29 Σεπτεμβρίου 2010

Λυκουρέντζος: Σε θέση μάχης η ΝΔ

«Πανστρατιά στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ελπίδα, για μια αισιόδοξη προοπτική της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στην ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε πριν από λίγο στη Ρηγίλλης ο γραμματέας της ΝΔ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Ανέφερε ότι αποφασίστηκε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων της εκτελεστικής γραμματείας και των βουλευτών συνδέσμων για την ενίσχυση του αγώνα των υποψηφίων τους οποίους στηρίζει η ΝΔ στην περιφέρεια και στους νέους δήμους.

Επικεφαλής τίθεται ο πρόεδρος ο Αντώνης Σαμαράς, οι δύο αντιπρόεδροι κ. Δήμας και κ. Αβραμόπουλος, οι γενικοί γραμματείς του κόμματος και της Κ.Ο, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, το σύνολο των βουλευτών, τα μέλη της πολιτικής επιτροπής «έτσι ώστε να φτάσουμε σε κάθε σημείο της χώρας μας».

Πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα περιοδεύσει σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. «Όλοι μαζί να μεταδώσουμε το μήνυμα της ελπίδας, να ενισχύσουμε τις προσπάθειες των υποψηφίων τους οποίους στηρίζουμε, τους υποψηφίους περιφερειάρχες, τους υποψηφίους δημάρχους στους νέους δήμους οι οποίοι ιδρύθηκαν με το σχέδιο Καλλικράτης. Λεπτομέρειες του προγράμματος αυτού θα ανακοινωθούν με δελτίο τύπου», κατέληξε.