01 Μαρτίου 2018

«Πάρτι» στο Twitter για τον ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ: Με ΣΥΡΙΖΑ πας Σαντορίνη και αλλάζεις και λάδια


Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι στενός συνεργάτης του Παύλου Πολάκη, ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ, διορίστηκε αντιπρόεδρος στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, στην Σαντορίνη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, «δεξί χέρι» του Παύλου Πολάκη στο υπουργείο Υγείας, έχει διοριστεί ως εντεταλμένος σύμβουλος στην ΑΕΜΥ, με αρμοδιότητα αντιπροέδρου στο ΓΝ Θήρας στη Σαντορίνη. Ο διορισμός μάλιστα έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια στις 9 Ιανουαρίου 2018.


ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! Σε κλοιό αντιεξουσιαστών το σπίτι του Γ.Γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης

Σε κλοιό αντιεξουσιαστών βρέθηκε το βράδυ το σπίτι του γενικού γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης, Ευτύχη Φυτράκη, στο Παλαιό Φάληρο.


Σε ποια χώρα είναι νόμιμο το "άντε γ...." σε πολιτικούς αν το λένε αριστεροί

Σε αυτή τη χώρα, μπορεί κανείς να λέει «άντε γ…σου» σε οποιονδήποτε πολιτικό, ακόμη κι αν πρόκειται για τον αντικαγκελάριο, αρκεί να το στηρίξει με επιχειρήματα. Ο λόγος για την Αυστρία, καθώς τη συγκεκριμένη απόφαση πήρε το εφετείο της Βιέννης, το οποίο επικαλέστηκε την ελευθερία της έκφρασης.

Οπαδοί στο Μαρόκο πέταξαν εκτός γηπέδου στην Αστυνομία [βίντεο]

Μεγάλα επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο Μαρόκο.

Στο παιχνίδι της Καουκάμπ Μαρακές απέναντι στην Ράχα Κασαμπλάνκα οπαδοί των φιλοξενούμενων τα έβαλαν με τις δυνάμεις της Αστυνομίας που περιφρουρούσαν την κερκίδα τους.

Στο 1,1 δισ. ευρώ ο εκσυγχρονισμός των F-1 - Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις Ελλάδας-ΗΠΑ

H ελληνική πλευρά, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταθέσει την πρότασή της σχετικά με τον εκσυγχρονισμό των F-16 και αναμένει την απάντηση της αμερικανικής πλευράς στο πλαίσιο των εν εξελίξει διαπραγματεύσεων για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

"Πυρά" Χατζηδάκη στην κυβέρνηση για το ΕΣΠΑ: Η απορροφητικότητα δεν είναι αυτή που παρουσιάζουν

Η απορροφητικότητα στο ΕΣΠΑ δεν είναι αυτή που εμφανίζει η κυβέρνηση, τονίζει σε συνέντευξή του στο Euractiv ο Κωστής Χατζηδάκης.

Βίντεο: Κινηματογραφική καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών στα στενά του Γιβραλτάρ

Ένα εντυπωσιακό βίντεο καταδίωξης εμπόρων ναρκωτικών που επέβαιναν σε ταχύπλοο με φορτίο 1.300 κιλά κάνναβης, κατέγραψε το πλήρωμα ενός ελικοπτέρου της ισπανικής ακτοφυλακής.


Συναγερμός στη Γερμανία: Η κυβερνοεπίθεση εξακολουθεί να βρίσκεται «σε εξέλιξη»

Έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής ελέγχου των μυστικών υπηρεσιών στην Μπούντεσταγκ - Η επίθεση είναι πρωτοφανής και γίνεται με «προηγμένα μέσα»  ανακοίνωσε η Γερμανική κυβέρνηση - Μια ρωσική οργάνωση κυβερνοπειρατών, γνωστή ως Snake, πιστεύεται ότι κρύβεται πίσω από την επίθεση


Ρέθυμνο: Ξεψύχησε νεαρός Γερμανός που είχε χτυπηθεί άγρια

Είχε εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις του και με βαριά τραύματα σε ορεινή περιοχή - Χειρουργήθηκε για την εσωτερική αιμορραγία - Δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις του


H κόρη του Κούβελη έκραζε Καμμένο... (εικόνες)

Την αντίδραση της κόρης του Φώτη Κουβέλη προκάλεσαν τα αιχμηρά και επικριτικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για την υπουργοποίηση του πατέρα της και οι αντιδράσεις από την αντιπολίτευση.

ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ! 200 θέσεις στο υπουργείο πολιτισμού με απολυτήριο Λυκείου και 850 ευρώ πρώτο μισθό!

Θέμα ημερών είναι -σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού- η έκδοση της προκήρυξης για την πρόσληψη 200 μονίμων υπαλλήλων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.


Η Novartis Ελλάς πήρε την άδεια να διαβιβάσει προσωπικά δεδομένα στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με την Αρχή τα στοιχεία δίνονται στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται στις ΗΠΑ για «Την καταπολέμηση των πρακτικών διαφθοράς στην αλλοδαπή» καθώς και την πιθανή «διάπραξη ομοσπονδιακών αδικημάτων με βάση την κείμενη νομοθεσία»

Η Αρμενία ακύρωσε τη συμφωνία ειρήνης με την Τουρκία

Καταιγιστικές εξελίξεις προκαλεί η κίνηση της Αρμενίας να ακυρώσει τη συμφωνία ειρήνης που είχε υπογράψει με την Τουρκία το 2009 – «Η Άγκυρα δεν έκανε τίποτα για να εφαρμόσει τα πρωτόκολλα» δήλωσε ο πρόεδρος της Αρμενίας


Φωτογραφική προκήρυξη για τις θέσεις γενικών διευθυντών στο υπουργείο Υποδομών καταγγέλλει ο Μαυρωτάς

Στο θέμα της προκήρυξης για τις θέσεις γενικών διευθυντών στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αναφέρεται ο γραμματέας Κοινοβουλευτικού Έργου και βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς.


Ξύλο έφαγε η Πόλα Ρούπα στις φυλακές Κορυδαλλού -Τι αναφέρει σε επιστολή της

Την Τετάρτη έγινε «απρόκλητη επίθεση σε συγκρατούμενή μας στο ισόγειο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού από ομάδα κρατουμένων – μελών της επιτροπής αγώνα» καταγγέλλει η Πόλα Ρούπα με ανάρτηση της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.


Πάτρα: Επίθεση αντιεξουσιαστών με μολότοφ έξω από το Πανεπιστήμιο-ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση με μολότοφ πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, ενώ σε εξέλιξη βρισκόταν πορεία.

Ομάδα περίπου 40 ατόμων με κράνη και μολότοφ βγήκε από το Παράρτημα του Πανεπιστημίου και έκανε επίθεση με μολότοφ, ενώ έβαλε φωτιές σε κάδους και λάστιχα.


Εξώδικο Φρουζή προς την Novartis Hellas -Τι ζητά να καταθέσουν στην Εισαγγελέα Διαφθοράς [pdf]

Εξώδικο κατά της Novartis Hellas έστειλε ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρείας, Κωνσαντίνος Φρουζής.

Στο εν λόγω εξώδικο, ο Κ. Φρουζής, καλεί την εταιρεία να προσέλθει ενώπιον της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και να δηλώσει ότι ο ίδιος δεν είχε καμία πρόσβαση σε οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή της μητρικής της καθώς και να δώσει τις κινήσεις των λογαριασμών, προκειμένου να φανεί ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρείας δεν διακίνησε χρήματα με τα οποία δωροδόκησε πρόσωπα, όπως κατηγορείται.

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα αφήσουμε τον Καρανίκα να μετατρέψει την Ελλάδα σε απέραντο μπάφο

Σε σκληρή κόντρα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται η συζήτηση του νομοσχεδίου για την παραγωγή της φαρμακευτικής κάνναβης.


Η ΟΝΝΕΔ σχολιάζει τον ΑΝΘΡΩΜΠΙΖΜΟ ΣΥΡΙΖΑ για τους ασθενείς με αυτισμό που τους δένουν στα κρεβάτια τους

Ανακοίνωση για την αποκάλυψη με τις εικόνες σοκ από το Θεραπευτήριο Σκαραμαγκά, όπου άτομα με αυτισμό και χρόνιες παθήσεις είναιδεμένα με ιμάντες στα κρεβάτια τους, εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ.

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο σκουλαρικάς εγκρίνει την επιλογή Τσίπρα


Τι άλλο θα ζήσουμε με αυτούς... Ο βασικός συνεργάτης της νέας Υφυπουργού Μ. Τζούφη έκανε δηλώσεις για το πόσο καλή περίπτωση είναι για το Υπουργείο:

Όταν το ρουσφέτι Πολάκη που ΧΥΝΕΙ με τη ΣΟΥΛΤΑΝΑ άλλαζε λάδια σε μοτοσικλέτες



Ποιος είναι ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος - Ένθερμος υποστηρικτής του Τσίπρα, του Πολάκη και του... Άρη Βελουχιώτη-Δηλώνει περήφανος για 20 χρόνια "διοικητική προυπηρεσία" στην Ελευθεροτυπία... όπου ήταν κλητήρας

Πρωτομάστορας στο άλλαγμα λαδιών σε «παπιά» και σκούτερ, τη ρύθμιση βαλβίδων, το καθάρισμα καρμπιρατέρ και ό,τι άλλο απαιτεί το σέρβις των δικύκλων, είναι ο νέος αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Σαντορίνης και στενός συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Πρετεντέρης: Ομολογία αποτυχίας

"Αν ο ανασχηματισμός γίνεται για να ανανεώσει το πολιτικό κεφάλαιο μιας κυβέρνησης, μόνο ανισόρροποι μπορεί να περιμένουν κατι τέτοιο από το χθεσινό καλαμπούρι. Μάλλον ομολογια αποτυχίας μοιάζει"

Μεγαλώνει η κόντρα Εκκλησίας - Γαβρόγλου για τα Νέα Θρησκευτικά

Χριστιανικά σωματεία κατεβαίνουν σε συλλαλητήριο αντιρώντας στον «πολυθρησκειακό προσανατολισμό» των Νέων Θρησκευτικών - Παρών και ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ειρηναίος


Εισαγγελία Φρανκφούρτης: Μίζες 370.000 ευρώ σε βαλίτσες προς κρατικούς αξιωματούχους για έργα της Αττικό Μετρό


[Νέα λάσπη από την Τουλουπάκη αφού διαρρέει για μίζες προς κόμματα χωρίς να προσδιορίζει ποσό σε αντίθεση με την μίζα που πήραν κρατικοί αξιωματούχοι και περιγράφεται επακριβώς]

Μίζες που αγγίζουν συνολικά το ποσό των 370.000 ευρώ, φέρονται να δόθηκαν την περίοδο 2003-2007 για έργα της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.

Εκδήλωση ΟΝΝΕΔ: Επιχειρηματικότητα & Δημογραφικό Πρόβλημα. Συνδέονται; Και πως; (Photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ «Επιχειρηματικότητα & Δημογραφικό Πρόβλημα. Συνδένται; Και πώς;» την οποία διοργάνωσε η Γραμματεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Σταματήστε το bullying στον Κουβέλη! Μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε bullying στους ΝΔίτες

«Μπορώ να κατανοήσω τα σχόλια της αντιπολίτευσης για τον ανασχηματισμό. Δεν κατανοώ όμως το bulling στο πρόσωπο του κ. Κουβέλη από το σύνολο της αντιπολίτευσης. Ισως βέβαια να γίνονται γιατί ενοχλεί πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Βαγιωνάκη


"Αδειάζει" την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ο Τόσκας

Έκρηξη Τόσκα κατά αστυνομικών για το μπαράζ επιδρομών από κουκουλοφόρους υπέρ του προφυλακισμένου που χτύπησε με τρομοδέμα τον Παπαδήμο.

Γ. Σαββίδης: «20 λεπτά κλειδωμένος στα αποδυτήρια και πέτυχες μόνο αυτό;»-Με φωτο του Κούδα που προσπάθησαν επίσης να ΚΛΕΨΟΥΝ απαντά ο Καρπαππάς

Με μια φωτογραφία του Όσκαρ Γκαρσία από τα αποδυτήρια, ο Γιώργος Σαββίδης έκανε το δικό του "αιχμηρό" σχόλιο.

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα - ΒΙΝΤΕΟ

Με 10-7 οι Μαχητές κέρδισαν την ασυλία και δεν βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να χάσουν έναν ακόμη παίκτη από την ομάδα τους. Άλλωστε έχασαν και τη Ζωή Ανδρονικίδου, η οποία αποχώρησε από το Survivor όπως ανακοίνωσε στο Συμβούλιο ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο χάρτης της εγκληματικότητας στην Ελλάδα (infographic)

Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας καταγράφονται τα περισσότερα κρούσµατα κλοπών, ληστειών, διαρρήξεων και εκβιασµών

Μπορεί σε όλη την Ελλάδα οι καταγραφές των σοβαρών εγκληµάτων να σηµειώνουν ύφεση, ωστόσο οι διαρρήξεις και οι ληστείες εµφανίζουν άνοδο, γεγονός που δείχνει ότι τα κρυµµένα πολύτιµα αντικείµενα ή τα χρήµατα που φυλάσσονται µέσα σε σπίτια έγιναν δελεαστικοί στόχοι. Οπως, µάλιστα, έγραψε και το πρακτορείο Bloomberg πριν από λίγα χρόνια, στη χώρα µας τα µεγάλα ποσοστά κλοπών, ληστειών και διαρρήξεων παρουσιάζουν επικίνδυνα αυξητική τάση την περίοδο της κρίσης. Οι ληστές φαίνεται να επιλέγουν πλέον τους εύκολους στόχους, αποφεύγοντας τις τράπεζες και τα σούπερ µάρκετ και βάζοντας στο στόχαστρό τους τα σπίτια ανυποψίαστων πολιτών. Τα κρούσµατα αυξάνονται καθηµερινά.

Μέχρι κι η Ρεπούση κράζει τον Κουβέλη

«Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, όσο μπορείς μην την εξευτελίζεις»

Με ένα ιδιαίτερο αιχμηρό κείμενο, εμπνευσμένο από τον Κωνσταντίνο Καβάφη, σχολίασε στο Facebook η Μαρία Ραπούση την τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμυνας.

Ο Κουβέλης από «τρομοκράτης» έγινε «προσωπικότητα της πολιτικής ζωής» για τον Καμμένο

Παράδοση-παραλαβή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πέρα από κάθε λογική

Το θέατρο του παραλόγου εκτυλίχθηκε το μεσημέρι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατά τη διάρκεια της τελετής παραλαβής του χαρτοφυλακίου του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας από τον Φώτη Κουβέλη.

Κυριάκος: Έβαλαν τον Γκαρθία να δαγκώσει τα χείλη του - ΦΩΤΟ

Με ανάρτηση του στα social media, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος κατηγορεί τον Όσκαρ Γκαρθία και τους ερυθρόλευκους και δίνει ραντεβού μαζί τους για την εκδίκαση της Παρασκευής στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό της Σούπερ Λίγκας.

Αγωγή €260.000 στον Θύμιο Λυμπερόπουλο από την Beat

Στα δικαστήρια οδηγείται η κόντρα του Θύμιου Λυμπερόπουλου με την Beat, καθώς η εταιρεία εύρεσης ταξί, σε συνέχεια εξώδικης διαμαρτυρίας κατά του προέδρου της ομοσπονδίας ταξί, προχώρησε στην κατάθεση αγωγής, ζητώντας αποζημίωση ύψους 260.000 ευρώ.


Ο Λοβέρδος καταγγέλλει διώξεις φρονημάτων στις Ένοπλες Δυνάμεις

Αξιωματικός του ΠΝ σχολίασε στο Faceboook τις πωλήσεις όπλων στη Σαουδική Αραβία και μέσα σε μία εργάσιμη αποσπάστηκε έπειτα από ΕΔΕ


ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛ.!!!! ΒΙΝΤΕΟ-Με "σπασμένη" φωνή ολοκλήρωσε την ομιλία του ο βουλευτής Βαγιωνάς - Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝΑ

Τι να σχολιάσεις ρε γμτ! Τη νοοτροπία κάποιων να φύγουν ΞΑΠΛΩΤΟΙ απ΄τη Βουλή; 

Ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς, ενώ μιλούσε στο βήμα της Βουλής άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και αυτό έγινε εμφανές από την ροή του λόγου του και τη φωνή του που "έσπαγε".

Η Νικολέττα Καρρά μπαίνει στο «Survivor» και το Instagram αναστενάζει με τις φωτογραφίες της (Photos)

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι άνδρες τηλεθεατές την είσοδο της Νικολέττας Καρρά στο Survivor, η οποία με το εκρηκτικό της sex appeal και την αψεγάδιαστη σιλουέτα της αναμένεται να… πυρπολήσει τον Άγιο Δομίνικο.

ΣΟΚ! ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ! Αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για τα επεισόδια με ΑΕΚ

Γελάει το σύμπαν ρε! Εν τω μεταξύ αύριο θα είναι όλοι υγιείες αλλά πρέπει να τους κάνει κι ο ΠΑΟΚ το ίδιο

Δεν εκδικάστηκε τελικά η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για την αφαίρεση των 3 τριών βαθμών και των δύο αγώνων κεκλεισμένων που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια που έγιναν μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.


Η Fraport «θωρακίζει» 14 περιφερειακά αεροδρόμια -Ανιχνευτές εκρηκτικών, στολές προστασίας, φιάλες οξυγόνου

Σε αγορά 10 νέων πυροσβεστικών οχημάτων, συνολικής αξίας 4 εκατ. ευρώ, ειδικά για την πυρόσβεση και διάσωση αεροσκαφών προχώρησε η Fraport Greece.


ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΙ ΑΥΤΗ! «Ξύδι» απαντά η κόρη του Κουβέλη στους επικριτές του πατέρα της

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook σχολίασε η Μαρία Κουβέλη, όσους ασκούν κριτική και ειρωνεύονται την υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι ένοπλες επαναστατικές δυνάμεις ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση με χειροβομβίδα στο ΑΤ Καισαριανής

Οι Ενοπλες Επαναστατικές Δυνάμεις ανέλαβαν την ευθύνη για επίθεση με χειροβομβίδα στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής τα ξημερώματα της Δευτέρας.


ΚΡΙΜΑ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΑΣΑ! Κουβέντα η Αντωνοπούλου για το επίδομα ενοικίου, ενώ ο άλλος λέει ότι δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του-ΒΙΝΤΕΟ

"Η αποχώρηση μου δεν σημαίνει ότι δεν είμαι στη διάθεση του Νάσου πρωτίστως, της κ. υπουργού και προτίθεμαι να συμβάλλω όσο μπορώ από τη θέση που τώρα θα βρίσκομαι πλέον σαν απλός πολίτης στο να μπορέσουμε να συνεχίσουμε, διότι αυτή είναι μια μάχη που πρέπει να την κερδίσει η πρώτη φορά - αριστερά, πρέπει να την κερδίσει η κυβέρνηση μας", δήλωσε η Ράνια Αντωνοπούλου κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας.

Δεν τα βγάζει πέρα με εφτά χιλιάρικα τον μήνα

Του Σάκη Μουμτζή

Μια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε, έχοντας άγνοια κινδύνου, πως με εισόδημα 7.000 το μήνα, μετά δυσκολίας ζει.

Είχε προηγηθεί το χιλιάρικο της ξεφτίλας, που προκάλεσε τις παραιτήσεις δύο υπουργών.

Όλη αυτή η ιστορία έκανε τόση ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ, όση όλα τα προηγούμενα σκανδαλάκια του, που πέρασαν σχετικά ανώδυνα γι΄αυτόν και τα στελέχη του.

Δηλώσεις ΣΟΚ από τον Βαξεβάνη: Έβαλε τις πο@τάνες στην κυβέρνηση ο Τσίπρας


Δηλώσεις σοκ όσον αφορά την υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη έχει κάνει ο "έγκριτος" δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης. Σε ανυποπτο χρόνο ο γνωστός "ερευνητής" είχε παρομοιάσει τον Κυβέλη με πο@τάνα που καλείται να εξηγήσει τη σημασία της παρθενίας!!

Δείτε τι έγραφε τον Οκτώβριο του 2013 όταν ο Κουβέλης τους βρωμούσε:


ΚΛΑΜΑ! Ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ ήρθε στην Ελλάδα και έχασε τη βαλίτσα του στο Ελ.Βενιζέλος

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έφτασαν λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι ο Ελληνικής καταγωγής πρώην στενός συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ Τζωρτζ Τζιτζίκος και ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου Κόρεϊ Λεβαντόφσκι.


Καρφιά από στελέχη της ΔΗΜΑΡ για τον «υπουργό Κουβέλη»- Θ.Μαργαρίτης: «Το κιβώτιο είναι... άδειο»

Πολύ σκληρά είναι τα σχόλια των πρώην στελεχών της ΔΗΜΑΡ για την υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη. Ο ένας μετά τον άλλο οι πρώην συνεργάτες του στάζουν χολή για την απόφασή του να μπει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.


Την Κυριακή ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ ότι κλείνουν οι μπάρες στο μετρό Σύνταγμα -Εως 15 Μαρτίου σε όλους τους σταθμούς

Στην τελική ευθεία εισήλθε η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, αφού εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Μαρτίου κλείνουν σταδιακά οι πύλες σε σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού.


Στην Ερμού ο Μητσοτάκης -Συνομίλησε με καταστηματάρχες για τους βανδαλισμούς [εικόνες]

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη 1 Μαρτίου, τον εμπορικό δρόμο της Ερμού στο κέντρο της Αθήνας.

Τη γραβάτα με τα πέη φόρεσε πρώτη μέρα στο ΥΠΕΘΑ ο Φώτης Κουβέλης


Από τις πρώτες πρωινές ώρες ο νέος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας βρίσκεται έξω από την πόρτα του Πενταγώνου, περιμένοντας υπομονετικά την άφιξη του υπουργού Πάνου Καμμένου, προκειμένου να του υποβάλει τα σέβη του.

Μάλιστα, ενδεικτικό της συναινετικής διάθεσης και της προσαρμοστικότητας που δείχνει πάντοτε ο ηγέτης της αριστεράς της ευθύνης, είναι το γεγονός ότι φόρεσε την αγαπημένη γραβάτα του ΥΠΕΘΑ με τα πέη. Μια γραβάτα που ο γιος του τελευταίου την έκανε γνωστή στο πανελλήνιο, όταν την ανέβασε στο twitter.

Σύμφωνα με έγκυρους πολιτικούς αναλυτές, η απόφαση του Φώτη Κουβέλη να φορέσει τη συγκεκριμένη γραβάτα και να μη ντυθεί καταδρομέας ή ΟΥΚάς είναι μια συμβολική κίνηση που δείχνει ότι δεν έχει σκοπό να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία που Πάνου Καμμένου, αλλά αντίθετα σκοπεύει να θέσει τον εαυτό του στις υπηρεσίες του νέου του αφεντικού, στηρίζοντας τις αναρτήσεις του στο twitter και – γιατί όχι; - αναλαμβάνοντας πλέον εκείνος την ευθύνη αντί για τον γιό του υπουργού.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)