17 Ιανουαρίου 2013

Εμπλοκή της τελευταίας στιγμής με τα ψηφοδέλτια -Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο Παπακωνσταντίνου [εικόνα]

Χαός επικράτησε στο Κοινοβούλιο μόλις ολοκληρώθηκαν οι τοποθετήσεις των ομιλητών με τις κλασικές κομμουνιστικές αντιδράσεις (στις οποίες έκανα την ουρά οι ΧΑ και οι ΑΕροψεκασμένοι) επί της διαδικασίας και προβλήματα συνεννόησης για τα ψηφοδέλτια.

Βίντεο: Διαξιφισμοί Τσίπρα-Βενιζέλου

Έντονοι ήταν οι διαξιφισμοί του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, σε επίπεδο δευτερολογίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Λαγκάρντ για τη "λίστα Λαγκάρντ"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ρωτήθηκε για τη " λίστα Λαγκάρντ" κι εκείνη έσπευσε να διώξει από πάνω της κάθε ευθύνη...

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega

Στη Βουλή τρία αντίγραφα του USB

Στη Βουλή στέλνουν μέσω του Αρείου Πάγου την δικογραφία που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία για την αλλοίωση του usb με τη λίστα Λαγκάρντ οι οικονομικοί εισαγγελείς στην οποία θα υπάρχει και το επίμαχο usb που είχε στα χέρια του ο Ι. Διώτης και δημιουργήθηκε στις 8 Ιουλίου 2011.

Αυτά είναι τα πρόσθετα στοιχεία που έστειλε ο εισαγγελέας στη Βουλή για τη λίστα Λαγκάρντ

Την συμπληρωματική αναφορά του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος σχετικά με την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» με τα συμπληρωματικά σε αυτήν έγγραφα διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης και όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο παρακαλείται το Σώμα για την συσχέτισή τους με τις δικογραφίες και την αξιολόγησή τους.

Το Λούβρο κάνει "Λίφτινγκ¨στη Νίκη της Σαμοθράκης

[Δικαίως φωνάζουμε να τα πάρουμε όλα πίσω... αλλά από την άλλη σφίγγεται η καρδιά σου όταν σκεφτείς λογικά και καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι καλύτερα εκεί που είναι γιατί εμείς δεν θα είχαμε 3 εκ ευρώ να διαθέσουμε για να συντηρήσουμε τη Νίκη της Σαμοθράκης και σιγά μην τα βρίσκαμε από σπόνσορες όπως θα τα βρεί το Λούβρο... αρκεί βέβαια να μην τα συντηρούν (αν και οι Γλάλλοι είναι πιο σοβαροί) με σιδερένιες βούρτες όπως έκαναν κατά το παρελθόν οι καραγκιόζηδες οι Βρετανοί που έχουν μετατρέψει τα γλυπτά του Παρθενώνα σε διακόσμηση αίθουσας δεξιώσεων ]

Η Νίκη της Σαμοθράκης πρόκειται να αποσυρθεί, προκειμένου το γλυπτό να δεχθεί τις φροντίδες της συντήρησης από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Σφαγή Καμμένου -Τσίπρα για το ποιος θα κληρονομήσει το βαθύ ΠΑΣΟΚ του Αντρέα

Μετά τον Πάνο Καμμένο και ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε εν μέσω χειροκροτημάτων από τους βουλευτές του, στον Ανδρέα!! Φήμες ότι μόλις άκουσαν «Ανδρέας Παπανδρέου» οι ΑΕροψεκασμένοι βουλευτές ξέσπασαν επίσης σε χειροκροτήματα ελέγχονται ως ανακριβείς...

Μια αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στον Ανδρέα Παπανδρέου προκάλεσε το θερμό χειροκρότημα της κοινοβουλευτικής του ομάδας. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως

Στα χέρια του Μίλερ η φανέλα του Μέσι

O θρυλικός Γκερντ Μίλερ παρέλαβε την υπογεγραμμένη φανέλα του Λιονέλ Μέσι και δεν έκρυψε την υπερηφάνειά του για το δώρο του Αργεντίνου σούπερ σταρ.

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε 91 γκολ μέσα στο 2012 σπάζοντας το στοιχειωμένο ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ από το 1972 και για να τον τιμήσει...

Γελάει μαζί του όλη η Ελλάδα: Μετά τον ΦούχτεΡ ανακάλυψε και το Χόνγκ Ον!!

Για άλλη μια φορά ο Πάνος Καμμένος έβγαλε απίστευτο γέλιο στη Βουλή και έγινε ανέκδοτο. Μετά τον Φούχτελ τον οποίο τον έχει κάνει ΦούχτεΡ, ήρθε να αποδείξει ότι είναι και αγεωγράφητος... Ανακάλυψε κράτος το οποίο ονόμασε Χόνγκ ΟΝ!! Αν δεν ξέρετε που βρίσκετε, δείτε τη απάντηση:

Μπένυ τελείωνε γιατί έχουμε και αγώνα!

Ο Βενιζέλος έχει ανέβει στο βήμα και ξέχασε να κατέβει... Άντε γιατί έχουμε και αγώνα σε εξέλιξη:

Αναλυτικά η λίστα των κατηγοριών ανά πρόσωπο. Ρεκόρ ο Παπακωνσταντίνου με 5 κατηγορίες

Τα ψηφοδέλτια που έχουν ετοιμαστεί θα έχουν όλα τα αδικήματα δίχως όμως οι βουλευτές να έχουν δυνατότητα επιλογής πέραν του «ΝΑΙ», «ΟΧΙ» ή «ΠΑΡΩΝ».

Αυτό το γνωρίζατε κ.Παπαδήμο;

Ακόμα και για παρέμβαση εισαγγελέα αναφορικά με την λίστα που περιλαμβάνει καταθέσεις Ελλήνων στην τράπεζα HSBC έκαναν λόγο δημοσιεύματα πριν από δύο χρόνια. Παρ'όλα αυτά ο Λουκάς Παπαδήμος, στο υπόμνημά του δήλωσε ότι "κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως πρωθυπουργού το όλο θέμα δεν είχε λάβει δημοσιότητα..."

Ο Πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στο γραφείο του, στο Μέγαρο Μαξίμου και όχι στη Βουλή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, o Αντώνης Σαμαράς...

Ο ΕΟΠΥΥ απαντά στον Λουράντο

"Μετά τις επαναλαμβανόμενες και αδικαιολόγητες επιθέσεις του Προέδρου του Φ.Σ.Α. προς τον ΕΟΠΥΥ και την Διοίκηση του, σχετικά με τις υποχρεώσεις του Οργανισμού προς τους Παρόχους Υγείας και ιδιαιτέρως τους Φαρμακοποιούς που έχουν ξεπεράσει τα όρια της ύβρεως, υποχρεούμαστε να θέσουμε στην υπηρεσία της αλήθειας τα ακόλουθα", αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΕΟΠΥΥ:

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά!! Βενιζέλος: Έχω τα έγγραφα αμυντικού σχεδιασμού της χώρας στο σπίτι μου!!

Οπότε οι Τούρκοι πράκτορες δεν έχουν παρά να κάνουν μια ληστεία στο σπίτι του Μπένυ!!

"Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία μου στο υπ.Άμυνας; Βεβαίως και έχω. Πώς πήγαινα στο ΝΑΤΟ;" δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής και όταν από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ τον ρώτησαν...

Μετά τον Καμμένο και ο Βενιζέλος αφήνει υπονοούμενα για νεκρό που δεν μπορεί να απαντήσει!! Έλεος ρε γελοίοι!

Την αυτοκτονία του Λεωνίδα Τζανή με τις διαρροές του ΣΔΟΕ συνέδεσε πριν λίγο από το βήμα της Βουλής ο πρόΕδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος. Σ

Αυτοί είναι όσοι τα πήραν από τον ΟΠΑΠ-Μεταξύ αυτών και σελίδες του κ@λου εννοείται

Δείτε παρακάτω τη λίστα όσων τα πήραν από τον ΟΠΑΠ σε μορφή χορηγίας (και όχι διαφήμισης) όπως αποκάλυψε στην Ελευθεροτυπία η Αριστέα Μπουγάτσου. Μεταξύ αυτών είναι πολλές ιστοσελίδες του κ@λου με επισκεψιμότητα μερικών εκατοντάδων αναγνωστών, όπως anatropi.gr, axiaplus.gr, karfitsa.gr και κάποια λαμόγια γνωστά στην πιάτσα:


Πέθανε ο τουρκαλάς Μεχμέτ Αλί Μπιράντ

Εχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο διάσημος Τούρκος δημοσιογράφος, αρθρογράφος και συγγραφέας Μεχμέτ Αλί Μπιράντ, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Ο Καμμένος αποθέωσε τον "προδότη" Καραμανλή που ψηφίζει "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" όπως λένε οι ΑΕροψεκασμένοι του!

Ξέρουν ότι ο Καραμανλής έχει απήχηση στη βάση της ΝΔ και πιο πέρα από αυτή και προσπαθούν μήπως παραπλανήσουν καναν αφελή...

Επίθεση στον Γιάννη Στουρνάρα έκανε πριν λίγο από το βήμα της Βουλής ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

CNN: Γιατί οι εξελίξεις στο Μάλι απασχολούν τη διεθνή κοινότητα

Τις τελευταίες μέρες η Γαλλία έχει επέμβει στρατιωτικά στην πρώην αποικία της, το Μάλι, για να ανακόψει την προέλαση ισλαμιστών ανταρτών στην πρωτεύουσα Μπαμάκο και να βοηθήσει τον κυβερνητικό στρατό να ανακαταλάβει θέσεις και πόλεις στην πλούσια, σε ουράνιο, πετρέλαιο, φυσικό αέριο και χρυσό, χώρα της δυτικής Αφρικής.

Απάντηση του Υπ. Δημόσιας Τάξης στις παπαριές ΣΥΡΙΖΑ για "ρατσιστική" δολοφονία μετανάστη από 2 μαλάκ@@

Για καπηλεία της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής με σκοπό τη μικροκομματική εκμετάλλευση κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, αναφερόμενο στην ανακοίνωση του κόμματος για την άγρια δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού μετανάστη στα Πετράλωνα.

Ήθελα να επιστρέψω γιατί είμαι ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε στο περιοδικό Top Scorer για τις επιλογές που έκανε στην καριέρα του και τα γκολ που θυμάται πιο έντονα.
Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης του διεθνούς επιθετικού στο περιοδικό Top Scorer :

Ούτε λεπτό δεν έκατσε ο Παπακωνσταντίνου

Ούτε λεπτό παραπάνω δεν κάθισε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στη βουλή. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών έφτασε στη βουλή μισή ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα της ομιλίας του, μίλησε με ελάχιστους και μπήκε κατευθείαν στην Ολομέλεια.

Ανάμεσα στους 100 μεγαλύτερους στοχαστές παγκοσμίως ο ΓΑΠ

Τι άλλο θα δούμε...

Μπορεί στην Ελλάδα να μην μπορεί να περπατήσει ούτε στο πεζοδρόμιο, στο εξωτερικό όμως την έχει φτιάξει τη φήμη του. Ο πρώην πρωθυπουργός προετοιμάζεται για ομιλία στο World Affairs Council μια ιδιωτική, μη-κομματική, ΜΚΟ, πού όπως η ίδια δηλώνει στην ιστοσελίδα της, είναι επίσης μια «Αφορολόγητη Οργάνωση»...

Έλα ρε! Γίνονται αυτά στην Ελλάδα;;; "Έκλεισε η ΔΟΥ και πέταξαν στα σκουπίδια όλα τα αρχεία!"

​Πώς θα σας φαινόταν εάν ένα ωραίο πρωί, βλέπατε τα προσωπικά σας στοιχεία που είχατε εμπιστευτεί στην Εφορία πεταμένα στα... σκουπίδια!

Χατζηδάκης: "Το ενιαίο μισθολόγιο θα εφαρμοσθεί για όλους"... μεγάλε θα σκίσεις το καλσόν! Οι υπάλληλοι της Βουλής το ξέρουν αυτό που λες;

Καμία υποχώρηση ως προς την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου στους εργαζομένους του Μετρό δεν κάνει η κυβέρνηση όπως δήλωσε κατηγορηματικά ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Άρειος Πάγος: Η Καλντέρα της Σαντορίνης ανήκει στο Δημόσιο

Απόφαση-βόμβα έλαβε ο Άρειος Πάγος για την περιοχή Καλντέρα της Σαντορίνης και τις εκτάσεις που διεκδικούσαν ιδιώτες.

Σύμφωνα με απόφαση της η Ολομέλεια του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας, δεχόμενη την εισήγηση του αντιεισαγγελέα Αναστάσιου Κανελλόπουλου, οι εκτάσεις της περιοχής ανήκουν στο ελληνικό Δημόσιο.

Πάλι κατινιές από τον Καμμένο στη Βουλή με υποννοούμενα για νεκρό που δεν μπορεί να απαντήσει!

Ξεκινώντας την απογευματινή ομιλία του στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος επιτέθηκε φραστικά στον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, που ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είχε μόλις ολοκληρώσει τη δική του ομιλία και είχε κατηγορήσει τους ΑΕροψεκασμένους ότι χρησιμοποιούν την ίδια συνωμοσιολογία με τη Χρυσή Αυγή.

Αφού λοιπόν ο κ. Καμμένος ανέφερε...

Tι πρόστιμα θα επιβληθούν σε όσους δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας;

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα...

Tο διπλάσιο ποσό, της αξίας των αρχικών τελών, θα αναγκαστούν να καταβάλουν 29.000 ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας του 2013 και δεν κατέθεσαν πινακίδες.

ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: Θέλετε να μας μετατρέψετε σε μια απέραντη παραγκούπολη

Νέος γύρος αντιπαράθεσης ξέσπασε μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο αυτή την φορά, την στάση της Βραζιλίας στο θέμα της εκταμίευσης εκ μέρους του ΔΝΤ, της δόσης προς την Ελλάδα.

Κόλαση στη Βουλή με Χρυσοχοΐδη και Ανεξάρτητους Έλληνες

Τι είπε ο πρώην υπουργός και προκάλεσε έκρηξη

Κόλαση έγινε πριν λίγο στη Βουλή όταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε οτι η ίδια μήτρα συνωμοσιολογίας που γέννησε τους Ανεξάρτητους Έλληνες, έχει θρέψει και...

Δένδιας: "Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη μεταναστευτική πίεση"

Το Αναθεωρημένο Ελληνικό Σχέδιο για τη Διαχείριση των μεταναστευτικών ροών παρουσίασε στο Δουβλίνο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδιας.

Αβραμόπουλος για το Μάλι

Με τρεις αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, θα μετέχει η Ελλάδα στη διεθνή δύναμη για την εκπαίδευση των δυνάμεων των αφρικανικών κρατών, μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μετά τον Καμμένο και ο Μαριάς έβγαλε τη βαθειά ΠΑΣΟΚιά του και έγλυψε τον Αντρέα


Είχε δεν είχε το έκανε το... φιλοπασοκικό παραλήρημα του ο πασοκογενής βουλετής των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς. Σε μια αποστροφή του λόγου του και επιτιθέμενος στο σημερινό ΠΑΣΟΚ, αναρωτήθηκε...

Έλληνες έσκισαν Ελληνική σημαία με… πωλητήριο της Ελλάδος σε θέατρο της Ουτρέχτης (Φώτο-βίντεο από το σκίσιμο)

Μια τεράστια ελληνική σημαία 7 μέτρων με την στάμπα πωλητηρίου και αναγράφοντας «Η Ελλάδα ξεπουλιέται» θεωρήθηκε «καλή διαφήμιση» για έναν Ολλανδό θιασάρχη ο οποίος την κρέμασε έξω από το θέατρό του για να προσελκύσει… έλληνες θεατές!

Ποιος είναι ο Eλληνας «μεγιστάνας» που έφαγε κοντά ένα δις ευρώ από βρετανικές τράπεζες (βίντεο)


Ολοκληρώθηκε στη Βρετανία η δίκη σε μία από τις πιο πολύκροτες υποθέσεις απάτης ακινήτων στην οποία ένας Ελληνας «μπον βιβέρ» καταδικάστηκε σε επταετή κάθειρξη για απάτη με δάνεια ύψους 769 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας από βρετανικές τράπεζες.

Άρχισε το κάτι σαν δίκη του γιου του Καντάφι

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε ενώπιον της λιβυκής δικαιοσύνης ο γιος του Καντάφι Σάιφ αλ Ισλάμ, κατηγορούμενος για συνεργία στην ανταλλαγή πληροφοριών και αποδοχής εγγράφων που εκ της φύσεώς τους βλάπτουν την εθνική ασφάλεια.

Στον β' ημιτελικό της Eurovision η Ελλάδα-Ποιους αντιμετωπίζει

Ανακοίνωση για τις ημερομηνίες και τον τρόπο διεξαγωγής των ημιτελικών του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης η ΕΡΤ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, στη φετινή διοργάνωση η οποία θα λάβει χώρα στο Μάλμε της Σουηδίας συμμετέχουν συνολικά 39 χώρες.

Αλέξη, πάλι καλά που κέρδισες έναν σύμμαχο...

Δηλ. αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε πάει στη Βραζιλία να συναντηθεί με τον Λούλα και τη νυν Πρόεδρό της, προκειμένου η "Ελλάδα να κερδίσει έναν σύμμαχο" όπως είχε πει χαρακτηριστικά, τι χειρότερο θα μας είχε κάνει η Βραζιλία; Θα μας είχε κηρύξει τον πόλεμο;

Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τα ταξιδάκια στο Κατάρ θα το εξετάσει κανείς ;;;

Θυμόμαστε ΟΛΟΙ την εμμονή του Γ.Α.Π με τον φίλο του ΑΘΕΜΠΙΓΙΟ που από κεί που θα έκανε ΤΣΑΜΠΑ τις μελέτες καταλήξαμε να  εισπράττει, τελικά, 180 χιλ.ευρώ;;;

Δήλωναν -ναι ή όχι;- ότι ο κ. Αθεμπίγιο είναι…άμισθος σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού;

Τι σου είναι ο γ@μημένος ο τροχός!

Κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή ο Παπακωνσταντίνου είπε μεταξύ άλλων και αυτό: Εύχομαι κανείς να μην ζήσει αυτό που ζω εγώ και η οικογένειά μου τον τελευταίο καιρό... Για νε έρθει συνειρμικά στο νού το ότι...

Εικόνα ξεφτίλας!! Έλειπαν οι “ένορκοι” από την “απολογία” Παπακωνσταντίνου

Θλιβερή ήταν η εικόνα της Βουλής τη στιγμή που ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κεντρικό πρόσωπο της συζήτησης για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ, ανέβηκε στο βήμα.

Βίντεο: Η ομιλία Παπ στη Βουλή

Δείτε το βίντεο:

Στη Βουλή το υλικό για την αλλοίωση της "λίστας Λανγκάρντ"

Στη Βουλή, μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, διαβιβάζουν οι οικονομικοί εισαγγελείς όλο το υλικό που συνέλεξαν για την υπόθεση της αλλοίωσης του ηλεκτρονικού αρχείου της «λίστας Λαγκάρντ».

Δίνει και συμβουλές ο ψήστης της Πάρου: «Ο Βενιζέλος διασύρει τους βουλευτές του. Καλά τους κάνει»

Εξέθεσε τους βουλευτές του καθώς το τελευταία στιγμή το γύρισε και μίλησε για 4 κάλπες, εκτιμά ο κ. Ραγκούσης …

Παπαδήμος με υπόμνημα: Κακώς με παραπέμπουν, δεν ήξερα τίποτα για τη λίστα Λαγκάρντ

Απορρίπτει κάθε κατηγορία εναντίον του για τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί για την ύπαρξή της.

Στην εντατική ο Τουρκαλάς δημοσιογράφος Μεχμέτ Αλί Μπιράντ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει τις τελευταίες ώρες ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος και αρθρογράφος της εφημερίδας «Hürriyet Daily News»  Μεχμέτ Αλί Μπιράντ, ο οποίος νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της Κωνσταντινούπολης.

Το μήνυμα Σαμαρά μέσω Facebook


«Οι πολιτικοί μιλούν για αλλαγές, οι ηγέτες τις κάνουν πραγματικότητα», είναι το φωτο-μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά, που κοινοποίησε μέσω Facebook ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Τύπου, Γιώργος Μουρούτης.

Δείτε τη φώτο:

Φρένο από το Υπουργείο στις αιώνιες αναρρωτικές εκπαιδευτικών

Τέλος στη φάμπρικα των συστηματικά επαναλαμβανόμενων αναρρωτικών αδειών που παρατηρείται κάθε χρόνο στην Εκπαίδευση δίνει εγκύκλιος του υπουργείο Παιδείας.

Η εγκύκλιος προβλέπει απόλυση αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών σε περίπτωση που...

Και καραμανλικός γίνεται ο Σκουρλέτης προκειμένου να αθωώσει τον ΓΑΠ

Τί επικαλέστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να … βγάλει έξω από το κάδρο ευθυνών τον πρώην πρωθυπουργό

Μαλάκ@@ ξερίζωσαν την ελιά του Πλάτωνα για… καυσόξυλα! (βίντεο)

Άφωνος μένει όποιος πληροφορείται ότι άγνωστοι ξερίζωσαν τα απομεινάρια της ελιάς του Πλάτωνα στην Ιερά οδό, για να τα χρησιμοποιήσουν ως καυσόξυλα!

Προβληματισμός στο Μαξίμου για την «κωλοτούμπα» Βενιζέλου

Αιφνιδιάστηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου μόλις άκουσαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να τα… «γυρνάει» και να τάσσεται υπέρ της πρότασης να στηθούν τέσσερις κάλπες.

Κασιδιάρης: Κάτσε κάτω ρε... Πάλι πιωμένη είσαι; (βίντεο)

Θερμό επεισόδιο μεταξύ Ηλία Κασιδιάρη και Φωτεινής Πιπιλή από τη ΝΔ στη Βουλή. Ύβρεις κατά της βουλευτού εξαπέλυσε ο Η. Κασιδιάρης, όταν η ίδια προσπάθησε να διακόψει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χ.Α. Χρήστο Παππά. Δείτε το βίντεο:

Επιτέλους!! Πρόεδρος ΔΕΚΟ αποκάλεσε τον Παπαδάκη «λαϊκιστή»... φυσικά ο περιπτεράς-κοράκι της δημοσιογραφίας τον έκοψε αμέσως

«Σας θυμίζω τι μου έλεγε η ΕΥΔΑΠ... Εγώ σας λέω τι θα πληρώσουμε και εσείς μιλάτε για επιχειρηματικότητα. Δε σας είχαμε εδώ σήμερα για την επιχειρηματικότητα» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στον καλεσμένο του, Πρόεδρο της...

Ορός της αλήθειας για δεύτερη φορά στα ελληνικά δικαστικά χρονικά

Απαντήσεις σε ένα δικαστικό θρίλερ που αφορά στη δολοφονία φοιτήτριας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών στη Λάρισα το 1997 αναμένεται να δώσει η μέθοδος του ορού της αλήθειας.

Ένας Έλληνας για δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Το αμερικάνικο όνειρο σε όλο του το μεγαλείο έχει βαλθεί να ζήσει ο αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος ομογενής Τζον Κατσιματιδης. Ο πρώην μανάβης και νυν ιδιοκτήτης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στις ΗΠΑ αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη τις επιχειρήσεις και να αφοσειωθεί στο κοινό καλό διεκδικώντας τη δημαρχία της Νέας Υόρκης.

Πάλι στα social media κωλοβαράει ο Θεοχάρης! Και προκαλεί κι από πάνω...

Φωτιά στα social media έβαλε η ανάρτηση που έκανε χθες ο νέος γενικός γραμματέας εσόδων Χάρης Θεοχάρης. Με ωμή ειλικρίνεια αλλά και αισιοδοξία έστειλε ένα μήνυμα που αναπαράγεται με μανία από χθες.

Πασίγνωστος δημοσιογράφος-παρουσιαστής, ηγέτης του λαϊκισμού, δούλευε σαν κοράκι σε γραφείο τελετών!

Στις δουλειές που είχε κάνει πριν γίνει λαϊκιστής-δημοσιογράφος αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν ήταν "κοράκι", ο δημοσιογράφος είπε: