25 Μαΐου 2018

ΝΑ ΄ΧΑΜΕ Ν ΛΕΓΑΜΕ! 4 ακόμα άτομα ταυτοποιήθηκαν για την επίθεση στον Μπουτάρη

Όσους πιάνουν από δω και πέρα είναι επειδή τον μπινελίκωναν... οι 2-3 που τον έδειραν πιάστηκαν πρώτοι και ήδη καταδικάστηκαν... οι υπόλοιποι είναι για να γίνεται ντόρος

Ακόμη τέσσερα άτομα ταυτοποιήθηκαν για την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Οι τρεις, ηλικίας 20, 21 και 34 ετών που ταυτοποιήθηκαν από βίντεο και φωτογραφίες, κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης και διακεκριμένης φθοράς, που αφορά τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο του κ. Μπουτάρη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ έχει ταυτοποιηθεί και τέταρτο άτομο ο οποίος φέρεται να είναι συνταξιούχος αστυνομικός.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, στο πλαίσιο της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης ταυτοποιήθηκαν άλλοι τρεις δράστες ηλικίας 43, 44 και 57 ετών. Μάλιστα, ο 44χρονος είναι αστυνομικός, σε υπηρεσία γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Ερευνα και για 6 αστυνομικούς με πολιτικά

Η Αστυνομία ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διεξάγει και παράλληλη έρευνα για τον ρόλο που διαδραμάτισαν έξι αστυνομικοί με πολιτικά που βρίσκονταν κοντά στο σημείο των επεισοδίων, στην περιοχή του Λευκού Πύργου.

Ένας από τους έξι φαίνεται πως έσπευσε στο πλευρό του δημάρχου και συνέβαλε στην φυγάδευσή του, όμως οι αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν εάν οι υπόλοιποι πέντε έμειναν εσκεμμένα αδρανείς.

Σε πρώτη φάση οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν ένα οι πέντε αστυνομικοί ήταν εντός ή εκτός υπηρεσίας. Εν συνεχεία θα προσπαθήσουν να καταλάβουν την συμπεριφορά τους, κι αν βρίσκονται στο σημείο απλώς ως πολίτες.

Την Πέμπτη, στο πλαίσιο της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης ταυτοποιήθηκαν άλλοι τρεις δράστες ηλικίας 43, 44 και 57 ετών. Μάλιστα, ο 44χρονος είναι αστυνομικός, σε υπηρεσία γραφείου στη Θεσσαλονίκη.