19 Αυγούστου 2017

Θέμος Αναστασιάδης: Εγκλήματα Κομμουνισμού και ΣΥΡΙΖΑ

Ο θίασος θλιβερών σκιών που παριστάνει την κυβέρνηση παλινδρομεί  απ΄την συνήθη του γελοιότητα σε ακραία εθνική επικινδυνότητα καθημερινά: Όταν ο απολύτως άσχετος επί του θέματος (και όχι μόνο) υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κοντονής, χαρακτηρίζει φιλοναζί ένα κράτος μέλος της Ε.Ε, την Εσθονία, και αρνείται επίσημα την συμμετοχή της χώρας σε ευρωπαϊκό συνέδριο (η Εσθονία έχει και την Προεδρία) για τα εγκλήματα των Κομμουνιστικών καθεστώτων, πρέπει να βαρέσουν καμπάνες.


Έξαλλα τα λαμόγια της ΕΟΚ! Μόνο που δεν έβρισαν τον Αντετοκούνμπο... τα χώνουν στην ομάδα του

[Σιγα ρε μαλ@κες μην επενδύουν οι άλλοι εκ δολ στον Αντετοκούνμπο και να διακινδυνεύουν την υγεία του, για να πάτε εσείς οι τζαμπατζήδες να φωτογραφίζεστε με μετάλλια και να τσεπώνετε χρήμα από σπόνσορες και πολιτεία... από τη στιγμή που ο παίκτης λέει ότι είναι τραυματίας, τέλος! Δεν τον βρίζετε καλύτερα να σας ρίξει και μια μούτζα και να μην ξαναπαίξει ποτέ;]

Η ΕΟΚ περίπου μία ώρα μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Social Media ότι δεν θα πάει στο Eurobasket λόγω τραυματισμού, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τους Μιλγουόκι Μπακς για την απουσία του, κάνοντας λόγο για οργανωμένο σχέδιο των «ελαφιών».

Εξανεμίστηκε ο ενθουσιασμός της εξόδου στις αγορές-Σκαρφάλωσε πάνω απ' τις 500 μβ το spread

Υποχώρησε ο αρχικός ενθουσιασμός των διαχειριστών κεφαλαίων που είχαν συμμετάσχει στην έκδοση του 5ετούς ομολόγου που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουλίου 2017.


ΝΔ σε Βαρουφάκη: Γιάνη ψυχραιμία... θα τα πούμε στην Εξεταστική

Ανακοίνωση για το άρθρο του Γιάνη Βαρουφάκη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» με το οποίο εξαπολύει «βολές» κατά της ΝΔ και της στάσης της όλα αυτά τα χρόνια των Μνημονίων, εξέδωσε πριν από λίγο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Απαντήσεις για την επιστροφή Τσίπρα με το Χιούι ζητά η ΝΔ-Μούγγα το Μαξίμου

Η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά να λάβει εξηγήσεις για την «εξαφάνιση» του πρωθυπουργού τις ημέρες που καιγόταν η μισή Αττική και την επιστροφή του με στρατιωτικό ελικόπτερο από τον τόπο διακοπών του, όπως αποκάλυψαν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - Με non paper απάντησε το Μαξίμου.

Ο άγνωστος καβγάς Έλληνα τραγουδιστή! «Να πας να γαμ…είς, αρχ…ι!»

«Κάποτε είχα αγοράσει μια πολυτελή Porsche, γιατί ήθελα να ζήσω το όνειρο».

Ο Σταμάτης Γονίδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε έναν καβγά που είχε πριν χρόνια στον δρόμο.

Κινδύνευσε το σπίτι γνωστού Έλληνα τραγουδιστή από τις φωτιές στην Αττική!

Η Ελλάδα συγκλονίστηκε για ακόμη ένα καλοκαίρι, όπου οι φωτιές έκαψαν χιλιάδες στρέμματα. Δάση αλλά και περιουσίες ανθρώπων καταστράφηκαν ολοσχερώς. Ο Γρηγόρης...

ΚΑΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑΝΗ; Βαρουφάκης για ΝΔ: Πιστή εντολοδόχος της τρόικας που πόνταρε στην κατάρρευση της χώρας

Στο άρθρο του, το οποίο έγραψε για την “Εφημερίδα των Συντακτών” αναφέρει την ΝΔ ως μια πολιτική δύναμη που είναι “πιστή εντολοδόχος της τρόικας” και που προκειμένου “γατζωθεί” στην εξουσία επένδυσε και επενδύει στην κατάρρευση της χώρας.



Η Ραχήλ απαντάει στην ανάρτηση της Γιαννακάκη για τους… φιλοναζί Εσθονούς

Η απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή να μην αποδεχτεί την πρόσκληση για να παραστεί στο διεθνές συνέδριο σχετικά με τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα που διοργανώνει η Εσθονική προεδρία της Ε.Ε. προκάλεσε αίσθηση. Μια ανάρτηση όμως της γγ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έρχεται να ρίξει… λάδι στη φωτιά.

ΒΑΛΤΕ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΝΑ ΓΛΕΝΤΉΣΟΥΜΕ! Ο δημοσιογράφος που διεκδικεί το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Κοτζιά

Παρά το ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές αργούν ακόμη τα ονόματα για τους μεγάλους Δήμους έχουν αρχίσει να πέφτουν στα τραπέζια των κομματικών επιτελείων.

ΜΠΟΥΦΟΣ! Κρήτη: Ήθελε να πάει σε παραλία γυμνιστών αλλά έπεσε από τα βράχια

Οι λουόμενοι ειδοποίησαν την αστυνομία και τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ

Άσχημη εξέλιξη είχε η μεσημεριανή βόλτα ενός τουρίστα στη Χερσόνησο, καθώς στην προσπάθειά του να πάει σε απόμερη παραλία της περιοχής, έπεσε από μεγάλο ύψος!


ΝΔ για ΟΑΣΘ: Ήδη, ξεκίνησε την πελατειακή παροχολογία

Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τη νομιμότητα και επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία το αυταρχικό της πρόσωπο, επισημαίνει ο τομεάρχης Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, με αφορμή τις αντιδράσεις για την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με τον ΟΑΣΘ.

Σταρ του NBA διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα -Εβαλε το Ναυάγιο της Ζακύνθου εξώφυλλο στο Twitter[εικόνα]

Με τον καλύτερο τρόπο διαφημίζει την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τη Ζάκυνθο ο Κέβιν Ντουράντ.

Ο σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επέλεξε το Ναυάγιο της Ζακύνθου για εξώφυλλο στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Οι δέκα διάσημοι που μπαίνουν στο Survival

Μία μόλις ανάσα πριν την έναρξη των γυρισμάτων του πολυαναμενόμενου Survival και φαίνεται πως η παραγωγή έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα μπουν στην ομάδα των «Διασήμων».


ΣΤΑ 4 ΑΛΕΞΗΣ-ΓΚ@ΜΕΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! Προς κατάργηση των απεργιών, δια νόμου

Νόμο που ουσιαστικά θα θέτει υπό κατάργηση τις απεργίες θα περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, που θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή, αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία».


ΟΝΝΕΔ: Η Άρνηση Ως Ιδεολογία

Με επιστολή του σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης απέρριψε την πρόσκληση της Εσθονικής κυβέρνησης για το συνέδριο που διοργανώνεται στο πλαίσιο της Εσθονικής Προεδρίας της ΕΕ, σχετικά με τα εγκλήματα από τα Κομμουνιστικά καθεστώτα.

Βίντεο που ανεβάζει στα ύψη την αδρεναλίνη απο στιγμές διάσωσης του Π.Ν

Το Πολεμικό Ναυτικό δημιούργησε ένα εντυπωσιακό βίντεο από τις διασώσεις που επιχείρησε κατά τη διάρκεια του 2017 σε όλο τον θαλάσσιο χώρο της ελληνικής επικράτειας

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στην ιστιοπλοΐα

Το 23ο μετάλλιο μέσα στο 2017 σε παγκόσμια ή ευρωπαϊκή διοργάνωση πανηγυρίζει η ελληνική ιστιοπλοΐα.

Και τι μετάλλιο... ολόχρυσο, από τον εκπληκτικό Δημήτρη Παπαδημητρίου.

ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ➤Στην πολυτελή βίλα του Λαζόπουλου κρυβόταν ο Τσίπρας τις ημέρες που καιγόταν η Αττική;

[Το ερωτηματικό οφείλεται στο ότι ο ΠΑΣΟΚος Παπαχρήστος που το γράφει είναι αναξιόπιστος αφού στο παρελθόν έχει γράψει ένα κάρο παπαριές και καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείται σαν σημείο αναφορά από τη ΝΔ... Το highlight του ήταν όταν το 2009 έγραφε στη στήλη του στα ΝΕΑ "άλλη μια τσαγκαροΔευτέρα για τον Καραμανλή να κάθεται σπίτι του και να μην πηγαίνει καν στο Μαξίμου"... κι ο Καραμανλής την ίδια στιγμή συναντιόταν με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας, τον Θαπατέρο.... στη Μαδρίτη]

Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχωρά σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστος μέσα από τη στήλη «Στίγμα», στα «ΝΕΑ» που επανακυκλοφορούν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του γνωστού δημοσιογράφου, τις ημέρες που καιγόταν η Αττική και είχε εκδοθεί… silver alert για τον εξαφανισμένο πρωθυπουργό Τσίπρα αυτός, είναι πιθανόν, να κρυβόταν στην πολυτελή βίλα του Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο.


Σοκ στην Εθνική, Εκτός Eurobasket ο Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να ενισχύσει την «γαλανόλευκη» στην διοργάνωση!

Οι φοβίες που υπήρχαν γύρω από τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο επιβεβαιώθηκαν, αφού ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς δεν πρόκειται να ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο ερχόμενο Eurobasket!


ΑΨΟΓΟΙ! Η Σουηδία απέρριψε το αίτημα ασύλου 106χρονης Αφγανής

Η γηραιότερη πρόσφυγας κατάφερε να φτάσει στη σκανδιναβική χώρα παρ' ότι είναι τυφλή και καθηλωμένη στο κρεβάτι εξαιτίας κινητικών προβλημάτων


Μεσσηνία: Συνελήφθη 74χρονος ιερέας που σκότωσε το σκύλο του [σκληρό βίντεο]

Σε μια αποτρόπαια πράξη προέβη ένας 74χρονος κληρικός σε χωριό της Μεσσηνίας για την οποία και συνελήφθη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του eleftheriaonline.gr, o ιερέας έδεσε το σκύλο του σε ένα δέντρο δίπλα στο σπίτι του και στην συνέχεια τον σκότωσε με καραμπίνα.


Ισπανία: Συνελήφθη ο τουρκικής καταγωγής συγγραφέας Ντογάν Ακανλί μετά από αίτημα της Άγκυρας

Ένας Γερμανός συγγραφέας τουρκικής καταγωγής, ο Ντογάν Ακανλί, συνελήφθη σήμερα στην Ισπανία κατόπιν αιτήματος των τουρκικών αρχών, όπως έγινε γνωστό από τον βουλευτή των Πρασίνων της Γερμανίας Φόλκερ Μπεκ, ο οποίος έκανε λόγο για πολιτικά κίνητρα πίσω από τη σύλληψη αυτή.


ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ! ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Δ.Καμμένος "κατά" ΣΥΡΙΖΑ: Κομπλεξική η μη αναγνώριση του ολοκληρωτισμού των κομμουνιστικών καθεστώτων

«Γνωρίζετε τι πέρασαν οι Εσθονοί κάτω από την Σοβιετική κομμουνιστική μπότα;», αναφέρει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

Σε εντελώς αντίθετη γραμμή, σε σχέση με εκείνη που εξέφρασαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την αναγνώριση των εγκλημάτων των κομμμουνιστικών καθεστώτων, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καμμένος, μπας και ξεγελάσει κανα γίδι απ' αυτά που τους ψηφίζουν.


Βίντεο: Πέτυχε γκολ και στους πανηγυρισμούς τραυματίστηκε από το σημαιάκι του κόρνερ!

Ο Νικολάι Μίλερ πέτυχε το πρώτο γκολ του Αμβούργο στη φετινή Μπουντεσλίγκα, ωστόσο θα του μείνει αξέχαστο για τους λάθος λόγους


ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ! Συγκρούσεις νεοναζί και αριστερών στο Βερολίνο

Οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας έγιναν με αφορμή την 30η επέτειο από τον θάνατο του υπαρχηγού του Αδόλφου Χίτλερ, Ρούντολφ Ες

Άγριες συγκρούσεις και συλλήψεις από την αστυνομία σημειώθηκαν το Σάββατο στο κέντρο του Βερολίνου, όταν συναντήθηκαν πορείες νεοναζί και αριστερών.

Καστάνιανη Πωγωνίου: Μια περίεργη και θρασύτατη διάρρηξη…

«Όταν κοιμάσαι, άλλος γράφει ιστορία», τραγουδούσε σε μουσική και στίχους Βασίλη Δημητρίου, ο Γιώργος Νταλάρας (πρόκειται για το τραγούδι «Πεπρωμένο» που ακουγόταν στο σίριαλ «Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά»). Κι άλλος (ή άλλοι) κλέβουν εκκλησία, θα συμπληρώναμε…

Αποτροπιασμός: Μητέρα-τέρας έκαιγε, έδενε και έβαζε σε κλουβί το τρίχρονο παιδάκι της

Κατέγραφε σε βίντεο τα βασανιστήρια που έκανε στο παιδί της

Σε φρικτά βασανιστήρια κατηγορείται ότι υπέβαλε το ίδιο της το παιδί μια μητέρα στο Σεντ Μέρις στις ΗΠΑ, που συνελήφθη από την αστυνομία.


Ριπόλ: Η γραφική πόλη στα Πυρηναία που έγινε «φωλιά» τζιχαντιστών [εικόνες]

Το Ριπόλ, μια καταλανική κωμόπολη 10.000 κατοίκων σε υψόμετρο 700 μέτρων στους πρόποδες των Πυρηναίων, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη για την 1η επέτειο από το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ένα... flashback στην 19η Αυγούστου του 2016 έκανε η Κατερίνα Στεφανίδη
για να ευχαριστήσει όσους της στήριξαν στο δρόμο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Αν έχεις τύχη διάβαινε: Η 26χρονη που έχει γλιτώσει από τρεις τρομοκρατικές επιθέσεις σε τρεις διαφορετικές πόλεις

Η Julia Monaco, είναι ο ορισμός του τυχερού ανθρώπου, καθώς μέσα σε έναν χρόνο έχει καταφέρει να ξεγελάσει τρεις φορές τον θάνατο.

Φλόριντα: Αστυνομική επιχείρηση εναντίον εμπόρων ναρκωτικών -Ενας αστυνομικός νεκρός, τρεις τραυματίες [βίντεο]

Ενας αστυνομικός έχασε τη ζωή του και ακόμη τρεις τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων εναντίον εμπόρων ναρκωτικών σε δύο περιοχές της Φλόριντας.


Τριπλό χτύπημα ετοίμαζαν οι τζιχαντιστές - Θα τίναζαν στον αέρα τη Sagrada Familia

Οι τρομοκράτες που σκότωσαν 14 άτομα και τραυματίστηκαν πάνω από εκατό στην Καταλονία είχαν αρχικά προγραμματίσει να οδηγήσουν τρία φορτηγά γεμάτα εκρηκτικά σε δημοφιλή μέρη της Βαρκελώνης, συμπεριλαμβανομένου του καθεδρικού ναού Sagrada Familia.

Φονική καταιγίδα στην Αυστρία -Δύο νεκροί και 120 τραυματίες-BINTEO

Στους 120 αυξήθηκε ο αριθμός των τραυματιών από την καταστροφή μιας μεγάλης, υπαίθριας μπιραρίας στη βόρεια Αυστρία, κατά τη διάρκεια σφοδρής καταιγίδας που έπληξε την περιοχή όπως ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα η αστυνομία.


ΦΩΤΟ-Τα παίρνουν απ' τους Ρώσους λέμε!

Πάλι ρόμπα γίναμε! Η Sueddeutsche Zeitung έχει άρθρο για ψεκασμένο γερμανό δημοσιογράφο που κατηγορείται για κατασκοπεία υπερ των Ρώσων και στην κεντρική φώτο του άρθρου τον έχει φωτογραφία με την βουλευτίνα (2012-2015) του ΣΥΡΙΖΑ...

Πρετεντέρης: Το θεώρημα της σκορδαλιάς

Σσκορδαλιά χωρίς σκόρδο: το νέο κόλπο του ΣΥΡΙΖΑ - και μερικών φίλων του... γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Η γυμνή φωτογράφιση της Ζωής Λάσκαρη στο Playboy που έγραψε ιστορία

«Πόσο εξευτελισμένη θα ήμουν σήμερα αν είχα πουλήσει το γυμνό κορμί μου τότε; Όσο πιο ακριβά, τόσο πιο εξευτελισμένη», είχε δηλώσει για τις φήμες που την ήθελαν να έχει λάβει ένα αστρονομικό ποσό για την εποχή προκειμένου να ποζάρει γυμνή στο περιοδικό

BINTEO-Εικόνα Αποκάλυψης στη Βραζιλία: Σύννεφο, το «χέρι του Θεού» ή μικρός μετεωρίτης;

Ένα σύννεφο, το οποίο προκάλεσε σε άλλους τρόμο, σε άλλους έκπληξη και σε άλλους ελπίδα, αλλά σε κάθε περίπτωση δέος, εμφανίστηκε στον ουρανό της πόλης Τεϊσέιρα ντε Φρέιτας, στη Βραζιλία.

Τι σημαίνει η απόφαση του ΣτΕ για το πάγωμα της εκκαθάρισης στον ΟΑΣΘ

Του Βασίλη Γεώργα

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να παγώσει επί της ουσίας για τις διαδικασίες εκκαθάρισης του ΟΑΣΘ για λόγους νομιμότητας δεν αποτελεί μόνο ένα ακόμη βαρύ νομικό φάλτσο της κυβέρνησης που αφήνει εκτεθειμένους τους εμπνευστές του εγχειρήματος, αλλά χτυπά στο μαλακό υπογάστριο τους πολιτικούς σχεδιασμούς του Μαξίμου να αξιοποιήσει για μικροκομματικούς και επικοινωνιακούς λόγους την πρώτη κρατικοποίηση εταιρείας επί των ημερών της.


Η Alessandra Ambrosio κολάζει τον... «παράδεισο»

Τις διακοπές της συνεχίζει να απολαμβάνει η Alessandra Ambrosio, ένα από τα διάσημα αγγελάκια της Victoria's Secret. Το μοντέλο, που είναι μητέρα και ενός αγοριού, έκανε διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και μετά την περίφημη πλέον φωτογράφιση με τις καουμπόισσες στο Κολοράντο, πήγε να ξεκουραστεί.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ➤Ιστορίες απο την Κολιμά

Ένα συγκλονιστικό, ωμό και ζοφερό ντοκουμέντο από τα στρατόπεδα εργασίας της Σοβιετικής Ένωσης, εκεί όπου ο Σαλάμοφ πέρασε τη μισή ενήλικη ζωή του.➤

Είναι αποδεδειγμένο ότι η ανθρώπινη δυστυχία αποτελεί το καλύτερο υλικό για το μυθιστόρημα.

Ενώ το Twitter τους κράζει, η τύπισσα που ο άνδρας της δούλευε στο δημόσιο με πλαστό πτυχίο λέει: Φιλοναζί οι Εσθονοί

Απίστευτη δήλωση από τη ΓΓ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που δεν άκουσε ότι ο Στάλιν σκότωσε 20 εκ ανθρώπους  - Πήρε τη σκυτάλη από τον Κοντονή που είπε ότι η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει εγκλήματα από κομμουνιστικά καθεστώτα - Πολάκης: «Μπράβο Σταύρο»

ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ Η ΠΑΣΟΚίλα! Απτόητος ο Κουρουμπλής: Πρέπει σταδιακά να πάμε σε ένα ευρύτερο σοσιαλιστικό μέτωπο

Απτόητος παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρότασή του για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τις ευρύτερες δημοκρατικές δυνάμεις εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.


ΠΑΛΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΘΑ 'ΝΑΙ! Πολάκης: «Μπράβο Σταύρο» που δεν αναγνωρίζεις τα εγκλήματα από κομμουνιστικά καθεστώτα

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας θριαμβολογεί για την απομόνωση της Ελλάδας από την Ευρώπη

Σύμμαχο στο πρόσωπο του Παύλου Πολάκη βρήκε ο Σταύρος Κοντονής μετά την απόφασή του η Ελλάδα να είναι η μοναδική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν συμμετάσχει  στο διεθνές συνέδριο που διοργανώνει η Εσθονική Προεδρία της ΕΕ σχετικά με «τα εγκλήματα από τα κομμουνιστικά καθεστώτα».


ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Τεράστιο σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ-ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με θύματα τους αγρότες!
Η κυβέρνηση καλύπτει πλήρως - και ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι απλός θεατής- την αυθαιρεσία της

Βίντεο: Ο Νικ Κύργιος απέκλεισε τον Ναδάλ και πέρασε στον ημιτελικό!

Επικράτησε καθαρά με 2-0 σετ - Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που νικά τον Ισπανό πρωταθλητή
Ο Νίκος Κύργιος επικράτησε καθαρά με 2-0 σετ του Ράφα Ναδάλ και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά Masters 1000 του Σινσινάτι.

Ο οδηγός του βαν που σκόρπισε τον θάνατο στη Βαρκελώνη παραμένει ασύλληπτος

Ο άνθρωπος, ο οποίος οδηγούσε το φορτηγάκι που έπεσε πάνω σε πλήθος διαβατών και τουριστών στη Βαρκελώνη, σκοτώνοντας δεκατρείς ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους σχεδόν εκατό, πιθανόν είναι ακόμη ζωντανός και διαφεύγει ακόμη τη σύλληψη, ανακοίνωσε χθες η ισπανική αστυνομία, διαψεύδοντας δημοσιεύματα των ΜΜΕ κατά τα οποία ο δράστης σκοτώθηκε στο Καμπρίλς.

Ο Τσακαλώτος ψάχνει έσοδα 26 δισ. ευρώ ως τα Χριστούγεννα-Ρεκόρ κατασχέσεων

Η κυβέρνηση ενεργοποιεί στο φουλ τη «μηχανή» των κατασχέσεων μισθών, συντάξεων, ενοικίων και τραπεζικών λογαριασμών για να αντιμετωπίσει την υστέρηση των εσόδων -Τον Αύγουστο άγγιξαν τις 1.000 την ημέρα…  


Η ΡΕΤΑ θα πληρώσει 49.000 για την απαγωγή και τη θανάτωση ενός τσιουάουα 9χρονου κοριτσιού

Η οικογένεια που είχε το σκυλάκι είχε καταθέσει αγωγή κατά της ΡΕΤΑ και ζητούσε αποζημίωση ύψους επτά εκατομμυρίων δολαρίων.


«Πόλεμο» στον Λευκό Οίκο κήρυξε ο Μπάνον μετά την αποχώρησή του

Στο στόχαστρό του δεν είναι ο Ντόναλντ Τραμπ αλλά η κόρη του Ιβάνκα, ο γαμπρός του και το κατεστημένο των Ρεπουμπλικανών - «Είμαι φορτωμένος, έχω ξανά στα χέρια τα όπλα μου» δήλωσε


Κέρκυρα: Σύλληψη 22χρονης Βελγίδας για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Παρασκευής, μέσα σε επιβατηγό πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μπάρι-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα, μια 22χρονη Βελγίδα υπήκοος εις βάρος της οποίας εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή σε τρομοκρατική οργάνωση.