03 Απριλίου 2017

Στο στόχαστρο του ΕΣΡ Survivor και Star Academy

Στον αστέρισμο των ριάλιτι μπαίνει το ΕΣΡ που αποφάσισε να αναλάβει δράση και να ελέγξει λεπτό προς λεπτό τα επεισόδια του «Survivor» στον ΣΚΑΙ και του «Star Academy» στο Epsilon. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατόπιν σχετικών καταγγελιών η Ολομέλεια της Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του να ανοίξουν φάκελλο για τα δύο προγράμματα και να τα ελέγξουν για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετούνται κατηγορίες για παραβίαση βασικών αρχών όπως η προσβολή της προσωπικότητας και των ανθρώπινων αξιών, η προστασία των ανηλίκων ή χαμηλή στάθμη προγράμματος.


Έξαλλοι οι Ευρωβουλευτές με Ντάισελμπλουμ-Αρνήθηκε να παραστεί για τρίτη φορά σε συζήτηση στην Ευρωβουλή για την Ελλάδα

Την παραίτηση του προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ ζήτησε δημοσίως στην Ευρωβουλή ο επικεφαλής της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ, αφότου ο ολλανδός υπουργός Οικονομικών αρνήθηκε για τρίτη φορά να παραστεί σε προγραμματισμένη συζήτηση που αφορούσε την Ελλάδα.


Εξι μήνες φυλακή στον Μπούτα και άλλους δύο αγρότες -Για τα μπλόκα του 2013

Με εξάμηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκαν πρωτόδικα τη Δευτέρα από δικαστήριο της Λάρισας, τρεις αγρότες που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις του μπλόκου της Νίκαιας το 2013.


ΒΙΝΤΕΟ! Ο Παππάς αποκαλύπτει τι πήγε να κάνει στη Βενεζουέλα!

Να ρε γατάκια που τον κατηγορείτε τον άνθρωπο... δείτε τι πήγε ν αφέρει από την Βενεζουέλα για να μην έχετε απορίες:

Έλλη Παπαγγελή: Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της στην πασαρέλα και το "ατύχημα"

Το show του οίκου Kathy Heyndels ήταν από τα πιο εντυπωσιακά της ΑXDW, με όμορφα δημιουργίες, όμορφα μοντέλα και πολλές εκπλήξεις όπως αυτή, όταν είδαμε τον Γιώργο Ντάβλα και τον Φρέντι Καλομπράτσο να περπατούν στην πασαρέλα του fashion event!

Και ο Λαφαζάνης «καρφώνει» τον Παππά για την Βενεζουέλα

Πλήρη άγνοια δηλώνει ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης για το ταξίδι του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, το 2013, με τον Αρτέμη Αρτεμίου, στην Βενεζουέλα.


Ο Ντόναλντ Τραμπ βάζει πάγο στην Μαρίν Λεπέν: Δεν την γνωρίζω

Σε μια συνέντευξή του στους Financial Times, ο αμερικανός πρόεδρος δεν διακινδυνεύει καμία πρόβλεψη για την γαλλική προεδρική εκλογή και δεν έδωσε στήριξη στην Μαρίν Λεπέν.


Αυτή είναι η καθημερινότητα των εργαζομένων στην Porsche! [vid]

Τι είναι αυτό που παρακινεί τους υπαλλήλους της Porsche να σηκώνονται κάθε πρωί;

Αρκετοί αναρωτιούνται πώς είναι να εργάζεσαι σε μία μεγάλη πολυεθνική εταιρεία και τί είναι αυτό που παρακινεί τους υπαλλήλους ώστε να αποδίδουν τα μέγιστα.


Η φώτο που ανέβασε στο Facebook ο τραγικός πατέρας του τροχαίου με την Πόρσε

Ο τραγικός πατέρας του τροχαίου με την Πόρσε στο πάρκινγκ της εθνικής οδού είδε να χάνονται ο γιος του και η σύζυγός του.

Τι δεν υπολόγισε το «βαθύ λαρύγγι» του Survivor

Από ότι φαίνεται το «βαθύ λαρύγγι» του Survivor είχε δίκιο για την αποχώρηση του Τσανγκ από το ριάλιτι επιβίωσης. Δεν είχε υπολογίσει όμως τον παράγοντα «τύχη». Ή μάλλον την ατυχία των μαχητών, οι οποίοι είχαν το τροχαίο την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο «Βράχος» της οργής -«Πόλεμος» Βρετανίας-Ισπανίας για το Γιβραλτάρ, με αφορμή το Brexit

Μία αναπάντεχη εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις για το Brexit ήρθε από το Γιβραλτάρ. Η Ισπανία απαιτεί να συμμετάσχει στις διαδικασίες, στον βαθμό που αφορούν το καθεστώς στη χερσόνησο.

Σπάνιο βίντεο από την πιο εχθρική φυλή στον κόσμο -Σκοτώνουν όποιον πλησιάσει το νησί τους

Ένα σπάνιο βίντεο με μέλη της φυλής Sentinelese στο βόρειο νησί Sentinel στον Ινδικό Ωκεανό έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες. Με την φυλή να είναι από τις πιο εχθρικές που υπάρχει στον πλανήτη, κάθε επικοινωνία μαζί της έχει αποτραπεί με την χρήση βίας από τα μέλη της.

Προπονητής στην Premier League απείλησε να χαστουκίσει γυναίκα δημοσιογράφο [βίντεο]

Ο Ντέιβιντ Μόγιες βρίσκεται σε πολύ δυσχερή θέση στην Σάντερλαντ, μετά το ατυχές περιστατικό με γυναίκα δημοσιογράφο.


Κωνσταντινούπολη: Αγαλμα του Μωάμεθ του Πορθητή θα στήσουν στον Κεράτιο οι Μογγόλοι

Ένα άγαλμα που θα αναπαριστά έφιππο τον Μωάμεθ Β΄ τον Πορθητή ετοιμάζονται να στήσουν οι αρχές της Κωνσταντινούπολης στον Κεράτιο Κόλπο, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Καντίρ Τοπμπάς.


Αιτωλοακαρνανία: Επικό κοουτσάρισμα και ξέσπασμα από προπονητή σε τοπικό πρωτάθλημα [vid]

Αυτό είναι το τοπικό ποδόσφαιρο. Ανθρωποι αγνοί, άνθρωποι που ζουν την κάθε στιγμή ενός αγώνα...

Έναν αγώνα που πάνω από όλα θέλουν η ομάδα τους να βγεί νικήτρια κάθε αγωνιστική.

Βίντεο: Ο Λέτο έφτυσε τον Μάνταλο μετά το 2-3!

Ο Αργεντινός επιθετικός του Παναθηναϊκού φαίνεται να φτύνει τον Μάνταλο στους πανηγυρισμούς για το τρίτο και νικητήριο γκολ του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΚ!

Ο Σεμπάστιαν Λέτο φαίνεται να φτύνει τον Μάνταλο στους πανηγυρισμούς για το τρίτο και νικητήριο (3-2) γκολ του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΚ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ «πανηγυρίζει» την εκλογή του Λένιν της Λ. Αμερικής στο Εκουαδόρ: «Εγγύηση για τη συνέχεια της επανάστασης των Πολιτών»

«Σε μια κρίσιμη περίοδο, που οι δυνάμεις του νεοφιλελεύθερου κατεστημένου και της ακροδεξιάς επιχειρούν να αποδομήσουν τις κοινωνικές και εθνικές κατακτήσεις των λαών, η εκλογή Μορένο αποτελεί εγγύηση για τη συνέχεια της Επανάστασης των Πολιτών στο Εκουαδόρ».


Άπλυτοι εισέβαλαν στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας-Έρχονται μηνύσεις από τον Πρύτανη

Στην αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας εισέβαλαν αντιεξουσιαστές, φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας φυλλάδια, ενώ έγραψαν και συνθήματα στους τοίχους, ζητώντας να δοθεί άσυλο σε όλους τους μετανάστες

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ! Ο ΚΟΜΜΑ ΚΟΒΕΙΣ ΔΥΟ ΞΕΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ! Νέο κόμμα από τον Αλέκο Παπαδόπουλο και νέους επαγγελματίες

Νέα πρόσωπα στην ηγεσία - Άλλος πρόεδρος και άλλος υποψήφιος για πρωθυπουργός

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στο ξενοδοχείο Μετροπόλιταν στην Αθήνα, παρουσία 725 συνέδρων της από όλη την Ελλάδα, διεξήγαγε το ιδρυτικό της συνέδριο η Δημοκρατική Ευθύνη το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου.


ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠ' ΤΟ "ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ"; Νέα χρέη πάνω από 500 εκατ. ευρώ έκανε το δημόσιο


Συνθήκες ασφυξίας επικρατούν για μια ακόμα φορά στην αγορά, καθώς η παράταση των διαβουλεύσεων με τους δανειστές και η αβέβαιη κατάληξη τους, οδήγησε στην εσωτερική στάση πληρωμών.


«Σουρωτήρι» το Αιγαίο: Τουρκικά αεροσκάφη έκαναν 33 παραβιάσεις

Τα τουρκικά μαχητικά που αποτελούνταν από τέσσερα F-16, δύο F-4 και δύο CN-235, πέταξαν πάνω από το βορειοανατολικό, νοτιοανατολικό και κεντρικό Αιγαίο και μάλιστα σε μία περίπτωση ανάγκασαν τις ελληνικές δυνάμεις να εμπλακούν σε εικονική αερομαχία


ΝΔ: Ο κ. Παππάς είναι εκτεθειμένος -Θα αναγκαστεί να πει την αλήθεια

«Θα επανερχόμαστε στο θέμα, μέχρι ο κ. Παππάς να αναγκαστεί να πει την αλήθεια», επιμένει σε νέα ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, για το περίφημο ταξίδι του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Νίκου Παππά, στη Βενεζουέλα.


Ο Μπάρτρα βρήκε την ηρωική οπαδό της Ντόρτμουντ και έκλεισε ραντεβού μαζί της!

Η εκστρατεία του Μαρκ Μπάρτρα στα social media είχε αποτέλεσμα, καθώς βρήκε τελικά την οπαδό της Ντόρτμουντ που είχε καθίσει ανάμεσα στους οπαδούς της Σάλκε (ο άντρας της είναι Σάλκε και κάθεται δίπλα της-βέβαια στη φώτο είναι κι άλλοι οπαδοί της Ντόρτμουντ ανάμεσα σε οπαδούς της Σάλκε αλλά φοράνε μόνο κασκόλ)


Το ραντεβού του Τραμπ με Ρώσο μαφιόζο, τα σενάρια και η προσφορά των 30 εκατ. δολαρίων

Ο «τραπεζίτης» Αλεξάντερ Τοσίν, το ένταλμα για τον «νονό» από την Ισπανία, η λίστα του Bloomberg και οι σχέσεις με την Ένωση Όπλων


Mίνα Αρναούτη: Μιλάει για πρώτη φορά για το σοβαρό κινητικό πρόβλημα, που της "άφησε" το τροχαίο!

Μπορεί να μας έχει δείξει μέσα από τα προσωπικά της social media αρκετές φωτογραφίες από τη ώρα που βρίσκεται στον φυσιοθεραπευτή και κάνει φυσιοθεραπείες, ή στο νοσοκομείο αλλά ποτέ δεν έχει αναφερθεί σε συγκεκριμένο πρόβλημα που της έχει δημιουργήσει το τροχαία δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Φωτογραφίες: Όλα τα ΝΑΤΟϊκά πλοία ύψωσαν την ελληνική σημαία, όχι όμως και το τουρκικό

Ενώ τα πλοία από Ισπανία, Γερμανία, Πολωνία και Αίγυπτο ύψωσαν την ελληνική σημαία, από τη στιγμή που κατέπλευσαν σε ελληνικό λιμάνι, το τουρκικό TCG ALANYA αρνήθηκε να πράξει το ίδιο

Συνέβη σε πτήση της British: Δεν την άφησαν να πάει τουαλέτα και πέρασε 13 ώρες κατο@ρημένη!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε πτήση από Λος Άντζελες για Λονδίνο - Μια 87χρονη γυναίκα δεν είχε, όπως ήταν λογικό, άλλα ρούχα πρόχειρα μαζί της και έτσι πέρασε το ταξίδι 13 ωρών, με μουσκεμένα ρούχα και φυσικά με δάκρυα στα μάτια από τη ντροπή της


Κεφαλογιάννης: «Με ευθύνη της κυβέρνησης κινδυνεύουν: ούζο, τσικουδιά, τσίπουρο, και μαστίχα Χίου»

Το Ελληνικό Κοινοβούλιο συζήτησε εκπρόθεσμα στις 30 Μαρτίου την αποστολή των προτάσεων του για την τροποποίηση του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για τα αλκοολούχα ποτά - Η προθεσμία έληξε στις 10 Μαρτίου επεσήμανε ο ευρωβουλευτής


Ο Φινλανδός πρωθυπουργός ταξιδεύει με αεροπλάνο που πιλοτάρει και... πληρώνει ο ίδιος

Ο 55χρονος Σίπιλα θεωρεί τον εαυτό του έναν απλό πολίτη και αντιτίθεται σε οποιαδήποτε προνόμιο, όταν άλλες χώρες επιβαρύνονται με τα ατελείωτα έξοδα ακόμα και ιδιωτικών ταξιδιών των ηγετών τους

Βορίδης: Η κυβέρνηση προετοιμάζει τη διάλυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Κοινό μέτωπο με την μαχόμενη Αυτοδιοίκηση και την ΚΕΔΕ ετοιμάζει η αξιωματική αυτοδιοίκηση, σύμφωνα με δήλωση του Τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Αττικής, κ. Μάκη Βορίδη.


12μηνη φυλάκιση στον άπλυτο για τον ξυλοδαρμό του καθηγητή Άγγελου Συρίγου


[Για τον ξυλοδαρμό του καθηγητή η αριστερή ενημέρωση μούγγα... ε δεν ήταν και αριστερός που τον έδειρε ΧΑυγίτης να το έχουν πρώτο θέμα στα δελτία όπως τον ξυλοδαρμό του αναρχικού...]

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο ο φοιτητής της Φιλοσοφικής σχολής, ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο για τον ξυλοδαρμό του καθηγητή της Παντείου, Άγγελου Συρίγου, στο χώρο του Πανεπιστημίου.


Αρνείται ότι εκτέλεσε τα σκυλιά ο ιερέας από την ΠάτραΑρνείται ότι εκτέλεσε τα σκυλιά ο ιερέας από την Πάτρα

Αθώος δηλώνει ο ιερέας που κατηγορείται από φιλόζωους πως πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ δύο σκυλιά, μπροστά στα μάτια παιδιών που έπαιζαν στην περιοχή της Οβρυάς Πατρών.


ΩΡΑΙΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ! Σκληρές δηλώσεις από τον Καραμανλή για το... «σύστημα Σημίτη» που εξέθρεψε τη διαφθορά

Η διαφθορά δεν είναι κοινωνικό φαινόμενο, ο Σημίτης έχασε τον έλεγχο στο κόμμα του και δημιουργήθηκε ένα απέραντο εργαστήριο διαφθοράς, είπε ο τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της ΝΔ


ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Με τον νόμο Παρασκευόπουλου είχαν αποφυλακιστεί οι ληστές του Παλαιού Φαλήρου

Σύμφωνα με τον Πάνο Σόμπολο, είχαν πάνω τους τα έγγραφα της αποφυλάκισής τους - Όπως προκύπτει, οι δύο συλληφθέντες είναι ένας Αρμένιος και ένας Ρώσος, ενώ ο νεκρός ληστής είναι Μολδαβός - Παραμένει ασύλληπτος ο τέταρτος της συμμορίας - Όλο το χρονικό της ληστείας και της άγριας καταδίωξης που ακολούθησε


Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι στην Κηφισιά με τον ασύλληπτο δολοφόνο του οδηγού ταξί

Συγκλονιστικές καταγγελίες στον Δήμο - Μαρτυρίες σοκ για νεαρό που κλείνει με κάδους τους δρόμους - Ταξιτζής μετέφερε άτομο που του έδειξε ότι κουβαλά όπλο και κατέβηκε φωνάζοντας για βοήθεια


ΒΙΝΤΕΟ-Λαγκάρντ: Δεν ταυτίζομαι με τον Σόιμπλε για το χρέος -Η ερώτηση για την Ελλάδα που την έκανε να γελάσει

«Δεν ταυτίζομαι με την άποψη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για το χρέος», τόνισε η Κριστίν Λαγκάρντ, υπογραμμίζοντας τη διαφορά που χωρίζει το Βερολίνο με το ΔΝΤ, στο ζήτημα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.


Βίντεο: Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης;

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον φερόμενο δράστη της επίθεσης που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 10 ανθρώπους - Δείτε τη βόμβα που εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε σε άλλο σταθμό

ΣΟΥΡΓΕΛΑ! Θεσσαλονίκη: Ζητούν απαντήσεις για τον αποκλεισμό των ομοφυλοφίλων από την αιμοδοσία

Την επίσημη τοποθέτηση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, αν είναι υπέρ ή κατά του οριστικού αποκλεισμού των ομοφυλόφιλων από την αιμοδοσία, ζητούν δώδεκα συλλογικότητες της Θεσσαλονίκης.


ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ! Ενταση Σκουρλέτη με ΚΕΔΕ -Αρνήθηκε να δει αντιπροσωπεία

Ένταση προκλήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών, μεταξύ του υπουργού, Πάνου Σκουρλέτη και αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ, πριν από προγραμματισμένο ραντεβού των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα η συνάντηση να μην πραγματοποιηθεί.


Όλη η ΝΔ υπογράφει την ερώτηση για το ταξίδι του Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα

Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ κατέθεσε ερώτηση, ζητώντας εξηγήσεις για τον σκοπό του ταξιδιού του Νίκου Παππά με τον Αρτέμη Αρτεμίου στη Βενεζουέλα και τις συναντήσεις με τον επιχειρηματία Μαχέντ Χαλίλ.


Πού βρίσκονται το γιοτ και το τζετ κάθε δισεκατομμυριούχου; Οι απαντήσεις υπάρχουν στο διαδίκτυο

Η αναζήτηση των όποιων διασυνδέσεων του προέδρου των ΗΠΑ με τη Ρωσία αποκάλυψε περίεργες συμπτώσεις: το ιδιωτικό αεροπλάνο και το γιοτ «'Αννα» του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, εντοπίσθηκαν να βρίσκονται στις ίδιες τοποθεσίες που ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ ή μέλη της οικογένειάς του κατά την προεκλογική εκστρατεία.

Φτύσιμο Στουρνάρα σε ΣΥΡΙΖΑίους που κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για τις προαγωγές στην ΤτΕ

Τη δική της, σκληρή απάντηση, έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν με ερώτησή τους 46 βουλευτές για αδικαιολόγητες προαγωγές στην ΤτΕ.


ΣΥΡΙΖΑ σε παράκρουση

Του Σάκη Μουμτζή

«Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απολέσαι». Στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ η απώλεια δεν συμβαδίζει με την μωρία. Απεναντίας, μηχανεύονται κάθε τι για να μην απωλέσουν την εξουσία. Με πανουργία εφευρίσκουν συνωμοσίες και κατασκευάζουν εχθρούς. Ευρισκόμενοι σε πλήρη απόγνωση, καθώς πάντα έχουν να επιλέξουν μεταξύ μιας κακής και μιας κάκιστης πρότασης, θεωρούν τις φυσιολογικές, για ένα δημοκρατικό πολίτευμα, συνεργασίες κομμάτων, ως απόπειρα εκτροπής.


ΦΩΤΟ-Βρετανοί στρατιώτες κινδυνεύουν με φυλάκιση: Σ@ξ με κορίτσια σε κοινή θέα και πολύ γυμνό

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν σε ιστότοπο - Σάλος από το ακατάλληλο υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας 

Τρέχουν και δεν φτάνουν νεαροί βρετανοί στρατιώτες... για να μαζέψουν τα ασυμάζευτα! Το ακατάλληλο φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσαν σε ιστότοπο από πάρτι οργίων σε στρατώνα όχι μόνο τους εξέθεσε, αλλά τους φέρνει και ενώπιον των ευθυνών τους.

ΦΩΤΟ-Για τον θεό που διευθύνει τα γραφείο του Παππά τα είπαμε;

Παναγιώτης Σκούτας κυρίες και κύριοι! Διευθυντής του γραφείου του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενηµέρωσης, Νίκου Παππά... απλά θεός στα σχόλιά του στο Twitter:

Η αιχμηρή ανάρτηση του Πάγκαλου για τον Τσακαλώτο και την… Σκάρλετ Γιόχανσον

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος αναφέρεται στην πρόσφατη δήλωση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου για την διάσημη ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον και σχολιάζει παράλληλα τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση.

Ανατροπή στο Survivor - Διώχνουν τον Ντάνο και οι «Διάσημοι» [βίντεο]

Το τροχαίο ατύχημα που είχαν οι παίκτες των «Μαχητών» στο Survivor έφερε μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι. Αφού αρχικά ακυρώθηκε η μία αποχώρηση, και αποχώρησε λόγω τραυματισμού η Ειρήνη Κολιδά, έρχεται μια ακόμη πολύ σημαντική αλλαγή.


«Κόκκινος» συναγερμός: Συνέλαβαν Ισπανό κατάσκοπο των Τούρκων

Άλλος Γερμανός «συνταξιούχος» συνελήφθη στην Κω και ομολόγησε ότι έπαιρνε 2.000 ευρώ το μήνα για να μαζεύει πληροφορίες - Κέντρο στρατολόγησης και σημείο συνάντησης η Ρόδος - Σήμα κινδύνου για την ΕΥΠ τα όπλα που βρέθηκαν στην Ξάνθη

ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ "GO BACK"; Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Μέρκελ με φόντο τη διαπραγμάτευση

Καθοριστική για τις εξελίξεις θεωρείται η σημερινή ημέρα από το Μέγαρο Μαξίμου, με τις πληροφορίες να επιμένουν ότι ή θα υπάρξει πρόοδος ή το αδιέξοδο θα είναι μη αναστρέψιμο εν όψει του Eurogroup της Παρασκευής 7 Απριλίου.


ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Υπουργείο Εργασίας: Πλεόνασμα 50 εκατ. ευρώ το πρώτο δίμηνο λειτουργίας του ΕΦΚΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) στις 29/03/2017, για το δίμηνο Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου 2017 εμφανίζεται δημοσιονομικό πλεόνασμα 41 εκατομμύρια ευρώ, έναντι στόχου διμήνου για έλλειμμα 116 εκατομμυρίων ευρώ, όπως είχε προϋπολογιστεί ,υποστηρίζει το Υπουργείο Εργασίας.

ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Bild: Το φτωχό και υπερχρεωμένο κρατίδιο που είναι «η Ελλάδα της Γερμανίας»

Η Βόρεια Ρηνανία- Βεστφαλία, που κυβερνάται από τους σοσιαλιστές από το 2010, καταρρίπτει τα ρεκόρ χρέους και παιδικής φτώχειας, επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα

Το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας είναι «η Ελλάδα της Γερμανίας», όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα "Bild" στην ιστοσελίδα της.