08 Φεβρουαρίου 2013

Αποκαλυπτήρια: Εντελώς τυχαία φάνηκαν τα βυζ@κι@ της!!

Georgia Salpa.. πιστή στο στόχο της να αναδειχθεί η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη άναψε πάλι τα αίματα!!!

ΒΙΝΤΕΟ-Έπεσαν τα φώτα στην ομιλία του γκαντέμη

Και φυσικά δεν πρόκειται για τον Μητσοτάκη όπως μας παραμυθιάζει ο Κανάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ... αλλά για τον πραγματικό γκαντέμη τον Αλέξη (δείτε στο τέλος τα άλλα κατορθώματά του)

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας...

Μολυβιάτης: «'Η εμείς ή ο Στουρνάρας!»... Σιγά! Μπάρμπα, θα πάθεις τίποτα...

Ως γνωστόν, αυτή την περίοδο, οι καραμανλικοί είναι στα κάγκελα με τις δηλώσεις του Στουρνάρα περί βαρέων ευθυνών της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Κάποιοι μάλιστα, στην κατ' ιδίαν συζητήσεις τους θέτουν ευθέως θέμα παραμονής του σημιτικών καταβολών «τσάρου» στην κυβέρνηση.

ΣΔΟΕ: Κύκλωμα με εικονικά τιμολόγια "εξαφάνισε" 70.000.000€

Σε εξέλιξη έρευνα του ΣΔΟΕ για την αποκάλυψη κυκλώματος εικονικών τιμολογίων τύπου Carusel, με δράση στην Αττική.

Όπως ανακοίνωσε το ΣΔΟΕ, πρόκειται για εικονικά τιμολόγια ύψους 300.000.000 ευρώ και η ζημία του Δημοσίου από τον ΦΠΑ αγγίζει τα 70.000.000 ευρώ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Ελλαδάρα αθάνατη: Σε... τσουβάλια στις εφορίες οι φορολογικές δηλώσεις!

Συγχωνεύτηκαν οι εφορίες και πλέον οι φορολογικές δηώσεις μπήκαν… σε τσουβάλια!!!


Όπως το ακούσατε. Οι δηλώσεις, για τις οποίες οι φορολογούμενοι ξόδεψαν χρόνο και χρήμα για να τις συμπληρώσουν, προκειμένου να καταβάλλουν τον οβολό τους, είναι στοιβαγμένες σε σακούλες και πεταμένες στο πάτωμα στο κτίριο της ΔΟΥ Λαμίας.

«Επίθεση» της Microsoft στο Gmail της Google

Συνέχεια στη διαφημιστική της εκστρατεία, υπό τον τίτλο «Scroogled», που στρέφεται ευθέως κατά των υπηρεσιών της Google, δίνει η Microsoft, στοχεύοντας αυτήν τη φορά κατά του Gmail.

Δένδιας σε ΣΥΡΙΖΑ: Από καταβολής του κράτους οι έλεγχοι γίνονται από τους αρμόδιους και όχι από τη "Διεθνή Αμνησία" όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ρόμπα κάνει το υπουργείο τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος επικαλείται κάτι γενικόλογες δηλώσεις κάποιου Μαρζίνσκι μιας ΜΚΟ την οποία μάλιστα μέσα στο ζόρι τους αναφέρουν σαν Διεθνή ΑΜΝΗΣΙΑ!!!

Tο γραφείο τύπου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με ανακοίνωσή του απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε μία ακόμα επίδειξη αμετροέπειας, επιμένει να θεωρεί με το ζόρι «βασανιστές» τους Έλληνες αστυνομικούς και να μην έχει το κουράγιο να παραδεχθεί τουλάχιστον το λάθος του, να εξάγει συμπεράσματα πριν την διεξαγωγή έρευνας, τα ευρήματα της οποίας τον διέψευσαν.

Ποιος είναι ο βιαστής που υπερασπίζεται εδώ και επτά χρόνια η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Το καλοκαίρι του 2005 τέσσερις τουρίστριες, η Ντάνα Σέιντ από την Αυστραλία, η Νάταλι Κάρνιφ από τον Καναδά, μια ακόμη Αυστραλή τουρίστρια και μια Βορειοευρωπαία έκαναν το μοιραίο λάθος να εμπιστευθούν έναν Έλληνα -και μετέπειτα πελάτη της Ζωής Κωνσταντοπούλου- που προσφέρθηκε να τις ξεναγήσει στην Αθήνα. Εκείνος όμως είχε άλλες προθέσεις. Τις κέρασε μία τυρόπιτα -ποτισμένη- με υπνωτικό-κατασταλτικό χάπι Stilnox. Μόλις εκείνες άρχισαν να χάνουν τις αισθήσεις τους, τις μετέφερε σε ξενοδοχείο και τις βίασε.

Η απάντηση του Παπασταύρου και γαργάρα ΣΥΡΙΖΑ που παραδέχεται ότι τα λεφτά δεν είναι δικά του!!

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την «απόπειρα συγκάλυψης της εμπλοκής του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, κ. Παπασταύρου, στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ», έδωσε ο ίδιος ο Προϊστάμενος του Γραφείου Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνών Σχέσεων Γραμματείας Πρωθυπουργού, Σταύρος Παπασταύρου.

Eμφανίζονται σταυροί μέσα στην Αγιά Σοφιά! (φώτο)

Ένα απίστευτο φαινόμενο λαμβάνει χώρα στην Αγία Σοφία. Πάνω από τους ασβεστωμένους τοίχους εμφανίζονται σταυροί! 

Το παράδοξο για όλους εμάς που δεν κατέχουμε την τέχνη της αγιογραφικής... είναι ότι τα ψηφιδωτά καλύφθηκαν από παχύ στρώμα ασβέστη (περίπου δύο δάχτυλα), όπως φαίνεται και σε συγκεκριμένη φωτογραφία, για να καλύψουν τα χριστιανικά σύμβολα και επάνω στον ασβέστη εμφανίστηκαν αυτοί οι σταυροί.

Γελάει όλος ο Πειραιάς με τη Ρεπούση!

Τι διαδίδουν οι συνεργάτες της «Miss Συνωστισμός»

Ανέκδοτο έχουν γίνει στην πλατεία Κοραή οι διαδόσεις των συνεργατών της Μαρίας Ρεπούση σχετικά με το πολιτικό μέλλον της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ. Το... κορυφαίο που έχει ακουστεί για την «Miss Συνωστισμός» είναι ότι βρίσκεται μεταξύ των επικρατέστερων -αν όλα πάνε καλά για την συγκυβέρνηση- για την θέση...

Επιτυχημένη για την Ελλάδα η Σύνοδος! Τι ποσό εξασφάλισε ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες; (BINTEO)

Μία πολύ θετική εξέλιξη επεφύλασσε για την Ελλάδα η σύνοδος Κορυφής για τον προυπολογισμό της Ε.Ε. Η Ελλάδα εξασφάλισε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το ποσό των ...

Βίντεο: Η γλάστρα που συνελήφη παραδέχεται ότι ήταν μεθυσμένη και πέρασε κόκκινο!!!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δίνει μία διαφορετική εκδοχή, που δεν διαφέρει όσον αφορά τις παραβάσεις της, του περιστατικού που συνέβη τα ξημερώματα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το μοντέλο λέει στην Τατιάνα ότι οι αστυνομικοί την ειρωνεύτηκαν και άρχισαν να της μιλούν για τις φωτογραφίσεις της και την τηλεόραση... λες και την φάτσα της την ξέρει όλη η Ελλάδα.

Η ΕΛΑΣ μοιράζει ξύδι, νέες φωτογραφίες και βίντεο από τους ληστοσυμμορίτες τραυματίες του κώλου

Βίντεο και φωτογραφίες δημοσιοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. από τη στιγμή της σύλληψης των τριών δραστών της ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης. Σοκάρουν τα πρόσωπα των νεαρών (Pics+Vid)

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες από τη σύλληψη των τριών ληστών της Κοζάνης, με στόχο να αποδείξει πως ο τραυματισμός τους προέκυψε από τη συμπλοκή που προηγήθηκε.

Ηταν τρελή η μαμά;

Του Στέφανου Κασιμάτη

Η συγγραφέας κυρία Παυλίνα Νάσιουτζικ δηλώνει «πάρα πολύ περήφανη» για τον γιο της, επειδή, όπως το θέτει -συγγραφική αδεία, προφανώς- το παιδί αγωνίζεται «ενάντια σε μια παράνομη (sic) κοινωνία». (Μια κοινωνία, παρεμπιπτόντως, που διαβάζει εμβριθώς «Μαμάδες βορείων προαστίων»...)

Ο πιο μοναχικός κάτοικος του πλανήτη [εικόνες]

Στη μέση του ποταμού Driva, κοντά στην πόλη Bajina Basta της Σερβίας, ξεπροβάλει μία από τις πλέον παράξενες κατοικίες της περιοχής «Το σπίτι του βράχου».

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Άρειο Πάγο για ανέραστη-«βιαστή των τουριστριών»-Άρθρο Πρετεντέρη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον Άρειο Πάγο την ώρα που συζητείται η υπόθεση του άντρα που κατηγορείται για βιασμούς τουριστριών πραγματοποίησε η Φεμινιστική Πρωτοβουλία για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Έλληνας πρόεδρος στη Disneyland

Ο Γιώργος Καλογρίδης είναι Έλληνας επιχειρηματίας που μετά από 4 χρόνια στην προεδρία της Disneyland στην Καλιφόρνια, προήχθη σε Πρόεδρος του Walt Disney World Resort στην Φλόριντα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην κεντρική Φλόριντα. Οι παππούδες του ήταν μετανάστες από την Κάλυμνο. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα και πήρε πτυχίο στην Κοινωνιολογία.

Ο αγώνας για τη ζωή της σουηδής κόρης του Ανδρέα Παπανδρέου

H 42χρονη Αιμιλία Ανδρέα Νίμπλουμ, το πέμπτο παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου και της σουηδής τηλεπαρουσιάστριας Ράνια Μπριγκίτε Νίμπλουμ δίνει σήμερα τη δική της μάχη για τη ζωή.

Πόσα θα πάρει η Ελλάδα από τη Σύνοδο

Tο ποσό των 16 δισ. ευρώ αναμένεται να πάρει η Ελλάδα από τη Σύνοδο Κορυφής, σύμφωνα με τον Real Fm, από τα οποία τα 15 δισ. μπορούν να θεωρούνται σχεδόν σίγουρα.

Χρυσή Αυγή για ΣΥΡΙΖΑ: "Να το βουλώσουν τα ορφανά του Τσαουσέσκου"

Με σκληρή γλώσσα η απάντηση στην Κουμουνδούρου

Για μια ακόμη φορά, η Χρυσή Αυγή απαντά με σκληρή γλώσσα στα όσα της καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης "να το βουλώσει", αποκαλώντας τους "παρατρεχαμένους της τρομοκρατίας και της τουρκικής προπαγάνδας.

Τώρα έχει δίκιο ο Ταμήλος για τις γραβάτες Burberry και τα "ταγάρια Τρικάλων"

Συζήτηση είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο εντευκτήριο της Βουλής περί γραβατών, ταγαριών και μυστάκων δύο βουλευτές της ΝΔ.

Ο Ιορδάνης Τζαμτζής φορούσε μοδάτη και ακριβή γραβάτα, μάρκας Burberry, γεγονός που ανέβασε το αίμα στο κεφάλι του βουλευτή Τρικάλων Μιχάλη Ταμήλου (φορούσε μια φτηνή ριγέ γραβάτα μάρκας... Premium) ο οποίος...

Συνελήφθη γνωστή γλάστρα για εξύβριση αστυνομικών!

Το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη (είχε συμμετάσχει στο NextTop Model), συνελήφθη τα ξημερώματα.

Αστυνομικοί της τροχαίας Γλυφάδας την σταμάτησαν για αλκοτέστ, το οποίο...

Τουρκικοί ύμνοι για τον ...Πάγκαλο

Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ

Τουρκικοί ''ύμνοι'' για το άρθρο του Θεόδωρου Πάγκαλου στο «ΒΗΜΑ» με τις αναφορές στην καταστροφή οθωμανικών μνημείων στην Ελλάδα. Πολλές θετικές αναφορές ( π.χ. γενναίο κλπ) γίνονται στον τουρκικό τύπο για το άρθρο που έγραψε την Κυριακή στο ''Βήμα'' ο πρώην αντιπρόεδρος κ Θόδωρος Πάγκαλος για το Τζαμί στην Αθήνα, τα τεμένη που καταστράφηκαν και για τις εκκλησίες στην Τουρκία.

Γελάει ο κόσμος με τον Σκουρλέτη: Η Κυβέρνηση βάζει τον Μιχαλολιάκο να μας απειλεί

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να σιωπά μπροστά στις πρωτοφανείς δηλώσεις Μιχαλολιάκου» αναφέρει σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σχετικά με τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου «για επικείμενο χτύπημα στον ΣΥΡΙΖΑ».

Θρήνος! Παραιτήθηκε ο Θάνος Τζήμερος

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» υπέβαλε ο Θάνος Τζήμερος, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την υποψηφιότητά του για την ίδια θέση, όταν διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές.

Σε ανακοίνωση που ανάρτησε στο Facebook αναφέρει:

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΑΣ μοιράζει πόνο και λύσσα: Δεν έγινε κακοποίηση... ο ένας δεν αντιστάθηκε και δεν φέρει τραύματα...

-Ο τέταρτος που δεν αντιστάθηκε δεν τραυματίστηκε
-υπάρχει βίντεο που δείχνει έναν δράστη τραυματισμένο από τη συμπλοκή στο σημείο της σύλληψης (δείτε τη φώτο που είχαμε βάλει πριν μέρες)

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τις συνθήκες τραυματισμού των τεσσάρων δραστών της διπλής ληστείας στο Βελβεντό ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.


Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων Παναγιώτη Στάθη αυτόπτες μάρτυρες στον τόπο σύλληψης των τριών εκ των τεσσάρων δραστών στην οδό Τρύφωνας στη Βέροια κατέθεσαν ότι υπήρξε σωματική πάλη, αντίσταση των δραστών, πτώση στο έδαφος και κύλισμα.

Χουριέτ: Ούτε ο Ερντογάν δεν θα έλεγε, όσα είπε ο Αλλαχμπαξισίδης!

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αλλαχμπαξισίδης (όπως λέγεται πλέον μετά την αλλαγή ονόματος ο Νάσος Θεοδωρίδης), μετά τον πονοκέφαλο που προκάλεσε στην ηγεσία του κόμματος αποκαλώντας τα Ίμια "Καρντάκ", τώρα έχει γίνει πρώτο θέμα σε όλες τις τούρκικες εφημερίδες και τα ηλεκτρονικά μέσα της γειτονικής χώρας.

Μπα! Πως το έπαθαν και είπαν καλή κουβέντα; F.T: Επιστρέφει η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία

Θετικά νέα για την Ελλάδα μεταφέρει σε δημοσίευμά της η οικονομική εφημερίδα Financial Times.

Η εφημερίδα κάνει κάνει λόγο για επιστροφή της εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, ενώ κάνει αναφορά σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

ΒΙΝΤΕΟ-Όπου χαρά η Βασίλω πρώτη: Ο Καμμένος στα μπλόκα των αγροτών

Στην Κουλούρα Ημαθίας και στα μπλόκα των αγροτών βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Π.Καμμένος. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνομίλησε μαζί τους και υποσχέθηκε ότι θα κάνει επερώτηση στην βουλή.

Την κουρδίζει ο Μαρκογιαννάκης: Θα συναντήσω τη Ζωή να της δώσω μερικές συμβουλές

«Απόφαση από την προανακριτική επιτροπή θα βγει, υπάρχουν μάρτυρες που μας ανοίγουν το δρόμο για έρευνα», είπε ο πρόεδρος της επιτροπής και αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm.

Πως κρίνει ο Βορίδης τις κυβερνήσεις Καραμανλή;

...και τι λέει για το αν θα ήθελε να τον δει Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό "Crash" που κυκλοφορεί, έδωσε ο Μάκης Βορίδης και μεταξύ άλλων απαντά στο ερώτημα , αν θα ήθελε να δει τον Κώστα Καραμανλή, Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πως κρίνει τις κυβερνήσεις του.

Τρώνε καλά οι «Εργολάβοι» υπηρεσιών στο ΕΣΥ

Ορθότατα, ο κ. Υπουργός Υγείας ζήτησε την περικοπή των δαπανών για υπηρεσίες «τρίτων» στα Νοσοκομεία, σε ποσοστό τουλάχιστον 25% των πραγματοποιηθέντων το 2012. Η συγκεκριμένη ομάδα κονδυλίων, το 2010, ανερχόταν σε περίπου 170 εκ. Ευρώ, κατανεμημένα στις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Καθαριότητος, Σίτισης και Ασφαλείας.

Πανηγυρίζουν οι Πομάκοι για το νόμο για διορισμό των ιμάμηδων

Ο "Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων", δια του προέδρου του Αχμέτ Ιμάμ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ψήφιση του νόμου 3536/2007, καθώς και των αλλαγών που έγιναν σε αυτόν. «Δεν έχει κανένα δικαίωμα να αναμιγνύεται η Τουρκία ή άλλος ξένος παράγοντας», γράφουν μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση:

ΕΛΑΣ σε ΓΑΠ: Μην κάνεις μαλακ@@ς γιατί δεν μπορούμε να σε προστατεύσουμε

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη χθες για να συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδριο για τα Βαλκάνια, ωστόσο για λόγους ασφαλείας δεν μπόρεσε να χαρεί την συμπρωτεύουσα.

ΒΙΝΤΕΟ: Μαλάκ@ χτυπά μωράκι 5 μηνών

Συνελήφθη την περασμένη Κυριακή η 52χρονη Mamura Nasirova επειδή χτυπούσε το μωράκι που του έκανε baby sitting.

Σύμφωνα με την Huffington Post, πιάστηκε στα “πράσα” από κρυμμένη κάμερα να χτυπά το μόλις πέντε μηνών μωρό που πρόσεχε.

Ξύδι θα μοιράσει η ΕΛΑΣ στους κομμουνιστές: Αυτό θα λέει το πόρισμα για τα τραύματα των συλληφθέντων στο Βελβεντό

Ως φυσιολογικά αξιολογήθηκαν τα τραύματα των τεσσάρων συλληφθέντων μετά τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης. Υπάρχει τραυματίας Αστυνομικός από τη συμπλοκή;


Το πρώτο μέρος της ενδελεχούς έρευνας ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η εικόνα των τεσσάρων συλληφθέντων μετά τη διπλή ληστεία στο Βελβενδό της Κοζάνης, με τα ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο που προκάλεσε "σοκ" στην ελληνική κοινωνία που δεν ξέρει τι θέλει, αλλά και φυσιολογικές αντιδράσεις στους κομμουνιστές και όσους ήθελαν να αποπροσανατολίσουν, δεν είναι παρά ...

Πατριώτες του κώλου ALERT!! Νέο υψηλό - ρεκόρ για τις γερμανικές εξαγωγές το 2012... Παρότι δεν ψωνίζουν οι χώρες του Νότου κύριε;

[Άλλη μια σφαλιάρα στα μούτρα των πατριωτών του κ@λου και των κομμουνιστών που νομίζουν ότι θα εκβιάσουν τις χώρες του Βορρά με το ότι θα καταρρεύσουν, δεν θα ψωνίζουν και θα τους δημιουργήσουν πρόβλημα. Δεν συζητάω για τους ηλίθιους που έλεγαν ότι τα κέρδη από τις χώρες του Νότου μεταφέρονταν στο Βορρά! Οι χώρες αυτές και ειδικά η Γερμανία μόλις κατάλαβε ότι κάποιοι είναι ετοιμοθάνατοι στράφηκαν σε άλλες αγορές και όπως είχαμε γράψει και παλαιότερα αύξησε τις εξαγωγές της προς Ρωσία και Ασιά...]

Της Nina Koeppen

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – Ανοδικά κινήθηκαν το Δεκέμβριο οι γερμανικές εξαγωγές, οδηγώντας τον συνολικό όγκο εξαγωγών του 2012 σε νέο υψηλό – ρεκόρ ελαφρώς πάνω από το 1 τρισ ευρώ (στα 1,339 τρισ. δολάρια), σύμφωνα με τα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας της χώρας που είδαν την Παρασκευή το φως της δημοσιότητας.

Και πολύ καλά κάνουν που δεν την παραλαμβάνουν

Γιατί φοβούνται κάποιοι βουλευτές-μέλη της Προανακριτικής να την παραλάβουν;

Απρόθυμοι εμφανίζονται κάποιοι βουλευτές μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής να παραλάβουν την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ καθώς δεν θέλουν...

Θα εκμεταλλεύεται για 25 χρόνια ακόμα τον Πρίνο η Ενεργειακή Αιγαίου με έσοδα 220 δις στο δημόσιο

Η εταιρεία Ενεργειακή Αιγαίου θα εκμεταλλεύεται για 25 ακόμη χρόνια το πετρελαϊκό κοίτασμα του Πρίνου και της Νότιας Καβάλας.

Αυτό προβλέπει σχέδιο νόμου για την τροποποίηση της συμβάσεως μεταξύ του Δημοσίου και της Ενεργειακής Αιγαίου που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

Βρυξέλλες: Τουλάχιστον 14 δισ. στην Ελλάδα

Συνεχίζεται η μαραθώνια συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής, ωστόσο υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι από τον κοινοτικό προϋπολογισμό φαίνεται να "κλειδώνουν" 14 δισ. ευρώ για την Ελλάδα.

"Πήραν φωτιά" οι γερανοί στον Πειραιά

Του Ηλία Γ. Μπέλλου

Οι εισαγωγές εμπορευματοκιβωτίων από την Ασία στην Ελλάδα τον Νοέμβριο και το Δεκέμβριο «εκτοξεύθηκαν» κατά 29% και 31% αντίστοιχα στα υψηλότερα έως τώρα επίπεδα. Η εξέλιξη σηματοδοτεί σύμφωνα με τους ειδικούς ένδειξη ότι πολυεθνικοί όμιλοι ξεκινούν σταδιακά να διοχετεύουν μέσω Πειραιά τα προϊόντα τους στην Ευρώπη, αλλά και ότι ο ελληνικός μεταποιητικός και εμπορικός τομέας αυξάνει πάλι τα αποθέματά του.

Συνελήφθη ο διάδοχος της αυτοκρατορίας Carouzos

Ο Μανώλης Καρούζος, γιος του ιδρυτή της αλυσίδας καταστημάτων ένδυσης, Αντώνη Καρούζου, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους...

Το ΣΔΟΕ επιμένει για την εμπλοκή Μαργαρίτας

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στα μελή της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την επιμονή του ΣΔΟΕ να εμπλέκει την κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Ειδικότερα, ο προϊστάμενος της δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος επανέλαβε στην επιτροπή όσα είπε και στους οικονομικούς εισαγγελείς ότι δηλαδή τον Οκτώβριο του 2012 σε σύσκεψη με τους διευθυντές του ΣΔΟΕ για τη λίστα Λαγκάρντ:

Καραγκιοζιλίκια βουλευτών με το αν θα παραλάβουν ή όχι τη λίστα Λαγκάρντ

[Φυσικά και δεν είναι δουλειά των βουλευτών της προανακριτικής να ψαχουλεύουν ποσά και να ανιχνεύουν φοροδιαφυγή από όσους είναι στη λίστα Λαγκάρντ! Αυτή είναι δουλειά τους ΣΔΟΕ και δική τους είναι να διαπιστώσουν γιατί δεν ερευνήθηκε και χάθηκε η λίστα και ποιος φταίει. Άντε και πήρε η ανέραστη Κωνσταντοπούλου τη λίστα και βλέπει ότι ο τάδε έστελνε κάθε χρόνο στην Ελβετία 1 μύριο... ε, και;

Βίντεο: Πάρτυ τέλος! Απολύονται τα ρουσφέτια του ΙΚΑ και τσιρίζουν

Κατάληψη στα γραφεία του ΙΚΑ έχουν κάνει οι 450 γνωστοί εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν στην ΑΤΕ αλλά ποτέ δεν πήγαν λόγω ιδιοτικοποίησης και τον ΠΑΣΟΚ τους τοποθέτησε στο ΙΚΑ, μη διορίζοντας άλλους που είχαν προσληφθεί στο ΙΚΑ! Εντυπωσιακή η τρομοκρατία που ασκεί ο Πρόεδρος τους λέγοντας ότι θα καταρρεύσει το ΙΚΑ και οσοι έχουν κάνει αίτηση σύνταξης θα χάσουν τα αυγά και τα πασχάλια... Το πλέον αποκαλυπτικό σημείο του βίντεο είναι βέβαια εκεί...

Κοντός: Μη δημιουργούνται εντυπώσεις (από τον Ρακιντζή) με τα πούρα, έγινε στήριξη σε ελληνικά προϊόντα (βίντεο)

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τα πούρα που παρήγγειλε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θέλησε ο πρώην υπουργός Αλέκος Κοντός.

Ποιοι έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό;

Περισσότεροι από 30 βουλευτές, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, με κοινή ερώτησή τους προς τον υπουργό Οικονομικών του ζητούν να δημοσιοποιήσει τα ονόματα όλων όσοι έχουν βγάλει λεφτά στο εξωτερικό.

ΒΙΝΤΕΟ-Προμήθευσε με πούρα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο Γιάννης Τσούτσος είναι ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού παραγωγών πούρων Ποταμιάς και ο άνθρωπος που προμήθευε με πούρα αξίας 5000 ευρώ το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Στα 960 δισεκατομμύρια ευρώ “κλειδώνει” ο προϋπολογισμός της Ε.Ε.

Σε αναζήτηση συμβιβασμού για το θέμα της προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκονται οι ηγέτες της ηπείρου μας, φαίνεται ωστόσο ότι η ασυμφωνία… χαρακτήρων που αντινακλά τις διαφορετικές αφετηρίες, κουλτούρες αλλά και στρατηγικές στοχεύσεις οδηγεί και πάλι σε… μη λύση.

Λ.Κατσέλη: Συνομιλώ με Τσίπρα και τον έπεισα κι αυτόν ότι "λεφτά υπάρχουν"

Για τις συνομιλίες της με το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής της στο ΠΑΣΟΚ, μιλά η πρώην υπουργός, Λούκα Κατσέλη, σε συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Όπως αποκαλύπτει, το ΠΑΣΟΚ διερεύνησε την επιστροφή της, αλλά η ίδια αρνήθηκε.

Σιγά θα ξοδιαστείτε: Εθελοντική οικονομική συμβολή από εφοπλιστές στα… ταμεία

Την πρόθεσή τους να “βάλουν πλάτη” για την ελληνική οικονομία στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, τη στιγμή που η χώρα προσπαθεί να σταθεί με αξιώσεις στα πόδια της, εξέφρασαν οι Έλληνες εφοπλιστές δια του προέδρου τους Θεόδωρου Βενιάμη, στη χθεσινή γενική συνέλευση της Ένωσης.

ΒΙΝΤΕΟ- Λένε "Ευχαριστούμε Ελλάδα" αλλά εννοείται ότι δεν αναφέρονται στους σύγχρονους ιθαγενείς...

"Περισσότερα πράγματα από όσα ακούτε ελληνικά", λένε Ισπανοί μαθητές σε ένα βίντεο επτά λεπτών με τον τίτλο Gracias Grecia. Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι μια πρωτοβουλία της Ένωσης Καθηγητών Ελληνικών και Λατινικών της Ισπανίας και αποτελεί φόρο τιμής στην ελληνική γλώσσα, στον Σωκράτη, ακόμα και στον Διόνυσο και το κρασί του.

Δείτε το:

Διακριτικά... αδειάσματα στο υπουργείο Οικονομικών

Mε αφορμή το θέμα των εσόδων και των ακινήτων

Υπάρχει κάποιας μορφής διαφοροποίηση, σε κρίσιμα θέματα, μεταξύ των μελών του οικονομικού επιτελείου; Όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις εξελίξεις, μπορούν να απαντήσουν πως “ναι”. Έστω ανεπαίσθητα, οι αποστάσεις κρατιούνται και κάποια διακριτικά “αδειάσματα” γίνονται. Όπως, για παράδειγμα...

Τι τον θες τον αστείο ρε Αντώνη;

Δείπνο στην Αρχιεπισκοπή είχαν το βράδυ της Τετάρτης ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, παρουσία του Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου.

Τη σχετική αποκάλυψη κάνει ο “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, σύμφωνα με τον οποίο...

Πως αντέδρασε στην απομάκρυνση του Νάσου Θεοδωρίδη ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Την αποχώρηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Θεοδωρίδη έπειτα από τις δηλώσεις του για τα Ίμια σχολίασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης.