12 Μαΐου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ! ΠΑΟΚαρα ισοπέδωσε την ψευτοπρωταθλήτρια στο ΟΑΚΑ-Livestream απ΄το Λευκό Πύργο


[Διαιτησία για Όσκαρ απ' τον Ισπανό που ξεφτίλισε τα λαμόγια που μας κλέψανε το Πρωτάθλημα]

-LIVESTREAMING: Το ασπρόμαυρο πάρτι στον Λευκό Πύργο
-Αποθέωση για Ιβάν στο «Ελ. Βενιζέλος»: Τον πέταξαν στον αέρα! 
-Έτσι σήκωσε την κούπα ο ΠΑΟΚ!
-Λουτσέσκου: «Μου λένε πως παίρνω ναρκωτικά όμως θα λέω ότι μας κλέψανε με κάθε ευκαιρία»
-Βιεϊρίνια: «Το πήραμε στο σπίτι αυτών που έκλεψαν το πρωτάθλημα»
-Μαουρίσιο: «Αφιερωμένο το Κύπελλο στον Ιβάν Σαββίδη»
-Πέλκας: «Το θέλαμε περισσότερο και το πήραμε»
-Πρίγιοβιτς: «To μέλλον είναι δικό μας, ευχαριστώ για την υπέροχη χρονιά»
-Το «χτύπημα» του Βαρέλα για την κατάκτηση του Κυπέλλου
-Οι ειρωνίες του Μακ για την ΑΕΚ
-Κωνσταντινίδης: «Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα, πήραμε το Κύπελλο στο σπίτι τους»
-Ξέσπασμα του Βιειρΐνια στον πάγκο!
-"Τρελό" τζόγκινγκ με το εσώρουχο στους πανηγυρισμούς ο Βιεϊρίνια
-Τα μπλουζάκια για τον Σαββίδη και το double του ΠΑΟΚ
-Οι απίστευτοι πανηγυρισμοί των παικτών του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια
-Χαμός μέσα στο πούλμαν του ΠΑΟΚ
-Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν με μάσκες Ιβάν Σαββίδη
-Έτσι πανηγύρισε ο Γιώργος Σαββίδης την κατάκτηση του Κυπέλλου!
-Πανηγύρισε για τον ΠΑΟΚ ο Κλάους Αθανασιάδης
-Συγχαρητήρια σε ΠΑΟΚ από Παρτιζάν 
-Κλάψα Χιμένεθ που ψάχνει την αναγνώριση απ' τον ΠΑΟΚ: «Η ΑΕΚ αναγνωρίζει αυτό που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει»
-Σαν κανονικός ΚΛΕΦΤΗΣ έφυγε ο Μελισσανίδης: «Νίκησε ο καλύτερος»... δηλ. οι ΜάοΥ ΜάοΥ
-Λιβάγια «Μπράβο στον ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερος»

Κύπελλο, 2-0 και εκδίκηση. Όχι δεν ήταν εκδίκηση. Ο ΠΑΟΚ πήρε το λιγότερο που άξιζε φέτος. Γιατί ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα.

Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν συγκλονιστική. Απίστευτη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. ΟΜΑΔΑΡΑ που έκανε την ΑΕΚ να μοιάζει πολύ μικρή…

Ήταν καλός ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο; Εξαιρετικός. Κυριάρχησε της ΑΕΚ, πήρε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες, κέρδισε πέναλτι ΑΛΛΑ, αχ αυτό το ΑΛΛΑ, δεν σκόραρε. Και αυτό ήταν η ουσία…

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να προηγηθεί χάνοντας δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Μπίσεσβαρ, μία με τον Τζάλμα και την κορυφαία με τον Πρίγιοβιτς από το πέναλτι. Το μηδέν κράτησε ζωντανή την ΑΕΚ που είχε ένα καλό σουτ και εκπληκτικό τον Μπάρκα. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ με κεφαλαία για να μην τον αδικήσουμε…

Η ομάδα του Λουτσέσκου είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και οδήγησε τους αμυντικούς της ΑΕΚ σε λάθη. ΑΛΛΑ…

Ίδια η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ανώτερος, πολύ ανώτερος. Και παρέμεινε άστοχος μέχρι το 65'. Τότε ο Βιεϊρίνια έβαλε το γκολ της ζωής του. Το πιο γλυκό και αυτό που πανηγύρισε όσο κανένας.

Τι έκανε η ΑΕΚ; Μία μεγάλη ευκαιρία και τίποτε άλλο. Ένα σουτ του Αραούχο που κατέςληξε ελάχιστα άουτ στο 89' και αμέσως μετά ο Πέλκας με το 2-0 εκτέλεσε την ΑΕΚ. Όλα τελείωσαν.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ (52’ Γκάλο), Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μάνταλος (67’ Χριστοδουλόπουλος), Μπακασέτας (73’ Γιακουμάκης), Λιβάγια, Αραούχο.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λέο Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια (82’ Μαλεζάς), Κάνιας, Μαουρίσιο, Τζάλμα Κάμπος (51’ Μακ), Πέλκας, Μπίσεσβαρ (74’ Σάχοφ), Πρίγιοβιτς.









Ακούστε τις επικές περιγραφές από τους Γιώργο Ζαΐρη και Νίκος Κουλιανό του ANTIKEIMENIKOY Metropolis Radio, στα γκολ του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ!

Το 0-1 του Βιεϊρίνια



Το 0-2 του Πέλκα



LIVESTREAMING: Το ασπρόμαυρο πάρτι στον Λευκό Πύργο



Βίντεο: Πανηγύρια και καπνογόνα στο Λευκό πύργο για το κύπελλο του ΠΑΟΚ

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση

O ΠΑΟΚ κατέκτησε το 6ο κύπελλο στην ιστορία του και εκατοντάδες οπαδοί του πανηγυρίζουν στον Λευκό Πύργο.

Ο Λευκός Πύργος στις... φλόγες! Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του κυπέλλου! Δείτε το video...



Έτσι σήκωσε την κούπα ο ΠΑΟΚ!

Έξαλλα πανηγύρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά τα όσα έγιναν φέτος στο πρωτάθλημα



Δείτε το βίντεο της απονομής του Κυπέλλου από τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου:









Λουτσέσκου: «Απόψε έπρεπε να πανηγυρίζουμε το νταμπλ, αλλάς μας το έκλεψαν»

Μισή χαρά για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στα όσα έγινα φέτος στο πρωτάθλημα.

«Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος αυτή τη στιγμή. Όχι μόνο κερδίσαμε, αλλά παραδώσαμε μαθήματα ποδοσφαίρου. Δείξαμε στο γήπεδο πως ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα… Σήμερα θα μπορούσαμε να πανηγυρίζουμε το νταμπλ, αλλά μας κλέψανε έναν τίτλο. Πανηγυρίσαμε τουλάχιστον το Κύπελλο, που αποτελεί προϊόν της πολύ καλής δουλειάς που έχουμε κάνει. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ περίμεναν το πρωτάθλημα, αλλά μας το έκλεψαν. Σήμερα τους δίνουμε την χαρά για την κατάκτηση του τροπαίου… Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι επιθετική στην άμυνά της, αλλά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δίκαια φτάσαμε στο τρόπαιο».

Λουτσέσκου: «Μου λένε πως παίρνω ναρκωτικά όμως θα λέω ότι μας κλέψανε με κάθε ευκαιρία»

Ο Ράζβαν Λουτσέκσου επανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου του τελικού πως η ΑΕΚ έκλεψε από την ομάδα του το πρωτάθλημα ξεκαθαρίζοντας πως αυτό θα το επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

«Εκείνο ήταν θέατρο που συνέβη σε εμάς. Ήρθαν να προκαλέσουν και να φύγουν. Μπορώ να καταλάβω τα πάντα αλλά όχι αυτό. Αν δεν ξέρετε μην μιλάτε. Αν θέλετε να δείτε οι εικόνες υπάρχουν στον Ίντερνετ».

Για την αξία του Κυπέλλου: «Η αξία είναι τεράστια. Αξίζαμε και το πρωτάθλημα, ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Ήρθαμε στον τελικό Κυπέλλου με πέντε φορές περισσότερη πίεση γιατί ακούγαμε πως πρέπει να κερδίσουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Περάσαμε δύσκολες αποφάσεις από ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν το ποδόσφαιρο αλλά κάνουν πολιτική. Σε όλες αυτές τις συνθήκες έπρεπε να προετοιμάσουμε τον τελικό. Θα ήταν τραγικό αν το χάναμε αλλά λόγω των ποδοσφαιριστών παραδώσαμε ένα μάθημα ποδοσφαίρου».

Για το αν πίστεψε στις χαμένες ευκαιρίες ότι θα χαθεί το ματς: «Όχι ποτέ. Πίστεψα ότι θα κερδίσουμε κάθε στιγμή».

Για το ότι φώναξαν το όνομά του: «Πραγματικά δεν το άκουσα. Είμαι χαρούμενος και εκείνους, για τον πρόεδρο για όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά μας. Υπήρξε μία μεγάλη περίοδος 32 χρόνων, κερδίσαμε τον τίτλο και δεν τον απολαύσαμε».

Για το αν είναι αυτός που ο ΠΑΟΚ που ήθελε εκείνος: «Αυτή είναι μία ομάδα που έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αλλά από Δευτέρα Τρίτη θα πρέπει να προετοιμάζουμε την νέα σεζόν που θα είναι δύσκολο. Το πιο σημαντικό που πετύχαμε φέτος είναι μία εξαιρετική νοοτροπία».

Για τις κακές επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι: «Σήμερα είναι φανταστική βραδιά. Ας σκεφτούμε αυτά από Δευτέρα Τρίτη. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο παικτών, να κρατήσουμε την υπευθυνότητα. Όπως σας είπα πριν δύο εβδομάδες, το μοναδικό που φέρνει επιτυχίες είναι η δουλειά. Δεν υπόσχομαι κάτι εκτός από το ότι θα δουλέψω».

Για το ότι με τη συμπεριφορά του έκλεισε πόρτες αθηναϊκών ομάδων: «Είναι ένα φυσιολογικό συναίσθημα. Δεν θέλω να πάω στην ΑΕΚ ή στον Ολυμπιακό. Αν φύγω από τον ΠΑΟΚ θα φύγω από την Ελλάδα. Περάσαμε μία δύσκολη χρονιά αλλά μας έκλεψαν. Πολλοί μου λένε ότι παίρνω ναρκωτικά αλλά εγώ θα το λέω με κάθε ευκαιρία. Πρέπει να το ακούνε και το να ξέρουν. Αυτό δεν ήταν ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο ήταν σήμερα».

Για το τι περίμενε να γίνει μετά τα συμβάντα της Τούμπας λαμβάνοντας υπόψιν την θέση της FIFA: «Πηγαίνετε απευθείας στο τέλος της ιστορίας. Για όλους τους ανθρώπους που προσπαθούν να αναλύσουν σε κάποιο συμπέρασμα το δίκαιο είναι να αναλύσεις το τι συνέβη. Γιατί φτάσαμε σε εκείνο το σημείο. Είμαστε μία ομάδα που περιμέναμε καιρό. Πήγαμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό και δεν μπορείς να πεις ότι θα είναι κάτι εύκολο. Αλλά εμείς ήμασταν σε καλή κατάσταση και εκείνοι όχι. Εκείνοι την εβδομάδα μας επιτέθηκαν ενώ ήξεραν ότι δεν έγινε τίποτα. Δύο εβδομάδες μετά ήρθε το ματς με την ΑΕΚ. Ήταν ισορροπημένο παιχνίδι και ήρθε ένα κανονικό γκολ. Γιατί όμως ο διαιτητής μετά από τέσσερα λεπτά ακυρώνει το γκολ; Λόγω της πίεσης; Μετά ο διαιτητής είπε ότι είναι γκολ και η ΑΕΚ δεν ήθελε να γυρίσει. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τα παιχνίδια της Ευρώπης αλλά για το πρωτάθλημα το κλέψατε από εμάς».

Για το αν μίλησε με τον Σαββίδη και για το συμβόλαιό του: «Δεν έχω μιλήσει. Για το συμβόλαιο είμαι ήδη υπό συμβόλαιο».

Για το αν έγινε χειρονομία προς τον Χιμένεθ: «Υπήρξε μάχη στα λόγια αλλά καμία χειρονομία».

Για το αν συνηθίζεται στην χώρα μου να γίνονται εισβολές παραγόντων: «Το έχω εξηγήσει ήδη αυτό. Στην χώρα μου δεν θα άλλαζε ο διαιτητής μία απόφαση μετά από τέσσερα λεπτά. Υπάρχει κανονισμός ότι είναι γκολ».



Βιεϊρίνια: «Το πήραμε στο σπίτι αυτών που έκλεψαν το πρωτάθλημα»

Ο αδιαμφισβήτα κορυφαίος από πλευράς ΠΑΟΚ λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα χαρακτηρίζοντας κλέφτες τους αντιπάλους του.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έμοιαζε ασυγκράτητος μετά το τέλος της αναμέτρησης και φανερά συναισθηματικά φορτισμένος παραχώρησε σύντομες δηλώσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Τι έδειξε αυτή η νίκη;

Προσωπικότητα. Αυτή η δουλειά που κάναμε όλη την χρονιά μας δικαίωσε. Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να το πάρουμε στο σπίτι του κλεμένου πρωταθλήματος. Αξίζαμε να το πάρουμε και αποδείξαμε ποιοι ήμασταν.

Τι σκεφτόσουν πριν εκτελέσεις το φάουλ;

Σκεφτόμουν ότι θα ήταν γκολ. αυτό ήταν σίγουρο.



Πέλκας: «Το θέλαμε περισσότερο και το πήραμε»

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, Δημήτρης Πέλκας, μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ μίλησε για τον τίτλο, το γκολ που πέτυχε αλλά και την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Πίστευα ότι θα κερδίσουμε. Ήθελα πολύ και εγώ να βάλω ένα γκολ, το πέτυχα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για το αν... φοβήθηκε για την εξέλιξη του ματς: «Όχι δεν φοβήθηκα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και ήμουν σίγουρος ότι θα νικήσουμε».

Τι είχε ο ΠΑΟΚ που δεν είχε η ΑΕΚ: «Το θέλαμε παραπάνω, το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο με την εμφάνιση μας και χαίρομαι πολύ που κάναμε χαρούμενο τον κόσμο που ήρθε να μας παρακολουθήσει».



Μαουρίσιο: «Αφιερωμένο το Κύπελλο στον Ιβάν Σαββίδη»

Στον έβδομο ουρανό οι παίκτες του ΠΑΟΚ που για δεύτερη σερί χρονιά φέρνουν το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη

Στον Ιβάν Σαββίδη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ αφιέρωσε τον Κύπελλο ο Μαουρίσιο.

"Σημαίνει πολλά για εμάς αυτός ο τίτλος. Ηταν μία δίκαια κατάκτηση, πήραμε το κύπελλο αήττητοι, θέλω να το αφιερώσω στον πρόεδρό μας, στον κόσμο, σε όλη την ομάδα. Το αξίζαμε...''

Πρίγιοβιτς: «To μέλλον είναι δικό μας, ευχαριστώ για την υπέροχη χρονιά»

Το δικό του μήνυμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου έστειλε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πανηγύρισε και αυτός την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Δικέφαλο.

Έτσι, δημοσίευσε στα Social Media μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το τρόπαιο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «18 μήνες στον ΠΑΟΚ και γράφουμε ιστορία. Το μέλλον είναι δικό μας. Σας ευχαριστώ για την υπέροχη χρονιά».

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:


Το «χτύπημα» του Βαρέλα για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη πανηγυρίζουν για το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο του Δικεφάλου.

Ο 30χρονος αμυντικός ανέβασε φωτογραφία με το Κύπελλο στα χέρια του και μια πλακέτα που γράφει πως είναι ο κορυφαίος παίκτης της χρονιάς με την ψήφο των συμπαικτών του με λεζάντα:

«Τελείωσε η χρονιά με το καλύτερο συναίσθημα, είμαστε Κυπελλούχοι, είμαστε η καλύτερη ομάδα, έχουμε τους καλύτερους παίκτες, παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Θέλω να πω ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που με επέλεξαν ως παίκτη της χρονιάς. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μόνο ΠΑΟΚ».

Οι ειρωνίες του Μακ για την ΑΕΚ

Ο Σλοβάκος επιθετικός του ΠΑΟΚ μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ και προσπάθησε με τις ατομικές του ενέργειες και την ταχύτητα του να δώσει επιπλέον δύναμη στην επίθεση της ομάδας του και να δημιουργήσει επιπλέον «μπελάδες» στην εστία της ΑΕΚ.

Ο επιθετικός των «ασπρόμαυρων» μετά το τέλος του αγώνα ανέβασε ένα… παρεξηγήσιμο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram.
Δείτε την σχετική ανάρτηση:





«Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα, πήραμε το Κύπελλο στο σπίτι τους»

Βέλη κατά της ΑΕΚ έριξε ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης, μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ έριξε καρφιά για την ΑΕΚ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

"Το αξίζαμε και το κατακτήσαμε δίκαια. Περάσαμε πολλά, μας έκλεψαν το πρωτάθλημα και ήρθαμε εδώ και πήραμε το κύπελλο στο σπίτι τους. Είναι αφιερωμένο στον Ιβάν Σαββίδη, τον άνθρωπο που ήρθε, πήρε την ομάδα και την έφτασε τόσο ψηλά. Ολη η ομάδα πέρασε πολλά, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Αυτά τα παιδιά (σ.σ. οι ποδοσφαιριστές) έδειξαν πως το αξίζουν, ήταν καλύτεροι στη χρονιά και η ΑΕΚ είναι τυχερή που έφυγε με μόνο δύο γκολ από το γήπεδο".

Ξέσπασμα του Βιειρΐνια στον πάγκο!

Το ξέσπασμα του σκόρερ του πρώτου τέρματος του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ
ΠΑΟΚ 22:55

Αντικαταστάθηκε ο Πορτογάλος λόγω τραυματισμού και έβαλε μια μπλούζα στο πρόσωπο για να μην βλέπει!

Φανερά καταπονημένος από τον τραυματισμό του ο Βιειρΐνια έβαλε μια μπλούζα στο πρόσωπό του, όταν πέρασε στον πάγκο. Στο «πλάι» του ο Κυριακός Κυριάκος που προσπαθεί να τον παρηγορήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο




Έτσι πανηγύρισε ο Γιώργος Σαββίδης την κατάκτηση του Κυπέλλου!

Έξαλλα πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ 22:40

Ο Γιώργος Σαββίδης φορώντας τη μάσκα-που έχει τον πατέρα του-μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου!

Δείτε τα βίντεο του metrosport.gr





Λίγο αργότερα ανέβασε στο instagram βίντεο με το επικό πλέον "τιναφτορε" του Βιερίνια



Τα μπλουζάκια για το double του ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ φόρεσαν μπλουζάκια που στο πίσω μέρος έγραφαν «νταμπλ» μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας



Ο τρόπος με τον οποίο έχασαν το πρωτάθλημα οι «ασπρόμαυροι» τους ώθησε σε έξαλλους πανηγυρισμούς αλλά και σε μια ιδιαίτερη κίνηση.

"Νταμπλ 2018" έγραφαν στο πίσω μέρος τα μπλουζάκια των θριαμβευτών του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ μπροστά υπήρχε η εικόνα του Ιβάν Σαββίδη με τη λεζάντα "για σένα πρόεδρε".
Όλα αυτά ενώ ο αρχηγός της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε λόγο για κλεμένο πρωτάθλημα στην κάμερα του ΟΤΕ.



"Τρελό" τζόγκινγκ με το εσώρουχο στους πανηγυρισμούς ο Βιεϊρίνια

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έγδυσαν τον Βιεϊρίνια κατά τους πανηγυρισμούς, με αποτέλεσμα ο αρχηγός του "δικεφάλου" να μείνει μόνο με το εσώρουχο και τις κάλτσες (VIDEO).

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ, βρήκε τους παίκτες του "δικεφάλου" να πανηγυρίζουν μαζί με τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Σε τέτοιο βαθμό και με τόσο πάθος που... έγδυσαν (κυριολεκτικά) τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο πρώτος που την "πάτησε" ήταν ο Βιεϊρίνια, ο οποίος κατέληξε να πανηγυρίζει μόνο με το... εσώρουχο!

Δείτε το VIDEO:


Οι απίστευτοι πανηγυρισμοί των παικτών του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια

Απίστευτο ξέσπασμα στα αποδυτήρια από τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου που έφεραν για δεύτερη σερί χρονιά το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη

Ντελίριο ενθουσιασμού επικρατεί στον Δικέφαλο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο χορτάρι οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου απέδειξαν ξανά ότι είναι οι καλύτεροι και...ξέσπασαν μέσα στα αποδυτήρια.

Δείτε τι έγινε:







Χαμός μέσα στο πούλμαν του ΠΑΟΚ

Όλη η αποστολή του Δικεφάλου συνεχίζει να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου με ένα ξέφρενο πάρτι να έχει ξεσπάσει στο λεωφορείο της ασπρόμαυρης αποστολής.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να δώσει τις απαντήσεις εντός του αγωνιστικού χώρου και έτσι οι παίκτες δικαιολογημένα πανηγυρίζουν έξαλλα τον τίτλο!

Δείτε τα βίντεο των πανηγυρισμών των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου:





Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν με μάσκες Ιβάν Σαββίδη

Μετά το τέλος του αγώνα όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν τρελαμένοι και πανηγύρισαν φορώντας μάσκες Ιβάν Σαββίδη

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ, με 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ και τα πανηγύρια ξεκίνησαν μετά το γκολ του Πέλκα.

Oι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά πανηγύρισαν έξαλλα αυτό το τρόπαιο με μια πρωτοφανή αντίδραση. Οι παίκτες του Λουτσέσκου φόρεσαν μάσκες με τη φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη δείχνοντας τη στήριξή τους στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.








Πανηγύρισε για τον ΠΑΟΚ ο Κλάους Αθανασιάδης

Ο Κλάους Αθανασιάδης δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ, για χάρη του οποίου πανηγύρισε στο Instagram την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πέρσι ήταν ο αρχηγός, φέτος έζησε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την τηλεόραση. Ο Κλάους Αθανασιάδης πανηγύρισε το repeat, παρότι βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το ΟΑΚΑ, στέλνοντας το δικό του μήνυμα σε πρώην συμπαίκτες και φίλους μέσω Instagram.


Συγχαρητήρια σε ΠΑΟΚ από Παρτιζάν 

Με τιτίβισμά της η Παρτιζάν έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου έδωσε με ανάρτησή της στο twitter η Παρτιζάν.


metrosport.gr

Αποθέωση για Ιβάν στο «Ελ. Βενιζέλος»: Τον πέταξαν στον αέρα! 

Ο Ιβάν Σαββίδης γνώρισε την αποθέωση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τους παίκτες να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του και να τον σηκώνει στον αέρα!

Ο Ιβάν Σαββίδης υποδέχθηκε την ομάδα στο Ελευθέριος Βενιζέλος προκειμένου να πετάξει μαζί τους για τη Θεσσαλονίκη, με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου να γνωρίζει την αποθέωση.

Οι παίκτες μάλιστα σήκωσαν στον αέρα τον μεγαλομέτοχο της ομάδα, ενώ ακούστηκε και ρυθμικά το όνομά του από τον κόσμο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται να προσγειωθεί γύρω στις 03:00 στο «Μακεδονία».





Σαν κανονικός ΚΛΕΦΤΗΣ έφυγε ο Μελισσανίδης: «Νίκησε ο καλύτερος»

Aμέσως μπήκε στο αυτοκίνητό του κι αποχώρησε από το στάδιο

Χωρίς όρεξη για πολλά λόγια, το αφεντικό της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε από το Ολυμπιακό Στάδιο με μια λακωνική δήλωση...

«Νίκησε ο καλύτερος» αρκέστηκε να πει ο κ. Μελισσανίδης και αμέσως μπήκε στο αυτοκίνητό του κι αποχώρησε από το στάδιο.

Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ αναγνωρίζει αυτό που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει»

Ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ δίκαια έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά κάλεσε τον Δικέφαλο του Βορρά να αναγνωρίσει ότι και η ΑΕΚ ήταν δίκαιη πρωταθλήτρια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου:

Για τις συμπεριφορές απέναντί του στο τέλος: «Δεν ήταν απέναντί μου. Ήταν απέναντι στην ΑΕΚ. Προτιμώ να το αφήσω στην άκρη γιατί κάποιοι αισθάνονται γενναίοι όταν τους προστατεύει η μάζα. Κάποιοι μπορεί να είναι δειλοί και όταν αισθάνονται τη στήριξη μπορεί να προκαλέσουν. Μόνοι τους δεν μπορούν. Αλλά πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Εγώ θεωρώ ότι ήταν δίκαιος νικητής. Μπορούμε και το αναγνωρίζουμε, κάτι που δεν έχουν αναγνωρίσει για μας, ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Παρόλο που θέλαμε το κύπελλο δεν το αξίζαμε σήμερα».

Για το τι έφταιξε στην απόδοση των παικτών: «Πριν φύγουμε από το ξενοδοχείο φωνάζαμε πολύ δυνατά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως ποδοσφαιριστές πολύ σημαντικοί για μας να μην φτάνουν σε ένα νορμάλ επίπεδο. Αναγνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος».

Για την επόμενη μέρα και για τον απολογισμό που κάνει: «Καλύτερα να τα πείτε εσείς. Ίσως ξέρετε περισσότερα από μένα. Αν αναφέρεστε σε σχέση με την ΑΕΚ μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα γιατί σε όλα τα ντέρμπι έδειξε ότι ήταν η καλύτερη. Χρειάστηκε να κατακτήσουμε κάθε βαθμό με τεράστια προσπάθεια. Πάντα παίζαμε με αντιπάλους που είχαν έξτρα κίνητρο. Στο σύνολο έχουμε παίξει 52 παιχνίδια. Μέχρι και Φλεβάρη παίζαμε Τετάρτη – Κυριακή, είχαμε πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς και ήμασταν οι καλύτεροι στην Ελλάδα».

Για το μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ: «Θα ήθελα να τους συγχαρώ που είναι πρωταθλητές μετά από 24 χρόνια. Τον δεύτερο πιο σημαντικό τίτλο δεν μπορέσαμε να τον κερδίσουμε. Πέρυσι το χάσαμε άδικα, φέτος δίκαια οπότε ας μιλήσουμε για τον αγωνιστικό. Απλά να πάρουμε δύναμη, να κάνουμε μια καλή ομάδα και μακάρι και του χρόνου η ΑΕΚ να δίνει τη μάχη της για τον τίτλο. Έχουμε επαναξιολογήσει το ρόστερ, είμαστε καλύτεροι, πιο δυνατοί και πιο ώριμοι. Μακάρι να μην περιμένουμε τόσα χρόνια πάλι για ένα πρωτάθλημα. Ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να είναι χαρούμενος γιατί έχει κατακτήσει κάτι πολύ μεγάλο».

Για το έξτρα κίνητρο των αντιπάλων: «Μπορώ να το σχολιάσω αλλά δεν μπορώ να έχω αποδείξεις».

Για την εξήγηση που δίνει ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη: «Στο ποδόσφαιρο αυτό που ακολουθούμε είναι οι αποφάσεις του διαιτητή και οι κανόνες. Παραπονιέστε για τους βαθμούς που χάθηκαν αλλά κανείς δεν σχολιάζει τους βαθμούς που κέρδισε πέρυσι ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Μπορείτε να κλαίτε λιγότερο, να απολαύσετε την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου στην Ελλάδα γιατί τον πρώτο δεν καταφέρατε να τον κερδίσετε. Ο ΠΑΟΚ ήταν δίκαια κυπελλούχος και εσείς πρέπει να πείτε ότι η ΑΕΚ δίκαια κατάκτησε το πρωτάθλημα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν φοβάται ότι η αποψινή βραδιά θα επηρεάσει την ανανέωση του συμβολαίου του: «Αν ήταν η ΕΠΟ που παίρνει αποφάσεις όπως όλες οι Ομοσπονδίες, το νορμάλ θα ήταν ότι το τελευταίο ματς της χρονιάς δεν θα έπρεπε να είναι ο τελικός του Κυπέλλου, αλλά το παιχνίδι της πρωταθλήτριας. Εμείς τρεις βδομάδες το γιορτάζουμε και άλλοι ψάχνουν δικαιολογίες. Ο ΠΑΟΚ ήρθε πιο δυνατός και το απέδειξε. Έπρεπε να γίνει πρώτα ο τελικός του Κυπέλλου και να μένουν δύο αγωνιστικές για το πρωτάθλημα».

Για το αν η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο αγωνιστικό ή στις αποφάσεις: «Αναφέρομαι σε όλες τις αποφάσεις. Σε σχέση με τη ΦΙΦΑ είναι ξεκάθαροι οι κανόνες. Κερδίζει κάποιος γιατί είναι καλύτερος ή γιατί βάζει περισσότερα γκολ όπως ο ΠΑΟΚ σήμερα, αλλά να μην υπερβάλλουμε».

Για το αν τον ενοχλεί ότι χάνει δεύτερο σερί τελικό από τον ΠΑΟΚ και για το μέλλον του: «Φυσικά και με ενοχλεί. Τον περσινό τελικό δεν τον θεωρώ δίκαιο. Μέχρι και ο επόπτης είχε ζητήσει συγγνώμη. Ευτυχώς σήμερα ο διαιτητής δεν επηρέασε το αποτέλεσμα. Έδωσε ένα σωστό πέναλτι, ένα σωστό φάουλ έξω από την περιοχή, απέβαλε δίκαια δύο παίκτες. Φυσικά θα πρέπει να μιλήσω με τον πρόεδρο και θα πάρουμε μια απόφαση. Μιλάμε αρκετό καιρό. Η ΑΕΚ με θέλει να συνεχίσω, εγώ θέλω, οπότε θα πρέπει να φτάσουμε σε κάποια συμφωνία».



Λιβάγια «Μπράβο στον ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερος»

Παραδοχή του επιθετικού της ΑΕΚ για την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στον τελικό

Ο Λιβάγια μίλησε για τον χαμένο τελικό της ομάδας του και έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Μπράβο στον ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερος απόψε. Αλλά εμείς ήμαστε πρωταθλητές και η καλύτερη ομάδα όλη τη σεζόν. Έχω ακόμα ένα μήνα εδώ στην Αθήνα και φυσικά θέλω να μείνω στην ΑΕΚ»