28 Μαρτίου 2017

Τσίπρας και ΚΚΕ λένε ψέματα για τον Μπελογιάννη

Χωρίς πολλά λόγια, λέω από την αρχή: ο Μπελογιάννης μπορεί να καταδικάστηκε σε θάνατο από στρατοδικείο και να εκτελέστηκε από εκτελεστικό απόσπασμα του ελληνικού κράτους (φυσικοί αυτουργοί), αλλά ηθικός αυτουργός του φόνου του, όπως και των Μπάτση, Καλούμενου, Αργυριάδη, είναι το ίδιο το κόμμα τους, το ΚΚΕ. Με την έννοια αυτή, οι περισσότεροι ομιλητές στις σημερινές εκδηλώσεις της Αμαλιάδας (και ειδικά ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής κ. Βούτσης και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπας) και ψεύδονται και κρύβουν πλευρές της πραγματικότητας εντελώς συνειδητά.


Σ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Ε, όχι και σύμβολο της Δημοκρατίας!

[ΦΩΤΟ-Τυπικά είναι τα εγκαίνια του «μουσείου» για τον Μπελογιάννη στη γενέτειρά του, Αμαλιάδα. Ουσιαστικά, οι κομμουνιστές γιορτάζουν τη νίκη τους στον Εμφύλιο – αν δεν το έχετε καταλάβει...]

Το τι ακούστηκε από τους επισήμους στα εγκαίνια του «μουσείου» για τον Μπελογιάννη δεν το χωρά ο νους. Μορφή που «υπερβαίνει τα όρια της Αριστεράς» χαρακτήρισε τον εκτελεσθέντα για κατασκοπεία ο Τσίπρας. Είναι, είπε, «σύμβολο για την ειρήνευση και τη δημοκρατία»! Αυτός που είχε πολεμήσει για να επιβληθεί κομμουνισμός στην Ελλάδα; Και ποια δημοκρατία, τη «λαϊκή», σαν αυτές που είχαν οι γείτονες στα Βαλκάνια και κατέληξαν να έχουν για μια ολόκληρη δεκαετία την πορνεία ως μόνο εξαγώγιμο προϊόν;

ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA! Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας γίνεται παρουσιαστής στην τηλεόραση της Ουκρανίας

Η πρώτη εκπομπή που θα έχει τίτλο «Η άλλη Ουκρανία», έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί και όπως έγραψε ο ίδιος ο Σαακασβίλι στην σελίδα του στο Facebook, θα παρουσιάσει στους τηλεθεατές μια τόσο διαφορετική Ουκρανία, την οποία δεν δείχνει κανέναν άλλο κανάλι


Καβγάς του Ερντογάν με οπαδό της αντιπολίτευσης σε περίπτερο του "Όχι" - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση υπήρξε στο περίπτερο του «Όχι» του CHP στην Κωνσταντινούπολη μετά τη ξαφνική επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ταξιδεύει στον... χρόνο το κομματικό κράτος ο Πολάκης

Από την αποθέωση στην αποκαθήλωση. Ο λόγος για τον διοικητή του Τζάνειου Νοσοκομείου, Χρήστο Παπαχρήστο, ο οποίος ενώ τον Δεκέμβριο άκουγε τα καλά λόγια των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτελεσματικότητά του, στις αρχές του Μαρτίου άρχισε να παραλαμβάνει... συγχαρητήριες κάρτες για τη διάδοχό του!

Η απάντηση Δένδια στον Τσίπρα για την απουσία Μητσοτάκη από τη Βουλή

Επίθεση στη Φώφη Γεννηματά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, μόλις ανέβηκε στο βήμα της Βουλής.


Η Αθηναΐς Νέγκα απέσυρε τη μήνυση στο Λιάγκα – Πως τα βρήκαν

Απέσυρε η δημοσιογράφος, Αθηναίδα Νέγκα, την μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα για αναφορές στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

ΟΝΝΕΔ για τις τιμές Τσίπρα στο δολοφόνο Μπελογιάννη-Τι απαντά ο Πρόεδρό της στον Τζανακόπουλο

Εν μέσω της όχι μόνο οικονομικής, αλλά και θεσμικής, σφοδρής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, χρειάζεται μια κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός που θα ενώσει τους Έλληνες. Αντ’αυτού, ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει σήμερα, ως γνήσιος εκφραστής μετεμφυλιακών συμπλεγμάτων, να υμνήσει έναν πρωταγωνιστή των ετών του διχασμού, πιστός στην επαίσχυντη και εκδικητική συνθηματολογία του ακροατηρίου του «ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, Μελιγαλάς».

Ο Άδωνις για Μαρτίνη και Πολάκη

"Για τα χθεσινά περί Μαρτίνη και Πολάκη ανέβασα στο fb αυτό το κείμενο. Τα υπόλοιπα με την επιστροφή μου (από τις ΗΠΑ)" έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter και δημοσίευσε την παρακάτω δήλωσή του:

ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ! Πρετεντέρης: Να τιμήσουμε τον Μπελογιάννη για αυτό που ήταν και όχι γιαυτά που έλεγε ο Τσίπρας

Ε, σε καμιά 20αριά χρόνια να τιμήσουμε και τον Παπαδόπουλο... "κι αυτός για τις ιδέες του και τις πεποιθήσεις του έδρασε και πέθανε στη φυλακή" ή αυτός δεν ανήκει "στο πάνθεον της δημοκρατίας κι ας την πολέμησε"; Γιαννάκη: Ή ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 'Η ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ οι τιμές, αλλά εδώ στην Ελλάδα μόνο τους αριστερούς... α και πες και τίποτα για το Βατοπέδι ρε συ! Άκουσες κάτι; :)))

Διαβάστε το σημερινό χαζό σχόλιο του Γ. Πρετεντέρη στα ΝΕΑ:

Πλακώθηκαν οι γύφτοι στην Πάτρα

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης (28/3) στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, μετά από σοβαρό επεισόδιο μεταξύ Ρομά στην περιοχή της Πλαζ Πατρών.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Φάρσαλα: Αυτοκτόνησε 26χρονος -Οι Αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται κοινωνία των Φαρσάλων μετά από την αυτοκτονία ενός 26χρονου φοιτητή.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, πρόκειται για  κάτοικο Αθηνών, ο οποίος φιλοξενούνταν σε σπίτι συμφοιτητή φίλου του στα Φάρσαλα.


Κούγιας (δικηγόρος οικογένειας θύματος): Λέει ψέματα ο παραολυμπιονίκης -Είχε προσχεδιασμένο το έγκλημα

Για ψεύδη του παραολυμπιονίκη που σκότωσε τον 47χρονο στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο, έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος ισχυρίστηκε σε δήλωση του ότι ο δράστης προσβάλει τη μνήμη του νεκρού, ενώ αναφέρει ότι οι αρχές δεν πήραν αποτυπώματα από τον χώρο.


ΕΓΓΡΑΦΟ-Ο ΓΕΛΟΙΟΣ Κοντονής στέλνει τις παπαριές ΧΑ εναντίον Σαμαρά στη Βουλή-Οι τρεις δικογραφίες που έστειλε στη Βουλή

Στη Βουλή διαβιβάστηκαν από τον Υπουργό Δικαιοσύνης τρεις δικογραφίες που αφορούν πολιτικά και μη πρόσωπα.

Συγκεκριμένα:

Η πρώτη δικογραφία αφορά τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και σχετίζεται με τη φερόμενη καταγραφή συνομιλίας του, η οποία...

Η Τουρκία ανεβάζει την ένταση: Συνολικά 37 παραβιάσεις στο Αιγαίο την Τρίτη

Ραγδαία αύξηση της τουρκικής προκλητικότητας καταγράφηκε την Τρίτη, καθώς τουρκικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν συνολικά 37 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, με αποκορύφωμα τις υπερπτήσεις ενός ζεύγους F-16 πάνω από τα νησιά Πιάτο και Στρογγυλό, στις 15:30.


ΤΟΝ ΜΑΝΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ; Έντεκα (από τους 145) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν «κόφτη» στα βουλευτικά προνόμια

Με επιστολή τους στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής προτείνουν μείωση των βουλευτικών συνάξεων- αποζημιώσεων, κατάργηση του αφορολόγητου και των βουλευτικών ΙΧ και περιορισμό των αστυνομικών - φρουρών


ΒΙΝΤΕΟ-ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΙ! Κυρίτσης: Η δημοκρατία που επικαλείται η ΝΔ εκτέλεσε 5.000 κομμουνιστές


"Εγώ μόνο 2 δικτατορίες ξέρω, του 1936 και του 1967" είπε... ε, τι να κάνουμε ρε κατ@υρλή; Εμείς φταίμε που είστε χασογκόληδες και πήρατε πούλο στον συμμοριτοπόλεμο;

Ο Νίκος Μπελογιάννης εξακολουθεί να ταράζει την Βουλή, δεκαετίες μετά τον θάνατό του.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης απαντώντας στην τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Τασούλα, ο οποίος υποστήριξε ότι «ο θάνατος του Μπελογιάννη ήταν σκληρότατος, αλλά ήθελε να επιβάλει την κομμουνιστική δικτατορία» αμφισβήτησε το δημοκρατικό καθεστώς εκείνης της περιόδου.


ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ! Όσο οι Ρώσοι διαδήλωναν, ο Μεντβέντεφ έκανε σκι [εικόνες]

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε οι Ρώσοι βγήκαν στους δρόμους με σκοπό να διαδηλώσουν κατά της κρατικής διαφθοράς και να απαιτήσουν την παραίτηση του πρωθυπουργού Μεντβέντεφ, ο οποίος την ίδια ώρα έκανε αμέριμνος σκι βουνού.

ΒΙΝΤΕΟ-«Ο γαμπρός μου δεν ήταν κακός άνθρωπος», λέει η μάνα της «μοιραίας γυναίκας» του Μοσχάτου-Τι λέει ο πατέρας του δράστη

«Μάρτυρας χαρακτήρα» υπέρ του πρώην γαμπρού της αναδεικνύεται απρόσμενα η μητέρα της «μοιραίας γυναίκας» στο φονικό του Μοσχάτου. Η μητέρα της Κατερίνας, μιλώντας στο protothema.gr υποστηρίζει ότι η Μάριος Λουκόπουλος δεν ήταν τόσο κακός άνθρωπος, όπως τον εμφανίζει η κόρη της, επισημαίνει ωστόσο ότι είχε βίαια ξεσπάσματα για τα οποία όμως μετάνιωνε,  όπως άλλωστε είχε εκμυστηρευτεί και στην ίδια.


Τρις ισόβια για τον τρομοκράτη Κάρλος[βίντεο]

Σε τρεις φορές ισόβια μετατράπηκε η ποινή του τρομοκράτη Κάρλος το Τσακάλι, σύμφωνα με την ετυμηγορία που εξέδωσε πριν από λίγο το γαλλικό δικαστήριο.


ΞΥΔΑΚΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΑΠ' ΤΑ LIDL! Βούτσης για Τασούλα: Μένω έκπληκτος… - ΒΙΝΤΕΟ

Την έκπληξή του για τοποθετήσεις που εκφράστηκαν σήμερα από βουλευτές της ΝΔ, με αφορμή τα εγκαίνια του μουσείου Μπελογιάννη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, με παρέμβασή του σήμερα στην Ολομέλεια.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΔ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΔΑΚΕ! ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ κατά κυβέρνησης και ΝΔ για τη ΔΕΗ

Επίθεση στην κυβέρνηση, τη διοίκηση της ΔΕΗ και τη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε σήμερα η ΔΑΚΕ της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με αφορμή την προοπτική πώλησης μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της επιχείρησης.


Πρέβεζα: Το "έλα να δεις" έγινε στο δημοτικό συμβούλιο! [vid]

Ένταση επικράτησε κατα την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.

Αφορμή για το τεταμένο κλίμα στάθηκε ο ορισμός των μελών στα νέα διοικητικά συμβούλια της ΔΕΥΑΠ και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας.

ΒΙΝΤΕΟ-Γερουσιαστής... κυβερνάει την Αμερική να πούμε: "Θέλημα Θεού ο βιασμός και η αιμομιξία"

Σοκάρουν τα όσα είπε ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Οκλαχόμα George Faught κατά τη διάρκεια συζήτησης για το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο κατά της άμβλωσης ακόμα και σε περιπτώσεις γενετικής ανωμαλίας.


Ο Βρετανός πίσω από το Αρθρο 50: Περίμενα να το χρησιμοποιήσει ένας δικτάτορας, όχι εμείς

Είναι ο άνθρωπος που έγραψε το πολυσυζητημένο πλέον Αρθρο 50. Αλλά δεν φανταζόταν ότι η ίδια η χώρα του θα ήταν εκείνη που θα το χρησιμοποιούσε.


Αδιανόητο: Εθαψαν ζωντανό το μόλις 6 ωρών μωρό τους στην Ινδία- Η στιγμή της διάσωσης από χωρικούς [βίντεο]

Σοκάρει το βίντεο όπου χωρικοί ξεθάβουν ένα νεογέννητο μωρό, το οποίο έθαψαν ζωντανό σε μία χωματερή.

Φίλοι από το δημοτικό, μαζί σε όλα. Μαζί στη ζωή και στο θάνατο. Συγκλονίζουν τα πρόσωπα της τραγωδίας που έγινε τα ξημερώματα στον Εύοσμο. Στο πολύνεκρο τροχαίο, ξεψύχησαν 4 παιδιά από 17 μέχρι 19 ετών ενώ άλλο ένα, παλεύει για τη ζωή του στο νοσοκομείο.

Τα χρεωστούμενα του ΕΟΠΥΥ στους γονείς παιδιών που κάνουν ειδικές θεραπείες

Αποζημιώσεις ακόμα και ενός ολόκληρου χρόνου, χρωστά ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας στους γονείς των παιδιών που χρήζουν ειδικών θεραπειών, όπως καταγγέλλουν σε ερώτησή τους στον υπουργό Υγείας, είκοσι ένας βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής των αρμόδιο τομεάρχη Βασίλη Οικονόμου.


Το ξέκ@λο Lindsay Lohan ποζάρει ξανά με μαντίλα και... λευκό αποκαλυπτικό μίνι

Σε μόνιμο αξεσουάρ κοντεύει να μετατρέψει τη μουσουλμανική μαντίλα η γνωστή ηθοποιός 

Σε μόνιμο αξεσουάρ κοντεύει να μετατρέψει τη μουσουλμανική μαντίλα η γνωστή ηθοποιός Lindsay Lohan, η οποία φημολογείται ότι σκοπεύει να ασπαστεί το Ισλάμ.

ΝΔ: «Να μας πει η κυβέρνηση τι διαπραγματεύεται έναν ολόκληρο χρόνο και τι έχει κερδίσει»

Η Πειραιώς σημειώνει ότι με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση εξαπλώνει την αβεβαιότητα στην οικονομία και την κοινωνία


ΝΒΑ-πλέι οφς: Είδος υπό εξαφάνιση οι Αμερικανοί σέντερ!

Ελάχιστα παιχνίδια απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του ΝΒΑ, οι περισσότερες ομάδες έχουν «κλειδώσει» τα εισιτήρια τους για τα πλέι οφς και μεταξύ αυτών ψάχνουμε να βρούμε με το… μικροσκόπιο τους Αμερικανούς σέντερ!


Δείτε 10 από τα πιο τρομακτικά αεροπορικά ατυχήματα - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι γεγονός, πως το να ταξιδεύεις με αεροπλάνο, είναι πολύ πιο ασφαλές από το να ταξιδεύεις με αυτοκίνητο.

Αυτό όμως δε σημαίνει, ότι δεν έχουν συμβεί αεροπορικά ατυχήματα. Αεροπειρατές, μηχανικές βλάβες, αλλά ακόμη και... πουλιά μπορούν να γίνουν αιτία αεροπορικών ατυχημάτων.


Ελληνικά μοναστήρια στη μέση του ουρανού - Βίντεο που κόβει την ανάσα [vid]

Δείτε βίντεο με μαγευτικές εικόνες από τα Μετέωρα, την πρώτη σε επισκεψιμότητα περιοχή θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα. Σήμερα, έξι μονές είναι επισκέψιμες.

Θράκη: Έτοιμος για εκτόξευση ο δορυφόρος του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου - Η ώρα της NASA!

Ένας δορυφόρος που κατασκευάστηκε στην Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών...
βρίσκεται στις ΗΠΑ και είναι έτοιμος για εκτόξευση από την αμερικανική διαστημική υπηρεσία, τη NASA.

ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Είστε σε συνεννόηση για την συγκάλυψη Παπαντωνίου ή απλώς επιχειρείτε αντιπερισπασμό;

«Ο Βούτσης απώλεσε το τεκμήριο της ουδετερότητας» εκτίμησε ο βουλευτής της ΝΔ

Ως σύμπτωμα της «κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτήρισε ο Μάκης Βορίδης την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να τιμήσει τον Νίκο Μπελογιάννη, υποστηρίζοντας ότι η σκληρή δημοσιονομική πολιτική που έχει επιβάλει, τον αναγκάζει να αναζητήσει «αριστερό άλλοθι» και ένα πιο εύπεπτο αφήγημα για το εκλογικό του ακροατήριο.

ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙ Ο Τ΅ΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕΧΑΧΑΧΑ! Στέλεχος ΥΠΟΙK: Είμαστε ένα βήμα πριν κλείσει η τεχνική συμφωνία -Μέχρι τις 7 Απριλίου

Την απόλυτη βεβαιότητα ότι στις 7 Απριλίου θα υπάρχει τεχνική συμφωνία με τους Θεσμούς, εξέφρασε πριν από λίγο ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος, υποστηρίζοντας ότι ακόμα και στα εργασιακά η απόσταση πλέον έχει καλυφθεί, χωρίς να διευκρινίζει, πάντως, το πώς.


Πάτρα: Πυρκαγιά στο σπίτι της οικογένειας του Κωστή Στεφανόπουλου [βίντεο]

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στην Πάτρα, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της οικογένειας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου.


Ακαδημία Νόμπελ σε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Μπομπ Ντίλαν: Δεν έχει λεφτά, αν δεν εκφωνήσεις ομιλία αποδοχής

Η σουηδική Ακαδημία προειδοποίησε τον Μπομπ Ντίλαν ότι έχει περιθώριο μέχρι τις 10 Ιουνίου προκειμένου να εκφωνήσει την «ομιλία αποδοχής» του Νόμπελ Λογοτεχνίας, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα λάβει ποτέ τα χρήματα που συνοδεύουν το βραβείο.


Σάλος με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που κάνει το σήμα των Γκρίζων Λύκων – Παραπέμπεται με το ερώτημα της διαγραφής

Αίσθηση έχει προκαλέσει φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, να σχηματίζει με τα χέρια του το σήμα των γκρίζων λύκων.

Όλα όσα γνωρίζουμε για τα όπλα που εντοπίστηκαν στο τζαμί και στο σπίτι ιμάμη στην Ξάνθη - ΦΩΤΟ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας αλλά και της ΕΥΠ μετά τον εντοπισμό οπλισμού στο τζαμί του χωριού Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου στη Ξάνθη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα δύο πιστόλια βρέθηκαν κρυμμένα στο μιναρέ του τζαμιού δίπλα ακριβώς από τα μεγάφωνα, ενώ στο σπίτι του ιμάμη οι αρχές βρήκαν ένα όπλο τύπου φλόμπερ.

Εύσημα της Διεθνούς Διαφάνειας στη ΤτΕ: "Εμπόδισε πολιτικές παρεμβάσεις ΣΥΡΙΖΑίων στην Τράπεζα Αττικής

Η υπόθεση της Τράπεζας Αττικής καταδεικνύει τις πολιτικές παρεμβάσεις που μπορεί να υπάρξουν ακόμα και εντός ευρωζώνης στην ανεξαρτησία των κεντρικών τραπεζών, όπως αναφέρει έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας Ε.Ε., που συντάχθηκε σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.


Φυλάκιση 30 μηνών και πρόστιμο στον Ψυχάρη για το πόθεν έσχες

Σε ποινή φυλάκισης 30 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης για το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί πόθεν έσχες κατ΄εξακολούθηση σε βαθμό πλημμελήματος.

Συνελήφθη Πολωνός για τη δολοφονία 82χρονου στον Πειραιά

Στη σύλληψη ενός 40χρονου υπηκόου Πολωνίας που φέρεται ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας 82χρονου σε οικία στον Πειραιά, στις 19-1-2017, προχώρησαν στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.


Θεοδωράκης: Βρέθηκαν τρεις λογαριασμοί του Γιάννου Παπαντωνίου στην Ελβετία

Με την ιδιότητα του ρεπόρτερ ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται η πρόταση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για σύσταση Προανακριτικής για τα εξοπλιστικά, αποκαλύπτοντας ότι πρόσφατα οι ελβετικές αρχές ενημέρωσαν την ελληνική Δικαιοσύνη ότι βρέθηκαν τρεις τραπεζικοί λογαριασμοί στο όνομα του Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του.


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και το μουσείο Ν. Μπελογιάννη

Του Σάκη Μουμτζή

Το πατρικό σπίτι του Ν.Μπελογιάννη, στην Αμαλιάδα, μετατράπηκε σε μουσείο με δαπάνες, κυρίως, της Βουλής των Ελλήνων. Ο Μπελογιάννης ήταν για τον κόσμο της Αριστεράς ένας ήρωας που έδωσε και την ζωή του για το κόμμα. Για τους υπόλοιπους Έλληνες, τους πολλούς, ήταν ένας από τους ηθικούς αυτουργούς των σφαγών στην Νοτιοδυτική Πελοπόννησο τον Σεπτέμβριο του 1944 και ένας κατάσκοπος, για τα σοβιετικά συμφέροντα, που ήρθε παράνομα στην Ελλάδα το 1950 για να συντονίσει την δράση των ασυρμάτων του ΚΚΕ. Είναι λογικό η κάθε πλευρά να έχει την οπτική της.


Εσπασε 111 τσιμεντόλιθους με το κεφάλι -Σε 35 δευτερόλεπτα

Ενας νεαρός αθλητής του τάε κβον ντο έκανε ένα απίστευτο ρεκόρ, σπάζοντας 111 τσιμεντόλιθους με το κεφάλι του!


ΒΙΝΤΕΟ-ΣΩΣΤΟΣ! ΞΥΔΑΚΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Τασούλας: Διαφωνώ ότι ο Μπελογιάννης αγωνίστηκε για τη Δημοκρατία

[Δηλ. τα κομμούνια θα προκαλούν με το όπλο του δολοφόνου Μπελογιάννη κι εμείς θα πρέπει να τους ακούμε ατάραχοι; Τι σχέση έχει η Δημοκρατία με τον κομμουνισμό και τα όπλα ρε καραγκιόζηδες;]

«Βροχή» αντιδράσεων προκάλεσε στα έδρανα της αριστεράς η αναφορά του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τασούλα στη χθεσινή εκδήλωση για τον Νίκο Μπελογιάννη.

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ! Συναγερμός στην Ξάνθη: Βρέθηκαν όπλα και σφαίρες σε τζαμί

Συναγερμός σήμανε στην Ξάνθη πριν από λίγο καθώς, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, βρέθηκε οπλισμός και πυρομαχικά σε τζαμί.


Νέες κατηγορίες για τον «λυκάνθρωπο της Σιβηρίας», τον χειρότερο κατά συρροή δολοφόνο της Ρωσίας [εικόνες & βίντεο]

Κατηγορίες για άλλους 60(!) φόνους αντιμετωπίζει ένας Ρώσος πρώην αστυνομικός, ο οποίος ήδη εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για τις άγριες δολοφονίες 22 γυναικών. Αν αποδειχθούν οι κατηγορίες, τότε ο Μιχαήλ Ποπκόφ θα είναι ο χειρότερος κατά συρροή δολοφόνος στη σύγχρονη ιστορία της Ρωσίας.

ΕΥΤΥΧΩΣ! ΕΣΑΚΕ: Νέος πρόεδρος ο Γαλατσόπουλος, χωρίς την ψήφο του Ολυμπιακού!

Σχεδόν ομόφωνα! Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, μετά και τις εκλογές που έγιναν την Τρίτη (28/03).

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος -μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία- είναι ο διάδοχος του Μιχάλη Μελή στον προεδρικό θώκο του ΕΣΑΚΕ, έχοντας θητεία δυο ετών.