18 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Ρόμπα γίνανε στην Εξεταστική για την Υγεία-Πρόεδρος εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ κατά Πολάκη: Αλλοίωσαν το πρωτόκολο για να κατηγορήσουν τον Άδωνι

«Φωτιά» πήρε σήμερα η συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για την υγεία.

Δύο φορές στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος της Εξεταστικής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Μπαλωμενάκης απείλησε τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή, που έχει κληθεί ως μάρτυρας, ότι αν συνεχίσει να αναφέρεται στην περίοδο Πολάκη θα διακόψει τη συνεδρίαση και θα τον αποβάλει.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρε Πανάρα με κείνη την ομερτά, που δεν θα πληρώναμε τίποτα για 2 χρόνια τι έγινε;

Ακριβώς σαν σήμερα, πριν τρία χρόνια, ο Καμμένος, μόνο Ουκρανές δεν υπόσχονταν:


Πρετεντέρης: Δεδομένα

"Αν ο πρωθυπουργός πήρε το μάθημα του 2015 θα κάνει την κωλ@τουμπα πριν τον υποχρεώσουν. Ή θα πάει εκλογές πριν την κωλ@τουμπα" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


Η NASA επιβεβαιώνει τον κανόνα των 5’’

Όλοι ξέρουμε τον κανόνα των 5’’, όπου λέει πως εάν ένα φαγητό πέσει κάτω και παραμείνει στο πάτωμα για λιγότερο από 5’’, μπορεί να καταναλωθεί. Το πιο πιθανό είναι να έχεις χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο κανόνα όταν σου έπεσε κάτω το αγαπημένο σου μπισκότο σοκολάτας, αλλά είμαστε σίγουροι πως κατά βάθος ήξερες πως δεν κάνεις το σωστό… Κι όμως οι επιστήμονες της NASA επιβεβαιώνουν τώρα αυτόν τον κανόνα… αλλά βάζουν και μερικές προϋποθέσεις!


Πάνω από 3 δισ. ευρώ τα ληξιπρόθεσμα του Δημοσίου προς ιδιώτες το Νοέμβριο

Στα 3,14 δισεκατομμύρια ευρώ διαμορφώθηκαν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες το Νοέμβριο του 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.


Στον προσωπικό φωτογράφο του Τσίπρα πόζαρε και η Περιστέρα

Παρά το γεγονός ότι δήλωνε στην συνέντευξή της ότι μιλάει σαν απλή πολίτης.

Εφόσον η σύζυγος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα ήθελε να προχωρήσει σε δηµόσια παρέµβαση για να σχολιάσει τις εξελίξεις στην πολιτική ζωή του τόπου ως µια «απλή πολίτης», καλό θα ήταν να τιµήσει τον ισχυρισµό της αυτόν και στις λεπτοµέρειες της συνέντευξης που παραχώρησε στην «Εφηµερίδα των Συντακτών».


Ο Κώστας Καραμανλής στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Θα συμμετάσχει η συντριπτική πλειοψηφία των «γαλάζιων» βουλευτών από τη Μακεδονία

Το παρών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη θα δώσει ο βουλευτής Σερρών, Κώστας Αχ. Καραμανλής.


O Guardian αποθεώνει την ανακάλυψη στην Κέρο -Πριν 4.000 χρόνια κατασκεύασαν αρχαία ελληνική πυραμίδα [εικόνες]

Πριν από τουλάχιστον 4.000 χρόνια, κατασκευαστές σκάλισαν όλη την επιφάνεια του Δασκαλειού, του αρχαίου φυσικού ακρωτηρίου της νήσου Κέρου, που έχει σχήμα πυραμίδας.

Συνάντηση Ιερώνυμου - Τσίπρα στην Αρχιεπισκοπή για το Σκοπιανό

Ολοκληρώθηκε στις 20:45 - Δεν έκανε δηλώσεις ο πρωθυπουργός - Είχε προηγηθεί η ανταλλαγή επιστολών, προ ημερών, για το ίδιο ζήτημα - Σκοπός να αποφευχθούν οι τριβές μεταξύ των δύο πλευρών


Πακιστάν: Εκτέλεσαν μητέρα και κόρη επειδή... εμβολίαζαν παιδιά κατά της πολιομυελίτιδας!

Ένοπλοι στο Πακιστάν πυροβόλησαν και σκότωσαν σήμερα δύο γυναίκες που εμβολίαζαν παιδιά κατά της πολιομυελίτιδας, η πιο πρόσφατη από μια σειρά επιθέσεων εναντίον του προσωπικού που συμμετέχει στην εκστρατεία εμβολιασμού.


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Το πτώμα του Βασίλη Στεφανάκου στο θωρακισμένο αυτοκίνητό του - ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εκτελεστών του πρώην βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκου, τον λεγόμενο και "νονό των νονών", τα ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν.

ΓΕΛΑΝ ΚΙ ΡΕΓΓΕΣ ΜΕ ΤΗ ΧΑΖΗ! Μ. Παπαδοπούλου: Ο ΥΠΕΞ δεν θα επέλεγε όνομα με τον όρο «Μακεδονία»

"Είναι πάγια η θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ότι δεν δεχόμαστε τη χρήση του ονόματος «Μακεδονία» για τα Σκόπια ή παραγώγου του ονόματος. Ο βαθμός αξιοπιστίας μιας χώρας, συναρτάται με τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα εθνικά της συμφέροντα.

ΦΩΤΟ-Μόνο ειλικρινή άτομα με σταθερές απόψεις πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ

Η διγλωσσία κι η κ@λοτούμπα είναι προαπαιτούμενο:

Λίγες μέρες πριν, η Μεγαλοοικονόμου έλεγε οτι...

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! Απολύθηκαν τρεις εργαζόμενοι "Στο Κόκκινο"! Γιατί δεν έκαναν αυτό που λέει η Γιάμαλη;

Οι πρώτες απολύσεις του σταθμού - Δικαιολογήθηκαν στο πλαίσιο του οικονομικού εξορθολογισμού που επιχειρείται στον σταθμό

Σε τρεις απολύσεις εργαζομένων προχώρησε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο 105,5» το μεσημέρι της Πέμπτης.

Συγγενείς και φίλοι του Στεφανάκου επιτέθηκαν «με λύσσα» σε δημοσιογράφους και πολίτες- Παρόντες, αλλά «ανύπαρκτοι» οι αστυνομικοί

Επιθέσεις δέχτηκαν δημοσιογράφοι και πολίτες που βρέθηκαν στο Χαϊδάρι, στο σημείο που δολοφόνησαν τον Βασίλη Στεφανάκο, όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

Τετ-α-τετ στο Κολωνάκι δύο κορυφαία «Φ» του ΣΥΡΙΖΑ

Σε καφέ στην Πλατεία Δεξαμενής, στο Κολωνάκι, «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ...

Σύσσωμη η ΝΔ στην κοπή πίτας του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (pics)

Με την ευχή «το 2018 να είναι η χρονιά της πολιτικής αλλαγής που αποτελεί την απαραίτητη προϋπόθεση για την αναγέννηση της πατρίδας», ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, πραγματοποίησε, χθες, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του γραφείου του, παρουσία χιλιάδων πολιτών που κατέκλυσαν την κεντρική αίθουσα και τους γύρω χώρους του ξενοδοχείου Electra Palace στην Πλάκα.

ΦΑΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ! Ανώτερη πηγή ευρωζώνης: Η Ελλάδα θα μείνει υπό επιτήρηση, μέχρι να εξοφλήσει το 75% των οφειλών της

Η ίδια πηγή των Ευρωπαίων δανειστών τονίζει ότι είναι "απόφαση της κυβέρνησης η προληπτική γραμμή πίστωσης" και απομένουν μόνο λεπτομέρειες για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης - Το ΔΝΤ συμμετέχει πλήρως στις διεργασίες, τονίζει


Εδεσε το γιο της και τον έσερνε πίσω από το μηχανάκι [βίντεο]

Το παιδί της ήταν άτακτο και αποφάσισε να το τιμωρήσει μια μητέρα στη Κίνα. Με ποιον τρόπο;

Έσφιξε τα χέρια του με σχοινί, το έδεσε στην πίσω πλευρά ενός σκούτερ και το έσυρε στο δρόμο στη νοτιοδυτική Κίνα.

Η Φυλλάδα των Συντακτών που κατήγγειλε το "Τρενο της αρπαγής" διαφημίζεται στο μετρό χωρίς να πληρώσει ούτε ευρώ!

Έναν τρόπο διαφήμισης στο μετρό όπου τα κόστη συμψηφίζονται με αναρτήσεις της ΣΤΑ.ΣΥ στην εφημερίδα βρήκε η φιλοκυβερνητική "Εφημερίδα των Συντακτών" σε συνεργασία με τη διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ.

O Τζέραρντ Μπάτλερ είναι μαρτυριάρης - Αποκαλύπτει ποια φιλάει καλύτερα - Άνιστον ή Τζολί;

Η "μάχη" μεταξύ Αντζελίνας Τζολί και Τζένιφερ Άνιστον συνεχίζεται... Το τελευταίο "χτύπημα" ήρθε από τον Τζέραρντ Μπάτλερ, ο οποίος ρωτήθηκε ποια από τις δύο κυρίες φιλάει καλύτερα!

Δήμαρχοι δίνουν εκτάσεις στην «Αττική Οδό» για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Οικοδομικά τετράγωνα και οικόπεδα δίπλα στην Αττική οδό στα «πόδια» του Πανεπιστημίου, ενός πρωτοποριακού εγχειρήματος - Ο υπουργός ανέπτυξε όλες τις πτυχές που αφορούν στο νέο Πανεπιστήμιο


«Είναι σατανικοί μ@λ@κες» ούρλιαζε ο «γαμ@μνημόνιος» Χατζηνικολάου


[Ότι όλοι αυτοί συμφωνούν μαζί του πως η Μέρκελ μας ζηλεύει και μας έβαλε στα μνημόνια δεν του περνάει απ' το μυαλό]

«Ξεσπάθωσε» το πρωί της Πέμπτης ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου κατά εκείνων που ευθύνονται για τον βανδαλισμό του γλυπτού «Phylax», στο Παλαιό Φάληρο.


Μυτιλήνη: Κάγκελα παντού στη Μόρια από τους κατοίκους - Δρακόντεια μέτρα για να αποφύγουν κλοπές

Το γήπεδο, η παιδική χαρά με τα καινούρια όργανα, η εκκλησία του Αγίου Βασιλείου, το σχολειό ακόμα και η κεντρική πλατεία, έχουν μετατραπεί σε... φυλακές - Δείτε το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει το τοπικό μέσο lesvospost.gr

Θεσσαλονίκη: Ο δυνατός αέρας «ξήλωσε» τις «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου

«Λάσκαρε» μία από τις συνολικά 40 ομπρέλες, ενώ ζημιές προκλήθηκαν στο μεταλλικό πλαίσιο που τις στηρίζει

Ζημιές στο γλυπτό «Ομπρέλες» του Γιώργου Ζογγολόπουλου, που βρίσκεται τοποθετημένο στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην πόλη.


Παραιτήθηκε ο διευθυντής του σχολείου μετά τις καταγγελίες γονέων για άσεμνες χειρονομίες στα παιδιά τους

Παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή του δημοτικού σχολείου Νέων Στύρων Ευβοίας ο εκπαιδευτικός, σε βάρος του οποίου υπήρξαν καταγγελίες γονέων στον Realfm 97,8 για άσεμνες χειρονομίες στα παιδιά τους.


Βίντεο: Οι άνεμοι ξεριζώνουν σκεπές σε Γερμανία, Ολλανδία και Βέλγιο - Στους πέντε οι νεκροί

Η αστυνομία στην Ολλανδία ανακοίνωσε πως τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από πτώση δέντρων ή μπάζων - Στο Βέλγιο, μία οδηγός σκοτώθηκε από πτώση δέντρου στο αυτοκίνητό της - Ένας νεκρός είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός της καταιγίδας «Φρειδερίκη»

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και ο δημιουργός του γλυπτού απειλούν: Ας το γκρέμισαν οι ανεγκέφαλοι, θα το ξαναστήσουμε εμείς οι εγκεφαλικοί

Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ! 

Την πρόθεσή του να εκθέσει και πάλι το άγαλμα "Phylax", εφ' όσον αυτό αποκατασταθεί από τον δημιουργό του, Κωστή Γεωργίου, εξέφρασε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη.

Πήρε 16χρονο Πορτογάλο έναντι 15 εκατ. από τη Μπενφίκα η Λειψία!

Η Γερμανική ομάδα οποία δαπάνησε περίπου 15 εκατ. ευρώ, για να πάρει τα δικαιώματα του Ουμάρο Εμπάλο από την Μπενφίκα!


NATOϊκοί λεηλάτησαν την ιστορική Μονή της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο τη δεκαετία του '50

Αποκάλυψη-βόμβα για τη λεηλασία της ιστορικής Μονής της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο τη δεκαετία του '50, έκανε Τούρκος ακαδημαϊκός, ο οποίος την απέδωσε σε Αμερικανούς αξιωματούχους του ΝΑΤΟ!


Κατατέθηκε τροπολογία για τον φόρο διαμονής στα ξενοδοχεία -Tι προβλέπει

Τροπολογία για τον φόρο διαμονής στα ξενοδοχεία κατατέθηκε στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών.

Στην τροπολογία ορίζεται ότι ο φόρος διαμονής βαρύνει, σε κάθε περίπτωση, τον διαμένοντα στο ξενοδοχειακό κατάλυμα, δωμάτιο ή διαμέρισμα, επιβάλλεται μετά τη διαμονή του στο κατάλυμα και πριν την αναχώρησή του από αυτό, με την έκδοση σχετικού παραστατικού.


Με...ούζο και "Ζορμπά" η αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Τόμας Βίζερ - ΒΙΝΤΕΟ

Ελληνικό χρώμα είχε η μικρή γιορτή που στήθηκε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες προς τιμήν του απερχόμενου επικεφαλής του Euro Working Group, Τόμας Βίζερ.

Βέτο Καραμανλή - Σαμαρά για τη στήριξη σε Μπουτάρη

Αρνητικοί στο ενδεχόμενο η ΝΔ να στηρίξει την υποψηφιότητά του για τον δήμο Θεσσαλονίκης.
Η ιστορία είναι λίγων µηνών, αλλά, καθώς η Ν∆ εξακολουθεί να ψάχνεται για να βρει τον εκλεκτό της για τον κεντρικό δήµο της Θεσσαλονίκης, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πρωταγωνιστές είναι ο σηµερινός δήµαρχος Θεσσαλονίκης και τρεις πρόεδροι της Ν∆.

M. Nimetz: Ο διαιτητής είναι «στημένος»

Του Σάκη Μουμτζή

Οι συζητήσεις του καφενέ αρχίζουν και τελειώνουν με τη διαπίστωση πως «τα πάντα είναι στημένα». Κάποιοι έχουν ορίσει με ακρίβεια την πορεία των γεγονότων, που εξελίσσονται με βάση αυτόν τον σχεδιασμό.


Φάτε τους πλούσιους

Κοινωνικός φθόνος και ταξικό μίσος

Σώτη Τριανταφύλλου

Οι πολιτικοί δίνουν το παράδειγμα: με αλλεπάλληλες δηλώσεις κακεντρέχειας και περιφρόνησης για όσους Έλληνες καταφέρνουν να μην πεινάνε (συνδυασμός καλής τύχης και προσωπικών επιλογών) καλλιεργούν το παραδοσιακό «ταξικό μίσος» – όπως το αντιλαμβάνονται. Η μαρξιστική ψευτομόρφωση –ένα σύνθημα από ’δω, ένα τσιτάτο από ’κει, μια πολεμική κραυγή «φάτε τους πλούσιους»– δεν περιορίζεται σε δήθεν πολιτικές εκτιμήσεις· στρέφεται εναντίον οποιουδήποτε ανθρώπου ζει τη ζωή του με αξιοπρέπεια. Το ζήτημα δεν είναι ιδεολογικό· είναι ψυχικό· η αριστερά τρέφει δηλητηριώδη αισθήματα για οποιονδήποτε αποκλίνει από την εικόνα του φτωχού, του καταφρονεμένου και του αγανακτισμένου.


Σε πόσα δευτερόλεπτα μπορείς να βρεις το "8"; - Το νέο τεστ που έχει γίνει viral

Αυτό το τεστ έχει viral στο διαδίκτυο. Όπως βλέπετε η φωτογραφία είναι γεμάτη από "εννιάρια". Υπάρχει, όμως, ένα "8" το οποίο θα πρέπει να βρείτε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ Π{ΟΝΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! Από το κίνημα κατά των διοδίων, μετακλητός στο Μαξίμου

Δεν έχει προηγούμενο ένας από τους τελευταίους διορισμούς στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

Πρόκειται για τον Χρήστο Παναγή, ο οποίος από το κίνημα ενάντια στα διόδια, διορίστηκε ειδικός σύμβουλος στο Οικονομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού!

Τι πιστεύουν Καραμανλής και Σαμαράς για το Σκοπιανό

Πώς διαμορφώνεται η θέση των δύο πρώην πρωθυπουργών για το ζήτημα.

Η θέση των δύο πρώην πρωθυπουργών, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, αποκρυσταλλώθηκε την εβδομάδα αυτή. Αφορμή ήταν οι επισκέψεις των Παμμακεδονικών Ενώσεων, οι οποίες βρίσκονται στην Ελλάδα λόγω του συλλαλητηρίου της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.


Εισβολή του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα

Τα μέλη εισέβαλαν στο συμβολαιογραφείο που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο κτηρίου επί της οδού Καποδιστρίου 18

"Παρέμβαση" σε συμβολαιογραφείο πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας.


Σπυράκη για Σκοπιανό: Tώρα είναι πολύ αργά για ενημέρωση

Επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο ζήτημα της πΓΔΜ εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Η κ. Σπυράκη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι χειρίζεται ένα κρίσιμο εθνικό θέμα με όρους εσωτερικής πολιτικής αντιπαράθεσης.


Βγήκαν από την ΑΣΟΕΕ και τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» σε τράπεζα και υποκατάστημα ΕΛΤΑ

Ομάδα αγνώστων ατόμων που βγήκε από την ΑΣΟΕΕ εισέβαλε πριν από λίγη ώρα σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην οδό Πατησίων, καθώς και σε τράπεζα στην οδό Κότσυκα.


ΤτΕ: Στα 4,4 δισ. ευρώ το ταμειακό έλλειμμα του προϋπολογισμού το 2017

Διευρύνθηκε στα 4,4 δισ. ευρώ το έλλειμμα του Προϋπολογισμού σε ταμειακή βάση το 2017 έναντι 3,5 δισ. ευρώ το 2016.


ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Βρετανία: Έκαναν τσακωτό τον ηγέτη του Ukip με την 25χρονη ΓΚ@ΜΕΝΑ που υποτίθεται ότι... παράτησε

Μπορεί πριν από μερικές μέρες να δήλωσε δημόσια ότι χώρισε με την 25χρονη ερωμένη του εξαιτίας του σάλου που προκλήθηκε από τα ρατσιστικά της σχόλια για την Μέγκαν Μαρκλ, όμως ο ηγέτης του ευρωφοβικού κόμματος Ukip εθεάθη μόλις χθες να γευματίζει μαζί με το νεαρό μοντέλο και μάλιστα να αποχωρούν με το ίδιο αυτοκίνητο.

ΝΔ: Τρία χρόνια κυβερνητικών παρεμβάσεων και επιθέσεων στη Δικαιοσύνη

Την ανοιχτή αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τη Δικαιοσύνη, βάζουν εκ νέου στο «κάδρο» οι αρμόδιοι τομεάρχες της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Κώστας Καραγκούνης, καταλογίζοντας ευθέως στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, συστηματική και οργανωμένη επιχείρηση μετατροπής της Δικαιοσύνης σε «ελεγχόμενο εργαλείο των πολιτικών της επιδιώξεων» δια της μεθόδου των επιθέσεων και των παρεμβάσεων.


Παγκόσμια πρωτιά: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος έσωσε δύο κολυμβητές- BINTEO

Για πρώτη φορά, ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος διέσωσε σήμερα δύο κολυμβητές σε παραλία της Αυστραλίας, μια παγκόσμια πρωτιά για τη γρήγορα αναπτυσσόμενη τεχνολογία, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.


ΠΑΟΚ: Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική

[Ανακοίνωση για το συλλαλητήριο έχει βγάλει και ο Απόλλων Πόντου, ενώ η ΕΠΣΜ Δράμας ανέβαλε τα παιχνίδια της Κυριακής με μια ανακοίνωση που καταφέρεται εναντίον των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ]

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με το συλλαλητήριο της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.


Πρωτοφανές θράσος - Διέρρηξαν το σφραγισμένο σπίτι στο οποίο ο μακελάρης αστυνομικός εκτέλεσε παιδί, γυναίκα και πεθερά

Του Μαρίνου Αλειφέρη

Πρωτοφανές θράσος επέδειξαν οι διαρρήκτες που "χτύπησαν" στο σπίτι όπου ο μακελάρης αστυνομικός, δολοφόνησε εν ψυχρώ την κόρη του, την γυναίκα του και την πεθερά του.

Αρτα: Πέταξαν κόκκινες μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνα]

Προβοκατόρικη ενεργεία χαρακτηρίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ 'Αρτας, την πράξη αγνώστων οι οποίοι πέταξαν κόκκινες μπογιές χθες το βράδυ, στο κτήριο όπου στεγάζονται στα γραφεία του κόμματος.


Σαρώνει τους συνταξιούχους ο νόμος Κατρούγκαλου: Χάνουν έως και τρεις συντάξεις το 2019

Η πλειοψηφία των ασφαλισμένων δεν πρόκειται να πάρει πίσω τα λεφτά που έχει καταβάλει στα ασφαλιστικά ταμεία αφού οι συντάξεις που «χτίζει» ο νόμος Κατρούγκαλου είναι πολύ χαμηλότερες από τις εισφορές που καταβάλλονται.


«Λόλα, να ένα γεύμα»! Νέο σποτ Τσίπρα διαφημίζει τα σχολικά γεύματα [βίντεο]

Τα σχολικά γεύματα στα Δημοτικά σχολεία είναι το θέμα του νέου βίντεο που δημοσίευσε το Μαξίμου για την προβολή του κυβερνητικού έργου.

ΘΕΛΑΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΔΙΑ! Πόσο μειώθηκε το κατά κεφαλήν εισόδημα των Ελλήνων το 2015 σε σχέση με το 2014

Στα 16.294 ευρώ ανήλθε το 2015 το κατά κεφαλήν ΑΕΠ στην Ελλάδα και μειώθηκε κατά 0,7% σε σχέση με το 2014, σύμφωνα με τους περιφερειακούς λογαριασμούς που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ.