

Συνέντευξη στην ομάδα "Aδέσμευτοι bloggers" (στην οποία συμμετέχουμε και εμείς... ), παραχώρησε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας.
Δείτε τι απάντησε στις καυστικές ερωτήσεις των bloggers:
Πώς θα χρηματοδοτηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία μέχρι την υλοποίηση εφαρμογής των προτάσεων σας για την προ-εκμετάλλευση των κοιτασμάτων Φυσικού Αερίου?

Πάλι "μιμί" έπαθαν οι αναρχοναζί που προσπάθησαν να ανακαταλάβουν τη "βίλα Σκαραμαγκά"


Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και ατόμων του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής στην οδό Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας έξω από το κτίριο στη διασταύρωση με την οδό Σκαραμαγκά.

Στον ΟΑΕΔ και οι άνεργοι γιατροί με απόφαση Βρούτση

Στα Μητρώα Ανέργων του ΟΑΕΔ μπορούν να εγγράφονται πλέον οι γιατροί, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτση.

Κομμωτής με πλαστό πτυχίο νοσηλευτικής διορίστηκε διοικητής νοσοκομείου

Μια απίστευτη ιστορία από το πρόσφατο παρελθόν αποκαλύπτεται σήμερα καθώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας τα στοιχεία που πιστοποιούν ότι κομμωτής από την Καρδίτσα με πλαστό πτυχίο νοσηλευτικής διορίστηκε διοικητής στο νοσοκομείο Μολάων.

Στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης

​Στο ψυχιατρικό τμήμα του Κορυδαλλού μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης την Παρασκευή.

Ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας που αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα νεανικής παραμορφωτικής αρθρίτιδας παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία του και μεταφέρθηκε εκεί για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Υπάρχει και θεός: O Τσάβες ζει... αλλά δεν μπορεί να μιλήσει...

Το γραφείο του προέδρου της Βενεζουέλας έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του από τις αρχές Δεκεμβρίου, όταν εισήχθη σε νοσοκομείο στην Κούβα για την αφαίρεση καρκινικού όγκου.

Πατριώτης του κώλου κι ο Κρίτωνας με τα 25.000 το μήνα: Προσπαθεί να σώσει τη χώρα από τους ξένους εισβολείς


"Ξαναχτύπησε" ο Κρίτων Αρσένης, ο οποίος σε δήλωσή του σχετικά με τις βραχονησίδες, τόνιζει ότι με την "τροπολογία αυτή επιχειρηματίες νομοθετούν μέσω της τρόικας".

“Πριν από μια εβδομάδα κατέθεσα κατεπείγουσα ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ρωτώντας αν κινδυνεύουν τα νησιά που θα ενοικιαστούν με κατάσχεση από κράτη και ιδιώτες δανειστές μας.[Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τομοκρατηθεί η κυβέρνηση και...]

Δέκα μύθοι και αλήθειες για τον μετεωρίτη που έπληξε τη Ρωσία

Ο μετεωρίτης που έπληξε σήμερα την περιοχή Τσέλιαμπινσκ της Ρωσίας, εκτός από εκατοντάδες τραυματίες, άφησε και πολλά ερωτήματα σχετικά με τις πτώσεις μετεωριτών αλλά και τους «διαστημικούς» κινδύνους που ίσως αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας. Τα θέτει και τα απαντάει ο Guardian.

Τι ήταν αυτό που έπληξε τη Ρωσία την Παρασκευή το πρωί;

Αντ.Σαμαράς: Τα χρήματα πρέπει να πιάσουν τόπο

Στη διαχείριση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ και την ανεργία αναφέρθηκε εκτενώς ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του σημερινού υπουργικού συμβουλίου.

«Τα χρήματα πρέπει να πάνε εκεί που θα πιάσουν τόπο, να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της οικονομίας και στην αντιμετώπιση της ανεργίας και να μην υπάρξει κατακερματισμός σε μικρά έργα» είπε ο Αντώνης Σαμαράς. Παράλληλα αναφέρθηκε στο μείζον θέμα της ανεργίας λέγοντας ότι «έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις και ότι αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης η αντιμετώπισή της και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής».

Αποφυλακίζεται η περιβόητη Σούλα του Ριζάι

Η γυναίκα που βοήθησε το σύντροφό της, Αλκέτ Ριζάι, και τον Βασίλη Παλαιοκώστα να αποδράσουν με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό, αποφυλακίζεται σήμερα.

Ο αποσυρθείς Πάπας Βενέδικτος 16ος είναι ο Νταρθ Σίντιους [εικόνες]

Η αλήθεια είναι πως η μεταξύ τους ομοιότητα (του Πάπα Βενέδικτου και του κακού Νταρθ Σίντιους από τον Πόλεμο των Άστρων) είναι κάτι παραπάνω από χτυπητή, φυσιογνωμικά, εκφρασιακά, ακόμη και ενδυματολογικά, αν εξαιρέσει κανείς το χρώμα...

Ποιός είναι ο Ιβάν Σαββίδης που από καπνεργάτης έφτασε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ και να μπει στη λίστα Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο

Ο ελληνικής καταγωγής Ρώσος επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, μετά τη θεαματική εξαγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προχώρησε προ ημερών στη μίσθωση για ένα έτος του ιστορικού ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς» της Θεσσαλονίκης, ενώ κατάφερε και μπήκε «σφήνα» στους μνηστήρες που ενδιαφέρονται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ.

Βίντεο: Ρόμπα η Χρυσή Αυγή! Στη Βουλή ψήφισε ΝΑΙ και στα πρόβατα λέει ότι καταψήφισε τη μίσθωση νησιών!!ρόβατα ότι δεν την ψήφισαν

Φώναζε χθες η Χρυσή Αυγή ότι καταψήφισε την τροπολογία για την μακροχρόνια μίσθωση νησιών και βραχονησίδων και μάλιστα ανάγκασε το ΑΠΕ να διορθώσει την "ψευδή είδηση" όπως έλεγε...

Ε, λοιπόν "σύντροφοι" σας έχω νέα:

Μην ακούτε παπαριές! Άλλο μετεωρίτης, άλλο αστεροειδής...

ΕΣΑ: Ο μετεωρίτης στη Ρωσία δεν σχετίζεται με τον αστεροειδή

Οι μετεωρίτες που κτύπησαν τις περιοχές της Ρωσίας και του Καζακστάν δεν προέρχονται από τον αστεροειδή 2012 DA14 που πλησιάζει τη Γη, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ΕΣΑ).

Φωτογραφία της Κέρκυρας από το διάστημα σε σχήμα καρδιάς έστειλε αστροναύτης [εικόνα]

Με το σχόλιο «επτά δισεκατομμύρια καρδιές, αλλά εγώ βλέπω μόνο μία», ο καναδός αστροναύτης Chris Hadfield μας χαρίζει από τον διαστημικό σταθμό ISS, μια εικόνα της Κέρκυρας που ομολογούμενος δεν είχαμε φανταστεί.

«Παρανοϊκός» ο Πιστόριους

Ως παρανοϊκό πρόσωπο του οποίου η αγάπη για τα όπλα μετατράπηκε σε εμμονή χαρακτηρίζει ο νοτιοαφρικανικός Τύπος τον Όσκαρ Πιστόριους.

Ερώτηση ...κρίσεως Ψυχάρη για ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή

Τι ρωτά τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;

Μια ερώτηση κρίσεως ή μάλλον ρητορική, κάνει ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Να πληρώνονται για να τα ξύνουν: Αποσύνδεση μισθού από την αξιολόγηση θέλει η ΟΛΜΕ

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) διαφωνεί με τη σύνδεση της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών με τη μισθολογική τους εξέλιξη.

Έντεκα γιατροί στα δίχτυα του ΣΔΟΕ για δωροδοκία

Κύκλωμα, από 11 ορθοπεδικούς γιατρούς δημοσίων νοσοκομείων, εξάρθρωσε το ΣΔΟΕ, καθώς όπως προέκυψε δωροδοκούνταν από εταιρεία ελληνικών συμφερόντων με έδρα τη νήσο Μαν, προκειμένου να προωθούν συγκεκριμένα ορθοπεδικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Eurostat: Συρρικνώθηκε το εμπορικό έλλειμμα

Στα 19,0 δισ. ευρώ, από 20,1 δισ. ευρώ ένα χρόνο νωρίτερα, συρρικνώθηκε το εμπορικό έλλειμμα της Ελλάδας κατά το 11μηνο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat.

Το Λούβρο επιστρέφει έργα τέχνης... αλλά μόνο στους Εβραίους... μην τρελαθούμε κιόλας...

Ένα αίτημα ετών βρίσκει επιτέλους ανταπόκριση αφού 7 πίνακες που είχαν κλέψει οι Ναζί θα επιστραφούν στους Εβραίους ιδιοκτήτες τους.

Σύμφωνα με το ΒΒC, οι κλοπές έγιναν στη δεκαετία του 1930 και οι επτά πίνακες θα επιστραφούν στους εν ζωή συγγενείς των ιδιοκτητών.

Οι Ρώσοι χτύπησαν με πύραυλο τον μετεωρίτη πριν πέσει στη Γη; Διαψεύδουν οι αρχές

Σοκ και δέος σε ολόκληρο τον πλανήτη έχουν σκορπίσει οι εικόνες με τη βροχή μετεωριτών στη Ρωσία.

Περισσότεροι από 725 άνθρωποι τραυματίστηκαν, και τουλάχιστον 60 χρειάστηκαν νοσοκομειακή περίθαψη από την πτώση μετεωριτών στην περιοχή των Ουραλίων.

Στόκος κομμουνιστής γράφει στους NYT ότι άνθρωποι κοιμούνται στα αυτοκίνητα επειδή χάνουν τα σπίτια τους!!

[Τα γραφόμενα φυσικά μόνο για γέλια είναι καθώς δεν συμβαίνουν πουθενά στην Ελλάδα αλλά είναι γνωστή η χαρά των κομμουνιστών όταν συκοφαντούν την χώρα και φυσικά βρήκαν φιλόξενο βήμα στη φυλλάδα του Τσίπρα στις ΗΠΑ... Το ότι είναι στόκος ο εν λόγω φαίνεται και από το ότι δεν κάνει καμία αναφορά στο ότι τα λεφτά τους τα έφαγε η "Μάνια τους" που τώρα άνοιξε νέα εφημερίδα...]

Ο Κώστας Τσαπόγας, που υπήρξε επί χρόνια αρχισυντάκτης διεθνών της Ελευθεροτυπίας, αρθρογραφεί στους New York Times περιγράφοντας ρεαλιστικά όσα συμβαίνουν στη ζωή του και απεικονίζουν τον αγώνα που δίνουν σήμερα οι Έλληνες της κρίσης. Με πόνο αλλά και απόλυτη αξιοπρέπεια.

Ανήλικοι (μάλλον γύφτοι), στον ανακριτή για βιασμό και παιδική πορνογραφία

Στον Ανακριτή Αμαλιάδας αναμένεται να απολογηθούν το πρωί της ερχόμενης Τρίτης τρεις ανήλικοι, που φέρεται ότι εμπλέκονται σε υπόθεση βιασμού και παιδικής πορνογραφίας.

Έλληνες μαθητές στο Βρετανικό Μουσείο : Φέρτε μας πίσω τα Ελγίνεια Μάρμαρα! (φώτο)

Μαθητές σχολείου από την Κόρινθο τάχθηκαν υπέρ της επιστροφής τους στην Ελλάδα σηκώνοντας ελληνικές σημαίες

Στην επίσκεψη τους στο Βρετανικό Μουσείο, μαθητές σχολείου από την Κόρινθο φώναζαν το σύνθημα...

Αυτή είναι η μακάβρια φώτο που κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Φωτογραφίας [εικόνα]



Όλο τον πόνο και την φρίκη του πολέμου κατάφερε να φυλακίσει σε μία εικόνα ο Σουηδός φωτογράφος που κέρδισε το φετινό βραβείο για την Καλύτερη Φωτογραφία του 2012, το φημισμένο World Press Photo Award.

Η φωτογραφία του Σουηδού Πολ Χάνσεν τραβήχτηκε στη Γάζα και είναι στιγμιότυπο από την κηδεία δύο παιδιών, που έχασαν τη ζωή τους από την εκτόξευση ισραηλινού πυραύλου. Στην φωτογραφία φαίνονται οι συγγενείς με τον πόνο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους να κρατούν τα δύο νεκρά παιδιά μέσα σε ένα στενό δρόμο της Γάζας.

Που και πότε έπεσαν μετεωρίτες στη Γη

Μπορεί να προκάλεσε σοκ η πτώση του μετεωρίτη στο Τσέλιαμπινσκ της Ρωσίας ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που τέτοιες εκρήξεις χτύπησαν στη Γη, αφού και στο παρελθόν μετεωρίτες έχουν «επισκεφθεί» τον πλανήτη μας με πιο γνωστή αυτή της Τουνγκούσκα.

Ο ταξιτζής Αλέξης Τσίπρας

Αν καμιά φορά πετύχετε στην Αθήνα έναν ταξιτζή που στο τέλος της διαδρομής σας δώσει απόδειξη που θα γράφει ιδιοκτήτης «Αλέξανδρος Τσίπρας», μην πάει ο νους στο πονηρό και πιστέψετε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι και ιδιοκτήτης ταξί…

Ρήγας: Αστειότητες όσα λέει ο Βαξεβάνης

Μετά την “πάσα” που πήρε από την Πόπη Τσαπανίδου στην εκπομπή “ΣΚΑΪ Τώρα”, όπου ήταν καλεσμένος μαζί με τον Άδωνη Γεωργιάδη της Νέας Δημοκρατίας και τη Νάντια Βαλαβάνη του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας άφησε αιχμές κατά του Κώστα Βαξεβάνη...

«Συνομωσία των gay ο αποκλεισμός της πάλης από τους Ολυμπιακούς», καταγγέλει πολυνίκης προπονητής

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η καταγέλαστη θεωρία συνομωσίας σχετικά με τον αποκλεισμό της πάλης από τα Ολυμπιακά αθλήματα που διατύπωσε ο γνωστός Ρώσσος προπονητής Βλαντιμίρ Ουρουϊμάγκοφ.

Άδωνις: Η Κωνσταντοπούλου ρωτούσε 4 ώρες και 47 λεπτά

Σχεδόν πέντε ολόκληρες ώρες ρωτούσε τον μάρτυρα Αναστάσιο Μπάνο η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Τζαβάρας «πνίγει» τον Στυλιανίδη


Η εφημερίδα «Τα Νέα», δημοσιεύει μια φωτογραφία από το εσωτερικό του Ελληνικού κοινοβουλίου.
Σε αυτήν απεικονίζεται ο Κώστας Τζαβάρας ο οποίος «πνίγει με την αγάπη του τον Ευριπίδη Στυλιανίδη», όπως αναφέρεται στη λεζάντα.

Πανωλεθρία Τσίπρα στη Βουλή για το λάθος του ΔΝΤ (video)

«Καταλαβαίνω την αγωνία σας . Έχετε στριμωχτεί πολύ άσχημα. Από τον πολλαπλασιαστή μου πήγατε στην αιθαλομίχλη» η απάντηση Στουρνάρα

Υψηλοί τόνοι με το «καλημέρα» σήμερα το πρωί στη Βουλή κατά τη συζήτηση της ερώτησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για το λάθος του ΔΝΤ στον πολλαπλασιαστή με τον Αλέξη Τσίπρα πάντως να θυμάται τον ΣΥΡΙΖΑ του 4% και να εμφανίζεται πολύ κατώτερος της θέσης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. με μικροπολιτικά επιχειρήματα και διαστρέβλωση της πραγματικότητας

Επίτροπος Ενέργειας: Το χρέος να «κουρευτεί» στο 100% του ΑΕΠ το 2014

Εντάσεις στις Βρυξέλλες θα προκαλέσει ο γερμανός Επίτροπος Ενέργειας Γκίντερ Ετινγκερ με τις προτάσεις που κάνει για το κούρεμα του ελληνικού χρέους σε συνέντευξή του στην εκπομπή ΝΕΤ στα Γεγονότα, στην Eλληνική Δημόσια Τηλέοραση.

Κατέρρευσε μπροστά στον δικαστή ο Πιστόριους-Διεκόπη η δίκη για την άλλη Τρίτη

Σε λυγμούς έχει ξεσπάσει ο 'Οσκαρ Πιστόριους ο οποίος από τις 9 το πρωί βρίσκεται στο δικαστήριο της Πρετόρια, όπου του απαγγέλλονται κατηγορίες για τον φόνο της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ.

Bέλτσος για Τζαβάρα: Κοιτάζοντας τον στη Βουλή νόμιζα πως ξαναβλέπω Λούφα και Παραλλαγή

Μια ιδιαίτερη έκκληση προς το προεδρείο της Βουλής απευθύνει σήμερα ο Γιώργος Βέλτσος μέσα από το Βήμα. Μια έκκληση που αφορά στη μοναχική παρουσία του Κώστα Τζαβάρα στα κυβερνητικά έδρανα.

Η ΝΔ έπαυσε από τη Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων τον Σταύρο Παπασταύρου

Η ΝΔ ανακοίνωσε προ διημέρου όλα τα ονόματα των νέων γραμματέων που αναλαμβάνουν καθήκοντα, ανάμεσα στα οποία ήταν και αυτό της Ελίζας Βόζενμπεργκ που έκανε την έκπληξη αναλαμβάνοντας τη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού.

Βίντεο: Ωστικό κύμα από έκρηξη μετεωρίτη σπάει τζάμια

Δείτε το:

Τσίπρας για Λαφαζάνη: Οι βλακείες πληρώνονται

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στα μπλόκα των αγροτών της Νίκαιας και είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλη Μπούτα.

Δείτε Live τον αστεροειδή να περνάει «ξυστά» από τη Γη

Ένας αστεροειδής, στο μέγεθος περίπου μισού ποδοσφαιρικού γηπέδου, αναμένεται να περάσει πολύ κοντά από τη Γη και θα είναι ορατός σήμερα Παρασκευή από την ανατολική Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία.

Όχι από ΝΔ σε πρόταση Βενιζέλου για νέα συμφωνία της τρικομματικής: Τα λέει ενόψει Συνεδρίου...

Δεν δείχνει διατεθειμένη η ΝΔ να αποδεχθεί την πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου για την υπογραφή μιάς νέας συμφωνίας διακυβέρνησης μεταξύ των τριών κυβερνητικών εταίρων. Σε συνέδριο πάει, κάτι πρέπει να λέει, κατανοούμε, είναι η απάντηση της ΝΔ.

Αφησαν την Ζωή Κωνσταντοπούλου μόνη να κάνει ερωτήσεις στην προανακριτική κι έφυγαν

Να πλήξουν το ηθικό της Ζωής Κωνσταντοπούλου επιχείρησαν (μάταια) χθες με τη στάση τους οι υπόλοιποι βουλευτές που μετέχουν στην Προανακριτική Επιτροπή.

Ο Παπανδρέου απολογείται για 15 κατηγορίες: Ο Καραμανλής, ο Σαμαράς κι ο φούφουτος φταίει

Να δικαιολογήσει τα έργα και τις ημέρες του επιχειρεί ο Γιώργος Παπανδρέου με κείμενο συνεργατών του που δημοσιεύεται στο smartpost, και τιτλοφορείται «Σπάμε 15 μύθους». Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απαντάει σε βασικές κατηγορίες των πολιτικών αντιπάλων του και επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία και ειδικά στην κυβέρνηση Καραμανλή, η οποία «γνώριζε, αλλά απέκρυπτε, τα πραγματικά στοιχεία της οικονομίας».

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Εικόνες αποκάλυψης στη Ρωσία, 50 τραυματίες από τη βροχή μετεωριτών

Όλο και περισσότερα βίντεο «ανεβαίνουν» στο youtube, από την βροχή μετεωριτών, που προκάλεσε εκρήξεις στα χαμηλά στρώματα της ατμόσφαιρας πάνω από τα Ουράλια και περιοχές της κεντρικής Ρωσίας με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια σε πολλά κτίρια.

Τάσος Κουράκης (υπεύθυνος Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ): «Λευκό μπαστούνι ο πούτσ@ς μου»

[Τόσο με αυτή την περίπτωση όσο και του Τατσόπουλου αποδεικνύεται το άγχος των ΣΥΡΙΖΑίων να το παίξουν φαλλοκράτες... για να μην μπερδευτούμε απ' την εμφάνισή τους που φέρνει προς "αδερφές" όπως έλεγε και ο σύντροφος Τσε...]

Αυτή η φωτογραφία του απόμακρου και σκεπτικού Τάσου Κουράκη, εμπνέει τον Στέφανο Κασιμάτη -στη σημερινή στήλη του στην Καθημερινή- να θυμηθεί ένα άκρως "ερωτικό" ποίημα του βουλευτή και συντονιστή της Επιτροπής Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΒΙΝΤΕΟ: Τον ξεφτίλισε ο Ντινόπουλος τον ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑίο


Βαριές κουβέντες μεταξύ του Αργύρη Ντινόπουλου και του καθηγητή Γιώργου Κοντογιώργη, νωρίτερα στον Antenna...

O βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του καθηγητή πολτικών επιστημών, κατηγορώντας τον ότι...

Οι Αμερικανοί (ξανά)ρχονται και ο Σαμαράς ετοιμάζει απάντηση!

Tο plan B του πρωθυπουργού

Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με αμερικανό αξιωματούχο και μάλιστα ...μυστικά, που αποτέλεσε την δεύτερη επαφή με την άλλη όχθη του Ατλαντικού μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, δείχνει πως τα πράγματα έχουν αγριέψει ξανά, θυμίζοντας εποχή Καραμανλή, όπου οι ΗΠΑ επενέβησαν στεγνά στην ελληνική πραγαματικότητα.

Έψαχνε εναγωνίως τον Παπανδρέου στη λίστα ο Βενιζέλος

... έτσι λέει ο Βαξεβάνης και πρέπει να κρατάμε μια επιφύλαξη γιατί έχει απωθημένα μαζί του αλλά και ο τρόπος που το συμπεραίνει βασίζεται σε υποθέσεις...

Ο Βενιζέλος έψαχνε απεγνωσμένα το όνομα Παπανδρέου στη λίστα. Τον Ιούλιο του 2011 και όχι τον Αύγουστο φέρεται ότι πήρε τη λίστα στα χέρια του ο Βαγγέλης Βενιζέλος, σύμφωνα με την λογική απόρροια των στοιχείων που υπάρχουν στην πραγματογνωμοσύνη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών για την λίστας.

H τραγική ιστορία της «γυναίκας-πιθήκου» του 19ου αιώνα, Τζούλια Παστράνα [εικόνες]

Χρειάστηκε να περάσουν εκατόν πενήντα ολόκληρα χρόνια για να επιστρέψει η σορός της άτυχης Τζούλια Παστράνα στην πατρίδα της, Σιναλόα ντε Λέιβα στο Μεξικό, και να κλείσει ένα από τα τελευταία κεφάλαια μιας αμαρτωλής εποχής όπου η όποια διαφορετικότητα αντιμετωπιζόταν σαν ατραξιόν και μέσο χρηματισμού των απανταχού επιτήδειων.

Tζήμερος: "Έχω μιλήσει με τον Σαμαρά"

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε χτες το βράδυ ο πρώην επικεφαλής και εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία της "Δημιουργίας" Θάνος Τζήμερος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για την σχέση του με τον Σαμαρά.

Στη δημοσιότητα φώτο 2 ατόμων που συνελλήφθηκαν με όπλα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο (2) ατόμων που συνελήφθησαν για κατοχή όπλων στις 05-02-2013 στο Χαϊδάρι Αττικής.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους: