02 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ακούραστοι στο να δουλεύουν τα γίδια

Mας έχουν τσακίσει στους φόρους, έχουν ρίξει σχεδόν στο μισό το αφορολόγητο αλλά έφτιαξαν δίκαιο φορολογικό σύστημα λέει...

Η δικτατορία του χυδαίου

Ε​​χουν και οι λέξεις την οικολογία τους. Εντάσσονται κοινώς σε μια γλωσσική αλυσίδα η οποία προσθέτει ή αφαιρεί από τη σημασία τους. Οταν υπενθυμίζουμε το κοινότοπον ότι οι λέξεις δεν είναι από μόνες τους χυδαίες, χυδαίες όμως τις κάνει ο τρόπος που τις χρησιμοποιείς, αυτό εννοούμε. Ενα γυμνό σώμα δεν είναι χυδαίο. Αν όμως το εντάξεις στο περιβάλλον της πορνογραφίας γίνεται χυδαίο.

Μητσοτάκης για Μίνωα Κυριακού: Υπήρξε ένας άνθρωπος με όραμα, αρχές και ιδανικά

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του Μίνωα Κυριακού εξέφρασε με δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.


ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΟΚι! Παπαδόπουλος: «Εύχομαι ολόψυχα να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε για τη μεταγραφή του στο Αμβούργο, την Εθνική και εύχεται να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.


ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Έκκληση προς την Αθήνα από τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων για το ΝΑΤΟ και το όνομα… μετά

Η είσοδος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ θα λειτουργήσει θετικά ώστε να λυθεί… μετά το ζήτημα του ονόματος.


Οι φωτογραφίες που θα ήθελε να εξαφανίσει ο «εθνικά και ισλαμικά υπερήφανος» Τσαβούσογλου!

Φτάνει καθημερινά, εκτός Κυριακής φυσικά, αφού ο κ. Έσπεν Μπαρθ Άιντα τους …έδωσε τη μέρα off, που λέμε και στην Κύπρο. Μόνο που έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και προχθές την πάτησε σαν κουτορνίθι, που είναι ως γνωστόν, ο πολύς υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας.


Επιχείρηση διάσωσης ηλικιωμένου από πηγάδι βάθους 15 μέτρων - ΒΙΝΤΕΟ

Στη δημοσιότητα έδωσε η πυροσβεστική ένα βίντεο με τη διάσωση ενός ηλικιωμένου άνδρα μέσα από πηγάδι στην περιοχή Χρυσαυγή, στα Τρίκαλα.

O Καμμένος «καίει» το τελευταίο χαρτί του Αλέξη Τσίπρα

Στο Μαξίμου είχαν εναποθέσει τις τελευταίες ελπίδες τους στον ανασχηματισμό, επιδιώκοντας να σηματοδοτήσουν τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο μια νέα αρχή για την κυβέρνηση.


ΒΙΝΤΕΟ-Συνεχίστε το δούλεμα να δούμε πότε θ' αρχίσουν τα γιαούρτια

ΟΚ, καλά κάνετε αφού υπάρχουν σανοφάγοι που σας πιστεύουν ακόμα αλλά κι αυτοί έχουν κάποια όρια  όταν ακούνε το Σκουρλέτη να λέει: 


Πρετεντέρης: Κούνησαν μαντίλι

Η δημοσκοπική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ είναι εντυπωσιακή γράφει στο ΒΗΜΑ, ο Γ. Πρετεντέρης, ανάμεσα στις ΠΑΣΟΚικές ανησυχίες που έχει λόγω συνεδρίου ΔΗΣΥ:

Δεκαοχτάχρονη έφυγε από το Λονδίνο με βαλίτσα κι έφτασε στη Ρόδο... μόνο με το μπικίνι της

Οι all-inclusive διακοπές που είχε κλείσει σε πολυτελές θέρετρο της Ρόδου η Amelia-Grace Beard από το Γουάτφορντ του Ηνωμένου Βασιλείου μετατράπηκαν σε μια ατέλειωτη ταλαιπωρία για την 18χρονη τουρίστρια.


Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Από τα κρατητήρια ξεκίνησε τις δικαοπές του Δανός...Έδειρε τη σύζυγο και τα έβαλε με τους αστυνομικούς!


Ο Δανός, που ήταν μεθυσμένος όταν έφθασε στο αεροδρόμιο με πτήση από την Κοπεγχάγη επιτέθηκε στην γυναίκα του την ώρα που περίμεναν τις αποσκευές τους στο κτίριο του αερολιμένα και λογομάχησε έντονα με άλλους επιβάτες



Περάστε κόσμε! Απολυτήριο λυκείου με γραπτό… 2 – Ιστορίες τρέλας στα ελληνικά σχολεία

- Απίστευτα στοιχεία για τον τρόπο προαγωγής πολλών μαθητών
- Μαθητές προάχθηκαν ή απολύθηκαν με βαθμό κάτω από τη βάση σε μαθήματα όπως η Γλώσσα και τα Μαθηματικά
- Αλλάζουν όλα στο Λύκειο από Σεπτέμβρη
- Δεν καταργούνται – για την ώρα- οι Πανελλαδικές

Η ΕΛΑΣ ετοιμάζεται για το... Survivor - Πού θα μείνουν οι παίκτες

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor. Ήδη στην Ελλάδα οι συσκέψεις των στελεχών του ριάλιτι διαδέχονται η μια την άλλη ενώ και η ΕΛΑΣ βρίσκεται σε ετοιμότητα λίγες μέρες πριν από τη διεξαγωγή του ημιτελικού και του τελικού.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ! Τα κομματόσκυλα που διόρισε ο Κουρουμπλής στην Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων

Καταγγέλλεται ο υπουργός Ναυτιλίας  Παναγιώτης Κουρουμπλής ότι με αφορμή την μετεξέλιξη της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων (ΡΑΛ), σε ανεξάρτητη διοικητική αρχή, έπαυσε τα μέλη της εννεαμελούς  διοίκησής της και διόρισε δικούς του ανθρώπους, εκ των οποίων οι ορισμένοι  εξ αυτών δεν διαθέτουν εχέγγυα αμεροληψίας και ανεξάρτητης κρίσης, όπως απαιτεί το Σύνταγμα και η νομοθεσία


ΒΙΝΤΕΟ-Επικό tweet του Τραμπ: Πόσταρε βίντεο που τον δείχνει να... δέρνει το CNN

Λίγες ώρες αφότου υπερασπίστηκε στο Twitter τον τρόπο που χρησιμοποιεί τα social media, έπειτα από τον σάλο που προκάλεσαν τα πρόσφατα υβριστικά σχόλιά του για δύο παρουσιαστές του MSNBC, ο Ντόναλντ Τραμπ θέλησε να δείξει με πιο... άμεσο τρόπο ότι θα συνεχίσει να επιτίθεται στα ΜΜΕ που μεταδίδουν "fake news", τουλάχιστον όπως ο ίδιος αντιλαμβάνεται τον όρο.

ΝΔ σε Τόσκα: Σταμάτα τις επιθέσεις στους Αστυνομικούς και κόψε το διάλογο με τους άπλυτους

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΔ με αφορμή συνέντευξη του υπ. Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα στην «Αυγή»

Το Twitter απαντάει στον Πολάκη για την «Σοβιετία»: Θα μας κλ@σεις τ' αρχ@δια

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook χθες το βράδυ, με την οποία παρουσίασε τους Νίκο Παππά και Πάνο Καμμένο ως… κατακτητές του Διαστήματος, προσθέτοντας ότι ο ίδιος και οι… σύντροφοί του θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε Σοβιετία, δεν θα μπορούσε να περάσει… απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ; Ιμπάκα σε όσους αμφισβητούν την ηλικία του: Δε γεννήθηκα στη ζούγκλα

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες στο ΝΒΑ με κάποιους που αμφισβητούν την ηλικία του Σερζ Ιμπάκα και υποστηρίζουν πως δεν είναι 28 ετών, αλλά αρκετά μεγαλύτερος. Ο Κονγκολέζος που έχει πολιτογραφηθεί Ισπανός άσος των Ράπτορς δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.


ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ TWITTER: Το νέο σήμα του ΠΑΣΟΚ είναι σχεδόν ίδιο με του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες των social media το τριήμερο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Πολλοί επεσήμαναν την ομοιότητα ανάμεσα στο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ και το νέο σήμα που λάνσαρε η Φώφη Γεννηματά για τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς που ...θα προκύψει στο επόμενο Συνέδριο.

Άγριος καβγάς μεταξύ οδηγών στο Λονδίνο - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ρινγκ μετέτρεψαν δύο οδηγοί, έναν κεντρικό αυτοκινητόδρομο του δυτικού Λονδίνου. Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου έχει καταγραφεί η στιγμή που οι δύο άνδρες ανταλλάσσουν γροθιές, με τους υπόλοιπους οδηγούς να τους κοιτούν χωρίς να επεμβαίνουν.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ! Γονείς έπαιξαν ξύλο στο... Πανελλήνιο Κορασίδων μπάσκετ!

Η τελετή λήξης στιγματίστηκε από επεισόδια στις κερκίδες μεταξύ φιλάθλων του Φάρου Κερατσινίου και του Παναθηναϊκού - Σοκαρισμένες οι αθλήτριες παρακολουθούσαν τις σκηνές - Κάποιες έβαλαν τα κλάματα, ενώ οι προπονητές τους προσπαθούσαν να τις ηρεμήσουν


Ο Μαστοράκης και η οικογένεια αποχαιρετούν τον Μίνωα Κυριακού

Η οικογένεια Κυριακού, με μία λιτή ανακοίνωση, αποχαιρετά τον Μίνωα Κυριακού.

Σε ανακοίνωση της Οικογένειας Κυριακού αναφέρεται:


Ποιους βουλευτές «έκοψε» από τα κανάλια το Μαξίμου

Ποιοι είναι οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που το Μαξίμου ζήτησε από τους καναλάρχες να μην τους βγάζουν σε εκπομπές γιατί λένε… ανοησίες;

Τραγωδία στους Αγ. Αναργύρους: Νεκρή ηλικιωμένη σε πυρκαγιά σε μεζονέτα

Ενα άτομο εντοπίστηκε νεκρό, πριν από λίγη ώρα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μεζονέτα, στην οδό Γραβιάς, στους Αγίους Αναργύρους Αττικής.


H Μέρκελ προειδοποιεί τον Τσίπρα: Για την διμερή συνεργασία Ελλάδας-Κίνας

Έμμεσο μήνυμα προς την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες που επιδιώκουν διμερή τόνωση των επενδυτικών και εμπορικών δεσμών τους με την Κίνα έστειλε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.


Κύπρος: Ο Ρώσος πρέσβης ξεκαθαρίζει ότι η Μόσχα συμφωνεί με τη Λευκωσία για τις εγγυήσεις

Ο Ρώσος πρέσβης στη Λευκωσία αναφέρεται στις συνομιλίες για λύση του Κυπριακού, που διεξάγονται στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας, και χαρακτηρίζει τα ζητήματα ασφάλειας και εγγυήσεων ως «το δυσκολότερο μέρος των διαπραγματεύσεων»


Φονικός καύσωνας στο Ιράν: Στους 54 βαθμούς η θερμοκρασία χτες

Μετεωρολόγος του MeteoFrance ανέφερε στο Twitter ότι το θερμότερο στην πόλη Αβάζ έδειξε 53,7 βαθμούς Κελσίου, με την προηγούμενη υψηλότερη θερμοκρασία που καταγράφηκε στο Ιράν να είναι οι 53 βαθμοί


Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε ενώ πήγαινε για γάμο-ΦΩΤΟ

Μετά από 9 μήνες σχέσης

Η Βάσια Παναγοπούλου και ο Θοδωρής Αναγνωστάκης χώρισαν! Η λαμπερή ηθοποιός και θεατρική παραγωγός και ο αστυνομικός...

Η Telegraph διάλεξε το πιο όμορφο λιμάνι της Ελλάδας -Στα 19 καλύτερα του κόσμου [εικόνες]

Κανείς δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία της επίσκεψης στη Σαντορίνη με πλοίο, γράφει η Telegraph.

Φακελώνουν ένα-ένα τα ακίνητα: Τι περιλαμβάνει η «Τράπεζα Αξιών Ακινήτων», ποια η διαδικασία

Η Κυβέρνηση καλείται τους επόμενους μήνες να υλοποιήσει μία από τις πιο σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές που προβλέπει η συμφωνία για τη δεύτερη αξιολόγηση: Την ευθυγράμμιση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων με τις εμπορικές αξίες.


ΦΩΤΟ-ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ! Αυτό είναι το νέο σύμβολο του... ΠΑΣΟΚ

Απεικονίζει πέντε προφίλ προσώπων, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, το ένα δίπλα στο άλλο

Επηρρεασμένο από το έργο «Τα Ανθρωπάκια» του Γιάννη Γαΐτη είναι το νέο σύμβολο της ΔΗΣΥ που θα παρουσιαστεί στο σώμα του συνεδρίου.

Απέλυσε τον βοηθό που χτύπησε τον Γιαννιώτα η ομοσπονδία της Βοσνίας

Την τιμωρία που του άρμοζε είχε ο βοηθός προπονητή της εθνικής ομάδας της Βοσνίας, Στεφάν Γκιγί. Ο Γάλλος τεχνικός, που γρονθοκόπησε τον Γιάννη Γιαννιώτα μετά τη λήξη του αγώνα με την Ελλάδα στη Ζένιτσα, απολύθηκε από τη θέση του μέχρι το τέλος των προκριματικών του Μουντιάλ.


Παγκόσμιος ο Χορν νίκησε τον Πακιάο στα σημεία!

Ο αήττητος 29χρονος Αυστραλός, πρώην καθηγητής Φυσικής Αγωγής, με ένα ιστορικό 16 νικών, κατάφερε να φτάσει στη νίκη μετά από μία αιματηρή μάχη, 12 γύρων, που παρακολούθησαν στο στάδιο "Suncorp" περισσότεροι από 55.000 θεατές.


Survivor - Ποιος παίκτης θα πάρει την ασυλία και ποιος θα αποχωρήσει;

Η αγωνία κορυφώνεται στο Survivor, καθώς οι παίκτες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον τελικό.

Στο σημερινό επεισόδιο, θα γίνει γνωστό ποιος θα κερδίσει την ασυλία αλλά και αυτός που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν στον ηλεκτρονικό Τύπο, ο...

ΒΙΝΤΕΟ-Κavala AirSea Show: Eντυπωσιακές εικόνες! Το Απάτσι προσγειώθηκε στο λιμάνι

Ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να φωτογραφηθεί μαζί με τους πιλότους

Tο έκτο Kavala Air Sea Show είναι γεγονός και πλήθος κόσμου επισκέφτηκε την πόλη για να το παρακολουθήσει!

"Ελληνίδα" η μάνα του Μέσι! Έχει κόντρα με τη νύφη της- Γάμος- Εικόνες- ΒΙΝΤΕΟ

Φαίνεται πως όσα λένε για την σχέση πεθεράς και νύφης ισχύουν, τουλάχιστον για την περίπτωση του Μέσι, μιας και τα διεθνή Μέσα κάνουν λόγο για κόντρα της μητέρας του Celia Cuccittini με την σύζυγο της Antonella Roccuzzo.

Η Total υπογράφει συμφωνία 4,8 δισ. δολαρίων για κοίτασμα αερίου στο Ιράν

Ο γαλλικός όμιλος Total, ο οποίος ηγείται μιας διεθνούς κοινοπραξίας με την κινεζική εταιρεία CNPCI, θα υπογράψει τη Δευτέρα μια συμφωνία 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων για ένα σημαντικό κοίτασμα αερίου και θα γίνει έτσι η πρώτη δυτική εταιρεία του τομέα που επιστρέφει στο Ιράν, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή το ιρανικό υπουργείο Πετρελαίου.


Αλάσκα: 11χρονος πυροβόλησε αρκούδα και έσωσε συγγενείς του

Τα γρήγορα αντανακλαστικά ενός 11χρονου αποδείχθηκαν σωτήρια για τους συγγενείς του, όταν μία αρκούδα κινήθηκε εναντίον τους, στην Αλάσκα.


Η συγκινητική πράξη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη για τον γάμο τους

Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου τη Δευτέρα, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην έπαυλη του κυρίου Βαρδή και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη.


Γερνάει η Ελλάδα: Έως 1.2 εκατ. λιγότεροι οι Έλληνες μέχρι το 2034

Ελλάδα, χώρα φθίνουσα πληθυσμιακά με ταχείς ρυθμούς, με τους παράγοντες της μεγάλης μεταναστευτικής φυγής και της υπογεννητικότητας να έχουν κυρίαρχο αρνητικό ρόλο.

Πατούλη πες κι ένα ευχαριστώ στον Χατζηνικολάου για τη "διαφήμιση"

Πατούλη δες τι σου έγραψε ο Χατζηνικολάου επειδή κάποιος του έστειλε μια φώτο από ένα ακατοίκητο σημείο:

Το «αντίο» και το «ευχαριστώ» του Χιου Τζάκμαν για τις διακοπές του στην Ελλάδα [εικόνες]

Με μία απολαυστική φωτογραφία από ηλιοβασίλεμα στη Μύκονο ο Χιου Τζάκμαν χαιρέτησε το κοινό του, για τελευταία φορά από τη Μύκονο, μιας και οι διακοπές του στην Ελλάδα έφτασαν στο τέλος τους.


Ο εφοπλιστής Βίκτορας Ρέστης δώρισε ασθενοφόρο στον Αη Γιώργη Χαϊδαρίου

Σημαντική δωρεά έκανε ο εφοπλιστή Βικτορας Ρέστης στο εκκλησάκι του Αη Γιώργη, που βρίσκεται δίπλα στο Αττικό Νοσοκομείο. Χάρισε ένα ασθενοφόρο και αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς με πυρήνα τον Ναό και «ψυχή» τον εφημέριό του, Χρήστο Χατζηξενοφών, αναπτύσσει τη δράση του ο εξαιρετικά δραστήριος Σύλλογος Εθελοντικής Διακονίας, που φροντίζει μοναχικούς ασθενείς στο Αττικό, αλλά και σε άλλα Νοσοκομεία της Αθήνας.

Συνελήφθη ο τσιλιαδόρος με το καλάσνικοφ -Της σπείρας που έγδυνε τα σπίτια Βέρτη, Κακέτση, Καμπουρέλη

Ενας 38χρονος Αλβανός συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Διέκοψε την εκπομπή του ο Φουρθιώτης! Τι συνέβη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μένιος Φουρθιώτης διέκοψε τη ροή της εκπομπής για να ανακοινώσει πως το κανάλι Epsilon δέχτηκε τηλεφώνημα για βόμβα στο σταθμό.

Σούσουρο μεγάλο στην Σκιάθο! Ο Ντάνος πούλησε το βενζινάδικο λίγο πριν βγει από το Survivor!

Τι δήλωσε για τον δημοφιλή παίκτη του reality επιβίωσης ο νέος ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων

Πλησιάσουν οι μέρες για τον μεγάλο τελικό του Survivor και η οικογένεια του Γιώργου Αγγελόπουλου, λίγο πριν ο τελευταίος επιστρέψει στο νησί του, προχώρησε –με τη συγκατάθεση του- σε μια πώληση.

ΦΩΤΟ-Πέθανε ο Μίνως Κυριακού σε ηλικία 75 ετών-Χθες πάντρεψε το γιό του και προχθές βάφτισε εγγόνι!

Πέθανε το απόγευμα της Κυριακής, ο εφοπλιστής Μίνως Κυριακού σε ηλικία 75 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδρυτής του ΑΝΤ1 ήταν στο εξοχικό του στον Άγιο Αιμιλιανό όταν...

ΦΩΤΟ-Ο΄Άδωνις γλεντάει τον "έγκριτο"-Πάλι θα παρακαλάει για να γλιτώσει τη μήνυση

Συνεχίζει τη λάσπη εναντίον του Άδωνι ο "έγκριτος" ντετέκτιβ Κλουζώ, Κώστας Βαξεβάνης. Σήμερα γράφει στη φυλλάδα του ότι ο Άδωνις και ο αδερφός του ήταν προμηθευτές του Ε. Ντυνάν από το 2000-2014... μόλις χθες έγραφε ότι η λίστα που εμφάνισε ΣΥΡΙΖΑίος στην εξεταστική για την υγεία αφορά το 2013-2014 προκειμένου να δημιουργήσει συνειρμούς με τον Άδωνι υπουργό και ταυτόχρονα τον αδερφό του Λεωνίδα προμηθευτή του Ε. Ντυνάν...

Η πρώτη φάπα ήρθε για τη λογοκλοπή που ανακάλυψε στην φυλλάδα του ο Κλουζώ...

Viral φωτο του Φερνάντο Σάντος με τον Κριστιάνο (pic)

Ακόμα και ο… πολύς Κριστιάνο Ρονάλντο, με την ιδιαίτερη προσωπικότητα και την τεράστια αυτοπεποίθηση, μπορεί να βρει τον… δάσκαλο του. Στην προκειμένη περίπτωση, πρόκειται για τον Φερνάντο Σάντος.