15 Μαΐου 2018

Ο ζάπλουτος πυγμάχος Μεϊγουέδερ έγινε ακόμα πιο... πλούσιος - «Χτύπησε» τζακ-ποτ στο πόκερ

Ο πρωταθλητής της πυγμαχίας Φλόιντ Μεϊγουέδερ έγινε, εδώ και λίγες ώρες, λιγάκι πιο πλούσιος - Δοκίμασε την τύχη του στο βίντεο πόκερ και κέρδισε 100.000 δολάρια, πετυχαίνοντας τζακ ποτ

Τελικά κανείς δεν λέει όχι σε περισσότερα χρήματα, ακόμα κι αν έχει αμέτρητα. Ο πολυεκατομμυριούχος πρωτοπυγμάχος Φλόιντ Μεϊγουέδερ βρέθηκε απέναντι σε συσκευή βιντεοπαιχνιδιού πόκερ. Ως συνήθως, δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Και, όπως αποδείχτηκε, καλά έκανε.

Κέρδισε 100 χιλιάρικα, κάτι σαν ... χαρτζιλίκι για κάποιον που έχει στην τράπεζα σχεδόν 1 δισεκατομμύριο.

Ο Μεϊγουέδερ ξεκίνησε ποντάροντας 20.000 στο παιχνίδι «Δέκα Πόκερ».

Στη συνέχεια, καθώς η μοίρα θα το είχε γραφτό ... «χτύπησε» ένα Royal Flush κερδίζοντας, χαλαρά, 101.250.

Βέβαια, δεν ήταν και η πρώτη φορά που ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ δοκίμασε την τύχη του.

Ζεστό χρήμα για τους κοινούς θνητούς, απλώς άλλη μία βαλίτσα για τον 41 ετών, υψηλότερα αμοιβόμενο αθλητή όλων των εποχών.

Φλόιντ ο «μεγαλοπρεπής»

Δεν γίνεται αλλιώς. Έχοντας κατακτήσει δόξα και πλούτη, ο Μεϊγουέδερ είναι εκκεντρικός, σαν μαχαραγιάς, του αρέσει και το δείχνει.

Επιδεικνύει τον εαυτό του, μέσα από τα ξέφρενα πάρτι που δίνει στη βίλα του όπου ο ίδιος πετάει δολάρια στον αέρα και γύρω του χορεύουν, ημίγυμνες, νεαρές καλλονές. Και όλες αυτές τις... ομορφιές τις βιντεοσκοπεί και τις αναρτά δημόσια.

Ο κυρίαρχος των ρινγκ

Γεννημένος στις 24 Φεβρουαρίου 1977, ο κατά κόσμον Φλόιντ Τζόι Σίνκλερ, ήταν επαγγελματίας μποξέρ από το 1996 έως το 2017.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του κατέκτησε 15 φορές τη ζώνη του παγκόσμιου πρωταθλητή, σε διάφορες κατηγορίες κιλών, ενώ διατήρησε κι ένα αήττητο σκορ 50-0 (!), καταρρίπτοντας το ρεκόρ του θρυλικού Ρόκι Μαρτσιάνο, που είχε 49 νίκες - μηδέν ήττες.

Ως ερασιτέχνης μποξέρ, ο Μεϊγουέδερ, κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996, τρία Golden Gloves πρωταθλήματα ΗΠΑ και ένα United States Amateur Champion.

O Μεϊγουέδερ κέρδισε δύο φορές τον τίτλο του Καλύτερου Πυγμάχου της Χρονιάς, από το περιοδικό The Ring (1998 και 2007), τρεις φορές τον ίδιο τίτλο από το Boxing Writers Association of America (2007, 2013 και 2015), έξι φορές τον τίτλο του Καλύτερου Μποξέρ από τα ESPY Award (2007-2010, 2012-2014).

Το 2016, ονομάστηκε ο Σπουδαιότερος Μποξέρ της 25ετίας από το ESPN. Την ίδια χρονιά τιμήθηκε ως ο μεγαλύτερος μποξέρ όλων των εποχών στην κατηγορία welterweight.

Τέλος, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο. Το 2012 ως το 2014, σε λίστες του Forbes και του Sports Illustratred, ανακηρύχθηκε πρώτος των πρώτων σε ό,τι αφορά στις αμοιβές.

Εμείς τί άλλο μένει να πούμε εκτός από το να ευχηθούμε:
«Φλόιντ να είσαι καλά και σε καλή μεριά!!!».