15 Μαΐου 2018

Ο Μητσοτάκης παίζει μπάσκετ στην Ιμβρο με μαθητές σχολείου [εικόνες]

Δεν έλειψαν και οι στιγμές χαλάρωσης κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ιμβρο.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος βρίσκεται, από χθες Δευτέρα, σε επίσημη επίσκεψη στην Ίμβρο, επισκέφθηκε, το πρωί, μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Αγ. Θεοδώρων.

Οι μαθητές και μαθήτριες τους υποδέχθηκαν με παιδικά τραγούδια. Και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έπιασε κουβέντα με τα παιδιά. Στο γήπεδο μπάσκετ, βρήκε την ευκαιρία να εκτελέσει μερικά σουτ στο καλάθι με άψογο στιλ, ομολογουμένως.



Αμέσως μετά ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε την ευκαιρία να περπατήσει μαζί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο στους πλακόστρωτους δρόμους του χωριού. Ο κ. Βαρθολομαίος ξενάγησε τον κ. Μητσοτάκη στο σπίτι στο οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε, όπως και σε ένα μικρό μουσείο που έχουν αφιερώσει οι κάτοικοι του χωριού στη ζωή και το έργο του. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ν.Δ. αναχώρησε για την πρωτεύουσα της Ίμβρου (Παναγιά), όπου συναντήθηκε με το Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου Κύριλλο, με τον Έπαρχο κ. Muhittin Gurel και τον Δήμαρχο κ. Unal Cetin.