05 Φεβρουαρίου 2012

Τι λένε από τη ΝΔ;-Τι θα γίνει τώρα;

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από τη ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς πάλεψε και κατάφερε (σοβαρευτείτε! γελάει -όσο μπορεί- ο κόσμος με τις φανφάρες που δεν πείθουν κανένα) να μην περικοπεί ο 13ος και 14ος μισθός (δηλ. ο Γιωργάκης και ο Παπαδήμος ήθελαν να περικοπεί;;;;). Διαφώνησε με την αύξηση των αντικειμενικών αξιών (ο Γιωργάκης και ο Παπαδήμος ήθελε να αυξηθούν;;;;). Δεν δέχθηκε όλα τα μέτρα που αφορούν τις επικουρικές συντάξεις (ενώ οι άλλοι τα δέχθηκαν;;;), ενώ συζητά το θέμα της μείωσης του κατώτατου μισθού...

Συμπέρασμα:

Στο ΟΑΚΑ θα δείξει αν το αξίζει...

Ο Ολυμπιακός πέρασε με σχετική ευκολία από την Τούμπα αλλά τα ρέστα του και τα καρύδια του πρέπει να τα δείξει στο ΟΑΚΑ... Με το μαχαίρι στο λαιμό πάντως οι ερυθρόλευκοι παίζουν καλύτερα...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Βίντεο: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-κάτι :Ρ

Δείτε τα γκόλ και τις φάσεις:

Συνάντηση του Παπαδήμου με Νταλάρα και μετά με τρόικα

Στο Μέγαρο Μαξίμου θα προσέλθουν και πάλι στις 22.00 οι εκπρόσωποι της τρόικας προκειμένου να έχουν νέα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΛΕΩ! Επεισόδια στην Τούμπα; Έλα Χριστέ κι Απόστολε! Τι άλλο θα ακούσουμε;

Σε εξέλιξη επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και αστυνομικών δυνάμεων μετά από την ήττα του δικεφάλου με 0-2 από τον Ολυμπιακό. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο (καλό αυτό "άγνωστο λόγο"... ενώ άλλες φορές έχουν λόγο...)...

Σε άλλη σύσκεψη ήταν ο Παπαδήμος;... Γιατί αυτός λέει ότι συμφώνησαν σε όλα!!!

Και σε έκτακτα μέτρα για να μειωθεί το έλλειμμα, και σε μέτρα για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα των επ. Ταμείων (έτσι λένε τις μειώσεις των επικουρικών) ;) και σε μείωση μισθολογικού κόστους (έτσι λένε τη μείωση του κατώτατου μισθού) ;) και στην ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών με τρόπο που να προάγει την επιχειρηματική αυτονομία τους (έτσι λένε το σου δίνω λεφτά χωρίς να ρωτάω που πάνε) ;)... μη γκρινιάζετε όμως! Όλα αυτά τα κάνουν για να ενισχύσουν την οικονομική δραστηριότητα ρε χαζά... αλλά που να καταλάβετε εσείς ;)... άσε που δεν διαβάζω τίποτα για 13-14ο μισθό... άρα κερδίσαμε :)

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Παπαδήμου και καταλάβαμε γιατί συνεδριάζουν τα όργανα ξαφνικά...:

Ο Αγ. Χαράτσιος!!! Προστάτης της ΔΕΗ... Δείτε τη θαυματουργή εικόνα!

Πληροφορίες ότι η θαυματουργή εικόνα δακρύζει με το δράμα των Ελλήνων... πρέπει να διασταυρωθούν:

Θα έχουμε πεθάνει κι αυτοί θα μας σώζουν ακόμα...

Πατήστε το βελάκι στο κάτω μέρος του flash. Προσέξτε ποιος βγάζει το νερό και τι λέει στο πίσω μέρος της βάρκας... μετά πατήστε στο πίσω μέρος της βάρκας εκεί που λέει "Doorgaan?" για να δείτε τι θα γίνει τελικά:

Αύριο το απόγευμα θα ξανασυναντηθούν

Αύριο το απόγευμα θα ξανασυναντηθούν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι 3 πολιτικοί αρχηγοί. Το ΠΑΣΟΚ σε λίγο θα συγκαλέσει ΠΣ με Γιωργάκη και υπουργούς που συμμετέχουν στην Κυβέρνηση, ενώ άλλες πληροφορίες λένε ότι και στη ΝΔ θα συγκληθεί κάποιο όργανο με πιθανότερο την ΚΟ...
Συμπέρασμα: Και αύριο θα την ακούσουμε από Μέρκελ-Σαρκοζί που θα συναντηθούνε στο Παρίσι...

Ξέρει κανείς πόσο πάει το ποδόσφαιρο; :))

Σαμαράς: «Μας ζητούν περισσότερη ύφεση που η χώρα δεν αντέχει» (βίντεο)... και εμείς τι θα κάνουμε τελικά;

«Για πρώτη φορά γίνεται διαπραγμάτευση. Μας ζητούν περισσότερη ύφεση που η χώρα δεν αντέχει. Παλεύω και θα παλεύω με κάθε τρόπο για να το αποτρέψω», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κατά την άφιξή του στα γραφεία του κόματος στη Συγγρού, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών με τον Πρωθυπουργό.


Θέλει η πουτά@@ να κρυφτεί...-Τέλειωσε η σύσκεψη των 3 αρχηγών

Έκανε και τον δύσκολο ο Καρατζαφέρης, αλλά υπέκυψε στις πιέσεις των δημοσιογράφων και αποκάλυψε ότι δεν τα βρήκαν στις απαιτήσεις της τρόικα και θα συνεχίσουν τη σύσκεψη αύριο...
Είπαμε: Δράμα του κερατά... για να κερδίσουν όλοι στο τέλος

«Αποτυχημένοι σωτήρες» της Ελλάδας

«Αποτυχημένοι σωτήρες» τιτλοφορείται άρθρο γνώμης της γερμανικής Süddeutsche Zeitung για την αναποτελεσματική στρατηγική αντιμετώπισης της ελληνικής κρίσης χρέους.

«Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία για την πικρή αλήθεια. Δύο χρόνια μετά την πρώτη σύνοδο για την ελληνική κρίση είναι σαφές: Έτσι δεν μπορεί να σωθεί χώρα, έτσι βυθίζεται όλο και βαθύτερα στο πουθενά. Το πρόγραμμα λιτότητας οδήγησε τη χώρα κατευθείαν στη φτώχεια και τη νομισματική ένωση σε αδιέξοδο», επισημαίνει η εφημερίδα και συνεχίζει:

Τι συζητάνε, αφού όλοι συμφωνούν;

Απορώ τι συζητάνε τόσες ώρες οι 3 πολιτικοί αρχηγοί!!! Αφού όλοι συμφωνούν ότι δεν πρέπει να κοπεί ο 13-14ος μισθός και δεν πρέπει να μειωθούν οι επικουρικές, τι συζητάνε και τι νόημα έχουν οι διαρροές από εδώ και από εκεί ότι ο Α παλεύει για να μην κοπεί ο 13-14ος μισθός;

Με 8 Έλλήνες στην ενδεκάδα του ο ΠΑΟΚ... με 2 ο Ολυμπιακός...

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σταφυλίδης, Garcia, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Lino, Φωτάκης, Lazar, Αθανασιάδης, Κατσικάς

ΟΣΦΠ: Megyeri, Μανιάτης, Modesto, Mellberg, Ibagaza, Djebbour, Mirallas, Marcano, Παπαδόπουλος, Orbaiz, Abdoun

Δημοσίευμα θέλει το Eurogroup δυσαρεστημένο από τον Ευ.Βενιζέλο - Απάντηση από τον υπ.Οικονομικών

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι τόσο με την αδυναμία εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, όσο και προσωπικά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευ.Βενιζέλο, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters, που επικαλείται δήλωση αξιωματούχου του Eurogroup. 

Δράση για την αποκατάσταση του ναού της Αφροδίτης στην πλατεία Αντιγονιδών

Ένα παράξενο μυστικό, ένα μοναδικό ντοκουμέντο κρύβεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αντιγονιδών. Το μοναδικό Ναό της Αφροδίτης που είχε στηθεί στην πλατεία των Ιερών, δηλαδή πριν από αιώνες στη θέση που βρίσκεται σήμερα η πλατεία. Πρόκειται για τον ύστερο-αρχαϊκό ναό της Αφροδίτης , στην πλατεία Αντιγονιδών στη Θεσσαλονίκη.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Live Stream (PAOK – Olympiakos 19:30)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω λινκς:

Πόσα παίρνει ο Τόμσεν;

Ο Π.Τόμσεν αμοίβεται με αστρονομικό ποσό. Παίρνει τα ίδια χρήματα με 35 Έλληνες ή 53 Πορτογάλους που αμείβονται με το βασικό μισθό των 739 ή των 485 ευρώ μικτά αντιστοίχως! Και για την ακρίβεια, ο ετήσιος μισθός του ανέρχεται σε τουλάχιστον...

Γιατί τραγούδησαν τον ύμνο της χούντας; Τι λέει ο Εύελπις

Με στόχο την ανύψωση του ηθικού τραγούδησαν οι Ευέλπιδες τον "διασκευασμένο" ύμνο της χούντας ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, όπως ανέφερε ο Αρχηγός της Σχολής.

"Εκείνη την ημέρα και μόλις αποχώρησαν οι αξιωματικοί μίλησα για λίγο στους Ευέλπιδες, περνώντας ένα μήνυμα ενότητας και ανύψωσης του ηθικού, και τους προέτρεψα να μην απογοητεύονται...

Όλα για τους Αμερικανούς και τους τραπεζίτες

Έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας και της Ευρώπης και, έμμεση πλην σαφή, επιχορήγηση των ΗΠΑ, θεωρούν υψηλόβαθμοι κύκλοι των οικονομικών μηχανισμών της χώρας μας το προγραμματιζόμενο κούρεμα στα ελληνικά ομόλογα των μικρο-μεσαίων καταθετών. Ήδη, σημειώνουν οι ίδιοι κύκλοι, τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονη τάση εγκατάλειψης των ελληνικών-ευρωπαϊκών ομολόγων, και ταυτόχρονη αγορά αμερικανικών. Να σημειωθεί ότι αυτού του είδους οι καταθέσεις, ως επί το πλείστον χρημάτων που προέρχονται από συντάξεις, εφάπαξ, κ.λ.π., ανέρχονται περίπου στα 2,8 δις.ευρώ. Πρόκειται, κυρίως για σχετικά μικρο-μεσαία χρηματικά ποσά της τάξεως των 100.000 ευρώ.

Στο Μαξίμου οι πολιτικοί αρχηγοί σε κλίμα τελεσίγραφου...

Σε εξέλιξη βρίσκεται από περίπου τις 15.30 η κρίσιμη συνεδρίαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Το κλίμα που βγαίνει, με βάση όλες τις πληροφορίες, παραπέμπει σε τελεσίγραφο των δανειστών προς την Ελλάδα: "Ή κάνετε αυτά που ζητάμε ή χρεοκοπείτε!"

ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ

Το έχω ξαναγράψει.Αν έβαζε ένα άτομο η Ν.Δ. να παρακολουθεί τι γράφουν τα ΔΕΞΙΑ ιστολόγια και τι γράφουν μεταξύ τους στο FACEBOOK και στο TWITTER οι οπαδοί -υποστηρικτές του κόμματος θα μπορούσε να διαμορφώσει μια γνώμη για το πως αισθάνονται αυτή τη στιγμή.

Βίντεο από τις πλημμύρες στον Πύργο

Δείτε τα:

Πίπ@ κώλ@ τον πάνε το Λάκη οι άθλιοι... αλλά δεν τον χαλάει

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί ξανά ο Λάκης Γαβαλάς ώστε να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για ξέπλυμα «βρώμικου χρήματος». Σε πόρισμα που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, η Αρχή για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές δραστηριότητες διαπιστώνει ότι η ακίνητη περιουσία που απέκτησε ο επιχειρηματίας είναι προϊόν εγκληματικής οργάνωσης.

Σκοπιανοί έκαψαν την Ελλάδα το 2007 ενόψη Βουκουρεστίου

Σε μία αποκάλυψη σοκ προχωρά σήμερα κυριακάτικη εφημερίδα αποκαλύπτοντας άγνωστες πληροφορίες σχετικά με τις φωτιές της Ηλείας τον Αύγουστο του 2007.

Όπως αναδεικνύει σήμερα η εφημερίδα, ομάδα παρακρατικών Σκοπιανών οργάνωσε και εκτέλεσε σχέδιο προκειμένου να αποσταθεροποιήσει την πολιτική κατάσταση της χώρας και να αποδυναμώσει τη διαπραγματευτική της θέση ενόψει της Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι στην οποία παιζόταν η είσοδος των Σκοπίων.

Βίντεο: Γυφτοσκοπιανοί καίνε κασκόλ του ΠΑΟΚ

Δείτε το βίντεο:

Το χρονικό της έναρξης του αντιστασιακού Αγώνα της οργάνωσης Εθνικού Δημοκρατικού Ελληνικού Συνδέσμου (ΕΔΕΣ)

... σύμφωνα με τον Σ. Χούτα

Ο Ναπολέων Ζέρβας ανεχώρησε στις 23/07/1942 απ’την Αθήνα με κατεύθυνση την επαρχία Βάλτου στην βόρεια Αιτωλοακαρνανία με σκοπό να ξεκινήσει τον αντάρτικο αγώνα του. Λόγω του ότι ο ΕΔΕΣ αναπτύχθηκε και έδρασε κυρίως στην Ήπειρο έχει δημιουργηθεί η λανθασμένη εντύπωση ότι ξεκίνησε από εκεί. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι η επαρχία Βάλτου ήταν η πρώτη του τοπική επιλογή για το ξεκίνημα του αντάρτικου.

Σαρκοζί με ντόπα και χωρίς ντόπα

Πατήστε τα κουμπιά "με ντόπινγκ" (αριστερά) και "χωρίς ντόπινγκ" (δεξιά) για να δείτε τι θα γίνει:

Το τίμημα του χρέους

Το φάντασμα του χρέους στοιχειώνει τώρα την Ευρώπη. Ολοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες τρέμουν μπροστά του και για να εξορκίσουν το δαίμονα βάζουν τις οικονομίες τους σε ακόμη πιο μεγάλη δοκιμασία.

Εμμονή Χατζηνικολάου

Πάλι του μίλησε ο Καραμανλής μέσω μέντιουμ!

Η αιματηρή κατάληψη της Νάξου από τους βενιζελικούς της "Εθνικής Αμύνης" στα χρόνια του Εθνικού Διχασμού (Φεβρουάριος 1917)


Γράφει η ιστορικός Λουκία Βαρθαλίτου

Βρισκόμαστε στα 1916-1917 (φώτο η "τριανδρία της "Εθνικής άμυνας" ). Είναι τα χρόνια που λαμβάνει τη μεγαλύτερη έκταση και γνωρίζει τη μεγαλύτερη ένταση ο Εθνικός Διχασμός, που γεννιέται και οξύνεται σαν αποτέλεσμα εσωτερικών και εξωτερικών αντιθέσεων που βρίσκονται σε μια διαρκή αλληλεπίδραση. Η Ευρώπη, διηρημένη από το 1904 σε δυο εχθρικά στρατόπεδα, προετοιμάζεται για τον πόλεμο. Τα δυο αντιμαχόμενα στρατόπεδα προσπαθούν να προσελκύσουν στο δικό τους στρατόπεδο τα μικρά κράτη, σαν δορυφόρους τους. Οι αντιθέσεις μεταξύ των ανεπτυγμένων κρατών, καθώς μεταφέρονται στον ελλαδικό χώρο, φορτώνουν με τα περιεχόμενα και τις σημασίες τους τις εσωτερικές αντιφάσεις της ελληνικής κοινωνίας.

Κάποιο απ' αυτό το χρυσάφι είναι δικό μας...

Σε αυτή τη φωτογραφία φαίνονται 15.000 μπάρες χρυσού, βάρους 210 τόνων και αξίας 3,5 δις ευρώ... η φώτο είναι από το υπόγειο της Τράπεζας της Αγγλίας στο κέντρο του Λονδίνου: 



Αν νομίζετε όμως ότι τα είδατε όλα, δειτε κι αυτό:

Ποια γνωστή μας, είχε επισκεφθεί την Νιγηρία λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια;

Την1η Ιανουαρίου 2012 o Πρόεδρος της Νιγηρίας Goodluck Ebele Azikiwe Jonathan ανακοίνωσε την άμεση κατάργηση όλων των επιδοτήσεων των καυσίμων. Η τιμή της βενζίνης σχεδόν  τριπλασιάστηκε σε λίγες ώρες από 65 Νάιρα (35 σεντς του δολαρίου) το λίτρο σε 150 Νάιρα (93 σεντ). Με την αύξηση αυτή επηρεάστηκε το σύνολο της οικονομίας συμπεριλαμβανομένων των τιμών των δημητριακών και λαχανικών...

Δείτε τη συνέχεια για το ποια γνωστή μας βρέθηκε στη Νιγηρία πριν αρχίσει το μπάχαλο στο:

Όσοι κατηγορούν τώρα τον Σαμαρά θα τον στηρίξουν σε χρεοκοπία της χώρας αν δεν θα έχουν τα προς το ζήν αλλά είναι εθνικά ανεξάρτητοι;;

Τα έχουμε πει εδώ πολλές φορές για την κυβέρνηση Παπαδήμου. Να μην τα επαναλαμβάνουμε. Ο κόσμος της παράταξης δέχθηκε με βαριά καρδιά την αναγκαιότητά της, αλλά στα βασικά πολιτικά ζητήματα η γνώμη μας είναι ότι η τακτική Σαμαρά δικαιώθηκε: Η σήψη του ΠΑΣΟΚ προχώρησε, αποτράπηκε η ψήφιση καταστροφικών για τον λαό και την πατρίδα νομοσχεδίων, άλλα βελτιώθηκαν υπέρ της κοινωνίας και το κυριότερο κατέρρευσαν τα διαπλεκόμενα σενάρια περί κυβερνήσεων συνεργασίας και περί τεχνοκρατών – σωτήρων.

Να μην κάνει πίσω ο Σαμαράς ζητούν οι βουλευτές του

Θ.Καράογλου: Η λογική της υποχωρητικότητας πρέπει να σταματήσει
Γ. Μανώλης: Δεν μπορεί να κάνει άλλα βήματα πίσω ο κος Σαμαράς

Με μεγάλα διλήμματα θα βρεθεί αντιμέτωπος ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Λουκά Παπαδήμο, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι, μετά τις συνεχείς αναβολές των προηγούμενων ημερών.

Πέντε γερμανοί βουλευτές ζητούν συγγνώμη απο τους Έλληνες

Θεωρούν οτι η πρόταση επιβολής επιτρόπου ήταν πρωτοβουλία της Αγκελα Μέρκελ για εσωτερική κατανάλωση. Η πρόταση για επιβολή ευρωπαίου επιτρόπου στην Αθήνα δεν προκάλεσε σάλο μόνο στην Αθήνα αλλά και στο εσωτερικό της ίδια της Γερμανίας.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης Πύργος - Α. Ολυμπία

Σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης κηρύχθηκαν πριν από λίγο οι περιοχές Πύργου και Αρχαίας Ολυμπιάς σύμφωνα με απόφαση της περιφέρειας δυτικής Ελλάδας.

Βίντεο-Χρυσανθακόπουλος: Αποδοκιμάστηκε και αποχώρησε από εκδήλωση του Δ. Κάτω Αχαϊάς

Δείτε το βίντεο που δείχνει ότι ο απλός κόσμος είναι αποπροσανατολισμένος και μπερδεμένος (το λέω γιατί μόνο μικρή μερίδα χειροκροτάει αυτόν που τα χώνει στον Χρυσανθακόπουλο και οι υπόλοιποι δεν ξέρουν τι να κάνουν...):

Πόλεμος νεύρων στην Ελλάδα για επίτροπο και δραχμή

Επανέρχεται στα της δραχμής η Μ. Δαμανάκη, «ξαναζεσταίνουν» τον επίτροπο οι Χριστιανοδημοκράτες στο Βερολίνο.

Ο πόλεμος των νευρών όμως φαίνεται πως συνεχίζεται και για το θέμα του επιτρόπου τον οποίο απέρριψαν οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών Πέτερ Αλτμάιερ μιλώντας στην «Der Tagesspiegel» υποστηρίζει ότι η Ελλάδα ετοιμάζει δικό της «Επίτροπο λιτότητας» με διευρυμένες αρμοδιότητες και υποχρέωση αναφοράς στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Τι σχέση έχει η BLACKROCK με τον γιό ενός Έλληνα Μετανάστη και τη δημιουργό της παιδικής σειράς «ΣΟΥΣΑΜΙ ΑΝΟΙΞΕ!» ;

Λέγεται John Peterson , αλλά είναι Έλληνας κι από μπαμπά και από μαμά. Το επίθετο αυτό το επινόησε ο Έλληνας μπαμπάς του γιατί λεγόταν ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ .Ο μπαμπάς του βρέθηκε έφηβος στην Αμερική.

Peterson was born in Kearney, Nebraska to Greek immigrant parents. His father opened and ran a diner in 1923 after changing his name from Georgios Petropoulos to George Peterson. He is married to Joan Ganz Cooney, a creator of Sesame Street, and a stepmother to Peterson's five children.[2]

Ο Πετρόπουλος υπήρξε συνιδρυτής της BLACKSTONE

Επιστροφή στη δραχμή προτείνουν οι Γερμανοί σε δημοσκόπηση

[Να που κάνουν το χατίρι όσων Ελλήνων θέλουν επιστροφή στη δραχμή...]
Ποσοστό 53% των Γερμανών, που συμμετείχαν στην έρευνα της εταιρείας «Emnid» για την κυριακάτικη έκδοση της γερμανικής εφημερίδας «Bild», θεωρούν ότι θα ήταν καλύτερα για το ευρώ αν η Ελλάδα εγκατέλειπε την Ευρωζώνη και επέστρεφε στη δραχμή. Αντίθετη γνώμη έχει το 34% των ερωτηθέντων.

Το μεσημέρι η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών

Στις 3μμ θα γίνει η συνάντηση Παπαδήμου πολιτικών αρχηγών που τις τελευταίες μέρες πάει από αναβολή σε αναβολή προκειμένου να βρεθεί ο Σαμαράς προ του εκβιασμού: Ή υπογράφεις έως το βράδυ ή λεφτά δεν έχει...
Νωρίτερα στις 12.00 η τρόικα θα ξαναπεράσει μια βόλτα από του Μαξίμου για το τελευταίο δασκάλεμα στον Παπαδήμο ο οποίος το πρωί τηλεφώνησε στους 3 πολιτικούς αρχηγούς.

Προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω της ομίχλης που σκέπασε τη Θεσσαλονίκη

Κανένα αεροπλάνο δεν προσγειώνεται από νωρίς το πρωί της Κυριακής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, λόγω της πυκνής ομίχλης που έχει σκεπάσει την πόλη.

Επιμένει να μας προκαλεί ο γελοίος: Δεν είχα διαβάσει το μνημόνιο γιατί... ψηφίζω σαν πρόβατο

Αφού ξαναπε ότι θέλει να μας κυβερνήσει αφού βγει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Mike Chrisochoidis προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δηλ. γιατί δεν διάβασε το μνημόνιο που μας έφερε σε αυτή την κατάσταση:
«Δεν είχα διαβάσει το μνημόνιο, γιατί...

BINTEO: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΣΑΜOΪΛΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Πολύ πλάκα (προσέξτε τον πίνακα του Σαμοίλη):

Βίντεο-Ανέκδοτο: Γυναίκα βάλε το παλτό σου...

Δείτε το:

Πασόκ και τα μυαλά στα κάγκελα !

Όσοι "μασάνε"
από τα ποσοστά
των τελευταίων δημοσκοπήσεων
και λένε ότι το πασόκ
είναι στο 7-8 %,
να ξέρουν ότι ζουν σε ουτοπία
και έχουν κατεβάσει
το κουτόχουρτο μέχρι τις κάλτσες.

ΦΑΕ ΕΝΑΝ Μ@Λ@ΚΑ.. έναν μόνο;;;;

Το ότι μπήκαμε στη διαδικασία πως αν δεν δούμε τη φωτογραφία του Σαμαρά με τον Πούτιν δεν πιστεύαμε την πραγματοποίηση της συνάντησης. Πέσαμε στην κατρακύλα του κάθε ΜΑΛΑΚΑ γιατί άλλη λέξη από αυτή δε νομίζω να υπάρχει που έλεγε πως ο Σαμαράς δε συνάντησε τον Πούτιν γιατί δεν έβγαλε φωτογραφίες.

Από τη μία ο Παπαγιαννης που εργολαβικά κατηγορεί τον καθ'ένα από το περιβάλλον του Σαμαρά κατηγόρησε γι ακόμη μία φορά τον Μιχελάκη ή τον οποιονδήποτε άλλον γιατί δεν τράβηξε φωτογραφία με το κινητό του. ...

H ενδιαφέρουσα συνέχεια στο sinagermos.blogspot.com

Το επόμενο κούρεμα θα το πάρουν οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι

Δεν ξέρω αν προσέξατε τις δηλώσεις του Jean-Claude Juncker τις τελευταίες ημέρες. Βασικά είπε ότι τα κράτη - μέλη που είναι πιστωτές της Ελλάδος, θα πρέπει οικειοθελώς να μειώσουν τις απαιτήσεις που έχουν από την Ελλάδα. Με λίγα λόγια, να δεχτούν κούρεμα.

Μήπως θέλουν να μας φορτώσουν την Χρεωκοπία; Το Ιστορικό προηγούμενο της Σερβίας !


Οι “εταίροι” μας στην ΕΕ δεν είναι χθεσινοί, ρωτήστε τις χώρες της Κοινοπολιτείας που έζησαν υπό τον ζυγό τους! Ακόμη και την Κύπρο μας!

Ακόμη το Βέλγιο, η μη-χώρα, έχει τρανή Ιστορία εξανδραποδισμού και βαρβαρότητας στην υποσαχάρια Αφρική.

Η συνέχεια στο http://netakias.wordpress.com

Ας του πούμε κι ένα μπράβο: Ο Αβραμόπουλός ακύρωσε το διαγωνισμό για τα 440.000 για σαντουιτσάκια των VIP αεροσκαφών

Μπράβο στον Αβραμόπουλο (στον οποίο τα έχουμε χώσει πολλές φορές αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο μπράβο μπορούμε να πούμε) που έδειξε υγιή αντανακλαστικά... μερικά τέτοια μπορεί να συμβάλουν πολύ στην ψυχολογία του κόσμου που τσακισμένος από το ΠΑΣΟΚ δεν βλέπει φως και του φταίνε όλοι  το ίδιο. Μπράβο και στους συνεργάτες του που παρακολουθούν τα παράπονα των απλών πολιτών στο ιντερνετ από όπου έμαθαν για το διαγωνισμό πρόκληση (Τι σκατ@ θέλετε να φάτε ρε κοπρίτες και προϋπολογίζετε 2000 ευρώ κέτερινγκ σε κάθε πτήση του πρωθυπουργικού αεροπλάνου;) ο οποίος είχε γίνει το 2010 με τα ίδια ποσά και τις ευλογίες του Βενιζέλου. Διαβάστε την ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ (χθες στις 22:30) σύμφωνα με την οποία στο εξής ο εφοδιασμός των VIP αεροσκαφών θα γίνεται από την υπηρεσία της ΠΑ:

«Μόλις περιήλθε σε γνώση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η προκήρυξη διαγωνισμού της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης για την παροχή υπηρεσιών catering στις πτήσεις των κυβερνητικών αεροσκαφών, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος έδωσε άμεσα εντολή για την ακύρωσή της.