16 Ιουνίου 2017

ΦΩΤΟ-Η ΝΔ ζητάει την απομάκρυνση της Γκαίμπελς Ακριβοπούλου από την ΕΡΤ -Για υβριστικά σχόλια κατά του Μητσοτάκη

Την απομάκρυνση της Κατερίνας Ακριβοπούλου από την ΕΡΤ ζητά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Οπως αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η δημοσιογράφος συνεχίζει τις υβριστικές και χλευαστικές επιθέσεις εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Ντι Κάπριο επιστρέφει ένα Οσκαρ και έναν Πικάσο -Το σκάνδαλο διαφθοράς που τον πήρε... μπάλα

Σε μια υπόθεση που μοιάζει με χολιγουντιανό σενάριο εμπλέκεται το όνομα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, με τον ηθοποιό να προσπαθεί να πάρει αποστάσεις...

Η «τελευταία» ομιλία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε παίκτες της Μαν. Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρέθηκε στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ στο πλαίσιο φιλικού παιχνιδιού προς τιμήν του Μάικλ Κάρικ. εκεί δεν έχασε την ευκαιρία και μίλησε προς τους πρώην παίκτες του, θυμίζοντάς τους τις παλιές ένδοξες ημέρες.

Άλλαξαν οι ποινές στους διευθυντές των φυλακών Κορυδαλλού για το πάρτι του Ξηρού

Με δύο αποφάσεις του, το Συμβούλιο της Επικρατείας άλλαξε τις πειθαρχικές ποινές που είχαν επιβληθεί στους διευθυντές των φυλακών Κορυδαλλού, Ιωάννη Ανέστη και Μαρίας Στέφη, για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Χριστόδουλου Ξηρού με τα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς στην Ε' πτέρυγα των φυλακών, το 2013.

Μητσοτάκης: Ο κ.Τσίπρας δεν έχει κανένα λόγο να πανηγυρίζει- Μας καταδίκασε σε διαρκή λιτότητα

Αποφύγαμε την καταστροφή, αλλά η συμφωνία συνοδεύεται από επώδυνα μέτρα που στραγγαλίζουν την οικονομία - Γιατί λέει «όχι» στην εκδήλωση που οργανώνουν οι αστυνομικοί στα Εξάρχεια


Βρήκαν τα συντρίμμια του Mirage σε βάθος 580 μέτρων - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η επιχείρηση ανέλκυσης συγκροτημάτων (καταγραφέα, ουραίου τμήματος και κινητήρα) του μαχητικού αεροσκάφους Mιράζ 2000, το οποίο είχε καταπέσει λόγω μηχανικής βλάβης στις 29 Μαΐου στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Εύβοιας.

ΕΡΤ: Παραιτήθηκε ο Ταγματάρχης αφού δεν άντεχε στο παραμάγαζο ΣΥΡΙΖΑ

Με επιστολή του προς τον υπουργό Ψηφιαικής Πολιτικής Νίκο Παππά, παραιτήθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Λάμπης Ταγματάρχης.


Γιαννακόπουλος για Μάντζαρη: «Πριν μπει στα γραφεία των Αγγελόπουλων, μιλούσε με Πασκουάλ»!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αλλεπάλληλες αναρτήσεις του επιτέθηκε στον Βαγγέλη Μάντζαρη κατηγορώντας τον για αθέτηση της συμφωνίας του με τους πράσινους!

Ο Μητσοτάκης αποχαιρετά τον Χέλμουτ Κολ: Ηταν ένας σταθερός ηγέτης, σε μια ταραγμένη εποχή

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε με ανακοίνωσή του τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Χέλμουτ Κολ.


Διάγγελμα Τσίπρα: Η συμφωνία στο Eurogroup ανοίγει τον δρόμο για... μνημόνια μέχρι το 2060

«Χθες ήταν μετά από πολύ καιρό μια πολύ καλή μέρα για την Ελλάδα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στο τηλεοπτικό διάγγελμα του, μία ημέρα μετά την συμφωνία στο Eurogroup.


Σόιμπλε: Είχαμε προχωρήσει πολύ με τον Σαμαρά – Χάθηκε χρόνος με τις πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα

Την πεποίθηση ότι η »δύσκολη διαπραγμάτευση θα έχει θετική επίπτωση για την Ελλάδα» διατύπωσε σήμερα ο Γερμανός υπουργός ΥΠΟΙΚ Β. Σόιμπλε, ένα 24ωρο μετά το Eurogroup, μετά την συνεδρίαση του Ecofin στο Λουξεμβούργο, ο οποίος αναφέρθηκε στην διακυβέρνηση Σαμαρά, υπογραμμίζοντας ότι »είχαμε προχωρήσει πολύ τότε», προσθέτοντας ότι χάθηκε χρόνος αργότερα με τις πρόωρες εκλογές.


Σε δίκη Λιακουνάκος και ακόμη 10 πρόσωπα για τα αντισταθμιστικά της αγοράς των γερμανικών Leopard

Να δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας 21 συνολικά πρόσωπα για δωροδοκία στην υπόθεση των ιπτάμενων ραντάρ, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, με το υπ' αριθμόν (1115/2017) βούλευμά του.


ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΜΕ ΠΟ@ΤΣΕΣ! Βίντεο: Αμερικανός βουλευτής ανακοινώνει σχέδιο νόμου... αποκεφαλίζοντας μια κότα

Στόχος του Ρεπουμπλικανού βουλευτή να απαγορευτούν οι εκτρώσεις στην πολιτεία του Μιζούρι

Αν υπάρχουν στιγμές που οι Έλληνες πολιτικοί σας φαίνονται γραφικοί και παράλογοι, να θυμάστε ότι τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλύτερα σε άλλες χώρες.

Πέθανε ο Χέλμουτ Κολ - Ο πρώτος καγκελάριος της ενιαίας Γερμανίας [εικόνες]

Σε ηλικία 87 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο πρώην Γερμανός καγκελάριος, Χέλμουτ Κολ, όπως μεταδίδει η Bild.


Πόλεμος στο Μενίδι: Aπελπισμένοι οι κάτοικοι, οι Ρομά «απαντούν» με αδέσποτες σφαίρες

Τεταμένη παραμένει η κατάσταση στην περιοχή - Οι κάτοικοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους αξιώνοντας την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τον τερματισμό της γκετοποίησης της περιοχής


Συμπλοκές στο Λονδίνο: Διαδηλωτές εισέβαλαν σε τοπικό δημαρχείο- «Δικαιοσύνη για τα θύματα του Γκρένφελ» [βίντεο]

Με το σύνθημα «θέλουμε δικαιοσύνη» εκατοντάδες διαδηλωτές εισέβαλαν το απόγευμα της Παρασκευής στο κτίριο τοπικού δημαρχείου στο Λονδίνο.


Τι λέει το υπ. Υγείας για το θάνατο της 35χρονης εγκύου από την Καβάλα

Ανακοίνωση για το θάνατο της 35χρονης εγκυμονούσας, που πέθανε τα ξημερώματα στην Καβάλα εξέδωσε το υπουργείο Υγείας.


Αυστραλία: Ειρωνικό σχόλιο βουλευτή εις βάρος ομογενούς υπουργού για το... όνομά της

Την αντίδραση της ομογενούς υπουργού Νέας Γενιάς και Οικογενειών της Βικτώριας στην Αυστραλία, Τζένης Μικάκου, αλλά και άλλων συναδέλφων της, προκάλεσε σχόλιο του υψηλόβαθμου στελέχους της πολιτειακής αντιπολίτευσης και πρώην θησαυροφύλακα της Πολιτείας, Michael O'Brien, που -κατά πάσα πιθανότητα- προσπαθώντας να «σκοράρει» πολιτικά, θεώρησε σκόπιμο να αστειευθεί για το ελληνικό όνομα της υπουργού.

Κυβερνητικές πηγές για το θέμα με τους τρεις εμπειρογνώμονες του ΤΑΙΠΕΔ

«Η Ελλάδα θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου, στο πλαίσιο της έννομης τάξης και της δικαιοκρατίας, το θέμα που έχει προκύψει με τους τρεις εμπειρογνώμονες του ΤΑΙΠΕΔ, να διευθετηθεί άμεσα και αποτελεσματικά», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές αναφορικά με...

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! Σέρβος ή Σκοπιανός ο ρασοφόρος επιδειξίας στη Θεσσαλονίκη -Τι γνωρίζει η αστυνομία

Η αστυνομία φαίνεται ότι γνωρίζει την ταυτότητα του άνδρα που κατήγγειλε η νεαρή φοιτήτρια ότι εντός του λεωφορείου προσπάθησε να τη θωπεύσει και στη συνέχεια έδειξε τα γεννητικά του όργανα.


ΝΔ: Δεν πήραν ούτε χρέος, ούτε ποσοτική χαλάρωση-Τι κρύβει το Μαξίμου

Για τις αποφάσεις του Eurogroup τοποθετήθηκε η Νέα Δημοκρατία. Σε αιχμηρό τόνο η αντιπολίτευση εξαπολύει ευθείες βολές
προς την κυβέρνηση που πανηγυρίζει ότι «πήρε αυτά που ήθελε».


Σόιμπλε μετά το Eurogroup: Ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης πώς θα ανορθώσει τη χώρα

«Βρισκόμαστε και στην Ελλάδα στον δρόμο της οικονομική ανάκαμψης και αυτό συνετέλεσε στο να κλείσουμε την αξιολόγηση του δεύτερου προγράμματος επιτυχώς» εκτίμησε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ - Ήσσονος σημασίας η χρηματοδότηση του προγράμματος από το ΔΝΤ


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑΧΑΧΑΧΑ! Ξεκίνησε η αποστολή on-line προστίμων από την εφορία για τα ανασφάλιστα οχήματα

Ξεκίνησε με κάθε επισημότητα η αποστολή των προστίμων για ανασφάλιστα οχήματα από την ΑΑΔΕ.

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής, όπως μας ενημερώνουν αναγνώστες του enikos.gr, η ΑΑΔΕ αποστέλλει μέσω e-mails τα «ραβασάκια» με το πρόστιμο των 250 ευρώ, τα οποία οι ιδιοκτήτες των Ι.Χ. καλούνται να πληρώσουν εντός του επόμενου διμήνου, διότι διαφορετικά θα υπάρχουν κυρώσεις.

Την μάχη θα την δώσουμε στο γήπεδο τους και θα την κερδίσουμε

Του Σάκη Μουμτζή

Το μοναδικό όπλο που απέμεινε στους απογοητευμένους Συριζαίους είναι το κλισέ «και οι άλλοι καλύτεροι ήταν»; Η αυτονόητη απάντηση που προκύπτει από την παράθεση αδιάσειστων στοιχείων, είναι πως ναι, ήταν καλύτεροι. Και αυτό είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα  των κομμάτων που συγκρότησαν τις κυβερνήσεις του 2012-2014. Τα πεπραγμένα τους.


Σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό και μετέδωσαν ζωντανά το θάνατό τους (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Φινλανδία ένας άνδρας και μια γυναίκα κινηματογράφησαν τις τελευταίες στιγμές τους πριν από αυτοκινητιστικό δυστύχημα που είχαν.

Τραγωδίες στα πλατό -Κασκαντέρ σκοτώθηκαν στο «Μπεν Χουρ», πνίγηκαν στην «Κιβωτό του Νώε» [βίντεο]

Οι ταινίες είναι μαγικές, αλλά και επικίνδυνες. Στα πρώτα χρόνια του Χόλιγουντ, η έλλειψη κανόνων οδήγησε σε πολλά ατυχήματα και θανάτους.

Ένας κασκαντέρ και πολλά άλογα σκοτώθηκαν στο «Μπεν Χουρ» το 1925.


ΒΙΝΤΕΟ-Ευφορία σε όλη τη χώρα! Από ώρα σε ώρα ο Τσίπρας ξεψηφίζει τα μέτρα

"Χωρίς λύση για το χρέος δεν θα εφαρμοσθούν τα μέτρα... δεν φοβάμαι να το πω ξανά και ξανά: Δεν θα εφαρμοστούν αν δεν πάρουμε τη λύση για το χρέος" έλεγε και επειδή ότι λέει ο Αλέξης γίνεται, θεωρήστε σίγουρο ότι θα ξεψηφίσει τα μέτρα αφού στην απορία του προβοκάτορα Χατζηνικολάου ήταν σαφής:

Χαμός στο Twitter από την γραβάτα Καμμένου με τους φαλλούς για το Eurogroup

Καμιά μέρα θα βυθίσουμε κανένα τουρκικό πλοίο στο Αιγαίο και θα μας πουν πως έδωσε εντολή το παιδί του Καμμένου, γράφουν για την «γκάφα» του υπουργού
Χαμό προκάλεσε στο Twitter η ανάρτηση με την φωτογραφία γραβάτας με φαλλούς από τον προσωπικό λογαριασμό του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. Το συγκεκριμένο tweet ανέβηκε το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Μέτρα για τους ΓΥΦΤΟΥΣ στο Μενίδι: Εισαγωγή χωρίς εξετάσεις στα ΑΕΙ ... για να κλέβουν τους φοιτητές

Σειρά παρεμβάσεων για την κοινωνική ένταξη των Ρομά του Μενιδίου (και όχι μόνο) και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή ανακοινώθηκαν σήμερα, Παρασκευή 16/6, με αφορμή και τα πρόσφατα γεγονότα.

«Βόμβα» στη Ρεάλ με Ρονάλντο - Δεν επιστρέφει στην Ισπανία ο Πορτογάλος

Το πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola» ήρθε να βάλει φωτιές στη Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με την παραμονή ή όχι του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Δούκισσα Νομικού: «Άλλαξε» το επώνυμό της μετά τον γάμο... το Έκανε Δούκισσα του κυρ Σάββα

Η Δούκισσα Νομικού το Σάββατο 10 Ιουνίου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Στα social media παρακολουθήσαμε τις εξελίξεις του γάμου, που έγινε στη Μύκονο, ενώ αυτές τις ημέρες το νιόπαντρο ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα και η παρουσιάστρια έκανε μια μικρή αλλαγή.

Ο Βενιζέλος σχολιάζει σε 15 σημεία τη χθεσινή απόφαση του Eurogroup

Σε 15 σημεία, σχολιάζει τη χθεσινή απόφαση του Eurogroup ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Με άρθρο του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υπό τον τίτλο «Μια πρώτη αποκρυπτογράφηση της απόφασης του Eurogroup της 15.6.2017», ο κ. Βενιζέλος σημειώνει:


Μετά τον Άδωνι ο Λαζόπουλος δείχνει ότι φοβάται και τον Βρούτση


Λογικό να βρίζουν το Βρούτση αφού μαζί με τον Άδωνι είναι οι μόνοι που κάνουν αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ....

Διαβάστε το άρθρο στη χαβούζα του Λαζόπουλου το altsantiri.gr

Ο Βρούτσης έπαθε Άδωνη: Σχολιασμός επιπέδου καφενείου για τη συμφωνία


Το συγκινητικό βίντεο για τους κινδύνους της ταχύτητας που ανάρτησε ο Υπάτιος Πατμάνογλου

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που έχασε στο τραγικό τροχαίο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας την γυναίκα και το παιδί του, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ένα βίντεο το οποίο ενημερώνει για τους κινδύνους της υπερβολικής ταχύτητας.

«Άκλαυτα» €300 εκατ. χρέη προς τη ΔΕΗ, κυνήγι για 1,3 δισεκ. οφειλές

Στο κυνήγι των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ οι οποίες έχουν εκτιναχτεί στα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ βρίσκεται η εταιρία και το υπουργείο Περιβάλλοντος, με τον Γιώργο Σταθάκη να παραδέχεται ότι περίπου 300 εκατομμύρια εξ αυτών θεωρούνται ήδη χαμένα, καθώς αφορούν σε επιχειρήσεις που έχουν βάλει λουκέτο εδώ και χρόνια.


Και δεύτερο πλοίο με λαθραία τσιγάρα - Οδηγείται στο λιμάνι του Ηρακλείου

Φορτηγό Πλοίο με φορτίο λαθραίων τσιγάρων εντοπίστηκε σήμερα έξω από τον όρμο Σφακίων. Το πλοίο έχει σημαία Τανζανίας και αυτή την ώρα οδηγείται στο λιμάνι του Ηρακλείου.


Άλλα ανακοίνωσε το Eurogroup, άλλα κατάλαβαν στο Μαξίμου και αυτοαποθεώνονται

Ο Τσίπρας πανηγυρίζει, ο Τσακαλώτος βρίσκει τα μέτρα για το χρέος ανεπαρκή και ο Σκουρλέτης βλέπει λιτότητα

Συμφώνησαν σε μνημόνιο διαρκείας και πήραν γενικόλογες υποσχέσεις για συζήτηση μέτρων ελάφρυνσης του χρέους μετά το 2018- Επικοινωνιακό «ντελίριο» για να καλυφθούν οι άγριες δεσμεύσεις

Αυτό το απίστευτο σπίτι βρίσκεται στην Αθήνα -Μοιάζει να αναδύεται από το νερό, σαν ιπτάμενο δελφίνι [εικόνες]

Μπορεί να μη μοιάζει με μία απλή διώροφη κατοικία, αλλά είναι. Kαι μάλιστα, όσο περίεργο κι αν φαντάζει, δεν βρίσκεται στη Σιγκαπούρη ή σε κάποια ακριβή γειτονιά της Ελβετίας, αλλά στην Αθήνα!

Πανηγυρίζει ο Παππάς μαζί με τον περιπτερά: Έχουμε απολύτως ξεκάθαρη διατύπωση για το χρέος - ΒΙΝΤΕΟ

Πολύ σκληρές οι ερωτήσεις του περιπτερά!

"Ένα καθοριστικό σημείο της χθεσινής απόφασης είναι η τελευταία παράγραφος η οποία λέει ότι το Εurogroup με τα χρηματοδοτικά του εργαλεία θα εγγυηθεί την έξοδο της χώρας στις αγορές" σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

Η ΝΔ φέρνει τη συμφωνία στη Βουλή: «Για να μάθει ο λαός την αλήθεια»

Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε αίτημα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση στο Eurogroup.


Ρωσικό υπουργείο Άμυνας: Νεκρός σε αεροπορική επιδρομή ο αρχηγός του ISIS - ΤΩΡΑ

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ελέγχει πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο αρχηγός του ISIS Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγντάντι έπεσε νεκρός σε αεροπορική επίθεση που πραγματοποίησε η Ρωσία στη Συρία.

Βίντεο: Super Puma διασώζει το πλήρωμα του πλοίου που έπιασε φωτιά στην Ρόδο

Σώοι όλοι οι επιβαίνοντες στο φορτηγό πλοίο που έπιασε φωτιά

Εντυπωσιάζει το βίντεο με τη στιγμή της επιχείρησης απεγκλωβισμού των ανθρώπων που βρίσκονταν μέσα στο φλεγόμενο φορτηγό οχηματαγωγό πλοίο «med star», σημαίας Κύπρου από την Πολεμική Αεροπορία, δύο ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Ρόδου.


«Πράσινο φως» από Κομισιόν για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ- Τον Ιούλιο η ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης

«Στις αρχές Ιουλίου θα υπογράψουμε με τον Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τη συμφωνία με την οποία οι σιδηρόδρομοί μας αποκτούν ένα σημαντικό μέρος των ελληνικών σιδηροδρομικών μεταφορών», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι.


Η κόρη της Ολίβια Νιούτον Τζον ανέβασε φωτογραφία της και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Θύελλα σχολίων προκάλεσε νωρίτερα αυτό τον μήνα μια αποκαλυπτική φωτογραφία την οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Chloe Lattanzi.

Σερβία: Απέκτησε την πρώτη γυναίκα λεσβία πρωθυπουργό

Η 41χρονη Μπράνμπιτς είναι απόφοιτη του πανεπιστήμιου του Χαλ στην Αγγλία και ο πρώτος πρωθυπουργός σε βαλκανική χώρα που είναι και γυναίκα και λεσβία

Μια διπλή «πρωτιά» έχει εδώ και λίγες ώρες η Άνα Μπρνάμπιτς καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Σερβίας που είναι και ομοφυλόφιλη.

Ποιοι υπάλληλοι του Δημοσίου θα λάβουν «πριμ» από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης

Δύο συνεχόμενες αξιολογήσεις με βαθμό μεγαλύτερο (ή ίσο) του 90 οδηγούν τον δημόσιο υπάλληλο σε ταχύτερη προαγωγή κατά ένα έτος. Αυτό αναφέρει παλαιότερη εγκύκλιος του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορου Βερναρδάκη.


ΒΙΝΤΕΟ-Αθλήτρια έκανε άλμα εις μήκος και της έφυγε... η περούκα

Μια άτυχη στιγμή έζησε η αθλήτρια του στίβου στο μήκος Μπλέσινγκ Οκαγκμπάρε, όταν μετά το άλμα της τής έπεσε η περούκα.


«Πόρτα» από την ΕΚΤ για το QE: Χρειάζεται σαφήνεια για το χρέος

H ΕΚΤ χρειάζεται μεγαλύτερη σαφήνεια αναφορικά με την ελάφρυνση χρέους που θα λάβει η Ελλάδα από τους πιστωτές της, για να αγοράσει ελληνικά κρατικά ομόλογα στο πλαίσιο του προγράμματός της.


Φωτιά στο Λονδίνο: Στους 30, πλέον, οι επιβεβαιωμένοι νεκροί

Αυξάνεται ο αριθμός αυτών που έχασαν τη ζωή τους στον φλεγόμενο πύργο Γκρένφελ του δυτικού Λονδίνου.