22 Μαρτίου 2018

Να εδώ ο Κωστάκης μας λέει ότι θα προστατεύσει την Taxibeat από την Uber όπως προστατεύει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Θύμιο από την Taxibeat


Ναι ρε αστείοι μην ξεχνάτε να στηρίζετε τον ΠΑΣΟΚοαριστερό Δανδράκη, προωθητή των "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ", υβριστή του Σαμαρά, που γιγαντώθηκε επί ΓΑΠ, ενώ η Ελλάδα χρεοκωπούσε και τώρα που του γύρισε μπούμερανγκ η αριστερά, τρέχει και δεν φτάνει... Κατά τ' άλλα ο Κυριάκος θέλει να μαζέψει κεντρώους και η ΝΔ θα κάνει μεταρρυθμίσεις... μην τρέφουμε αυταπάτες: Η ΝΔ όταν γίνει κυβέρνηση, αντί να τα κάνει πουτάνα όλα και να μην ξέρουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι από που τους έρχονται οι φάπες, θα κάτσει στα αυγά της και θα στηρίξει τα συμφέροντα... και ο Τσίπρας θα επιστρέψει καβάλα στο άλογο μέσα σε 2 το πολύ χρόνια


Ο τομεάρχης υποδομών Κώστας Καραμανλής αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών που συζητείται αυτές τις ημέρες στη Βουλή και περιλαμβάνει ρυθμίσεις για τις εταιρείες παροχής μεταφορικού έργου και τον νέο ΚΟΚ.

Σημείωσε ότι η ΝΔ θα ψηφίσει κατά των ρυθμίσεων που φέρνει ο Χρίστος Σπίρτζης, υπογραμμίζοντας ότι, «δεν πρέπει να ενδίδουμε σε συνδικαλιστικές πιέσεις», αναφέροντας πως οι συνεργαζόμενοι με την taxibeat, που είναι πιστοποιημένοι οδηγοί ταξί,  ανέρχονται σε 8 χιλιάδες, ενώ ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, έχει ψηφιστεί από 1300 οδηγούς. Διαχώρισε καταυτόν τον τρόπο την εταιρεία, από την uber, η οποία έχει διαφορετική λειτουργία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε αυτό στάθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθαρίζοντας ότι είναι σαφής η διάκριση του τρόπου λειτουργίας μεταξύ Uber και taxibeat.

Σε ότι αφορά τον νέο κοκ ο Κώστας Καραμανλής έκανε λόγο για  ταξικό και αναχρονιστικό νομοσχέδιο που προβλέπει αντισυνταγματικά πρόστιμα.