13 Οκτωβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ο πρώτος άνθρωπος που οριζοντιώθηκε... στις γραμμές του ορίζοντα

"Ω θεέ μου τι είπε πάλι" φαίνεται να σκέφτεται δίπλα του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ...

Και μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για... πολιτικό μηχανικό.

Τσίπρας:

O «αριστερός» υποστηρικτής του Τσίπρα, Ολιβερ Στόουν, ο μόνος υποστηρικτής του Γουάινσταϊν

Ο παραγωγός και μεγιστάνας του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμούς, «καταδικάζεται από ένα σύστημα τιμητών», δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός σκηνοθέτης 'Ολιβερ Στόουν.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση δολοφονίας Ζαφειρόπουλου: Πως βρέθηκαν στο γραφείο του οι δυο εκτελεστές

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου χθες το βράδυ στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, οι δράστες πήραν τηλέφωνο αρχικά στο κινητό τηλέφωνο του άτυχου δικηγόρου και όχι στο γραφείο του.


Ο πρόεδρος της Ισλανδίας «τσουρουφλίστηκε» στο μπάνιο, έπεσε και...

Ο πρόεδρος της Ισλανδίας Γκούντνι Γιοχάνεσον αποκάλυψε σήμερα ότι έσπασε τη μύτη του όταν έπεσε στο μπάνιο του επειδή... τσουρουφλίστηκε από το καυτό νερό με το οποίο είχε γεμίσει την μπανιέρα του.

Πρετεντέρης: Λάθος σχεδιασμός για την Κυβέρνηση

"Πρώτα έπρεπε να βγει ο Καρανίκας να μοιράσει τους μπάφους και μετά να πει ο Τσίπρας ότι ήρθε η ανάπτυξη" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


ΦΩΤΟ-Δημοσιογράφος ξεφτιλίζει το ΠΟΤΑΜΙ κι ο Μαυρωτάς κάνει τον βλάκα

Η γνωστή δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου έγραψε στο Twitter αυτό που ξέρουν και τα παιδιά του δημοτικού: Αν οι 6 του ΠΟΤΑΜΙού δεν υπερψήφιζαν (αλλά δήλωναν παρών) το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλλου δεν θα πέρναγε και ο Τσίπρας θα έτρωγε όλη την ξεφτίλα... Αμέσως πετάχτηκε ο κακομοίρης ο Μαυρωτάς να απαντήσει και προκειμένου να θολώσει τα νερά έκανε το βλάκα...

Δείτε πως ξεφτιλίστηκε:

«Μυθική» ντρίπλα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην προπόνηση-ΒΙΝΤΕΟ

Αυτά που κάνει με την μπάλα στα πόδια, τα κάνουν ελάχιστοι στον κόσμο.

Ετσι, έχει πάρει και 4 φορές την «Χρυσή Μπάλα»


Πάγκαλος: Το Τσιπρανέλ είναι τάτσι μίτσι κότσι με τους τρομοκράτες

«Το Μαξίμου έσπευσε να αποκλείσει την τρομοκρατική ενέργεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί τους μπαχαλάκηδες», ανέφερε και έκανε λόγο για σχέδια της κυβέρνησης με τρομοκρατικούς κύκλους - «Το τσιπρανελ αυτό το παράδοξο συγκρότημα εκφυλίζει την έννοια της αριστεράς στην Ελλάδα» είπε μεταξύ άλλων


ΑΠΑΠΑ! Τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ ψέκασαν τους φοιτητές που διαμαρτύρονταν για τα συγγράμματα

Φοιτητές και ΜΑΤ «συνεπλάκησαν» άγρια το μεσημέρι της Παρασκευής στην πόρτα του υπουργείου Παιδείας.

Οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τα συγγράμματα με τα πανό να γράφουν «καμιά σκέψη για περικοπές συγγραμμάτων».

Η ΝΔ απαντά στα “παραμύθια” του Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

Στα “παραμύθια” του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, απαντά η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της.


ΒΙΝΤΕΟ-Νέες πληροφορίες από την κατάθεση του συνεργάτη του Ζαφειρόπουλου -Γιατί οι δράστες του ζήτησαν χρήματα

Νέες πληροφορίες για τις τελευταίες στιγμές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έρχονται στο φως μέσα από την κατάθεση του συνεργάτη του δικηγόρου.


Φωκίδα: 42χρονη άφησε σημείωμα και έπεσε στον γκρεμό

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ψαρά της περιοχής γύρω στα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς ξημερώματα Παρασκευής είδε αυτοκίνητο να φεύγει από τον δρόμο και να πέφτει στον γκρεμό φλεγόμενο


Ντόρα Μπακογιάννη: Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου - ΒΙΝΤΕΟ

Για το μεγαλύτερο λάθος που έκανε στη ζωή της μίλησε σε συνέντευξη της στην Ελένη Μενεγάκη η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε επίσης στον Παύλο Μπακογιάννη, τη σχέση της με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αλλά για τον γάμο της με τον Ισίδωρο Κούβελο.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ! Αποζημιώσεις από το Ελληνικό Δημόσιο αναμένεται να διεκδικήσει η Ferrovie Dello Stato

Αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο αναμένεται να διεκδικήσει ο ιταλικός όμιλος Ferrovie Dello Stato, που πρόσφατα απέκτησε το 100% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σε περίπτωση που τα έργα αναβάθμισης του σιδηροδρομικού άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη δεν έχουν ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιανουαρίου.


Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ! Διαγωνισμός για την προμήθεια ηλεκτρονικών εισιτηρίων από τον ΟΑΣΑ

Με μεγάλη καθυστέρηση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΣΑ ενέκρινε τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια νέων ηλεκτρονικών εισιτηρίων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις.


Βίντεο: Το Phantom είναι το νέο ουκρανικό άρμα-transformer στη μάχη με τους φιλορώσους αντάρτες

Ένα νέο πολεμικό ρομπότ - “transformer”, που μπορεί να αλλάζει τρόπους μετακίνησης καθώς και τον τύπο των όπλων που φέρει, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί από τον ερχόμενο χρόνο στα πεδία των μαχών της ανατολικής Ουκρανίας.

Τι έγραψε κατά του Βαρουφάκη στο Twitter ο Πιέρ Μοσκοβισί

Βολές κατά του Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο Πιέρ Μοσκοβισί.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών στοίχισε πολύ στη χώρα του.

Κινεζικό διαστημόπλοιο θα πέσει στα κεφάλια μας τους επόμενους μήνες

Ο κίνδυνος από το Διάστημα δεν αφορά μόνο ουράνια σώματα που κινούνται σε ανεξέλεγκτες πορείες και ενδεχομένως κάποια στιγμή να «χτυπήσουν» τον πλανήτη. Κινεζικό διαστημόπλοιο βρίσκεται εκτός ελέγχου από τον Σεπτέμβριο του 2016 και σύμφωνα με τις επίσημες κινεζικές αρχές, οι οποίες επιβεβαίωσαν το θέμα που έχει προκύψει, θα καταπέσει σε κομμάτια στη Γη το αμέσως επόμενο διάστημα.

Βρήκαν αυτοκόλλητα «Legalize It» στο κόκπιτ του Αλέξη Τσίπρα!


Υποψίες ότι ο πρωθυπουργός πέταξε για να διαφημίσει την πολιτική του ατζέντα

Διαψεύδονται όσοι έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Αλέξη Τσίπρα ότι έπαθε Πάνο Καμμένο στο πλαίσιο ενός φτηνού επικοινωνιακού τρικ, που στόχο είχε να κατευνάσει όσους εξαγριώθηκαν με το νομοσχέδιο για τον αυτοπροσδιορισμό του φύλου, προσφέροντάς τους γενναίες δόσεις μιλιταριστικής αγαλίασης.


ΝΔ για δηλώσεις Τσιρώνη: Δε λύνονται με φούντα τα προβλήματα που προκαλείτε

Ανακοίνωση αναφορικά με τη δήλωση του Υπουργού αναπληρωτή Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη, που πρότεινε, σήμερα, όχι μόνον τη χρήση της κάνναβης για ιατρικούς λόγους, αλλά και την ελεύθερη καλλιέργειά της στα μπαλκόνια των σπιτιών και μάλιστα με… παράβολο 150 ευρώ, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Σε αυτά τα επαγγέλματα είναι πιο συχνό το σ@ξ μεταξύ συναδέλφων

Πολλοί άνθρωποι επειδή περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο γραφείο τείνουν να κάνουν σχέση με συνάδελφό τους. Ερευνες έχουν δείξει πως η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο μεγαλώνει ανάλογα με το επάγγελμα που έχει κανείς.


Γιαννακόπουλος: Οποιος θέλει να μπει στον ΠΑΟ πρέπει να δώσει 44+30 εκατ.ευρώ

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε επίσημα -μέσω γραπτής δήλωσης- για το κομμάτι των χρεών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξηγώντας πως έχει η κατάσταση.


13 άνθρωποι δηλητηριάστηκαν από αναθυμιάσεις σε κτίριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Δεκατρείς άνθρωποι δηλητηριάστηκαν σήμερα από αναθυμιάσεις χημικών προϊόντων σε ένα κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες όπου διεξάγονται επίσημες σύνοδοι, έγινε γνωστό από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΜΠΟΥΓΑΔΑ! Reuters: Η Ελλάδα εξετάζει swap ομολόγων αξίας 32 δισ. ευρώ τον Νοέμβριο

H Ελλάδα ετοιμάζεται να προχωρήσει σε ανταλλαγή 20 μικρών ομολόγων με 4 νέα ομόλογα, αξίας 32 δισεκατομμυρίων ευρώ, όπως ανέφεραν τραπεζικές πηγές στο Reuters.


O Μοχάμεντ Άλι ήταν εξαρτημένος από το σ@ξ

Ο καλύτερος και πιο σημαντικός πυγμάχος όλων των εποχών με το ξεχωριστό στυλ πάλης, Μοχάμεντ Άλι, απ' ότι φαίνεται διέθετε κι άλλα χαρίσματα πέρα από το ταλέντο του στο ρινγκ.

Αδιανόητη φρίκη: 17χρονη δέχθηκε τρεις σεξουαλικές επιθέσεις σε μια ώρα ενώ γυρνούσε σπίτι από έξοδο

Στιγμές αδιανόητης φρίκης έζησε μια 17χρονη κοπέλα η οποία έπεσε θύμα τριών σεξουαλικών επιθέσεων μέσα σε μια ώρα, ενώ προσπαθούσε να φτάσει σπίτι της στο κεντρικό Λονδίνο, στις 29 Σεπτεμβρίου.

Ανατροπή: Δεν ήταν συμβόλαιο θανάτου η δολοφονία Ζαφειρόπουλου εκτιμά τώρα η ΕΛ.ΑΣ

Ανατροπή: Δεν ήταν συμβόλαιο θανάτου η δολοφονία Ζαφειρόπουλου εκτιμά τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Ανατροπή: Δεν ήταν συμβόλαιο θανάτου η δολοφονία Ζαφειρόπουλου εκτιμά τώρα η ΕΛ.ΑΣ.
ΕΛΛΑΔΑ 13|10|2017 18:14
-A+A
Νέα ανατρεπτικά δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία η δολοφονία δεν ήταν προσχεδιασμένη, ούτε επρόκειτο για συμβόλαιο θανάτου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, το σκηνικό της δολοφονίας δείχνει ότι ενδεχομένως οι δύο δράστες οι οποίοι συνάντησαν τον άτυχο δικηγόρο για περίπου 20 λεπτά κατ’ ιδίαν στο γραφείο του, υπέβαλαν ενδεχομένως αιτήματα για κάποια υπόθεση τα οποία δεν έγιναν αποδεκτά και ακολούθησε η δολοφονία.


ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ! Η Ειρήνη Κολιδά διαψεύδει ότι ήταν "τύφλα στο μεθύσι"

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας η «Μαχήτρια» του Survivor «πιάστηκε» να οδηγεί μεθυσμένη 

Η Ειρήνη Κολιδά, η όμορφη γυμνάστρια, που γνωρίσαμε μέσα από τους «Μαχητές» στο Survivor, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, μετά από έλεγχο αστυνομικών της Τροχαίας Ελληνικού, βρέθηκε να έχει πιει παραπάνω από το επιτρεπτό.

Η ΝΔ για τη συνέντευξη Τζανακόπουλου: Λέει ψέματα και το γνωρίζει

Επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος δήλωσε στο real.gr ότι δεν τίθεται ζήτημα νέων μέτρων, εξαπέλυσε με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία.

Νέα δωρεά 1 εκατ. δολαρίων στην «Αποστολή» για τις ελληνικές οικογένειες από το ίδρυμα της Οικογένειας Jaharis

Ανταποκρινόμενο στην συνεχιζόμενη επισιτιστική ανασφάλεια στην Ελλάδα, το Ίδρυμα της Οικογένειας Jaharis, ανακοίνωσε νέα δωρεά πρόκλησης και προτροπής 1 εκατομμυρίου δολαρίων στον International Orthodox Cristian Charities -IOCC ώστε να επεκτείνει τα προγράμματά του, τα οποία υλοποιούνται σε συνεργασία με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ, τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, προσφέροντας  σταθερή πρόσβαση σε θρεπτικό φαγητό σε παιδιά, οικογένειες, ηλικιωμένους και ανακούφιση σε πρόσφυγες.


Πού πετάς, καημένε Καραμήτρο...

του Κώστα Στούπα

Η ΔΕΗ για την ελληνική οικονομία είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της, και αυτό σε ένα σύνολο μόλις 2-3 κεφαλαίων.

Η εικόνα της μεγαλύτερης εταιρείας αποτελεί το ακριβέστερο αντίγραφο της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας.

Άουσβιτς: Οίκοι ανοχής που έστησαν τα SS για να αυξήσουν την παραγωγικότητα των κρατουμένων

Πίσω από τις πύλες του ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης στο Άουσβιτς κρύβεται ένας από τους λιγότερο γνωστούς εφιάλτες του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου: ένας οίκος ανοχής για τους κρατούμενους.

Τραγικό: Έπεσε θύμα βιασμού πηγαίνοντας... να αυτοκτονήσει

Η νεαρή κατευθυνόταν προς την γέφυρα από την οποία σκόπευε να πηδήξει, όταν ένας άνδρας της επιτέθηκε και τη βίασε

Ένα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια 25χρονη Ρωσίδα, η οποία έπεσε θύμα βιασμού καθ' οδόν προς τη γέφυρα από την οποία σκόπευε να πηδήξει, βάζοντας τέλος στη ζωή της.


Βρήκαν γενετικό υλικό και αποτυπώματα των δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Τρίχες και άλλα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος, που εκτιμάται ότι ανήκουν στους δύο δράστες, έχουν σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ - Πολύωρη κατάθεση του συνεργάτη του άτυχου δικηγόρου στη ΓΑΔΑ - Περιέγραψε το σκηνικό του φόνου και έδωσε σημαντικά στοιχεία


Ας ασχοληθούμε τώρα με τα σοβαρά θέματα. Με την τσέπη μας

Του Σάκη Μουμτζή

Διαβάζω πως υπάρχει υστέρηση στα έσοδα 2,3 δισεκατομμύρια περίπου, πως οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πληρώσουν αναδρομικά ασφαλιστικές εισφορές, πως η BlackRock εγκαταλείπει την επένδυση στον Κηφισό, ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ, πως οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών αυξήθηκαν τον Αύγουστο κατά 1 δισεκατομμύριο, κι εμείς ασχολούμαστε, με ψυχωσικό τρόπο, με τα δικαιώματα 200 ατόμων.


Ένας εθελοντής ΑμεΑ πήγε καλεσμένος για να μιλήσει στην ΑΣΟΕΕ, αλλά τον έδιωξαν με τις σφαλιάρες Πηγή: www.lifo.gr

«Εχθές ‘’άρπαξα’’ τις γενέθλιες σφαλιάρες μου εντός του κτιρίου της ΑΣΟΕΕ ενώ βγήκα ‘’σηκωτός’’ από καμιά 20αριά άτομα. Φυσικά όταν βρίσκεσαι σε αναπνευστική ανεπάρκεια με 80% αναπηρία και μετά βίας κρατιέσαι στα πόδια σου, το λες και αίσιο τέλος. Κάποιοι άλλοι φοιτητές φύγαν με ματωμένες μύτες. Το έγκλημα μου; Απαξίωσα ένα ‘’αγωνιστικό’’ φυλλάδιο», λέει ο εθελοντής που θέλησε να ανεβάσει στο ίντερνετ την περιπέτειά του...


Κράξιμο δικηγόρων στον μεγαλοδικηγόρο Σοφό που προτείνει λειτουργία των δικαστηρίων ως το βράδυ

Η προεκλογική περίοδος στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις μεταξύ των δικηγορών , με βάση τις προτάσεις των υποψήφιων.

Μια όμως από αυτές, έχει προκαλέσει αντιδράσεις και δυσφορία, ιδιαίτερα μεταξύ των νέων δικηγόρων , αλλά και δικηγορών που δεν εργάζονται σε οργανωμένα γραφεία , αλλά μεμονωμένοι.


ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Ο ΣΥΡΙΖΑ μας απελευθερώνει και από τα δεσμά της επιστήμης

Βάκη για το νόμο αλλαγής φύλου: "όπως η αμερικάνικη επανάσταση κατήργησε τη δουλεία, έτσι και το ν/χ αποσκοπεί στη χειραφέτηση από μια άλλη δουλεία:

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΨΤΕ! Ο Τσίπρας μέσα στο κόκπιτ του F-16 εν ώρα πτήσης

Μιάμιση ώρα κράτησε η πτήση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με το F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο πρωθυπουργός έφθασε το πρωί μαζί με την ηγεσία της Αεροπορίας και των Ενόπλων Δυνάμεων στην 110 Πτέρυγα Μάχης της Λάρισας, απ' όπου πραγματοποίησε πτήση με μαχητικό αεροσκάφος F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας.


ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Η Μπέτυ στο Λευκό Οίκο αλλά δεν θα την υποδεχθεί η Μελάνια...

Την ερχόμενη Τρίτη, στις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου. Οχι, όμως, μόνος.

Πετάει ο Τσίπρας; Ναι, αλλά όχι τα σκουπίδια

Χτες ο πρωθυπουργός πέταξε με F 16 στην ευαίσθητη ζώνη του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου επί μιάμιση ώρα. Εκεί που κάθε μέρα οι Έλληνες πιλότοι μπλέκονται σε αερομαχίες με τα τουρκικά μαχητικά που προσβάλλουν το χώρο της χώρας. Πολλοί χλεύασαν την κίνηση ως θεατρική. Μπορεί να έχουν δίκιο. Αλλά, το θέατρο διδάσκει. Πολίτες και πρωθυπουργούς.


Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Η περιγραφή των δολοφόνων από έγγραφο της ΕΛΑΣ

«Οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαειρόπουλου ήταν δύο άγνωστοι, μέχρι τώρα, άνδρες που αναζητούνται. Ο πρώτος ηλικίας 30-40 ετών, ύψους 1,80 περίπου, αδύνατος, μελαχρινός, αξύριστος (δύο ημερών) με κοντά σκούρα μαλλιά ο οποίος πιθανόν φορούσε τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και λεπτό μπουφάν χρώματος λευκού.

Ο δεύτερος...

Ο Βαρουφάκης, ο Γαβράς και η παρακμή -ελληνική και ευρωπαϊκή

Του Γιώργου Καραμπελιά

Ο Κώστας Γαβράς, σε παρουσίαση του νέου ογκώδους πονήματος του Γιάνη Βαρουφάκη, δήλωσε πως θα γυρίσει σε κινηματογραφικό έργο τον αγώνα του Γιάνη «ενάντια στο παγκόσμιο σύστημα», συνεπικουρούμενος και από τον Βασίλη Βασιλικό, ο οποίος επίσης συμμετείχε στη συγκεκριμένη εκδήλωση.


Α. Πανούτσος: Μα για το φονικό δεν είπανε κουβέντα

Του Αντώνη Πανούτσου

Ο επικοινωνιακός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρά μία paper tiger. Μια χάρτινη τίγρης που μοιάζει απειλητική αλλά από την στιγμή που ο αντίπαλός της καταλάβει ότι είναι φτιαγμένη από χαρτί παύει να τον φοβίζει. Η χάρτινη τίγρης στηρίχθηκε στο μύθο του 2015, όταν πέρασε η εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε βασισμένος στον επικοινωνιακό του μηχανισμό που τον πρόβαλε στην τηλεόραση.

Οι ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ επιπτώσεις του «Νόμου Παρασκευόπουλου» και των μαζικών αποφυλακίσεων

Παρά τις προειδοποιήσεις τόσο του νομικού κόσμου για τις δυσμενείς επιπτώσεις όσο και της Ένωσης Εισαγγελέων που αναφέρει ότι οι ρυθμίσεις αυτές ισοδυναμούν με ακύρωση των δικαστικών αποφάσεων, η κυβέρνηση συνεχίζει μέχρι και σήμερα την ίδια καταστροφική πολιτική της


Συνελήφθη η φίλη της Ρωσίδας που σκοτώθηκε ενώ κρεμόταν τόπλες έξω από παράθυρο αυτοκινήτου

Υπάρχουν υποψίες ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλΤον γύρο του διαδικτύου έκανε εχθές η είδηση του τραγικού θανάτου μιας Ρωσίδας τουρίστριας, η οποία σκοτώθηκε ενώ κρεμόταν τόπλες έξω από παράθυρο αυτοκινήτου, όταν το κεφάλι της συγκρούστηκε με μια πινακίδα.


Βαρουφάκης: Όταν κοιτάζω την κυβέρνηση Τσίπρα, αισθάνομαι λύπη

Εκστρατεία για την προώθηση του βιβλίου του,υπό τον τίτλο "Ενήλικοι στο δωμάτιο" αλλά και το κίνημά του "DiEM25", που θα είναι υποψήφιο στις Ευρωεκλογές του 2019 έχει ξεκινήσει ο Γιάνης Βαρουφάκης παραχωρώντας ουκ ολίγες συνεντεύξεις σε γαλλικά ΜΜΕ.


Κυριάκος: Να διαλευκανθεί το ταχύτερο η δολοφονία Ζαφειρόπουλου - Κάποιοι δείχνουν αδικαιολόγητη ανοχή στη βία

Την ταχύτερη δυνατή διαλεύκανση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ζήτησε με δήλωσή του το μεσημέρι της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζοντας εκ νέου τα συλλυπητήριά του για την στυγερή δολοφονία του δικηγόρου.


Γερμανοί Φιλελεύθεροι: Δεν θέλουμε Grexit, αλλά ούτε κούρεμα χρέους -Να συνεχίσει η Ελλάδα τις μεταρρυθμίσεις

O Αλεξάντερ Γκραφ Λάμπσντορφ, βουλευτής και μέλος του προεδρείου του FDP είχε ασκήσει στο παρελθόν σκληρή κριτική απέναντι στην Ελλάδα και είχε ζητήσει ακόμη και την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη.


Συνάντηση Γιούνκερ-Μητσοτάκη την Πέμπτη στις Βρυξέλλες

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 13.00 μ.μ. (Ελλάδος) ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτορπής, Ζαν ΚΛοντ Γιούνκερ.


O Ελληνας που βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο για να γίνει viral στο Instagram

O 28χρονος Αριστοτέλης Πολίτης μεγάλωσε στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και κατάφερε να γίνει viral στο Instagram ποζάροντας με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο μαζί με τον 2χρονο ανιψιό του.

Μια πυραυλική επίθεση του Κιμ θα μπορούσε να σκοτώσει το 90% του πληθυσμού των ΗΠΑ!

Καθώς οι ΗΠΑ και η Βόρεια Κορέα βρίσκονται στο χείλος ενός ολοκληρωτικού πολέμου με τον Ντόναλντ Τραμ και τον Κιμ Γιονγκ Ουν να εκτοξεύουν απειλές για ανάληψη στρατιωτικής δράσης η Ουάσιγκτον μετακινεί συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας στην αυλή της Πιονγιάνγκ με στόχο να καταρρίψει τυχόν πυραύλους που θα εκτοξεύσει το κομμουνιστικό καθεστώς.

Ο «παχυλός» μισθός του Ντάισελμπλουμ στο νέο του πόστο

Ο διορισμός του Γερούν Ντάισελμπλουμ στη θέση του στρατηγικού συμβούλου στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ΕSM) ανακοινώθηκε σήμερα από τον τελευταίο.

Ηράκλειο: Εκλεψε ασθενοφόρο και έκανε βόλτες στην πόλη

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένας 32χρονος έκλεψε ένα ασθενοφόρο και έκανε βόλτες ανενόχλητος στην πόλη.


Το συγκινητικό μήνυμα του Νώντα Ζαφειρόπουλου για τον πατέρα του

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, ο γιος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Νώντας, αποχαιρέτησε τον πατέρα του.

Ο Νώντας Ζαφειρόπουλος έγραψε στο Facebook: "Θέλω να ευχαριστήσω για τα συλλυπητήριά σας κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά, αλλά δεν βρίσκομαι σε θέση να το κάνω...

Χθες έχασα ότι πιο πολύτιμο είχα, εξαιτίας κάποιων άνανδρων και μικρών ανθρώπων και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω.

Έφυγε κάνοντας το λειτούργημα του, γιατί ως τέτοιο έβλεπε την δικηγορία και πάντα μου έλεγε πως αν το κάνεις αξιοπρεπώς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Τελικά, ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις στη σημερινή κοινωνία. Και το χειρότερο είναι ότι δεν πρόλαβε να με ορκίσει δικηγόρο, όπως ήταν το όνειρο του.

Καλό παράδεισο πατέρα μου!! Θα σε αγαπάω πάντα!"