20 Αυγούστου 2012

Ο Σ. Κοτρώτσος θεωρεί ότι τον συκοφαντήσαμε... δεν μας λέει όμως πόσα τον πληρώσαμε για να τον ξεσυκοφαντήσουμε...

Παρακάτω δημοσιεύουμε ένα μέιλ του Σ. Κοτρώτσου όπου λέει ότι τον συκοφαντήσαμε και αυτός δεν "έφαγε" τίποτα από τον Αθήνα 2004 όπως γράψαμε το πρωί. Για να καταλάβετε όμως ότι ο Σεραφείμ δεν θέλει και να μας απαντήσει, για το πόσο μας στοίχισε, δείτε τι μας είπε στις επανειλημμένες ερωτήσεις μας, στο twitter:

1 εκατομμύριο πληρώσαμε τους συμβούλους του ΓΑΠ!

Δεκατέσσερις έως και είκοσι ειδικοί σύμβουλοι υπηρέτησαν στο Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού, από τον Δεκέμβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, με συνολικές αποδοχές που έφθασαν στη διάρκεια της διετίας στο ποσό των 500.000 ευρώ. Τα παραπάνω γνωστοποιήθηκαν από τη γενική γραμματεία της Κυβέρνησης, σε απάντηση σχετικής ερώτησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη και Νάσου Αθανασίου.

Αυτό είναι το διαμέρισμα του Θεοφίλου στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Στον περιφερειακό του Αγίου Λουκά και συγκεκριμένα στην οδό Τυμφρηστού- 10η πάροδο αριθ.21, βρήκαν το κρησφύγετο του 30χρονου αντιεξουσιαστή και ληστή της Πάρου Τάσου Θεοφίλου...

Στη Ροδόπη με τα…«παιδιά του Πορθητή»!

Και δεύτερη τουρκοπανήγυρη στη Θράκη από το Καραβάνι του Τουρκισμού, γεμάτη από οθωμανικά συνθήματα και μηνύματα τουρκικής ενότητας και ομοψυχίας, αλλά και με τον δήμαρχο του Μπαϊράμπασα να δηλώνει τη χαρά του που βρίσκεται «στη γη των παιδιών του Μωάμεθ του Πορθητή»!

Το κρατικοδίαιτο τάγμα των ανύπανδρων θυγατέρων

Ολοι όσοι ακόμη αναρωτιούνται πώς φθάσαμε στη χρεοκοπία, ας προσέξουν ότι ακόμη και σήμερα, το 2012, το Δημόσιο συνταξιοδοτεί τις ανύπανδρες θυγατέρες των δημοσίων υπαλλήλων και των στρατιωτικών.

Η επανάσταση των φλωρόπουστων

Η πολιτική κάλυψη που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε πυροβολημένη φλωρόπουστα αλλάζει το σκηνικό στην ελληνική “επαναστατική” σκηνή.

Και αν ο Χριστόδουλος Ξηρός έγινε φίρμα στο βίντεο κλιπ με τα νησιώτικα της Κονιτοπούλου, αυτό το φρούτο που συνελήφθη για την εν ψυχρώ δολοφονία του ταξιτζή στην Πάρο άντε το πολύ πολύ να εμφανιζόταν σε βίντεο κλιπ της Αννούλας Φλωρινιώτη συμμετέχοντας στο μπαλέτο.

Ποιον δικηγόρο ζήτησε (κι αυτός ανέλαβε) ο μικροτσούτσουνος κομμουνιστής αναρχοφασίστας!

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη ζήτησε και έλαβε από τον 10ο τακτικό ανακριτή ο 30χρονος Τάσος Θεοφίλου, ο μικροτσούτσουνος αναρχοφασίστας (επειδή αυτοί είναι οι φασίστες και όχι εμείς) που κατηγορείται για συμμετοχή στην αιματηρή ληστεία στην Πάρο. Η παράταση δόθηκε προκειμένου να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο.

Την παλεύουν στη ΝΔ; Ακόμα να τον σουτάρουν τον προδότη υποψήφιο που ανέβασε στο Facebook, σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»

[Τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλίκια;;; Είναι δυνατόν να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ άνθρωπος που η σελίδα του στο Facebook είναι στα τούρκικα γεμάτη με φώτο του Κεμάλ και σημαίες της Τουρκίας και να ανεβάζει και φώτο με το ασπροπράσινο κωλόπανο; Σοβαροί είστε; Αν βγούνε οι Χρυσαυγίτες και οι πατριώτες του κώλου και σα λένε ότι είστε σαν τον ΣΥΡΙΖΑ, θα έχουν άδικο;]

Φωτογραφία της σημαίας της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» έχει αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Ερχάν Ιμάμογλου, γεγονός που έχει προκαλέσει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νέα επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή στη ΝΕΤ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Πόσα κιλά μαλάκ@@ είναι; Του έδωσαν άδεια με την προτροπή αναρχικών και εξαφανίστηκε για δεύτερη φορά ο Μακρυγιάννης με τους 5 φόνους!!!!

Αναστάτωση επικρατεί στις δικαστικές και αστυνομικές αρχές μετά την εξαφάνιση του 50χρονου ισοβίτη Μιχάλη Μακρυγιάννη, ο οποίος παραβίασε για δεύτερη φορά - η προηγούμενη ήταν τον Αύγουστο 2006 - πενθήμερη άδεια από τις φυλακές της Λάρισας.

Βρέθηκε το κρησφύγετο του αναρχοφασίστα στην Λαμία

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η αστυνομία βρέθηκε το κρησφύγετο του Αναστάσιου Θεοφίλου στην Λαμία.

Στο διαμέρισμα του 29χρονου, φερόμενου ως δράστη της αιματηρής ληστείας στη Νάουσα της Πάρου, βρίσκονται αυτή την στιγμή άνδρες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και περιμένουν το οκέι από τον εισαγγελέα για να ξεκινήσουν την έρευνα.

Άλλη ήθη (βίντεο)

Κάθε χρόνο για μια ολόκληρη μέρα η καγγελαρία στο Βερολίνο είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο με τον καγγελάριο να κυκλοφορεί ανάμεσα στον κόσμο να απαντάει σε ερωτήσεις και να δίνει μέχρι και αυτόγραφα. Το ίδιο φαντάζομαι θα συμβαίνει και σε άλλα κράτη...

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο πρωτάθλημα ρίψης κινητών τηλεφώνων!!

Βαρεθήκατε το παλιό σας κινητό τηλέφωνο; Οι Φινλανδοί έχουν τη λύση. Είναι η δωδέκατη χρονιά που διεξάγετε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρίψεως Κινητών Τηλεφώνων που έγινε στην περιοχή Savonlinna της Φινλανδίας.

Ο Καμμένος βόλεψε τον ξάδερφό του... κόντρα στην οικογενειοκρατία

Ο διορισμός του ξαδέρφου πέρασε από δημόσια διαβούλευση στο Facebook και τον ενέκρινε ο λαός;;; Κλικ στο απόκομμα για μεγέθυνση:

Μύλος ο ΣΥΡΙΖΑ... ο καθένας λέει ότι θέλει για οτιδήποτε και όλοι διαφωνούν με όλους για όλα!

Για το θέμα της χρεοκοπίας και της δραχμής έχουμε και λέμε:

Ο ΕΛΑΣ σκότωσε δημοφιλή γερμανό γιατρό που θεράπευε αφιλοκερδώς Έλληνες, με αποτέλεσμα να προκαλέσει άγρια γερμανικά αντίποινα

Στις 24/01/1944 στον δρόμο Βατερού-Ξηρολίμνης στην Καλαμιά σκοτώθηκε σε ενέδρα ελασιτών ο γερμανός γιατρός δρ.Haas και τραυματίστηκε ο οδηγός του. Τα γερμανικά αντίποινα ήταν βαρύτατα για τον ντόπιο πληθυσμό. Την ίδια μέρα οι Γερμανοί εξοργισμένοι βγήκαν και εκτελούσαν τυφλά όποιον έβρισκαν στον δρόμο απ΄την Κοζάνη ως τον τόπο του συμβάντος.

Κεδίκογλου: Μείωση ΦΠΑ στην εστίαση, το συντομότερο δυνατόν

«Ο νόμος θα εφαρμοσθεί προς κάθε κατεύθυνση. Απ' όπου κι αν προέρχεται η φοροδιαφυγή, θα ελεγχθεί και θα παταχθεί, παραδειγματικά», δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στην Ύδρα με αφορμή φορολογικές παραβάσεις.

Υπ.βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: υπερασπίζεται τη ληστεία της Πάρου, στηρίζει τον 30χρονο και θα...σκότωνε φασίστες!

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι κάποια στελέχη της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να υποστηρίζουν έμμεσα ή άμεσα τον Αναστάσιο Θεοφίλου, ο οποίος συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία του άτυχου ταξιτζή στην Πάρο.

Αναβλήθηκε η δίκη του αναρχοφασίστα δολοφόνου της Πάρου-Τι ανακοίνωσε η Αστυνομία πριν λίγο (βίντεο)

Αναβλήθηκε, για τις 22 Αυγούστου, η δίκη στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο, του Τάσου Θεοφίλου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στη ληστεία και τη δολοφονία στην Πάρο.
Στη δίκη αυτή, αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής και η αναβολή δόθηκε κατόπιν αιτήματος του ίδιου επειδή δεν έχει δικηγόρο.

Που κατάντησες ρε Λαφαζάνη... να σου βάζει φίμωτρο η Δούρου και να κάνεις κολοτούμπα...

Έκκληση προς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να μην διατυπώνουν προσωπικές απόψεις για την οικονομία, απηύθυνε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, μετά το αλαλούμ των τελευταίων ημερών όπου ο καθένας λέει ότι θέλει.

Λίγη τσίπα ρεεε!! Ο μετακλητός υπάλληλος του Λυκουρέντζου πληρώνεται για δύο θέσεις, εργάζεται σε μια

[Δεν πειράζει μωρέ.... όπως είδαμε και με την κόρη του Βύρωνα Πολύδωρα... σε 2-3 μέρες θα το έχουμε ξεχάσει και ο Λυκουρέντζος θα πληρώνει ανενόχλητος με 1,5 μισθό τον κολλητό του... αλίμονο σ' εμάς που θα πληρώνουμε τις παπαριές τους...]

Ορισμένοι πολιτικοί δεν διστάζουν να διορίζουν στα γραφεία τους ως συνεργάτες δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι λαμβάνουν πρακτικά δύο μισθούς ενώ εργάζονται σε μία θέση. Τελευταίο παράδειγμα, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, αλλά και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης.

Ναύπλιο: Άγνωστοι απήγαγαν βαρυποινίτη κρατούμενο, από το νοσοκομείο της πόλης

Έναν Αλβανό κρατούμενο απήγαγαν, σήμερα το πρωί, δύο άτομα, που έφεραν βαρύ οπλισμό, από την αυλή του νοσοκομείου Ναυπλίου, απειλώντας τους συνοδούς εξωτερικούς φύλακες με πυροβολισμούς στον αέρα.

FΤ: Ενιαία γραμμή για Ελλάδα θα αναζητήσουν Μέρκελ - Ολάντ

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ θα επιδιώξουν να συμβιβάσουν τις διαφορές τους όσον αφορά τον δρόμο που θα ακολουθήσουν για την κρίση στην Ευρωζώνη, στη συνάντηση που θα έχουν την Πέμπτη το βράδυ στο Βερολίνο, περιλαμβανομένου του τρόπου αντιμετώπισης της επιδείνωσης της κατάστασης του χρέους της Ελλάδας, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.

Με πέντε χρόνια σε στρατόπεδο εργασίας κινδυνεύει ο Γκάρι Κασπάροφ

Ο Ρώσος αντιπολιτευόμενος και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκάκι Γκάρι Κασπάροφ ανακοίνωσε ότι κλήθηκε σε ανάκριση από την αστυνομία, η οποία τον κατηγορεί πως την περασμένη Παρασκευή -όταν προσήχθη κατά τις διαμαρτυρίες για την καταδίκη του πανκ συγκροτήματος Pussy Riot- δάγκωσε έναν αστυνομικό.

ΕΛ.ΑΣ.: Επιχείρηση στη Λαμία για το κρησφύγετο του Θεοφίλου-Ποιους συνεργούς ψάχνουν

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη Λαμία για τον εντοπισμό του κρησφύγετου του 30χρονου δράστη της αιματηρής ληστείας στην Πάρο, Τάσου Θεοφίλου.

Μεγαλύτερη ζημιά στην χώρα ποιος έκανε ;;;

Ο εγκληματίας αριστεροφασίστας της Πάρου η οι "Ελληναράδες" φοροδιαφεύγοντες επιχειρηματίες της Υδρας;;;

Όσο και αν φαίνεται βαρύτερο σαν έγκλημα η αφαίρεση μίας ζωής, αυτή επηρεάζει μόνο τους οικείους του θανόντα ...

Αντιθέτως η έκταση που δόθηκε από τα διεθνή ΜΜΕ (που και αυτά λαϊκίζουν ΑΓΡΙΩΣ...)  για τις ταραχές που έγιναν στην Ύδρα ...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Στον ανακριτή ο ληστής της Πάρου-Σφίγγει ο κλοιός και για τα άλλα μέλη της σπείρας

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας βρίσκεται συνοδεία ανδρών της αντιτρομοκρατικής ο 29χρονος Αναστάσιος Θεοφίλου προκειμένου να δικαστεί για απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής.

Συνεχίζεται η επιχείρηση "Ξένιος Δίας"

Την Κυριακή, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», που πραγματοποιήθηκε στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Δύσκολες ώρες για τον Θ. Ρακιντζή

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας νοσηλεύεται ο παρουσιαστής Θοδωρής Ρακιντζής έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στις 15 Αυγούστου.

Και μετά περιμένουν να ελέγξουν την ακρίβεια: Ο Αγορανομικός Κώδικας είναι του 1946!

Ο τίτλος μπορεί να φαίνεται υπερβολικός αλλά δεν είναι καθόλου! O Αγορανομικός Κώδικας συντάχθηκε το 1946 και έκτοτε συμπληρώνεται και βελτιώνεται με αγορανομικές διατάξεις- για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις νέες μορφές δυσλειτουργίας και στρεβλώσεων στην αγορά.

Βίντεο: Μιμητές των Pussy Riot στον καθεδρικό ναό της Κολονίας

Μια γυναίκα και δύο άνδρες με αμφίεση αλα Pussy Riot εισέβαλλαν στον καθεδρικό ναό της Κολονίας... οι παπάδες όμως τους πέταξαν σηκωτούς έξω μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πιστών-επισκεπτών. Δείτε το βίντεο:

Συνεχίζει να προκαλεί η ταβερνιάρισσα της Υδρας που μας ντρόπιασε σε όλο τον κόσμο-Δείτε τι δηλώνει

Λερναία Ύδρα με πολλά κεφάλια αποδεικνύεται η φοροδιαφυγή στην Υδρα καθώς επιχειρηματίες και κάτοικοι (προσέξτε τον μπράβο της διπλανής φώτο που προσπαθούσε να αποτρέψει τη σύλληψη του παραβάτη) συσπειρώθηκαν με έναν τρόπο μοναδικό και αρνούνται να δεχτούν έλεγχο στα καταστηματά τους. "Δε φοροδιαφεύγουμε και στεναχωριόμαστε που διασύρεται η χώρα μας παντού" λέει από την πλευρά της η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας που κατηγορείται για φοροδιαφυγή.

Και ο Μανώλης υπερ των φοροφυγάδων της ακριτικής και άγονης Ύδρας....

"Εδώ και ένα χρόνο έχω καταγγείλει ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάρου και δημοσίως ότι έχουν κατασκευαστεί 1300 πολυτελείς κατοικίες ιδιοκτησίας αλλοδαπών, οι οποίες ενοικιάζονται μέσω διαδικτύου 750 ευρώ ημερησίως.

Τη δημιουργία σύγχρονου πάρκου στο Τατόι προτείνει μελέτη για το πρώην βασιλικό κτήμα

Τη μετατροπή του πρώην βασιλικού κτήματος Τατοΐου σε μητροπολιτικό πάρκο προτείνουν σε μελέτη τους επιστήμονες.

Σύμφωνα με τη μελέτη, το «νέο» Τατόι θα διαθέτει μουσείο, ξενοδοχείο, εστιατόριο, ενώ θα αποτελεί κτηνοτροφική και αγροτική μονάδα.

Καραμανλής: Ο Αντώνης δεν είναι Γιώργος

Ο πρώην πρωθυπουργός στηρίζει τον Σαμαρά και δεν αφήνει περιθώρια ταύτισης με την κυβέρνηση Παπανδρέου

Την πάτησε σα μαλάκ@@ ο αναρχοφασίστας δολοφόνος της Πάρου, επειδή μιλούσε πολύ

Η σύλληψη του 29χρονου Αναστάσιου Θεοφίλου για την αιματηρή ληστεία στην Πάρο, πυροδότησε στην ΕΛ.ΑΣ. σενάρια για προσπάθεια ανασύστασης τρομοκρατικής ομάδας.

Με ταχείς ρυθμούς ο καθαρισμός του Βοτανικού μετά από εντολή Σαμαρά

Συνεχίζεται και σήμερα Δευτέρα ο καθαρισμός του Βοτανικού από σκουπίδια και καμένα παραπήγματα αθίγγανων. Ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Ανδρέας Βαρελάς εκτίμησε στο ΣΚΑΪ ότι μέχρι αύριο θα έχει καθαριστεί η περιοχή, ενώ στη συνέχεια έπεται η απομάκρυνση σκουπιδιών από το ρέμα.

Βίντεο: Του έριξαν 46 σφαίρες σε 5 δευτερόλεπτα

Σαράντα έξι πυροβολισμούς σε πέντε δευτερόλεπτα δέχτηκε πριν πέσει αιμόφυρτος στο δρόμο ο 46χρονος Milton Hall του στην πόλη του Saginaw στην πολιτεία Michigan των Η.Π.Α

Λευκάδα: Ευνούχισε το σύζυγό της όταν τον έπιασε να την απατά!

Ο… «θρύλος»  της πασίγνωστης Λορίνα Μπόμπιτ ζωντάνεψε πριν από λίγες ημέρες στην κοινότητα Τσουκαλάδες της Λευκάδας, όταν μια απατημένη σύζυγος έπιασε στα πράσα τον άντρα της με την ερωμένη του και για να τον τιμωρήσει τον… ευνούχισε!

Ένας «μαλάκ@@» έκραξε στο αεροδρόμιο τον ΓΑΠ... οι υπόλοιποι ήταν τζέντελμαν (φωτο)

Χθες αργά το βράδυ επέστρεψε από τα Χανιά ο πρώην πρωθυπουργός, εμφανώς μαυρισμένος.

Τελικά ο Γιώργος δείχνει να μην έχει «ανταλλακτικό». Παρά το μπαράζ των επικριτικών δημοσιευμάτων, ο πρώην πρωθυπουργός, έδειξε να μην κάμπτεται, συνεχίζοντας κανονικότατα τις μαραθώνιες διακοπές του, στην Κρήτη.

Ρεσιτάλ λεβεντομαλακί@@ από την "Ψωλή του Βουκεφάλα" στο facebook

Ο καθηγητής λεβεντομαλ@κίας (δείτε εδώ τον ορισμό του όρου), θέλει να είναι στην δημοσιότητα και εμείς απλόχερα βοηθάμε σε αυτό!

Γράφει λοιπόν ο αυτοξεφτιλιζόμενος ακροαριστερός βουλευτής!

Έφυγε από τη ζωή πρώην παίκτης ριάλιτι

O Γιάννης Βάκρινος νοσηλευόταν, όπως σας είχαμε ενημερώσει, σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας, μετά από σοβαρό τροχαίο!

Ποιο κόμμα είπαμε υποστήριζε ο αναρχοφασίστας δολοφόνος της Πάρου; (φώτο)

Δείτε σε ποια εκδήλωση σκόπευε να παραβρεθεί το αναρχικό γουρούνι της Πάρου:

Ερχονται διώξεις για τη λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων

Περισσότερες από 2.000 υποθέσεις που αφορούν τη λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων έχουν σταλεί ήδη στις εισαγγελικές αρχές, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό όσων εισέπρατταν για χρόνια συντάξεις νεκρών.

Έκλεισε το "πακέτο" Βρούτση

Της Ρούλας Σαλούρου

Στα χέρια του πρωθυπουργού και της κυβερνητικής τρόικας, κυριολεκτικά και μεταφορικά, βρίσκονται πλέον οι αλλαγές στο ασφαλιστικό που θα επηρεάσουν συνολικά, περισσότερους από ένα εκατομμύριο ήδη συνταξιούχους και εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους.

Βίντεο: To Curiosity στον πρώτο βράχο - στόχο στον Άρη


Το ρομποτικό όχημα στόχευσε το πέτρωμα το οποίο βαφτίστηκε "Στέψη"- μεγέθους γροθιάς- με 30 παλμούς για χρονική διάρκεια μεγαλύτερη των 10 δευτερολέπτων, όπως ανέφεραν οι επιστήμονες στο κέντρο Jet Propulsion Laboratory κοντά στο Λος Άντζελες.


e-Επιλογές

Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος και το παρεάκι του Αθήνα 2004 "έφαγαν" 2 δισ. δραχμές σε... δεξιώσεις

[Θα μας πει κανας πούστ@@ τι αμαξάκι πληρώσαμε του Κοτρώτσου που κάθε βράδυ από τον realfm ζητάει να πάνε οι πολιτικοί φυλακή; Γιατί το ίδιο το τομάρι δε νομίζω να ευαισθητοποιηθεί και να μας πει έστω για την περιέργειά μας, πόσα μας χρέωσε και πόσα πληρώνουμε σήμερα εξαιτίας του...]

Ρεκόρ σπατάλης του δημοσίου χρήματος σημειώνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας με απευθείας αναθέσεις προμηθειών εκατομμυρίων ευρώ, δεκάδες αδιαφανείς διαδικασίες και υπέρογκες δαπάνες, όπως διαπίστωσε η τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή.

Τι είπε η Νάνα Μούσχουρη στον Σόιμπλε

Την κατανόηση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τα προβλήματα της Ελλάδας ζήτησε η διεθνούς φήμης καλλιτέχνις Νάνα Μούσχουρη, καά την επίσκεψή της, χθες, στο υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο της «Ημέρας των Ανοιχτών Θυρών» στο Βερολίνο, όπου χιλιάδες πολίτες έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις δημόσιες υπηρεσίες και τα υπουργεία της χώρας τους.

Τη μνηστή του ανιψιού του διόρισε στο γραφείο του ο Πετσάλνικος

Μετά τον Βύρωνα Πολύδωρα που ως πρόεδρος της Βουλής για μια ημέρα διόρισε την κόρη του στο γραφείο του και η υπόθεση του οποίου ξεχάστηκε όπως είχαμε προβλέψει... και ο Φίλιππος Πετσάλνικος προσέλαβε στο γραφείο του, ως πρώην πρόεδρος της Βουλής, «μετακλητή υπάλληλο» που φέρεται να είναι μνηστή του ανιψιού του, γιου του Κωνσταντίνου Πετσάλνικου, πρώην δημάρχου Μακεδνών.

Την βίασαν, την μαχαίρωσαν και της κάρφωσαν έναν σταυρό στο στόμα!!! (φώτο)


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!! Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !

Το έγκλημα να είσαι χριστιανός, τιμωρείται μόνο με φρικιαστικό θάνατο!
 

Ποιοί είναι οι φασίστες είπαμε;
Τα εγκλήματα του Ισλάμ συνεχίζονται και τα αποσιωπούν... 
Γιατί άραγε;...


Σ. Κεδίκογλου: Η φοροδιαφυγή θα παταχθεί παραδειγματικά – αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ

«Το τεράστιο πρόβλημα της φοροδιαφυγής μαστίζει την ελληνική οικονομία, ακυρώνοντας κάθε προσπάθεια ανάκαμψης και ελπίδας για το μέλλον όλων», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Ύδρα με αφορμή φορολογικές παραβάσεις.
Όπως είπε, «απ’ όπου κι αν προέρχεται αυτή η φοροδιαφυγή, όποια και αν είναι η πηγή της, θα πρέπει να ελεγχθεί και να παταχθεί άμεσα και παραδειγματικά».