03 Ιουνίου 2012

Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία, κάνει τον γύρο του κόσμου

Μία καθηλωτική φωτογραφία είναι αυτή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με χιλιάδες χρήστες να την κοινοποιούν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζει μία γυμνή ματωμένη γυναίκα να κρατά την ελληνική σημαία.

Μίζες 300 εκατ. φανερώνει το αρχείο του Άκη

Τι αποκαλύπτουν έγγραφα της δικογραφίας για τις “αμαρτωλές” υπεράκτιες εταιρείες του Άκη.
Δύο έγγραφα της δικογραφίας οδηγούν με βέβαιο τρόπο και στην υπόλοιπη μίζα που καταβλήθηκε από τον Ρώσο Ροβομπιέφ (έχει καταδικαστεί στη χώρα του για διαφθορά), μέσω του εμπόρου Φουάντ αλ Ζαγιάτ, στη χώρα μας για την προμήθεια των Tor-Μ1. Πρόκειται για άλλα 16 εκατ. δολάρια!

Για πόσο ακόμη επαρκεί το πετρέλαιο;

Πριν από 10 χρόνια, στις 22 Μαΐου του 2002, ομάδα επιστημόνων, πολιτικών και δημοσιογράφων ίδρυσε στην Ουψάλα της Σουηδίας την Ένωση για τη Μελέτη του μέγιστου Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, σε συντομογραφία ASPΟ. Στόχος τους να ενημερώσουν ότι το πετρέλαιο και το φυσικό αέρια δεν θα είναι για πολύ ακόμη διαθέσιμο σε μεγάλες ποσότητες και σε χαμηλές τιμές. Τότε, η τιμή του αργού πετρελαίου ήταν 20 δολάρια το βαρέλι, δέκα χρόνια αργότερα έχει φτάσει τα 100 δολάρια.

Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα

Μετά τον επικείμενο θρίαμβο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να αναλάβει πρώτος την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Η νέα κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατικής Αριστεράς είναι μάλλον το πλέον πιθανό ενδεχόμενο. Κατανοώντας τον προβληματισμό του Αλέξη για την επιλογή των κατάλληλων προσώπων, topolitikon προτείνει και παρουσιάζει ένα πιθανό κυβερνητικό σχήμα που θα αφήσει εποχή.

Πρωθυπουργός: ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Ο νεότερος σε ηλικία πρωθυπουργός στην ιστορία του ελληνικού κράτους. Έχοντας σαφή ατζέντα και στόχους, ακολουθώντας τα χνάρια του προτύπου του, Ανδρέα Παπανδρέου, αναρριχιέται στην εξουσία με το ρητό "Λαφαζάνη δώσ'τα όλα". Με δεδομένο ότι πρόκειται για "θαυμαστή της διαχρονικής σκέψης του Μάο", ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να εναποθέτει τις ελπίδες του στο νεαρό και ταλαντούχο Αλέξη.

Υπουργός Εσωτερικών: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ
Ο πρώτος τη τάξει Υπουργός θα πρέπει να εγγυάται τη σταθερότητα και να εμπνέει τη σιγουριά στον ελληνικό λαό. Σας έρχεται κανένας άλλος στο μυαλό πλην του Δημήτρη Στρατούλη; Η δήλωση του για δήμευση των καταθέσεων, τον έβαλε βαθιά στην καρδιά κάθε Έλληνα πολίτη. Πολιτικός με ωραίο, μεστό λόγο και επιχειρήματα, σίγουρα ο καταλληλότερος για να βάλει σε τάξη το χάος που επικρατεί στο εσωτερικό της χώρας.

Υπουργός Εξωτερικών: ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ
Συμπαθέστατη και δυναμική, έχει όλα τα φόντα να χειριστεί με μαεστρία τα εθνικά θέματα. Μπορεί η άποψη της περί μη καταγγελίας του μνημονίου να μην πέρασε τελικά, ωστόσο η εμπειρία που αποκόμισε από τις σπουδές στην Τουρκία, αλλά και οι πρωτοποριακές της θέσεις σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις με τους γείτονες, την καθιστούν το κατάλληλο πρόσωπο για να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ όπως η φιλία, η συνεργασία και αλληλεγγύη με τη Δημοκρατία της Μακεδονίας, αλλά και η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.

* Εδώ θα κάνουμε μια εξαίρεση και θα προτείνουμε και τον αναπληρωτή: Κατάλληλος για αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (η Ρένα θα τρέχει για 1000 ζητήματα, δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνη της) είναι αδιαμφισβήτητα ο κ. Μανώλης Γλέζος, ο οποίος επί σειρά ετών έχει κάνει τα πάντα για να συσφίξει τις σχέσεις της Ελλάδος με όλα τα κομμουνιστικά-ολοκληρωτικά καθεστώτα της ανατολικής Ευρώπης. Για να καταλάβετε για τι θυσίες μιλάμε (για το καλό της πατρίδας), μέχρι και στην κηδεία του σφαγέα των Ελλήνων, Εμβέρ Χότζα, πήγε.

Υπουργός Οικονομικών: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ
Ο Αλέξης έκανε την επιλογή του και θα καταγγείλει το μνημόνιο. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ήταν πάντα πιστός στρατιώτης του κόμματος και δε δίστασε να συγκρουστεί εσωκομματικά με τους συντηρητικούς Δραγασάκηδες που κινδυνολογούσαν ασύστολα και φόβιζαν τον ελληνικό λαό, μιλώντας για τις δυσάρεστες συνέπειες μιας πιθανής καταγγελίας. Ήταν πάντα υπέρ της δραχμής και το δήλωσε ανοιχτά. Ήρθε η ώρα να κάνει τις δεσμεύσεις του πράξη.

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
Ένα όχι και τόσο προβεβλημένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα όμως ο ιδανικότερος Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ο Αλέξης μπορεί να τον είχε στο μυαλό του και προηγουμένως, ωστόσο η δήλωση του ότι "πρέπει να περικοπούν οι εξοπλιστικές δαπάνες" και ότι "με την Τουρκία θα το ρισκάρουμε" τον κατέστησε αυτόματα τον πλέον ιδανικό Έλληνα πολιτικό, ώστε ΚΑΙ να διασώσουμε χρήμα (μέσω των περικοπών), ΚΑΙ να έρθουμε... πιο κοντά με τους καλούς μας γείτονες. Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια που λέει και ο θυμόσοφος λαός.

Υπουργός Εθνικής Παιδείας: ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ
Ο Φώτης Κουβέλης οφείλει συμμετέχοντας στην κυβέρνηση να δώσει στον Αλέξη τα καλύτερα στελέχη του. Ένα από αυτά είναι και η Μαρία Ρεπούση, γνωστή για τη συγγραφή του καταπληκτικού βιβλίου ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού που πληροφορεί τα παιδιά μας για το συνωστισμό των Ελλήνων στα παράλια της Μικράς Ασίας. Με διαφορά η καλύτερη επιλογή για το Υπουργείο Παιδείας.

Υπουργός Θρησκευμάτων: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ
Η δεδομένη επιθυμία του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα θρησκείας, μας ωθεί στην πρόταση της διάσπασης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ιδανικός νέος Υπουργός Θρησκευμάτων είναι ο -δανεικός από τη ΔΗΜ.ΑΡ.- Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος έχει εκφράσει ανοιχτά τις απόψεις του περί θρησκείας. Έχει τη βούληση να καταργήσει τις προσευχές σε σχολεία και στράτευμα, αλλά και αυτό το αστείο έθιμο με τη χριστιανική διδαχή στα σχολεία, σε μια χώρα με επίσημη θρησκεία την ορθοδοξία και μόνο 97% Χριστιανούς Ορθόδοξους.

Υπουργός Πολιτισμού: ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αξιόλογος και πεπειραμένος συγγραφέας με μεγάλη εμπειρία, έχει τις απαραίτητες γνώσεις στα ζητήματα των τεχνών και του πολιτισμού. Συστήθηκε στο ευρύ κοινό με την πετυχημένη παρουσίαση του ντοκιμαντέρ "1821", όπου μας πληροφορούσε μεταξύ άλλων και για τις αγαστές σχέσεις Ελλήνων και Τούρκων κατά την τουρκοκρατία. Τον τελευταίο καιρό που έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην τηλεόραση, όταν ακούμε τη λέξη "πολιτισμός", στο μυαλό μας έρχεται ο Πέτρος. Κάνει πολιτισμένες συζητήσεις με τους πολιτικούς του αντιπάλους, αποδεικνύοντας επανειλημμένα πως πρόκειται για έναν άνθρωπο συγκρατημένο και συγκροτημένο.

Υπουργός Δικαιοσύνης: ΒΕΝΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ο καθηγητής του ΕΜΠ και μάρτυρας υπεράσπισης τρομοκρατών έχει την απαιτούμενη εμπειρία, αλλά και τις ορθές απόψεις, ώστε να ηγηθεί του Υπουργείου Δικαιοσύνης. "Δεν έχω μετανιώσει που υπερασπίστηκα τη 17Ν" μας είπε πρόσφατα ο κύριος καθηγητής, ο οποίος όμως χαρακτήρισε αποτυχημένη τη συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση, γιατί... δε βρήκε μιμητές!


Υπουργός Ανάπτυξης: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΟΣ

Η φήμη του απογειώθηκε με τη συμμετοχή του στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές" της περασμένης εβδομάδας, όπου μας πληροφόρησε ότι με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όλα θα είναι διαφορετικά, ότι θα κρατικοποιηθούν τα πάντα, ότι θα δανειστούμε από το Ντουμπάι και βέβαια ότι το νέο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας πρέπει να είναι αυτό της Βενεζουέλας και της Βολιβίας. Με μια λέξη, καταπληκτικός.

Υπουργός Δημοσίας Τάξεως: ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ
Υπό την ηγεσία του συστάθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και παρά τις διαφορές με ορισμένους εκ των συντρόφων, δεν είναι σωστό να μείνει εκτός. Το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως του ταιριάζει "γάντι", με δεδομένη και την εκπεφρασμένη συμπάθεια του προς τους αντιεξουσιαστές, με τους οποίους θέλει ενότητα, αφού "μεγάλα κομμάτια της πιο ευαίσθητης, πρωτοποριακής, αντισυστημικής, συγκρουσιακής νεολαίας βρίσκονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο".

Υπουργός Εργασίας: ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Επίσημα δεν ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο αν πιστέψομε τα δημοσιεύματα του Τύπου, υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της Κουμουνδούρου και του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Ποιος ξέρει καλύτερα τα προβλήματα των εργαζομένων από το συνδικαλιστή Νίκο Φωτόπουλο; Ούτως ή άλλως, η κυβέρνηση της αριστεράς είναι μια καλή ευκαιρία, ώστε όσοι εξέφραζαν τα αιτήματα του απλού βιοπαλαιστή, να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους.

Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας: ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ
Με... φόρα από τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και μετά την επίσημη δήλωση στήριξης της στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να αναθέσει το συγκεκριμένο Υπουργείο στη Λούκα. Έχει την εμπειρία και τις γνώσεις για να συνεχίσει το έργο της. Προηγουμένως ήταν έργο σε πράσινο φόντο, τώρα σε ροζ. Σιγά τη διαφορά.


Υπουργός ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ: ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ
Διέψευσε πρόσφατα το δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία που τον ήθελαν να στηρίζει τον Αλέξη, τονίζοντας παράλληλα πως έχει ισχυρούς δεσμούς με το ΠΑΣΟΚ. Εμείς για συναισθηματικούς λόγους τον θέλουμε στο Υπουργείο ΤΟΥ. Ο Κώστας είναι γεννημένος για να κάνει εγκαίνια και να κόβει κορδέλες. Αυτή είναι η θέση που του αρμόζει και ελπίζουμε ο πρωθυπουργός Αλέξης να ικανοποιήσει την επιθυμία του ελληνικού λαού.

Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ
Απ' όταν έφυγε ο Κουβέλης και ο Ψαριανός από το κόμμα, ο σύντροφος Δημήτρης είχε στο τσεπάκι την πρώτη θέση στη Β' Αθήνας. Ξαφνικά πήγαν και του έβαλαν τη Σακοράφα και τον Κουρουμπλή στο ψηφοδέλτιο, με συνέπεια να βγει τρίτος, πίσω από τους πρώην ΠΑΣΟΚους. Οπότε σαν μεγάλος ηγέτης, στην προσπάθεια του να κρατήσει τις ισορροπίες, ο Αλέξης Τσίπρας τοποθετεί σαν No.2 το Δημήτρη Παπαδημούλη. Κυβέρνηση γίναμε, μην έχουμε και γκρίνιες από τους δικούς μας.

Υπουργός Επικρατείας & Εκπρόσωπος Τύπου: ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ
Ο νυν εκπρόσωπος του κόμματος έχει το χάρισμα της επικοινωνίας αλλά και νέο πολιτικό ήθος. Το απέδειξε και πρόσφατα σε συζήτηση του με τον Δημήτρη Λιντζέρη στο MEGA. Όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τον συμβούλεψε να "αφιππεύσει την κάλαμο",  ο Πάνος Σκουρλέτης του απάντησε αυτολεξεί: "προσέξτε μην καθίσετε πάνω του"...


http://topolitikon.blogspot.gr/2012/06/topolitikon.html

Σαμαράς: "Τεράστια ανάγκη να βρεθούν λεφτά για φάρμακα"

Την επιτακτική ανάγκη να βρεθούν χρήματα ώστε να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα φάρμακα για τους ασφαλισμένους και ιδιαίτερα τους βαριά και χρόνια πάσχοντες, επεσήμανε με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Νιγηρία: Κατέπεσε αεροπλάνο – Τουλάχιστον 153 οι νεκροί (φώτο)

Επιβατικό αεροπλάνο κατέπεσε πάνω σε διώροφο κτήριο στο Λάγος της Νιγηρίας, σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο.

Όπως αναφέρει το Associated Press, επικαλούμενο τοπικούς αξιωματούχους, ο αριθμός των θυμάτων είναι άγνωστος.

Der Spiegel: Το Ισραήλ εξοπλίζει υποβρύχια που αγοράζει από τη Γερμανία με πυρηνικά

[Τα υποβρύχια επιδοτούνται από τη Γερμανία στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αποζημίωσης του Ισραήλ για το 2ο ΠΠ η οποία από το 1957 προμηθεύει μισοτιμής όπλα στο Ισραήλ προκειμένου να "εγγυηθεί την ασφάλειά του", όπως λένε επίσημα όλοι οι καγγελάριοι της χώρας από τον Κ. Αντενάουερ μέχρι τη Μέρκελ]

Έρευνα του γερμανικού περιοδικού Spiegel υποστηρίζει πως το Ισραήλ εξοπλίζει υποβρύχια που αγοράζει -με ιδιαίτερα μάλιστα ευνοϊκούς όρους- από τη Γερμανία με πυραύλους που φέρουν πυρηνικές κεφαλές.

Η... ντόλτσε βίτα της Βίκυς Σταμάτη

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας σχετικά με την «παραμυθένια» ζωή της Βίκυς Σταμάτη η οποία ξόδευε αλόγιστα χιλιάδες ευρώ για είδη ένδυσης και παροχές καλλωπισμού και αναψυχής στα πιο φημισμένα κέντρα της Αθήνας αλλά και της Ευρώπης.

e-Επιλογές

Ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:

Δείτε πως ο ΣΥΡΙΖΑ "καπελώνει" και εκμεταλεύεται τους αγώνες των πολιτών.[ΕΓΓΡΑΦΑ]

 Για "εσωτερική χρήση".Έτσι χειραγωγούνται τα κινήματα.
Μας στάλθηκε το παρακάτω κείμενο:

Παραθέτουμε μερικές σελίδες από κείμενα "εσωτερικής χρήσης" του....ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν θα είχαμε καμία διάθεση να το κάνουμε αν τα συγκεκριμένα κείμενα δεν αφορούσαν ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα όπως είναι το κίνημα ενάντια στα χαράτσια. Επίσης καταδείχνουν κάτι πολύ σημαντικό: Ο Σύριζα προσπαθεί να παραπλανήσει τους πολίτες που θέλουν να αγωνιστούν, δίνοντας γραμμή στα μέλη του να...

Βίντεο: Συνέντευξη Αντώνη Σαμαρά στον ΣΚΑΪ

Δείτε τι είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ για το πρόγραμμα της ΝΔ και για τον ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά ότι "πρώτη φορά στα χρονικά παρουσιάστηκε πρόγραμμα που δεν περιείχε ούτε ένα νούμερο":



Βίντεο: 700 συλλήψεις σε επεισόδια στη Γερμανία

Τα επεισόδια ξεκίνησαν από αντιδιαδήλωση αριστεριστών στο Αμβούργο που διαφωνούσαν με συγκέντρωση νεοναζί. Δείτε το βίντεο:

"Χώρα μοντέλο την κάνατε μπουρδέ@@ και τώρα ο Θεός να βάλει το χέρι του"

Μάλλον αυτό θα σκέφτεται βλέποντάς μας:

Βίντεο: Αυτό που είπε ο "φασίστας" στον Καψή, δεν θα θελε να το πει κάθε "δημοκράτης";

«ΟΡΘΩΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...» Δείτε το βίντεο:

Κύριε Διοικητά θα λάβουμε ενισχύσεις στην Πρώτη Γραμμή;…είστε σίγουρος;

γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

- Κύριε Ταγματάρχα, αν υποθέσουμε ότι η Κως «καταλαμβάνεται» από τους Τούρκους και με παρέμβαση του ΟΗΕ γίνεται εκεχειρία, πάει το θέμα και χρονίζει στο Συμβούλιο Ασφαλείας και κατόπιν κάποιοι ντόπιοι κάνουν αντίσταση, πιστεύετε ότι θα πήγαιναν Έλληνες αξιωματικοί από την ενδοχώρα να στηρίξουν αυτή την αντίσταση;

Προκλητικός ο Μπαλάφας του ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν ξέρω καμία χώρα που λέγεται Σκόπια"!

Προ ημερών ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, όπου υποστήριξε πως το κόμμα του είναι έτοιμο να περικόψει όλες τις εξοπλιστικές δαπάνες, δηλώνοντας έτοιμος να το «ρισκάρουμε» με την Τουρκία.

Προχθές μιλώντας στο MEGA για το Σκοπιανό είπε...

Βίντεο: ΣΥΡΙΖΑ=ΠΑΣΟΚ XTREM

Δείτε το:

Πρόβλημα με το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Νομό Έβρου

"Σφαγή" για τις καρέκλες με αποχωρήσεις στελεχών

«Οι πολιτικοί που οι πολίτες τίμησαν με την ψήφο τους την 6η Μαΐου θα είναι στις λίστες και δεν θα αντικατασταθούν όπως έγινε αλλού με ανταλλάγματα και δοσοληψίες», δήλωσε πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Γιατί όμως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ανακοίνωσαν ακόμη τα ψηφοδέλτια τους;

Εντυπωσιακά βίντεο από τις καταστροφές στο σεισμό της Ιταλίας, από μη επανδρωμένα αεροπλανάκια

Μάλιστα στο 1ο βίντεο, γύρω στο 1 λεπτό μέσα σε κόκκινο κύκλο διακρίνεται κάποιος συλητής που ψάχνει στα συντρίμια:

Τσίπρας: Είχα βάλει έναν ΠΑΣΟΚο βύσμα στο Στρατό και πέρασα ζωή και κότα

Απόσπασμα από συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα (ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) στο περιοδικό Schooligans:

"Συμφωνείς με την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας;
Συμφωνώ με την κατάργηση του στρατού. Να καταργηθούν όλοι οι στρατοί.
Και μέχρι να γίνει αυτό;
Μέχρι να γίνει, είμαι υπέρ της ισόχρονης κοινωνικής θητείας. Αντί να πηγαίνεις στρατό, να μπορείς να προσφέρεις κοινωνικές υπηρεσίες.
Εσύ όταν πήγες στρατό, είχες βάλει βύσμα;
Ναι, είχα βάλει βύσμα. Είχα έναν γνωστό, Πασόκο εκείνη την εποχή, τον οποίο τον πήρα τηλέφωνο για να κάνει κάτι..

Βίντεο: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ

Δείτε το:

Απίστευτοι οι ΠΑΣΟΚοι: Φάγανε μέχρι και τα λεφτά του κόμματός τους!!!

Σε... ίλιγγο έχουν παραδοθεί οι συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου που «σκαλίζουν» τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. Την κατάσταση συνθέτουν εξώδικα, χρέη 130 εκ. ευρώ, ενδείξεις για σπατάλη και ... άλλα.

Με τις ευλογίες της Μέρκελ οι αυξήσεις των γερμανικών μισθών

Ιδιαίτερα θετική στις αυξήσεις που συμφώνησαν οι κοινωνικοί εταίροι στη Γερμανία εμφανίστηκε η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ. Η Μέρκελ δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να δείξει ευελιξία στην επιβολή φόρου στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές καθώς και σε μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης στην ευρωζώνη. Επίσης, εξήρε τις μισθολογικές αυξήσεις, που συμφωνήθηκαν κατά τις διαπραγματεύσεις για τις συλλογικές συμβάσεις.

Θα γελάγαμε με το ψώνιο τους να ράβουν κοστούμια αν δεν μας λέγανε ότι προορίζουν για το Υπ. Εθ. Παιδείας τον Λιάκο που έγραψε την Ιστορία με τη Ρεπούση

Το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα, συζητούν ήδη πίσω από κλειστές πόρτες στα γραφεία τη Κουμουνδούρου. Αν και γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι είναι πρώιμο και σε μεγάλο βαθμό παρακινδυνευμένο, θεωρούν ότι το κόμμα τους -εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα- πρέπει να είναι έτοιμοι σε γενικές γραμμές γιατί την επομένη των εκλογών θα χρειαστούν συζητήσεις και με άλλους κομματικούς σχηματισμούς και για το μοίρασμα υπουργείων.

Βίντεο: Μανώλη, ποιος είπαμε είναι αρχηγός της ΝΔ;

Απόλαυση είναι ο μπαγάσας:

Πολωνή σε Βενιζέλο: Δεν θέλω να ζήσω πτώχευση 2η φορά

Ένα αυθόρμητο περιστατικό περιστατικό στιγμάτισε την παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου το Σάββατο στη Λιβαδειά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιοδείας του, αλλά και του διαλόγου που είχε με κατοίκους της περιοχής.

ΝΔ ψηφίζουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ

Τι βγάζει η κάλπη των φιλάθλων; Διαβάστε τα αποτελέσματα του γκάλοπ της Marc για το Εθνος της Κυριακής…

Οπαδοί Ολυμπιακού:

Οργή για τη χορηγία - μαμούθ ύψους 330.000 ευρώ της ΔΕΗ

Με έγγραφο της ΔΕΗ που φέρει ημερομηνία 24 Μαΐου 2012, η δημόσια επιχείρηση αποφασίζει να προβεί σε χορηγία του Αθλητικού Ομίλου Κύμης για την περίοδο 2012-2014 με ποσό 330.000 ευρώ, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Real News".

Σαμαράς: H έξοδος από το ευρώ ισοδυναμεί με θάνατο

Την δέσμευσή του ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη μείωση μισθών , συντάξεων αλλά και αύξηση φόρων εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς ενώ τόνισε ότι την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ την χαρακτήρισε ως ύψιστη προτεραιότητα.

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στο μικροσκόπιο: Καταγγελία, κρατικοποιήσεις, υπερφορολόγηση, νομιμοποίησεις λαθρομεταναστών

Μια μέρα μετά τη δημοσιοποίηση των 18 προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά για την οικονομία, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε το δικό του πρόγραμμα, που είναι βασισμένο στην καταγγελία του μνημονίου, τις επανακρατικοποιήσεις, την υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων και την άκριτη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών. Πως ερμηνεύονται τα βασικότερα σημεία των προτάσεων του Αλέξη Τσίπρα για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία;

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα;

Οι φαντασιώσεις είναι δικαίωμα του καθενός αρκεί να τις κρατάει για τον εαυτό του και να μην μπαίνει στον πειρασμό να τις εφαρμόσει σε βάρος των άλλων. Το σημειώνω αυτό με αφορμή το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με τη δημοσκοπική φόρα που έχει πάρει ανακάλυψε την αγαπημένη συνταγή πολιτικαντισμού όλης της μεταπολιτευτικής περιόδου: «Πάρε κόσμε».

Μέχρι σήμερα η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική ζωή είχε μόνο αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία.

ΝΔ: Με την Ελλάδα δεν παίζουμε

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Λεφτά θα βρούμε

Δείτε το:

11 αναγνωρισμένοι "τρομοκράτες" οικονομολόγοι λένε: Μία ανάσα πριν την άτακτη χρεοκοπία η χώρα

Έντεκα διεθνώς αναγνωρισμένοι "τρομοκράτες", Έλληνες ακαδημαϊκοί οικονομολόγοι, από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, παρεμβαίνουν σχετικά με την ελληνική κρίση μέσω της "Καθημερινής της Κυριακής" για να προειδοποιήσουν για τον λάθος δρόμο που έχουμε πάρει.... βέβαια ο Στρατάκης που διδάσκει "Εισαγωγή στον Μαρξισμό" ξέρει καλύτερα...

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (3-6-2012)

Δείτε τα:

Διαψεύδει η ΕΚΤ ότι εκπρόσωπός της έκανε δηλώσεις στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για μισθούς και συντάξεις!!!

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διαψεύδει ότι το στέλεχός της και εκπρόσωπός της στην τρόικα, Κλάους Μαζούχ, έκανε δηλώσεις στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στις οποίες ανέφερε ότι δεν θα υπάρξουν νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.