22 Μαρτίου 2018

Τι λέει ο γιατρός που χειρούργησε τον Γιώργο Βουλγαράκη έπειτα από την παράσυρση του πρώην υπουργού στο κέντρο της Αθήνας- ΒΙΝΤΕΟ

Στην Κεντρική Κλινική Αθηνών εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Γιώργος Βουλγαράκης, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε την Τρίτη. Ο ορθοπεδικός χειρουργός Ανέστης Πιοτόπουλος, ένας από τους γιατρούς που χειρούργησε τον πολιτικό, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Βουλγαράκη και την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

"Μετά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ένα συντριπτικό επιπλεγμένο κάταγμα πρώτου βαθμού της δεξιά του κνήμης. Οδηγήθηκε στο χειρουργείο άμεσα, από το οποίο βγήκε σε πολύ καλή κατάσταση. Στη συνέχεια για λόγους καθαρά προληπτικούς μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, απ'όπου τελικά βγήκε χθες. Είναι μια βαριά κατάσταση, την οποία οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι πολύ καλή", ανέφερε.

Η περιπέτεια του πολιτικού άρχισε το μεσημέρι της Τρίτης, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, έξω από το Ζάππειο, στη Βασιλίσσης Όλγας, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές κακώσεις στο δεξί του πόδι και στο δεξί του χέρι.

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας ενδέχεται να πάρει εξιτήριο το Σαββατοκύριακο.

Δείτε το βίντεο: