12 Νοεμβρίου 2012

Βίντεο: Με αυτή την πωλήτρια κάνεις χρυσές δουλειές...

Δείτε το:

Ο «ανθρωπισμός» του ΣΥΡΙΖΑ για τον «γκάβακα» τον Κουρουπλή

Αν ήταν στην θέση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταθά, κάποιος οποιουδήποτε άλλου κόμματος και είχε αφήσει έστω έναν... υπαινιγμό για μια σωματική αδυναμία κάποιου συνανθρώπου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε βγει στα κάγκελα και θα έκανε λόγο για ρατιστική επίθεση και χυδαιότητα.

Διευκολύνει τις ελληνικές τράπεζες η ΕΚΤ

Η ΕΚΤ συμφώνησε να διευρύνει την κλίμακα των τίτλων που δέχεται ως εγγυήσεις (collateral) από τις ελληνικές τράπεζες, μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο επίσημο έγγραφο.

Παναγιώταρος στο Reuters (πάλι αγγλικά μίλησε ο Ελληναράς;): Η Χρυσή Αυγή ενεργεί σαν μια καλά οργανωμένη στρατιωτική μονάδα

Την άνοδο που καταγράφει στις δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή, το ναζιστικό χαιρετισμό του επικεφαλής του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου, την ιστορική πορεία του κόμματος, αλλά και συνέντευξη του βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου, φιλοξενεί στο αφιέρωμά που κάνει στο κόμμα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Μπακογιάννη στο Reuters: Δεν ψηφίζω άλλα τέτοια μέτρα (βίντεο)

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στο Reuters, ζωντανά από την Αθήνα, για το φλέγον ζήτημα της δόσης.

Η κ. Μπακογιάννη μίλησε για το πιο σκληρό πακέτο μέτρων που έχει ψηφιστεί, για την ανθρωπιστική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα, τόνισε ότι η ίδια...

Ο Eρντογάν είναι ...εξισλαμισμένος Έλληνας γενίτσαρος;

Έλληνας Πόντιος από την Τραπεζούντα ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν; Αυτό τουλάχιστον αναφέρει στο νέο του βιβλίο ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε με τον Τούρκο πρωθυπουργό!

Ο Σαμαράς προανήγγειλε συμψηφισμό χρεών δημοσίου με ιδιώτες (βίντεο)

Στο υπουργείο Ανάπτυξης βρέθηκε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς. Μια μέρα μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού, ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε τη “φωλιά” της διαμόρφωσης συνθηκών εξόδου από την κρίση, και είχε πολύωρη σύσκεψη με τον Κωστή Χατζηδάκη και συναρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να μπει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα του στρατηγικού πλασίου βάσει του οποίου θα κινηθεί το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση.

ΗΠΑ: Τους 121 έφτασαν οι νεκροί από τον τυφώνα Σάντι

Τουλάχιστον 121 νεκρούς άφησε πίσω του το ακραίο καιρικό φαινόμενο Σάντι στις ανατολικές ΗΠΑ από τα τέλη Οκτωβρίου, με τους 43 εξ αυτών να έχουν καταμετρηθεί στη Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Άντε πάλι ο Μιχαλολιάκος και η εμμονή του με τον Μαντούβαλο!

Σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου με τον πρώην διοικητή της Αντιτρομοκρατικής και νυν δήμαρχο Δομοκού Στέλιο Σύρο προχώρησε ο ειδικός ανακριτής που χειρίζεται εκ νέου τη δικογραφία για τη δολοφονική απόπειρα σε βάρος του τότε βουλευτή της ΝΔ με την έκρηξη βόμβας έξω από το σπίτι του στις 22 Ιανουαρίου 2001.

Θετική η έκθεση της τρόικα-Διετή επιμήκυνση θα προτείνει το Eurogroup

Η Ελλάδα θα πρέπει να λάβει δύο επιπλέον χρόνια για να εξυγιάνει τα δημοσιονομικά της «εξαιτίας της βαθύτερης από το αναμενόμενο ύφεσης» στην οποία έχει βυθιστεί η χώρα, όπως αναφέρει ένα προσχέδιο συμφωνίας που προετοιμάστηκε για τη σημερινή συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης

H βασίλισσα Φρειδερίκη είχε ερωτική σχέση με τον αρχηγό της CIA... λέει αμερικάνος συγγραφέας

Τις στενές σχέσεις της βασίλισσας Φρειδερίκης με τον αρχηγό της CIA Αλεν Ντάλες περιγράφει σε βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική ο πρώην δημοσιογράφος των New York Times Στιβ Κίντσερ. Η εφημερίδα προδημοσιεύει σήμερα αποσπάσματα.

Xαϊκάλης: "Αμερική και Ρωσία θέλουν να μοιραστούν τον πλούτο της Ελλάδας γι' αυτό εμείς θέλουμε το δολάριο"(!!)... Χαλάλι τους ρε Παύλο, δεν είναι και ναζί!

[Αλλά επειδή ο Πρόεδρος είπε να πάμε με το δολάριο, ο Παύλος σαν υπάκουος μαθητής το επαναλαμβάνει... παρόλο που θέλουν να μας πάρουν τον "πλούτο" δη. τον Φωτόπουλο, τους υπαλλήλους της Βουλής κ.λπ]

«Ούτε έκανα χιούμορ ούτε ήθελα να προσβάλω το Κοινοβούλιο» δήλωσε στον Α989 ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης και πρόσθεσε «ο πρωθυπουργός έλεγε πράγματα που δεν έχει τηρήσει για να υφαρπάξει την ψήφο του λαού».

Ρουμανία: Σάλος με γυμνές φωτο του αρχηγού των SWAT

Ο αρχηγός της ειδικής ομάδας SWAT της Ρουμανικής αστυνομίας, φωτογραφήθηκε μαζί με το πρωτοπαλίκαρα του εντελώς γυμνός. Κι όμως, δεν είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας με Photoshop. Η φωτογράφιση έγινε στα πλαίσια άσκησης της επίλεκτης ομάδας και διέρρευσε στον τύπο με αποτέλεσμα να έχει κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες ώρες.

Πόσο λέει η τρόικα ότι θα κοστίσει η επιμήκυνση;

Κομμάτι-κομμάτι έρχεται στο φως η έκθεση της Τρόικα, η οποία σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες ολοκληρώθηκε τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν είναι ολοκληρωμένη.

45 οι υπάλληλοι της βουλής που φεύγουν

Τους 45 πλησιάζει ο αριθμός των παραιτηθέντων υπαλλήλων της βουλής, αν προστεθούν στους 18 που υπέβαλαν σήμερα το πρωί αίτημα συνταξιοδότησης και εκείνοι που έχουν ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες από την προηγούμενη εβδομάδα.

Κυνηγός... γυναικών ο Ηλίας Κασιδιάρης !

Mπορεί το facebook να λένε οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ότι τους το έριξαν ομαδικώς, αλλά στο twitter κρατάνε ακόμα τους λογαριασμούς τους. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι τον Κασιδιάρη στον δημοφιλές δίκτυο τον ακολουθούν πάνω από 9.000 άτομα, ενώ ο ίδιος ενδιαφέρεται μόνο για... 166, καθώς τόσα έχει επιλέξει να ακολουθεί.

«Αντε γαμήσ@@ ρε μαλά@@»

Σκηνές απείρου κάλλους με μπόλικα μπινελίκια διαδραματίστηκαν, έπειτα από έντονη αντιπαράθεση μεταξύ εργαζομένων και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, σε έκτακτη σύσκεψη στο, υπό κατάληψη, Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Θα επαναλειτουργήσει το ΑLTER;

Φήμες θέλουν το κανάλι του Περιστερίου να επιστρέφει ''on air'' αρχές Δεκέμβρη


Σαν βόμβα έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία περί ενδεχόμενης επαναλειτουργίας του ALTER! Μία υπόθεση που ταλαιπωρεί για πολλούς μήνες τους περίπου 700 εργαζόμενους του καναλιού.

Ποιές είναι οι αμοιβές των βουλευτών στα 27 κράτη - μέλη της Ε.Ε.;

Μελέτη του Συλλόγου ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ:

Αυστρία

Δεν προλαβαίνει να απαντάει στους "συκοφάντες" του ο Γιωργάκης: Σήμερα είναι σειρά του Κινέζου να μάθει τα μεγαλεία του

Σε ήπιους τόνους, χωρίς όμως να αποφεύγει τους υπαινιγμούς, απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σχετικά με όσα περιλαμβάνονται στο βιβλίο του, επίσης, πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Στο σφυρί επιστολές του Καραϊσκάκη... αλλά ο Τζααβάρας "πέρα βρέχει"

[Αυτές τις επιστολές πρέπει να διεκδικήσει το κράτος και όχι το κύπελλο του Σ. Λούη όπως φώναζαν οι υπερπατριώτες... αλλά που μυαλό ο Τζαβάρας "πέρα βρέχει"... θα προτιμήσει να τα δώσει στον Λούκο και την Κιτσοπούλου να ανεβάσει και καμιά παράσταση με τον Καραΐσκάκη σε ρόλο αδερφής... ]

Σπάνια χειρόγραφα ντοκουμέντα που φέρουν τις υπογραφές γνωστών ηρώων της επανάστασης θα βγουν σε λίγες ημέρες σε πλειστηριασμό. Ανάμεσά τους οι επτά επιστολές που φέρουν την υπογραφή του Γεώργιου Καραϊσκάκη, που θεωρούνται ιδιαίτερα σπάνιες.

SPIEGEL: Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ-Ενδείξεις της προϊούσας παρακμής΅των ΗΠΑ

Όλες οι μεγάλες σχέσεις, οι αποκαλούμενες «σχέσεις πάθους», πάντα εμπεριείχαν ισόποσες δόσεις αγάπης και μίσους, έλξης και απώθησης. Το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση της Γερμανίας και των ΗΠΑ: σχέση σκοτεινή, διφορούμενη και αμφιλεγόμενη ήδη πριν τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, με πολλές τροπές και μεταπτώσεις, που θα χρειαζόταν ολόκληρους τόμους για να φωτιστεί διεξοδικά.

Σιγά ρε Λαλιώτηδες, θα σκίσετε τα καλσόν!! (φώτο)

Αυτοί οι δυό σε πρώτο πλάνο στην πρώτη σελίδα γιατί ζορίζονται; Αφοδεύουν στις εσωτερικές σελίδες;

Νέο κόμμα χωρίς τη συναίνεση Καραμανλή δε γίνεται... κι ο Καραμανλής δε συναινεί... τόσο απλά είναι τα πράγματα

Εξακολουθούν να συζητώνται παρασκηνιακά τα σενάρια που εξυφαίνουν κάποιοι για δημιουργία νέου φιλοευρωπαϊκού κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά με ριζικό μετασχηματισμό της ΝΔ σε ιδεολογικό αχταρμά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διεργασίες γίνονται κυρίως από επιχειρηματικούς και ξοφλημένους πολιτικούς κύκλους κεντρογενών, "εκσυγχρονιστών" και φιλελεύθερων πολιτικών που βλέπουν ότι το ΠΑΣΟΚ τελείωσε και δεν έχουν στην ήλιο μοίρα.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος υποστήριξε δημόσια την ανάγκη δημιουργίας ενός κεντροδεξιού φιλοευρωπαϊκού μετώπου προκαλώντας γέλια στους ΝΔίτες και θύελλα αντιδράσεων εντός του ΠΑΣΟΚ. Είναι ενδεικτική η δήλωση του βουλευτή Αρκαδίας ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου: «Οποιος θέλει να γίνει συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ή όποιος θέλει να διαπραγματευθεί την ιστορία του με τον κ. Σαμαρά είναι ελεύθερος να το κάνει, καθώς εν προκειμένω δεν υπάρχουν σκυλιά να γαυγίζουν προς αποτροπή» δήλωσε στον «Τύπο της Κυριακής».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτή την κατεύθυνση υπάρχουν μικρομεσαία στελέχη χωρίς ιδεολογικό στίγμα που βρέθηκαν περιστασιακά και καιροσκοπικά στη ΝΔ και θέλουν να ανοιχτούν δίαυλοι επαφών της ηγεσίας της ΝΔ με πρώην εκσυγχρονιστές του Κινέζου, όπως είναι οι κύριοι Τάσος Γιαννίτσης και Γιώργος Φλωρίδης.

Φυσικά η εμπλοκή του Πρωθυπουργού, Α. Σαμαρά, σε τέτοια σενάρια είναι φανταστική, όχι μόνο επειδή, ειδικά αυτή την περίοδο, έχει άλλα σοβαρότερα προβλήματα να λύσει, αλλά και επειδή ξέρει ότι κληρονόμησε κάτι με τη λογική να το καθαρίσει και όχι να το μπερδέψει ή να το καταργήσει.

Αντιδράσεις προκαλεί φυσικά η πρόθεση ανασύστασης της ΝΔ σε άλλο κόμμα-μπάχαλο με λίγο απ' όλα, που όμοιό του δεν υπάρχει στην Ευρώπη και εντός του κόμματος της Συγγρού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ενώ και η τεράστια πλειοψηφία των βουλευτών αρνείται να υποδεχθεί στους κόλπους της ΝΔ πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που έβαλαν τη σφραγίδα τους στην καταστροφή της χώρας.

Ο ρόλος του Καραμανλή

Στις ζυμώσεις που γίνονται αυτή την περίοδο, από κάποιους περιστασιακούς εντός της ΝΔ, για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ανάμειξη και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έχει πυκνώσει τις επαφές του με βουλευτές και στελέχη της παράταξης. Πηγές που βρίσκονται κοντά στον πρώην πρωθυπουργό αναφέρουν ότι παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα και αρνείται προς το παρόν να κάνει δηλώσεις.

Στελέχη που μιλούν εξ ονόματός του έδειχναν αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. «Εδώ δεν διέλυσε τη ΝΔ ο ανιψιός του ιδρυτή, θα την διαλύσει ο Σαμαράς;» αναφέρουν, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής.

Ας αλλάξουν λοιπόν πλευρό όσοι ονειρεύονται Μέτωπα και συμμαχίες με υποψηφιότητες Λεντάκηδων και Παναγούληδων (που χθες απείλεισε ότι θα τους λιντσάρει) γιατί είδαμε που τους οδήγησαν πριν από 15 χρόνια... ο Σαμαράς το ξεπέρασε... καιρός να το ξεπεράσουν και αυτοί πριν γίνουν ξένο σώμα και τους ξεράσει η κεντροδεξιά Νέα Δημοκρατία

'Εγγραφο Συμβουλίου Ευρώπης αναγνωρίζει την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»!!

Η επιτροπή υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, που είναι το αρμόδιο όργανο του Οργανισμού για την επίβλεψη της ορθής εκτέλεσης των αποφάσεων του δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με έγγραφό της με ημερομηνία απόφασης την 24η Οκτωβρίου 2012 προς τις ελληνικές Αρχές, τα καλεί να «σβήσουν» την Συνθήκη της Λωζάνης του 1923 και να αναγνωρίσουν την «Τουρκική Ένωση Ξάνθη», παράρτημα των εξτρεμιστών που καθοδηγούνται από τουρκικό προξενείο.

Τι περιλαμβάνει το έγγραφο


Αναλυτικότερα, στο σχετικό έγγραφο, μεταξύ άλλων:

To... δεξιό αντάρτικο Μαρκόπουλου μετά τη στροφή Καμμένου στον ΣΥΡΙΖΑ

Την ώρα που ο Καμμένος φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Μαρκόπουλος εμφανίζεται ως θιασώτης της επανένωσης της Κεντροδεξιάς

Aν παρατηρούσε κανείς τις τοποθετήσεις του Πάνου Καμμένου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Μαρκόπουλου στην Βουλή...

Εκδόθηκε η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

Η κυβέρνηση εξέδωσε τη Δευτέρα Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) με την οποία ρυθμίζεται το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Βίντεο: Όλα τα φετινά γκολ του Μέσι με τα οποία ξεπέρασε τον Πελέ και κυνηγάει τον Γ. Μίλερ

Δείτε τα:

Αφού μας τον φόρτωσε, συνεχίζει το παχύδερμο ο Αναστασιάδης να κάνει ρόμπα τον ΓΑΠ-Ηχητικό: «Η αμοιβή του κ. Παπανδρέου ήταν 55 χιλιάδες δολάρια»

«Η αμοιβή του κ. Παπανδρέου ήταν 55 χιλιάδες δολάρια plus expenses», αποκαλύπτει ο κ. Τζον Σαλμάς, διοργανωτής της εκδήλωσης στο Τορόντο του Καναδά που είχε προγραμματιστεί για την προηγούμενη Πέμπτη αλλά τελικώς δεν πραγματοποιήθηκε επειδή ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε να επιστρέψει στην Αθήνα για να υπερψηφίσει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τα νέα σκληρά μέτρα με τα οποία επιδιώκεται η μείωση των ελλειμμάτων.

Ξεφτίλα Μπούρα που διέδιδε ότι ο Σολδάτος θα ψηφίσει ΝΑΙ

Τι τις ήθελε ο Μπούρας τις διαρροές ότι παρά τα όσα ακούγονταν πριν την ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό, ο Μπούρας θα ψήφιζε κανονικά τα μέτρα; Αυτή την φορά ο γραμματέας της γαλάζιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας έπεσε...

Μαρία Κανελλοπούλου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ζητάει λεφτά για σήριαλ στη Βουλή

«Σηκωθείτε καλέ για τον Αλέξη...» είπε η ηθοποιός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου μόλις ο Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε πρόσφατα την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Η βουλευτής, βλέποντας τον πρόεδρο του κόμματός της να κατεβαίνει από το βήμα, χειροκροτώντας ζήτησε απο τους συναδέλφους της να σηκωθούν όρθιοι για να τιμήσουν τον αρχηγό τους. Ωστόσο, όπως φάνηκε λίγοι ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της.

"17 εκατ. τουρίστες το 2013"

Σαφή μεταστροφή της διεθνούς κοινής γνώμης υπέρ της χώρας μας διαπιστώνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), δια στόματος του πρόεδρου του Ανδρέα Ανδρεάδη, μετά την επιστροφή του από την παγκόσμια έκθεση τουρισμού WTM (World Travel Market).

Μέρκελ: Σεβόμαστε τις προσπάθειες των Ελλήνων

Ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης μετέφερε σήμερα το μεσημέρι τη θετική ανταπόκριση της Καγκελαρίου Angela Merkel στη χθεσινοβραδινή υπερψήφιση του προϋπολογισμού από το ελληνικό κοινοβούλιο:

Κύμα φυγής των υπαλλήλων της Βουλής μπας και προλάβουν να πάρουν τα 200.000 ευρώ του εφάπαξ

Συνεχίζεται η αναστάτωση στο Κοινοβούλιο με τους υπαλλήλους να προσπαθούν με κάθε τρόπο να διασφαλίσουν τα προνόμια τους. Η απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να δώσει τέλος στα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής τόσο με την τροπολογία Στουρνάρα όσο και με τη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή.

Φ. Πιπιλή: Μας απειλεί η Πρόεδρος του Ταμείων των δημοσιογράφων

Απειλές σε βάρος βουλευτών δημοσιογράφων απέδωσε στην πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένη Σπανοπούλου, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή, σε συνέχεια των κατηγοριών που είχε εξαπολύσει την Κυριακή από το βήμα της Βουλής.

Επίδομα Ειδικών Συνθηκών υπόσχεται στους ένστολους ο Δένδιας

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ανακοίνωσε τη χορήγηση επιδόματος Ειδικών Συνθηκών που θα συμψηφίσει τις απώλειες

Μπορεί οι περικοπές στους μισθούς και στα επιδόματα των αστυνομικών και των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας να ήταν μεγάλες, όμως ο υπουργός Δημόσιας Τάξης...

Γκάουκ: «Μεγάλο λάθος» η δυσφήμηση της Ελλάδας

Ο πρόεδρος της Γερμανίας Γιόαχιμ Γκάουκ επέκρινε τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης και τους Γερμανούς πολιτικούς που διαπόμπευσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

Μαλάκ@@ μπήκε στο σχολείο και ξυλοκόπησε τον δάσκαλο του παιδιού του

Έντονες αντιδράσεις στους κόλπους των εκπαιδευτικών σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου, έχει προκαλέσει το επεισόδιο ξυλοδαρμού δασκάλου... από κηδεμόνα μαθητή, εντός του δημοτικού σχολείου των Απολλώνων, μπροστά μάλιστα στα έντρομα μάτια παιδιών και άλλων εκπαιδευτικών.

Καμία δικαιολογία πλέον για καθυστέρηση στην εκταμίευση της δόσης, λέει ο Κ.Μητσοτάκης

«Η Ευρώπη θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις που απορρέουν από τη δανειακή σύμβαση. Δεν υπάρχει πλέον καμία αιτιολογία για καθυστερήσεις στην εκταμίευση της δόσης» δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Φοιτητές" (λέμε και καμιά μαλακ@@) τα «έσπασαν» στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Μετ΄ εμποδίων ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι εκλογές για την ανάδειξη Συμβουλίου Διοίκησης στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Ομάδα φοιτητών δημιούργησε επεισόδια και φθορές στο κτήριο, στην προσπάθειά τους να παρεμποδίσουν τη διεξαγωγή της «ηλεκτρονικής» ψηφοφορίας.

Δήμαρχος Μεγίστης : Άριστες οι σχέσεις με τους απέναντι αλλά σε θερμό επεισόδιο θα διαγραφούν... παρά το γράψιμο των Αθηναίων (βιντεο)

[Πόσο δύσκολο είναι ρε μαλάκ@@ να διαθέσετε 100.000 να τους φτιάξετε ένα υποτυπώδες ιατρείο (με ακτινολογικό, αναλυτές και ένα υπέρηχο) και να προκηρύξετε μια θέση γιατρού με 3.000 ευρώ μισθό, που μαζί με 5 δασκάλους και καθηγητές και έναν υποτυπώδη εξοπλισμό θα δώσουν ζωή στο νησί; Μα τόσο άχρηστοι ρε πούστη μου!!!]

Ξεχασμένοι από τους κυβερνώντες νιώθουν οι Καστελοριζιοί, με τον δήμαρχο Μεγίστης, Παύλο Πανηγύρη, να επισημαίνει ότι έχει νιώσει στο πετσί του την αδιαφορία τους από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Νεοναζί βουλευτής αποκαλεί τον Σόιμπλε «κουτσό»... και τον Κουρουπλή «γκαβό» να υποθέσω (βίντεο)

Ο Γιάννης Σταθάς του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να "εκπλήξει" το Κοινοβουλευτικό Σώμα, αποκαλώντας τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε... κουτσό.

Ποιος θα πληρώσει για τον Κουίνσι;

Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να λύσει το συμβόλαιο του Κουίνσι και δεν μπορώ να μην σχολιάσω την συγκεκριμένη υπόθεση... Ποιος έξυπνος έδωσε 6 κατοστάρικα για να φέρουν τον παίκτη στην Παιανία;

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Και επίσημα ενεργειακό προτεκτοράτο των ΗΠΑ: Η Gazprom παγώνει την επένδυση για το «ελληνικό τμήμα» του South Stream

Εκτός των επενδυτικών της πλάνων για τον αγωγό φυσικού αερίου South Stream θέτει και επισήμως η Gazprom την Ελλάδα, έχοντας αποκλείσει -τουλάχιστον στην παρούσα φάση- το ενδεχόμενο ο νέος αγωγός να περάσει νότια της Ευρώπης.

Όλα τα ανήκουστα που ακούστηκαν στη Βουλή!

Απειλές, ύβρεις, χτυπήματα κάτω από τη μέση και ολίγον από θέατρο είχε η συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή που παρά την κρισιμότητα των στιγμών σημαδεύτηκε από τις λεκτικές ακρότητες ορισμένων μελών του κοινοβουλίου.


Γεωργιάδης-Μανώλης τσακώνονται στο twitter

[Ρε Άδωνι ρώτα τον καραγκιόζη Μανώλη, τι έγινε με την καταγγελία που έκανε μαζί με τους ΠΑΣΟΚους για το δήθεν σκάνδαλο εξαγοράς της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από τον ΟΤΕ. Ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη για τα ψεύδη του αφού αποδείχθηκε πως δεν υπήρχε τίποτα και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. Τι περιμένεις από τέτοια νούμερα...]

Δείτε την πρωινή «μονομαχία» του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, με το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννη Μανώλη στο twitter…

Αμερικάνικο ξέσκισμα: Στη φόρα και τα στοιχεία της δεύτερης "φίλης" του Πετρέους

Η γυναίκα που κατέφυγε στο FBI και διαμαρτυρήθηκε για απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα που λάμβανε, με αποτέλεσμα έρθει στο φως εξωσυζυγική σχέση του διευθυντή της CIA Ντέιβιντ Πετρέους, είναι η 37χρονη Τζιλ Κέλεϊ, φίλη του απόστρατου στρατηγού και της οικογένειάς του.

Όταν ο Μιχελογιαννάκης έλεγε απατεώνα τον Τσίπρα...


Ο αντιμνημονιακός, ανατρεπτικός και (γιατί όχι;) επαναστατικός Γιάννης Μιχελογιαννάκης, μόλις τον περασμένο Απρίλιο, όντας σχετικά "φρέσκος" στο κόμμα του Κουβέλη, εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας -ούτε λίγο ούτε πολύ- "απάτη" την πρόταση του για συνασπισμό των αριστερών δυνάμεων στις εκλογές του Μαΐου, με στόχο το μπόνους των 50 εδρών.Δείτε τι έλεγε πριν λίγους μήνες ο -πάντοτε σταθερός στις απόψεις του βουλευτής Ηρακλείου- για τον νυν αρχηγό του...

Φασουλής: Αέρας κοπανιστός ο Αλέξης-Καλύτερος του αναμενόμενου ο Αντώνης

Η αλαζονεία του ΣΥΡΙΖΑ, το «αβγό» της Χρυσής Αυγής και το τουπέ του Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ άλλων βρέθηκαν στο στόχαστρο του γνωστού σκηνοθέτη Σταμάτη Φασουλή.

Ο Κώστας Σημίτης επιστρέφει για να αποτελειώσει τον Γιώργο Παπανδρέου

«Ο εκτροχιασμός» είναι το νέο βιβλίο του Κώστα Σημίτη. Βάζει σε αυτό όλη την εμπειρία του για να αποτελειώσει με μαχαιριές τον Γιώργο Παπανδρέου. Ανίκανος, αποτυχημένος, επιπόλαιος και πολλά άλλα, ιδιαίτερα καυστικά, που αφορούν τη σχέση του Παπανδρέου με ΗΠΑ, ΔΝΤ, τραπεζίτες, τον τρόπο διακυβέρνηση, τους συμβούλους που επέλεγε κλπ.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κάνει "Ρόμπα" την Real News και τον Νίκο Χατζηνικολάου ...

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ενημερώθηκα ότι στην εφημερίδα Real News υπήρχε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η κ. Κλαίρη Σιαφάκα ήταν διευθύντρια του γραφείου μου, ως υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Ο δικηγόρος μου ενημέρωσε την εφημερίδα πως αυτό δεν ίσχυε, καθώς και το ότι ο διευθυντής του γραφείου μου, σύμφωνα και με το σχετικό ΦΕΚ, ήταν άλλος. Επίσης, ότι δεν υπήρχε νομική σχέση εργασίας με την κ. Σιαφάκα, η οποία εθελοντικά ερχόταν, κάποιες ώρες της εβδομάδας, στο γραφείο γραμματειακής υποστήριξης.

Πιέζει η ΔΗΜΑΡ για Λούκο και υβρίστρια Διάκου... και ο Τζαβάρας πέρα βρέχει...

[Χαρίστε τους και τον πολιτισμό ρε θύματα...]

Ποιοι θα διοικήσουν τους πολιτιστικούς οργανισμούς της Ελλάδας στη νέα εποχή; Την κρίσιμη απόφαση θα πάρει η τρικομματική επιτροπή του υπουργείου Πολιτισμού, βάζοντας φρένο σε «προσωπικές» υπουργικές αποφάσεις.

"Με τα καραγκιοζιλίκια που κάνετε δεν σας σέβομαι"! (βίντεο)

Η αναφορά "Καμένοι" του εκπροσώπου τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ., Α. Παπαδόπουλου στους βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, πυροδότησε τον καβγά. Ο Ν. Μαριάς, βουλευτής των ΑΝΕΞ. ΕΛΛ., με ιδιαίτερα αυστηρό ύφος είπε στον κ. Παπαδόπουλο: 'Καλό θα ήταν να είστε πιο σοβαρός! Να είστε πιο σοβαρός όταν απευθύνεστε στους Ανεξάρτητους Έλληνες".

H ΡεπTούση προσπαθεί να τα μαζέψει μετά το κράξιμο: Έγινε Μικρασιατική καταστροφή! (βίντεο)

«Μικρασιατική καταστροφή έγινε. Τελεία», είπε πριν από λίγο η Μαρία Ρεπούση στο Mega, επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο να μαζέψει το χθεσινό υπονοούμενο περί "συνωστισμού" ("κύριοι της ΝΔ συνωστίζεστε με τη ΧΑ" είπε αν δεν κάνω λάθος) μετά το κράξιμο από τον Αρβανιτόπουλο.

Δείτε το βίντεο: