27 Φεβρουαρίου 2018

BINTEO-ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: “Με πήγε κι εμένα δωρεάν ταξίδι η NOVARTIS”


Ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καίσας, που ψήφισε μαζί με τους άλλους δυο συναδέρφους του Νατάσσα Γκαρά και Δημήτρη Ρίζο υπέρ της εξεταστικής για τους δυο πρώην Πρωθυπουργούς και τους 8 υπουργούς, παραδέχθηκε ότι συμμετείχε και ο ίδιος ως γιατρός σε εκπαιδευτικά ταξίδια που διοργάνωσε η NOVARTIS.

Ανασχηματισμός πανικού κι απελπισίας από τον Τσίπρα – Εγκλωβισμένος απ' τους καταληψίες υπουργούς

Σε ανασχηματισμό απελπισίας σύρεται ο Αλέξης Τσίπρας μετά την απομάκρυνση από την κυβέρνηση των Παπαδημητρίου και Αντωνοπούλου τους οποίους στην Κουμουνδούρου αποκαλούσαν Αμερικανούς.


ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΕΜΕ! Φάμελλος: Πήρα και εγώ το επίδομα ενοικίου


Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής δικαιούται βάσει νόμο του επίδομα, καθώς το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη έχει αποκτηθεί με δανεισμό


Τσίπρας από Τρίπολη: Το νόμιμο δεν είναι και ηθικό -Τι είπε για την παραίτηση Αντωνοπούλου-Παπαδημητρίου

Με εκτενή αναφορά στην... αρετή, ξεκίνησε την ομιλία του στην Τρίπολη ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ολοκλήρωση του περιφερειακού συνεδρίου παραγωγικής ανασυγκρότησης και στον απόηχο της αποπομπής της Ράνιας Αντωνοπούλου.


ΜΑΤ και χημικά στην Τρίπολη πριν από την ομιλία Τσίπρα (Videos&Photos)

Ένταση επικρατεί έξω από το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, όπου θα μιλήσει σε λίγη ώρα ο Αλέξης Τσίπρας.

Πολίτες από διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου έχουν συγκεντρωθεί και φωνάζουν συνθήματα, ενώ κρατούν και πανό.


ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Κολάρο για 7 μέρες "έγραψε" στον Όσκαρ Γκαρθία το «Διαβαλκανικό»... για να δούμε θα το φοράει το ΣΚ - ΦΩΤΟ

Η διάγνωση από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο «Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης» ο Όσκαρ Γκαρθία το βράδυ της Κυριακής έγινε γνωστή πριν από λίγο.

Στο LSE για τα Fake News μιλάει σήμερα ο Νίκος Παππάς. Του προτείνουμε 10 βίντεο


Θα μπορούσε η συγκεκριμένη είδηση να είναι "fake news" αλλά είναι πραγματική.

Ο Νίκος Παππάς μιλάει σήμερα σε ημερίδα που διοργανώνει το Ελληνικό Παρατηρητήριο με θέμα «Fake News, Προπαγάνδα και Νέα Μέσα στην Ελλάδα»

Μύλος με τις δηλώσεις Ζάεφ στο Reuters: Διαψεύδει ότι μίλησε για αλλαγή Συντάγματος και ότι πρότεινε 4 ονόματα

Σύγχυση προκλήθηκε με τις δηλώσεις που έκανε ο Ζόραν Ζάεφ στο Reuters, καθώς το ειδησεογραφικό πρακτορείο μετέδωσε ότι ο Σκοπιανός πρωθυπουργός μίλησε για αλλαγή συντάγματος, αλλά η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ το διεύψεσε.


ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ! Οδηγός "επιβίωσης" για δανειολήπτες που το δάνειό τους περνά σε fund - Τι πρέπει να ξέρετε

Oδηγό επιβίωσης για τα δικαιώματα των δανειοληπτών αλλά και των εγγυητών των οποίων τα δάνεια μεταβιβάζονται σε fund εξέδωσε η Ένωση Εργαζόμενων Καταναλωτών.

ΕΤΣΙ!!! «Οχι» από ΝΔ στο ν/σ για την κάνναβη -Μητσοτάκης: Είναι προκάλυμμα για γενική αποποινικοποίηση

Μόνο ο αστείος Οικονόμου τάχθηκε υπερ...

«Οχι» στο νομοσχέδιο για τη χρήση φαρμακευτικής κάνναβης θα πει η ΝΔ.

Αυτό αποφασίστηκε σε ευρεία σύσκεψη που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στη Βουλή παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, των βουλευτών που συμμετέχουν στις επιτροπές κοινωνικών υποθέσεων και παραγωγής και εμπορίου και με τη συμμετοχή του Τάκη Θεοδωρικάκου.


Κατάληψη εφοπλιστή έξω από το γραφείο Κουρουμπλή

Καταγγέλλει τον υπουργό ότι δεν υπογράφει εγκεκριμένα από το ΣΑΣ δρομολόγια με αποτέλεσμα να οδηγείται σε οικονομική καταστροφή

«Κατάληψη» άρχισε σήμερα το απόγευμα ο εκ των ιδιοκτητών της Golden Star Ferries Γιώργος Στεφάνου, έξω από το γραφείο του υπουργού Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλή, στον πέμπτο όροφο του υπουργείου.


Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ! Με απόφαση Χουλιαράκη πληρώνουν 3,5 εκ. € για τις υπηρεσίες της Rothschild

Κάθε φορά που θα εκδίδεται κρατικό ομόλογο ωρίμανσης 24 μηνών κατ' ελάχιστο η Rothschild θα παίρνει 1,5 εκατ. ευρώ επιπλέον

Η επιστροφή της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές μετά την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος είναι εκ των προτεραιοτήτων του οικονομικού επιτελείου, που ήδη ετοιμάζει το έδαφος.

Γελάει ο Σταμάτης με τον Κοντονή που το πρωί κάνει τη μαθήτρια και το βράδυ την π@ρνη

«Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ σήμερα το πρωί στον real fm έλεγε "Η ΝΔ θα μπορούσε να ζητήσει προανακριτική για τον ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ,αλλά δεν το τόλμησε..."

Ποιος υπουργός είχε αρνηθεί μισθό και προνόμια


Η… χαοτική διαφορά με τους υπουργούς της κυβέρνησης

Την ώρα που οι αποκαλύψεις για τα κυβερνητικά στελέχη που σπαταλούν δημόσιο χρήμα ακόμα και για το ενοίκιο του σπιτιού τους, διαδέχονται η μία την άλλη, φωτεινές εξαιρέσεις επιμένουν να στέλνουν μήνυμα ότι συνεχίζει να υπάρχει αξιοπρέπεια στο πολιτικό μας σύστημα.


Αυτοί είναι οι νικητές της φορολοταρίας

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η φορολοταρία αποδείξεων για το 2018 από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Μητσοτάκης: Το Μαξίμου προσπάθησε να διαστρεβλώσει τις δηλώσεις Πάιατ

«Αναγκάστηκαν να τα πάρουν όλα πίσω» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ

Για «διαστρέβλωση» των δηλώσεων του Αμερικάνου πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ, κατηγόρησε το Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Γιατί η Σαπφώ Νοταρά απέρριψε την πρόταση γάμου του Γιάννη Τσαρούχη - Ήταν περιζήτητη νύφη, αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ

Στα νιάτα της η Νοταρά ήταν ένα πλάσμα με χάρη και σπουδές κλασικού χορού. Όπως λένε συνάδελφοί της που τη γνώρισαν τότε, κάτω από τα φαρδιά ρούχα που συνήθιζε να φοράει, έκρυβε ένα καλλίγραμμο σώμα.


ΣτΕ: Ο Τούρκος αξιωματικός κατέθετε επί δύο ώρες στην επιτροπή αναστολών

Ενώπιον του Τμήματος Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας έδωσε σήμερα το μεσημέρι επί 2 ώρες εξηγήσεις και απαντούσε σε ερωτήσεις των συμβουλών Επικρατείας, ο ένας  εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, Suleyman Ozkaynakcim. Στο συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου έχει χορηγηθεί μεν άσυλο, αλλά μετά από αίτηση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, η πρόεδρος Εφετών του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών Ευγενία Μυλωνοπούλου, «πάγωσε» την απόφαση χορήγησης και στη συνέχεια παραιτήθηκε από την υπόθεση.
         

Η Φωτίου δίνει μάχη για τη θέση της Αντωνοπούλου

Θέλει τις αρμοδιότητές της και το δείχνει με κάθε ευκαιρία

Μάχη για την... υπουργική καρέκλα της Ράνιας Αντωνοπούλου δίνουν τις τελευταίες ώρες γραμματείς, υπουργοί και κυβερνητικά στελέχη. Φαίνεται ότι οι υποψήφιοι που διαγκωνίζονται για να αναλάβουν το υπουργικό θώκο της «αμερικάνας» -έτσι την αποκαλούν οι αντίπαλοι της στο κυβερνητικό στρατόπεδο- δεν είναι λίγοι.


Σπίρτζης: Συμβάσεις μαθητείας και όχι προσλήψεις στον ΟΣΕ-Χατζηδάκης: Είσαι γελοίος

Ο Κωστής Χατζηδάκης κατηγόρησε τον Χρήστο Σπίρτζη ότι ψεύδεται και ότι προέβαλε δικαιολογία για κλάματα, σχετικά με τις προσλήψεις στην ΕΕΣΤΥ που κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.


Πρετεντέρης: Καταφύγιο απατεώνων

"Στην πολιτική η ηθική είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων. Και των υποκριτών..." γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Ν.Δ.: Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου εξαπατά κατ’ εξακολούθηση τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

“Τη σκυτάλη του πολιτικού εμπαιγμού των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων παρέλαβε από τον κ. Καμμένο, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Βίτσας”, τονίζουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας και Αναστάσιος Δημοσχάκης.


Σακίρα: Πλήρωσε στην εφορία 20 εκατομμύρια ευρώ για να αποφύγει τη δίωξη

Πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ κατέβαλε η σούπερ σταρ της ποπ, Σακίρα, στις ισπανικές φοροεισπρακτικές αρχές,στο πλαίσιο της διαμάχης της με το υπουργείο Οικονομικών, που της προσάπτει ότι δεν δήλωσε τα εισοδήματά της για την περίοδο μεταξύ 2011 και 2014, γράφει σήμερα η εφημερίδα El Periodico.


Αλλάζει χέρια μετάλλιο της ΝΤΟΠΕ Δεβετζή από το Παγκόσμιο κλειστού -Θα απονεμηθεί σε Σλοβένα

Με δέκα χρόνια καθυστέρηση, η Μαρίγια Σέστακ θα ανέβει στο βάθρο και θα πάρει το αργυρό μετάλλιο του τριπλούν για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του 2008. Ενα μετάλλιο που είχε κατακτήσει η Πηγή Δεβετζή.


Βερολίνο: Επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στην τουρκική πρεσβεία

Οι αρχές ανέφεραν ότι οι δράστες πέταξαν ακούλες με μπογιά στα χρώματα κόκκινο, πράσινο και κίτρινο πιθανότατα μία αναφορά στην κουρδική σημαία

Επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στην τουρκική πρεσβεία στο Βερολίνο σημειώθηκε τα ξημερώματα, όπως ανέφεραν μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο.


ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΚΙ ΑΣ ΤΗ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ! Κατερίνα Μάρκου: Προσχωρώ στη ΝΔ του Κυριάκου-Η ανακοίνωση της ΝΔ


[Η ΝΔ δεν χρειάζεται αμοραλιστές που από ΠΑΣΟΚ ή ΔΗΜΑΡ καταλήγουν στην κεντροδεξιά, χωρίς να πιστεύουν σε τίποτα, μόνο και μόνο για να κρτήσουν τις καρέκλες. Εξάλλου η ανανέωση που ευαγγελίζεται ο Κυριάκος, δεν μπορεί να προέλθει από κυνηγούς καρέκλας όπως Φωτήλας, Μάρκου κ.ά. που τους παίρνει μόνο και μόνο για να μην πάνε στο ΠΑΣΟΚ ξερωγω για να 'χουμε να λέμε... Υπάρχουν στελέχη ικανότατα που πιστεύουν και έχουν κάνει αγώνες για τη ΝΔ (λίγο μεγαλύτερους από το ψήφισα έναν προυπολογισμό και έριξα μια ψήφο στο Δήμα) και είναι μέγιστη αδικία να τους καθίζει μπροστά τους ο Κυριάκος τη Μάρκου ή τον Φωτήλα ή και τον Οικονόμου που μάζεψε ο Σαμαράς, οι οποίοι δεν ειδαν προοπτική στο ΠΑΣΟΚ και ήρθαν ΝΔ. Ελπίζω οι ψηφοφόροι της ΝΔ να φερθούν σοβαρά και να τους μαυρίσουν όπως έκαναν και με τη Γκερέκου]

Στην Νέα Δημοκρατία προσχώρησε και επίσημα η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου.

Ενα 24ωρο μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στη Βουλή, η βουλευτής ακοίνωσε ότι ενώνει τις δυνάμεις της με την ΝΔ.


Πρόταση Μητσοτάκη για βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα τριών πυλώνων

Παρά τις μεταρρυθμίσεις και τις περικοπές το σημερινό σύστημα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα βασικά του προβλήματα - Η πρόταση αντλεί εμπειρία από τις Σκανδιναβικές χώρες


Και ξαφνικά, σε κύκλο φθοράς ο Τσίπρας-Κρίση σε 5 μέτωπα-Δεν του βγαίνει καμία κίνηση

Εγκλωβισμένος σ’ ένα αδιέξοδο που εν πολλοίς ο ίδιος «έχτισε», βρίσκεται ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας.

Με πέντε, τουλάχιστον, ανοικτά μέτωπα, η ταυτόχρονη διαχείριση των οποίων αποδεικνύεται εξόχως προβληματική, και χωρίς να μπορεί να σημειώσει την παραμικρή «νίκη» σε κανένα.


ΜΑΛΙΣΤΑ! ΕΤΣΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ 500αρικάκι ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! Αλεξιάδης: Να καταργηθεί το επίδομα στέγης και στους βουλευτές – Το παίρνουν χωρίς παραστατικά

«Εγώ δεν έκανα χρήση της διάταξης γιατί ήμουν κάτοικος Αθηνών, αλλά και θεωρώ ότι δεν έπρεπε να γίνει χρήση αυτής της διάταξης από όσους είχαν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν διαφορετικά αυτό το θέμα», είπε το πρώην εξωκοινοβουλευτικό στέλεχος της κυβέρνησης, Τρύφωνας Αλεξιάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη για την επίμαχη διάταξη επιδότησης στέγης.

Όσκαρ Γκαρθία με κολάρο απ΄το κραβάτι του πόνου αφού γλίτωσε από βέβαιο θάνατο: Όλοι έχασαν απ' τον τραυματισμό μου - ΦΩΤΟ

Για πρώτη φορά από την στιγμή που δέχθηκε το ρολό του χαρτιού ταμειακής στο πρόσωπο, στο γήπεδο της Τούμπας, εξέφρασε την δική του άποψη ο Όσκαρ Γκαρθία. Το έκανε με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter και, όπως τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, χαμένοι από αυτή την ιστορία βγήκαν όλοι. Έγραψε συγκεκριμένα:

ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ! Σε πλειστηριασμό η πρώτη κατοικία καρδιοπαθούς: «Μην μας πετάτε στο δρόμο» εκλιπαρεί η κόρη του


[Βέβαια το αμίληκτο ερώτημα είναι: Κορίτσι μου όταν η επιχείρηση του πατέρα σου "ανθούσε" όπως λες, τι τα κάνατε τα λεφτά; Ο Πάγκαλος σας τα έφαγε ή εσείς;]

Ο κύριος Ανδρέας Κουκιανάκης είναι κάτοχος μιας λαϊκής κατοικίας στο Μενίδι που οι ιθύνοντες υπόσχονταν ότι θα προστάτευαν με νύχια και με δόντια από τους... κακούς τραπεζίτες


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! Ζάεφ: Ιδού οι τέσσερις προτάσεις των Σκοπίων για την ονομασία - Κάποιες «αρέσουν» στην Ελλάδα

Τέσσερις επιλογές για τη διευθέτηση της διένεξης με την Ελλάδα για την ονομασία της έχει προτείνει η ΠΓΔΜ, όπως δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Ζόραν Ζάεφ.


ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΑΠ' ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΧΑΛΙ! ΑΕΚ σε Βασιλειάδη: Αναστολή πρωταθλήματος μπας πάρουμε καμιά ανάσα

Πρόταση-βόμβα της ΑΕΚ στον υφυπουργό Αθλητισμού.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε μετά τα όσα έγιναν και στην Τούμπα, να πάρει θέση και επίσημα να ζητήσει από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη να αναστείλει το πρωτάθλημα, μέχρι να τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις που αφορούν τις ποινές του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, που διεκδικούν τον φετινό τίτλο μαζί με την Ενωση. Ετσι, η Ενωση επίσημα έστειλε επιστολή -παρεμβαίνοντας θεσμικά – στον κ.Βασιλειάδη σχετικά με τα τελευταία γεγονότα ζητώντας την άμεση παρέμβασή του με απαίτηση της «Μην αφήσετε να κριθεί το πρωτάθλημα στα χαρτιά, μην γίνει σε δικαστική αίθουσα η απονομή του τίτλου!»

Το TAURUS εν πλω -Το πλοίο-θηρίο της Cosco έκανε 1.610 μανούβρες για να φύγει από τον Πειραιά [βίντεο]

Απέπλευσε από το Container Terminal και την προβλήτα III του Πειραιά το θηριώδες COSCO SHIPPING TAURUS για το Ρότερνταμ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του Piraeus Container Terminal, το πλοίο-θηρίο για να μπορέσει να φύγει πραγματοποίησε 1.610 κινήσεις.


ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ! Μειώθηκε για πρώτη φορά το προσδόκιμο ζωής των Ελλήνων το 2015

Οι περικοπές που «χτύπησαν» τους Ελληνες τα τελευταία χρόνια έφεραν επιπτώσεις και στη διαβίωση - Ο πληθυσμός της Ελλάδας πεθαίνει νωρίτερα, γερνά γρηγορότερα και μειώνεται σημαντικά!

Το «ξηλωμένο πουλόβερ» του Κικίλια για τις εξελίξεις στην κυβέρνηση- ΦΩΤΟ

Με μία εικόνα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Βασίλης Κικίλιας θέλησε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην κυβέρνηση.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανάρτησε ένα σκίτσο το οποίο απεικονίζει ένα... ξηλωμένο πουλόβερ.

Μετά το Πάσχα θα κριθεί αν θα μειωθεί το αφορολόγητο κατά 3.000 ευρώ από το 2019;

Μετά το αρνί έρχεται η σούβλα, τουτέστιν πρώτα θα κάνουμε Πάσχα και μετά οι δανειστές θα κρίνουν αν το αφορολόγητο θα μειωθεί κατά 3.000 ευρώ από το 2019 ή όχι.


Ο Μάρδας ME TH ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ: Πήρα το επίδομα ενοικίου και θα το επιστρέψω

Απάντηση σχετικά με το επίδομα ενοικίου που είχε λάβει ως εξωκοινοβουλευτικός υπουργός κατά τη θητεία του στο υπουργείο Οικονομικών, έδωσε ο Δημήτρης Μάρδας.

Πρέπει να αλλάξει τακτική ο Κ. Μητσοτάκης;

Του Σάκη Μουμτζή

Τα δημοσκοπικά ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας είναι εδώ και καιρό καθηλωμένα. Η ψαλίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ βαίνει μειούμενη, καθώς αυτός σταδιακά, αλλά σταθερά ανακάμπτει.

Έτσι, αρχίζουν οι προβληματισμοί για την πολιτική τακτική που ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία.


ΦΩΤΟ-Αμείληκτα τα νούμερα τους ξεβρακώνουν

Μια εικόνα, 1000 λέξεις... ΑΕΠ, απασχόληση-ανεργία:
Mέχρι 2011 κάθετη πτώση.

«Μάχη» για τα θερινά ανάκτορα του Φράνκο: Οι κληρονόμοι του προσπαθούν να τα πουλήσουν για 8 εκατ. ευρώ [εικόνες]

Η έπαυλη στη Γαλικία, στην οποία ο Φρανθίσκο Φράνκο περνούσε τα καλοκαίρια του, ψαρεύοντας και κάνοντας σκοποβολή, είναι στο επίκεντρο διαμάχης.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ! Ο υπουργός Φωτάκης έκανε αίτηση για επιδότηση ενοικίου, ενώ έχει σπίτι 260 τ.μ. στο Ψυχικό


Στις δικαιολογίες του ανέφερε ότι έχει σπίτι ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ γιαυτό έκανε αίτηση αλλά τελικά έμεινε στο σπίτι του γιού του!!! Όλα αυτά αφού αρχικά είπε "οι υπηρεσίες του υπουργείου έκαναν την αίτηση"

Πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα για τους υπουργούς που ζήτησαν και έλαβαν επίδομα ενοικίου, μετά την αποκάλυψη για τη Ράνια Αντωνοπούλου, αν και η περιουσιακή τους κατάσταση δεν το δικαιολογεί.

«Documento» Νο2 αποκαλούν στη ΝΔ το «ΕΘΝΟΣ» του Μάρη

«Documento» νούμερο δυο αποκαλούν – σύμφωνα με πληροφορίες, στη ΝΔ την εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να προωθεί την προπαγάνδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ…


Συνοδοί υπουργών σε 5άστερα ξενοδοχεία -Η τροπολογία που «καρφώνει» το Ποτάμι


Λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις για το επίδομα ενοικίου που εισέπραττε όχι μόνο η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, αλλά και ακόμα τρεις εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, το Ποτάμι «καρφώνει» την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και για άλλη προκλητική τροπολογία.

Μιλιέτ: Γερμανικό πλοίο ζήτησε άδεια από την Άγκυρα για έρευνες μεταξύ Κύπρου και Κρήτης

Άδεια από την Τουρκία για να διεξάγει έρευνες στην περιοχή μεταξύ Κρήτης και Κύπρου, ζήτησε γερμανικό ερευνητικό σκάφος, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Μιλιέτ».

ΧΟΧΟΧΟ! Η ΝΔ ζητάει Προανακριτική Novartis για Ξανθό, Πολάκη, Κουρουμπλή


Πρόταση συγκρότησης Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της απιστίας των διατελεσάντων Υπουργών Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξάνθου και του αναπληρωτή του Παύλου Πολάκη κατέθεσε σήμερα η ΝΔ.


«ΒΟΜΒΑ» Βορίδη: Άκυρες οι καταθέσεις των μαρτύρων της Novartis

«Οι προστατευόμενοι μάρτυρες στην υπόθεση της Novartis έχουν καταθέσει χωρίς να είναι αυτόπτες και χωρίς να έχουν προσωπική γνώση. Όσα μεταφέρουν αποτελούν είτε εκτιμήσεις, είτε δηλώσεις άλλων», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, ο οποίος θα είναι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην προανακριτική επιτροπή.

Λιγότερες 1,4 δισ. ευρώ οι καταθέσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων τον Ιανουάριο

Μείωση κατά 1,402 δισ. ευρώ παρουσίασαν τον Ιανουάριο του 2018 οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα, έναντι αύξησης κατά 2,541 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα και ενώ ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής τους διαμορφώθηκε σε 4,9% από 4,7% τον προηγούμενο μήνα.


ΗΧΗΤΙΚΟ-Γεωργιάδης: Δεν χρειάζεται να καθαρίσω το όνομά μου γιατί δεν είναι καθόλου βρώμικο

"Έχει λερωθεί το όνομά μου και δεν το ήξερα; Εγώ δεν έχω τεκμήριο αθωότητας;" δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Επιμένει να τους ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ η ΝΔ: Ο Πάιατ είπε από ΜΟΝΟΣ του στον Μητσοτάκη ότι στις έρευνες του FBI για Novartis δεν εμπλέκεται Έλληνας πολιτικός

Μητσοτάκης-Πάιατ συμφώνησαν να συνταχθεί στα ελληνικά και αγγλικά η εξής δήλωση: «Η έρευνα του FBI επικεντρώνεται σε εγκλήματα που παραβιάζουν τον αμερικανικό νόμο. Δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς» τονίζουν από τη ΝΔ