03 Απριλίου 2011

Αποκρύπτουν τα ΜΜΕ τον αποκεφαλισμό 2 υπαλλήλων του ΟΗΕ-Mένει στο Αφγανιστάν ο ΟΗΕ παρά τη σφαγή των υπαλλήλων του!!!

http://d.yimg.com/a/p/rids/20110402/i/r1683603146.jpg?x=230&y=345&q=85&sig=tQa2cABYhscH__vtkzQMqQ--Πάντως εντύπωση μου προκάλεσε ο τρόπος που μετέδωσε την είδηση τουλάχιστον ο ALPHA, αν και πιστεύω ότι όλοι έτσι την μετέδωσαν. Ο τίτλος ήταν: "ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ"!! Αυτή ήταν η σημαντική είδηση για τους δημοσιοκάφρους και το 80% του χρόνου αναλώθηκε στο κάψιμο του κορανιού!!! Κάπου χαμένο ανάμεσα "στην οργή των μουσουλμάνων" και "την εισβολή των διαδηλωτών στα γραφεία του ΟΗΕ" αναφέρθηκε και το ότι τα ζώα σκότωσαν και καμιά δεκαρία άτομα... είναι αυτονόητο ότι δεν αναφέρθηκε πως τους δύο τους αποκεφάλισαν... ε μην ξυπνήσουμε και κανα περίεργο αίσθημα αυτοσυντήρησης στον διασωληνωμένο Έλληνα...

Διαβάστε και την είδηση:

Η φονική επίθεση προχθες Παρασκευή κατά των Γραφείων του ΟΗΕ στη Μαζάρ-ι-Σαρίφ στο βόρειο Αφγανιστάν "δεν θα επιφέρει καμία απολύτως τροποποίηση στην αντιπροσώπευση που ο ΟΗΕ έχει στο Αφγανιστάν, κατ'αυτήν την ευαίσθητη και ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο", ανέφερε σήμερα με δηλώσεις ο ειδικός απεσταλμένος του γγ του ΟΗΕ στο Αφγανιστάν, κ. Σταφαν ντε Μιστούρα. Ο αξιωματούχος έφυγε σήμερα από την Καμπούλ κι επιθεώρησε τις πληγείσες (χθες) εγκαταστάσεις του ΟΗΕ στη Μαζάρ-ι-Σαρίφ.

Ο ίδιος ανακοίνωσε χθες Παρασκευή στην Καμπούλ ότι, "11 μέλη του προσωπικού του ΟΗΕ, που δούλευαν στη Μαζάρ-ι-Σαρίφ, προσωρινά θα δουλέψουν στην Καμπούλ, εξαιτίας των υλικών ζημιών στις εγκαταστάσεις του ΟΗΕ στη Μαζάρ-ι-Σαρίφ, που καθιστούν ανασφαλείς αυτές τις εγκαταστάσεις".

Γιά τη διενέργεια της φονικής αυτής επίθεσης, με αποτέλεσμα 7 νεκρούς, ανάμεσα στο προσωπικό του ΟΗΕ, ο αξιωματούχος επισήμανε ότι "υπεύθυοι είναι αντάρτες, προερχόμενοι από άλλη τοποθεσία του Αφγανιστάν, που αναμείχθηκαν χθες με τους διαδηλωτές στη Μαζάρ-ι-Σαρίφ, πολύ εξοργισμένους γιά το κάψιμο ενός κορανιού στις Ην. Πολιτείες".