23 Μαρτίου 2018

«Πόρτα» Τραμπ στον Καμμένο – Μέχρι και ο Πετρέλης ήταν στον Λευκό Οίκο

Επικαλέστηκε την κακοκαιρία και ακύρωσε το ταξίδι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Όπως δημοσίευτηκε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, πόρτα έφαγε» ο Πάνος Καµµένος από την Ουάσινγκτον, όπου ετοιµαζόταν να ταξιδέψει, προκειµένου να εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στις εκδηλώσεις που λαµβάνουν παραδοσιακά χώρα στον Λευκό Οίκο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Βλέπετε, ο πρόεδρος Πάνος, ο οποίος δεν τα… χάνει κάτι τέτοια, σχεδόν επέβαλε στο Μαξίµου να δώσει και φέτος ο ίδιος το «παρών» στην αµερικανική πρωτεύουσα για τον εορτασµό της Ελληνικής Επανάστασης.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η αντίπερα όχθη του Ατλαντικού «έριξε άκυρο» όσον αφορά την παρουσία του, µε αποτέλεσµα η Ελλάδα να εκπροσωπηθεί µόνο από τον έτερο πολιτικό γίγαντα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Κουρουµπλή, ο οποίος θα παραστεί µόνο στις οµογενειακές εκδηλώσεις µε τον Καµµένο να υποστηρίζει ότι η ακύρωση του ταξιδιού οφείλεται στον… άστατο καιρό της Νέας Υόρκης.

Οι γνωρίζοντες, πάντως, λένε ότι η εξέλιξη αυτή κάθε άλλο παρά άσχετη είναι µε τους δεσµούς… αίµατος που διατηρεί ο υπουργός Αµυνας µε τον πολυσυζητηµένο αυτές τις ηµέρες Ιβάν Σαββίδη. Για την ιστορία και µόνο, αξίζει να υπενθυµιστεί ότι ο µεγαλοµέτοχος του ΠΑΟΚ είχε µπει, επισήµως µάλιστα, στα… µαύρα κατάστιχα του αµερικανικού παράγοντα πολύ πριν από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο της Τούµπας µε περίστροφο. Ποιος άλλωστε µπορεί να ξεχάσει τη δήλωση του Αµερικανού πρέσβη στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, που µε αφορµή τη συµµετοχή εταιρείας συµφερόντων του πιστολέρο επιχειρηµατία στην κοινοπραξία που προκρίθηκε για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ τόνισε, µεταξύ άλλων, ότι ουδείς γνωρίζει την ακριβή προέλευση των κεφαλαίων του;

Σε αντίθεση με τον Πάνο Καμμένο ο τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης έλαβε πρόσκληση και βρέθηκε χθες στον Λευκό Οίκο.

Φαίνεται ο πρόεδρος Τραμπ και το επιτελείο του προτίμησαν τον γνωστό τραγουδιστή παρά τον Πάνο Καμμένο.

Και ένα τραγούδι του Πετρέλη που θα μπορούσε να αφιερώνεται στον υπουργό Εθνικής Άμυνας:


Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/porta-tramp-ston-kammeno-mechri-ke-petrelis-itan-ston-lefko-iko