16 Ιουλίου 2012

14 απίθανα σεξουαλικά ρεκόρ!

Η ερωτική πράξη αυτή καθεαυτή, ο αυνανισμός, ο οργασμός, ακόμη το μέγεθος και η διάρκεια στο σεξ γίνονται συχνά αντικείμενο συζήτησης (και κουτσομπολιού, μη σας πω!) από άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, αφού οτιδήποτε σεξουαλικό κυριαρχεί σε κάθε κουβέντα.

Βιάζεται ο Πάνος να ανοίξει η Βουλή... Δείτε τι ερώτηση θέλει να καταθέσει

Σήμερα ο Πάνος Καμμένος δήλωσε στο γραφείο τύπου του, δηλ. τον Real FM:

«Η νεοφιλελεύθερη συγκυβέρνηση των προθύμων δεν έχει όρεξη ν’ ανοίξει το ναό της Δημοκρατίας. Δεν είναι δυνατόν να μην έχει ανοίξει η Βουλή και να μην μπορεί να γίνει κοινοβουλευτικός έλεγχος Όταν η βουλή παραμένει κλειστή, τότε δε μιλάμε για δημοκρατία όπως την έχει συνηθίσει ο δυτικός κόσμος και ο ελεύθερος κόσμος, αλλά για μια κυβέρνηση η οποία εκτελεί εντολές από το εξωτερικό»

Δίκιο έχει ο Πάνος... φαντάζομαι ότι μια από τις πρώτες ερωτήσεις που βιάζεται να καταθέσει είναι το ποιοι μάσησαν

Πολύ ζέστη στην Αθήνα σήμερα: Ο Πολύδωρας μπέρδεψε τα φωνήεντα με τα γράμματα

[Το γράφαμε 10 φορές: Άλλο φωνήεντα-φθόγγοι και άλλο γράμματα... όλα τα άλλα είναι αποτέλεσμα ΑΕροψεκασμών...] 

Μετά λύπης μου, όπως διαβάζω στις εφημερίδες «Δημοκρατία», «Ελεύθερο Τύπο», «Αδέσμευτο Τύπο», «Εστία», «Βραδυνή», «Έθνος» και «Νέα» πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου. Η διάλυση της γραμματικής και της γλώσσας γίνεται με…

Τρόμος Μέρκελ μπροστά στους Εβραίους: «Θα μας περάσουν για φαιδρούς αν απαγορευτεί η περιτομή»

Την ανησυχία της ότι η Γερμανία θα γίνει περίγελος μετά τη δικαστική απόφαση που απαγορεύει την περιτομή για θρησκευτικούς λόγους, εξέφρασε σύμφωνα με την Bild, η Άνγκελα Μέρκελ μιλώντας σε μέλη του κόμματός της, της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU).

Aυτό είναι τo «πεντάστερο» μετρό του Ντουμπάι [εικόνες]

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα του Ντουμπάι, αποφάσισε να αντιμετωπίσει ο Σεϊχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ κατασκευάζοντας... το πιο πολυτελές μετρό του κόσμου.

Βίντεο: Έστι συνελήφθη ο θερμόπλήκτος δράστης που είχε επαφές με αναρχοαριστερούς

Ανθρωποκυνηγητό στήθηκε σήμερα στα Σπάτα για την σύλληψη δύο δραστών που το πρωί απείλησαν με κοντόκανη καραμπίνα αστυνομικούς. Μετά από ώρες καταδίωξης ο ένας από τους δύο άνδρες, καταβεβλημένος από τον καύσωνα παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Όπως μεταδόθηκε πριν λίγο στην ατζέντα του βρέθηκαν ονόματα γνωστών αντεξουσιαστών του κώλου. Παρακολουθήστε πώς του φόρεσαν τις χειροπέδες οι αστυνομικοί, μπροστά στην κάμερα.

Τσεκούρι (και ξύλο αν γίνεται) στα «ρετιρέ» των μισθών και των συντάξεων

Την μείωση του υπάρχοντος πλαφόν σε μισθούς και συντάξεις εξετάζει η κυβέρνηση ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσει πόρους και θα πείσει την Τρόικα να μην προβεί σε νέες οριζόντιες μειώσεις, ενώ στο στόχαστρο μπαίνει και το εφάπαξ.

Το Reuters συνεχίζει να ξεβρακώνει τον Σάλλα: «Κρυφά δάνεια χρησιμοποιήθηκαν για την ενίσχυση ελληνικής τράπεζας»

Εκτενή αναφορά στις δραστηριότητες του προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα, και της οικογένειάς του κάνει με δημοσίευμα του το πρακτορείο Reuters, το οποίο αποκαλύπτει ότι και Ο Βγενόπουλος συμμετείχε στην μπουγάδα.

Επίθεση από ταξιτζήδες δέχτηκε στην Λειβαδιά ο Μπασιάκος!

Προπηλακισμό δέχτηκε στη Λιβαδειά από τους ταξιτζήδες ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μπασιάκο χτυπώντας το αυτοκίνητο του και πετώντας του μπουκάλια με νερό.
Βέβαια ο πρόεδρος του Σωματείου των ταξί Λιβαδειάς θέλοντας να υποβαθμίσει το περιστατικό δήλωνε ότι...

Βόμβες ΔΝΤ για το έλλειμμα της Ελλάδας

Πολύ δρόμο για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας διαπιστώνει το ΔΝΤ, ενώ με δύο σχετικές εκθέσεις επιβεβαιώνεται η δημοσιονομική απόκλιση ύψους δύο δισ. ευρώ στην εκτέλεση του ελληνικού προϋπολογισμού 2012.

Αντιπρύτανης ΑΠΘ: Άλλος έστελνε εν αγνοία μου, iphone και κοσμήματα, στη Δραγούμη

[Προφανώς πρόκειται για περίπτωση "λαδώματος" και ποιος ξέρει τι άλλο, την Ναταλίτσας που σαν "καλό" κορίτσι, τσίμπαγε τα δωράκια προκειμένου να προβάλει κάποιο θέμα του ΑΠΘ σε εκπομπή της στον ΣΚΑΪ. Ο υπάλληλος του ΑΠΘ λειτούργησε όπως η μισή Ελλάδα και η Ναταλίτσα όπως η άλλη μισή]

Διαβάστε την απάντηση του αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του ΑΠΘ καθηγητή Ι.Δ. Παντή στα δημοσιεύματα για το iphone και την τηλεόραση.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας σημειώνω τα παρακάτω:

Επανέρχεται με νέο αίτημα για ψυχιατρική εξέταση η Βίκυ Σταμάτη

Στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών προσέφυγε η Βίκυ Σταμάτη, ζητώντας να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση με στόχο την άρση της κράτησής της.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου, έλαβε πριν λίγες ημέρες αρνητική απάντηση από τον ανακριτή για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και έτσι τώρα καταφεύγει στο αρμόδιο Συμβούλιο προσδοκώντας το «ναι» των δικαστών στο αίτημά της.

"Πείτε τους να με συλλάβουν, έχω σκάσει από τη ζέστη"

Συνελήφθη μετά από περιπετειώδη καταδίωξη και μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, ο ένας από τους δύο άνδρες, που απείλησαν με κυνηγετική καραμπίνα αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, το πρωί της Δευτέρας, στην διασταύρωση των λεωφόρων Μαραθώνος και Σπάτων στο Γέρακα.

Σ. Κεδίκογλου: Χρειάζεται η βοήθεια της ΕΕ για ΤΡΑΙΝΟΣΕ - ΛΑΡΚΟ

Υπάρχει βούληση της κυβέρνησης για αποκρατικοποιήσεις, τόνισε μιλώντας στο Real FM ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Όπως είπε, έχουν καθυστερήσει οι αποκρατικοποιήσεις για το ΙΒC (σσ: το κτίριο του Κέντρου Τύπου των Ολυμπιακών Αγώνων) και τα λαχεία, ενώ πρόσθεσε πως υπάρχουν και νομικής φύσεως θέματα που σχετίζονται με την ΕΕ για τις αποκρατικοποιήσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΛΑΡΚΟ που συνδέονται με πρόστιμα για επιδοτήσεις.

Π. Παναγιωτόπουλος: Όχι άλλες περικοπές στους ένστολους

Το θέμα των ισοδύναμων μέτρων για τα ειδικά μισθολόγια των ένστολων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο.

«Με παίρνουν τηλέφωνο και δεν το σηκώνω. Χρωστάω παντού»

Για την -όχι και τόσο «ανθηρή»- κατάσταση των οικονομικών του μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Εκεί που αποκάλυψε γιατί δεν σηκώνει το τηλέφωνό του.

Δείτε ποια χαρτονομίσματα μπορούν να λιώσουν από τη ζέστη

Τι θα κάνατε αν μια ημέρα βρίσκατε τα χάρτινα ευρώ σας λιωμένα από την ζέστη και τον ήλιο;

Σίγουρα δεν θα ήταν κάτι ευχάριστο. Αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη είδαν ουκ ολίγοι...

Η δημοσιογραφία της φουστανέλας και των πατριωτών του κώλου

[Ο Κώστας Καίσαρης, αφήνει στην άκρη το ματς Ισπανίας-Ελλάδας, και γράφει για τη δημοσιογραφία της φουστανέλας. Την αθάνατη ελληνική ψυχή και τα καλύτερα που έρχονται με τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.]

Το χρονόμετρο έδειχνε το 80ό λεπτό. Ο Χεσέ Ροντρίγκεθ κάνει το 1-0 για την Ισπανία. Αυτόματα επιστρατεύεται από τον εκφωνητή, η δημοσιογραφία της φουστανέλας: "Μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσει η ελληνική ψυχή;"

Πως βλέπουν τα χρώματα οι άνδρες και οι γυναίκες; (φώτο)

Πολύ γέλιο η φώτο:

Γεράσιμε άσε τα δημοσιουπαλληλικά σάπια: Μόνο το βασικό μισθό έδωσε στη δημοσιότητα ο Γιακουμάτος...

[Το χιλιαρικάκι πχ. για το leasing για το αυτοκινητάκι που έχετε δωρεάν που είναι; Τα 52 εισητήρια που δικαιούνται οι εκτός Αθήνας που είναι; Τα 4-5.000 χιλιαρικάκια για υπαλλήλους γραφείου (όπου οι περισσότεροι διορίζουν τα παιδιά τους) που είναι; Μην το κάνεις σαν τους δημοσίους υπαλλήλους της ΔΕΗ που λένε ότι παίρνουν 1000 ευρώ και ξεχνάνε να μας πούνε ότι παίρνουν μέχρι και επίδομα γάμου 3.500 ευρώ...]


Δεν φαίνεται να έχασε χρόνο ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος και με φωτογραφία - ντοκουμέντο που ανήρτησε σε κοινωνικά δίκτυα, διέψευσε κατηγορηματικά πως ο πραγματικός μισθός του κάθε βουλευτή φτάνει μηνιαίως τις 20.000 ευρώ.

Σ.ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»

«Δεν μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί το εθνικό πρακτορείο της χώρας», τόνισε ο υφυπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος,Σίμος Κεδίκογλου, σε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ και απαντώντας σε ερώτηση για τα σενάρια ιδιωτικοποίησης του ΑΜΠΕ.

Η πρώτη αγωνιστική της Superleague

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 25-26/8 και η πρώτη αγωνιστική είναι:

Ντομάτες για την Χίλαρυ (VIDEO)

Μια κακή εμπειρία περίμενε την Χίλαρυ Κλίντον κατά την επίσκεψη της στην Αίγυπτο, καθώς διαδηλωτές εκτόξευσαν τομάτες και παπούτσια στην πομπή αυτοκινήτων που συνόδευε την υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της πρώτης της επίσκεψης στην Αίγυπτο, μετά την εκλογή του Ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι.

Η Ελληνίδα Πρωθιέρεια στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Μεγάλη τιμή για την Ελλάδα αποτελεί η πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «Λονδίνο 2012», προς την Πρωθιέρεια της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας κα. Ινώ Μενεγάκη να παραστεί στην Τελετή Έναρξης των Αγώνων, στις 27 Ιουλίου στην βρετανική πρωτεύουσα.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Γερμανοί ξανάρχονται... Τους πατριώτες του κώλου τους ρώτησαν;

Αύξηση σημειώνουν οι κρατήσεις των Γερμανών στην Ελλάδα, μετά τη σταθεροποίηση της πολιτικής κατάστασης στη χώρα, σύμφωνα με τον Πίτερ Φανκχάουσερ, διευθύνοντα σύμβουλο του κορυφαίου ταξιδιωτικού γραφείου Thomas Cook στη Γερμανία.

Πολυπολιτισμός ρε: Με τη μαντίλα στους Ολυμπιακούς

Στην πρώτη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Νέντα Σαχσάβαρι ονειρεύεται να ανέβει στο βάθρο των νικητών!

Η Ιρανή πρωταθλήτρια του πινγκ πονγκ δεν πηγαίνει απλώς για τη συμμετοχή στη βρετανική πρωτεύουσα.

Καφετζόπουλος: «Ο Τσίπρας δεν έχει κάνει καμία άλλη δουλειά πέρα από πολιτικός» (βίντεο)

Για την οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Αντώνης Καφετζόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Εκεί όπου εύστοχα συνέκρινε το μοντέλο κατανάλωσης μας με αυτό της Σαουδικής Αραβίας.

Επιμένει ο ΓΑΠ: Φταίνε οι κερδοσκόποι και οι άλλοι πολιτικοί...

Δριμύ «κατηγορώ» κατά των αγορών και της πολιτικής ελίτ της χώρας που, όπως είπε, δεν επέτρεψαν τις μεταρρυθμίσεις στη χώρα, εξαπέλυσε ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του 14ου Συμποσίου της Σύμης που εφέτος πραγματοποιείται στη Σάμο.

Διεργασίες για την επαναμίσθωση του "Μακεδονία Παλλάς"

Οι εταιρείες "Ευρωσύμβουλοι Ανώνυμη εταιρεία Συμβούλων Ανάπτυξης και Τεχνολογίας" της Θεσσαλονίκης και η "Attica Bank Properties Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων", επελέγησαν μετά από διαγωνισμό ως ανάδοχοι του έργου που περιλαμβάνει την εκπόνηση μελέτης και την επιλογή, μετά από διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό, συγκεκριμένου επενδυτικού σχήματος, στο οποίο θα παραχωρηθεί η μακροχρόνια παραχώρηση της διαχείρισης και της εκμετάλλευσης του ακινήτου που στεγάζει το Μακεδονία Παλλάς.

Θα πέσει χοντρό γέλιο με τους Τσιπραμμένους

«Είμαστε υπέρ της κατάργηση του μνημονίου, πρέπει να γίνει άμεσα, δεν έχω δει το νόμο του ΚΚΕ για να σας πω εάν θα τον υπερψηφίσουμε» δήλωσε σήμερα ο Πανάρας ο Καμμένος... ωραία! Θα περιμένουμε να τον δει για να μας πει, αν και εκ του ασφαλούς κινούμενος όπως κάνει πάντα...

Συνδικαλιστές Χαλυβουργίας: Μπορεί να βρεθεί λύση

Τη δέσμευση του υπουργού Εργασίας ότι θα μεταφέρει τις προτάσεις τους στην διοίκηση της Χαλυβουργίας, απέσπασαν οι συνδικαλιστές, όπως δήλωσε μετά την συνάντησή με τον Γιάννη Βρούτση, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Γιώργος Σιφονιός.

Είναι υποχρέωσή μου να στηρίξω τον τόπο μου! Μπράβο στον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ένας από τους εθελοντές «φύλακες» του Ολύμπου και των Πιερίων.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής, μετά το EURO 2012 βρέθηκε στη γενέτειρά του την Κατερίνη, για να περάσει τις σύντομες θερινές διακοπές του με την οικογένειά του.

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ γίνεται... γραφείον ευρέσεως εργασίας στο Δημόσιο!

Ούτε δέκα, ούτε είκοσι... Εκατοντάδες βιογραφικά σημειώματα έχουν αποσταλεί στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ. Οι ενδιαφερόμενοι- αποδέκτες ελπίζουν ότι το κόμμα του Φώτη Κουβέλη θα εκτιμήσει τα προσόντα τους και θα τους προωθήσει σε κάποια Γραμματεία Υπουργείου...

Αυτός ο ξεφτιλισμένος ακόμα να παραιτηθεί: Κέρασε και τον εαυτόν του μια Plasma 3D τηλεόραση, εκτός από το iPhone στη Δραγούμη!

[Της πουτάνας γίνεται!! Όλοι τρώνε από όπου βρούνε και το χειρότερο είναι ότι δεν λειτουργεί μηχανισμός να τους ξεσκίζει! Εμείς πρέπει να περιμένουμε να παραιτηθεί το γαϊδούρι και ενδεχομένως να πληρώσει από την τσέπη του το λογαριασμό (σιγά μην πληρώσει αλλά λέμε τώρα...) ή θα βρεθεί κανας εισαγγελέας (μήπως να πάρει τηλέφωνο ο Δελατόλας) να τον χώσει μέσα για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος; Καταλάβατε τώρα γιατί θέλουν σώνει και καλά δημόσια παιδεία... για να τρώνε από παντού και όταν αποκαλυφθούν να σκέφτονται: Έλα μωρέ, σε 2-3 μέρες θα έχει ξαχαστεί και κανείς δεν θα με ενοχλήσει]

Εμβρόντητη είναι η κοινή γνώμη αλλά και η ακαδημαϊκή κοινότητα από τις χτεσινές αποκαλύψεις για το πανάκριβο iPhone που έκανε δωράκι ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Παντής, στην Ναταλία Δραγούμη. Επιπλέον, όμως ο ανοιχτοχέρης αντιπρύτανης παρήγγειλε για τον εαυτό του και μια 40άρα ψηφιακή τηλεόραση μαζί με DVD player χρεώνοντας τα και πάλι στις...λειτουργικές ανάγκες του Αριστοτελείου.

Με διαγραφές προειδοποιεί η κυβέρνηση τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ

Ξεκάθαρο μήνυμα στους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ που αντιδρούν στις προωθούμενες αποκρατικοποιήσεις έστειλε τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. «Όταν σε αυτή την κυβέρνηση όλοι όσοι συμμετέχουν, τα κόμματα, οι αρχηγοί που συμμετέχουν, έχουν βάλει την εθνική ανάγκη πάνω από το κομματικό ή προσωπικό συμφέρον, δεν μπορούμε να ανεχθούμε να βάζει κάποιος το συντεχνιακό συμφέρον πάνω από την εθνική ανάγκη» δήλωσε στον Βήμα 99,5, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφών.

Γέλαγε η Τσαπανίδου με τα χάλια των Κρητικών και τον Ανδρέα Παπανδρέου

Η εκπομπή ΣΚΑΙ τώρα ταξίδεψε μέχρι την Αλικαρνασσό και επισκέφτηκε το Κ.Α.Π.Η της περιοχής. Οι ηλικιωμένοι που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα συνομίλησαν με τον ρεπόρτερ της εκπομπής, η Πόπη Τσαπανίδου ζήτησε να γυρίσει η καμέρα για να δει στον τοίχο και είπε: "Είδα καλά, είδα την εικόνα του Χριστού και από πάνω τον Ανδρέα Παπανδρέου" και συνέχισε..."Εικονοστάσι", η παρουσιάστρια προσπαθήσε να συγκρατήθει αλλά δεν τα κατάφερε.

Δείτε το βίντεο

Στο Στρατό ο Διευθυντής του Τσίπρα

Ο Νίκος Παππάς παρουσιάστηκε στην Τρίπολη για την στρατιωτική του θητεία

Ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παπάς δεν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσει και καλείται να το κάνει τώρα, αφού φαντάζομαι ότι επί 15 χρόνια (να μην είναι καμια 35αριά χρονών) έπαιρνε συνεχείς αναβολές προφανώς σαν αιώνιος φοιτητής... Αιώνιος φοιτητής με παιδιά, δουλεύοντας στο κόμμα κ.λπ.

Πράσινο φως για τον ελληνοβουλγαρικό αγωγό φυσικού αερίου, από το ΥΠΕΚΑ

Το πράσινο φως για την κατασκευή του ελληνοβουλγαρικού αγωγού φυσικού αερίου δίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, εγκρίνοντας Προμελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου.

Οι Ιάπωνες αποθεώνουν την ομορφιά της Όλγας Κεφαλογιάννη

Μια συνέντευξη της Όλγας Κεφαλογιάννη στο ιαπωνικό τηλεοπτικό δίκτυο Τv Tokyo στάθηκε αφορμή για να την γνωρίσει, εκτιμήσει και αποθεώσει το κοινό της χώρας των χρυσανθέμων.
Ο χαρακτηρισμός «η πιο όμορφη Ευρωπαία πολιτικός» συνοδεύει πλέον το όνομα της Ελληνίδας υπουργού Τουρισμού κάθε φορά που αναφέρεται στα Ιαπωνικά μίντια.

Ο Βαρτζόπουλος στο Μαξίμου

Άλλο ένα πρόσωπο προστίθεται στην ομάδα των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Πρόκειται για τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο, πρώην υφυπουργό Υγείας στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ο οποίος αναλαμβάνει...

Επιστολή Σαμαρά στους υπουργούς: «Μη μου λέτε για τα προβλήματα, φέρτε μου λύσεις»

Τη ρητή εντολή του πρωθυπουργού να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατό οι αποκρατικοποιήσεις εξέφρασε ο Σίμος Κεδίκογλου. Μιλώντας στον realfm 97,8 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετέφερε την κουβέντα που τους είπε ο Αντώνης Σαμαράς σε πρόσφατη σύσκεψη που αφορούσε τις αποκρατικοποιήσεις: «Μη μου λέτε για τα προβλήματα, φέρτε μου λύσεις», τόνισε ο κ. Κεδίκογλου.

Υπαξιωματικός της ΕΛΑΣ ύποπτος για την κλοπών των όπλων στο Α.Τ. Κω

Ένας υπαξιωματικός της ΕΛΑΣ είναι ο βασικός ύποπτος της κλοπής όπλων, που σημειώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στο αστυνομικό τμήμα της Κω.

Υπέρ του νόμου Ραγκούση ο ΣΥΡΙΖΑ... γιατί δεν παίρνουν και τον Γιαννάκη στο κόμμα;

Πριν καλά καλά αρχίσει η συζήτηση για την αλλαγή του νόμου Ραγκούση περί ιθαγένειας σε διακομματική επιτροπή, όπως ανακοίνωσε ο Αντ. Σαμαράς στις προγραμματικές δηλώσεις, ξεκίνησε πόλεμος δηλώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και υπουργείου Εσωτερικών.

Ξανά ενσωματωμένο το χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, αλλά ανεξάρτητο από το ρεύμα

[Στους ηλίθιους προπαγανδιστές του κώλου να πούμε ότι ο Σαμαράς ποτέ δεν είπε ότι θα καταργήσει την άλλη μέρα το χαράτσι. Πως να το καταργήσει ρε φωστήρες όταν είναι περασμένα έσοδα 2,5 δις στον προυπολογισμό και είμαστε στη μέση του έτους δηλ. έχει εκτελεστεί ο μισός προυπολογισμός;]

Ενσωματωμένο στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι, τελικά, και πάλι το «χαράτσι» στα ηλεκτροδοτούμενα κτίσματα, το οποίο ως γνωστόν επιβλήθηκε το φθινόπωρο του 2011 επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ κατόπιν αποφάσεως του τότε υπουργού Οικονομικών και νυν προέδρου του… «κινήματος» κ. Ε. Βενιζέλου!

e-Επιλογές της 15/07/2012

Ήδη έχουμε όσες πυρκαγιές περίπου είχαμε πέρσι όλο το καλοκαίρι... και που 'σαι ακόμα Αντώνη

Πυρκαγιές σε Αττική και Εύβοια

Δύσκολες ώρες πέρασε το  ΣΚ, το πράσινο της Αττικής και της Εύβοιας, λόγω πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν σε δασικές εκτάσεις. Χθες εκδηλώθηκε μία πυρκαγιά στην Αττική, στο Πικέρμι και το Σάββατο δύο, στου Παπάγου, στους πρόποδες του Υμηττού και στην Κερατέα, οι οποίες τέθηκαν έγκαιρα υπό έλεγχο.

Η κόρη του Τούρκου πιλότου που έπεσε στο Αιγαίο το 1996,ζητά έρευνες.ΒΙΝΤΕΟ

Η σορός του σμηναγού Ναίλ Ερντογάν, όπως και το αεροπλάνο του που κατέπεσε στα ανοιχτά της Χίου κατά την διάρκεια αερομαχίας με ελληνικά μαχητικά στις 8/10/1996, μέχρι σήμερα δεν ανελκύθηκαν.

Κρίσιμη συνάντηση Βρούτση με εργαζόμενους της Χαλυβουργίας

Κρίσιμη συνάντηση πραγματοποιεί αυτή την ώρα με τους απεργούς της Χαλυβουργίας ο νέος υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, σε μία ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση ώστε το εργοστάσιο να μην αναστείλει τη λειτουρία του κι ενώ η απεργία στον Ασπρόπυργο συνεχίζεται εδώ και εννέα μήνες.

Δημοσκόπηση: Οι πολίτες πιστεύουν ότι οι αποκρατικοποιήσεις θα βοηθήσουν στην ανεργία και το χρέος

Ξεκάθαρο μήνυμα στέλνουν στην κυβέρνηση οι πολίτες να παραμείνει η χώρα σταθερή στο αίτημα για διαπραγμάτευση των όρων ανεξάρτητα με τους κινδύνους που αυτό μπορεί να δημιουργήσει ως προς τη συμμετοχή της χώρας στο ευρώ.

Φοροεισπρακτική επιδρομή ετοιμάζεται στην Ισπανία

Η ραγδαία επιδείνωση της εσωτερικής κατάστασης στην Ισπανία αποτελεί, αυτή τη στιγμή, τη μεγαλύτερη πηγή ανησυχίας για την Ευρωζώνη, μετά μάλιστα την ανακοίνωση των νέων μέτρων λιτότητας από τον πρωθυπουργό της χώρας, Μαριάνο Ραχόι, η οποία προκάλεσε εντονότατες κοινωνικές αντιδράσεις.

Σφακιανάκης: Δεν υπάρχει καμία ασφάλεια στα «έξυπνα τηλέφωνα»

Απόλυτος ήταν ο επικεφαλής δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης επισημαίνοντας σήμερα ότι τα κινητά τηλέφωνα νέας τεχνολογίας, αποκαλούμενα και smart phones δεν παρέχουν καμία ασφάλεια απορρήτου στους κατόχους τους γατί είναι και λειτουργούν όπως οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

AOZ θέλουμε, την Δούρου την ρωτήσαμε;

1. Έχουμε γράψει ξανά για την απροκάλυπτη παρέμβαση των ΗΠΑ οι οποίες διά του ειδικού απεσταλμένου του Σταίητ Ντηπάρτμεντ, Ρίτσαρντ Μόρνινγκσταρ, επιχείρησαν τον περασμένο Απρίλιο να προκαταλάβουν τις γεωπολιτικές εξελίξεις με αφορμή τα κοιτάσματα σε Αιγαίο και Κύπρο δηλώνοντας απειλητικά ότι:

Ο Μπιλ Κλίντον στην Αθήνα για να συγκεντρωθούν 100 εκατομμύρια δολάρια

Στην Αθήνα θα βρεθεί, στο τέλος της εβδομάδας ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπιλ Κλίντον προσκεκλημένος της οργάνωσης «Ελληνική Πρωτοβουλία» στην οποία συμμετέχουν εξέχοντα πρόσωπα της ελληνοαμερικανικής κοινότητας -επιχειρηματίες, δικηγόροι και επιστήμονες.

Κεδίκογλου: Δεν θα θιγούν ευπαθείς ομάδες (βίντεο)

Οι περικοπές που αναμένονται εκ νέου να γίνουν, δεν θα αφορούν ευπαθείς ομάδες, διαμήνυσε ο Σίμος Κεδίκογλου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπής της ΝΕΤ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στον ορθολογικό τρόπο των περικοπών στον οποίο θα κινηθεί η κυβέρνηση. Δείτε το βίντεο και τι λέει για τις αποκρατικοποιήσεις και το πότε θα ψηφιστεί νέο φορολογικό νομοσχέδιο:

«Μην ανοίξετε το στρώμα, θα πηδήξω» είπε ο γιατρός και έπεσε στο κενό!

Αυτοκτόνησε τελικά ο πρώην διευθυντής της κλινικής του Νοσοκομείου Λαμίας μπροστά στα μάτια των έκπληκτων πυροσβεστών και των συναδέλφων του
Το θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη από νωρίς σήμερα το πρωί είχε τραγική εξέλιξη.

Στην Ελλάδα και ο Τζόκοβιτς (φώτο)


Στην Ελλάδα βρίσκεται για διακοπές και ο γνωστός τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς (νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη). Μάλιστα ανέβασε και την παρακάτω φωτογραφία του στο twitter...

Nα μαζέψουμε λεφτά να του πάρουμε έναν υπολογιστή...

Ολόκληρη οικογένεια με ένα υπολογιστή; Δε λέει... γι' αυτό πρέπει να μαζέψουμε λεφτά να του αγοράσουμε έναν υπολογιστή... Δείτε γιατί:


Βρούτσης για τη σύναψη των πρώτων κλαδικών συμβάσεων των εργαζομένων στα ξενοδοχεία και στα ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα

Με αφορμή τη σύναψη των πρώτων κλαδικών συμβάσεων για χιλιάδες εργαζόμενους σε όλα τα ξενοδοχεία και στα Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα της χώρας ο Υπουργός, Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κος Ιωάννης Βρούτσης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα περισσότερο από ποτέ οι Κοινωνικές Συμφωνίες είναι απαραίτητες για την αποκατάσταση της ομαλότητας στην αγορά εργασίας.

Μεγάλη διάκριση Ελλήνων μαθητών σε Παγκόσμια Ολυμπιάδα

Ο μαθητής Κωνσταντίνος Σαμαράς-Τσακίρης κατέκτησε το χάλκινο βραβείο στην 23η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Βιολογίας στη Σιγκαπούρη, ενώ η μαθήτρια Ευφροσύνη Κορωναίου απέσπασε έπαινο στον ίδιο διαγωνισμό.

ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ... Η' ΑΛΛΙΩΣ "ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΩς ΠΕΦΤΕΙ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

Ηταν σχεδον σιγουρο... Δεν περασε 1 βδομαδα ζεστης, και ηδη εχουμε οσες πυρκαγιες περιπου ειχαμε περσι ολο το καλοκαιρι... Ειναι σχεδον νομοτελειακο, οτι θα ζησουμε 1-2 μεγαλες πυρκαγιες φετος το καλοκαιρι..Το γνωστο "χομπι" των πρασινοαριστερων, οταν κυβερναει η δεξια, ξεκινησε...
Δωρακι στον Σαμαρα για την δεξια κυβερνηση του (που να μη συμμετειχαν δηλαδη και οι Κουβελης-Βενιζελος- ηδη θα ειχαν καει 5 νησια για ορεκτικο)..
Και το εγινε;

Βίντεο: Φοβερό ατύχημα με ιπτάμενο αυτοκίνητο

Δείτε το: