22 Ιουνίου 2012

Επιτέλους ο θρασύς Σαμαρόκομπλεξικός Δημάδης παραδέχθηκε το λάθος του!

Σήμερα και το ΣΚΑΙ ανέβασε άρθρο όπου αναφέρεται αυτό που είχαν γράψει όλοι οι δημοσιογράφοι από προχθές και ο Δημάδης του ΣΚΑΙ αμφισβητούσε: Ότι το αμερικανικό ΥΠΕΞ έκανε δήλωση που αναφερόταν στον Σαμαρά.

Δείτε τι έγραψε ενώ μέχρι χθες έλεγε ότι δεν υπάρχει τέτοια δήλωση:
Αναφορά στον νεοεκλεγέντα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έκανε το Στέιτ Ντιπάρντμεντ με την εκπρόσωπό του Β. Νιούλαντ να σημειώνει ότι "οι ΗΠΑ προσβλέπουν σε συνεργασία" μαζί του, επαναλαμβάνοντας ότι είναι "προς το συμφέρον της Ελλάδας να παραμείνει μέλος της ευρωζώνης, τηρώντας τις δεσμεύσεις της για μεταρρυθμίσεις".

Εν όψει της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ κάλεσε παράλληλα "τα μέλη της ΕΕ να συνεχίσουν να εργάζονται για τα προβλήματα που υπάρχουν".

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη τοποθέτηση που γίνεται από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία της νέας ελληνικής κυβέρνησης.

Μία ημέρα νωρίτερα (ημέρα Τετάρτη), από το γραφείο τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ υπήρξε διάψευση προς δημοσιογράφο ελληνικού μέσου ενημέρωσης για το γεγονός ότι μετέδωσε τα λεγόμενα ανώνυμου αξιωματούχου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ως επίσημη ανακοίνωση του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών και όχι υπό το καθεστώς δηλώσεων προερχόμενων από τον ανώνυμο αξιωματούχου.

Ο ΣΚΑΪ μετέφερε την ενόχληση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την μετάδοση των ανώνυμων δηλώσεων του αξιωματούχου όχι υπό τη μορφή που πράγματι έγιναν- δηλαδή ως ανώνυμες δηλώσεις- αλλά υπό τη μορφή ανακοίνωσης από μέρους του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών, η οποία είχε προσδιοριστεί να γίνει αφότου ο Αντώνης Σαμαράς σχημάτισε τη νέα κυβέρνηση.

Η ενόχληση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ οφείλεται και στο γεγονός ότι η μετάδοση λεγομένων ανώνυμων αξιωματούχων ως επίσημη ανακοίνωση, συνιστά παράβαση της αρχής με την οποία παρέχεται η πληροφόρηση στους δημοσιογράφους


Προσπαθεί ο ταλαίπωρος να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αλλά πέφτει όλο και βαθύτερα στο ψέμα... αύριο θα του έχουμε άλλη μια αφιέρωση για να μη μας περνάει για μαλάκ@@ έλληνες που μπορεί να μας ταϊζει κουτόχορτο

Μέχρι τότε περαστικά του...