25 Μαΐου 2018

Ο Κάνιε Γουέστ προκαλεί -Εξώφυλλο στο άλμπουμ του η φωτό με τα ναρκωτικά της Γουίτνεϊ Χιούστον [εικόνες]

Ο διάσημος ράπερ Κάνιε Γουέστ και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, προκαλεί για άλλη μία φορά. Την Τρίτη ο Κάνιε Γουέστ αποκάλυψε το εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ «Daytona» του Pusha Τ, στο οποίο είναι παραγωγός.

Το θέμα είναι πως στο εξώφυλλο υπάρχει η φωτογραφία από το μπάνιο της Γουίτνεϊ Χιούστον, και η οποία είχε τραβηχτεί κρυφά από ένα μέλος της οικογένειας το 2006, όταν η τραγουδίστρια πάλευε με τον εθισμό της στα ναρκωτικά.

Και ο Pusha T, αποκάλυψε με τη σειρά του πως η φωτογραφία αυτή κόστισε στον Κάνιε πολλά χρήματα.


Ο ράπερ είπε στο « Entertainment Weekly» την Πέμπτη πως η τέχνη του άλμπουμ «σίγουρα ταιριάζει με την ενέργεια του άλμπουμ μου».



«Νιώθω πως το εξώφυλλο αντιπροσωπεύει ένα οργανωμένο χάος. Η ενέργεια του άλμπουμ είναι λίγο χαοτική, αλλά όλα είναι στη θέση τους» συνέχισε. «Κοιτάζοντας το εξώφυλλο, είμαι βέβαιος πως οποιοσδήποτε σύχναζε σε αυτό το μπάνιο ή το σημείο, γνώριζε τι ήθελε να βρει και πού ήταν αυτό».

Ο 41χρονος Pusha T, εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Angie Martinez Show» την Τετάρτη για να προωθήσει το άλμπουμ του, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα και αποκάλυψε πως ο Γουέστ τον κάλεσε για αλλαγές τελευταίας στιγμής στο εξώφυλλο του άλμπουμ.

«Άλλαξε το εξώφυλλο χθες το βράδυ στη μία. Δεν το ένιωθε» είπε ο ράπερ. «Αρχικά το εξώφυλλο είχε φωτογραφίες που είχαμε συμφωνήσει όλοι. Στη μία η ώρα χτυπά το τηλέφωνο μου. Δεν είχε αναγνώριση κλήσης. Και μου λέει ‘Έι, νομίζω ότι πρέπει να αλλάξουμε το εξώφυλλο. Και μου αρέσει αυτό. Το οποίο κοστίζει 85.000 δολάρια’ και του είπα ‘ΔΕ θέλω να πληρώσω τόσα και δε θα τολμούσα ποτέ να σου ζητήσω να τα πληρώσεις εσύ. Διαλέξαμε ότι διαλέξαμε. Είναι έτοιμο’» ανέφερε ο Pusha T. Και τότε ο Κάνιε του απάντησε «Αυτό πρέπει να δουν οι άνθρωποι μαζί με το άλμπουμ σου. Θα πληρώσω εγώ γι’ αυτό» είπε.
Ο ράπερ Pusha T

Ο Pusha T πρόσθεσε πως ενώ αρχικά η αλλαγή αποτέλεσε έκπληξη για τον ίδιο, τελικά συμμερίστηκε την ιδέα του Γουέστ. «Μου αρέσει. Το αγαπώ. Αλλά δεν ήθελα να το πληρώσω».

Το 2006, το περιοδικό National Enquirer είχε βάλει στο εξώφυλλό του την φωτογραφία που έδειχνε το μπάνιο της Γουίτνεϊ Χιούστον γεμάτο με κουτάλια με ναρκωτικά, φάρμακα και διάφορα σύνεργα για χρήση ναρκωτικών.


Είναι κατανοητό πως ο Κάνιε πλήρωσε για τα δικαιώματα της φωτογραφίας, αλλά δεν είναι σαφές αν πλήρωσε το περιοδικό ή την αδερφή της Χιούστον, Τίνα Μπράουν.



Η Γουίτνεϊ Χιούστον βρέθηκε νεκρή σε μπανιέρα στο ξενοδοχείο The Beverly Hilton το 2012. Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οφειλόταν σε τυχαίο πνιγμό, με τις καρδιακές παθήσεις και τη χρήση κοκαΐνης να παίζουν ρόλο. Τον Αύγουστο του 2012, τα αποτελέσματα της αυτοψίας έδειξαν πως είχε καταναλώσει μαριχουάνα, Xanax, Benadryl και άλλα φάρμακα.