04 Νοεμβρίου 2012

Βίντεο: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ γκολ και φάσεις

Δείτε το:

Αυτή είναι η Αργεντινή που σύμφωνα με τους πατριώτες του κώλου πάει με χίλια: 40% υποτίμηση τα τελευταία 4 χρόνια...

Αυτή είνα η ανάκαμψη που είδε η Αργεντινή αφού έδιωξε τους τοκογλύφους (δεν τους έδωξε αλλά λέμε τώρα...): Τα τελευταία 4 χρόνια το νόμισμά της υποτιμήθηκε κατά 40%, ενώ μόνο τον τελευταίο 1,5 χρόνο υποτιμήθηκε 20%... Τι σημαίνει αυτό; Όλα τα εισαγόμενα προϊόντα ακρίβυναν ανάλογα... Τα iphone των επαναστατών του κώλου και οι φραπεδιές ακρίβυναν δηλ. 40%...

Αυτά γα τους ηλίθιους που μας λένε ότι είμαστε αυτάρκεις πχ. σε κρέας και δεν τους κόβει ότι για να παχύνει το μοσχάρι ή το κοτόπουλο θέλει σόγια ή καλαμπόκι που εισάγουμε ή για να οργώσει το τρακτέρ θέλει λάστιχα και βενζίνη που είναι επίσης εισαγωγής... δεν συζητάμε δε για συσκευές υψηλής τεχνολογίας...

Αλλά είπαμε αυτοί που τα λένε εξυπηρετούν τα συμφέροντα όσων έχουν χρήμα...

Και όλα αυτά χωρίς να υπολογίσουμε ότι η Αργεντινή είναι μια πλούσια σε πόρους χώρα και σήμερα που εμείς παράγουμε ημερησίως 5.000 βαρέλια πετρέλαιο, αυτοί παράγουν 800.000....

ΥΓ. Δείτε την εξέλιξη της νομισματικής ισοτιμίας πέσος-δολαρίου εδώ



Τα παιδιά σας και τα μάτια σας ρε μαλάκ@@: Τουριστικά γραφεία διοργανώνουν μαθητικά ξενύχτια με αλκοόλ

Τουριστικά γραφεία πάνε με πούλμαν ανήλικους μαθητές για αλκοόλ σε κέντρα της παραλιακής.

Ολονύχτιες εξορμήσεις μέχρι πρωίας σε κέντρα της παραλιακής που ουσιαστικά δεν ελέγχονται, πραγματοποιούν μαθητές Παρασκευή ή Σάββατο, κάνοντας χρήση αλκοόλ, αν και η διάθεση οινοπνευματωδών σε ανηλίκους απαγορεύεται ρητώς.

Μαξίμου:Χρήματα ανάλογα με τα "κουκιά"

Η διαπραγμάτευση στο εσωτερικό της κυβέρνησης συνεχίζεται προκειμένου να διατηρηθεί αρραγές το τρικομματικό σχήμα, λένε συνεργάτες του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Θα εξαντληθεί, λένε, το βράδυ της Τετάρτης οπότε και ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο, ενώ όταν μιλούν για τη διατήρηση του κυβερνητικού σχήματος αναφέρονται στην παραμονή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση.

Κεδίκογλου σε Τσίπρα:Aς πείσει τις συνιστώσες του πρώτα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλ. Τσίπρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κουβέλης: Στηρίζει Σαμαρά, δεν ψηφίζει -ακόμα- τα εργασιακά

Την πρόθεση της ΔΗΜΑΡ να παραμείνει στην κυβέρνηση αλλά να μην ψηφίσει τα νέα εργασιακά μέτρα υπογράμμισε ο Φώτης Κουβέλης μετά την έκτακτη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, η οποία κράτησε 40 περίπου λεπτά.

Ο Σίμος παίζει περίεργα παιχνιδάκια με το ΑΠΕ, κατ εντολήν του επικοινωνιολόγου του Μαξίμου- Κοντεύει να γίνει ο "εντολοδόχος του υπογείου"

Κρίμα που είχαμε παλαιοτέρα καλή γνώμη για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδικογλου. Όμως ο άνθρωπος φαίνεται ότι όχι μόνον δεν ξέρει το σπορ άλλα λέει και ψέματα. Και το χειρότερο δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει υπουργός και δεν τολμά να κάνει τίποτε άλλο, απ΄ότι του υπαγορεύουν ορισμένοι περίεργοι στα υπόγεια του Μαξίμου.

Πώς να δείτε τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό από το σπίτι σας

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός είναι εύκολα ορατός με γυμνό μάτι όταν περνά πάνω από την Ελλάδα -είναι εξάλλου το τρίτο φωτεινότερο αντικείμενο στον ουρανό μετά τον Ήλιο και τη Σελήνη. Αν θέλετε να δείτε το πολυεθνικό τροχιακό συγκρότημα, μια υπηρεσία της NASA αναλαμβάνει να σας ενημερώνει πότε πρέπει να ανεβείτε στην ταράτσα και προς τα πού πρέπει να κοιτάξετε.

Τσίπρας: Φρόντισε να υπερψηφιστούν τα μέτρα... ζητώντας εκλογές

Εκλογές «για να σταματήσει η εξαθλίωση του ελληνικού λαού» ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του, ενόψει της δραματικής και κρίσιμης μάχης, την ερχόμενη εβδομάδα για την ψήφιση του πακέτου των μέτρων.

Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Πρετεντέρη και Ραγκούση-Νταλάρα

Έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στο Γιάννη Πρετεντέρη και το Γιάννη Ραγκούση με αφορμή άρθρο του πρώτου σε κυριακάτικη εφημερίδα

Στο άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής, ο κ. Πρετεντέρης παίρνοντας αφορμή προηγούμενες δηλώσεις πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει δριμεία επίθεση στους "κηπουρούς" του Γιώργου Παπανδρέου.

ΠΑΣΟΚ: Οι Νεφελίμ θα χρηματοδοτήσουν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ;

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ομιλία Τσίπρα στην Κ.Ο. του κόμματός του, από το ΠΑΣΟΚ απαντούσαν μέσω twitter και με την βοήθεια .... Λιακόπουλου...

Έγραψαν: Ας μας πει ο #syriza από ποια έσοδα θα καλύψει τις επιπρόσθετες δαπάνες που ζητά να γίνουν για να φύγουμε από την ύφεση.

Έτοιμη να το παίξει σερίφης η Λιάνα Κανέλλη που οπλοφορεί!

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία ομολογεί ότι οπλοφορεί ξανά μετά από δώδεκα χρόνια, παραχώρησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η Λιάνα Κανέλλη. Δεν φοβηθήκατε ούτε τη στιγμή της επίθεσης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη; "Και στη φάρσα και στο επεισόδιο η καρδιά μου έφτασε τους 170 παλμούς, ούσα σε αδύναμη θέση με δυο εμφράγματα από πίσω".

Παράδοση ρουχισμού που συγκεντρώθηκε από την κοινωνική πρωτοβουλία ΣΤΗΡΙΖΩ

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 στο Ανθίμειο Εκκλησιαστικό Πολιτιστικό Κέντρο, πραγματοποιήθηκε από τη ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου η παράδοση ρουχισμού στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως και στο Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Έβρου

H συνέχεια στο alexpolisonline.blogspot.com

Βίντεο: Ομιλία Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ

Δείτε το:

Το «κούρεμα» και η διαγραφή του χρέους

Εβγαλε η γλώσσα μου μαλ­λιά, αλλά δεν πρόκειται να σταματήσω να επαναλαμβά­νω ότι το ελληνικό χρέος ΔΕΝ είναι βιώσιμο σήμερα. Και δεν θα είναι ούτε το 2020. Είναι πλέον τόσο μεγάλο και δυσβάστακτο, και εάν εκταμιευθεί η επόμενη δόση-μαμούθ, θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο, που είναι αδύνατον να μειωθεί δραστικά, όπως απαιτεί το ΔΝΤ, πόσω μάλλον να ξεπληρωθεί. Οσο διάστημα δεν υπάρχει ανάπτυξη, η βιωσιμότητα θα είναι όνειρο απατηλό.

Το πρώτο "ναι" από βουλευτή της ΔΗΜΑΡ

Υπέρ της ψήφισης των μέτρων τάσσεται ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, σημειώνοντας πως προσυπογράφει την άποψη του Βασίλη Ράπανου που δημοσιεύεται στη σημερινή Καθημερινή οτι τυχόν καταψήφιση των μέτρων προκαλέσει στη χώρα φτώχεια για 15 χρόνια.

Ο Κλάους κρύβει τα προβλήματα του ΠΑΟΚ...

Με τον Κλάους να είναι σε τρελά κέφια, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει από τη Νέα Σμύρνη... Για ακόμη ένα βράδυ ο Έλληνας στράικερ έκρυψε τα προβλήματα της ομάδας του Δώνη κάτω από το χαλάκι...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ο ΠΑΟΚ τη νίκη(2-1), ο Πανιώνιος τις εντυπώσεις

Στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας πέρασε ο ΠΑΟΚ, καθώς σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική, επικράτησε 2-1 στην Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου και προσπέρασε τους «κυανέρυθρους» στην βαθμολογία. Τα τέρματα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε ο Αθανασιάδης (39` και 42`), ενώ για τους γηπεδούχους, μείωσε ο Αραβίδης στο 56ο λεπτό.

Υπερψηφίστηκε από την Επιτροπή ο προϋπολογισμός του 2013

Υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ο προϋπολογισμός του 2013.

Η Δημοκρατική Αριστερά...

Βρούτσης:Κανένα επιχείρημα για καταψήφιση

«Κατανοώ απόλυτα τους έντονους προβληματισμούς και τη συναισθηματική πίεση όλων των βουλευτών και όλων των στελεχών της παράταξής μας. Σε όλους εμάς έτυχε ο κλήρος των δύσκολων αποφάσεων», είπε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης ξεκινώντας την ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ.

Ο πρωθυπουργός εξέπληξε τους πολίτες που τον πέτυχαν στο διάβα τους στο κέντρο της Αθήνας...

Απίστευτες σκηνές πριν από λίγη ώρα με πρωταγωνιστή τον Πρωθυπουργό, ο οποίος αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στη Βουλή πήρε τον διευθυντή του γαρφείου τύπου του στη Βουλή Νίκο Τσιούτσια και διέσχισαν πεζή μέρα μεσημέρι το Σύνταγμα μέχρι το Υπουργείο Οικονομικών.

Κι αν κανείς θα περίμενε ότι ο Πρωθυπουργός θα γινόταν δέκτης τουλάχιστον παραπόνων από τους θαμώνες της πλατείας έγινε ακριβώς το αντίθετο.

Panionios - PAOK Live Stream (Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 17:15)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω λινκ

Αινιγματικός διάλογος Κεφαλογιάννη-Νικολόπουλου

Έναν αινιγματικό διάλογο είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της βουλής ο γραμματεάς της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο πρώην υφυπουργός Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος ως γνωστόν είχε διαγραφεί από την "γαλάζια" κοινοβουλευτική ομάδα.

Spiegel:Έκτακτα μέτρα για Ελλάδα-Μείωση επιτοκίων

Μέτρα έκτακτης ανάγκης για να αποφευχθεί το νέο "κούρεμα" του ελληνικού χρέους εξετάζουν οι υπουργοί οικονομικών της ευρωζώνης, σύμφωνα με το «Spiegel».

Όπως μεταδίδει το Βήμα, τα μέτρα αφορούν κατ' αρχάς σε μείωση επιτοκίων που πρέπει να πληρώνει η Ελλάδα για τη δανειακή βοήθεια που της δόθηκε, θα μειωθούν εκ νέου. Αυτό θα γίνει και με τα τέλη διαχείρισης.

Τελεσίγραφο Βρυξελλών: Ολέθριο λάθος η καταψήφιση μέτρων και η πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά

Στην Ελλάδα είναι στραμμένα τα βλέμματα των Ευρωπαίων ηγετών εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου την ερχόμενη Τετάρτη που αναμένεται να κρίνει το μέλλον της κυβέρνησης αλλά και τις αποφάσεις της Ευρωζώνης για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.

Κακλαμάνης:Τελευταία ψήφος, αλλιώς...

Με το ''γάντι'' άσκησε κριτική στον Αντώνη Σαμαρά και στην κυβέρνηση ο Νικήτας Κακλαμάνης, κατά την ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ, ζητώντας τη δέσμευση του Πρωθυπουργού ότι αυτή η ψήφος θα είναι η τελευταία, αλλιώς οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες''.

Ούτε έτσι, αλλά ούτε και... γιουβέτσι

Η αφίσα που κυκλοφόρησε για να μην βρεθούμε αντιμέτωποι με τάξεις "έτσι"...

Αυτός ο Φέισα είναι για μεγάλα πράγματα

Τα έχουμε πει χίλιες φορές... Ο υγιής Λούμπιομιρ Φέισα είναι για μεγάλα πράγματα και μπορεί να δώσει πνοή στον Ολυμπιακό... Αλλά πως μπορείς να εμπιστευτείς τα πόδια του;

H συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Τη Μυρτώ την θυμάται κανείς...;


Στις 22 Ιουλίου όλος ο Ελληνισμός συγκλονίστηκε από την τραγική ιστορία της 15χρονης Μυρτώς που έπεσε στα χέρια του αδίστακτου Πακιστανού, βιάστηκε και χτυπήθηκε με αποτρόπαιο και πρωτοφανή τρόπο. Η Μυρτώ από τότε βρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου "Αττικόν", έχει υποβληθεί σε τουλάχιστον...

Θερμό χειροκρότημα στον Α. Σαμαρά από τον Κώστα Καραμανλή (βίντεο)

Γα να μην επικαλούνται κάτι γραφικοί ΑΕροψεκασμένοι τον Καραμανλή...

Από τις πρώτες σειρές της αίθουσας παρακολούθησε ο πρώην πρωθυπουργός την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική ομάδα.

Ο Κώστας Καραμανλής κάθισε ανάμεσα σε δύο Ευρωβουλευτές της παράταξης,...

Συνάντηση Σαμαρά με Βενιζέλο και Κουβέλη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη είχε ο Αντώνης Σαμαράς πριν από την συνεδρίαση της Κ.Ο της ΝΔ.

Όλο και πιο κοντά στη ΝΔ ο Στουρνάρας

Παρών στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ στη Συγγρού

Όλο και πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι βρίσκεται ο Γιάννης Στουρνάρας. Ο υπουργός Οικονομικών, από στέλεχος της ομάδας των...

Σαμαράς: Να ψηφιστούν τα μέτρα απ' όλους-Οι δεσμεύσεις μας ισχύουν... μόλις ανακάμψουμε

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ. Τη σειρά παίρνουν οι δυο υπουργοί της κυβέρνησης, Γιάννης Στουρνάρας και Γιάννης Βρούτσης. Με τους δυο υπουργούς της κυβέρνησης θα ξεκινήσει κατάλογος ολιγόλεπτων παρεμβάσεων των βουλευτών του κόμματος.

Την ανάγκη να ψηφιστούν τα μέτρα προκειμένου να εκταμιευτεί η επόμενη δόση του δανείου και να υπάρξει ρευστότητα στην αγορά επισήμανε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Όπως ανέφερε, τα χρήματα που θα εισρεύσουν θα είναι περισσότερα από τις περικοπές.

Spiegel για Κύπρο: Το ρωσικό μαύρο χρήμα, ο εταιρικός και οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες

Χωρίς αύξηση του εταιρικού φόρου, η Γερμανική Βουλή δεν φαίνεται να δίδει το «ΟΚ» για στήριξη της Κύπρου, σύμφωνα με έκθεση των Γερμανικών Μυστικών Υπηρεσιών την οποία παρουσιάζει το περιοδικό Spiegel. H έκθεση βρίσκεται στα χέρια της Καγκελαρίου Μέρκελ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καίει τη Λευκωσία αφού γίνονται αναφορές για μαύρο ρωσικό χρήμα στις κυπριακές τράπεζες, ύψους 26 δις δολαρίων.

Πρόστιμα 350.000 ευρώ για ενεργειακά βραχιόλια του ΓΑΠ

Στην επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 350.000 ευρώ σε εταιρείες για παραβάσεις των διατάξεων περί «αθέμιτων εμπορικών πρακτικών» του νόμου Ν. 2251/1994 «Προστασία των Καταναλωτών» και των διατάξεων σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση του ιδίου νόμου προχώρησε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Ποιος άθλιος έγραψε αυτό το γελοίο ανέκδοτο;




Η οικογένεια Μπουρδόγλου.

Ο μπαμπάς στέλεχος και πολιτευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Η μαμά, θαυμάστρια και οπαδός του Πάνου Καμένου, και εθελόντρια αφισσοκολήτρια του κόμματος.

Ο μικρός Λαλάκης, που σήμερα ξεκινάει το σχολείο για πρώτη φορά, είναι αγχωμένος. Η πρώτη δημοτικού του φαίνεται βουνό

Μέχρι και ο Χρυσοχοΐδης τη λέει του Αντώναρου που μοιράζει συγχωροχάρτια!

Πόλεμος ξέσπασε στο twitter μεταξύ του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Ευάγγελου Αντώναρου. Την αρχή έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, στο πλαίσιο συζήτησης περί πράσινων δελφίνων τιτιβίζοντας: «Ε όχι να δώσουμε κ συγχωροχαρτι στο κύριο που δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο και τώρα αναζητεί εναγωνίως μελλοντική πολιτική στέγη!»

Λύνεται το κουβάρι της απαγωγής του 26χρονου - Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου που εξαφανίστηκε στις 8 Αυγούστου 2012, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από δύο μάρτυρες κλειδιά που δεν είχε εντοπίσει η ΕΛΑΣ μέχρι τώρα.

Αφού έδωσαν αίμα οι Γερμανοί, "έσωσαν" και την Κρήτη από βαλλιστική επίθεση (βίντεο)

Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ

''Πόλεμος'' έγινε τις τις τελευταίες εβδομάδες στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης, προσομοιάζοντας σενάριο από μια ενδεχόμενη μελλοντική σύγκρουση στην Μέση Ανατολή με χρήση βαλλιστικών πυραύλων και άγριες αερομαχίες με απόλυτο ηλεκτρονικό χάος.

Υπάλληλος "καίει" τον Παπακωνσταντίνου

Κατάθεση ενός στελέχους του υπουργείου Οικονομικών την επίμαχη περίοδο "καίει" τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, για τις ενέργειες που έκανε αμέσως μετά την παραλαβή της λίστας "Λαγκάρντ".

Σκληρό βίντεο: Αλάου ακμπάρ τσιρίζουν οι ισλαμοφασίστες στη Συρία, ενώ εκτελούν αιχμαλώτους

Δείτε το σκληρό βίντεο, για το οποίο η θέση του ξεφτιλισμένου ΟΗΕ είναι "αυτές οι δολοφονίες μπορεί να είναι και έγκλημα πολέμου"... αλλά δεν είναι και σίγουρο αν δεν το πει η Χίλαρι:

Λίγο ανέραστη με το καλημέρα (βίντεο)

Η ανέραστη Ζωή Κωνσταντοπούλου προκάλεσε πάλι κμφούζο στην επιτροπή της Βυλής με αποτέλεσμα να βγάλει τους υπόλοιπους εκτός εαυτού. Ο Κεφαλογιάννης τελικά "επιτέθηκε" στον Νεράτζη, λέγοντάς του ότι αυτός δημιουργεί το πρόβλημα επειδή την αφήνει να κάνει πολλές ερωτήσεις χωρίς ουσία με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουν να ρωτήσουν οι υπόλοιποι. Δείτε το βίντεο:

Να τι είναι το "μαζί τα φάγαμε"

Πολλές φορές έχω αναφερθεί στην περιβόητη φράση του Θεόδωρου Πάγκαλου, την οποία μετά βδελυγμίας απαξάπαντες αποκηρύσσονται και χλευάζουν, προσπαθώντας να της δώσω ένα παραβολικό χαρακτήρα για να βγει προς τα έξω η αλήθεια που κρύβει μέσα της περί της συλλογικής μας ευθύνης. Όπως λέω, μπορεί να μην "τα φάγαμε", άλλα στο τραπέζι ήμασταν όλοι, γιατί αυτό το τραπέζι ήταν η Ελληνική οικονομία. Η ευθύνη των περισσοτέρων έγκειται στο ότι, είτε χειροκροτούσαν τους φαταούλες συνδαιτυμόνες τους, είτε βολεύονταν με τα ψίχουλα που έπεφταν από το τραπέζι, είτε, ακόμα ακόμα, έκλεβαν κάνα μαχαιροπήρουνο, αφού, σου λέει, οι άλλοι τρώνε τον άμπακο.

Αναβάλλεται η συγκέντρωση των Αλβανών εθνικιστών στην Αθήνα

Σύμφωνα με την έγκυρη αλβανική εφημερίδα «ΤΕΜΑ», η Ευθρόμαυρη Συμμαχία του τουρκόσπορου Σπαχίου αναβάλλει την προγραμματισμένη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Στάνλεϊ στο κέντρο της Αθήνας.

«Όταν λένε δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε εννοούν ότι το νομισματοκοπείο δεν μπορεί να λειτουργήσει ακόμη;»

Δεν είμαι τόσο γενναίος για να ρίξω την κυβέρνηση, ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ξεκαθαρίζοντας ότι θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο.

Πέραν αυτού ο βουλευτής επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και σε πρώην στελέχη του κόμματός του που φλερτάρουν με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επεισόδια στην Θεσσαλονίκη

Προσαγωγές ατόμων που εξήλθαν από την Φιλοσοφική Σχολή έγιναν χθες τη νύχτα απο τις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν παραταχθεί στην οδό Εθνικής Αμύνης, στο ύψος της Αρμενοπούλου.

Γυαλιά καρφιά έκαναν την είσοδο πολυκατοικίας μετά από πρόκληση μεταναστών ενοίκων στον Άγιο Παντελεήμονα [βίντεο]

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα καθώς άγνωστοι έκαναν κομμάτια τα τζάμια σε είσοδο πολυκατοικίας όπου διαμένουν μετανάστες οι οποίοι προκάλεσαν τους συγκεντρωμένους.