22 Μαρτίου 2018

ΚΑΤΑΝΤΙΑ! Υπογράφουν ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, δεν υπογράφει ο ΠΑΟ το έγγραφο Βασιλειάδη


Κατάντια να παρακαλάει ένας υπουργός να συμφωνήσουν μαζί του, αντί να πει "αυτά είναι και όποιος θέλει συμμετέχει"

Υπέγραψε ο ΠΑΟΚ, επιμένει για VAR

Ο ΠΑΟΚ απέστειλε υπογεγραμμένη την επιστολή που έλαβε με τους τέσσερις όρους προκειμένου να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα αλλά με σημαντικές παρατηρήσεις κυρίως πάνω στο VAR.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ επιμένει για το VAR, θέλοντας να ξεκινήσει από την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος όπως άλλωστε ήδη έχει εξαγγελθεί από τους συναρμόδιους υπουργούς.

Επίσης, στις τάξεις του Δικεφάλου χαιρετίζουν με θέρμη την απόφαση για το CAS ως τρίτο βαθμό δικαιοδοσίας, αν και όπως σημειώνουν δεν κατανοούν τον λόγο που συνδέεται με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά τους, οι "ασπρόμαυροι" τονίζουν πως το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε παρατεταμένη κρίση εδώ και πολλά χρόνια κι όχι τώρα τελευταία και ο ΠΑΟΚ το έχει επισημάνει και καταγγείλει πολλάκις με την σειρά του και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο είναι συνεχώς το θύμα αυτής της κρίσης.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: "Αν κάποιοι ανακάλυψαν τώρα την... Αμερική μάλλον έβλεπαν το δέντρο κι έχαναν το δάσος ως τώρα".

Υπέγραψε το έγγραφο Βασιλειάδη η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ως γνωστόν είναι υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Για αυτό και υπέγραψε το έγγραφο του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, μιας και ήταν θετική προς τις προτάσεις της Κυβέρνησης, οι οποίες αφορούν τη θέσπιση κανόνων ισονομίας.

Η ΑΕΚ υπέγραψε διότι πολύ απλά θεωρεί ότι στο πνεύμα που τέθηκαν οι προτάσεις «δεν αποτελούν αυτοτελή κανονισμό, αλλά την αφετηρία για να συζητήσουμε πιο αποτελεσματικές ποινές και όλα τα υπόλοιπα ζητούμενα».

Παναθηναϊκός: Αντίθετος με Βασιλειάδη, δεν υπέγραψε

Ούτε ο Παναθηναϊκός απάντησε θετικά στις προτάσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, ώστε να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μην υπογράψουν τοσχετικό έγγραφο που τους εστάλη και πλέον οι ομάδες που εξέφρασαν αντίθεση στον Γιώργο Βασιλειάδη είναι τέσσερις.

Υπενθυμίζεται ότι τον ίδιο δρόμο... χάραξαν Ολυμπιακός, Λάρισα και Ξάνθη. Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του Υπουργείου, αλλά και της Super League, μετά τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.